SVENSKARNA ÄR FÖRTRYCKTA

Idag vaknade jag tidigare än vanligt och bestämde mig för att ta med lite frukost ut i det fria och ta med tubkikaren på en morgonpromenad längs Ölands strandängar. Jag hamnade så småningom vid en udde och kom att tänka på vad framlidne Kurt Lundgren döpte sin blogg till.


Östra Ölands Fria Horisont.                          Foto Thoralf Alfsson

Med solglitter i vattnet, en lätt bris och en kakafoni av fågelsång som sällskap började jag filosofera över senaste tidens ”mediadrev” mot mig och min blogg.

Ibland undrar jag över vad jag håller på med. Inte för att jag tvivlar på mina åsikter och min politiska tillhörighet. Utan varför jag utsätter mig för massmedias åsiktsförtryck och insinuationer att jag skulle vara rasist och andra epitet. Istället skulle jag kunna njuta av livet med betydligt fler stunder som denna ute vid havet.

Barometern journalist Mats Andersson har svarat på mitt mail men tyvärr gjorde hans svar mig ännu mer besviken och dessutom bekymrad över hur det står till med ärligheten och hederligheten. Jag kommer återkomma till hans svar och vår mailkonversation i ett annat blogginlägg.

Jag har aldrig haft som målsättning att sitta i riksdagen, det har bara blivit så och är nog egentligen emot min natur. Däremot har jag alltid vågat säga vad jag tycker och stå för det när det blåser snålt. Det var säkert därför som jag blev vald till arbetsplatsrepresentant i MoDo Papers styrelse en gång på 90-talet, i den helröda bruksorten Silverdalen där Pappers avdelning 49 härskade.

Är svensken en feg jävel?

Ibland undrar jag. Sveriges knäböjande för nazityskland under andra världskriget är ju inget att vara stolt över. Hur är det med den enskilde svensken? Är det bara hemma vid kösbordet som han vågar uttrycka sina tankar och åsikter?

Är svensken så förtryckt?

Inte är väl svenskarna i gemen så fega! Om det skulle vara så då finns det ingen anledning för mig att ständigt och jämnt utsättas för massmedias misskreditering och förtal. Aldrig ett positivt omdöme utan bara negativa epitet i varje artikel. Hur många inbillar sig att jag trivs med detta och mår bra? Finns det någon som mår bra av att bli uthängd med jämna mellanrum? Jag gör det i varje fall inte och det vet journalisterna. De vet att det finns en gräns för vad varje människa klarar av att utstå när det gäller massmedial ”uthängning”.

Var går min gräns?

Massmedias förhoppning är givetvis att de skall kunna pressa mig över denna gräns och därmed få stopp på min blogg och den röst för det icke politiskt korrekta som den utgör. Eller i varje fall få mig att inte ta upp politiskt känsliga frågor på bloggen för att undvika massmedias uppmärksamhet.

Varför gav Barometern och Mats Andersson ordet rasism så stor betydelse i sin artikel. Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut det.

Varför är det så annorlunda i våra nordiska grannländer? Där råder ett helt annat debattklimat, som är mer öppet och tillåtande. Där går det säga att en spade är en spade och inte något annat. I Sverige har en illegal invandrare blivit en papperslös flykting, så det kan bli när massmedia för bestämma.

Vems ärenden går svenska journalister?

Sannfinländarnas stora framgångar i valet har fått många svenska journalister att gå i spinn av rädsla att detta skall smitta av sig även i Sverige. De tycks nu tävla om att hitta på argument för att skilja på Sverigedemokraterna och Sannfinländarna. Faktum är ju att vi har väldigt mycket gemensamt i vår politik något som svenska journalister gör allt för att förtränga för det svenska folket.

Sannfinländarna ca 19 procent
Dansk Folkeparti ca 15 procent
Norska Fremskrittspartiet ca 25 procent
Och sedan Sverigedemokraterna med ca 6 procent.

Varför denna skillnad?

Är svensken fegare än våra broderfolk i Norden? Nej, jag tror inte det!

Det som skiljer är att vi har en mediakår som förföljer allt som inte är politiskt korrekt. Det får vi ständigt smakprov på, senast i den märkliga kritiken av Sannfinländarna och deras partiledare. De svenska journalister gör allt för att förtrycka ”felaktiga” åsikter som kommer fram från den svenska myllan. Är det sedan något invandringskritiskt eller nationalistiskt rycker dessa journalister ut och startar ett mediadrev och förtrycker den ”frispråkige” tills tystnaden återigen råder. Det mest skrämmande är att till och med våra public service företag, SVT och SR ingår i detta mediadrev allt som oftast. De till och med startar mediadreven vid vissa tillfällen.
Vi skall heller inte glömma TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som givetvis drar sitt strå till stacken.

Ett mycket skrämmande exempel från public service var när inte Sverigedemokraterna fick delta i den direktsända slutdebatten i SVT under förra årets valrörelse.

Den svenska mediakåren har många sätt på hur man kan få tyst på den ”fege” svensken. Det tråkiga är att han själv många gånger gömmer sig bakom Idol, Så ska det låta, Bingolotto, Allsång på Skansen, Melodifestivalen och att han/hon inte är intresserad av politik. Det är en lögn och ett självbedrägeri! Alla är intresserade av sitt eget välbefinnande och framtid och då är politiken en av de viktigaste eller kanske den viktigaste beståndsdelen.

Så länge journalisterna förtrycker svenska folket och svensken inte vågar säga ifrån kommer ingen förändring ske. Det räcker inte med att vart fjärde år lägga sin röst i valurnan och sedan tro att andra skall göra jobbet. Det krävs faktiskt mer!

Hur många vågar stå med sitt namn under en insändare i lokaltidningen om den är t.ex. invandringskritisk? Endast ett litet fåtal vågar detta. Samma sak gäller olika forum på nätet. Allias och påhittade namn står säkert för mer än 95 procent av alla dessa kommentarer. På min egen blogg är väl siffran något bättre men jag tror att bara 1 av 10 skriver under med sitt eget namn.

Varför?

Jo, risken för att utsättas för medias förtryck är stor. Dessutom finns det en ”svans” som följer i medias skugga och som innebär att det kan bli följder på den egna arbetsplatsen, skolan, inom idrottsföreningen eller någon annan förening som man är engagerad i.

Allt har egentligen sin grund i det mediaförtryck som journalisterna utsätter svenska folket för och som har bildat en norm för vad man får tycka och säga. I Sverige är det media som styr i betydligt större omfattning än i våra nordiska grannländer. Det finns bara ett sätt att förändra detta och det är att sluta upp att vara ”fega”. Stå för vad du tycker och låt andra höra  och läsa det. När trycket blir tillräckligt stort på journalisterna är de också bara människor och kommer vända kappan efter vinden men de behöver mycket "hjälp".

Om inte fler reser sig upp och försöker påverka vårt land och inte minst journalisterna finner jag ingen anledning varför jag ständigt och jämnt skall utsätta mig för deras förtryck och fasoner utan att det leder någonstans.

Det finns även andra värden för mig.


Kommentarer
Postat av: Allemand

Jag förstår din besvikelse men till viss del har du dig själv att skylla. Varför säger du inte nej till journalister konsekvent? Finns inget eller ingen som kan kräva att du skall utsättas för deras falska förtryck.Att ge upp ger bara dessa ondskans män vatten på sin kvarn, men sluta att ge intervjuer. Fortsätt kämpa vi står bakom dig.

2011-04-25 @ 19:21:03
Postat av: Ronny

Jag kan förstå ditt dilemma Thoralf, att snändigt leva med denna förföljelse som den svenska mediakåren utsätter oliktänkande för. Dom får sitt straff, va så säker. Sedan är du med din blogg ett ljus i mörkret för oss andra. Vi hoppas att Du orkar med, och vill så här brevledes ge dig en "klapp på axeln" för ditt idoga jobb! Kämpa på Thoralf....:)

2011-04-25 @ 19:25:43
Postat av: Rune

"Ibland undrar jag. Sveriges knäböjande för nazityskland under andra världskriget är ju inget att vara stolt över."

------------------

Nej kanske inte, men Sverige var i gott sällskap där. Jag har just läst Churchills redogörelse om andra världskriget sex band på ca 800 sidor. Där hävdar han bestämt att eftergiftspolitiken från England, Frankrike, Belgien, Holland, Danmark, Norge och Sverige var det som fick igång kriget.

En enkel polisaktion från Frankrike när Hitler besatte Rhenlandet hade satt stopp för honom.

Eller om Chamberlain hade vägrat att göra upp i Mûnchen och tjeckerna satt sig till motvärn så hade det utlöst en planerad militärkupp mot Hitler.

Eftergifterna banade väg för honom och kriget. När så alla länder runt Sverige var besatta på grund av detta så var det inte mycket våra politiker kunde göra. Det var bara att kura ihop sig.

2011-04-25 @ 19:34:05
Postat av: gunnark

idag har du 500.000 personer som står bakom dig Thoralfså varje gång du känner dig besviken,bitter,förbannad eller ledsen, så kan du tänka på att en halv miljon människor tycker du gör ett gigantiskt bra arbete!

2011-04-25 @ 19:34:24
Postat av: Anonym

"Vi gillar olika"Det nya Sverige sprider sig.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/25/det-nya-sverige-sprider-sig/#more-83548

2011-04-25 @ 19:38:39
Postat av: Karlskronabloggen

Att svensken är mycket "fegare" än våra broderländers medborgare beror ju på den helt extrema mediacensur vi har vi Sverige jämfört med andra länder för fortfararande är det ju inte ens tio procent av Sveriges befolkning som fattar vad som händer i Sverige!Någon liknande censur förekommer inte i andra "demokratiska" länders medier i världen och jag brukar jämföra med Sovjet och DDR på 1980-talet.Särskilt det näst sista stycket tycker jag var riktigt bra skriver och det finns "fler som reser sig upp" och jag skriver rätt ofta om just den totalt sinnesjuka mediacensuren i mina olika bloggar!Så ge inte upp! Jag tror faktiskt vi går en ljus framtid tillmötes Thoralf! Det är ju bara att se vad som händer i övriga Europa, även om svenska medier totalt mörklägger detta!

2011-04-25 @ 19:41:39
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Signe

Den här kommentaren var tänkt för förra tråden, men passar in också här.

Upp med humöret Thoralf, du är rättrådig och rakryggad och tillhör därför minoriteten i detta förljugna och hycklande land. Du och dina gelikar behövs, ni är livsnödvändiga för oss andra, som fortfarande kanske tiger men lider - men vårt mod växer i det tysta och vi behöver inspiratörer och anförare.Inspirerad av signaturen Olgas berömmande beskrivning av "Demokratibloggen" i den förra tråden klickade jag mig dit och tittade runt. Jag vill nu verkligen instämma i Olgas berömmande ordalag. Denna bloggen är en veritabel informationsguldgruva. Tämligen omedelbart hittade jag ett inlägg som jag vill rekommendera alla läsare av Thoralfs blogg att ta del av: "Alliansens bruna förflutna". Wow! Njut! Demokratibloggen är en Den Bistra Verklighetens Encyklopedi utan förskönande omskrivningar.http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/03/24/alliansens-bruna-forflutna-2

2011-04-25 @ 19:53:49
Postat av: Hans-Olof Andersson

Käre kollega, jag brukar inte kommentera på nätet, jag tycker inte om anonymitetskulturen. Men de vackra fotona och de frågeställningar du tar upp inspirerar mig till några ord.

Kom ihåg, man kan bara bli besviken på personer om man har förväntningar rörande deras förnuft eller moral. Med hjälp av det som läkarvetenskapen kallar Klinisk blick, och med sinne för det groteskas konstnärliga värde, tar sig den politiskt oppositionelle an ett sjukt och korrumperat maktsystem. Det vi Sverigedemokrater ständigt möter; den affekterade, hatiska, groteska politiska korrektheten är ju bara ett uttryck för total hjälplöshet. Jag måste påminna om att du faktiskt har rätt att skratta! Det är endast falska förväntingar som kan såra oss. "Förvåning är för amatörer" brukar jag säga. Den dag så den stora Buddhistiska illusionslösheten till slut har erövrat en människas sinne är hon osårbar. Då kan man öppna Barometern, Sydondskan, eller Dagens Dumheter och själv poängsätta den senaste föreställningen från det groteskas teater. Thoralf, vi har redan vunnit. Redan när jag för första gången stegade in i Lunds kommunfullmäktige och såg de andras rädsla och förvirring tänkte jag: "Herregud, vi har redan vunnit" Nu är det bara för oss människofiskare att dra in näten, det sprattlar redan av fisk, och de fulaste, de från havets botten, har bara levt på dy så de har inga tänder. Hela korrekthetskulturen är bara en tom bluff.

2011-04-25 @ 20:02:45
Postat av: Tjadden

ThoralfJag avundas inte ditt uppdrag som riksdagsman att vistas i lejonens kula, men du ska veta att du har de flesta svenskar på din sida som gillar att umgås med sunt förnuft och just därför har du hamnat i riksdagen för att gripa dig an svenska folkets belackare som just saknar allt vad som är sunt och vad det har för värde.

2011-04-25 @ 20:03:44
Postat av: Patrik

Alla har vi våra ups and downs,men som någon tidigare skrev så har du oh ditt parti 500 000 svenskar och invandrare bakom er och siffran växer stadigt. Välj dessutom dina intevjuer med noggrannhet hädanefter. Bakgrundskolla vem intevjuaren är och vad för slags artiklar denne har skrivit tidigare.

2011-04-25 @ 20:08:48
Postat av: Gute

Det är ju journalisterna som själva gör sig till åtlöje med deras rasisttjafsande dagarna i ända.

Läsarna har börjat ifrågasätta den politiskt styrda median mer och mer tack vare bloggar som den här.Läsarna har också fått upp ögonen för chefredaktörer som Jan Helin, som trissar upp hatstämningar mot SD med hjälp av sitt presstöd och position. PERVERSTOch nu går den rabiata mannen på Sannfinländarna i samma anda.

Snacka om att Jan Helin gör den svenska journalistkåren en björntjänst internationellt, med det sjukligt hatiska beteendet!Att journalisterna i Sverige har ett dåligt rykte internationellt, är väldigt lätt att förstå när man inser hur politiskt styrda stackarna är.

2011-04-25 @ 20:09:04
Postat av: Ugglan

Stå på dig Thoralf!

2011-04-25 @ 20:19:25
Postat av: Stefan K

Jag håller inte riktigt med dig Thoralf. Vi svenskar är ett fegt folk och tänker genast på uttrycket "Chicken Swedes" som myntades i NHL på 70-talet.De flesta svenskar är så fega att de inte ens vågar ta del av verkligheten utanför gammelmedias rubriker.Att svenska journalister är en parodi på sig själva bryr vi oss inte längre om. Idag finns Internet och därmed både intressantare och ocensurerade nyheter att tillgå.Svenska folket är så fega att de inte vågar träda utanför sina traditionella val, utan fortsätter att rösta på en politik som betyder nedskärningar och besparingar i alla välfärdens områden.Gammelmedias dagar är räknade och med det försvinner en yrkeskår som säkert somnar varje kväll och inser att de gjort ett dåligt dagsverke även denna dag.Givetvis känner journalisterna att deras annalkande död närmar sig med språngsteg och i en sista desperat dödsryckning försöker de uppnå ett intresse för sina dåligt underbyggda artiklar. Få bryr sig.När svenska folket vaknar ur sin dvala kommer också reaktionerna. Detta är pk-Sverige livrädda för.Modet står ni Sverigedemokrater och ert ungdomsförbund för. Inga andra politiker hade vågat stå upp för det man tror på efter samma behandlingar som ni och era närmaste får utstå.Stå stolta med raka ryggar. Ni har fler bakom er än ni förmodligen tror.2014 kan bli ett ödesval för Sverige och dess välstånd. Detta tror jag allt fler känner.Håll humöret uppe. Vinden vänder, tro mig!

2011-04-25 @ 20:24:01
Postat av: EssendonStå på dig Thoralf!Som sagt tidigare, håll humöret uppe! Vinden vänder!Robsten blog har en bra beskrivning på medias roll:

http://robsten.blogspot.com/2011/04/media-partipolitik-valjare.html

2011-04-25 @ 20:33:00
Postat av: Inge Sandén

Som vanligt träffar Thoralf mitt i prick med journalisternas dåliga samveten eller mera att han har trampat på så många ömma tår inom den korrupta mediavärlden,att de vill tysta och ge igen.

Dom vet innerst inne att dom fört svenska folket bakom ljuset med sina lögner hur problemfritt deras mångkullturella samhälle är.

Just denna mediakår är barn och barnbarn till de knäböjande journalisterna,som inte vågade ta avstånd från nazismen,förrän det stod klart att Hitler skulle förlora kriget.

Dom skäms för sina förfäder och försöker lägga denna skuld på Sverigedemokraterna.

Instämmer med "gunnmark" när det känns motigt tänk på att vi är 500000,som står bakom dig.

I Finland skulle ingen partiledare säga"De som älskar Finland skall inte rösta på Sannfinländarna,då hade han blivit idiotförklarad av folket.

2011-04-25 @ 20:38:21
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Om någon skulle fråga vem som är min politiska förebild skulle jag utan att tveka säga - Thoralf Alfsson.Jag minns särskilt ett av våra tidigaste samtal som gjorde starkt intryck på mig - Thoralf sa att det viktigaste var att hålla sig till sanningen och aldrig aldrig tumma på den regeln."En spade är ju faktiskt en spade" - och inte en tulipanaros....P.S en ny kvinnlig medlem som jag har haft kontakt med vill gärna vara med och aktivt stötta vårt parti. Sådant gläder och det finns fler därute, var så säkra!2011-04-25 @ 20:54:41
Postat av: SM811

Det finns säkert många som skriver här och arbetar lite undanskymt med att påverka andra och värva medlemmar. Det måste alltid finnas ett spjutspets som vi andra får inspiration ifrån. Många kommentarer bidrar säkert också till att SD växer.

Det jag har noterat efter c:a ½ år är att det kommer fler nya "namn". Håll ut Thoralf, du behövs.

2011-04-25 @ 20:59:08
Postat av: Åke Möller

Stå på dig ThorAlf! Vet precis hur det är, när man säger saker med hjärtat...till skillnad mot PK-media som snackar med "röven". Du tycker och skriver och säger det många, många tänker och önskar att de själva kunnat eller vågat säga!

De som har modet, är också de som besitter styrkan att lyckas. Kan verkligen förstå att det känns "bara för mycket" ibland, men du har ett enormt stöd från hundratusentals människor här i landet, som läser och besöker din blogg. Jag får själv inspiration och kraft genom din blogg och en vacker dag så kommer hela världen att rasa samman för PK-media...frågan är bara hur länge till det ska dröja??

2011-04-25 @ 20:59:18
Postat av: Ugglan

Att partier i våra grannländer, som ligger nära SD-s politik går så mycket bättre än SD, tror jag delvis har att göra med det långa socialdemokratiska maktinnehavet där staten växte ihop med S. I våra grannländer har det sett annorlunda ut med växling vid makten. Jag tror att ingen svensk riktigt förstår hur maktfullkomligt Sossarna har styrt genom att ha full kontroll över hela statsapparaten, fackföreningarna,koperationen och folkrörelserna. Nu håller det här systemet på att krackelera, och det ger chansen för ett uppstickarparti som SD. Jag håller för troligt att SD snart passerar den psykologiskt viktiga 10% gränsen. I vissa mätningar har ju SD haft över 8% så vi är snart där. Jag har stora förhoppningar om att vid valet 2014 ligger SD på 12-14%. SD borde prioritera och propagera för bloggen SD i Riksdagen, som klart visar att SD inte är något enfrågeparti utan täcker upp alla områdena. Enligt min mening har SD gjort förbannat bra ifrån sig i debatterna och fler tittare behövs.

2011-04-25 @ 21:12:44
Postat av: Gerhard

Jag tycker du gör ett sjujäkla bra jobb.Du är vår röst i riksdagen.2011-04-25 @ 21:22:48
Postat av: Less

Dina ord var från mina tankar ... Kunde skrivit detta själv från mitt hjärta... Men Sannfinländarnas framgång gav mig hopp, även alla tusentals i Sverige som röstat på oss. Vi måste ORKA kämpa, all heder åt dig Thoralf och även åt mig. Önskar bara vi slapp alla jantemänniskor och besserwissrar som inte förstår att dom sänker oss med sin avundsjuka och korkade påhopp. Vi måste hålla ihop, det är våra barns och barnbarns framtid det handlar om... Vänligen en vän

2011-04-25 @ 21:27:17
Postat av: Bengt Malmberg

Thoralf kom igen nu. Många är vi som läser din blogg och som stödjer dig i det tysta och i det offentliga. Jag är helt övertygad om att vi kommer att gå segrande ur det här. Man kan se det som ett maratonlopp och vi befinner oss i ett tufft skede av loppet. Jag vet att efterhand som loppet går vidare så kommer känslan av att målet kommer närmare. Plötsligt går det lättare. DÄFÖR HÅLL UT FÖR MIN OCH MÅNGA ANDRAS SKULL

2011-04-25 @ 21:41:49
Postat av: Hulda

Visst är mångfalden fantastisk!! Hittade 18 foton och namn på av Svensk polis eftersökta grova brottslingar på Aftonbladets hemsida. En Johan, en Viktor och en Jonas. De andra 15, ja, ni förstår........

2011-04-25 @ 21:46:42
Postat av: Anders Leander

Förstår precis hur du känner dig Thoralf, känner detsamma själv ibland. Man undrar vad fan.. man håller man på med! Varför utsätter man sig själv, sin familj för detta förtryck, som media utsätter en för och som kan bli väldigt påfrestande.Du har rätt när du säger att så länge journalisterna förtrycker svenska folket och svensken inte vågar säga ifrån kommer ingen förändring ske. Svenskarna är fega!!Det räcker inte med att sitta och dunka näven i köksbordet och att gå och rösta vart fjärde år.Det krävs faktiskt mycket mer!2011-04-25 @ 22:22:36
Postat av: Anonym

Förstår precis hur du känner dig Thoralf, känner detsamma själv ibland. Man undrar vad fan.. man håller man på med! Varför utsätter man sig själv, sin familj för detta förtryck, som media utsätter en för och som kan bli väldigt påfrestande.Du har rätt när du säger att så länge journalisterna förtrycker svenska folket och svensken inte vågar säga ifrån kommer ingen förändring ske. Svenskarna är fega!!Det räcker inte med att sitta och dunka näven i köksbordet och att gå och rösta vart fjärde år.Det krävs faktiskt mycket mer!2011-04-25 @ 22:25:39
Postat av: MatsBern

OT:

Muhammedtecknare inför domstol.En domstol i Jordanien inledde på måndagen en rättegång mot den danske Muhammedtecknaren Kurt Westergaard i hans frånvaro.Även de danska tidningar som publicerade Muhammedkarikatyrerna står åtalade.

http://www.hbl.fi/text/utrikes/2011/4/25/w62498.phpKurdo Baksi anser på SvD att vi svenskar ska skämmas eftersom vi inte aktivt fördömer Syriens nedslag på vad han kallar demokratkämpar.Sverige det mest liberala och multikulti vurmande landet i världen skall alltid skämmas när kravmaskinerna får bestämma.Ni invandrade demokratiförkämpar,åk utomlands och för er kamp.Ni kan inte sitta här i Sverige och häcka bara för att hålla era bigotta samvete rena.Gör ett demokrati exodus från Sverige och visa dom diktatoriska muslimska länderna var skåpet ska stå,därmed behöver ni inte tillsammans med den vänsterextrema journalismen försöka skuldbelägga Sveriges befolkning.

2011-04-25 @ 22:36:17
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Niklas Larsson

Stödet för SD ökar samtidigt som förtroendet för svensk media ständigt sjunker & är på väg mot den absoluta botten. Ta det som en morot inför framtiden! =)

2011-04-25 @ 23:05:23
Postat av: Anonym

Den nya Ikaroslistan(most wanted).

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/25/bara-grovt-kriminella-pursvenskar-pa-ikaroslistan/#disqus_thread

2011-04-25 @ 23:12:56
Postat av: Jonas

Du gör oerhört mycket nytta - glöm inte det

2011-04-25 @ 23:19:47
Postat av: S-E Karlsson

Thoralf , ge inte upp , du kommer att ångra dej!

Jag vet !

2011-04-25 @ 23:19:54
Postat av: Magentan

Jag förstår dig verkligen Thoralf! Och jag tycker ni är fullkomligt otroliga du och alla övriga Sverigedemokrater, som med öppna kort, utan att vara anonyma orkar fortsätta kampen, trots alla dessa ständiga lögner, trakasserier och förtalskampanjer som de svenska medierna frossar i mot SD.ALLT FÖR ATT SKRÄMMA ER TILL TYSTNAD!Det skulle vara en katastrof om du lägger ned din blogg och din övriga verksamhet! Dina belackare skulle gnugga händerna och dregla av tillfredsställelse. Så snälla Thoralf, försök härda ut, men för din egen skull ta en riktigt lång time out från alla typer av intervjuer. Använd din blogg istället för den information du vill sprida.Möjligtvis finns det en enda tidning, SvD, som verkar börja ta sitt förnuft tillfånga och hålla sig för god för att förtala och förvränga varenda uttalande från SD:s partiföreträdare, åtminstone under de senaste månaderna. De har även haft flera bra debattartiklar och krönikor under fliken SvD Opinion (både Jimmie Åkesson och Kent Ekeroth har fått in artiklar där). Oftast har SvD Opinion:s artiklar även ett kommentarsfält, som faktiskt är förvånansvärt fritt för att vara i gamelmedia. De flesta kommentarerna får stå kvar, även mina och andra SD-sympatisörers. De senare brukar dessutom ofta vara i majoritet.Kanske är detta början på en ljusning för SD och Sverige. Kanske är SvD den första tidningen, vars medarbetare har börjat inse vad det är de håller på med och nu är i färd med att vända skutan åt rätt håll, kanske ...2011-04-25 @ 23:19:55
Postat av: Gubben o Gumman

Många tankar i skallen på oss nu,fast en sak tror vi är positiv till skillnad från Thor-alf, och det är anonymiteten.När fienden blandar sej med "folket" är han svårbekämpad,det vore mumma för Boljevikerna om dom fick koll på läget resurserna finns ju som bekant..Inget blir ju bättre för att "Kannibalisterna" får flera att bråka med defakto.En ettrig växande folkrörelse är deras mardröm det är den dom genomlever nu...att dom visar intresse för Mr Alfsson är det bästa betyget du kan få.Journalisterna får duktigt med stryk i kommentarsfälten,1000 tals svenskar lägger 1000 tals timmar på att massera dessa fega krakar för något annat är det inte.Svensken är inte ett förtryckt folk svensken är totalt hjärntvättad av dom 5 % som skaffat sej media kontrollen understödda av bröderna Donkey förstås,dessa kan med fördel kastas ur landet.

På pressmoraliska grunder,köttbullen Mattson kan följa med.Svensk press skall behndlas som en trilskande pojk/flickvän : Klick (hemligt nummer)

Inte en chans skall ges till att destabilisera det inre lugnet.Det är ju inte journalister det är ju partiarbetare

Deras lära är helt åt helvete när man indoktrinerat

svensken så idoktrinerar man sej själva.

Kommunism är mental sjukdom på hög nivå.Svenska 4/5 har man gjort till skatteslavar som godvilligt lämnar ifrån sej 60% av sin lön sedan tillkommer alla djävla avgifter bilprov läkare etc"Vem har inte åkt taxi med en läkare som chaufför"

citat "Ljugholt",lögnen är socialistens bästa vän.

Fast i just det fallet sitter väl problemet mellan öronen.Dessa socialistiska rövhål är mer än patetiska,när man skulle kritisera Sannfinländarna så dammade man av liken Yrsa Stenius och Jörn Donner.Det är b-laget nu på redaktionerna, dom andra sitter och jäser på sina miljoner,alltså barnbarnen till dom rätta trampataskerna,om 10år har dom flesta platta näsor efter att ha sprunit in i väggen.Igår sändes ett program om Sovjet på 30- talet Stalin deporterade människor till en ö utan mat.

Den ön kallas än idag för kannibalön.

Vad vore ett mera lämpligt namn på en svensk journalist än kannibalist.Den mest patetiske killen är Clownfeldt räkna bort EU samt svensk media så styr han över exakt 0% i landet.Ättlingar till Stalin lära har styrt Sverige i 50 år snart, 150 miljoner människor har fått sätta livet till,så vi kör några varv till Alfsson va?

2011-04-25 @ 23:23:55
Postat av: liten

Kanske ditt bästa inlägg någonsin. Det är betryggande att se hur mycket självdistans du besitter, och din ärlighet är väldigt inspirerande att få ta del av.Rörande svenskens (brist på) kurage så tror jag att den svenska självgodheten är en viktig pusselbit. Min uppfattning är att svenskar (detta är givetvis grovt generaliserat) inte nödvändigtvis skryter öppet om sin egen förträfflighet, men många har väldigt snäva ramar för vad som är "ok och normalt" och deras handlande visar allt för tydligt vad de tycker om saker och ting. Allt som inte faller inom dessa "normala ramar" är dåligt och oönskat.Det är nog mer än bara en tillfällighet att Sverige låg långt fram inom rasforskning i början av 1900-talet, eller att vi samarbetade så pass mycket som vi gjorde med tyskarna under 20-talet, 30-talet och tidigt 40-tal. Att vi lobotomerade och kastrerade utvecklingsstörda. Svensken är otroligt elitistisk och ser sig själv som ett herrefolk. Detta är i min mening en av de största paradoxerna (och ett av de äckligaste hycklerierna) med den svenska självutnämnda eliten (sjuklövern, mediafolk osv) idag. Dom tycker allesammans att dom är så förbannat duktiga och viktiga och bäst i hela världen. Alla dessa invandrare tas bara emot för att mata deras egon. De tror att de är övermänniskor som har svaret på mänsklighetens alla problem. Tig, lyssna och lyd så ska de berätta för dig om rättvisa, jämlikhet och allas lika värde. Säger du emot så är du en samhällsdefekt som måste åtgärdas.Jag förstår att du blir trött och hellre vill spendera mer tid vid havet. Sverige är ett vackert land, det vackraste jag har sett. Det finns ingenting som gör mig så full av livsglädje som att cykla över Ölands Alvarsmarker en solig sommardag, att vandra genom inlandsisens U-dalar i de trygga gamla Skanderna, att tälta vid en av våra tusentals skogssjöar, att ströva omkring i de vidsträckta skogarna där tall och gran reser sig likt pelare mot den klara, oförorenade himlen. Där är jag bortom små människors giriga räckvidd, det är en livsviktig ventil.

2011-04-25 @ 23:36:46
Postat av: Regimkritisk

Det gagnar ingen detta media drev och all desinformation som bedrivs av media och alla andra fientliga till sann nyhetsförmedling. Varken oss svenskar eller "nysvenskar". Motsättningarna växer och ökar bara fientligheten i båda grupperna.

Håll ut!

2011-04-25 @ 23:39:48
Postat av: liten

(Ursäkta om detta blir en dubbelpost, mitt internet är lite labilt)Kanske ditt bästa inlägg någonsin. Det är betryggande att se hur mycket självdistans du besitter, och din ärlighet är väldigt inspirerande att få ta del av.Rörande svenskens (brist på) kurage så tror jag att den svenska självgodheten är en viktig pusselbit. Min uppfattning är att svenskar (detta är givetvis grovt generaliserat) inte nödvändigtvis skryter öppet om sin egen förträfflighet, men många har väldigt snäva ramar för vad som är "ok och normalt" och deras handlande visar allt för tydligt vad de tycker om saker och ting. Allt som inte faller inom dessa "normala ramar" är dåligt och oönskat.Det är nog mer än bara en tillfällighet att Sverige låg långt fram inom rasforskning i början av 1900-talet, eller att vi samarbetade så pass mycket som vi gjorde med tyskarna under 20-talet, 30-talet och tidigt 40-tal. Att vi lobotomerade och kastrerade utvecklingsstörda. Svensken är otroligt elitistisk och ser sig själv som ett herrefolk. Detta är i min mening en av de största paradoxerna (och ett av de äckligaste hycklerierna) med den svenska självutnämnda eliten (sjuklövern, mediafolk osv) idag. Dom tycker allesammans att dom är så förbannat duktiga och viktiga och bäst i hela världen. Alla dessa invandrare tas bara emot för att mata deras egon. De tror att de är övermänniskor som har svaret på mänsklighetens alla problem. Tig, lyssna och lyd så ska de berätta för dig om rättvisa, jämlikhet och allas lika värde. Säger du emot så är du en samhällsdefekt som måste åtgärdas.Jag förstår att du blir trött och hellre vill spendera mer tid vid havet. Sverige är ett vackert land, det vackraste jag har sett. Det finns ingenting som gör mig så full av livsglädje som att cykla över Ölands Alvarsmarker en solig sommardag, att vandra genom inlandsisens U-dalar i de trygga gamla Skanderna, att tälta vid en av våra tusentals skogssjöar, att ströva omkring i de vidsträckta skogarna där tall och gran reser sig likt pelare mot den klara, oförorenade himlen. Där är jag bortom små människors giriga räckvidd, det är en livsviktig ventil.

2011-04-25 @ 23:40:27
Postat av: Ferdinad Mjuk

Att Du med bravur har axlat Kurts mantel Thoralf…det är stort!

Den fortsatta kraften i ditt arbete ger ständigt det pk-mediala träsket en törn, -till mångas vår stolthet.

Tyvärr finns det inte något handicapsystem i mediabruset...men med skammen står dom.Ett samhälle som under decennium efter decennium präglats av socialism är svårt att bärga.

De flesta av oss vet att skeppet Svea har svår slagsida.

2011-04-26 @ 00:07:28
Postat av: Håkan Holm

Stå på dig, det finns massor av folk ute i landet

som vill ha förändring och vi blir bara fler.

Känns som om "droppen urholkar stenen" och fler människor får upp ögonen.

2011-04-26 @ 00:40:37
Postat av: pingvin

Sakta men säkert börjar det gå upp för Sverige att SD är ett seriöst parti med en genomtänkt politik. SD kommer att växa och bli mer accepterat. Men visst känns det lite hopplöst ibland. En stor nackdel för SD är partiets ofrånkomligt delvis nazistiska förflutna som jag önskar SD kunde vara utan. Det tar tid att vinna acceptans i det svenska debattklimatet med en sådan historia. Kämpa på Thoralf, det gäller att inte låta det negativa påverka dig. Var oberörd för inkompetenta journalister som den där nollan som skrev artikeln. Tack för ett inspirerande inlägg! Du kan vara stolt. Att du vågar stå för det du tror på hedrar dig. I slutändan är det du som är en vinnare.

2011-04-26 @ 00:44:25
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Otroligt bra skrivit. Så känner jag det också och ändå är jag inte i "hetluften" som dig. Dock säger jag öppet vad jag tycker och diskuterar detta även med invandrare. Jag har pratat med två stycken om läget i Sverige bara sista veckan, en från Kuba och en från Palestina. Kubanen visade sig vara inne på precis samma spår som jag och Palestiniern var en sm precis som Svensken inte brydde sig om politiken och var mycket förvånad då han fick höra om hur läget är här. Det var inte taqiyya utan han var verkligen vettig och höll med mig om mycket och han höll framför allt med om att problemen måste diskuteras och att islamisterna inte kan få mer och mer makt. Palestiniern har jag pratat med många gånger då jag varit ute med hunden och inte talat politik innan dessutom. Men visst snackas det skit om mig och om att jag är "rasist" i samhället där jag bor då jag är så öppen med mina åsikter och bloggar om det, det vet jag ju.

2011-04-26 @ 00:53:51
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Olga

Postat av: Thoralf A

OLGA - Jag finner delar av dina kommentarer som icke godkända på denna blogg. De åsikter du uttrycker vill jag inte bli sammankopplad med. Du förstår säkert vad jag syftar på. 2011-04-25 @ 19:15:51

----------

Thoralf A - Det är riskabelt att driva en blogg - alla möjliga POLITISKT INKORREKTA personer kan ju få för sig att sätta sitt obehagliga tankeinnehåll på pränt på densamma. Precis vad jag gjorde och som du med all din rätt raderade - dock utan motivering, vilket är fult. Jag gör ett nytt försök.

----------

DET ÄR DAGS ATT TA SNÄLLHETEN AV DAGA IINär jag 'miss i natten', klockan var väl omkring 03, läste Robin Shadowes kommentar i förra tråden 2011-04-25 @ 00:18:31 blev jag så inspirerad av hans krav på en tillvaro som är - som han tyvärr med ett ytterst opassande ord, uttryckte som "mohammedanen-rein", att jag på stubben fick ihop en bra och propagandistisk kommentar om behovet av ett - vågar jag säga det(?) "muslimfritt Sverige".Jag ber om ursäkt för mitt rasistiska uttryckssätt, men jag är så gammal att jag har upplevt den fridfulla tiden, då det inte fanns några "Mohammedä'ner" (samma uttal som Glistrup använde) i landet. Kan detta uttryckas annorlund? Till och med svarta personer, som den gången för femtioelva år sedan helt spontant kallades "negrer", var sällsynta.Det var synd att Thoralf raderade kommentaren fram på förmiddagen, för den gav uttryck för vad vi alla (nästan), säkerligen också Thoralf samt kommentatorerna Sven Dacke, Grattis Sverige, SM811, Peer Pedersen, Christoffer, Andreas och andra som #hann läsa den#, känner, men är för fega (jag menade förstås: 'försiktiga') för att våga säga i klartext. Vad jag med detta påstående menade var, att en spade ej längre är en spade utan ett "medelst kombinerat bruk av fot och händer manövrerat grävverktyg".Vi saknar snart ord för att uttrycka vad vår längtan står till. Fler och fler ord anses av makthavarna kunna kränka någon minoritet som hämtats till landet (romer, muslimer, kurder, syrianer osv) och blir därigenom betraktade som rasistiska och/eller främlingsfientliga.I dagens nya Sverige råder ett förhållande som påminner om det i dåtida Tredje Riket rådande, där den nazistiska propagandaapparaten helt sonika kapade tyska ord och ordsammansättningar som bara skulle användas i "judesammanhang". Om detta skrevs i största lönndom under kriget en bok LTI, eller Lingua Tertium Imperium av filologen Victor Klemperer. Läsning anbefalles.Snar behöver vi en manual påminnande om gamla "Om Kriget Kommer" ur vilken vi kan hämta råd och anvisningar om hur vi skall kläda våra tankar i ord, som inte förmodas kunna kränka eller uppröra någon i landet boende minoritetstillhörig. Allahu Akbar.

----------

Vill samtidigt uppmana alla ISLAM-NYFIKNA att ofta besöka den förträffliga 'demokratbloggen', vars innehavare tycks vara mera flitig än någon annan ISLAM-SKILDRARE på svensk botten. Ej heller

använder vederbörande ett inställsamt och mjäkigt språk.

URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/

2011-04-26 @ 01:37:53
Postat av: jesse fransson

Jag tror att Svensken är fegare än sina broderfolk. Danskarna, Norrmännen och Finnarna har haft sina beskärda delar av krig och ockupation på 40-talet. Detta har danat dem till ett starkt folk som vägrar förtryck. Sverige har krypit och slickat rumpor under kriget vilket gjort dem fega och den politiken har vi levt med sen dess.

2011-04-26 @ 01:55:59
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: maminka

Thoralf, ge inte upp,även om det känns tungt för dig många gånger. Vi behöver dig. Jag är en invandrare som blev SD medlem före valet. Jag ångrar ingenting, fast jag har en del av mina nära och kära mot mig. Jag vaknade upp när jag bla läste din blogg. Vi SD folket är flera för varje som har gått. Vi blir många till valet 2014, även om PK gänget ska använda alla trick och fusk. Möjligen uppstå även ett nytt parti som tänker sabotera SD.Tack för allt du och ni alla SD i riksdag gör. Trevliga stunder i naturen önskar jag dig för att hämta kraft att kämpa vidare.

2011-04-26 @ 02:21:20
Postat av: Tomas

Besökte Malmö och min fina uppväxtplats Limhamn i påskhelgen. Har alltid varit roligt att åka hem och fylla på hjärtegropen med intryck. Men!! Tog en tur med min cykel till fina badplatsen sibbarb, med sina fina ängar. Höll fan på att ramla av cykeln. Hela stranden med dess ängar var proppfull utav grillande Araber med sina familjer. Säkert ett tusental. Inte en Svensk så lång det gick att se, förutom mig själv. Äckligt! Fortsatte min tur med att cykla igenom Hammars park. Ta mig fan likadant där. Hela lekparken full utav Araber. Tendensen är likadan hemma i Kalmar. Vi har en fin lekpark på Skälby. Ta en tur dit en fin kväll. Inte sällan du missar ett gäng Araber. Framtiden är full utav förhoppningar och framtidstro. Har en son som slutat tro. Har du också en tonåring som gjort det? Inte så konstigt i så fall. De ser vad som händer och ifrågasätter varför de ska bry sig, när papperslösa flyktingar slipper. Fy fan!

2011-04-26 @ 06:31:13
Postat av: Tony Ingman

Jag kan mycket väl förstå Thoralfs frustation över

den eländiga mediakåren, frustrerad blir man även när man ser rikskriminalens uppdatering över dom 18

grövsta brottslingarna i landet, varav 16 st st är

av utländsk härkomst?? Alltså när fan ska poletten ramla ner för dom politiskt korrekta proffstyckarna, och när skall Svensken vakna ur sin koma. För dom som vill se bilden av dessa sköna

juveler så finns dom på på PI, för ni lär säkert alldrig få se bilden i gammelmedia.

2011-04-26 @ 08:04:53
Postat av: biran

Thoralf jag försökte hänvisa till denna artikel i din blogg till Göteborgs Posten. Men de släpper inte igenom artiklar där ditt namn nämns. Jag gjorde flera försök med olika skrivelser, bom stopp. Så ser det ut i mediasverige, en riksdagsmans namn får inte nämnas.

2011-04-26 @ 08:16:36
Postat av: S-E Karlsson

Thoralf , SD Oskarshamn /Emådalen står också bakom dej , var så säker !

2011-04-26 @ 08:27:38
Postat av: janstefans

Tyskarna dras lite av sitt förflutna, men här är en kvinna som tröttnat på sina landsmäns tysta och försiktiga "motstånd", hon vädjar att de ska höja rösten, precis som vi svenskar måste göra...http://www.liveleak.com/view?i=d77_1303602234

2011-04-26 @ 08:28:39
Postat av: Krumme Lanke

Stå på dig Thoralf! Trägen vinner. Listan över de 18 grövsta brottslingarna som publicerades nyligen (11% av svensk härkomst?) visar att SD behövs.

2011-04-26 @ 08:34:58
Postat av: joffe

Thoralf !

Du är en ofantlig tillgång för SD och inspirerande att läsa. Ärlighet varar längst och i långa loppet är du en vinnare tillsammans med dina på samma sätt sanningsenliga kämpar i en svår tid. Din blogg är populär och mycket läsvärd. Håll ut! 2014 blir ett lyckosamt år för er. Om inte är hoppet ute för sveriges folk...Känn stödet från normalhåll! Även från andra sidan jorden applåderas du. - Fegt nog gav jag upp på tidigt 80-tal när jag fick svaren från alla partisekreterare på några viktiga frågor. Då hade jag jobbat i 20 år i "fulmedia" och fått nog av V-enkelriktningen och politiska beslut jag inte accepterade, som nu visat sig köra Sverige i botten...Nu är jag gammal och fri i ett land där man lever med ÄKTA journalistik som tar upp alla ämnen till ÖPPEN DEBATT. Tuffa tag men ingen förnedrande attityd av politiska fåntrattar som beter sig som barnrumpor i Sveriges regeringssandlåda..."Honom vägrar jag att sminkas med i samma rum!" eller "Er tar jag inte i ens med tång!"2011-04-26 @ 08:51:56
Postat av: Da Capo

SÅ HÄR INLEDES EN INSÄNDARE PÅ PI

...ett komplement till vad Olga hade att säga här ovan."Vi talar om hederskultur, skamkultur, men vad har vi här? Ett folk som går runt och skäms för sina åsikter, för sin egen kultur och sitt land. Ett folk som inte vågar prata öppet om det som trycker. Ett folk som skrämts till tystnad av sina folkvalda och deras lakejer. Tystnad av rädsla att bli anmäld, få sparken, bli utesluten. Att bli kallad rasist eller islamofob. Här kan man komma och snacka om skamkultur. Det pratas om att vi måste få bukt med vi- och dom- tänket. Vilka är vi och dom? Jag känner mig just nu mest som någon av dom. Dom som inte kan och inte vill acceptera läget. Risken är ju förstås att någon skulle få för sig att jag en sådan där rasist? Vilket tydligen är det värsta man kan vara idag. Vilket tydligen alla är, som inte tycker att allt är guld och gröna skogar. Som inte snällt gapar, tuggar och sväljer......"http://politisktinkorrekt.info/2011/04/25/insandare-i-de-blindas-rike-ar-den-enogde-kung/#more-83561

2011-04-26 @ 08:55:41
Postat av: PK

TA: du har avsevärt fler sympatisörer än 500,000, för många var det dock viktigare att Alliansen skulle vinna för att inte Sverige skulle bli kommunistiskt igen. Titta på den masiva white-flighten vi har, alla dessa är dina sympatisörer. Jan Helin gillar "olika", så länge det inte gäller hans arbetsplats eller bostadsområde, han är i realiteten SD sympatisör. Listan kan göras mycket lång.Du kan också glädja dig åt att svenska journalister (åsiktspolisen) åtnjuter västvärldens lägsta förtroende, något dom jobbat hårt för i många år och förtjänat.

2011-04-26 @ 09:03:21
Postat av: riffi

Var stolt. Varför tror Du att de hetsar mot Dig?

Det beror naturligtvis inte på att de har andra åsikter än Du (vilket de har). Det beror på att Du personifierar en berättigad kritik mot dem och deras sätt att arbeta och därmed hotar deras egenbild.

Deras angrepp är ju ett kvitto på att Du lyckats.

2011-04-26 @ 09:08:00
Postat av: Anonym

Nu skall jag kartläggas. Kartlöggas som hemlös. Det skall ske minst vart 5:e år, men det är redan 6 år sen senast. Fråga är om min hemlöshet godkännes. Jag bor sedan 16 år i samma lägenhet i en omgivning som blivit alltmera främmande. I minst 10 år har jag inte lyckats känna mig hemma, jag passar inte in här i denna högljudda mångfald och sedan ett år blir jag också av andra i omgivningen uppmärksammad på att jag som nykter, stillsam avvikande inte är önskvärd. Vart skall jag ta vägen. Jag kan inte byta lägenhet för att komma härifrån, ingen svensk vill flytta hit. Situatonen är låst. Måste jag bokstavligen bli hemlös genom att behöva tälta i skogen? Det börja bli brist på tid, häromnatten demolerades min cykel totalt.

2011-04-26 @ 09:11:30
Postat av: Rune

pingvin skrev:

"En stor nackdel för SD är partiets ofrånkomligt delvis nazistiska förflutna som jag önskar SD kunde vara utan."

--------------------------

Jag blir trött på dessa svepande beskyllningar som saknar substans. De har upprepats så ofta att de betraktas som sanningar.

Jag har hållt ett öga på SD i ett tiotal år men jag har aldrig sett några hårdfakta som bekräftar dessa beskyllningar. Personer gärningar mm.

2011-04-26 @ 09:24:34
Postat av: Essendon@ Joffe"Honom vägrar jag att sminkas med i samma rum!" eller "Er tar jag inte i ens med tång!"Inom andra områden resulterar detta med ett rött kort d.v.s lämna planen och invänta kommande dom..

2011-04-26 @ 09:54:04
Postat av: AWSvensson

Det som inte knäcker en ,stärker en. Inte ska en liten hittepå journalist på en landsortsblaska knäcka en småländsk Sverigedemokrat, tänk på Gustav Vasa , säger en som förstått vad det skulle innebära att bli en offentlig person och därför jobbar i anonymitetens spår. Det behövs frontfigurer , något som alla dessa som klagar i ren avundsjuka på höga ersättningar men glömmer myntets baksida borde tänka på. Med sådana supportrar som stöder dig på denna blogg, inte minst GoG, nu börjar han böla igen, så kan man försätta berg.

2011-04-26 @ 10:25:01
Postat av: OT

@ThoralfFramgång föder avundsjuka hos både vänner och ovänner. Alltså är du framgångsfull.Oavsett vad andra säger är du och dina kollegor i riksdagen värda varenda skattekrona vi alla betalar. Skulle inte förvåna mig om 75% av Sveriges medborgare håller med mig om detta då ni blåst liv i demokratin som nästan hade begravts av demokratins dödgrävare.Det finns bara en väg och det är framåt, det är alltid tyngst när man närmar sig toppen.

2011-04-26 @ 11:37:48
Postat av: Robin Shadowes

@Olga. Ibland känns det som om SD tassar omkring alldeles för försiktigt, lite ängsliga för vad pk-gänget ska ta sig till. Varför överhuvudtaget bry sig om vad pk-gänget tycker? SD har varit s a a "kontroversiella" i många herrans år redan, så det är inte mycket att göra nåt åt. Tycker dom borde ta av filttofflorna och sluta smyga och istället ta på sig ett par rejäla stövlar. Ja, ja, nu vädrar pk-gänget mumma bara för att jag skrev stövlar och vädrar marscherande nazister. Precis som om det bara skulle vara nazister som använder stövlar. I verkligheten är det säkert mest vanliga människor som går omkring i stövlar men så är det bara. Men strunt samma, ta på riktigt tunga stövlar och börja trampa på så många ömma tår som möjligt istället. Jag menar, ge dom så många drev som möjligt. Ge dom hela famnen full. Dom kommer virra omkring som de yra höns dom är.

Det lönar sig inte att fjäska för dessa landsförrädare och medlöpare. Mandom, mod och morske män (och kvinns), glöm aldrig det! Låt fanskapen köra sina drev, det kommer bara väcka ännu fler av det sovande folket, som vår fine "landsfader" har kallat oss. Demokratbloggen är en hedersknyffel och modig man för att vara pensionär. Önskar att fler vågade ryta till som honom.

Men var också medvetna om, att när svensken väl vaknar, då blir h*n ilsk som faen och det osar svavel och invektiv. Hav dock förtröstan, det lugnar ner sig när värsta vreden har lagt sig. Men det är väl inte så konstigt att man reagerar så där när man vaknar plötsligt och inser att man blivit grundlurad i åratal/decennier.

Minns en bra grej från Flashback. Kan ha varit signaturen Nalin Pekgul som skrev det, jag minns inte helt säkert. Han skrev, ja tydligen är Fb-Nalin en man, att när någon pk frågade en om man var rasist, så borde man svara: Ja, och?

Poängen var som han menade, var att det fullkomligt avväpnar pk-skitstöveln, för han väntar sig inte det svaret. Han förväntar snarare att man skall gå i försvarssgtällning och köra nåt i stil med, nej, jag är inte rasist men...

Kanske lite känsligt om man är officiell företrädare för partiet men so what? Pk-gänget kommer ändå alltid att leta efter fel och kommer aldrig bli nöjda förrän man gör total avbön och blir en "god människa" igen. Varför spela efter deras regler? Speciellt eftersom dom själva aldrig tycks behöva följa regelboken utan hittar på nya regler allt eftersom. Det går aldrig att vinna över dem under sådana premisser.Beträffande fulmedierna, jag har sagt det innan men det skadar aldrig att upprepa det. Gå bara med på att medverka under förhållanden som dom inte helt kan kontrollera 100%. Medverka bara i radio och tv om det är direktsänt. Undantag kan eventuellt göras med utländsk media.

Avstå alltid från format av typen Debatt, därför att det blir medverkan i underläge redan från början. Ni kommer vara ensam mot ett helt gäng mobbare, plus det sedvanliga gapiga "apberget" i bakgrunden. Format typ Agenda är då att föredra, även om det också i princip innebär mobbing. Men det är en mot 2 eller 3 högst, plus att ni slipper "apberget".

Vad pressen beträffar så finns det ju inga direktsändningar där. Ni måste väl ändå ha några advokater? Skriv ett stenhårt kontrakt. Då kan ni stämma dom för kontraktsbrott i efterhand. Bättre än ingenting. Som så många andra har föreslagit redan, så borde ni satsa på egna medier.

2011-04-26 @ 11:45:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ludvig

På 60-talet hörde jag en amerikanare på besök i vårt land säga att, skrev tidningarna i Amerika som dom gör här skulle folk sluta läsa dom.

2011-04-26 @ 12:18:20
Postat av: joffe

EssendonAlldeles riktigt! Men vad att göra då i svensk politik saknas en hierarkilknande domstol. En övergripande beslutande myndighet att bestraffa dylika sandlådefasoner.I Riksdagen kräver vi respekt av de folkvalda vilket saknas. Varje parti har sin folkvalda rätt att vara där utan att bli överkörda med översittarattityder. Lär av Finland nyligen!Och för hundra gubbar SVARA på frågor som ställts av SD i debatter och vimsa inte runt som väderflöjlar med struntpratssvar...(Hittade forfarande en del svenska ord trots 30 år med engelskan) Hooroo !

2011-04-26 @ 12:22:16
Postat av: Roberth

Huvudet på spiken! Men hur får vi folk att förstå allvaret? Det är framtiden för Sverige vi talar om det bör vara viktigare än Bingolotto. Även om Lotta är het

2011-04-26 @ 12:33:04
Postat av: Stefan K

SD anklagas ständigt för att vara främlingsfientliga och inte minst från socialisttidningarna som älskar att blanda in historiebeskrivningar.

Nåväl, nu har Socialdemokraterna ett och annat lik i lasten så nästa gång Aftonbladet, Håkan Juholt, Göran Greider, Expo m.fl. påtalar SD:s förflutna så ska ni drämma till med denna lilla historiebeskrivning...

Postat av: Gubben o Gumman

Jaha då har påsk kärringarnas skräck återvänt från bondpermisen i valrörelsen 2014.

Så nu är det andra kvastar som gäller...Att gång på gång få lovord känns hedrande frågan är bara hur Gubben o Gumman skall kunna verka på bloggens baksida,ständigt tjutande.Eftersom vi vet att AW Svensson gillar tävlingar så skall vi beskriva två människoöden.Den ena tappades i golvet 4 gånger på BB, samt felvaccinerades grovt 30 min efter födseln.Hos syokonsulten fick denna plattfot höra eftersom du får ribba på vad Vladimir och Josef sagt så är

en kannibalistkarriär att föredra.Denna man utvecklade sin mentala sjukdom i rask takt över mången flaska rödtjut hos sina röda bröder och kladdiga systrar.Mannen anställdes så småningom på Svågerhult Allehanda i en sydsvensk stad,och blev världsberömd bland dom andra skrumplevrarna på lögncentralen.På sin fritid vandrar denna man runt i Ängörondellen och räknar alla stenar.

Rondellen går under namnet i staden som den stora hjärnblödning hos gatu park förvaltningen.

Snacka om "rondellsten"Det andra "människoödet" blev tack vare sin intelligens civilingenjör, samt medlem i stadens kommunalfullmäktige.På riksplanet ändrades till och med ordspråket en nagel i ögat till en stridsvagn i häcken.Bloggen han driver har fått Gunilla"sunk i trunken" att se mera rött än rött,med påföljd att Johan Bakom flötet snart passerar 50% i väljarstöd.

Det totala misslyckandet har fått ett ansikte genom Gunilla med patienter/skribenter.Bloggen har fått många kannibalister typ börja tänka extensiella tankar.

Typ journalisthögskolan ljuger så det suger,varför måste vi älska Vladimir och Josef?Den ärlige ödmjuke mannen med sunt förnuft hamnade så småningom i riksdagen och blev näst populärast i sitt parti,detta trots att ha fått in viruset Gubben o Gumman på sin blogg.Så sitter killen på Öland och tycker synd om sej själv,så länge Clownfeldt och en sådan kille som Attefall fortfarande är på frifot blir det inget mera fågelskådande capish.Ditt jobb/terapi AW Svensson är lista ut vilka två personer dessa är,för att försvåra för dej får du 5 alternativ i form av förnamn1 Abdalah(inkvoterad)"Vem har nyckeln jag e nödig"

2 Winston

3 Thor-alf

4 Tok-per

5 MatsTill häst aldrig aldrig ger vi upp inga Boljeviker på SKATTEBETALARNAS gator

2011-04-26 @ 13:17:33
Postat av: Gubben o Gumman

Måste har varit en sjudjävla påskhelg

AW Svensson pratar påsk kärringar

Ludvig berättar om pratande raggarbilar

Roban tycker Lotta är het (måste vara 1990 då?)Här har Expo mycket material det skall gudarna veta.

2011-04-26 @ 13:22:03
Postat av: Anders

Jag har inte kommenterat här förut, men nu måste jag! Du får ALDRIG ge upp för dessa ondskans anhängare! Stå på dig Thoralf

2011-04-26 @ 13:26:16
Postat av: S-E Karlsson

Har ganska nyligen, i förra veckan faktiskt blivit hotad av min närmsta granne att jag ska bli "nitad " , han är väldigt förargad över att SD finns . Vet ej hur jag ska tackla problemet , han hävde också ur sej fula saker om min hustru ! Kom gärna med tips om hur jag ska ställa mej !

2011-04-26 @ 13:26:52
Postat av: Magentan

@Robin Shadowes

Sista stycket i ditt inlägg håller jag helt med om, men det övriga du skriver kan jag inte riktigt instämma i, endast i viss mån.

Och det där med stövlar tycker jag inte vi ska bjuda slaskmedia på. Bättre då att låta "PK-skitstövlarna" få ensamrätt till denna fotbeklädnad och använda hederliga svenska träskor för SD:s del.

2011-04-26 @ 13:40:16
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Du måste ha ett vittne om du skall komma någon vart juridiskt,vad sa du grannen hette och bodde nu igen.Det är nog inte så värst populärt bland SD :s 500000 väljare att hota en man över 70 bast och hans fru kan man ju tänka sej.Varför tänker vi helt plötsligt på GEVALIAS reklam märkligt.Måste väl finnas en del Sverigedemokrater runt Karlsson som kan ge honom ett handtag typ sina telefonummer.Tror du grannen har någon telefon med ett nummer?

2011-04-26 @ 13:43:36
Postat av: Thoralf A

S-E KarlssonJag kan bara råda dig att polisanmäla hotet. Det råder nolltolerans när det gäller hot.

2011-04-26 @ 13:54:31
Postat av: OT

7-klöverns Expo(nerade) Sverige ett land med många namn såsom Cockaigne[1], Schlaraffenland[2], Big Rock Candy Mountain[3], Lubberland och Utopia.[1] Cockaigne - http://www.thegoldendream.com/landofcokaygne.htm

[2] Schlaraffenland - http://sv.wikipedia.org/wiki/Schlaraffenland

[3] Big Rock Candy Mountain - http://www.youtube.com/watch?v=tYGCpGzFWh0An Invitation to Lubberland - http://en.wikipedia.org/wiki/An_Invitation_to_LubberlandThere is all sorts of Fowl and Fish,

With Wine and store of Brandy;

Ye have there what your hearts can wish:

The Hills are Sugar-CandyThere is a ship, we understand,

Now riding in the river;

Tis newly come from Lubberland,

The like I think was never;

You that a lazy life do love.

I'd have you now go over,

They say the land is not above

Two thousand leagues from Dover.The captain and the master too,

Do's give us this relation,

And so do's all the whole ship's crew,

Concerning this strange nation:

"The streets are pav'd with pudding-pies,

nay, powder'd-beef and bacon,

They say they scorn to tell you lies:'

Who thinks it is mistaken.The king of Knaves, and Queen of Sluts

Reign there in peace and quiet;

You need not fear to starve your guts,

There is such store of dyet:

There may you live free from all care,

Like hogs set up a fat'ning;

The garments which the people wear

Is silver, silk and satin.The lofty buildings of this place

For many years have lasted;

With nutmegs, pepper, cloves, and mace,

The walls are there rough-cast,

In curious hasty-pudding boil'd,

And most ingenious carving;

Likewise they are with pancakes ty'd,

Sure, here's no fear of starving.The captain says, "In every town,

Hot roasted pigs will meet ye,

They in the streets run up and down,

Still crying out, Come eat me"

Likewise, he says, "At every feast,

The very fowls and fishes,

Nay from the biggest to the least,

Comes tumbling to the dishes."The rivers run with claret fine,

The brooks with rich canary,

The ponds with other sorts of wine,

To make your hearts full merry:

Nay, more than this, you may behold,

The fountains flow with brandy,

The rocks are like refined gold,

The hills are sugar candy."Rose-water is the rain they have,

Which comes in pleasant showers,

All places are adorned brave,

With sweet and fragrant flowers.

Hot custards grows on ev'ry tree,

Each ditch affords rich jellies;

Now if you will be ruled by me,

Go there and fill your bellies."There's nothing there but holy-days

With music out of measure;

Who can forbear to speak the praise

Of such a land of pleasure?

There may you lead a lazy life

Free from all kind of labours:

And he that is without a wife,

May borrow of his neighbour."There is no law nor lawyer's fees

All men are free from fury,

For ev'ry one do's what he please,

Without a judge or jury:

The summer-time is warm they say,

The winter's ne'er the colder,

They have no landlords' rent to pay

Each man is a free-holder."You that are free to cross the seas

Make no more disputation:

In Lubber-land you'll live at ease,

With pleasant recreation:

The Captain waits but for a gale

Of prosperous wind and weather,

And then they soon will hoist up sail,

Make haste away together.

2011-04-26 @ 14:05:05
Postat av: AWSvensson

Den här bloggen börjar mer och mer påminna om fråga doktorn med GoG som sakkunnig. Eftersom GoG har en något lismande inställning till bloggägaren så tro jag det är alternativ 2. Tok- per kan mycket väl ha blivit tappad bakom flötet så det får bli alternativ 2. Det framgår inte hur mycket jag vunnit om jag besvarar dessa frågor rätt men jag går vidare.

2011-04-26 @ 14:20:43
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det blev väl inte helt rätt men skoj var det håll med om det.Den nya Volvon som var priset går nu tillbaka till bilhandlaren.

2011-04-26 @ 14:38:57
Postat av: lassekolja

Är svensken feg? Tror på en kombination av feghet och bekvämlighet. Vill i alla fall tro att den genomsnittlige svenskens ev. feghet skulle upphöra i ett skarpt läge.

Betr. Silverdalen vid Lönneberga, båda i Kalmar län, ett av Sveriges vackraste ortsnamn! Levererade flytande latex i tankbil dit, under några år i början av 1970-talet, ett ämne som gjorde Silverån, som flyter genom pappersbruket allt annat än silverglänsande och inte blev det bättre när vi efter tömningen rengjorde tankarna efter dåtidens regler och med dagens miljökrav är dylik rengörning sannolikt inte tillåten.

Bäste Thoralf, fortsätt Du och alla andra SD-are med att kalla en spade för en spade, det kommer att löna sig i längden i form av ökande opinionssiffror, eftersom normalsvensken ogillar hyckleri.

Det anmärkningsvärda i medias "hantering" av Sverigedemokraterna är, tycker jag, att samma medier låtsas indignerade över all mobbing i skolor och på arbetsplatser samtidigt som dom själva ägnar sig åt just mobbing. Att sprida lögner om ex.-vis ett politiskt parti utan att ge det den självklara möjligheten att bemöta dessa är enl. mig inget annat än mobbing. När Publicservicemedia (SR & Svt) gör detta är det särskilt förkastligt, eftersom dom då handlar mot sina egna kampanjer såsom "Svt - FRI OCH OBEROENDE TV" o.s.v.

Själv upplevde jag svensk medias reaktion på finska valresultatet pinsamt och ovärdigt eftersom Sannfinländarnas ledare Toni Soino(?) tog illa vid sig av den, han är ju van vid öppen demokrati, tyvärr en bristvara i Sverige.

Fortsätt kämpa Thoralf, eftersom Din blogg är den mest intressanta av alla SD-bloggar!!!

2011-04-26 @ 14:53:31
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: MatsBern

@S-E Karlsson

Detta är olaga hot,polisanmäl alltid oavsett om vittne finns eller inte.

2011-04-26 @ 15:05:34
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Gubben o Gumman

Det är ganska "intressant" att lyssna på stå upp komikerna i helan och halvans tempel dvs Rosenbad.Tex "Inteputteletationen" om sexualundervisningen i skolan väckt av hör och häpna en rödhöna.

Måste väl bli spöstraff för risken att väcka en och annan komaSvenne.Göran Hägglund benämner problemet som "dom unga pojkarna"som man inte når i klartext "jag skall knolla din mamam gänget"Det är fel på lärarna, föräldrarna skall ta ansvaret och bla bla.Fan Sven-Abdalah Olsson (Taget namn pga av den arbetsmarknadsmässiga situationen) vet väl hur en svennehora skall pippas.Bara att ta fram den enögde "minareten" lite motstånd är bara uppfriskande.Sedan är det ju bara att gifta sej med "Karin" och låsa in henne på livstid,kan det bli enklare.

Karin även kallad kossin vitamin.

Produktionen av raket forskare kan ta fart, Sveriges välståndskapital kan ökas i snabb takt.Hur kan en kristdemokrat vara så djupt oärlig som denna välputsade kärring ,han och Björklund ljuger ikapp för att mörka det rätta problemet.

"Stenröse guider" är vad dessa plattfötter är.Att svenska lärare tar detta skitsnack är världens åttonde underverk snacka om fega krakar.

Typiska Folkpartister sänk lönerna.I en annan debatt som i princip om multikulti så försöker Wille Petzäll få Träskil Erlandsson att förstå att svenska folket inte förstår vilken typ av kött dom luras att köpa,fan det blir ju folkstorm om någon kör på en hund.

Träskil låtsas som det regnar.Vilken bomb Träskil sitter på släng dej i väggen Juri Gagarin.Fast stand up är väl bara på låtsas va?

2011-04-26 @ 15:26:00
Postat av: jägarn

Någonting är sjukt jävligt sjukt i Sverige när media vägrar skriva våra riksdagsmäns namn för att de tillhör fel parti. Bojkotta Göteborgs Posten.

2011-04-26 @ 15:29:22
Postat av: Gubben o Gumman

I det såkalade påskuppropet till förmån för Svenne Bananer som inte skall få sin inbetalde sjukpeng.

Där kunde vi höra en intevju med en Svenne som sa om inte alla kan få sin sjukpenning så kan väl inte Sverige kallas för ett välfärdsland.Att det skall vara så svårt att få ett plus ett till två,ett typexempel på en hjärntvättad medborgare.Sverige är så rikt trummar SVT68 och plattfötterna som Fnissborg ut dygnet runt.Nyss stod en pjata-pjata kille sosse givetsvis icke helt pursvensk och propagerade för att dom 117000 ungdomar som inte har GYMNASIUTBILDNING skall det satsas på, ok men då föreslår vi även att man startar proffessorsutbildningar för guldhamstrar också.Inget är omöjligt i Crazyland när det gäller multikultischizofrenin,den är betong klar.

2011-04-26 @ 15:43:29
Postat av: Gubben o Gumman

Svensken är inte förtryckt där emot får svensken för- tryckt vad hans skall tycka från barnsben.

2011-04-26 @ 15:51:26
Postat av: S-E Karlsson

G&G ,har inte avslöjat hans namn och adress och tänker inte göra det heller här på bloggen , däremot har jag fått ett par goda råd som jag alldeles nyss har följt !

Mvh S-E Karlsson

2011-04-26 @ 16:35:56
Postat av: AWSvensson

Riksdagsvalets stora vinnare Sannfinländarna får ordförandeskapet i tre utskott. De är utrikesutskottet, förvaltningsutskottet och försvarsutskottet.

Så hanterar man demokratin i fd Sveriges östra rikshalva, inget prat om att inte ta med tång eller dylika löjligheter. Vad är det som gör att det skiljer oceaner mellan dessa nationer, kan det vara att Finland alltid känt hot från Ryssland ,vilket i sin tur inneburit att man visat upp en enig front. Till skillnad mot Sverige som med en kaxig attityd och nedsättande mot omvärlden minsann skall visa den extra ordinära godhet, av andra betraktade som dumhet, som Sverige kan utstråla.

2011-04-26 @ 16:47:43
Postat av: Lars H

ThorAlf, du är ljuset och hoppet för oss andra.

Hoppas du kan se ett ljus i tunneln, och det är när DDR-muren rivs, byggd av makteliten.Den propaganda vi utsätts för, sker genom pressen som styr den allmänna opinionen. Vilka äger då svensk media och har framträdande maktpositioner? Vilka kan du inte kritisera för att en liten klick äger över hälften av alla tidningar?

Som jämförelse; Berlusconi får mycket kritik för sitt medieägande, men Bonniers makt i Sverige diskuteras sällan eller aldrig.

Och kan man inte kritisera mångkultur, massinvandring, Bonniers maktposition - ja då är det ingen yttrandefrihet. För ägarna bakom Bonniers och de indoktrinerade journalisterna (flertalet, inte alla) ÄGER yttrandefriheten. Bara på nätet och på din blogg m fl, är det både gratis och fritt att ha en åsikt. Och att ha möjlighet att framföra denna. Läs gärna vad Ian Wachtmeister sa innan valet: http://ianwachtmeister.wordpress.comGöran Persson sa, den som är i skuld är inte fri.

Sverige har en statsskuld på ca 1150 miljarder kr, och sitter i händerna på långivare.

Men det är Sveriges storbanker, med en balansomslutning på ca 10 ggr statsskulden, dvs ca 11 500 miljarder kr, som är livsviktig för fortsätt bra ekonomi.

Om inte dessa banker får tillgång till krediter, då kommer Sverige få problem. Stora problem.

Och vilka är det som både är överrepresenterade inom Media samt Bank&Finans? Vilka är det som styr detta land egentligen, vilka är herrar över nationen Sverige?"De fyra storbankerna SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbankens samlade balansomslutning (skulder och tillgångar) var vid utgången av förra året 11284 miljarder. Det kan jämföras med Sveriges BNP på 3260 miljarder. Det räcker med att en av dessa banker hamnar i stora svårigheter för att Sverige kan pensionera pratet om tigerekonomi."

http://www.e24.se/business/bank-och-finans/darfor-skrammer-borgs-forsiktighet_2749793.e24Vilka som är herrar över landet Sverige, är de som man inte får kritisera, som heller aldrig eller sällan kritiseras i media, som regeringen kryper inför och som de vill hålla sig med god fot med.

För Sverige är inte svenskarnas land längre. Det tillhör någon annan. Någon annan som äger media, styr den allmänna opinionen och som har Sverige i ett järngrepp ekonomiskt.Stå på dig ThorAlf, det finns mörka stunder och det finns ljusa stunder. Tillsammans ska vi dra ner byxorna på lögnarna och avslöja de systematiska lögnerna.

2011-04-26 @ 17:34:41
Postat av: SD-2010

Håller fullständigt med dig Thoralf, läser dagligen din blogg och hoppas verkligen att du fortsätter kampen mot sörjan av lögner i gammelmedia. Tv-nyheter och tidningar har jag för längesedan lagt åt sidan. Tyvärr är jag en av alla dessa anonyma insändarskribenter som inte vill framträda med namn p.gr.av rädslan för grannar, vänner och släkt det känns inte alls bra, men jag måste ändå skriva av mig min ilska över alla orättvisor i vårt samhälle som i de flesta fall handlar om invandrare som inte sköter sig. När Sd nått 15 % kommer jag att framträda med mitt namn med stolthet var så säker.

2011-04-26 @ 18:02:12
Postat av: S-E Karlsson

G&G , tack för din vänliga omtanke !

Mvh S-E Karlsson.

2011-04-26 @ 19:49:54
Postat av: Magne

Folk känner väl dig S-E i samhället som en hyvens herre. Grannen märker väl snart att han inget medhåll får. Jobbigt annars att tvingas ha en sådan relation till en granne. Jag har något liknande fast lite lightare version. Bara att försöka härda ut och va trevlig mot övriga omgivningen. Det är ju trots allt grannen som valt situationen..

2011-04-26 @ 20:14:18
Postat av: S-E Karlsson

Tack också till dej Magne , tyvärr vet jag inte om han också far med skit på samhället , jättesvårt att få nys på ! Jag tar det med ro och hoppas att det är seniliteten som som gör att han har vaj på sitt tänkande ! Men det känns dock olustigt .

2011-04-26 @ 21:15:02
Postat av: Elefantmannen

Mycket fint och öppet skrivet Thoralf. Du är en stor tillgång för SD och Sverige. Du är verkligen värd min röst tiil skillnad från alla broilerpolitiker från M (särskilt den irriterande babyface Ullenhag) och S. Mycket bra med vanligt vettigt folk med stark integritet i riksdagen, dvs du.SD behöver egna mediekanaler, och det verkar ni börja med nu. Egna papperstidningar, egna tv-program, professionellt gjorda. Detta som motvikt mot all hatpropaganda och desinformation. Jag blir vansinnig när folk ljuger och har sig, som journalister ofta gör, de vinklar något otroligt så allt blir helt förvridet.SD behöver egna massmedier som vinklar åt andra hållet. En egen kvällstidning t ex, eller egna gratistidningar i storstäderna. Pumpa in pengar där så ska ni se vad som händer. Helt plötsligt så tycker alla att vi måste ha en mer ansvarsfull invandring. Det är jag helt övertygad om. De flesta människor är ganska lätta att påverka, vilket media och reklammakarna vet. Kör på med det du tror på och var hårdhudad så kan du bli statsminister om du vill.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0