TALIBAN = ISLAMISTSvensk media undviker allt som oftast ordet islamist. När islamister nu mördar västerlänningar i Afghanistan på grund av att en pastor i USA bränt en koran. Att en person bränner ett exemplar av koranen är en händelse som egentligen inte förtjänar en notis i lokaltidningen. Hur många gånger har inte bibeln skändats av dessa islamister? Hur många tror att detta uppmärksammas i media?

När sedan islamister på andra sidan jordklotet reagerar på detta genom att mörda helt oskyldiga människor borde var och en begripa vad det är för religion som av vissa kallas för ”fredens religion”.

I svensk media kallas de för talibaner men i själva verket handlar det om islamister men det är en benämning som svensk media helst undviker då Sverigedemokraterna använder detta i debatten.

När Afghanistans president Hamid Karzai dessutom kräver att pastor Jones ställs inför rätta och straffas för koranbränning så förutsätter jag att svensk media i fortsättningen benämner Karzai för taliban.

Jag anser att islam och många av dess utövare inte hör hemma i vår nutid utan fortfarande befinner sig på 600-talet. Jag tror dessutom att alla som läser om detta också tänker islamofobiska tankar men få erkänner det.

Att sedan president Obama anser att pastor Jones är trångsynt är bara bedrövligt. Att Obama överhuvudtaget uttalar sig i kritiska ordalag om koranbränningen är anmärkningsvärt då han istället borde rikta in all sin intensitet mot islamisterna i Afghanistan som mördar oskyldiga, däribland en svensk FN-anställd.

Har Fredrik Reinfeldt kommenterat avrättningen av Joakim Dungels? Enligt uppgift i media blev några halshuggna! Däremot har Fredrik Reinfeldt uttryckt sorg över Zahra Abidi som dödades i Elfenbenskusten. Är det ett taktiskt vägval av Sveriges statsminister. Inte ens Carl Bildt har beklagat avrättningen av Joakim Dungels.

Nu väntar jag bara på att Barometern skall kontakta sina favoritmuslimer Nasim Malik och Alexander Louhichi för en kommentar. Jag ser fram att få läsa om deras ställningstagande angående koranbränningen och dess följder.

Enligt danska Ekstrabladet blev Joakim Dungels halshuggen!

Mörkar svensk massmedia denna uppgift?


DN har idag även en kort artikel om att SD i 9 fall av 10 stödjer alliansen vid omröstningar i riksdagen. Min kommentar till detta är att Alliansen alltid är enig i alla frågor som går till votering i riksdagen. När det gäller de rödgröna är enighet något som tillhör undantagen. Jag skulle gissa att de rödgröna endast är eniga i 1 av 10 voteringar i riksdagen. Dessutom är de inte villiga att samarbeta/kompromissa med SD och då blir resultatet därefter.

Även SvD har slagit upp denna stora nyhet.

Sveriges Radio,

Trackback
RSS 2.0