MONASYNDROMET LEVER KVARAldrig, aldrig någonsin…………

Det är dags att Socialdemokraterna ställer sig frågan vad som är viktigast! Är det att värna om Sveriges befolkning och i det här fallet arbetstagarna eller är det att aldrig, aldrig någonsin samarbeta med Sverigedemokraterna?

För den som besitter lite sunt bondförnuft är svaret mycket enkelt men tydligen inte för Ylva Johansson och socialdemokraterna som inte vill stå för vad som i verkligheten hände under Arbetsmarknadsutskottets ajournering idag. Att stå för sitt eget handlande borde vara det mest primära som riksdagspolitiker oavsett partitillhörighet.

Sanningen är den att Sven-Olof Sällström bjöds in till mötet på Ylva Johanssons rum och på hennes initiativ. Där fick Sven-Olof redogöra för Sverigedemokraterna hållning i frågan om a-kassan och 100-dagarsregeln. Vilket också blev den gemensamma hållningen från de rödgröna.

Sven-Olof Sällström fick dock lämna rummet då Patrick Björk (S) ansåg att det var olämpligt att Sven-Olof deltog under hela mötet.

Vad är det som är så konstigt med detta? Är det fel att prata med ledamöter som sitter i samma utskott? Går det bara på puben eller på gatan men inte i något arbetsrum i riksdagen?

Det är dags att Socialdemokraterna reser sig upp från sandlådan och borstar av sig Mona Sahlins ”mantra” och uppför sig som vuxna förtroendevalda ledamöter i Sverige riksdag!

Aftonbladet, Sveriges Radio, DN, SvD, Expressen


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Stackars dessa barnungar, det är inte lätt att veta vilka man får leka med. Desto bättre att det finns flera källor att söka sanningen i när barnen träter.

Kan man inte tro på en kristdemokrat vem ska då tillhandahålla tron, han stöder i varje fall Sällström, en person jag för övrigt inte skulle ifrågasätta, vilket gör att sossarnas historier blir en i raden av lögner. Att skvallra på sina riksdagskolleger är ett högt betyg på moderaten.

2011-04-14 @ 15:48:15
Postat av: Lotta

Ett tips till Ylva Johansson (S), Mehmet Kaplan (Mp) och Josefin Brink (V): Att ni inte springer bort till Hanif Bali (M) och Christopher Järkeborn (M) och utbrister, skvallerbytta bing bång, går i alla gårdar, slickar alla skålar. Det är ju den nivå ni ligger på. Man tar sig för pannan och undrar vad är det för individer som är satta att styra över Sverige och beter sig på detta barnsliga vis. Ni borde omedelbart ställa era platser till förfogande hela bunten för ni är inte kapabla att ha ett så ansvarsfullt arbete. Ni passar bättre i sandlådan med spann och spade.

2011-04-14 @ 16:20:27
Postat av: Gubben o Gumman

Stackars Sällström hamna på möte med mytomanernas riksförbund,med sedvanlig förstärkningeffekt i SR68 samt Sveriges största lögncentral Aftonbladet."Gode gud giv oss idag vår dagliga lögn för 20kr"Nu får man be Peter Polack ringa till Ylva.

Det är inte sandlådeklass ens en gång på "betongfolket" och musselmanerna.Slutförvara SVT68 SR68 samt hela sossepatrasket i

urberget utanför Oskarshamn agera Ljugholt.Nu väntar vi bara på Lena "måste gå på toa" Mellins

slutlögn.Fast bäst är nog om det kladdiga folket får ha sina dampmöten ifred.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD

Vi gillar dock konstsim och Gammeldansk...

2011-04-14 @ 16:30:29
Postat av: Kalle

Socialdemokraterna börjar bli (S)kitnödiga!!!

2011-04-14 @ 16:55:21
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jisses, jag skrev något liknande på AB. Jag undrar om inte Ylva får lämna sin befattning nu när hon visat att hon tillhör spillrorna från Monas fallande emperium!

Försöker hon inte ta S-kvinnornas ledarposition?

Imponerar hon på dessa?

Jag undrar...Juholt kan väl inte aceptera en Mona figur i sina led, tro?

Spännande fortsättning på de anklagades bänk från

"snortande" alliansspektakel...

2011-04-14 @ 17:01:29
Postat av: SD Sönderfall Nyd syndrom LOL

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/544591-sverigedemokraterna-avhopparna-kritiska

2011-04-14 @ 17:30:24
Postat av: jägarn

Thoralf begär inte det orimliga, att sosseriet skall uppträda som vuxna. Sosseriet är ett parti som hyser de mest obildade vi har i vårt samhälle. Produkter rakt av från flumskolan, Unga örnar och SSU.

2011-04-14 @ 17:32:32
Postat av: MakingBacon

Deras agerande är inget att förvånas över. De har hamnat i ett grupptänkande. Lätt att göra och det kan SD också att göra någon gång.Här har du en förklaring till vad grupptänkande är. http://www.sulf.se/templates/CopyrightPage.aspx?id=1517Vill du veta mer får du gärna maila mig, då jag arbetat med sådana frågor.

2011-04-14 @ 17:34:22
Postat av: lassekolja

Lyssnar just nu på P1:s Studio 1. Där säger Tommy Waidelich att "Sverigedemokraternas politik har inget med rättvisa att göra utan går ut på att dela upp människor i Vi & Dom". Min slutsats blir att; den politiker, som inte är för massinvandring delar automatiskt upp människor i Vi & Dom. Att vi även är främlingsfientliga rasister sades inte just idag men det vet vi ju sedan länge. Alternativet att vi värnar svenska välfärdsintressen i syfte att minska bl.a. bostadsbristen och arbetslösheten vilka leder till utanförskap, det alternativet existerar inte över huvud taget för Sju(k)klövern!?

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

2011-04-14 @ 17:36:53
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: LilleMats

Herrmagasinet Cafés webbredaktör har en lätt raljerande ton om alla riksdagspartier på sin blogg.

Han är trots, eller kanske just på grund av detta, en av de mest intressante inrikespolitiska analytikerna. (Han är ibland också med i Kvällsöppet med Ekdahl i TV4)Här tar han upp "Ylva"-gate :-)http://viktor.cafe.se/att-satta-sig-i-skiten-helt-i-onodan/

2011-04-14 @ 20:04:04
Postat av: Rune

"S anklagas för SD-samarbete"

--------------

Hu så hemskt!

Att politikerna i ett parti talar med politiker i ett annat parti. Hur skall detta sluta?

Det står illa till i Grönköping.2011-04-14 @ 20:34:44
Postat av: Stefan A

De två stora börjar göra parodi på sig själva genom sin beröringsångest mot SD, och de märker det inte ens,när hela Sverige skrattar åt dom. En KåDis flörtade hej vilt häromdagen i riksdagen med den oberäkneliga och flyktiga kärleken MP,Borg försökte i radion i dag, med gråten i halsen övertyga, sina gamla fiender sossarna om det förträffliga med den moderata politiken, men med dåligt gehör, börjar den Sverigefientliga allianspolitiken att knaka i fogarna? hur många budgetar till klarar de i minoritet? de har valt väg själva, och får stå sitt kast.

2011-04-14 @ 20:45:43
Postat av: Lotta

OT/ Östran skriver vidare om gruppvåldtäkterna.

Postat av: Stefan K

Mona Sahlins ande lär väl spöka ännu ett tag i riksdagskorridorerna.Sveriges två största partier är de som fortfarande agerar som finniga tonåringar i en högstadieklass.Jag har alltid trott att vi går till val vart fjärde år för att rösta fram politiker som vill samarbeta för Sverige och svenska medborgares bästa.Tydligen har jag haft fel i alla år.Mitt råd till 7-klöverns lekkamrater: Väx upp, inse att ni är valda till era positioner och att svenska medborgare förväntar sig att ni ska agera vuxet och kämpa för vårt bästa. Om inte, finns det inga skäl att rösta i framtiden.

2011-04-14 @ 20:55:16
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Catarina

På mina barns skola beter sig barnen bättre mot varandra än de folkvalda i Riksdagen.Tror måste man skicka anti-mobbing-organisationerna anpassade för grundskolan till Riksdagshuset? På förskolenivå har de inga problem med mobbing så man kanske hellre ska rekrytera in förskolelärare som gruppledare till riksdagspartierna? De kanske klarar av att balansera situationen åt de förvillade liven?

2011-04-14 @ 21:01:45
Postat av: Magentan

Ännu en okej ledare på SvD. Idag är det Per Gudmundson som skriver en artikel med rubriken "Multikulti dödförklarad även i Bergslagen?"Flera av kommentarerna under är ännu bättre. En kommentar, av "Lavozdederecho", är helt outstanding, och "Arvid Bengtssons är också mycket bra, m fl.Läs och kommentera!http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/multikulti-dodforklarad-aven-i-bergslagen_6089661.svd2011-04-14 @ 21:04:00
Postat av: Dumle

Men att sitta i godan ro och diskutera gemensamma lösningar med kommunister har fungerat bra. Att sedan besökt och hyllat blodsbesudlade vänsterfascister över hela världen är inte viktigt. Det viktiga är att inte prata med människor som representerar åsikten att Sveriges unikt höga massinvandringspolitik bör bli restriktivare och anpassas till övriga Europa.

2011-04-14 @ 21:06:58
Postat av: Anonym

Det finns bara ett ord för det - lekstuga. Se mitt inlägg på min blogg idag och kul video om det. www.minsynpasaken.wordpress.com2011-04-14 @ 21:08:36
URL: http://www.minsynpasaken.wordpress.com
Postat av: Magentan

Thoralf har de senaste 2 dagarna klättrat uppåt på Bloggtoppens lista. Han ligger nu 5:a på avdelning "Politik".Snaphanen, som för närvarande ligger 2:a, har också länkat till Thoralfs sensationellt avslöjande artikel om Tidningarnas Telegrambyrå.

Snaphanen har följande text till länken:"Ett system som till vissa delar är än mer effektivt än Pravda var.

Læs om TT´s ejerforhold – Sveriges Ritzau, men med meget effektiv informationskontrol."

2011-04-14 @ 21:14:48
Postat av: leifer

Bara tipsa om Ledaren idag i SVD om mångkultur, riktigt jäkla bra!http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/multikulti-dodforklarad-aven-i-bergslagen_6089661.svd

2011-04-14 @ 23:08:50
Postat av: kalle2

lasekolja: jag hörde reprisen av 7 klöverns kreatur och deras betalda lakejer på SR. varför sänder dom sitt indoktrineringspropaganda? kunde ju vara likabra dom satt och talade för varandra.med tanke på hur stor effekt byaradion haft och bilderna på elin krantz som asylbluffaren mördade. alla vet ju hur det gick till, och vilket genimslag det fick att SD röstade nej till utförsäjningen av Vatenfall. därför vill de nog inte SD inflytande en gång till.så hög tid att SD startar eget mediabolag. om de 340 000 personer som röstade på SD sätter in en hundralapp så blir det 34 miljoner i startkapital.går ju utöka sändningen på youtube eller ha webbtv som svtplay, kanal 9 play, mfl. på egen server.

http://www.kanal9play.se/programduger ju med vanlig hd videokamera och dator och programvaran proffstv använder är tydligen avid

http://www.avid.com/static/resources/us/documents/NC_ds_US_sec.pdfeller avid studio.

sd television på youtube var ju proffsigt.

flygblads och reklam utdelare finns ju i 1000 runtom i sverige.

vill fulmedia ha något reportage får de hänvisas att se på sd television. förstå vilken sensation när allt kan komenteras av SD själva

SD Media Aktebolag, behövs

2011-04-14 @ 23:13:50
Postat av: Leif

Mycket bra förslag med ett eget SD media och även om det innebär en viss kostnad så går det säkert att köra relativt billigt över nätet.Innehåll, politiska kommentarer och analyser, dagens PK floppar. lite lättsam diskutionsradio typ skånepartiets ¨Herslowradio¨. Ja det går säkert att fylla på med mycket mer och Sverigebloggarna kan säkert koka ihop både intressant och roligt material, inte minst med tanke på alla lustigheter som clownerna i sjuklövern bjuder på.Att få alla 340.000 väljare att sponsra är nog en omöjlighet men nog tusan finns det en hel del som är villiga att ställa upp.Kan man skapa en radio som upplyser och roar så har man garanterat många lyssnare såväl SD som PK. Sen vet vi alla att poletten har en viss förmåga att ramla ner även om det tar olika lång tid.

2011-04-15 @ 01:38:49
Postat av: liger - the biggest cat on the planet

Social democrats need a good leader and a better team. They should consult academics... They are just right now halted in the middle. Can neither move forwards, nor backwards which is very awful for them and for us too...

2011-04-15 @ 02:18:38
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: Ludvig

Det är dags för alla PK-partierna att lyfta sig från sandlådenivån.

2011-04-15 @ 07:36:43
Postat av: Sven Dacke

Artikel av Dick Erixon kommer även på Axcess TVSara Mohammed höll ett avslutande brandtal till kvinnornas försvar mot islamistiskt förtryck. Hon var mycket kritisk till att politiker och medier låter imamer och islamister företräda alla muslimer i Sverige - det är ju dom, deras förtryck och våld som vi har flytt ifrån.Postat av: Rune

kalle2:

"hög tid att SD startar eget mediabolag. om de 340 000 personer som röstade på SD sätter in en hundralapp så blir det 34 miljoner i startkapital."

----------------

Bra idé! Men man får nog räkna med svårigheter?

Troligen kommer Pressbyrån att vägra distribution av SDs tidningar och tidskrifter.

Man måste ha tänka ut ett sätt att lösa den biten.2011-04-15 @ 09:31:53
Postat av: Stefan K

TV-tips

SVT Forum 10:30 Det nya opinionsklimatetSOM-institutet vid Göteborgs universitet håller ett seminarium om bland annat politikens vinnare och förlorare i opinionen, korruption, monarkin och flyktingmotstånd. Deltagare: Sören Holmberg, Henrik Oscarsson, Marie Demker, Lennart Weibull, Kerstin Gidsäter, med flera. Inspelat 13/4.

2011-04-15 @ 10:00:52
Postat av: AWSvensson

Kan det vara något i En Gammel Dansk som gör att man blir intellektuellt stimulerad och som följd därav en snabb analysförmåga., allt talar i varje fall för det.

Postat av: Tjadden

Vi lever i en tredimensionell värld och förmodligen fler, men för oss osynliga, men är det inte då fantastiskt att sossarna och de övriga partierna i 7 klövern kör med en tvådimensionell politik?Underförstått deras enkelriktning utan djupare innehåll, som finns en försvarbar mening med när det gäller deras politik.

2011-04-15 @ 11:01:35
Postat av: Snåljåpen

Haha stackars Sällström att bli indragen på Batikhäxan Ylva Johanssons rum, och väl där inne så dyker den lismande Batik-hanen Kaplan upp samt en Röding från VPK och börjar mobba han.

2011-04-15 @ 11:25:54
Postat av: Kalle

Vi i SD har redan en radiostation. Den går även att lyssna på nätet när du vill.""Sverigedemokraterna har en radiosändning varje lördag mellan

14:00 och 15:00. För er som bor i Stockholm med omnejd kan

programmen höras i närradion som sänder på 88MHz.Programmen sänds även i repris vid två tillfällen

söndagar 09:00-10:00 och Torsdagar 20:30-21:30.Det går även att lyssna vid sändningstid genom internet på

stockholms närradioförenings hemsidaRadiosd.se finns till för er som önskar lyssna på utsänt

program var som helst och när som helst på dygnet.

Här nedan finns länkar till de senast utsända programmen.Av ekonomi och utrymmesskäl redigeras musikinslag bort."" skriver SD på sin hemsida www.radiosd.se/

2011-04-15 @ 11:34:20
URL: http://www.radiosd.se/
Postat av: Stefan A

Och en korrekt analys t.o.m. AWSvensson, är väl flera som tröttnat på Svenskar som med egen hög lön åker runt i världen och är "god".....

2011-04-15 @ 12:03:14
Postat av: Sven Dacke

Grattis Sverige

Hörde just nu på nyheterna att flygförbudet inte räcker i Syrien.

Världens stora ledare kräver att Kaddafi skall bort, och naturligtvis ställer vi upp med mera trupper och ännu mera krig.Undrar bara hur vi skall göra med resten av dom odemokratiska ledarna i dom andra arbländerna

2011-04-15 @ 12:57:14
Postat av: jägarn

Enligt vanligtvis välunderrättad källa är det inte helt ovanligt att den liderliga Ylva Johansson lockar in karlar på rummet. Enligt samma källa så lär hon använda sig av en pilsner.

2011-04-16 @ 13:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0