TONI LAPPALAINEN (S) DÖMD

Kalmar Tingsrätt dömde idag Toni Lappalainen för förtal av mig. Han döms till 50 dagsböter a 50 kronor och att utge ett skadestånd på 5000 kronor till mig.

I domen noteras att han som socialdemokrat publicerade nidbilden av mig på socialdemokraternas nätportal s-info och att den därmed fick stor spridning inom inte minst Socialdemokraterna.

Det känns väldigt bra att Toni Lappalainen fälls då jag tror en fällande dom kan ha en viss avskräckande effekt på andra ”politiska motståndare” och deras sätt att agera mot oss sverigedemokrater.

Under det senaste året har flera fällande domar kommit i mål där sverigedemokrater varit målsägare. Utan tvekan har det fått organisationer som AFA att tänka sig för mer än en gång innan man begår brottsliga handlingar mot SD:s förtroendevalda politiker.

Chansen att få ut skadeståndet ser jag som väldigt liten men nu får jag möjligheten att följa hur vårt rättssystem fungerar eller inte fungerar i praktiken.

Enda tidning som än så länge hört av sig för en kommentar är Östergötlands största tidning Corren. Än så länge finns bara TT:s text på Correns nättidning men det skall komma en artikel. Lite anmärkningsvärt att Barometern och Östran inte vill ha en kommentar!
Corren har kommit med en uppdaterad och bra artikel.

Barometern undviker att skriva att nidbilden publicerades på s-info som är socialdemokraternas nätportal.
Östran gör som Barometern och detsamma gör även Radio Kalmar.
Norran undviker att skriva att det handlar om en socialdemokratisk politiker.

Nyhetsbyrån,

TT (BLT) har raderat alla uppgifter om att det rör sig om en socialdemokratisk politiker och att nidbilden publicerades på s-info.

Aftonbladet, SvD, Skånskan, Dagen, VK, BT, Nyhetskanalen, kör TT-varianten och mörkar därmed också.


Kommentarer
Postat av: Allemand

Bra att rättvisan fungerar någon gång.

2011-04-06 @ 12:28:48
Postat av: Hannes Müller

Just det där med skadestånd efter att människor utsatts för brott är nog en mycket intressant sak att re i. Väldigt många som döms till att betala skadestånd är meddellösa och vad jag förstår går brottsoffermyndigheten in ochj betalar en del skadestånd med skattemedel. Där har man personligen sett hur det kan bli alldelöes fel med brottsoffermyndighetens beslut både åt det ena eller andra hållet.Tex blev en misshandlad här på Gotland utan stöd pga att brottslingarna som misshandlade honom (och sedan mördade hans vän som försökte avbryta misshandeln) utan stöd pga att brottslingarna påstod att han sagt något nedsättande om härkomst. Alla andra vittnen (flera) förnekade detta.Eller den missbrukare som i ett bråk om stöldgods blev mycket svårt misshandlad av en annan missbrukare. Han fick ut sitt skadestånd av brottsoffermyndigheten vilket han köpte bil för som han påtänd och väck körde av vägen med. När polisen kom satt han inne i en trädgård och åt på sitt pass. Eller de missbrukarpar man hört om där mannen misshandlat kvinnan och när sedan kvinnan fått ut skadeståndet av brottsoffermyndigheten har de försonats och ställt till med hejdundrande "party".Jag tror inte de här skadestånden fungerar så värst bra och jag tror många brottsoffer går från nöjdhet vid domen till att känna sig som skit när de skall få ut dem.

2011-04-06 @ 12:38:12
Postat av: Sosse

Att man inte väljer att skriva att han socialdemokrat kan ju bero på att han inte är det längre, eller ens är politiker längre, men det övergår väl ditt lilla förstånd.

2011-04-06 @ 13:38:34
Postat av: Robin Shadowes

Nästa steg, sätt åt "dårfinken" från AFA som har satt i system att åtala olika SD:are bl a Carina Herrstedt. Låt kommunist-slöddret få sina fiskar varma. What goes around, comes around.

2011-04-06 @ 13:41:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

SosseAtt Kalmar tingsrätt beaktar var det publicerades och att han var politiskt aktiv för socialdemokraterna i domen är således felaktigt enligt dig.

Både Kalmar tingsrätt och jag anser det vara viktigt och därför tycker jag det är skrämmande av media att mörka dessa uppgifter. Framförallt av TT Tidningarnas Telegrambyrå som har så stort genomslag i de flesta tidningar.

2011-04-06 @ 13:47:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hasse

Skönt att tingsrätten dömde rätt denna gång men tyvärr kanske ett överklagande kommer och därmed en helt annan dom. Tyvärr litar jag inte på vårat rättsystem.

2011-04-06 @ 13:57:20
Postat av: Magentan

Leif T Åhlin skriver i föregående tråd: "Jag är benägen tro, att många kanske saknar internet för att erhålla en saklig information."Fel! Det är absolut inte särskilt många som saknar internet. Sverige (inklusive Kalmar) tillhör de mest internet-täta länderna i världen.Detta innebär tyvärr inte att svenskarna använder internet för politisk information. Det är ett MYCKET LITET fåtal som läser om politik på nätet, både i Kalmar och i övriga Sverige. Det finns tusen andra saker som svenskarna använder Internet tillNär det gäller politik och samhälle så är det endast PK-massmedia som står för informationen i Sverige, och där fortsätter PK-indoktrineringen varje dag året runt - inte minst via TT som framgår av denna tråd.Om SD är intresserade av få fler röster måste SD finna en informationsväg direkt till väljarna. Annars är det helt kört.2011-04-06 @ 14:00:45
Postat av: Anonym

Fortfarande radiotystnad om sd-Mönsterås. Åttaklövern är det nya?

2011-04-06 @ 14:10:53
Postat av: Allemand

@Sosse, blivit trampad på en öm tå? Att sossar inte tål sanningen vet vi ack så väl. Att sedan diskutera storleken på förståndet är väl inte relevant i det fallet då den åtalade inte lär ha så mycket av det, sosse som han är eller var.

2011-04-06 @ 14:24:27
Postat av: AWSvensson

Självklart, var han aktiv sosse vid förseelsen så är det givet att skriva socialdemokrat, tänk er att det varit en Sverigedemokrat nog hade det fått rubriker, se bara på rapporteringen om utlagda bilder i Mönsterås om vilket rapporterades i media samt att ett anonymt pucko på denna blogg fått det på hjärnan.

2011-04-06 @ 14:25:32
Postat av: Skånepåg

@ Anonym/blyg"Fortfarande radiotystnad om sd-Mönsterås"Thoralf Alfsson intervjuades i Lokalradion i Kalmar under gårdagen och sade det som behövde sägas.

2011-04-06 @ 14:25:44
Postat av: EM

Kan man anta att T Alfson framöver kommer att fördöma de nidbilder som grasserar av andra politiker på sverigedemokratiska bloggar?Sällan det skrivs om dem här.Bra att s-politikern dömdes, för övrigt.

2011-04-06 @ 14:29:49
Postat av: Stora Småland

" Sosse" , vad är det som säger att du själv har högt IQ ? Vad det gäller ditt inlägg så står det på noll !

2011-04-06 @ 14:53:16
Postat av: Skånepåg

@ EM"Kan man anta att T Alfson framöver kommer att fördöma de nidbilder som grasserar av andra politiker på sverigedemokratiska bloggar?"I det här fallet var han själv berörd och målsägare och agerar givetvis med anledning av detta. Finns väl inte minsta anledning till varför han skulle bli någon sorts "ordningsman på Internet", och hålla reda på vad som skrivs på alla andra bloggar?

2011-04-06 @ 15:03:45
Postat av: Stora Småland

Anders Leanders inlägg tycker jag var bra , det visade för en gångs skull att det inte var en pursvensk som hade gjort detta brutala mord ! Sen kan man diskutera om det var rätt eller fel att visa dessa hemska bilder !

2011-04-06 @ 15:23:55
Postat av: Varg i Veum

Noterar utan förvåning att TT väljer att i just detta fall inte namnge Lappalainen. Annat var det när en kommunist ansågs förtalad av nån sverigedemokrat.

2011-04-06 @ 15:26:15
URL: http://soldatmamma.blogspot.com/
Postat av: Varg i Veum

Det kommunistiska hyckleriet i ett nötskal:>>>>Postat av: SosseAtt man inte väljer att skriva att han socialdemokrat kan ju bero på att han inte är det längre, eller ens är politiker längre, men det övergår väl ditt lilla förstånd.<<<Plötsligt har inte politisk historia någon betydelse? Jubla månde SD som i "sossens" ögon längre inte har "nazistiska rötter"

2011-04-06 @ 15:32:21
URL: http://vargiveum.wordpress.com
Postat av: Varg i Veum

oops, såg att det blev lite fel när jag valde URL till min första kommentar. Soldatmamman ska inte på något sätt förknippas med mina antikommunistiska åsikter!

2011-04-06 @ 15:34:24
URL: http://vargiveum.wordpress.com
Postat av: Tony Ingman

sign. sosse: Vad gör det för skillnad att han inte

är sosse idag han var ju sosse vid sitt dumma tilltag? Är det därför ni har så svårt att stå till

att det fanns många sossar som var Nazzar under kriget, eller era fula expriment med förståndshandikappade på 30-40 talet? Ni har sannerligen många lik i lasten, detta trots era

försök att spela moralens väktare!

2011-04-06 @ 16:12:45
Postat av: Skånepåg

Expressen: "Det brinner överallt nu"!Troligtvis är vissa grupper inspirerade av vad som händer i de södra och östra länderna kring Medelhavet!

Postat av: Stefan

Läs mer Ocensurerade nyheter på www.vgnt.se

2011-04-06 @ 16:14:39
URL: http://www.vgnt.se
Postat av: maminka

###Thoralf: jag har ringt till Barometern och talat med Jonatan Holgersson och påpekat både att de inte publicerade namn på Toni Lappalainen, att det var en socialdemokrat och att bilden publicerades på sossarnas nätportal. Hans svar var:blaha, blaha.På Östran talade jag med Simon Karlsson och framförde detsamma. Båda fick veta att jag, som flykting här i 42 år från fd öststat med kommunistisk regim känner igen medierna politisktkorrekta hållning. Likadant mörkläggning av sanning där som är nu här i Sverige.###Stora Småland: Anders Leander ska fördömmas för att lägga ut bild på Elin. Med hänsyn till hennes anhöriga och respekt för Elin får inte detta accepteras. Detta orsakar värre skador än att han ville uppmärksamma att brottet gjordes av en neger. Sådana övertramp får vi inte tolerera inom SD.

2011-04-06 @ 16:21:44
Postat av: Arne Anka

Men SD har ju definitivt nazistiska rötter. Eller har ni alla valt att glömma det nu? Det måste handla om att (S) numera har copyright på mustaschprydda män.

2011-04-06 @ 16:58:25
Postat av: Helene

Magentan

Jag har tänkt på exakt det du nämner: Sverige är förmodligen världens datortätaste land, och där också de flesta har någon typ av uppkoppling. Ändå tycks stora delar (94 %) fullständigt ointresserade av vad som händer i landet. Det är Aftonbladet, Expressen och andra blaskor denna lobotomerade skara hämtar sin information och "sanning" ifrån. Jämför detta med upploppen i arabländerna. Där användes internet effektivt till att samla människor till stora demonstrationer. Men i Sverige, där läses det helst om Let's dance och Big brother och annat "viktigt". Skrämmande är bara förnamnet.

2011-04-06 @ 17:17:09
Postat av: se denna svenska youtubekanal VARNING

efter att som händer i Världen så är det inte konstigt om det skulle hända mer i Sverige med. ett själv-mordsbombning i stckholm och så inget mer? eller.nu får säpo göra nåt, innan det är försent. ingen slump att muslimska brödraskapet tar makten i land efter land!vad är detta egentligen? använde google översättning- verkar som sverige och europa har sleeping cell som väntar på direktiv att agera.http://www.youtube.com/user/polatalemdar4#p/a/u/2/qAhc5qQpCUYsnart blir vi nog alla grillade, de verkar riktigt bittra nu. helt klart det kommer hända nåt!var bara en slump att jag hittade denna youtubekanal när jag letade efter om nån muslim var arg för vi sände jasplan. dom verkar redan bestämt siginstallera google transplate plug-in.

tydligen är han ledsen för han hann aldrig finna sin vackra kvinna som var rätt troende, nu får han tröst av sina youtubevänner att tänka på sitt uppdrag istället. se bilder på hans 7 andra filmer. allt handlar om massmord på västerlänningar. skrämmande att mena-folket kan få betalt uppehälle och under tiden planera för att massmörda oss. ingen bryr sig om denna varning. alla tror väl detta är fantasier från min sida. det finns även gruppbild på de som skall utföra dåden. av bliderna att dömma verkar det som det blir en massförstörelseattentat, kanske en atomkraftverksolycka eller en halvproffsig atombomb. vi skall iallafall brinna och många kommer bli som mumier.http://www.youtube.com/watch?v=qAhc5qQpCUYse den även den sista videon längst ner som han laggt upp, hur är denna karl funtad som gjort denna video? Han verkar ha ett konstig synsätt (avsky) mot vita västerlänningar.

http://www.youtube.com/watch?v=7c-5zqWoDWg&feature=relatedkan nån se dessa videor och sedan övertyga mig att det är fantasier, att det skulle finnas terr-orister i Sverige som väntar på order!

2011-04-06 @ 18:18:37
Postat av: Lars-Inge

@ arne anka"Men SD har ju definitivt nazistiska rötter."

Och med vilka fakta anser du att du kan bevisa detta?

2011-04-06 @ 18:41:08
Postat av: EM

SkånepågDet förekommer allmänt nidbilder av Sahlin, Reinfeldt med flera på SD-bloggar. Vanligen anonyma. Är det ett problem? Ja, det är ett problem för SD.

2011-04-06 @ 20:03:27
Postat av: Catarina

Nästa gång ni hävdar att ni utsätts för negativ särbehandling och media hånar er och påstår motsatsen har ni nu två fall som kan fungera som exempel.

Detta plus fylleskandalen med Petzäll som slogs upp stort med namn och partitillhörighet medan överförfriskade sossen som efter julfest i riksdagen sextrakasserade kollega förblev anonym för de utanför PI och Flashback.

Spara casen i minnet hos alla SD:are att plocka fram nästa gång den debatten kommer!

2011-04-06 @ 20:27:09
Postat av: Skånepåg

@ EMHur vore det om du gjorde ett försök att nyansera det som du kallar för nidbilder i förhållande till vad Lappalainen åstadkom i bildväg beträffande Thoralf Alfsson? Du får försöka, även om du tycks ha svårt att fatta det, att det är skillnad på karikatyrer och sådant som är så kränkande att det är åtalbart och även uppfattats så i och med domslutet!Bifogar en aktuell karikatyr om det pågående klankriget i Tunisien, så att du får en möjlighet att vidga dina vyer och få en liten hint om hur t.ex. en karikatyr kan se ut i media i Israel.

Postat av: Skånepåg

Komplettering:Socialdemokraten som satte Sverigedemokraten Thoralf Alfssons ansikte på en bild av Hitler har nu dömts för förtal.

Postat av: Robin Shadowes

@se denna svenska youtubekanal VARNING. Trots att jag inte förstår arabiska så flaggade jag dessa videor och uppmanar andra att göra detsamma. Om tillräckligt många gör det så kommer YT ta ner skiten.@EM. Visst förekommer häcklande av Sahlin, Reinfeldt, Olofsson och andra men det finns väl inga bevis för att dessa häcklare nödvändigtvis är med i SD. Affe t ex har ingen direkt koppling SD vad jag vet. Vilket förmodligen är lika bra om man bedriver politisk satir.

2011-04-06 @ 22:32:38
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

@se denna svenska youtubekanal VARNING. Trots att jag inte förstår arabiska så flaggade jag dessa videor och uppmanar andra att göra detsamma. Om tillräckligt många gör det så kommer YT ta ner skiten.@EM. Visst förekommer häcklande av Sahlin, Reinfeldt, Olofsson och andra men det finns väl inga bevis för att dessa häcklare nödvändigtvis är med i SD. Affe t ex har ingen direkt koppling SD vad jag vet. Vilket förmodligen är lika bra om man bedriver politisk satir.

2011-04-06 @ 22:33:26
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

@se denna svenska youtubekanal VARNING. Trots att jag inte förstår arabiska så flaggade jag dessa videor och uppmanar andra att göra detsamma. Om tillräckligt många gör det så kommer YT ta ner skiten.@EM. Visst förekommer häcklande av Sahlin, Reinfeldt, Olofsson och andra men det finns väl inga bevis för att dessa häcklare nödvändigtvis är med i SD. Affe t ex har ingen direkt koppling SD vad jag vet. Vilket förmodligen är lika bra om man bedriver politisk satir.

2011-04-06 @ 22:33:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Suck! Nu jävlas filtret igen. :(

2011-04-06 @ 22:34:26
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

S: Fri invandring får Sverige att blomstra.

Hyllningen till invandring tar sig nästan religiösa undertoner när den öppet politiskt korrekta gruppen resonerar. Det är invandringen som byggt upp Sveriges ekonomi, kultur, gjort landet fint, gjort landet vacker, byggt upp industrin, berikat vår matkultur och vårt musikliv.

Utan invandring, mångkultur och internationell solidaritet skulle Sverige idag vara ett fattigt land inte bara ekonomiskt utan även kulturellt. Invandringen har bidragit till att göra vårt land så fint o vacker som det är idag, byggt upp den industri som vi är så stolta över, berikat vår mat och utvecklat vår musik. Invandringen har öppnat våra sinnen.Vad svenskar har bidragit med till att göra Sverige till ett rikt och tryggt välfärdsland går inte Integrationsgruppen in på.

http://www.folkbladet.se/opinion/kronikor/artikel.aspx?articleid=5597698

2011-04-06 @ 22:52:40
Postat av: alf

Trevlig kille den där Lappalainen.

Han har nog alla hästar hemma.

http://www.youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o

2011-04-06 @ 23:19:08
Postat av: MartinA

Grattis! Bra kämpat!

2011-04-06 @ 23:27:35
Postat av: Gubben o Gumman

"Tarmen Tony Lappalainen tömd"

2011-04-07 @ 00:49:12
Postat av: Pelle P

Fick ett tips i mailboxen i dag.Nu måste alla ställa upp !!Insats mot terrorismEn manlig Taliban får inte se andra kvinnor förutom sin egen fru naken.

Om detta ändå händer måste han ta livet av sig.

Med anledning av detta har man kommit överens om inom EU att lördagen

den 9/4 vill man att alla europeiska kvinnor lämnar sin bostad helt

utan kläder klockan 16.00.

Kvinnorna bör vistas naken på gatorna i närheten av sina bostäder i

minst en timme för en säker eliminering av alla talibanterrorister.

Männen ber man också hjälpa till i denna aktion genom att sätta sig

ute på gården i bekväma fåtöljer, dels för att visa att de inte är

talibaner och dels för att vittna kvinnornas heroiska insats.Det är också förbjudet för Talibaner att dricka alkohol. För att

verkligen kunna bevisa att man inte är en terrorist bör varje man även

ha en platta pilsner med sig och dricka så pass duktigt att alla

eventuella misstankar försvinner.

Den Europeiska Unionen önskar att så många som möjligt kan

vara med denna aktion och tackar Er på förhand.Gör din plikt för ditt land och skicka denna vidare till så många som

möjligt så att talibanerna elimineras snabbt och effektivt.// (Plikttrogen)Obs,detta är ett skämt,men inte desto mindre en väldigt bra ide.

2011-04-07 @ 02:30:24
Postat av: Robin Shadowes

Denna photoshoppning på Usama bin Lappalainen är mycket roligare.http://img28.imageshack.us/img28/2972/usamalappalainen.jpg

2011-04-07 @ 03:54:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson

Jojo men, nu har sju lägenheter i det lilla samhället Ruda i Högsby kommun blivit utrustade med " La Cucarachas " , enligt en tjänsteman på anticimex så beror det på dem som reser mycket utomlands , jag har nog en egen teori eftersom jag vet att lägenheterna hyrs av Migrationsverket och att det är deras hyresgäster som planterat in denna ohyra uppblandad med löss!

2011-04-07 @ 08:48:01
Postat av: S-E Karlsson

Komplettering av mitt förra inlägg , huru lätt är det inte att skolbarn boende i dessa lägenheter tagit med sej "La Cucarachas " till sin skola ?

2011-04-07 @ 08:52:37
Postat av: Tjadden

Tala inte om AFA som dykt upp och försökt hindra oss att dela ut flygblad, fega skitungar är det vi talar om som är mer eller mindre samhällsfrånvända.

Hur kan man ingå i ett politiskt parti och bete sig som en gangster, men å andra sidan sett vem sa att politik är rumsren, nämn Fredrik Reinfeldt så förstår man resten, vad politik kan handla om.

2011-04-07 @ 09:53:06
Postat av: Robin Shadowes

Det kanske är det som är tanken med att lägga ned den där Göteborgsskolan? Så sprider man ut la cucharachas till tidigare ej infekterade skolor och sedan tar svennebarnen med sig la cucarachas hem till sig. Så blir alla berikade, pursvenskar och nysvenskar också. Dom vill att vi alla ska njuta av la cucarachas förmodligen.

2011-04-07 @ 10:28:45
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Så här ser snillet ut.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/06/socialdemokrat-domd-for-fortal-av-sverigedemokrat/#more-81270

2011-04-07 @ 11:54:19
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Magentan", det påstås att 1,7 miljoner medborgare

och därav 1 miljon pensionärer saknar uppkoppling till internet! Därav min kommentar som du hänvisar till!"Jag kan ju ha fel, men det jag säger det är sant" Det är också möjligt att Kalmar har bättre ställt än övriga Sverige "med Johan Persson" vid rodret, men låt kommunen undersöka detta. Det avgör vår tvist!Personligen är jag "benägen" att tro att många saknar uppkoppling till internet för att därigenom erhålla en verklig bild av samhället...Jag gratulerar dig Thoralf till detta domstolsbeslut! Det är på tiden att domstolarna tar itu med kränkningen av oss sverigedemokrater."Sossen" som ovan jämrar sig, begrep tydligen inte att "gärningsmannen" var aktiv socialdemokrat när gärningen/brottet begicks. Där ser man, sossar har noll koll speciellt när de gick och höll Mona i kjolen...

2011-04-07 @ 12:18:41
Postat av: Inte-en-till

Av någon anledning verkar Lappalainens s-blogg ligga nere...Någon som känner till varför?:-)

2011-04-07 @ 13:04:55
Postat av: besviken

Grattis Thoralf till domslutet!

Jag undrar dock varför du inte stödjer din partikamrat Leander? Vad är det han gjorde fel? Anser du att det är fel att publicera offentliga handlingar och visa hur vidrigt det aktuella mordet var? Det finns inga trevliga mord, de är vidriga allihopa! Bilder visar hur verkligheten är!

För mig är det helt sanslöst att ni på Riks ens funderar att utesluta Leander och det utan att kontakta honom ! Fortsätter ni så här så är det en hel del av medlemmarna som går till ND !

2011-04-07 @ 14:36:38
Postat av: nej till borlängemoskeen

"Enstaka dåd av tyranni kan skyllas den för tillfället rådande opinionen, men ett ständigt ökande förtryck, som inletts vid en urskiljbar tidpunkt och inte går att stoppa, hur ministrar än byts ut, visar alltför tydligt en medveten systematisk plan att förslava oss."– Thomas Jeffersson

2011-04-07 @ 14:37:11
Postat av: Gubben o Gumman

Besviken : Det finns en mycket klok kommentar på Anders blogg i ämnet.

2011-04-07 @ 15:00:11
Postat av: Gubben o Gumman

Here we go again : Gunnar Andren Folkpartiet tjofaderittan,har nu problem med Ungerns grundlagsändring.Gunnar och Birgitta Olsson tycker att,det liknar censur,har dessa två läst en svensk tidning eller tittat på SVT68 måntro?Känner dessa två till att grundlagen i Sverige skal ge militär rätt att skjuta på den egna befokningen när dom bla fått nog av multikulti dravlet.Abort lagstiftningen tycker man också illa om.

(Ungerns alltså AW Svensson)

Vad tycker man om balkongflickor simhallsbad med kläderna på överfallsvåldtäktsstatistiken i Sverige?Två stiltypiska politiskt schizofrena clowner som med förbundna ögon kastar gatstenar i operationssalen på thoraxkliniken.Vänligen anslut er till apflocken och ta en bana till.Ps jordnötter är ok också

2011-04-07 @ 15:14:40
Postat av: Gubben o Gumman

Björn Söder (SD) gjorde ett försök att få Sten "killer"Tolgfors att förstå att det kan finnas en del fula fiskar på marken i Libyen,som tex "måsslimska brädseglarsällskapet eller "Al Qvidas"Då kickar "Killers" hata SD chips i päronet igång :

"SD är det ena partiet som är emot solidaritet"Ja jo stödja dessa mördar/kvinnoförtryckareföreningar är inte så djävla lyckat,nu spelar det ju ingen roll för Sten Tolgfors, dessutom gör han liksom Billström mfl som Clownfeldt och Baldt bestämmt på söndagseftermiddagarna.Förstå faran samt att hålla sej till sakfrågan är inte Tolgfors största styrka direkt.När det gäller JAS planen så sa ju Baldt att dom inte är så bra på markmål namnbyte J-S?Tydligen saknar dom en motor med så dom inte kan ta tunga torpeder det passar ju bra med 200 mils kust.Granskar man dessa plan så är det säkert Monthy Pythons flygande cirkus som kosta 3 gånger så mycket som andra plan att tillverka och ha i luftenDetta blir det ändring på när AW Svensson pga sina gedigna kontakter blir flyg/försvarsminister.

"Guring" kommer att likna en springpojke i bastkjol.

2011-04-07 @ 15:29:30
Postat av: Gubben o Gumman

P.s tycker du att Gubben o Gumman har svårt att fokusera på blogginlägget ovan,så har du helt rätt.Damp dysleksi samt dåliga glasögon tar ut sin rätt.

2011-04-07 @ 15:31:08
Postat av: Thoralf Alfsson

BesvikenDet handlar inte om en offentlig handling.Att visa bilder från en förundersökning där bilderna dessutom skall vara sekretessbelagda är inte lämpligt för en förtroendevald politiker.När dessa bilder också är mycket grova och väldigt kränkande mot mordoffret och anhöriga finns det ännu en stor anledning att inte publicera dessa bilder.I den intervju som jag gjorde för Radio Kalmar fick jag frågan om jag ansåg att Anders Leander skulle uteslutas. Jag svarade Nej men anser att Anders Leander bör få en allvarlig varning. Men jag tror inte denna del av intervjun finns med idet som sändes i Radio Kalmar.Sedan anser jag att detta brott kan redovisas på en blogg utan att bilder redovisas och diverse epitet används. Det gäller att redovisa detta på ett humant och mänskligt vis. Politiskt inkorrekt gör detta på ett sätt som håller sig innanför ramarna genom att många fall ange en länk till material som kan vara kontroveriellt.2011-04-07 @ 15:37:56
Postat av: Allemand

Har du inte fått lära dig att säga? Som jag sagt tidigare i intervjun, i nästan varannan mening så blir det svårare att klippa.2011-04-07 @ 16:09:28
Postat av: pknejtack

effektivaste sättet att protestera mot okontrollerad massinvandring är att sluta ge blod till blodgivningen.invandrare vill inte ge blod, och muslimer får kanske inte lämna blod enligt koranen och allah. papperslösa får väl inte lämna blod. och pursvenskar får inte vård pga av besparingar. så inom 6 veckor rasar multikulti ihop.http://na.se/nyheter/orebro/1.1163014-risk-for-blodbrist-i-pask

2011-04-07 @ 16:26:24
Postat av: AWSvenssson

Jag kan meddela GoG att min planerade expedition till Tyskland i hopp om att kunna rädda hem lite livsuppehållande drycker föll väl ut. På din inrådan begränsade jag dock mängden av Gammel Dansk till fyra kartonger, detta beroende på att man hade tillbudspris på 1l. Av bara farten slank 20 flak öl och ett oräknat antal kartonger vin och lite bra och ha buteljer av varierande innehåll med. Som den degraderade furir jag är så vore det naturligt att jag efterträdde vapenvägrare och andra mesiga typer i försvaret, be att få återkomma då koncentrationen för närvarande är på annat håll.

2011-04-07 @ 16:45:13
Postat av: Gubben o Gumman

Jamen det räcker ju bara en månad?

2011-04-07 @ 16:54:12
Postat av: Gubben o Gumman

Risken för "fulla fiskar" på marken finns...

2011-04-07 @ 16:57:20
Postat av: Robin Shadowes

"Vad tycker man om balkongflickor simhallsbad med kläderna på överfallsvåldtäktsstatistiken i Sverige?"På min tid var det bara farbror Melker som badade med kläderna på, så nog har tiderna förändrats alltid...

2011-04-07 @ 22:16:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0