SKRÄMMANDE EXEMPELVet verkligen följande organisationer vem de tänker samarbeta med?

Röda Korset
Kalmar Läns Museum
Bilda (Studieförbund)
Dörby-Kläckeberga hembygdsförening
Kalmar Stads hembygdsförening

Vet dessa organisationers medlemmar vad som pågår och vilket samarbeta som etablerats.

Vet dessa organisationer att de samarbetar med en person som kallar personer som konverterar från islam till kristendom för förrädare!

Ovanstående föreningar har gjort en gemensam ansökan till Allmänna Arvsfonden om bidrag till ett integrationsprojekt tillsammans med föreningen Invandrare för Sverige som leds av Alexander Louhichi.  I detta integrationsprojekt skall uppenbarligen Alexander Louhichi vara projektledare.

För några månader sedan publicerade Alexander Louhichi  ett ljudklipp på nätet som är minst sagt anmärkningsvärt. I ljudklippet anklagar han Samuel Älgemalm för att vara en förrädare. Anledningen är att Samuel Älgemalm som kommer från Iran konverterade från islam till kristendom och som dessutom bytte bort sitt namn Muhammed till Samuel. Han säger även i ljudklippet att Samuel behöver hjälp att komma tillbaka till islam (den rätta vägen). Lyssna på ljudklippet.

När man lyssnat på detta ljudklipp ställer sig nog de flesta frågan om Alexander Louhichi är rätt person att vara projektledare för ett sådant projekt. Så här skriver Alexander Louhichi på bloggen IFS.

”Samarbetet gällande integrationskampanjen
går mot sitt slut när vi på måndag skickar in ansökan till allmänna arvsfonden. Huvudsökande är Rödakorset och följer: Kalmar Läns Museum, Bilda (Studieförbund), Invandrare För Sverige, Dörby-Kläckeberga hembygdsförening, Kalmar Stads hembygdsförening. Det ska bli väldigt intressant att jobba med detta som projektledare med ledning från alla parter.”

Alexander Louhichi vet mycket väl att han skall vända sig till Röda Korset låta dem vara huvussökande då de har stor erfarenhet och bra kontakter med Allmänna Arvsfonden. Vilket framgår av följande artikel om Röda Korset av Politiskt Inkorrekt.

De ansvariga för dessa organisationer måste givetvis ställa sig frågan vad Alexander Louhichi har för agenda när han utan att skämmas kan uttrycka sig på följande sätt i ljudklippet. Det var heller ingen tillfällig sinnesförviring då han senare även skrev följande på bloggen IFS.

”Vi ser dagliga exempel på fler och fler som tar avstånd från sina muslimska anhöriga, byter till svenska namn och våldför sig på sin egna identitet för att se främlingsfientligheten le. När ska detta få ett slut? Det mest skrämmande exemplet är Samuel Älgemalm som sitter för Sverigedemokraterna i Växjö kommunfullmäktige. Personen ifråga hette tidigare Muhammed och har sin bakgrund i Iran. Många skulle kalla honom för förrädare men vi måste vara mer öppna än så. En person som denna behöver mångfaldens stöd för att finna tillbaka!”

I mina ögon är det fullständigt otänkbart att en person som uttrycker sig på detta sätt kan leda ett integrationsprojekt, snarare ett antiintegrationsprojekt!

Jag undrar vilka Alexander syftar på när han skriver ”många skulle kalla honom för förrädare”. Är det medlemmarna i Invandrare för Sverige?

Det är i varje fall inga svenskar, utan de enda jag kan tänka mig uttrycka sig så och kalla någon för förrädare om de byter religion är de som vi brukar kalla för islamister. Alexander Louhichi har uppenbarligen inte förstått att vi har religionsfrihet i vårt land och att det är varje människas rättighet att ha sin egen tro och byta trosuppfattning.

Frågan som måste ställas är vilka andra ”islamistiska” värderingar finns hos föreningen Invandrare för Sverige? Sharialagar?

Men den absolut viktigaste frågan är givetvis om Invandrare för Sverige och Alexander Louhichi är lämpliga som projektledare för ett integrationsprojekt eller om det handlar om en dold agenda och egen vinning med hjälp av Allmänna Arvsfondens pengar?

Allmänna Arvsfonden delar årligen ut stora belopp till tvivelaktiga projekt och frågan är om det sker någon uppföljning av dessa projekt. Jag vet att de årligen finns en redovisning till riksdagen som jag kommer granska och begära in mer information om jag finner behov av detta.

Här kommer exempel på några uppmärksammade projekt där pengar fraå Allmänna Arvsfonden ingått.

Främja islamisk fredskultur
Invandringsindustrin får nya pengar från döda svenskar
Polisfilm om fördomar
Arvsfonden finansierar Gardells föreläsning om islamofobi
Ny sexualkunskapsfilm
Ensamkommande barn skall integreras med karate


Kommentarer
Postat av: Dumle

Som muslim ser Alexander Louhichi Profeten Muhammed som ett evigt föredöme. Den tolerante Profeten sade så här angående muslimer som vill lämna islam:"Blodet på en muslim..... får inte utgjutas utom i tre fall: i hämnd för mord, en gift person som varit otrogen, samt den som lämnar islam och överger muslimerna."

Enligt Bukhari, volym 9, bok 83, nr 17Samma budskap i ett annat sammanhang. Samma kärleksfulla profet:

"Den som bytt sin muslimska tro, döda honom." Sahih Bukhari, vol 9, bok 88, nr 6922Alexander Louhichi vågar aldrig offentligt kritisera Profeten Muhammed, oavsett om det handlar om när profeten beordrar mord på oliktänkare eller konvertiter, stening av otrogna kvinnor eller sexuella övergrepp på barn och vuxna kvinnor. Den dagen han skulle våga göra detta skulle hans trovärdighet som muslim i andra muslimers ögon sjunka till noll. Profeten är helig, nu och i evig tid. I valet mellan lydnad av profetens budskap och respekt för FN-s mänskliga rättigheter väljer Alexander Muhammeds eviga lagar. Tro inget annat.

2011-04-17 @ 21:10:15
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Hulda

Alla Svenskar som tyvärr saknar arvingar bör omedelbart skriva ett testamente. Allt för att förhindra att deras pengar efter deras bortgång hamnar hos Almänna Arvsfonden.

Tex. är en bra kompis barn ett betydligt bättre alternativ än att ens ihopjobbade slantar går till något "multikultivansinne".....

Nu har jag barn, men vet vem jag skulle gynna om de inte fanns..

2011-04-17 @ 21:14:58
Postat av: SM811

Jag kan inte begripa vad det är för fördel att ständigt avbilda kvinnor i huckle. Detta är inte svenskt och jag hoppas att det inte blir det. För mig är bilden motbjudande.

2011-04-17 @ 22:45:00
Postat av: Robin Shadowes

Kolla det här då. Enligt Kristianstadsbladet så fanns det tydligen gott om hucklen här på 50-talet. Ett flagrant exempel på försök till historie-revisionism som jag ser det.http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1444234/Elin-fixade-huvudrollen.html

2011-04-17 @ 22:50:33
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Göran

Duger man inte till ett hederligt dagsverka får man väl likt muslimen Louhichi lura till sig pengar från avlidna otrogna kuffar!

2011-04-17 @ 23:24:08
Postat av: MatsBern

Grattis Finland.

Sannfinländarna har sagt sitt,dom vill inte ha fler afrikaner,araber eller muslimer in i landet.Jag stödjer dom till 100%,nu stänger vi gränserna för dessa parasiter/extremister.

2011-04-17 @ 23:55:59
URL: http://friatider.se/
Postat av: Anonym

Finländarna röstade nej till massinvandring i dagens val.

http://www.friatider.se/finlandarna-rostade-nej-till-massinvandring-i-dagens-val

2011-04-18 @ 00:39:04
Postat av: Magne

Grattis Finland för att ni har mer stake och hjärna än sovande svenskar..,

2011-04-18 @ 00:47:58
Postat av: LN

Ordet ISLAMOFOBI har genom sin användning förvandlats till ett språkligt missfoster. Det försöker låta påskina att det föreligger en orealistisk, en i realiteten obefogad, icke på insikt och kunskap grundad rädsla för och ovilja mot företeelsen ISLAM - ungefär som när det talas om AGORA-FOBI, varmed avses en faktiskt sjuklig motvilja och rädsla för att vistats på öppna platser, torg och liknande.I själva verket är de personer som omnämnes som eller utnämnes till ISLAMOFOBER, därför att de av en enfaldig, obildad och politiskt korrekt omgivning anses "lida" av ISLAMOFOBI, i de flesta fall väl insatta i stupidreligionen ISLAM och oftast har kunskap om densamma, som vida överstiger gemene mans, de flesta politikers och journalisters - men också flertalet vanliga "vardagsmuslimers".Som en konsekvens av sin insikt och kunskap om stupidreligionen ISLAM, tar dessa personer aktiv ställning mot ISLAM, deras aversion är baserad på vaken iakttagelse, kunskap, konsekvens och simpel logisk slutledningsförmåga. Lämplig benämning på dessa personer skulle i stigande skala kunna vara islamkritiker, islammotståndare och islamfiende - alla har de en väl underbyggd aversion mot ISLAM, alla är de ANTI-ISLAMISTER, en hedersbenämning i paritet med ANTI-NAZIST och ANTI-KOMMUNIST.Enbart kunskap om ISLAMISKA elementa borde vara tillfyllest för att motivera varje sunt och logiskt tänkande person att allvarligt överväga att bli engagerad ATEIST.När skall ANTI-ISLAMISKA FÖRBUNDET I SVERIGE bildas? Det är hög tid att anlägga moteld. Den oheliga och vederstyggliga farsoten ISLAM håller på att bita sig fast. Som i dagens exempel finansierad av avlidna pursvenskars pengar. TOTALSKANDAL!

2011-04-18 @ 01:14:26
Postat av: MatsBern

Dejta en muslimsk kvinna!!!

Lycka till,köp inte grisen i säcken.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/17/lite-humor-radical-islamic-style/#disqus_thread

2011-04-18 @ 01:38:16
URL: http://friatider.se/
Postat av: Leif

Den där Alexander Louhichi låter ju inte direkt som någon som förespråkar kärlek, tolerans och förståelse. Snarare låter han riktigt arg och fundamentalistisk. Hursom det var då inget kärleksbudskap vi hörde i den ljudfilen.Religions och föreningsfrihet verkar inte heller stå högt i kurs med tanke på vad han sa om Samuel Älgemalm. Man får då sannerligen hoppas att Allmänna Arvsfonden funderar lite på hur dom hanterar dom avlidnas pengar. Trots allt så är det ju dom avlidna som är tänkta att bekosta detta spektakel och man kan ju fundera på hur dom hade ställt sig till det hela. Anledningen till att dom avstått från testamente är ju säkerligen att dom i frånvaro av arvingar ansett att Arvsfonden skulle använda pengarna till något nyttigt och gott.Sen kan man ju också ha en del privata funderingar på hur Louhichi fungerar. Svenskar och kristna verkar inte stå högt i kurs men att komma i åtnjutande av samma svenskar och kanske till och med kristnas pengar verkar inte framkalla några betänkligheter.Ja som det nämnts i andra kommentarer så är det nog en god ide för den som inte har några arvingar att skriva testamente. Gynna en god väns barn, hitta någon du vill ge en god gåva och som du känner förtroende för. Glöm inte heller att skriva in att arvet ska vara personlig egendom.

2011-04-18 @ 02:52:54
Postat av: Gubben o Gumman

Bra Thor-alf jaga "Lutten" och " Mackan" dessa rallyface skall inte verka fritt utan att folk får veta vad dessa pellejönsar pysslar med.Luttens tal säger allt och denna kille

Allmäna arvsfondens agerande får man ta tag i senare när det parlamentariska läget tillåter det.Det är inget konto för Boljeviker och måsslimer samt EXPO.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling tilll Thor-alf Alfsson eller SD.Ps Grattis till ett friskt land Finland.D.s Ned med kvinnoförtryck och "Nicab road"

2011-04-18 @ 05:18:30
Postat av: Gubben o Gumman

ALLMÄNA ARVSFONDEN STÖDJER KVINOFÖRTRYCK I SVERIGE

2011-04-18 @ 05:19:52
Postat av: Sven Dacke

En sak som jag inte förstår är varför denna person som kallar sig Alexander, anklagar andra som bytt från sitt ursprungliga namn som Samuel ( SD) i Växjö, när "Alexander" i själva verket heter Escander och med ett förflutet i Kalmars krogliv

2011-04-18 @ 06:31:04
URL: http://www.allabolag.se/5567330377
Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten skriver."En svag nyans av ljus någonstans"Det gör jag med när jag ser vad som händer i Finland, men jag tror inte Smålandsposten och jag ser samma ljus.Till Thoralf och övriga SD i Riksdagen. Hoppas Finland blir en vitamininjektion för kommande viktiga arbete.

Postat av: Sven Dacke

Så här jobbar riktiga politiker!Postat av: Stefan A

Jaså herr Lucidor är ute med håven..ja har man väl vant sig vid att leva på "projekt" så är inget slitjobb mellan 7-16 något alternativ, allmänna arvsfonden borde läggas ned, det flesta av oss kommer att kosta samhället stora pengar när slutet närmar sig, och då borde tillgångar utan arvingar gå dit i första hand, dvs. äldrevården och sjukvården, nu blir det i själva verket andra skattebetalare som som får stå för den kostnaden, medan tillgångarna försvinner i allmänna arvsfondens projektsörja,staten borde åläggas att upplysa alla över 65, vart deras tillgångar går utan testamente och arvingar, som en liten påminnelse bara, så att folk kommer till skott innan det är för sent,och man själv inte längre kan bestämma vad man vill att tillgångarna skall gå till.

2011-04-18 @ 07:44:35
Postat av: Tony Ingman

Expressen med Ann-Charlotte Marteus i Spetsen tycker att sannfinländarna skall hållas utanför regeringsmakten,ja det är ju inte konstigt att Expressen tycker så. Men man får också rejält påskrivet av läsarna som läser lusen av Journalister och massmediafolk för deras demokratiförakt. Mycket bra, det finns kanske hopp för Sverige också!

2011-04-18 @ 08:15:54
Postat av: S-E Karlsson

Håkan Juholt kommenterar det finska riksdagsvalet med att folk på landsbygden söker enkla svar på svåra frågor , det är väl på landsbygden som bondförnuftet finns ?

2011-04-18 @ 09:19:09
Postat av: Calle

Bra jobbat återigen, Thoralf.Det åligger oss redan "frälsta" att sprida info. om dessa vansinnesprojekt till det "sovande" folket.Det finns i dagsläget inga andra kanaler att nå ut till dessa ointresserade som inte själva aktivt letar.

2011-04-18 @ 09:26:28
Postat av: MG

Kära svenska folk, skriv testamente!

2011-04-18 @ 10:33:00
Postat av: jajaja

http://janrumes.wordpress.com/2011/04/18/sd-har-borjat-kraftgangen-i-blekinge/

2011-04-18 @ 10:45:13
Postat av: AWSvensson

När man kallade Älgemalm islamofob så uppvisade man en inte föraktfull portion av humor. Denne man som vuxit upp i skuggan av denna hittepå grej som islam utgör och alla dess vansinnigheter är väl den som är bäst insatt och kan yttra sig baserad på fakta. Sen kan det sitta faktaresistenta experter, i en skyddad tillvaro i det här landet och strö rosor över något de bara sett på avstånd.

2011-04-18 @ 10:51:11
Postat av: Robin Shadowes

Jag tror inte Älgemalm själv vill ha hjälp att "hitta tillbaka till islam". Kan snarare tänka mig att han är ytterligt bekymrad av hur islam växer i Sverige. Och eftersom islam stipulerar dödsstraff för avfällingar så har han all anledning att oroa sig. Så nån fobi handlar det knappast i hans fall.

2011-04-18 @ 11:21:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Hur kommer det sig att dom Finländska politikerna är betydligt mera vuxna än dom Svenska. Kan det vara för att dom var inblandade i senaste kriget och inte vill vara med i det kommande Europeiska religionskrigetNågra tankvärda rader från Finländska Merit Wagers blogg, kanske dom skulle läsas upp i Riksdagen vid något tillfälle.Utrikesminister Alexander Stubb,

Samlingspartiet: ”Rösterna har avgetts. Folket har talat.”

Statsminister Mari Kiviniemi,

Centern: ”Man måste lyssna på folket.”Jyrki Katainen,

Samlingspartiet.: ”När ansvarskännande politiker sitter tillsammans i en regering så gäller det att ha Finlands bästa för ögonen och det kommer vi att ha.”

Timo Soini,

Sannfinländarna: ”Vi ska högakta folkets vilja och skapa en god regeringsgrund.”

2011-04-18 @ 11:41:07
Postat av: Sven Dacke

Är det kanske dags för ett "Dacke uppror"Postat av: jesse fransson

jag kan bara uppmana folk till att upprätta ett testamente så inte pengar går till den svenskfientliga arvsfonden

2011-04-18 @ 12:56:13
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Hurra hurra hurra vilken pungspark på dom svenska vänsterjournalisterna, som nu tävlar om att fördömma Finlands folk.

Ett friskt land friskt folk samt frisk press.Nåja det finns nog plats för flera i dom rysska massgravarna på Karelska näset.

Bråka med Finnarna skall nog dessa apskaft akta sej för ,det fick deras kompisar erfara.

Några gram 7.62 mellan ögonen så var det färdigsnackat sedan.Gubben o Gumman blev censurerade på opinionsbloggen fast nu ligger det nytt inlägg där aldrig aldrig ger vi upp....Värst hittils Helle Kleinbrain : "Facister"

Stalin och Lenin var bättre pojkar.

Måtte denna facistpräst hamna framför en ångvält.

Denna skönhet är kladdig om munnen fingrarna.

Kommunistpräst kan det bli mera schizofrent?Promillegänget har nu fullt upp med impulskontrollen på sin ADHD, måtte Jan Heltidssv-n ha möcket Ritalin i fickan."Sällan har så mycket skit samlats i skallarna som på svenska redaktioner".

(citat Winston Blurphill)Efter att ha tagit på bort taket på T-Forden tog vi en tur längs Nicab Road(Fd Norra vägen) i solen.

Längs denna nya parad-aveny visar vinstlotterna upp det senaste i barnvagnsväg och cykelväg.En och annan Konsumbanan i sun BMW cabrio kan man få se också,tänk vad jordgubbar han skall ha plockatDagens barnvagnar är både fina och rymliga två tre ungar får det lätt plats i dom 5000-6000 spänn sådärLängs Nicab Road finns komvux försäkringskassan arbetsförmedlingen,här räddas pensioner hela dagarna

Även några arbetsplatser för dumma skatteslavar finns där med.Kalmar ståtar förmodligen med en av Sveriges mest korkade befolkningar.Dessutom är dessa välklädda damer en bra motvikt mot dom lättkläda svenska hororna.I framtiden får man väl räkna med dubbelfiliga cykel och gångvägar,dessutom måste ju Brios 5 sittsiga barnvagnar få plats.Det skall nog fan å att göra "Tunisien" av Kalmar med.2011-04-18 @ 14:29:10
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman blev censurerade på opinionsbloggen , hur är detta möjligt i ett land där kräftor numera får säljas året runt.

2011-04-18 @ 15:00:32
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson "Pungspark på svenska journalister" samt att inskaffa"snabba gymnastikskor" var inte poppis hos kritterna på opionsbloggen Expressen

2011-04-18 @ 15:47:39
Postat av: Gubben o Gumman

Nu är båda inläggen på plats blir således en dubbel pungspark,slutet gott allting gott.Köttbullen Mattson yrar på sin blogg passa på att få honom att nyktra till.Ni vet väl att personalen på Expressen numera kallas för "rännstensungar"

2011-04-18 @ 16:04:15
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hur lång tid tror du det är kvar tills man kan köpa uppblåsbara moskeer på Ikea eller nicabs på Ellos lån?

Tänk när kvinnojourerna får ta ned skylten och sätta upp "Piskcenter"

2011-04-18 @ 16:08:31
Postat av: jägarn

Hjälp våra gamla så att inte deras pengar hamnar i händerna på allmänna arvsfondens skurkar. Hjälp de gamla med att upprätta ett testamente så att pengarna hamnar där de gamla vill att de skall hamna. Dock ej i den girige Bengt Vetbästebergs rymliga fickor.

2011-04-18 @ 17:28:55
Postat av: J B Doe

Jag förstår dem som här uppmanar alla som inte har några arvingar att upprätta testamente. På ett personligt plan känns det såklart bättre, men vi ska inte inbilla oss att de makthavande slutar stödja vansinnesprojekt som en följd av detta. De kommer att bekosta dem med skattemedel i stället. Se bara hur stödet till s k kulturtidskrifter praktiskt tagt enbart går till extremvänstern.

Jag instämmer för övrigt i LN:s åsikt att det är dags att anlägga moteld mot islam. Kyrkan har ju svikit totalt när det gäller att "gå ut och göra alla folk till mina lärjungar" som det heter i skriften.

Under Det Kalla Kriget fanns Freedom Studies Center i USA som belyste kommunismens strategi och taktik. Man borde ta vara på deras erfarenheter och bilda en Frihetsakademi, som arbetar med att lära känna och motverka den nya fienden, islamofascismen.

2011-04-18 @ 18:18:31
Postat av: S-E Karlsson

Nu är det ju brist på sjuksköterskor och annan personal , är det så underligt när vi väl har illegala flyktingar i Sverige som ska ha gratis vård och vård i första hand ?

2011-04-18 @ 21:02:37
Postat av: LN

Det var glädjande att se att åtminstone en bloggkommentator - J B Doe - delar min uppfattning att det är hög tid att anlägga aktiv moteld (öppna verkningseld!) mot ISLAM - och islamifieringen av landet. En sekulär, kunskapsbaserad institution borde instiftas, med anslutande blogg kanske typ PI, och med enda uppgiften att bidraga till och understödja kampen mot ISLAM.Ty det är fråga om en kamp, dels mot ISLAM i sig, dels mellan två uråldriga beduinreligioner: å ena sidan en ursprunglig men modifierad och reformerad, tämligen ärlig och uppriktig trosinriktning, baserad på den gyllene regeln och vars nav säges utgöras av kärleken till nästan, inte minst om denne är en syndare eller avfälling och vars centralfigur påstås ha givit sitt liv för sina medmänniskor samt å andra sidan en på klantänkande baserad, testosteronmarinerad, oreformerad, till dels ett dåligt avkok av den förra och med en centralgestalt, som är en av historiens värsta moraliska skurkar, vars efterföljd anses vara högsta dygd, samt med en regelbok (Reliance of the Traveller) vars alla sidor knappast ryms mellan dess pärmar. ISLAMS aktiva anhängare påstår skamlöst och skrymptaktigt att deras trosinrikting är fredlig, fridfull, kärleksful, vacker och god men för en vanlig upplyst, inte helt obildad västerlänning i dagens tredje årtusende kan ISLAM inte anses vara annat än raka motsatsen. ISLAM är det mest enfaldiga hopkok som skådas kan på denna planet och den värsta rappakalja som religionshistorien känner.Etniska svenskar, både såväl aktivt som formellt kristna och sekulära måste upplysas om, att det INTE ÄR FULT att tycka illa om ISAM, och att det finns oändligt mycket fakta och sakskäl för ett sådant ställningstagande. En viss religion är sannerligen inte lika god som en ann' - här är skillnaden som mellan snuva och benröta.SVERIGES ANTI-ISLAMISKA FÖRBUND behövs - snarast.

2011-04-18 @ 21:06:59
Postat av: Hulda

LN....

Helt rätt! Ett Anti-Islamiskt Förbund som sprider kunskap om Islams mörka sidor behövs verkligen. Naiva vänstertokar och superfeminister vill inte ta i problemet då en ev. sammankoppling med SD anses värre.. Tänk när de vaknar upp och det är försent...

2011-04-18 @ 21:46:26
Postat av: Snart är partiet utraderat 10 små SDare :)

http://hd.se/skane/2011/04/19/allan-jonsson-hotas-av-uteslutning/

2011-04-18 @ 23:02:03
Postat av: Leif

Vi bör alla stötta Samuel Älgemalm, han visar ett enastående civilkurage som man kunde önska att även gemene svensk klarade av.

2011-04-19 @ 00:20:44
Postat av: Minsann

Riksdagsman Alfsson.

Denne Alexander Louhichi har mer eller mindre slutat "blogga" och man kan därför dra slutsatsen att Allmänna Arvsfonden nu delat ut pengarna som äskats och naturligtvis var detta bidrag drivkraften för AL.

Går det att kontrollera vad han erhållit i bidrag och hur det skall redovisas.

Detta bör följas upp och kanske kan RUT vara behjälplig för att svenska folket bör ha information om detta.

2011-04-19 @ 10:12:05
Postat av: Peter

Ni är för roliga, sluta upp med erat skitsnack och behandla folk efter personlighet och inte härkommst eller religion. FRYSNA JÄVLAR i små bondehålor, det är vad ni är!

2011-04-20 @ 13:37:43
Postat av: Sverige vakna

Arvsfonden har också skänkt miljoner till Expo.

2011-04-20 @ 18:37:53
URL: http://obekvamasanningar.wordpress.com
Postat av: S-E Karlsson

Peter ! Ta en grov handduk och torka dej bakom öronen och lär dej se skogen bakom träden ! Pojkvasker !

2011-04-21 @ 07:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0