KORANBRÄNNINGValborgsmässoafton och valborgsmässoeldar.

”Traditionen grundar sig på den hedniska högtid som funnits i Tyskland, men har senare kommit att sammankopplas med kulten av den heliga Valborg, mot häxtro och onda andar, som uppstod efter hennes död år 779.”

Tänk om någon får för sig att våra valborgsmässoeldar är koranbränningar! Tänk vilket herrans liv eller allahs liv det skulle bli i den muslimska världen.

Valborg och Muhammed är ju nästan ”jämngamla”.

Mot häxtro och onda andar. Hmmm…. 

Det får mig att fundera på en religion med förespråkare som faktiskt klär sig på samma sätt som häxorna i sagoböckerna. Onda andar tycks det också finnas inom denna religions företrädare som utan minsta tvekan kan hugga halsen av helt oskyldiga människor i religionens namn.

Det finns också de som kallar den för fredens religion men de har varit väldigt tysta på senaste tiden även om jag såg den största islamexperten i vårt land prata om denna religion på TV.

Se Jan Hjärpe intervjuas av Birger Schlaug.

Hör hur Jan Hjärpe jämför både muslimska brödraskapet och AKP i Turkiet med Kristdemokraterna i Sverige. Jag är mycket förvånad över att inte Göran Hägglund eller någon annan framträdande kristdemokrat protesterar mot Jan Hjärpes jämförelser men som vanligt finner man sig i det mesta när det gäller islam. Att dessutom Kristdemokraterna skulle våga kritisera islam och muslimska brödraskapet är nog helt uteslutet.

Dick Erixon har skrivit en debattartikel som publicerades i Världen idag där han kommenterar koranbränningen.

Imorgon är det valborgsmässoafton då vi jagar bort både häxor och onda andar men tänk om någon får för sig att även stoppa in ett exemplar av koranen i valborgsmässoelden. Är det då en valborgsmässoeld eller koranbräning?

Terry Jones koranbränning är dock inte den första som många tycks tro. Det finns betydligt mer raffinerade koranbränningar som t.ex. Ann Barnhardt som du kan se på följande länk. Undrar varför denna koranbränning aldrig omnämnts i media. Kan det bero på att Ann Barnhardt citerar ur koranen innan hon river ut sida för sida och bränner den och dessutom använder baconskivor som bokmärken i koranen?

Lars Vilks är betydligt rakare och anser att 1000 koranen borde brännas för att religionen och dess utövare skall normaliseras. Vi måste bränna fler koraner konstaterar Lars Vilks.

”Antagligen är den enda lösningen att elda upp fler Koraner. Inflation skapar utmattning och hur paradoxalt det än verkar behöver världen 1 000 Terry Jones-grillare till i pseudohändelsernas rike.”

Läs hela Lars Vilks debattartikel.

Är det valborgsmässoeldarna som Lars Vilks har i tankarna? Hur många valborgsmässoeldar tänds på valborgsmässoafton? Gissningsvis mer än 1000st.

Lars Vilks fortsätter att utveckla koranbränningen på sin blogg genom bland annat detta stycke.

”Endast medierna kan göra en koranbränning till något intressant och därvid utlösa de mest långtgående effekter. Man kan elda 1 000 Koraner utan några som helst konsekvenser om inte medierna ser ett lockande nyhetsvärde. Fallet med pastor Jones är paradigmexemplet. Om man skulle elda upp koraner lite här och där kommer nyhetsvärdet att sjunka och medierna blir inte längre intresserade. Att däremot skapa en viss dag då det uppmanas till bränning är att organisera ett bestämt event vilket återigen blir en sak för medierna.”

Valborgsmässoafton kan kanske vara en dag för ett event?

Enligt uppgifter till bloggen finns det redan sådana planer på flera platser. Är det din valborgsmässoeld som är preparerad?


Kommentarer
Postat av: OT

@THoralf: "Det får mig att fundera på en religion med förespråkare som faktiskt klär sig på samma sätt som häxorna i sagoböckerna."Du glömde att tillägga att de kommer hitflygande på - Kvastar av CO2

2011-04-29 @ 21:19:57
Postat av: Dumle

Helt långsökt är inte liknelsen mellan syftet att elda bort onda andar och häxor med islams fascistiska skrifter. Muslimer anser att Muhammed använde en bevingad häst med människohuvud vid namn Buraq, vid en nattlig resa till Jerusalem. Kan han flyga på hästar med vingar kan han säkert använda kvastar också!!!Allvarligt talat talar Lars Vilks med stor vishet. Om Islam provoceras och ifrågasätts på samma sätt som Kristendomen gjordes på 1700-talet under Upplysningen, så finns det chans att de våldsamma reaktionerna från världens islamister succesivt försvinner. Vem orkar hata och vara förbannad 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan? Det finns ingen annan metod att lära anhängarna av denna våldsideologi att ta kritik och satir med en axelryckning. Utnötning är metoden. Koraner kan med fördel användas som bränsle i Valborgsmässoeldar.

2011-04-29 @ 22:01:59
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Anonym

@Dumle

"Vem orkar hata och vara förbannad 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan?" Svaret är: Muslimer.

2011-04-29 @ 22:14:20
Postat av: Pelle P

Håller med dig till sista stavelsen Thoralf. Hinner jag köpa en koran innan bokhandeln stänger på lördag så kommer den inte att se dagens ljus på söndag. Annars bränner jag valfri dag,men det kommer att ske.

2011-04-29 @ 22:30:27
Postat av: jesse fransson

tja varför inte, ingen dum ide alls detta

2011-04-29 @ 23:46:07
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Lotta

OT/ just nu börjar på SVT2 från Sverige till himlen om en nstertomte som konvertrat till islam

2011-04-30 @ 00:09:55
Postat av: Notarien

Jag tittar just nu på konvertiten i SVT2. Har fått huvudvärk! SVT är ju proppfullt med islampropaganda!

Varenda dag tjatas budskapet om den "kärleksfulla" religionen. Reportern är för patetiskt positiv. Allah, allah i rutan... Imorgon en koran förutan!

2011-04-30 @ 00:35:11
Postat av: Lotta

Det som slog mig är att denne man lika gärna kunnat hamnat i vilken hjärntvättarsekt som helst.

2011-04-30 @ 00:43:09
Postat av: Anonym

Idag gråter jag för Sverige.

Mitt land blöder. Det landet mina föräldrar kom till på 70-talet, för att finna sig en ny framtid, blöder. Det landet de kom till för att arbeta och hjälpa till att bygga. Det landet de gjorde till sitt, liksom landet gjorde dem till sina medborgare. Tog dem till sig tack vare att de anpassade sig till sederna och ärade kulturen, blöder.http://politisktinkorrekt.info/2011/04/30/insandare-idag-grater-jag-for-sverige/#more-84035

2011-04-30 @ 04:16:01
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Apropå "inflation" - förr var det riksnyheter om en bil antändes i förorterna....Nu får man leta i lokalpressen om 10 har brunnit....

2011-04-30 @ 07:48:18
Postat av: HM

Njaa...där håller jag inte riktigt med dig Thoralf. Inte ska vi väl förstöra en svensk dag av taditioner och ta in islam över huvudtaget. Jag förstår syftet och tankegångarna men jag är inte villig att offra ännu en högtid på att uppmärksamma multikulti.

2011-04-30 @ 08:10:33
Postat av: Anonym

"Undrar varför Ann Barnhardts koranbränning aldrig omnämnts i media?" undrar Thoralf.

- Men både hon och hennes effektfulla autodafé har tidigare utförligt avhandlats (med länkar) här på Thoralfs egen blogg! Den gode Thoralf kanske bara ägnar sig åt lågkvalitativ skumläsning?

2011-04-30 @ 08:11:44
Postat av: Stefan A

Om USA haft en Reinfeldt eller Sahlin ist. för en Bush hade de varit utplånade vid det här laget...

2011-04-30 @ 08:26:10
Postat av: Hulda

Tack för insändaren "Idag gråter jag för Sverige" på PI. Det är på väg utför med gamla Sverige....

2011-04-30 @ 08:40:23
Postat av: Ludvig

Många visdomsord. Tyvärr är många fega inför islam och tar avstånd från pastorn som eldade upp koranen. Han behöver stöd i stället.

2011-04-30 @ 09:32:40
Postat av: Kalle

Stora krav på svenska staten (våra skattepengar)DN skriver

""En man från Sudan, som avvisades till Ghana 1995, kräver 10 miljoner kronor av svenska staten, rapporterar SR:s Ekot."" skrev DNDra in lite mer på pensionärernas luncher så har sverige säkert råd med att betala ett 10 miljoners skadestånd!!!Sverige börjar bli/är en parodi!!!

Postat av: SM811

Att bränna en Koran blir jag inte upprörd över.

Att bränna den Svenska fanan blir jag störtförbannad.

2011-04-30 @ 10:35:20
Postat av: Sven Dacke

Folkomröstning nära om omskärelse

Postat av: Thoralf A

Anonym""Undrar varför Ann Barnhardts koranbränning aldrig omnämnts i media?" undrar Thoralf.

- Men både hon och hennes effektfulla autodafé har tidigare utförligt avhandlats (med länkar) här på Thoralfs egen blogg! Den gode Thoralf kanske bara ägnar sig åt lågkvalitativ skumläsning?"Jag är smickrad över att du likställer min blogg med media. Jag har dessutom väldigt bra koll på kommentarerna vilket du säkert nu förstår.Varför har inte SVT/SR/Expressen/Aftonbladet uppmärksammat denna koranbräning? Att den varit upp i kommentarerna då pastor Terry Jones och Lars Vilks gjorde sina "projekt" är jag väl medveten om men jag har väntat till Valborg för att ta upp detta då jag fått flera mail om att det kommer utföras diverse "konstprojekt" på valborgsmässaafton.2011-04-30 @ 11:54:15
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Notarien

OT:

EXPR:

"Två kvinnor attackerades av en okänd man på olika platser i Stockholms innerstad natten mot lördagen, enligt polisen som rubricerar händelserna som våldtäktsförsök.

- Signalementen stämmer överens, och tidsmässigt kan det röra sig om samma gärningsman, säger Christina Johansson hos Stockholmspolisen."Det kunde ju vara praktiskt om signalementet också redovisades i artikeln!

2011-04-30 @ 11:55:33
Postat av: Tjadden

Den rasism och svenskfientlighet mot oss svenskar som råder som bär sjuklöverns signatur och deras

innehåll av politiker är utan resonemang svenska folkets största antagonister och därför borde de stämmas inför domstol, under rubriken "hets mot folkgrupp"Tänk om Sverige hade varit ett demokratiskt land och vi vanliga svenskar hade tillgång till en sk. "folkets domstol" om detta hade funnits till hands, tala om att nästan varenda politiker hade åkt fast för länge sen för bedrägligt beteende

2011-04-30 @ 12:09:41
Postat av: Roger S

Här bränner vi koranen, samt andra vidskepliga texter

2011-04-30 @ 12:25:45
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Lotta

@KalleDet står inget om mannen hade med sig sitt pass eller inte. Troligtvis hade han liksom alla andra parasiter slängt det innan han kom hit. Mitt råd till dessa individer är att hålla ordning på passet så att de vid avslag kan skickas tillbaka till rätt land. Slänger man det med berått mod får man skylla sig själv om man skickas till fel land. Inget att gnälla över således.

2011-04-30 @ 12:27:53
Postat av: Allemand

@Notarien, det är som i gamla CCCP och Pravda, du måste läsa mellan raderna för att få fram sanningen. Står ej signalement= du vet vad. Står= du vet vad.

2011-04-30 @ 12:28:36
Postat av: Gubben o Gumman

OT Man avrättad på öppengata med 8 skott i Göteborg,integrationsmopeden hittades brinnande en bit därifrån (flyktmoppen AW Svensson).Noterbart är att i det rika Sverige tog det 15 minuter för en ambulans att komma i centrala Göteborg ,5 min hade möjligtvis varit acceptabelt.

"Besparingsambulanser" räddar inga liv.Nyligen sköts 4 män ned varandra på Stockholm på en pub,fina vinstlotter är vi allihopa tra la la laaa

Gud hjälpe Svenne banan om 10 år om detta får fortsätta.I Kalmar sköt två gökar varandra för ett par veckor sedan 100 meter från Gubben o Gummans röda torp

(Skylten Kris på torpet är bara kamouflage)

Visserligen två pursvenska dampgökar,men vapnen kommer inte från Ica Maxi el OBS i Kalmar.Det är bara en tidsfråga till någon blir dödad av misstag,Beatrice "gör som Clownfeldt vill Ask",kommer att flyga all världens väg när detta är ett faktum,men det väcker inte tex Emma 3 år till liv igen.Beatrice ASK och Jan Björklund är dom två ministrar som skall skämmas allra mest för vad dom gör mot sitt fosterland.Båda två bör skickas nakna med en skylt jag hatar Sannfinländarna,och skickas till torget i Helsingfors.Beatrice Ask har det högsta ansvaret för att vapen väller in i Sverige samt att folk mördas på öppen gata bla,hon gör ingenting åt detta,utan låter Sverige utvecklas till en ren gangsterstat.

Hon är en klar kandidat till postum utvisning.

Såvida inte Helsingforstrippen blir av.Preparera eldarna är inte så djävla begåvat svaret kan bli en låda med Gunnebospik 200-300 döda.

Alternativt 100 tals inställda eldar nästa år pga bömbhot.Internt kan meddelas att AW Svensson fått eldningstillstånd i en liten plåthink bakom brandstatioen i Gökabyhult, under förevändningen om stor brandfara,vilket Svennson förtjust accepterat.

Som den diplomatiske man han är så kommer han att elda upp ett nummer av Knasen från 1991.

2011-04-30 @ 12:42:49
Postat av: Kalle

>>LottaHåller med dig om att det borde kollas vid gränsen innan de kommer in i sverige. Rent otroligt dumt att vi får/skall betala skadestånd för att de avisas till fel land.Inget pass vid ankomsten till sverige= direkt avisning utan prut. Sveriges skattebetalare klarar inte mer. Satsa på att våra pensionärer får riktig mat i stället.Snacka om att sverige börjar likna ett dårhus!!!

2011-04-30 @ 12:44:53
Postat av: Gubben o Gumman

Notarien : Svenska folket går snart om det Sovjetiska när det gäller läsförståelse av "lufttidning" dvs läsa mellan raderna.Föregångaren till dessa tidningar är luftgitarren.

Riktigt långt bak kan man hitta socialdemokratisk studentexamen modell innehållslös."Tack för kaffet" el som Clownfeldt sa Tack för tvättstugan.(Jag tvättar ofta)svenska folket då?

2011-04-30 @ 12:48:46
Postat av: MatsBern

Medborgare visa i omvalet den 15maj vad ni tycker om detta vansinne.Människor med osvenskt utseende får gratis vård och tandvård.

Nu blir det möjligt att få gratis vård och tandvård i Örebro. Enda villkoret är att du inte ser svensk ut. Det står klart sedan landstinget beslutat att ge vård och tandvård för illegala invandrare på samma villkor som asylsökare.

Asylsökare betalar en låg patientavgift och i många fall är vården gratis. För papperslösa finns det dessutom stora problem med indrivningen.Sverigedemokraterna reserverade sig som enda parti mot beslutet och menade att lagändringen kan få ännu fler människor att söka sig till Sverige för gratis vård.Formellt gäller förändringen bara illegala invandrare, men i praktiken omfattas alla människor med icke-västerländskt utseende. Att någon är papperslös är ju omöjligt att kontrollera.

Förändringen träder i kraft den första juli.

http://www.friatider.se/nu-klart-manniskor-med-osvenskt-utseende-far-gratis-vard-och-tandvard

2011-04-30 @ 13:19:16
URL: http://friatider.se/
Postat av: Lotta

@Kalle"Inget pass vid ankomsten till sverige= direkt avisning utan prut. Sveriges skattebetalare klarar inte mer. Satsa på att våra pensionärer får riktig mat i stället."Exakt min åsikt. Det är hög tid att dessa sunda regler införs och det omedelbart. Det borde sända en signal till alla snyltare att det inte är lönt att försöka mygla sig in i Sverige under falska premisser. Då och först då skulle vi få en ärlig chans att reda ut följderna av den totalt misslyckade massinvandringspolitiken som ostört fått pågå i så många år.

2011-04-30 @ 13:33:52
Postat av: Tjadden

MatsBernDet här står i paritet med sossarnas önskan om solidaritet, men det har undvikits att omtala vilka de gäller som vi ska vara solidariska med?Men vi som är klarsynta har förstått att de syftade på invandrarna och därför fick inte den solidariska tanken den genomslagskraft som sossarna hade tänkt sig.Nu gör de borgliga samma försök till solidaritet med den skillnaden att lagstifta om den, tala om diktaturfasoner!

2011-04-30 @ 13:42:23
Postat av: MatsBern

Bra resultat igen för Sverigedemokraterna.

2011-04-30 DN, Synovate, april: SD 6,2%, 4:e störst och vågmästare.

http://www.status.st/Trevlig Valborgsmässoafton.

2011-04-30 @ 14:03:06
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Anonym

Trevlig valborg!

Sverigedemokraternas riksdagsgrupp vill via bloggen hälsa alla väljare och sympatisörer en riktigt trevlig valborgsmässoafton!

http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/

2011-04-30 @ 14:09:50
Postat av: Tjadden

Jag fick nyss ett mail ifrån Mats Sederholm som inte gillar att jag hänvisar till SD bloggarnas sidor via mail, kanske för att han inte har något till övers för oss eller kanske för att hans image kan bli skadat när han läser om oss?Jag skrev några väl valda meningar till honom och väntar på hans svar, vilket jag får återkomma med.Annars för den som inte vet vem han är denna Mats" kan jag säga att han ligger bakom boken "Robotfolket" Som handlar om just samhället och dess skuffelse.http://www.boksidan.net/bok.asp?bokid=8476

2011-04-30 @ 14:11:05
Postat av: MatsBern

Grattis Borlänge,invandringen av raketforskare och andra högutbildade är lönsam.

600 somalier väntar på att få komma till Borlänge.Borlänge har blivit något av en magnet för somalier och nu har regeringens och Miljöpartiets migrationsöverenskommelse gjort det lättare för familjeåterförening. Som en konsekvens av detta väntas hela 600 somalier till Borlänge inom kort. Av samtliga nyanlända som kom till Borlänge under 2010 var 93 procent somalier.- 90 procent av de 600 som kommer till Borlänge är barn under 18 år. De kommer att vara en resurs,och därmed Borlänges framtid.

Lycka till.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/30/600-somalier-vantar-pa-att-fa-komma-till-borlange/#disqus_thread

2011-04-30 @ 15:48:42
URL: http://friatider.se/
Postat av: Tony Ingman

Det är inte grupper som ägnar sig åt att trackasera

i skolorna säger Jan Björklund, det är individer.

Jo det är precius vad det är, för fega menafolk

uppträder alltid i grupp, det är bara i grupp man vågar spela tuff, att förnedra Svenska Flickor med

oförskämda kommentarer. Så att SD erhöll storslam i

skolvalen är ingen tillfällighet, hoppas innerligt att det slår över på befolkningen i övrigt när det

blir aktuellt med nästa riksdagsval. Kanske borde alla som tvivlar på verkligheten ta ett samtal med

ungdommar som går i mångkulturella skolor om hur

dom tvingas stå ut med gap och skrik och oförskämdheter från sådana individer som borde känna tacksamhet för att ha kommit till ett civiliserat land , men som i stället gör allt för

att bryta ner detta landet till samma nivå som

dom länder dom kommit ifrån, DVS kaos.

2011-04-30 @ 16:15:06
Postat av: Jaha...

Skit är skit om än i gyllene skålar.»Nu rasar riksdagsgrannar mot SD-politikers vilda nätter.» SD-ledamoten Kent Ekeroth firar fortfarande att partiet, eller att han själv, kom in i riksdagen i höstas. Nu verkar festandet ha fortsatt i riksdagens övernattningslägenheter. Riksdagsledamoten Lena Olsson (V) har tröttnat. ”Det är ett jävla liv, rent ut sagt. Så har det aldrig varit förut”, säger hon. ”Jag har haft vänner över på helgerna. Det är inget konstigt”, säger Kent Ekeroth. Det har kommit in klagomål mot partikamrater till Jimmy Åkesson för deras högljudda nattliga fester i huset. 9 apr 2011: hög musik sena vardagsnätter. Spring i trapphuset och spillda ölflaskor. Ilskan växer mot Kent Ekeroth och de andra SD-politikernas stökiga fester i riksdagens övernattningslägenheter. – Jag accepterar inte det här längre, säger grannen Helene Petersson (S). De flesta av Sverigedemokraternas tjugo riksdagsledamöter har tillgång till skattebetalda övernattningslägenheter i Stockholms innerstad. Men SD-politikernas intåg väcker upprörda känslor. Aftonbladet har talat med ett stort antal riksdagsledamöter från andra partier. Kent Ekeroth, 29, pekas ut som den som stör mest. Helene Petersson säger att hon tagit kontakt både med Ekeroth själv och riksdagens säkerhetschef. Kent Ekeroth slår i från sig kritiken. – Jag har haft vänner över på helgerna. - Det är inget konstigt, säger han. - Är det partikamrater du festar med? – Ja och folk utifrån. - - Upplever du att du visar tillräcklig hänsyn? – Ja. Om någon blir störd så får de knacka på så sänker jag. Även andra SD-ledamöter, i ytterligare minst en fastighet, pekas ut som störande. – Det här är ingen politisk fråga. - De får prata med den personen som stör, så går det säkert att lösa, säger SD:s pressekreterare Martin Kinnunen.http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article12855634.ab?showMoreImages=false

2011-04-30 @ 16:57:03
Postat av: J B Doe

Håller med om att upprepade bränningar av koranen leder till att muslimerna härdas och slutar hetsa upp sig lika mycket som nu. Men sådana bränningar är lite kostsamma och svåra att ordna under lång tid.

Vad som är betydligt enklare är att överallt skapa Mohammedbilder som ju också är tabu. Man behöver inte ens vara duktig på att rita. Skriv bara "Mohammed" på vilket porträtt som helst, så är saken klar.

2011-04-30 @ 17:16:06
Postat av: Ibbe

KD har lagt sig platt för islam.Vi burkhar göra så ,säger Göran Hägglund, och förklarar att man i kristen anda inte vill bråka med andra religioner. Ekumenisk instälning är överordnad, även om det gäller kvinnoförtryck, låter han också meddela. Det är viktigt att man står upp för kvinnors rättigheter

säger han också.

2011-04-30 @ 18:07:09
Postat av: Magentan

@ "Jaha":

Varför kör du med en gammal repris? Originalet har ju redan stötts och blötts och överdrivits i våra slaskmedier för flera veckor sedan.Håller i och för sig med om att det har varit lite tyst på "Hata-SD-fronten" nu ett par veckor. Kanske det börjar bli jobbigt att få tag på tillräckligt skickliga infiltratörer, snokare och ordförvrängare. Är det därför du måste dra upp gammal skåpmat?Ät något gott, svinga en bägare och sjung lite vårsånger istället!Trevlig Valborg till "Jaha" och alla andra här på Thoralfs eminenta blogg!

2011-04-30 @ 18:44:11
Postat av: Kalle

Svensk greps i sydamerika för ett tag sedan. Han var någon slags ledare för FARC gerillan. Sverige har börjat protestera mot att den sydamerikanske svensken greps så klart.

Sverige måste ju rädda sitt oskyldiga ansikte."Svensken" är efterlyst av interpool. Han har fått medborgarskap i sverige så klart. I sverige kollar man inte vem som får medborgarskap. Sverige går på alla lögner invandrarna kan ljuga om.Sverige får återigen stå vid skampålen som vanligt!!!SVT text-TV skriver:

Maduro undrar nu varför den "av Inter-

pol efterlyste mannen" över huvudta-

get fick lämna Sverige och resa

utomlands, skriver tidningen

El Universal.

Skrev SVT text-TVDet undrar jag också??? Är vår gränspolis så slappa att de inte märker något??? Är det därför vi har den kopiösa invandringen??? Är gränspolisen ansvarig för att invandrare kommer in i sverige utan pass och med falska handlingar??? Dialogpoliser???

2011-04-30 @ 19:06:50
Postat av: Sven Dacke

Borås Tidning hade en egen undersökning som gjorde Sverigedemokraterna till tredje största parti.Undersökningen är intreesant, men ännu mera intressant är kommentarerna som nu är uppe i 224.Till det kan läggas alla dom inlägg som pigga "Pursvenskar" upptäckt är censurerade eller borttagna.Artikel och undersökningen har tydligen vållat panik hos PK media och den som drog igång undersökningen ar nog bannlyst nuPostat av: Anonym

Sevärt, läsvärt och tänkvärt.

Tipsar om Jan Millds videor, för att fler ska vakna upp ur PK medias propaganda:http://janmilld.wordpress.com/2011/04/29/filmcensur

2011-04-30 @ 19:28:08
Postat av: Sanningen är rasist!

TOWELHEADS INVADERAR SVERIGE!För trettio år sedan var towelheads ett okänt fenomen i Sverige. Idag kryllar det av towelheads på svenska gator och torg.

Den svenska regeringen varken vet eller vill veta hur många towelheads som finns i landet.

En vet vi, antalet towelheads i Sverige ökar för varje dag som går. I vissa områden ser man faktiskt redan idag fler towelheads än barhuvade.

Fortsätter towelheadsinvasionen som det har varit de senaste decennierna är det bara en tidsfråga innan hela Sverige blir till ett enda jävla stort towelheadsghetto!

2011-04-30 @ 20:54:39
Postat av: Stefan K

Kalle 19:06

Gå in på nedanstående länk så förstår du varför illegala invandrare, illegala vapen och illegala droger kommer in i landet på ett enkelt sätt.

Postat av: S-E Karlsson

Kommer Håkan Juholt bli en av dom som räddar Sverige ? Fan trot !

2011-04-30 @ 22:11:41
Postat av: Olga

towelheads, towelheads., towelheads.., det var ett satans tjatande om towelheads här ovanför - med ordagrann betydelse av "handuks-huvud(en)", sådana som svenska rikemanskärringar i Hollywod typ fd budflicka spökade ut sig i efter hårtvätt enligt de kvalitetsfilmer som lusat ned sketna sverigekanaler av typ tv4. Annars menas med "towelhead" en turban, och då av sådan typ som sikher gömmer sitt oklippta hår i och inte muslimer eller araber som den "rasistiske sanningssägaren" tycks vilja antyda. Det är både fel och oegentligt att kalla såväl muslimer som araber för towelheads - dessa har aldrig burit turban - hur illa man än tycker om deras förekomst i det här landet Gosen.

2011-04-30 @ 22:32:47
Postat av: OT

@Thoralf"Knô Daj In": http://www.youtube.com/watch?v=h9aZeG1LpWYOm du har vägarna förbi.

2011-04-30 @ 23:35:19
Postat av: Sanningen är rasist!

Under slöjan döljer de ett horn i sidan till den västerländska civilisationen.

2011-04-30 @ 23:48:10
Postat av: Stig MalmÖ

Olga,

Har du för lite pengar och inget sexliv?!

2011-05-01 @ 00:15:18
Postat av: Robin Shadowes

Cavatus rcenserar Lisa Bjurwalds nya bok i två inlägg idag och en sak står nu helt klar. Ni måste koppla in era advokater och stämma batikhäxan för grovt förtal."SD behöver inte ha med ett ord om avrättningar i sitt partiprogram. Det skulle hindra dem från att någonsin nå inflytelserika politiska positioner. Kanske skulle de knipa ett mandat i en mindre kommun som västgötska Grästorp.På sidan 290 fortsätter kvinnan.Men framför allt är Sverigedemokraternas nuvarande strategi långt mer effektiv för att skapa ett ”svenskvänligt” klimat än att skjuta invandrare i Malmö."http://robsten.blogspot.com/2011/04/lisa-bjurwald-har-definitivt-gatt-over.html"SD är skickliga på sociala medier och internet. De planerar till exempel att ge miljoner till den främlingsfientliga webbsajten Politisk Inkorrekt. Medierna måste granska deras nätstrategi och bemöta på nätet. Kommentarsfälten måste hållas rena från rasistiska kommentarer. Debatten om det rasistiska näthatet måste fortsätta.""Rasismen är central för Sverigedemokraterna. Den genomsyrar allt: deras syn på andra partier (som mörkar sanningen om invandringen), medierna (som också mörkar sanningen om invandringen) och naturligtvis synen på människor av annan etnisk bakgrund än svensk (som är här för att störta oss in i ett medeltida islamskt mörker, roffa åt sig miljoner i bidrag och våldta våra kvinnor). Inget annat svensk parti av vikt kommer i närheten av att utgöra ett liknande hot mot demokratin. Därför måste Sverigedemokraternas rasism också få vara central i bevakningen av partiet. Att medvetet skjuta hela partiets raison d’étre åt sidan är mer missvisande än att inte göra det."http://robsten.blogspot.com/2011/04/en-klockren-logn-bjurwald.html

2011-05-01 @ 00:37:42
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Förlåt, jag är trött idag. Jag skrev fel. Det var inte Cavatus. Robsten skulle det ha stått och inget annat.

2011-05-01 @ 00:38:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Olga

Stig MalmÖ,

Jag har inte plats mellan öronen för luft som kanske du och definitivt fd Adena-Pickos-bruden och hennes medsystrar har. För övrigt - vet du något mer om "sexliv" än att det gäller att stoppa en pinne i et hål?

2011-05-01 @ 00:39:42
Postat av: Johan Smith

SanningenSprid Vidarehttp://politisktinkorrekt.info/2011/04/30/600-somalier-vantar-pa-att-fa-komma-till-borlange/http://migileaks.wordpress.com/2011/01/20/sex-far-anhoriginvandra-till-ankarbarn/Go Thoralf you are a true hero

2011-05-01 @ 00:49:52
Postat av: Niklas Larsson

Hehe vem tar Janne Hjärpe på allvar längre?

2011-05-01 @ 02:57:06
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Bravo hur genomskinligt som helst

Så funkar det i ett land som ej har demokrati, utan att dom som i praktiken styr kan agera.Snacka om order från föreningen/föroreningen"Josefs och Vladimirs vänner"

Fast nu ligger slemgrodornas order, och sprattlar på "bordet"Så här styrs landet och Clownfeldt klappar händerna för sin nya tvättsuga,gud hjälpe SverigeSverige fientliga krafter krattar manegen för kommande nordafrikaner."Människosmugglare använder lågprisflygplats såklart"

Citat Emma 5 år på dagiset JordgubbenGrattis Svenne Banan hoppas det gick bra med färgfemman eller sången ihop med körslaget.

2011-05-01 @ 05:30:32
Postat av: Gubben o Gumman

Niklas Larson : Janne ronkmuppen Herpes är hjälte i en del kvarter i Moskva, och Saudiarabien, respekt,fotsvett och burka.Han är även hjälte i Disturbed center Istanbul.Ett typiskt ämne för att bli obduktionstekniker.

Nu blev han tyvärr "proffesor i Boljevikernas utbildningssystem" i Crazyland.

2011-05-01 @ 05:40:00
Postat av: Signe

Överste Moamar Qadafis yngste son av 6 stycken totalt, Saif al-Arab al-Gaddafi, strök med igår vid en NATP-bombning i Tripolis. Nu väntar vi på att pappa skall följa i sonens fotspår.

Allahu Akbar.,

2011-05-01 @ 07:51:41
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen, människor med osvenskt utseende ska få gratis sjukvård och tandvård ! Träder i kraft från och med 1/7 2011 . Det kommer nog att gå att lösa vad det gäller det ekonomiska , för oss pensionärer har man på två år sänkt pensionen med 7,3 % , det är ju bara att fortsätta i samma spår , det vill säga en sänkning med ytterligare 7,3 % under två år så har fixat den fria sjuk och tandvården för dem som ser osvenska ut hur det går för oss pensionärer har väl ingen betydelse ?

2011-05-01 @ 08:35:12
Postat av: Tony Ingman

Sköna maj välkommen, ja den inleds med att överbetalda politiker demonstrerar. Men vad har dessa att demonstrera emot? Dom som verkligen borde demonstrera är alla fattigpensionärer som behandlas som paria av politiker som helt tappat

besinningen. Dessa pensionärer får gång efter annan se sig överkörda med sänkta pensioner höjda

medicinavgifter, högre skatter än folk i övrigt,

allt för att bekosta "all inclusive" för människor

som helt utan identitet och helt utan anledning kan

bre ut sig på andras bekostnad.

Att dessa politiker som fatta sådana beslut inte

är helt friska i dom övre regionerna är en sak,

men hur står Läkare och Tandläkare ut med att se

dessa vidriga orättvisor mot gamla och sjuka pursvenskar utan att gå i taket ?.

2011-05-01 @ 09:20:06
Postat av: S-E Karlsson

Bra , Tony Ingman ! För övrigt får man verkligen använda ett sådant ord som "osvensk" är det inte diskriminerande mot de "osvenska" ??

2011-05-01 @ 09:59:15
Postat av: Tjadden

"Jag fick nyss ett mail ifrån Mats Sederholm som inte gillar att jag hänvisar till SD bloggarnas sidor via mail, kanske för att han inte har något till övers för oss eller kanske för att hans image kan bli skadat när han läser om oss?"Jag fick ett svar nu efter att jag ifrågasatt varför han blir irriterad över att jag skickar Sd info till honom, SVARET han har inte tid att läsa politisk propaganda påstod han och samtidigt bad han mig att visa respekt"

En person som han som skrivit en bok om robotfolket (alltså vi svenskar som går i politiskt ledband, vilket i och för sig kan stämma) har inte tid med att visa politiskt intresse?

2011-05-01 @ 10:42:14
Postat av: Anonym

Se-KarlssonAtt hävda "osvenskt beteende" kan enligt PK kanske uppfattas som diskriminerande?

2011-05-01 @ 10:46:58
Postat av: LN

»Sverigefientliga krafter krattar manegen för kommande nordafrikaner«

skrev G&G.######################http://tinyurl.com/vi-langtar-sverige######################»INKRÄKTARE«

● med hänsyn till antal

● deras aggressiva uppträdande

● som förtrupp för en kommande ockupation eller kolonisering

vore den mest korrekta deskriptiva termen att använda för

en sådan masstillströmning av kulturberikare från Nordafrika.

Termen INKRÄKTARE kan dock inte användas öppet och offentligt,

eftersom MULTIKULTURALISMEN absolut förbjuder något sådant.

De allra flesta västerlänningar kan inte ens tänka i sådana termer,

så effektivt har de blivit indoktrinerade i POLITISK KORREKTHET.

Det finns inga INKRÄKTARE, vare sig romska, muslimska eller andra.

Stackars FLYKTINGAR rör det sig om - och om västerlänningens SOLIDARITET till döds.

Det finns snart inte ens TJUVAR, utan blott INITIATIVRIKA SPONTANBESÖKARE. Firman SEKURITAS saknar existensberättigande.

2011-05-01 @ 11:44:28
Postat av: KallePetzäll, Sällström och Ekeroth om svenskfientlighet

i en interpelationsdebatt med Jan Björklund var lysande likt en brinnande valborgsmässoeld.De gick hårt åt svenskfientligheten. Med stort engagemang och patos visade SD-grabbarna hur heltokig de svenska lagarna är som lagligt diskriminerar svenska skolbarn. Svenska barn är förlorarna. Invandrarna vinnare med den svenska lagen i ryggen. Som alltid. Svenskarna är är förtryckta i sitt eget hemland.Kul att se Petzäll tillbaka i riksdagens talarstol. Han gjorde en lysande insats med både interpelationen och sitt lysande engagemang för de svenska skolbarnen och SD-politiken.Bra gort av de tre SD musketörerna!!! De drar sina verbala värjor och värjer svenskarna.Länk till svenskfientlighetsdebatten med Jan Björklund i sin helhet.

Postat av: Gubben o Gumman

LN : Kommande "gäster" är inte direkt svåra att förstå dvs vilken väg dom tar,narturligtvis väljer dessa det bästa landet för dom ,det skulle alla göra,så även du så tänk till lite nu.Visserligen är det smickrande att bli citerad,men inte att bli indragen i den kraftiga kritiken av individer.En ansvarsfull invandringspolitik samt att brottslingar utvisas konsekvent är det som gäller.

I logikens namn bör alla PUT omprövas då dom sannolikt är bedrägerier.I botten för beslutet på 70-talet om att göra Sverige multikulturellt är endast kommunismen/socialismens idiotide att nationstaten skall försvinna,som delproblem finns Clownfeldt och gänget såm både gått på sossedagis och är broiler politiker,dessutom bröderna Donkey som sett möjligheten till samma sak.Neddragningen av personal på Skavsta är "beordrat" av samma krafter ,som ger polisen order om att inte ingripa vid kravaller i förorterna.Man har till och med gjort om mordbrand till skadegörelse genom brand om någon vinstlott skulle råka snubbla in i någon polisbil.Den som lyfter fram Skavsta har förstått vilka som är Fi ,vem nu än som är ursprunget till den uppgiften.Sedan LN så skriver du aggresiva beteende, ditt inlägg med oss som ingångsvinkeln är väl inte sådär vidare "soft",dessutom botar man inte en sjukdom med att vrida om näsan på patienten.Försök att fokusera på Ivan Oleg Tatjana och Pjotr.

Där har du sjukdomen, skjuta på symptomen ger inget i det korta perspektivet.Vore du själv vinstlott skulle du själva dra till Crayzyland,där har socialistiska mentalpatienter i 50 år bestämmt att du är "High five" så varför inte?Den siste pluffsen i raden av dessa stod nyss i tv och talade om flickan i Botkyrka som flög genom dansDär skall vi satsa att flickan redan får kosta 120000kr om året istället för en pursvensk elev på 60000kr spelar ingen roll i kupan på en sådan clownDenna man uppträde som en självindoktrinerande sektledare och är bördig från Oskarshamn.Där LN har du en riktig tjuv av stora mått.

2011-05-01 @ 13:51:15
Postat av: Kalle

Mellanöstern revolt även i Iran???BBC skriver. Googleöversatt:

Mäktiga parlamentsledamöter i Iran har krävt en sluten debatt om president Mahmoud Ahmadinejads uppenbara bojkott mot sina tjänsteplikter.Presidenten har inte setts på sitt kontor i dagar, saknad också på två kabinetts möten och ställde in ett besök i den heliga staden Qom. Skrev BBC.Det jäser i hela mellanöstern. Vad kommer sedan när allt jäst färdigt???

Postat av: LN

Lögn är numera sanning - sanningen är död.G&G:s tankebanor synes mig idag vara ovanligt "kinkiga".

Slå upp detta ordet i ett lexikon, så framgår det klart vad

som åsyftas - mycket nämligen. Jag beklagar att jag genom

att dra upp en aktuell nyspråklig fråga oturligt nog triggade

en argumentationsvomering som låg på lur och väntade på

utlösande stimuli. "Tänka fritt är stort - glada är vi svenska

folk som ännu en liten tid tillåtes detta - men tänka rätt är

likväl större!". Herr SA Svensson måste nog inkallas som

varande speciellt kunnig i uttolkningen av G&G:s visdomsord.

2011-05-01 @ 14:59:22
Postat av: Stig MalmÖ

Olga,

Du undrade om jag visste (något mer om "sexliv" än att det gäller att stoppa en pinne i et hål)!

Vad sägs om lite smaskig Scat Porn?, titta här:http://madaboutmahound.blogspot.com/2011/04/please-waitstill-downloading-file.html

2011-05-01 @ 15:14:17
Postat av: Tjadden

Stig MalmÖEn bra idé som alla borde tillämpa, inte minst muslimerna själva.http://madaboutmahound.blogspot.com/2011/04/please-waitstill-downloading-file.html

2011-05-01 @ 15:28:15
Postat av: MatsBern

Miljömupp-politiker kulturberikad:

MP-politiker knivskars svårt vid rån i t-banan.

Knivöverfallet ska ha skett i Alby efter midnatt. Wallner ska, enligt polisen, sedan ha lyckats ta sig till tunnelbanestationen i Skärholmen i södra Stockholm där han allvarligt knivskadad hittades av en polispatrull.

"Vi gillar olika"

OG-Helin,detta är ditt gilla olika Sverige.

Sorry i Bromma bryr vi oss inte,lite smolk i bägaren får man leva med.

2011-05-01 @ 15:38:44
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: ! ! !

Det största hotet mot miljön är Miljöpartiet ! ! !

2011-05-01 @ 15:42:34
Postat av: Olga

TOWELHEADS INVADERAR SVERIGE!http://tinyurl.com/towelheadalacarte

2011-05-01 @ 15:51:46
Postat av: Leading Lady

Multikultifantast svårt knivskuren vid ett rån i ett multikultighetto!Miljökatastrofen Anders Wallner, föreslagen partisekreterare för Miljökatastrofpartiet, blev rånad och svårt knivskuren imorse i det mångkulturella paradiset Alby, söder om Stockholm.Kommer han månne att vakna ur sin koma efter det här?!2011-05-01 @ 16:07:09
Postat av: Gubben o Gumman

Mats Bern : "Usula" och denna miljöpartist är så hjärntvättade med individ argumentet, så att den delen av logiskt tänkande är totalt kortslutet.Samma sak som Björklund ljög sej grön om i senaste debatten med den skillnaden att han vet vad han gör.Vi har en stadsminister som drabbats av akut blyförgiftning en utrikesminister som fått känna på kallt stål inte fan begriper dessa något ändå.

Då får dom väl bli jordgubbar, då är man en Titanics så e man det är självvalt.Det är inte ett dugg synd om dessa multikultiförespråkare ,ju mera stryk dom får dessto bättre,det dom gör mot sitt land är oförlåtligt.(Sidbyte LN)Just Miljöpartiet är väl bara att kommunisterna spred ut sej på flera partier ,just Miljöpartiet är ju bingo, blev väl kanske lite för bra.Många röster är ju unga kvinnor i Stockholm som tror att det handlar om avgasproblemet i "stan"

Partiet har sannolikt flest röster propotioneligt av väljare av alla partier, som inte vet vad dom röstar på en stor lögn,vem är kommunisten bästa vän AW Svensson:1 Lögnen

2 Lögnen

3 Lögnen(Idag är tävlingen lite lättare för Svensson)

2011-05-01 @ 16:13:31
Postat av: LN

LÖGNER, LÖGNER och åter LÖGNER!Något är tokigt i Danmark.

Det europeiska bedrägeriet.Den dåvarande socialdemokratiske statsministern Jens

Otto Krag ljög in Danmark i EU.

En film om falska löften och direkta lögner.

Om hur Danmarkk hamnade i EU.Av Morten Messerschmidt från Dansk Folkeparti.http://www.youtube.com/watch?v=a1Gvm6NUf6Y

2011-05-01 @ 16:31:15
Postat av: AWSvensson

Av en slump upptäcker jag att det uppstått tolkningsskiljaktigheter som det värsta ekumeniska möte. LN du får ha förståelse för att GoG levt på Ramlösa och biologiskt odlade chips hela helgen samt att han somnade och missade bröllopet i UK. När väl bubblorna gått ur blodet så blir det bättre.Som jag ser det så är skillnaden hårfin, visst det står var och en fritt att söka asyl i Sverige, men börjar man asylprocessen med att ljuga så har man diskvalificerat sig per omgående. Felet ligger i att lögnen blir underlag för uppehållstillstånd beroende på en slapp lagstiftning signerad regeringen Rheinfeldt som därför bär det yttersta ansvaret för Sveriges marsch mot avgrunden. Såja det var väl inte för svårt. We shall overcome.......

2011-05-01 @ 17:02:44
Postat av: Lotta

@Leading Lady"Kommer han månne att vakna ur sin koma efter det här?!"Gjorde Federley det? Svaret på båda frågorna blir nej, de kommer aldrig vakna.2011-05-01 @ 18:47:09
Postat av: LN

@AWSvenssonHur många somalier

fanns det i landet 1992,

då Birgit Frillebluff

försökte anföra sången i Rinkeby?

- hur många finns det idag, och

- hur många i övermorgon?Shall we overcome someday?

When Allah will see us through,

When Allah will see us through someday;

Will we walk hand in hand someday;

Will the truth set us free, someday

When all is lies - when truth is dead.Heck NO, we shall never overcome

We shall never live in peace someday;

Deep in my heart, I already know

We shall never overcome.2011-05-01 @ 18:53:16
Postat av: AWSvensson

LN , kort och koncist , för många.

2011-05-01 @ 19:21:49
Postat av: Anonym

6,2% till Sverigedemokraterna i Synovates aprilmätning,fortfarande 4:e störst och vågmästare.http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-05-01 @ 21:09:24
URL: http://friatider.se/
Postat av: Stefan A

Sjuklövern har med hjälp av nato gjort sig skyldig till barnamord, kommer de att ställas inför rätta av PK-journalisterna? NEJ, det är ju trots allt så i landet där alla påstås vara lika mycket värda att Kadaffis barnbarn är liiiite mindre värda ändå..äckliga hycklare är vad dom är...

2011-05-01 @ 21:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0