DEN "DEMOKRATISKA" MOBBINGENS MÅNGA SKEPNADER


Reinfeldtsretorik.

Nu har det hänt igen! En Sverigedemokrat är återigen utsatt för våld och hot. Denna gång är dessutom en kvinna, Therese Borg som utsatts för fönsterkrossning i sitt hem. Där även hennes barn fanns.

AFA säger sig ligga bakom detta politiska attentat. Hur reagerar då media på detta? Som vanligt är det tyst i media när en Sverigedemokrat utsätts för liknande händelser. Ingen av de större medierna har tagit upp detta. Jag har själv varit utsatt för fönsterkrossning vid tre tillfällen. Varför har David Baas inte skrivit något i Expressen om den förföljelse som vi Sverigedemokrater utsätts för av vänsteranhängare.

Det handlar om mobbing på flera plan. Dels att vi utsätts för hot, våld och skadegörelse men det handlar också om den mobbing som media är ytterst ansvarig för då de endast skriver om det som kan ses som negativ publicitet. Att en kvinna med barn utsätts för vålsamheter i sitt eget hem kan kanske väcka sympatier hos allmänheten och då kniper journalister som David Baas käft. Det handlar inte om allas lika värde utan mobbing från medias sida.

Det värsta av allt är att medias agerande skickar ut signaler i samhället som kan uppfattas som att det är helt ok att begå brott mott Sverigedemokrater!

I Sveriges Riksdag pågår en annan mobbing.
Där vägrar de övriga sju riksdagspartierna att prata med Sverigedemokraterna och de kommer heller inte att göra det om man skall tro deras företrädare. Visst det är deras rättmätiga val men det är inte särskilt demokratiskt. Den mobbing som jag framförallt vänder mig emot är att SD inte tillåts ingå i kvittningssystemet. Systemet är en frivillig överenskommelse mellan partierna men SD vägras tillträde. Vid voteringar i riksdagen är vanligtvis 30-60 ledamöter frånvarande eller utkvittade vid omröstningarna. I praktiken innebär detta att Sverigedemokraternas ledamöter alltid tvingas närvara vid omröstningar. I värsta fall kan det innebära att man inte kan närvara vid anhörigs begravning eller annan familjeangelägenhet, får inte bli sjuk, kan inte åka på en utbildning som sammanfaller med en omröstning o.s.v.

Att denna typ av mobbing får pågå i Sveriges riksdag är allt annat än smickrande för vårt land.

I Kalmar har vi den politiske chefredaktören Ulf Wickbom
som bjuder in alla partier utom Sverigedemokraterna att skriva var sin egen debattartikel om storregioner. Ett av de mest simpla sätten att utöva mobbing på är att alltid utelämna en och samma person (parti).

Vi har till och med organisationer i vårt land
som får statligt stöd för att bedriva mobbing mot utvalda partier. Detta sker genom ett massivt ”förtal” och genom indoktrineringskurser på framför allt offentliga arbetsplatser. Med andra ord en statligt godkänd och sanktionerad mobbing.

Media är dock de mest utstuderade mobbarna
i vårt land men då kallas det ofta ”granskning”. Men för den som tittar bakom kulisserna framstår nog denna ”granskning” för mycket ensidig då alla inte granskas utan bara speciellt utvalda. De som ställer sig på barrikaderna tillsammans med de politiskt korrekta undgår denna granskning oavsett vad de har i bagaget, de tillhör de ”goda”.

Det finns dock journalister som försöker vara objektiva men risken är då stor att karriären inte blir så rak som man hoppats på. En chefredaktör kan huxflux bli allmän reporter över en dag. En annan kan bli asienkorrespondent.

Att vi sedan har en statsminister som med sin retorik rättfärdigar de hela är minst sagt bedrövligt.
Fredrik Reinfeldt har haft relativt få motgångar så här långt men på det sätt han bemött dessa är jag djupt orolig inför framtiden. Motgångarna kommer bli fler och större för Fredrik Reinfeldt och då kan vi nog få se och höra än mer obehagliga saker som kan förstärka den "demokratiska" mobbingen och ge den nya skepnader.

Till många av dessa mobbares förtret har inte Sverigedemokraterna backat i opinionssiffror
efter Norge-attentaten. Idag kom Sifo:s mätning som är utförd under augusti och som bygger på väljarintervjuer. Sverigedemokraterna får 6,0 procent, ett mycket bra resultat med tanke på den massiva mobbing och förtalskampanj som pågått under den senaste månaden.

Detta tyder istället på en enorm styrka bakom Sverigedemokraternas argument och politik.

Kommentarer
Postat av: Fiona1177

Jodå, DN hade faktiskt med några rader om det idag. Men att det var en kvinna med småbarn som blev utsatt undvek man nogsamt att tala om. Bara att det var en SD-politiker.

2011-08-21 @ 09:46:59
Postat av: SD are

VARFÖR, delar inte Sverigedemokraterna ut den där tidningen vi hört talas om? En tidning till alla hushåll innehållande precis det som Thoralf beskrivit här ovan. Helt klart skulle många lyfta på ögonbrynen mer än en gång. Väldigt många är helt ovetande om vilken politik som förs i Sverige. Om SD slutar gnälla och istället började agera, så kommer fler väljare att strömma till. Fan, jag som SD väljare börjar bli irriterad. Ut med information nu!

2011-08-21 @ 10:02:13
Postat av: Tjadden

7 klöverns riksdagsledamöter måtte vara både obildade och omogna som beter sig som småbarn som sätter sig på tvären, de borde skämmas, men tyvärr, de har de nog inte vett till.

2011-08-21 @ 10:24:32
Postat av: Nisse i Hökarängen

>Fiona1177Ja visst hade DN en liten notis om detta, men det var tydligt att det för dagen var mer viktigt att lyfta fram sin nyhet om att "SD tystar sina medlemmar". Precis som Thoralf säger så märks det tydligt att de hellre gillar att skriva negativt om partiet.>SD areDu är välkommen att hjälpa till med det, sätt fart och engagera dig istället för att gapa bakom tangentbordet.

2011-08-21 @ 10:24:57
Postat av: Lotta

Det som gör mig mest förbannad är de individer med en viss Reinfeldt i spetsen som så totalt struntar i vad SD:s politiker och en del väljare utsetts för. Man vänder det till att SD "gillar" martyrrollen och tycker synd om sig själva. Jag kan garantera att innan dagen är slut kommer något sluthuvud in på bloggen och skriver just så. Men till er skriver jag: Släpp för ett ögonblick det massiva hat ni hyser mot ett demokratiskt valt parti och försök sätta er in i deras situation. Är det så det skall se ut i ett demokratiskt land som Sverige?

Postat av: jägarn

Tveksamt om kvittningssytemet i Riksdagen är lagligt eftersom inte alla partier tillåts att vara med. Låt EU titta på denna mycket odemokratiska form av mobbning som pågår i Sveriges Riksdag. Ta också upp saken med internationell press, det kan vara lämpligt att sjuklövern får utstå skammen internationellt, då kommer nog saken i en annan dager.

2011-08-21 @ 10:28:06
Postat av: Tjadden

Tänk om vi skulle jubla över när någon 7 klöverpolitiker blev utsatta för ett attentat.Ponera att SD hade gått ut med Reinfeldts recept när Anna Lind blev mördad, att hon fick skylla sig själv för att hon godkände att NATO skulle sätta in bomber mot Serbien.

2011-08-21 @ 10:31:06
Postat av: Joakim

Det stora problemet är att media och andra partiet accepterar det politiska våldet, ja till och med umgås med våldsgrupperna.

2011-08-21 @ 10:31:26
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Hulda

Ja, tänk om några kängförsedda ynglingar hade gjort något likadant mot en (S)-politiker....Oj oj vilka rubriker..

Allvarligt nu, detta är ett brott mot vår demokrati och skall straffas hårt. SÄPO bör kallas in och ta över.

EXPO lär iaf. inte skriva någon artikel, möjligen om någon av AFA-ligisterna råkade skära sig på en glasskärva eller snubbla på väg hem....

2011-08-21 @ 10:38:17
Postat av: SD are

Nisse i Hökarängen!Jag har röstat på SD som kommit in i riksdagen. SD har med detta fått större ekonomiska möjligheter att komma utt till gemene man med sin politik. Händer det något? Nej, inte så mycket som vore önskvärt. Jag hjälper till utefter de resurser jag har. Dvs med min mun försöka sprida information. Tyvärr räcker inte detta. Vad gör du själv lilla Hökargubbe?

2011-08-21 @ 10:40:16
Postat av: Tjadden

JägarnTror du det är lagligt att muslimer ska vara med och bestämma över oss svenska folk, knappast, det är bara ett ytterligare bevis på att vi är utsatta för ett högförräderi.Ingen svensk av folket 1975 fick vara med om att rösta om Sverige skulle bli ett mångkulturellt land eller inte och därför, allt after detta så har vi inte några som helst skyldigheter mot invandrarna, men regimen själ svenska folkets pengar istället, för att försörja kleti och pleti ifrån främmande länder som kommer hit som samhällsparasiter.Helt otroligt att vi har en försörjningsplikt för omvärldens folk och den breda massan accepterar det här?

2011-08-21 @ 10:43:40
Postat av: Skånepåg

@ Lotta"Man vänder det till att SD "gillar" martyrrollen och tycker synd om sig själva."Citerar direkt en träffande (!) kommentar (Johan) från Robstens blogg beträffande offerrollen/martyrrollen:

"Snacket om "offerroll" är oförskämt! Först ger man någon en rejäl spark, och när offret hukar sig av smärta, så säger man höhö.. nu tar du på dig en offerroll.

Horribelt. "Add insult to injury" brukar det sammanfattas."

2011-08-21 @ 10:44:50
Postat av: World Traveller

Har tittat pa DN's hemsida och ser inget om attentatet mot Therese Borg och hennes dotter. Det har val inget "nyhetsvarde" antar jag.

For ovrigt tycker jag ocksa det ar sorgligt att SD inte lyckats hejda den enorma massinvandringen och islamiseringen av Sverige. Tvartom saa ser det ut att eskalera. Inom nagra ar saa kommer laender som Sverige, Storbrittanien, Holland och Frankrike inte att ha rad att forsorja den standigt okande skaran av muslimer och den dan bidragen stoppas, den dan kommer vi att fa se kravaller som faar Londons att likna ett braak i sandladan.

2011-08-21 @ 10:59:59
Postat av: Tjadden

Jag var nyss inne på en Norrländsk tidning, där Reinfeldt söker samarbete med 7 klöverns partier och samtidigt förnekar samarbete med Mp.Och skrev följande kommentar som faktiskt de politiska partierna skulle ha verkställt redan i politikens barndom.Vore det inte hög tid att våra folkvalda partier samarbetade med svenska folket som skulle vara en fjäder i hatten för det parti som började med den inriktningen.Ett sådant parti skulle förmodligen få ett eget mandat som regerande parti och resterande partier fick absolut ingenting att säga till om.

2011-08-21 @ 11:03:20
Postat av: Tjadden

World TravellerÄr det den här informationen som du har tagit del utav som gör ditt påstående, att SD inte fungerar som du vill?http://politisktinkorrekt.info/2011/08/20/migrationspolitiken-i-fritt-fall-valfarden-hotas/#more-96819

2011-08-21 @ 11:12:40
Postat av: Lassekolja

Att SD ej tillåts deltaga i kvittningssystemet kan ses som ytterligare ett exempel på mobbingen av SD, som pågår för fullt. Är även ytterligare bekräftelse att vår Riksdag mer permanent blivit Sveriges dyraste och mest ovärdiga sandlåda.Att en barnfamilj utsätts för AFA´s metoder att förverkliga sitt drömsamhälle, hade ju i en verklig demokrati orsakat fullt pådrag i hela rättssystemet. Att detta inte sker i DEMOKRATUREN "Det nya Sverige" kan endast bero på att AFA har hela det politiska- och mediaetablissemangets tysta medgivande. Detta är en skam för vårt land, som kunde varit så fint.

Vi måste väl ändå tro att SANNINGEN och VERKLIGHETEN, vilka båda är SD´s starkaste grenar, segrar till slut, förhoppningsvis "redan" i september 2014!!!

Ibland får jag för mig (hemska tanke) att PK-etabl.´s mål, innerst inne är att nästan önska att vi får en svensk Anders B.B., som agerar i frustration, med tanke på hur SD behandlas!?!?!

2011-08-21 @ 11:18:50
Postat av: Allemand

Thoralf, angående kvittningen. En sosse tyckte att det inte var människovärdigt när Stellan B var tvungen att använda rullstol med knuffhjälp p.g.a hjärtproblem för att närvara vid votering. Han tystades snabbt ner.Allt detta skall ni använda att skriva i den tidning som också jag efterlyser, det här funkar inte längre som jag sagt länge.Vi når inte den tröga massan, det är säkert.

2011-08-21 @ 11:20:19
Postat av: Tjadden

HuldaInför valet 2006 var SSU ute med sin valbuss och plockade ner ND val-affischer, de blev videofilmade och tagna på bar gärning av ND folk och självklart gjordes en polisanmälan.Och vad hände i vårt demokratiska Sverige, fallet lades ner av åklagaren med orden att BROTT KUNDE EJ STYRKAS så här behandlas svenska folkets företrädare.

2011-08-21 @ 11:21:13
Postat av: Lotta

Att hålla SD utanför kvittningssystemet är bland det fegaste och barnsligaste jag hört. Det borde verkligen komma andra länder i EU och världen till del vilka smutsiga verktyg brorduktiglandet Sveriges beslutsfattare använder för att hindra ett demokratiskt valt parti att på lika villkor kunna utföra sitt folkstödda uppdrag. På tal om EU sa en invandrare till mig att Sverige får massvis med pengar från EU så vi kan ta hand om alla flyktingar som kommer hit. Det är alltså inga stora kostnader svenska skattebetalare står för.

2011-08-21 @ 11:35:07
Postat av: Tjadden

LottaDet här åberopade vi till EU domstolen redan för 15 år sedan, att EU skull avsätta pengar till Sverige för att täcka upp vårt lands enorma kostnader som flyktingmottagande land, men de hänvisade till att det var regerings sak att lägga fram ett sådant besvär och därmed blev svaret i princip ett nej!

2011-08-21 @ 11:46:27
Postat av: Magentan

"SD-are" skrev: "VARFÖR, delar inte Sverigedemokraterna ut den där tidningen vi hört talas om? En tidning till alla hushåll innehållande precis det som Thoralf beskrivit här ovan."Precis! Detta har jag tjatat om i ett par år. Jag fattar inte vad SD väntar på. Material finns redan färdigt för att fylla flera nummer av en sådan tidning! Det är ju bara att klippa och klistra lämpliga artiklar från Thoralfs blogg plus från en hel del av det som har stått på SD:s hemsida. Ingen behöver sitta och författa något, eftersom det finns hur mycket färdigt material som helst att hämta på nätet för att öppna ögonen på alla indoktrinerade konsumenter av PK-media.En ENORM majoritet (över 80 procent) av väljarna läser ALDRIG några nyheter på nätet (mer än de ordinarie PK-tidningarnas nätversioner). Alla dessa människor är i MYCKET stort behov av att få veta allt vad Sveriges tidningar, radio och (i synnerhet) TV förvränger eller tiger om.Visst är det bra att SD syns på torgmöten här och var i landet, men det är endast en liten spott i Atlanten som nås på detta sätt. Först måste massorna bli informerade och få upp ögonen för hur PK-media fungerar när det gäller SD-trakasserier och förtalskampanjer med förvrängda citat samt medias mörkande av viktig nyhetsinfo osv, därefter kommer torgmötena att bli ordentligt välbesökta.

2011-08-21 @ 11:58:13
Postat av: Peter

Pendeln kommer svänga, sanna mina kloka ord.

2011-08-21 @ 12:02:56
Postat av: Magentan

@ Peter

Förmodligen, men den ska helst svänga innan det blir för sent.

2011-08-21 @ 12:12:02
Postat av: SkånepågTja, inte så tokigt från den för mig tidigare okända kristna bloggen.”Rutinmässigt beskrivs SD som högerextrema. Men frågan är om alla som placerar dem i högerburen verkligen läst vad sverigedemokraterna står för. Läser man om deras politik på hemsidan framstår de mera som ett gammaldags folkhemsparti, lite som socialdemokraterna på 50-talet. Man får en bild av flydda dagars gråsossar som vill ha lag och ordning och som prioriterar satsningar på välfärd och trygghet och god utbildning före skattesänkningar. Och som inte gillar EU.”

2011-08-21 @ 12:14:48
URL: http://blogg.passagen.se/kristenopinion/
Postat av: Tjadden

MagentanOm du syftar på SD-kuriren så är det inte någon bra reklam för Sd med Tommy Hansson vid pennan, hans blogg vittnar om det, hans artiklar ger jag inte ett dugg för som retar upp mig och andra i SD.

2011-08-21 @ 12:21:03
Postat av: kompis_en

En insändare häromdagen i Dagbladet Sundsvall:

http://dagbladet.se/insandare/1.3815924-vi-ger-oss-aldrigSpeciellt det sista stycket är intressant!Flera olika har försökt kommentera insändaren men censuren är benhård på Dagbladet.

Postat av: Karlskronabloggen

Det är otroligt sällan jag blir arg eller upprörd men sånt här utomparlamentariskt våld som i princip är godkänt av Sveriges statsminister får mig nästan att vilja engagera mig politiskt i det totalt sinnessjuka Sverige.Det som hände med Therese är naturligtvis för jäkligt men det viktiga är att hon och hennes dotter inte blev skadade!Starkt av henne att reagera som hon gjort och det var väl som du också gjorde vid de fönsterkrossningar du råkade ut för!Hade gammelmedierna skrivit om sådana här händelser hade Sverigedemokraterna haft minst 20 procent idag, men det finns många bloggar och nya medier som Politiskt Inkorrekt som skriver om det så fler och fler svenskar vaknar för varje dag!

2011-08-21 @ 12:48:48
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Magentan

@ TjaddenNej, jag syftar verkligen INTE på SD-kuriren.Jag tycker det framgår att jag avser en NY typ av informationsskrift i "tidningsformat" som kan innehålla viktiga artiklar från Thoralfs blogg och från SD:s hemsida. Där finns MASSOR AV MYCKET ANGELÄGEN INFORMATION som en ENORM majoritet av väljarna inte har den blekaste aning om. Detta måste komma ut till allmänheten om SD ska ha en chans att komma över 10 procent.Det räcker om en sådan "Information Med Viktiga Artiklar och Nyheter Från Nätet" skickas ut till den PK-hjärntvättade allmänheten 2-3 gånger per år.

2011-08-21 @ 13:07:25
Postat av: Tjadden

karlskronabloggenHär får ytterligare dem som skrivit om händelsen.Fönsterrutor krossade hos SD-politiker

Publicerad: 2011-08-20ESKILSTUNA Två fönsterrutor krossades under natten till lördagen hos en SD-politiker i Eskilstuna. Förövarna hade även satt upp en lapp med texten "vi vet var ni bor" på ytterdörren tillsammans med ett exemplar av Sverigedemokraternas tidning. Polisen ser allvarligt på skadegörelsen. Till DN säger Robert Granbeck, förundersökningsledare vid polisen i Eskilstuna, följande:– Som handling räknat är det alltid extra allvarligt när det är riktat mot en politiker, eftersom det då blir ett angrepp mot yttrandefriheten och mot våra grundläggande rättigheter.Till samma tidning uppger den utsatte SD-politikern att lappen väcker frågeställningar om vad som kommer att hända om förövarna kommer tillbaka.IT Red. Stockholm

2011-08-21 @ 13:12:42
Postat av: Lotta

@Tjadden

Bra att de tar upp det men man kan fråga sig varför de inte talar om att det var AFA i Eskilstuna som låg bakom brottet? Det står det ju på lappen de hängde på dörren.

2011-08-21 @ 13:18:46
Postat av: Tjadden

MagentanDu har ju tidningen Nationell idag som skriver om vilka oegentligheter 7 klövern står för, plus att varje gång någon i Sd har råkat illa ut så fördömer tidningen gärningsmännen och om saker och ting som är negativt för Sverige och svenskarna.

2011-08-21 @ 13:20:02
Postat av: Tjadden

LottaDet var väl ganska självskrivet att AFA låg bakom det hela, vem annars?Men vad de skulle ha skrivit är att 7 klövern tiger och samtycker till sådana här dåd, detta var en miss tycker jag.

2011-08-21 @ 13:24:40
Postat av: LN

"Som ett brev på poste" - dvs som i forna dagar.2011-08-21 @ 01:03:21, således i förra tråden, försökte jag väcka intresse för ett något märkligt försök av en svensk advokat att i efterhand försöka ändra på historien genom att utplåna alla spår till en EU-kritisk artikel, som vederbörande hade skrivit för 4 år sedan.Idag skulle den sannolikt ha blivit betraktad som minst sagt OPASSANDE. Den skulle inte ha föranlett något AFA-besök med krossade fönsterrutor som resultat, men kanske haft till orsak att personen i fråga hade av Reinfeldt-maffian blivit betraktad som 'non grata'.Jag översatte och citerade därvid ett uttalande av Baron Bodissey på bloggen 'Gates of vienna', där historieförfalskningen avhandlades."Det måste vara ett helvete för alla som bor i Sverige och som oklokt nog ger uttryck för eller publicerar en åsikt som ligger utanför rådande konsensus".Resten var inte ordagrant citerat från GoV utan utökat för att passa den specifika "svenska situationen" och saknade därför citationstecken."*Syndaren utsättes omgående för socialt tryck, offentlig skam, avsky, utfrysning, beskyllning för främlingsfientlighet eller rasism och/eller nazism; också mobbargängen av "antifascister" lurar på den som vågar gå utanför de markerade gränserna för tillåtet tänkande: krossade fänsterrutor, yxa i ytterdörren som samtidigt blir nersmetad med rödfärg, kanske kroppslig misshandel - dessa former av åsiktsutövande saknar gränser och åses med tillfredsställelse till och med av statsledningen. Och allt detta långt innan maktapparaten inklusive DO har fått glid under galoscherna och satt igång med att om möjligt väcka åtal mot den felande fritänkaren för HETS MOT FOLKGRUPP*."Den svenska situationen och 7-klöverns maktmissbruk är inte helt okänt i utlandet och kommer förhoppningsvis i allt högre grad bli föremål för intresse.Till den famösa 'anti-EU-artikeln' återkommer jag i en senare kommentar.

2011-08-21 @ 13:30:04
Postat av: Tony Ingman

Är det någon som läst i gammelmedia om Negern som stal en kryddstark korv i en korvkiosk?? Nej tänkte väl det! Men om vi nu leker med tanken att det hade varit en SD are som gjort detta , vilka krigsrubriker det hade blivit i slasktrattarna

Expressen och Aftonbladet. Förmodligen hade även Tv

kanalerna tagit upp detta till sina humorprogram.

Men nu var det ju en av våra berikare, och då är tystnaden total, precis som den rätta åldern på den

avkastade flickan från tåget, hon som enligt slaskmedia var 11 år men i verkligheten närmare 20.

2011-08-21 @ 13:44:46
Postat av: Stefan K

Ärligt talat tror jag det sitter många politiker, journalister, andra proffstyckare och skäms över sitt sätt att hantera demokratin.När kriminella organisationer smyger omkring på nätterna och utsätter demokratiskt valda politiker för våld, måste man vara iskall som människa om man inte reagerar. Framför allt när det finns barn med i bilden.Vad är det egentligen 7-klövern och deras undersåtar i media är rädda för? Varför försöker de tysta kritiken mot den förda invandringspolitiken? Har de något de vill dölja för svenska folket?Frågorna är många och tids nog lär de inse att uteblivna svar inte accepteras.Pk-Sveriges nedmontering av demokratin ses inte med blida ögon och ännu ilsknare ögon har jag personligen sett när den egna välfärden havererat.Med lögner kommer man visserligen långt, men sanningen står alltid som slutsegrare.Svenska folket är underskattat. Klart medvetna svenskar förstår att något döljs och göms. Garderoben där sanningarna hålls fängslade börjar se små glipor där de sakta börjar leta sig ut i friheten.Detta ser politiker och journalister. Därför är de snabba att försöka laga de små hålen, men inser inte att sanningen sprids snabbt som ögat genom dagens moderna medier och i ett huj känner Svenssons från Ystad till Haparanda att något inte står rätt till.Varför tror ni annars att 7-klövern och de anställda på de omoderna medierna leker med hink och spade i sina sandlådor? De har helt enkelt tappat greppet och ni vet säkert hur bergsbestigare som tappar greppet agerar? De försöker gripa tag i första bästa räddningsplanka för att inte falla och någonstans där befinner sig 7-klövern, men i deras fall handlar det om halmstrån och väljarnas röster.Fortsätter de styrande att behandla Sverige och oss skattebetalare som bor här på samma sätt som nu, lär domen bli hård när folk vaknar upp ur sin dvala och inser hur det faktiskt kan sluta. Hittills har lögnerna och flosklerna haft framgångar, men även världsmästare ser sin stjärna slockna så småningom och nya utmanare står beredda att ta över stjärnglansen. Det sker inte över en dag, men det är i slutändan oundvikligt.I min bekantskapskrets har jag sossar, moderater, folkpartister, centerpartister, förutom sverigedemokrater. Jag har inga vänsterpartister och miljöpartister och dessa klarar jag mig bra utan. Även kristdemokrater lyser med sin frånvaro och jag börjar undra om det finns några kvar?

I min bekantskapskrets pratas det mycket om den misslyckade integrationspolitiken, följderna av den, kostnaden, prioriteringarna och den havererade välfärden. Hittills har traditionsrösterna regerat, men jag hör ständigt hur det diskuteras och funderas i banor som inte skulle gillas av etablissemanget. Det behövs nog inte mycket för att sossarna, moderaterna, folkpartisterna och centerpartisterna i min bekantskapskrets lägger traditionsrösten på hyllan och tar klivet...det viktiga klivet.7-klövern förstår nog inte på vilken slak lina de vandrar. Svenska väljare vill att Sverige och svenska medborgares välmående prioriteras. Den som tror något annat kan komma att drabbas av en chock och det ganska omgående. 2014 ligger närmast till hands.

2011-08-21 @ 14:01:51
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tony Ingman

Att det är otroligt fega individer som ligger bakom

fönsterkrossningen hos Sd s Therese Borg är ju klart, men ännu fegare är det när den ynkliga gammelmedia intre lotsas om det, men dom följer ju

råden från Frdrik Reinfeldt, att det är fritt fram

att trackasera ett demokratiskt valt parti, om inte

åsikterna stämmer med 7 klöverns.

2011-08-21 @ 14:07:53
Postat av: Masgentan

@ Tjadden

Nu var det ju inte ND jag tänkte göra reklam för...

:)Men här är en intressant artikel i SvD:"Maud Olofsson ska ge Hillary Clinton råd - Blir rådgivare åt den amerikanska regeringen"

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/olofsson-ska-ge-clinton-rad_6403545.svdHa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ... Detta är faktiskt sant - ha ha ha ha ha ha ha ha ...2011-08-21 @ 14:13:30
Postat av: Tjadden

Om 7 klöverns politiker ifrågasätter sin mångkultur på mista sätt så vänder opinionen mot dem på nolltid, det är förklaringen till att de känner sig tvungna att hålla sig kvar med en misslyckade politik för samtidigt handlar det också om personlig makt som bekant och vem vill ge bort sin makt frivilligt, undantag finns men de är lätträknade

2011-08-21 @ 14:15:44
Postat av: MakingBacon

Sverigedemokraterna = Folkhemspartiet

2011-08-21 @ 14:20:45
Postat av: Tjadden

MangentanMissförstå mig rätt, Ni som tidning med oberoende politiska skribenter som inte röstar eller är medlemmar i ND skriver bra artiklar om svensk bra politik som även vi i SD kan ta åt oss äran utav,Jo, det är faktiskt sant, hur många gånger har inte Jimmy fått beröm i denna tidning, ta exempelvis när våra grabbar lämnade kyrkan i protest, då gav Ni beröm till grabbarna för deras protest.Glöm inte att det finns många i SD som gått över till ND och vice versa för i sak för partierna ungefär samma politik att stå på svenska folkets sida.

Skillnaden partierna emellan är dess ledning men annars är medlemmarna demsamma som längtar efter ett befriat Sverige ifrån den dekadans som råder i samhället

2011-08-21 @ 14:30:32
Postat av: Lassekolja

Att AFA-dräggen kommer sannolikt fortsätta att trakassera SD-politiker, eftersom det är tämligen riskfritt med tanke på att det sker med Sju(k)klövern´s tysta medgivande. Att dylika brott mot vår demokrati endast utreds av den lokala polisen och inte av SÄPO är en skam för Sverige, och bekräftar sorgligt nog att vi verkligen blivit en DEMOKRATUR, d.v.s. formellt är vi en demokrati(folkstyre) med fria val o.s.v. men i realiteten styr mediaetablissemanget genom att gå politikernas (utom SD´s) ärenden!

Detta visar behovet av ett extra utskick av korrekt SD-information till samtliga hushåll om hur det egentligen ser ut i ankdammen Sverige!

2011-08-21 @ 14:32:07
Postat av: Hulda

Tjadden.

Nu har inte jag så värst mycket till övers för ND, men att förstöra valafficher - det gör man bara inte!

Men som någon skrev här förut, så är Demokratur ett passande namn på det Svenska samhället....Ingen politiker oavsett parti ska behöva bli hotad!

2011-08-21 @ 14:39:55
Postat av: Tjadden

Huldajag kan ge ett annat exempel, hur AFA rev bort varenda klisterlapp jag satt upp redan efter ett par timmar jag klistrat dit dem.

2011-08-21 @ 14:49:21
Postat av: Ceasar Andersson

Delar uppfattningen om en återkommande tidning som tar upp viktiga händelser och synsätt och inte minst fakta.Jag vill att man tydligt publicerar brottsstatistik från BRÅ, jag vill att man visar Sveriges asyltryck i jämförelse med övriga Europa. Gör det med de officiella källorna som grund och lägg sedan fram SD´s syn.Folket i stugorna vet att ngt är konstigt men de vet inte på vilket sätt pga att de inte har ovan plattform av fakta etablerad för sig.Sedan skulle jag också vilja slå ett slag för annonser i tv. Korta inslag med hänvisning till Internetsiter.Tv-kanal?Oavsett tillgängliga medel bör man sedan kunna gå ut och köra kampanj för att få in bidrag till samhällsinformationen. Jag är övertygad om ett massivt bifall.Jag kommer i vilket fall donera varje månad, det är ett löfte.Ingen tid att spilla - Rid inatt!mvh Ceasar

2011-08-21 @ 15:13:13
Postat av: Stefan A

Det var glädjande 6 % och av sifo t.o.m. som alltid brukar ha låga siffror för SD, och efter den våldsamma kampanjen mot SD, inte konstigt att det är tystnad i de två största slasktrattarna expressen o aftonbladet....

2011-08-21 @ 15:16:04
Postat av: Ronny

Tänk va man kan göra bort sig, när man ibland tror att det finns lite ryggrad i vår mediakår! Igår skrev Susanne Jacobsson på DN en lite artikel om AFA våldet mot en SD kvinna. Och jag skickade ett mejl till henne för att beröma hennes "vågade" artikel till skillnad från övrig media. Fasen va fel man kan ha, för idag var den bortplockad. Jag vet inte vad som händer, men jag känner ett fullständigt HAT och AVSKY mot mediakåren. Var det någon annan tidning som skrev om detta AFA våldet mot SD kvinnan och hennes barn??

2011-08-21 @ 15:58:12
Postat av: Essendon

@RonnyIntet nytt än under solen således!Undrar vilken journalist eller vilken tidning som bryter isen först?

Istiden kan ju inte vara för evigt...

2011-08-21 @ 16:31:54
Postat av: Skånepåg

@ RonnyInget om vilka som utfört dådet eller att det fanns småbarn i bostaden, detta trots att det hade varit i högsta grad berättigat. Naturligtvis inte heller några kommentarsmöjligheter.

Postat av: Svensson

Helt sjukt agerande av Regeringen, det måste till åtgärder som stoppar tokvänsterns ligistfasoner.

Postat av: Hulda

Tjadden:... Ja, tyvärr vet vi att AFA är de rödas stormtrupper.... Beskyddade och uppviglade av SSU och EXPO.

2011-08-21 @ 17:47:20
Postat av: Skånepåg

@ Svensson"Stökigt när Sverigedemokraternas ungdomsförbund hade torgmöte i dag söndag i Malmö.

De många motdemonstranterna överröstade talarna på mötet med hjälp av sina röster och megafoner."Jag blir lite smått irriterad när jag läser detta. Det finns anläggningar med tillräcklig effekt på marknaden för inte så stora kostnader. Dessa små högtalarburkar på stativ som tydligen används generellt av Sd är helt otillräckliga i detta sammanhang.

Ansvariga för dett bör göra ett studiebesök på t.ex. en orienteringstävling och här talar vi om förstärkareffekter och högtalare, som man antagligen är tvungna att börja använda i framtiden vid torgmöten och liknande utomhusaktiviteter.

2011-08-21 @ 18:02:19
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Sällar mig till dom, som anser att SD måste utge en

egen tidning som kommer folket till del. Det är allt för många som läser lögn blaskorna och som

förmodligen tror på allt vad där skrivs, men det som inte skrivs, alltså sådant som är besvärande

för etablissemanget, det får dom ju inte reda på

eftersom det förtigs.

När sådana saker som att Reinfeldts son kallade en

skolkamrat för Svartskalle , en historia som till

och med blev till rättegång. Har detta stått att läsa i en Svensk tidning, eller har nyhetskanalerna

basunerat ut detta, som borde vara en smaskig nyhet för vilken nyhetskrämare som helst? Nej icke,

därför har miljoner Svenskar ingen aning om att det hänt. Så effektivt sållas besvärande fakta bort.

2011-08-21 @ 18:08:59
Postat av: Gubben o Gumman

Som grädde på moset till Alfsson inlägg kan man lägga till att sedan har media mage att säga att SD spelar offer,snacka om overkill.

Svensk press samt andra politiska partier har fått bekänna färg bokstavligen talat sedan SD kom in i riksdagen.Det visar samtidigt hur många psykopater som finns på redaktioner samt inte minst i RosenbadDen behandling SD utsätts är raka motsatsen till vad som predikats på sossedagis i flera generationer.

Alla har lika värde förrutom om du röstar på SD

Fremskrittspartiet Danskt Folke parti eller Sannfinländarna.Moderaterna har pratat om strängare straff, starkt försvar etc,"kyss Karlsson i röven".

Senaste påhittet stoppa mera skattepengar i byxfickorna på krogägarna är riktigt rejält korkat.

M har ballat ur ganska rejält.Det finns bara en sak som kan väcka ett mediahjärntvättat folk som det svenska ,det är gedigen mobbning som den som pågår.

Dom flesta svenskar är ganska reko och har ett rättpatos som aktiveras hos fler och fler.

Annars skulle inte ha 7.7%, Sifo räknas inte alls

En politiskt styrd byrå SD fick 3.7% innan valet.....

10% i valet 2014 är det som gäller minst.Kom ihåg att en ångvält som ökar i tyngd är mera plågsam för den som ligger under den än en som gör jobbet direkt....Så Ivan Pjotr Katinka Ludmilla Fredrik lycka till med er mobbning.En enskild skolelev kan man mobba och komma undan med men inte 400000 Sverigedemokrater

Blir samma effekt som när NVA el Viet Kong led stora förluster men fler och fler skyndade till.

Fast nu är det lite överkurs.Största problemet för mobbarna är Internet dessa tror på fullt allvar att dom via utdöende papperstidningar och ass-oles som bröderna Donkey skall hindra samma utveckling som i dom andra Nordiska länderna, som inte har samma kvot socialbidragstagare inom sina gränser som Sverige.

Välutbildade Sverigedemokrater i Rosenbad har man bara mobbning att sätta emot temporärt.I Gubben o Gummans inskränkta värld vänder man inte andra kinden till av den enkla anledningen att det inte har någon effekt på dampskalllar och psykopaterPå valnatten 2014 får SD utdelning (Igen)

Då påminner vi mobbarna om det.

Tre år kvar til nästa politiska proktologundersökning för sjuklövern.Ps Gubben o Gummans dator modell 1995 är död...

Vem står för insamlingen?2011-08-21 @ 18:58:18
Postat av: Åke, Västervik

Håller med flera här att det skulle behövas ett utskick till alla hushåll ifrån SD Riks, där man berättar om just mobbingen mot SD och hur media bär sig åt, för många är nog varken insatta eller fått del av hur det förhåller sig....

2011-08-21 @ 19:20:21
Postat av: AWSvensson

GoG ,det var skönt att det bara var datorn som var död. Datorn kan du återlämna till en datorhandlare eller återvinningen.!!!!!!!!!!!!

Redan nu smyghöjer restaurangerna sina priser så momssänkningen betyder inte ett smack för arbetslösheten hos ungdomar ,något Reinfeldt försöker lura i folk.Dessutom har nästan 1000 nya diskare aviserat sin ankomst från länder utanför EU.

Statstelevisionen refererade till SIFO mätningen,nog hade det varit intressant för gemene man att få reda på SD:s siffror,i synnerhet som media genom Norgemassakern utplånat SD. Vi som för länge sedan söker information från annat håll förstå varför.

2011-08-21 @ 20:03:55
Postat av: Essendon

Goda nyheter idag!Den gamla träckblaskan Aftonbladet förbereder sin bortgång!Tydligen vill ägarna se bättre resultat vilket vi andra inte alls hoppas på!

Att betala för en tidning för att bli förd bakom ljuset är inte dj..a smart, tycker vi!Bidrag till att lögnblaskan går hädan i förtid genom att köpa något nyttigt i stället!http://vgnt.se/aftonbladet-maste-bespara-igen/

2011-08-21 @ 20:08:20
Postat av: Essendon

@GoGKan ni inte sälja eran gamla T-Ford och inhandla ena

modern datamanick för pengarna?

Något måste man ju offra för att skjuta, (skriva) PK i sank!

2011-08-21 @ 20:19:23
Postat av: Skånepåg

G&GEn komputter från 1995 måste vara av arkeologiskt intresse. Kontakta Länsmuseet eller annan lämplig instans!

2011-08-21 @ 20:23:46
Postat av: Lotta

Alltså Svt tar väl priset. När man på Rapport redovisade de senaste SIFOsiffrorna redovisade man endast de två blocken. SD nämndes inte ens.

2011-08-21 @ 20:35:32
Postat av: Thoralf Alfsson

Samma sak med SVT text-tv, inte ett ord om SD

2011-08-21 @ 21:02:16
Postat av: Magentan

@ LottaTypiskt SVT-barnsligt.Radion kör också med denna barnsliga taktik. I P1-nyheterna i morse meddelades siffrorna för S och M och att de tre "småpartierna" V, C och KD låg runt 4-procentspärren, men inte ett ord om SD. Skönt tyckte jag, då måste SD ligga ganska bra till, för om SD hade legat runt 4 procent skulle detta omtalats som första och viktigaste nyheten av alla.

2011-08-21 @ 21:12:51
Postat av: Magentan

... men när siffrorna från Skop, Demoskop och Synovate presenteras nu inom de närmaste dagarna kommer man säkert att meddela SD:s resultat desto tydligare eftersom dessa tre institut brukar ge ganska låga siffror för SD.

2011-08-21 @ 21:18:35
Postat av: Tony Ingman

Dagens glädjande nyhet måste ju vara att Aftonbladet går kräftgång, och när jag får vetskap om att Expressen gör likaså ska.ll jag min själ klämma en stor Gammeldansk

2011-08-21 @ 21:34:58
Postat av: runewilhelm

Hej,

läser din blogg för första gången men inte sista, har sparat som genväg!

Min lokaltidnings (TT/Ela i Vänersborg) ledarskribent Ulla Andersson tar varje tillfälle till att smutskasta SD och även mina insändare om invandring etc refuseras utan förklaring!

Tråkigt att debatten tystas isf att tas på allvar och lyftas fram då den/det gäller vårt lands framtid!

Mailar även när Täppas i Ring P1 ondgör sig över varje kritik på invandrare, skamligt att han får fortsätta som programredaktör!

2011-08-21 @ 21:38:35
Postat av: EssendonSverige, den sista Sovjetstaten. Undrar varför jag kom och tänka på det nu?

2011-08-21 @ 21:40:09
Postat av: Essendon

@Tony IngmanSkål för slask-tidningarnas undergång!

2011-08-21 @ 21:44:43
Postat av: Åke, Västervik

...Som sagt...En upplysande tidsskrift till alla hushåll i Sverige vore på sin plats....Jag ska iallafall nu maila SVT och ifrågasätta vad de håller på med.

2011-08-21 @ 21:45:16
Postat av: Gubben o Gumman

Dator hit eller dator dit Gubben o Gumman skriver ändå

Vi har trätt en damstrumpa över en skrivmaskin funkar hyffsat som synes.Helt "underbart" att höra en clown säga att vi skall bygga oss ur krisen,vilken kris?

Den andra skall äta sej ur krisen.Socialbidraga sej ur krisen är det inte någon som har på sin skämtkarta,men så blir det när ett lands inrikespolitik omfattar 80% av befolkningen då är resonemangen halvt logiska politiskt sett.Det känns lågt att skriva det men det är patetiskt att se Clownfeldt tjata ihop med LjugholtDessa är så kontrollerat desperata det finns inga ekonomiskt försvarbara åtgärder för att passa in analfabeter i ett i-land i den skala som det skulle behövas i Sverige.Man kan bara hoppas att denna parodi någon gång tar slut i Sverige, i 30 år har man hållit på nu.Vi har alltså 2 svenska politiker som på fullt allvar diskuterar en idiotåtgärd dvs sänkt krogmoms på fullt allvar,när invandringen kostar 200-300 miljarder per år.Det går ju inte att ta sådana politiker på allvar

Märkligt att så många mytomaner tagit sej fram i politiken istället för riktiga män.

Politikerbroilers är bara fåniga att se och höra påTill häst mot skatteslaveriet,mera folkhem åt folket

Återupprätta den svenska politikerkåren med riktiga män och kvinnor ned med dampskallarn/psykopaterna

Vi säger till när vi bla vill blir muslimer med röven vänd mot Mekka.

Julskinka och snaps funkar bra 100000 år till.Det har funnits en adekvat fråga att folkomrösta om i Sverige det är landets invandrarpolitik.

Det har politikerna förvägrat landets folk.Så tack för ingenting stolpskott.

2011-08-21 @ 21:53:37
Postat av: Thoralf Alfsson

"Kineserna kommer" i repris i SVT 2 klockan 22:55

2011-08-21 @ 21:58:57
Postat av: Lotta

Det började ju bra: Om ni har ett lagligt företag och betalar skatt i Sverige kan ni efter 3? år emigrera dit med er familj. Det var det som allt gick ut på, att en massa kineser skulle emigrera och bosätta sig i Kalmar.

2011-08-21 @ 23:08:40
Postat av: Ludvig

Det är bara att konstatera att 7-klövern tänker sitta kvar i sandlådan.

2011-08-22 @ 06:57:33
Postat av: Stefan A

Ja med en begynnande lågkonjunktur och minskande annonsintäkter ser framtiden ljus ut för oss "mediaskeptiker", schibsted kanske får skära bort lite dökött, knappen Helin t.ex. ....

2011-08-22 @ 07:58:12
Postat av: Knut

Själv har jag skattefuskat sedan 30 är tillbaka. Inte för att sko mig själv, men för att jag inte vill bidraga till invandringen. Inga verktyg - ingen verkstad. Jag är numera religiöst övertygad om att skattefuska och får energi bara genom att slå på P1 eller Svt (som jag inte betalar licens för).

2011-08-22 @ 10:19:28
Postat av: Norrbagge

Hvis ALLE invandrere var snille, hyggelige, og lovlydige, så kunne de fremdeles være det i sitt hjemland. Hvorfor skal alle klage og syte, og forlange at kriminelle innvadrere bør sendes hjem?

De er velkomne som turister ja, men som innvandrere nei.

Det bør være en lov å føle seg trygg i sin egen kultur, og ikke måtte føle seg fremmed i sitt eget land.Alle indvvandrere, både snille og dårlige, bør sendes hjem til sitt eget land, og tilbake til den kulturen de forsøker å innføre og beholde i det landet de innvaderer til. Assimilasjon, og ikke integrasjon er svaret.

2011-08-23 @ 00:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0