RÄTTELSE I BAROMETERN

Först vill jag tacka för alla uppmuntrande kommentarer, det värmer gott ända in i själen.

Sedan skall jag göra alla besvikna, alltså alla kritiker! Jag har inga planer på att sluta eller ändra på mitt bloggande! Jag kommer att fortsätta vara lika kritisk som tidigare och det finns mycket som ligger i ”röret”. Några riktigt intressanta uppslag som kan bli ”underhållande” blogginlägg i framtiden. Jag har just nu en liten ”ordväxling” med BRÅ som kan utmynna i flera blogginlägg om allt faller på plats.

Barometern har idag en rättelse i tidningen
, trots att Mats Andersson fortfarande hävdar att jag skulle sagt att jag raderat blogginlägget men nu får udda var jämnt.De finns de i kommentarerna som hävdar att jag/vi skall sluta ge intervjuer men den åsikten delar jag inte. Genom artiklar i lokala tidningar når vi faktiskt ut till många svåråtkomliga grupper, framförallt då äldre människor som inte använder Internet.

Trots felaktigheter i artikeln har det kommit väldigt positiva gensvar på artikeln. När 73-åriga gamla tanter ringer och tackar mig för det jag gör så känns det väldigt bra. Jag tror nämligen bara att det är ”toppen av isberget” som ringer och tackar.

Mats Andersson passar också på att ge sig själv och journalistkåren en känga då han i rättelseartikeln citerar följande från min blogg. Möjligen är detta ett försök att dölja att det faktiskt handlar om en rättelse. Finns ej på nätet.

”Att media dessutom angriper mig när jag påstår att man måste ha en sjuklig människosyn för att kunna begå detta fruktansvärda brott, visar tydligt journalisternas inställning till våldtäkt.”


Sedan vill jag också uppmärksamma att den motion
som Micael Foghagen och Lars Rosen skrivit nu har behandlats positivt i två nämnder. Motionen handlar om belysningen vid flera cykelvägar som leder till Hansa City och nya arenan.


Kommentarer
Postat av: Roland

"Kanon" ! Verligheten börja komma ifatt media så man kan förstå att vissa journalister kanske inte mår så bra, särskilt inte vänster folket.Hälsningar från ett soligt Skåne!

2011-04-26 @ 18:10:47
Postat av: Steffe

Du har och haft en tuff period, men håll ångan uppe, det är många som stödjer dig där ute!!

2011-04-26 @ 18:55:26
Postat av: Tony Ingman

Bra,fortsätt att jaga hycklarmedian! Tänk man blir

nästan rörd av svt s omsorg om dom små grisarna som

blir kastrerade utan bedövning, men oerhört beklämd

när små pojkar blir omskurna, och kreatur får halsen avskuren utan bedövning, fast det tycker SVT

inte har någon betydelse tydligen.Svensk nyhetsförmedling anno 2011, ja jösses!

2011-04-26 @ 18:58:37
Postat av: Stefan K

Glädjande Thoralf. Både att du inte tänker vika ner dig och att du till slut fick någon form av upprättelse, om än liten.

Detta visar att verkligheten till slut segrar och kan säkert stärka modet hos många som redan jobbar och som i framtiden vill jobba politiskt.

Jag tror nämligen att medias och 7-klöverns lögner till slut kommer att slå tillbaka på dem själva.

2011-04-26 @ 19:03:39
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Fredrik Arvidsson

Bra, Thoralf. Och gratulerar till upprättelsen.

Sedan vill jag även passa på att berömma dig för ditt bloggande. Du har en naturlig fallenhet att blogga. Du skriver lätt, ledigt och enkelt. Och du talar direkt från hjärtat. Det är inte så enkelt som det låter.Du är en politisk maktfaktor. Det är därför vissa krafter vill sätta käppar i hjulet på din blogg. Och de kommer nog försöka igen. Men var inte ledsen över det, ty deras taffliga försök avslöjar bara deras egen agenda.2011-04-26 @ 19:06:46
URL: http://www.fredrikarvidsson.se
Postat av: självklart anonym (this is sweden)

Skuldkänslan efter WWII hänger kvar i Sverige. Sveriges historiska band till Tyskland är ganska sannolikt det som har gjort Sverige till det PK-helvetet det är i dag. Sverige fick aldrig den nationalkänslan/stolthet som norrmännen och resten av Skandinavien fick då nazisterna invaderade. Istället sitter Sverige kvar i en pinsam känsla av skuld som måste botas genom politisk korrekthet.Mediernas censur är ett grovt övergrepp mot folket. Jag tycker det är sjukt. Jag vill lägga till att jag inte är svensk och har bott i olika länder, men har ALDRIG upplevd liknande censur från medierna som i detta land.Tyvärr för medierna är inte folk dumma och det är (jag hoppas) bara en tidfråga innan detta PK-luftslott sprängs. Folk får tycka vad fan de vill. Sosse eller sverigedemokrat, men en grundpilar i en demokrati är fria medier, något man inte kan hävda att Sverige har.Jag röstar inte SD (på grund av andra skäl än invandringspolitiken, som jag dock tycker är ganska logisk), men jag vill ändå säga att jag tycker ni i SD är modiga och ska fortsätta, och inte ge upp. Jag är chockad över alla påhopp ni utsätts för. Det är sällan någon politiker eller journalist har något annat en påhopp att komma med. Detta beviser ju vilket enormt luftslott av politisk korrekthet som präglar dagens Sverige. Denna sjuka massuggetionen är skrämmande för mig som civilperson, så jag kan ju nästan inte begripa hur detta måste kännas för er i SD.Om SD håller sig undan skandaler och fortsätter hålla sig seriösa, trotts alla övergrepp och påhopp, så är jag ganska säker på att ni får mer än 10% vid nästa riksdagsval.

2011-04-26 @ 20:02:39
Postat av: SM811

Mycket bra. Där fick han på nöten.

2011-04-26 @ 20:13:11
Postat av: elon

Du är bra!

Vettiga åsikter som är bra formulerade!

2011-04-26 @ 21:45:12
Postat av: Magentan

Glädjande inlägg från Thoralf! Det tackar vi för.Här kommer ett mindre glädjande bud från Nyheterna:"Det blir inget förbud mot tiggeri i Sala kommun. Länsstyrelsen i Västmanland har efter en granskning beslutat att ett sådant förbud i en kommuns lokala ordningsstadga inte är förenligt med ordningslagen.Enligt länsstyrelsen skulle ett tiggeriförbud vara en för stor inskränkning i den enskildes frihet."Till stor glädje för de utländska tiggeri-ligorna kan dessa alltså fortsätta och även utvidga sin lönande människohandel med de "fria" tiggarna.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4474117

2011-04-26 @ 21:57:54
Postat av: Anonym

Grattis Finland,förvalta ert pund väl.

Sannfinländarna får nyckelroll i invandringspolitiken.

Tidigare i dag enades de finska riksdagspartierna om ordförandeposterna i utskotten, och Sannfinländarna tilldelades ordförandeskapet i förvaltningsutskottet som har en nyckelposition avseende utformningen av invandringspolitiken.Att Sannfinländarna valde detta utskott tyder på att de tycker att flyktingpolitiken är intressant, trots att de under valrörelsen försökte tona ner denna. Att Sannfinländarna tilläts ta ordförandeposten utskottsposten tyder också på en acceptans för en stramare flyktingpolitik hos de andra partierna. Man kan jämföra det med att Sverigedemokraterna skulle sitta med i ett utskott som behandlar invandring eller integration, säger hon.

2011-04-26 @ 22:56:40
Postat av: jesse fransson

jag skulle dra skitskägget över huvet av skam om jag var journalist, ljög och sedan var tvungen att komma med en rättelse. Heja Thoralf, nöta pk,iterna

2011-04-26 @ 23:58:48
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: jesse fransson

jag skulle dra skitskägget över huvet av skam om jag var journalist, ljög och sedan var tvungen att komma med en rättelse. Heja Thoralf, nöta pk,iterna

2011-04-27 @ 00:00:14
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: jesse fransson

Vilken skam att måsta göra en rättelse, bättre de skriver sanningen från början

2011-04-27 @ 00:02:18
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Linnea

jojo så kan det gå

2011-04-27 @ 00:03:35
Postat av: Magentan

@ Thoralf

"Genom artiklar i lokala tidningar når vi faktiskt ut till många svåråtkomliga grupper, framförallt då äldre människor som inte använder Internet."Det har du alldeles rätt i Thoralf, och det är oerhört viktigt att SD når så många väljare som möjligt utanför den lilla krets som läser om politik och nyheter på ocensurerade nätsidor. Emellertid vet vi ju att risken tyvärr är nästan 100 %-ig att dina uttalanden kan bli så "misstolkade" och förvrängda i det slutliga resultatet i tidningen att artikeln kan få en totalt motsatt innebörd än vad du själv menade. Den kan istället ge både dig och SD ett om möjligt ännu sämre rykte än vad de skrupelfria PK-media och 7-klövern med sina enorma kontaktnät redan har lyckats åstadkomma.Vi vet ju att många journalister är oerhört skickliga på att med små, nästan omärkliga justeringar av ett och annat ord i en och annan mening förändra kontentan av en hel artikel. Som Jimmie Åkesson fick erfara kan det räcka med en "specialsydd" rubrik för att hela artikeln under rubriken tolkas på ett annorlunda sätt eftersom utgångspunkten för läsaren blir annorlunda.I fallet med den falska rubriken på Jimmie Åkessons artikel hade detta (till chefredaktörens stora förtret) faktiskt den gången istället en mycket positiv effekt på SD:s opinionssiffror. Detta kan dock betecknas som ett enstaka olycksfall i (journalist)arbetet och lär nog inte upprepas i första taget.Det förslag som några av kommentatorerna har framfört om att upprätta någon form av ett juridiskt gällande kontrakt, där journalisten intygar att endast den kopia på texten som du godkänt kommer att användas i sin helhet utan ändringar, avkortningar eller tillägg, kan kanske vara en framkomlig väg att hindra åtminstone denna typ av journalistfalsarier.Tack än en gång för att du inte ger upp!

2011-04-27 @ 00:58:58
Postat av: Gubben o Gumman

Självklart Anonym : Vi som gillar SD och Thor-alf får väl ta åt oss av den "klappen" på huvudet du förärar oss.Ett litet problem smyger sej dock in i det hela för fortsätter du att rösta på Allians mot Sverige eller Ljugholt med rödluvorna, så kanske du inte i framtiden kan ge SD och Thoralf en liten klapp på bloggen då och då, dessutom kanske du inte kan bo i Sverige.Den tanken har aldrig slagit dej?Det finns ett ordspråk som låter : Man kan inte både ha kakan och äta den,kaka går givetvis att byta ut mot banan för den som så önskar.Sedan finns det ett nytt ordspråk som lyder :Den som står och tittar på när mobbarna ger sej på sitt offer är inte ett dugg bättre än mobbarna .Skall vi rent av tolka ditt inlägg som att SD är ok bara dom håller sej i träden?

Så dom inte får för mycket strykFast inägget är svårslaget i kategorin patetiska inlägg, kommer nog att hålla ett bra tag,respektNej till flera våldtagna etniska kvinnor rösta SD 2014.Bevare oss väl för storebrorsyndromet.

2011-04-27 @ 01:26:38
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Just att ge en intervju, där "ordförvrängarna" klipper och klistrar precis som de behagar, och om

detta påpekas, görs ingen ändring. Det är ju den normala rutinen hos den politiskt korrekta, allt för att missgynna SD!Du har tur Thoralf, som har en blogg som en världkändis! Men vi normala gräsrötter skulle aldrig ha en chans till en rättelse, och absolut inte ett medgivande om en felaktighet. En intervu är alltid en intervu! Om det sker i direktsändning råder ingen tveksamhet, men, men...Jag gratulerar till din framgång & din envishet/blogg. Det är alltid roligt att se hur du klarar biffen, den EJ halaslaktade givetvis...:-)

2011-04-27 @ 01:40:06
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf pratar ju narturligtvis med vem han vill,här gällde det ju dessutom den egna bloggen.Tycka olika om saker och ting är väl ok, dom flesta "skribenterna" lutar väl åt ett visst håll.Att vinklade intervjuer eller att sätta sej i en tv studie med 19 kommunister,skulle ge flera SD röster tycker vi är direkt feltänk.SD växer tack vare vinstlotternas aktiviteter samt mun mot mun metoden,och i den grupp man i första hand skall vända sej till svenska ungdomar, med många val framför sej,jaga pensionärer som röstat på samma parti i 45 år, nja det kan väl Ljugholt få göra,sossarna är ju bra på kamikazeuppdrag och att förstöra sitt land.Vad är det för skillnad när Exponisse ringer eller Tjoffe från Barometern, båda har ju samma avsikt att slakta SD politikern,detta bevisas gång på gång.En deltagarlista med politisk tillhörighet innan tv-sändning ,samt en viktning är en självklarhet.

Varför i h-vete skall SD delta i denna röda lekstuga

Låt dampnissarna sitta där och skämmas.Annars blir det ingen medverkan, SD är redan i riksdagen ,nästa val är 2014 då är det dags att titta fram.Partiets kärnfråga att minska invandringen till Sverige kan aldrig drivas meningsfullt genom att tillåta svenska medier läs ADHD-vänstern,

KRYP-skjuta som dom kackelackorna dom är, så fort det går,det är SD:s huvudproblem,glöm inte bort Expressens löpsedel på den nedtrampade valsedeln

Det är fina demokratiska invandrare Sverige har i mediakulisserna fy fan på ren svenska.Fråga Ian Wachtmeister vid ev media-tveksamheter

Media halalslaktade ND ,man gick bara genom dom kompletta idioter partiet släppt in, en straffspark.Idioterna har SD hållt utanför eller avpollenterar.

Nu handlar det enkom att hålla avståndet till journalistkåren ,för från dom kommer inga SD röster.Ett "intervjukontrakt" gäller,alla företag, samt större organisationer låter saker och ting gå genom presstjänsten,varför då jo för att slippa grodor,som skadar företaget eller organisationen.

"Överlevnadscensur"Enda resultatet som uppnås vid mediakontakter är att koma-Svenne ,som var på väg upp till medvetandets yta efter 2789 bilbränder etc, faller tillbaka med orden vad var det jag sa,precis som Magentan skriver det är risk att det gör mera skada än nytta."Tala är silver tiga är guld" i allra högsta grad i Crazyland.Mediadiktaturen gör att svenska medier lyckas hålla SD:s siffror på en fjärdedel av vad liknande partier får i dom Nordiska grannländerna."Inte fan kröp en Nordvietnamesisk soldat i säng med en Sydvietnamesisk soldat".Journalistkåren är ju orsaken till att Sverige ser ut som det gör,dessa borde vara lika intressanta att umgås med som rabiessmittade rävar."Snälla räven bit mej så jag får lite rabies"Frågan om mediakontakter är förmodligen en stor fråga bland SD:s väljare,7-klövern har både tappat kontakten med sina väljare, verkligheten, samt sitt land,läs gärna på PI varifrån Clownfeldt fått sitt barbarie utalande ifrån, så förstår du vad "sossedagis" kan ställa till,det var innan fyran buggade in färgfemman i skallen på Svenne Banan.Stäng dörren till murvlarna ,och börja träna på att stapla backar till valet 2014Trampar man på SD så trampar man på 400000 SD väljare,då dyker den delikata frågan upp på vems mandat sitter jag i riksdagen eller fullmäktige etc på .Den frågan är AW Svensson rätt man att svara på.

2011-04-27 @ 04:30:30
Postat av: Gubben o Gumman

Att Foghagen och Rosen var riktiga ljushuvuden har vi misstänkt länge skönt att äntligen få det bekräftat.

2011-04-27 @ 04:37:49
Postat av: LN

"STÅN UPP - GRIP VÄSTERLANDET - MAHDI LEVER!"Nu är slutet nära...

Har du packat väskan?

Tiden tar snart slut - Mahdi,

den 12:e imamen är på väg.

Snart skall han anlända.

Han kanske redan är här.

Var förberedd på ditt livs mardröm.

Mahmoud Ahmadinejad tror på honom - det är

han som sitter på kärnstridsspetsarna

- Jerusalem skall erövras.

Det räcker till att börja med.

Om Mahdi kommer till Nya Sverige skall han

vara en varmt välkommen gäst att bo hos Nya Sveriges förmente bostadsminister Stefan Attefall - landets mest föraktlige islamkramare.Kom ihåg att det var här hos Thoralf som du blev varnad!http://www.youtube.com/watch?v=JF4TfuTKcz4http://www.youtube.com/watch?v=f1b5x8XR6VIhttp://www.youtube.com/watch?v=vkhYWDURtYchttp://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/stakelbeck-on-twelfth-imam.htmlhttp://www.islam.tc/prophecies/imam.html

2011-04-27 @ 06:32:16
Postat av: Sven Dacke

I dag i Riksdagen där det så kallade "Enfrågepartiet" Sverigedemokraterna är med i debatten.Debatt och beslut om förslagOnsdag 27 april klockan 9.00

(beslut klockan 16.00)Riksdagen ska ta ställning till om Sverige behöver en utredning av hur luftförsvaret ska utformas på lång sikt. Enligt ett förslag ska riksdagen ge regeringen i uppdrag att tillsätta en så kallad parlamentarisk utredning.Andra förslag handlar om åtgärder för stärkt djurskydd. Bland förslagen på åtgärder som regeringen ska se över finns kortare djurtransporter i Sverige och inom EU, utökat förbud mot sexuellt utnyttjande av djur och förbud mot kastrering av smågrisar utan bedövning.Riksdagen debatterar och beslutar också om ifall man ska ge regeringen i uppdrag att se över minerallagen. Enligt näringsutskottets förslag behöver informationen till kommuner och markägare bli bättre i samband med att en aktör får ensamrätt att leta efter vissa mineral, så kallad prospektering.'Kan se och höras på Webben

Postat av: Sven Dacke

Så nära och ändå så långt bort.Verkar som om Finland låg på en annan planet än Sverige.

Och inte ett ord om "främlingsfientliga" i artikeln.Postat av: riffi

Apropå Thoralfdeppen.

Troligtvis hade jag inte varit medlem i SD och suttit i kommunfullmäktige om inte Thoralfbloggen funnits.

2011-04-27 @ 08:26:37
Postat av: Calle

@ Sven Dacke

Så sant,så sant.

Men på de svenska nyheterna imorse benämndes dom "det invandrarfientliga partiet Sannfinnländarna" samt i ett senare nyhetsinslag " det invandringskritiska". Har tydligen gått ut påbud om detta ( från vem ?) till all media. Precis som gjordes med Sverigedemokraterna där det var obligatoriskt med tillägget "främlingsfientliga" när partiet nämndes vid namn.Detta genom ett påbud från Staffan Sonning på Dagens Eko.

2011-04-27 @ 09:43:36
Postat av: Irene

"Sverigedemokraterna planerar att dra i gång både tv-kanal och tidning.Syftet är försöka kontrollera bilden av partiet i medierna.- De går ofta enligt en förutbestämd mall där vi är bovarna som ställs inför de goda krafterna, säger Mattias Karlsson,kulturpolitisk talesperson." Står i SvD papperstidning idag och förgyller hela min tillvaro.Att äntligen få ocensurerade pk-fria nyheter är så stort att jag saknar ord! Jag skänker gärna en slant till projektet, trots att jag bara har en "pursvenskpension".

2011-04-27 @ 10:00:57
Postat av: Robin Shadowes

En radiokanal vore inte heller helt fel. Då kunde man ju ha program liknande Ring P1, fast utan censur och stolpskott som Knäppas Fågelhjärna.

2011-04-27 @ 10:09:33
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: jesse fransson

måste ha blivit galet i kommentarerna, jag har verkligen inte spamskickat 3 raka kommentarer

2011-04-27 @ 11:54:28
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

>Robin shadowesDet är sällan man gapskrattar när man sitter själv framför datorn, men din "Knäppas Fågelhjärna" fick mig att kippa efter luft och magkramp dessutom....

2011-04-27 @ 11:58:14
Postat av: Gubben o Gumman

Beskedet om en egen TV kanal fick det som AW Svensson inte lyckats med trots tappra försök,nämligen att få Gubben o Gumman att gråta hejdlöst.Bara att få läsa kommentaren från syster rödhöna på "Blatte Harvard" Södertörns högskola,fick tårarana att spruta värre än brandkårens vattenkanoner."Populistiska partier påstår att journalister ljuger"Ja så in i helvete,"Sten-röseguiderna" är avskyvärda

(Ny brutal våldtäkt i Eskilstuna förövaren mörkkhyad),sannolikt sem vik på Aftonbladet.

Artikeln sannolikt ändrad innan AW Svensson drar på sej nattluvan runt 20.00 ikväll.Vilka möjligheter: "Fångarna i Sverige" "Skatteslavsfällan" "Efterlyst på SD vis"

"Antikrundan från LO borgen" "Vi ljuger så det suger här på publicistklubben" "Sänk dina kolesterolvärden med köttbullen Mattson"

"Dolda kameran på Malmskillnadsgatan"Släng dej i väggen Janne "bananen" Josefsson.En liten tumskruv runt rätt "kula" kan göra storverk

Tänk Pia Kjersgård i morgon soffan eller en vansinig ledare för Sannfinländarna, kanske 20

Sverigedemokrater, som debatterar svenska skolan med Jan Björklund.Politiskt sett är detta den andra stora historiska händelsen i svensk inrikespolitik sedan inträdet i riksdagen.Blåsippan börjar alltid med ett litet frö innan det blir en fin "bomma" som två-åringen säger.Idag bjuder Gubben o Gumman hela riksdagsgruppen på Zingo faktureras AW Svensson som för övrigt väntas få en av rollerna i SD pistvakt.Här gäller det att fixa stålar härmed uppmanas alla SD väljare att ringa in minst 1000kr i första programmet på det 0771 nummer (betalnummer AWSvensson), som visas allra först och sist i varje sändning.Nummret i fråga är döpt redan av några till respiratorn.Här har alla Sverigevänner som brandskattas med ett par tusenlappar i månaden till multikulti, en great chans att ge igen utan bara helvete.Tar ni inte den, så lämna in cowboy licensen.Sätt in tiggeriannonser i Nordisk press, samt på syskonpartiernas hemsidor, och bloggar i Norden. Kostar inte så mycket.Dansk press : Sover ni verkligen i Danmark

Finsk press : Är Sannfinländarna rasister.

Norsk press : Ge Saudikilllarna ett match öppna

Öppna oljefonden,så slipper ni

får på Oslos gator,handla idag imorgon

Kan Sverige vara arabiskt.Panta ölburkar ,fnaska ,sälj frallor, nu gäller det stålar,klipp gräsmattor (AW Svensson)Till häst alla Sverigevänner,nu eller aldrig som pojken sa till flickan ,som svarade ÄNTLIGEN.Bravo SD hurra för hela riksdagsgruppen.

2011-04-27 @ 12:00:02
Postat av: Inge Sandén

Ang dagens seriösa debatt om för eller emot att tala med jounalister som alltid har en liten Räv bakom örat.

Tycker att samtalstonen är den rätta,när vi idag debatterar detta ämne.

Även om G&G tycks vara något emot,dristar jag mig att stå på sidan "för"

Dessutom älskar jag ordspråk,som är det mest sanna av alla sanningar.

G&G hade några bra,här kommer ett par till innan ämnet berörs.

Till våra journalister.

Den som gräver en grop åt andra,faller själv däruti.

Tomma tunnor skramlar mest.

Ett bevingat ord.

Henry Ford.

Bryr mig inte om vad som skrives om mig,bara dom skriver.

Mina argument.

1)Det känns som om svenska folket lärt sig likt sovjetmedborgarna, som gick med knuten näve i byxfickan och under kjolen att läsa mellan raderna som skrevs i Pravda.

Ett par exempel på att det kan vara så,

I min kommun några dagar före valet 2006.

Med de största svarta bokstäver efter en intervju med mig.

Parti utan agenda ställer för första gången upp i valet till KF.

Genererade 1 mandat.

Journalisten försvarade sig med att det är ägaren Sören Somelius som sätter rubrikerna,känd SD-hatare här i bygden.

Valet 2010.

Samma stora svarta rubrik efter en telefonintervju.

Inge Sandén säger att Båstad är inget för SD och vi bryr oss inte om politiken.

Det genererade 2 mandat.

Pelle Höglunds SPI åkte ur KF,som hade hånat oss offentligt för dålig människosyn och KD gick från 2 till 1 mandat.

Till saken hör också att samtliga partier i KF fick minus på sina siffror och SD fick +100.

Kommuninvånarna förstod ju att detta var lögn och förbannad dikt i ett försök att svärta ned SD.

Efter detta har jag blivit frälst och tror fullt och fast på,alla lögner som skrivs om SD slår tillbaka på dom själva.

När Jan Helin skrev "musslimerna" istället för "islamisterna" som Jmmie Åkesson inledde artikeln med,bara small det till i medlemsboxen.

Orden främlinsfientlig och rasist är ute.

600.000 pursvenskar har lärt sig att läsa mellan raderna,så låt skitstövlarna bara hålla på,dom förlorar mest själva på dessa skriverier all tid framöver.

2011-04-27 @ 14:05:03
Postat av: Calle

@ G&G

Jag kommer att bidraga ekonomiskt till en egen TV-kanal så fort tillfälle ges." Drömmen" kan bli förverkligad.Känns bätre att frivilligt ge pengar till Sveriges framtid än att ofrivilligt bidra till anti-svenska multi-kultiprojekt.

2011-04-27 @ 15:07:28
Postat av: S-E Karlsson

Ställer också upp med ett bidrag trots att alliansen har snott 7.3% de bägge senaste åren av min pension till förmån för den tokigt generösa invandringspolitiken !

2011-04-27 @ 17:03:11
Postat av: Anonym

Belöningen måste ju kännas skön, när du baxar kommunistmedia till den vrå där den hör hemma!?

Jag är övertygad om att du sitter och hånflinar åt detta spektakel, som vi andra gör just nu....Du kan väl försöka att se lite mellan fingrarna angående de stackars "journalisterna", de får ju inte göra sitt jobb de är utbildade för helt enkelt!Jag tycker synd om nyanställda skribenter, som blir så politiskt styrda av sina chefredaktörer att de får göra så bristfälliga produkter.

2011-04-27 @ 20:05:12
Postat av: Gute

Belöningen måste ju kännas skön, när du baxar kommunistmedia till den vrå där den hör hemma!?

Jag är övertygad om att du sitter och hånflinar åt detta spektakel, som vi andra gör just nu....Du kan väl försöka att se lite mellan fingrarna angående de stackars "journalisterna", de får ju inte göra sitt jobb de är utbildade för helt enkelt!Jag tycker synd om nyanställda skribenter, som blir så politiskt styrda av sina chefredaktörer att de får göra så bristfälliga produkter.

2011-04-27 @ 20:06:25
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Det är bra Thoralf. Kämpa på, låt dom inte knäcka dig.

2011-04-27 @ 22:04:40
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0