KANALCHEF AVSKYR SD

Sveriges Radio lyder under ett sändningstillstånd som senast förnyades av regeringen 17/12 2009.

I detta sändningstillstånd slås det fast att Sveriges Radio skall vara opartiska och oberoende. Redan i inledningen på sändningstillståndet slås viktiga principer fast.I paragraf 6 slås Sveriges Radios opartiskhet och saklighet fast enligt nedan.Efter de turer jag hade under förra veckan när det gäller Radio Kalmar surfade jag runt på nätet och synade diverse uppgifter. Att Banna Thioubou var medlem av ”Sverigedemokraterna i riksdagen, Nej tack” var ingen överraskning men det fanns fler medarbetare på Radio Kalmar som var medlemmar av denna grupp på facebook. Ett annat exempel var Sven Ekberg som dessutom presenterade sig själv som vänsterytter på den politiska skalan. Min egen tolkning är att det är en omskrivning för kommunist. Att medarbetare på Radio Kalmar uttrycker politiska åsikter på t.ex. facebook är helt ok.

Det jag däremot reagerat starkt på är att kanalchefen Anja Thorkelsson Lindahl på Radio Kalmars hemsida uttrycker sina egna politiska uppfattningar.

Innan valet skrev hon följande på kanalchefens blogg som ligger på Radio Kalmars hemsida.

”För övrigt var det upplyftande att läsa Ekdahls/Alsings förslag i DN om att slå ihop socialdemokraterna och moderaterna till ett stort starkt parti. (För att undvika att SD får en vågmästarroll).”

Nu hjälpte ju inte detta utan SD blev vågmästare till Anja Thorkelsson Lindahl stora förtret. Det fick henne att skriva följande på kanalchefens blogg på Radio Kalmars hemsida den 28 september förra året.

”Efter valet är det många som inte vill ta i sverigedemokrater med tång. Som tycker att bara för att SD kommit in i riksdagen har deras politik inte blivit rumsren. Må så vara, men vi måste ändå i första hand vara journalister och inte låta vår personliga avsky korssluta oss.”

Låta vår personliga avsky kortsluta oss. Där avslöjar Anja Thorkelsson Lindahl sin egen agenda och det som kanalchef på Radio Kalmar. Hon är den som har ansvaret för att Radio Kalmar följer sändningstillståndet! Jag anser att hon begår tjänstefel när hon på Radio Kalmar hemsida uttrycker sina egna politiska åsikter och att hon därmed är olämplig som kanalchef på Radio Kalmar.


Kommentarer
Postat av: Gun-Britt

Vad säger Granskningsnämnden om detta?!2011-04-21 @ 00:03:05
Postat av: claes

det här är ikke förvånande överhuvudtaget pk alliansen har gett sig faen på at sd är det vsrta fåret, för dem vågar gå utanför jantelagen och säga öppet vad dem känner samt att mycket är ren bevisad fakta. det är bara och visa envishet. ge ikke up thoralf du är em frisk vind, håll ut

2011-04-21 @ 00:48:21
Postat av: Anonym

Riksdagsislamisten Waberi fick nej till ny islamisk friskola.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/21/riksdagsislamisten-waberi-fick-nej-till-ny-islamisk-friskola/

2011-04-21 @ 01:35:37
Postat av: Solidus

Jag har begärt en ny faktura från Kiruna angående Tv-innehav. Jag betalar gärna en faktura som är rätt specificerad. Som företagare så lusläser jag ca 50 fakturor per dag för att se om allt stämmer.I ett fåtall fall per månad så har något företag "saltat" räkningen eller gjort ett misstag och då ringer jag upp och inom en á två dagar så har jag en kreditfaktura samt en ny riktig faktura.

Det har tom hänt att jag blivit underdebiterad och har då självklart ringt då också, vilket är min syn på heder och moral.Jag har viss vana sas att veta vad jag betalar för.När Radiotjänst i Kiruna skickar en bluffaktura med innehåll om att de är opartiska så är det just en bluffaktura.I 5 år har jag försökt att få en faktura där de skriver att de är partiska och är som en politisk förlängd arm för de som ej ens kan stava till demokrati. När jag får en dito så skall jag betala per omgående.Nästa gång skall jag anmäla detta skojarföretag till ARN & KO samt Polis.Vill absolut inte uppmana till brott, detta är mitt personliga samt yrkesmässiga heder det handlar om.

2011-04-21 @ 01:41:10
Postat av: S-E Karlsson

Å,du vad är det för särskilt med denne Sven Ekberg, så fort ngt särskilt har hänt i länet så ska han vara den förste som sänds iväg på reportaget !

2011-04-21 @ 06:00:47
Postat av: Sven Dacke

Att det går åt helvete för Sverige är helt klar, det enda vi kan påverka är hu fort det går.Till dig som jobbar som politiker eller journalist eller makthavare!Har du någon gång tänkt på vad du skall svara dina barn och barnbarn, när dom en dag kommer och frågar.Hur kunde ni vara så blinda och enfaldiga så att ni låtsades tro på den "väg" Sverige valde, när andra länders ledare började inse att vägvalet var fel.

Hur kunde DU ljuga och undanhålla vad som verkligen skedde och aktivt stödja detta.VARFÖR HADE DU INGET SAMVETE OCH TÄNKTE PÅ OSS!!Postat av: Stefan A

Måste till en lagstiftning värd namnet nu på mediaområdet,det nuvarande systemet med stor frihet och självsanering fungerar inte, det visade sig inte minst före och efter det smutsigaste valet någonsin, där media inte var den oberoende och objektiva betraktaren som de själva försöker framställa sig som, utan helt fräckt försökte manipulera och vilseleda allmänheten.Måste bli enklare för enskilda, organisationer och företag mf. att stämma media som sprider lögner, halvsanningar och påståenden,att inte bli förtalad i media ska inte bara vara en förmån för kändisar med kändisadvokater

och där det mesta görs upp bakom stängda dörrar med skadestånd från de rika mediaägarna,man ska vara försiktig med att inskränka på yttrandefriheten men ibland går det inte, det finns en gräns.

2011-04-21 @ 06:53:55
Postat av: Gubben o Gumman

Anmäl

2011-04-21 @ 07:16:50
Postat av: Allemand

Anmäl Radio Kalmar och dess chef, nu.

2011-04-21 @ 07:43:25
Postat av: Hulda

Håller inte med Thoralf. Journalister skall inte på något sätt uttrycka sina egna politiska åsikter. Speciellt inte politiska journalister och ledarskribenter.

2011-04-21 @ 07:57:31
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Svenska skolan håller på att totalhaverera.

Vad gör då dom "borgeliga" politikerna jo man inför ett handicapsystem vid betygens sättande.

Betygsssystemet "Tom i bollen" är fött.Nästa steg bör logiskt bli i förvärvslivet : 40 procentig busschaufför 56 procentig läkare 25 procentig flygkapten...Vilket helvete LO får i avtalsförhandlingarna.

Skatteskalorna får skrivas om ,diffrensierade självdeklarationer mm.Tänk vilken höjdare att tex få en 56 procentig blindtarmsoperation,eller en husbrand 35 procentigt släckt...Den socialistiska flytvästen för vinstlotterna i skolan är uppfunnen hurra hurra hurra.

Frågan är bara från vilket mentalsjukhus ideen sett dagens ljus.Parametrar som hur länge man varit i Sverige, om föräldrarna har gymnasieutbildning eller om föräldern är ensamstående ingår i detta genialiska betygssystem."Ett lands välstånd är beroende av välutbildade" medborgare läs etniskt svenska skatteslavar från 4/5 Sverige.1/5 Sverige kan sjunga "Vi hänger(inte) med"

Även We shall overcome" kan komma ifråga

(Med flytväst)(SOS FROM SWEDEN SOS FROM SWEDEN SOS FROM SWEDEN)Ett land som inför "muppbetyg" är ganska sjukt.Only i State of Boljevikian Crazyland.Systemet för den icke komplette samhällsmedborgaren har sett dagens ljus,pensionerna är RÄDDADE.Jan Björklund du är en egenberikande praktnollaOrsaken till det nya betygssystemmet står att läsa om i IQ-SNITT VÄRLDEN WIKIPEDIAStatistik, fakta är sanningsenliga språk.

2011-04-21 @ 08:02:11
Postat av: Catarina

SVT tillät ju inte att en duktig journalist hade kopplingar till (M) genom att hennes syster blev minister och hon sparkades ut från programtablån.Detta borde vara en parallell. Borde anmälas men kartlägg noga Facebook-gruppen före så att bevis finns på deras "opartiskhet".Man behöver inte ens sympatisera med er för att inse att landet är sjukt. Danmark har fattat det innan och nu har Finland vaknat upp och sett översittarfasonerna. Kanske kan ni få hjälp utifrån?

2011-04-21 @ 08:02:19
Postat av: Gubben o Gumman

"Lärare som hjälper elever till bättre betyg skall få bonus"Kan man införa det i äldreomsorgen och polisen med?ONLY IN CRAZYLAND

2011-04-21 @ 08:07:28
Postat av: Gubben o Gumman

En rödhöna som skrivit en bok tilläts nyss i SVT68 sitta och wormera över SD .OPARTISKHET?

AnmälNär kommer SD:s blogg mot odemokratisk samhällsinfo

SD är ett INFORMATIONSPARTI

2011-04-21 @ 08:10:48
Postat av: Gubben o Gumman

OT Filippa Clownfeldt vill nu att en undersökning startas ang dödsfallet när SOS ej skickade ambulans

Vilket måste beklagas.Orsaken var en helidiot som tog emot samtalet, nu avskedad.För vems skull startas detta jo för fru Clownfeldts skull, som tydligen är ordförande i hälso o sjukvårdsnämnden.

2011-04-21 @ 08:16:16
Postat av: Gubben o Gumman

OT : SVT68 manipulation var i högform igår.Kackelackor vägglös har ökat i Sverige med 867%

Folk blir sjuka av vattenparasiter.Orsak Svensken reser mera,ta den om rödluvan också idioter.Här är dessa Boljeviker ute lite på hal is för här vaknar en och annan Koma Svenne till.Fast insomning går snabbt igen Bingolotto kör färgfemman hela kvällen snart ZZzzz.Spädbarn dör på svenska bb

VG läs läkartidningen i ämnet.

2011-04-21 @ 08:23:31
Postat av: Sven Dacke

91% av dödlig terror är muslimsk!Samma undersökning som alla Svenska media relaterar till men dom glömde gräva i materialet. Vi som har så fantasiska "grävande" journalister.Är det föresten någon som hört något mera om varningen som gick ut från den försvarsanställda innan attentatet i Stockholm.Postat av: Skaraborgare

Det måste ha gått Anja Thorkelsson Lindahl förbi att vi lever i en representativ demokrati där vi väljer vilka som skall företräda oss.Det hon egentligen säger är att hon inte vill ta i SD-väljare "med tång ".Men dessa kan ju vara vilka som helst. Hennes bästa väninnor,släkt arbetskamrater,grannar.Ganska oförskämt av henne att uttrycka sig så.

Men bättre står inte att vänta av 68-vänsterns infiltratörer i PK-media.

2011-04-21 @ 08:40:16
Postat av: Sven Dacke

Flera partier stöder Sverigedemkraterna med ett "Tiggeriförbud"I alla fall någonting positivt i dessa tider.

Glad Påsk från Kronoberg

Postat av: Gubben o Gumman

OT : SVT68 manipulation/hjärntvättIgår var två "riksnyheter" bla om killen som råkat ut för en osmaklig affisch på sin skola rasism ja mobbning ja RIKSNYHET NEJ.Här skulle Svenne Banan känna skuld

Hela Sverige skulle känna kollektiv skuld.Nästa riksnyhet var mannen som åkt till Libyen för att hämta hem en släkting,vilket får anses som helt friskt att göra,oturligt nog hade han fått en bomb i päronet,vilket ej var så djävla bra.Mannen hade bott i Sverige sedan 2003 intevjun från sjuksängen gjordes på arabiska el dylikt.

Här skjuter Boljevikerna sej själva i foten utan att begripa det.Avfällningarna som anställts efter pionjärena inom 68 vänstern i media är inte så braighta.Blogginlägget bekräftar det.Ganska störande för skatteslavarna, riksnyhet nej.Anmälningar uthängade kartläggningar dyrkar upp dessa stolpskott ganska snabbt b-laget härjar i media nu.

2011-04-21 @ 08:56:30
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Förbudet mot tiggeri är ett lokalt politiskt taget beslut.Vem har bett reportern lägga till att på riksplan är det bara SD som är för ett förbud.Opartiskhet

ANMÄLDag in dag ut år in år ut i snart 40 år....

2011-04-21 @ 09:03:13
Postat av: Liger - The Biggest Cat on the Planet

THanks For sharing :) have a great day :)

2011-04-21 @ 09:10:34
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: Gubben o Gumman

Förresten när kommer Face book sidan:

"SVT/SR i etern nej tack" eller Är TV4 en svenskfientlig kanal"Att layouten på SD blogg mot felaktig media information utgår vi ifrån pågår.

Givetsvis också dom lokala bloggarna "brott hemma i byn"Bloggen där tusentals taggade SD:are belyser varenda manipulation i SVT68 samt SR68 dygnet runt året om,snacka om straffspark.Tävlingen årets anmälare är självklar.

Fliken tjänstefel i media är självklar.

Affe kan ta hand om satiren:

"I huvudet på en vänsterjournalist"Internet är en gudagåva för svenskar och kineser.Kort o gott jaga skiten ur dessa dysfunktionella Boljeviker ,som håller Sverige i ett mentalsjukt strypgrepp, utan att själva förstå det ,erbjud dessa vård.

2011-04-21 @ 09:18:56
Postat av: AWSvensson

GoG gå inte ut för hårt , påsken har ju knappt börjat, under tiden kan du ta del av en historia från det verkliga livet , fjärran från den opartiska SVT.

Postat av: AWSvensson

Som GoG antyder ovan så fick en bimbo vid namn Lisa Bjurwlad fritt utrymme i opartiska SVT att kasta dynga på demokratiska länder och där invalda partier. Eftersom SVT är opartiska så nämner man inte att vederbörande utger sig för att vara journalist och författare med koppling till EXPO. Bimbon hade nu berikat litteraturen med en bok med underrubriken Rasister på marsch. Den fasa som hon upplevt när Sverigedemokraterna kom in i riksdagen tillsammans med att franska folket och det ungerska folket inte hade för önskan att försörja zigenare utan som i Frankrikes fall returnerat dem dit de hör hemma Rumänien, var orsaken till denna bok.Hon var ytterst bekymrad för att Sannfinländarna hade behandlats som vilket parti som helst, nej odemokratiska metoder skulle användas för att trycka tillbaka invandringskritiska partier, för fick de möjlighet att nå ut med den verklighet som folk känner igen så skulle dessa öka i stöd.Påstått svammel om Sverigedemokraterna, vilket får anses som obligatoriskt när det gäller EXPO fick vi liksom på köpet.

2011-04-21 @ 11:04:45
Postat av: Kalle

Dags för internationella valobservatörer i SVERIGE!!!DN skriver:

– Vi är lite för naiva i vår syn på det svenska valsystemet. Jag såg själv i Göteborg i valet i fjol att allting inte gick rätt till. Jag hade vitryska besökare under valet som var chockade att se hur det gick till i vallokalerna där man kunde se vilket parti väljare röstade på när köer ringlade sig genom en vallokal. Det hade aldrig godkänts i Vitryssland, säger Helena Odenjung, kommunalråd för Folkpartiet i Göteborgs stad, som också kräver internationell övervakning för att undvika att omvalen måste tas om – igen. skrev DN.Nu börjar fler och fler tycka att sverige behöver internationella valobservatörer. Har SD också offentligt begärt fler internationella valobservatörer till exempel från riksdagens talarstol??? Hoppas verkligen att SD har gjort det.Länk till DN:s artikel om internationella valobservatörer.

Postat av: Petter

Jag är så förbannat less på hyckleriet i Sverige.

Känner som om mitt kära Göteborg har tagits ifrån mig, så många invandrare i Göteborg nu, vi har lämnat bort stan till andra folkslag.

2011-04-21 @ 12:07:05
Postat av: Anonym

Dömer i skattemål – misstänks själv för momsfusk.En moderatpolitiker i Stockholmstrakten misstänks för grovt skattebrott.

http://www.metro.se/nyheter/domer-i-skattemal-misstanks-sjalv-for-momsfusk/EVHkdu!CNYN90UCagzMw/

2011-04-21 @ 13:00:22
Postat av: Allemand

@Kalle, inte så vitt jag vet, men jag skrev personligen till den danske EU-politikern och bad honom jobba för att observatörer skulle sättas in.Barbapappa sade före valet att det inte behövdes men svängde sedan efter valet genom att själv kräva dylika.När vit-ryssarna reagerar då förstår man hur illa det är ställt, men det visste vi som sagt var.

2011-04-21 @ 13:04:26
Postat av: Tjadden

Lokala radiosändningar är oftast inte seriösa, så Kalmar radio är inte något undantag till synes.Är det inte så, det spelar ingen roll vem man är och vilken position man har i samhället så äger man någon form av politiska sympatier som är svårt att undanhålla för allmänheten, så vi får se det som naturligt och därför bryter folk mot givna regler.Visst man behöver inte skitanera andra partier om man inte vill, men det ligger tydligen i sakens natur att politiska motståndare ska man tycka illa om,"men varför"

Den här frågan lämnar jag öppen så att andra kan ventilera sin åsikt i frågan, främst med tanke på rådande omständigheter.

2011-04-21 @ 14:44:09
Postat av: AWSvensson

Glad påsk tillägnas i synnerhet alla dessa påskakärringar som springer på stan utan att kunna lyfta. Det gäller även övriga vakna individer på denna blogg inkl GoG som kommer att bli så rörd över denna hälsning så det skvalar av tårar som kortsluter tangentbordet, vi tar risken.

2011-04-21 @ 14:57:22
Postat av: Ludvig

Trots detta PK-larv av journalister. GLAD PÅSK!

2011-04-21 @ 15:05:51
Postat av: Notarien

Då jag är rädd för att min IP-adress kan spåras av expo vågar jag bara önska alla en GLAD HELG!!!

2011-04-21 @ 15:53:29
Postat av: Rättvis

SD driver på. Ja gud-ske-lov tar PK-partierna intryck av SD:s popularitet hos väljarna.Så har nu samtliga partier i Sala beslutat om ett kommunalt förbud att tigga i kommunen.Förbud mot tiggeri har man redan i USA, men i Sverige legaliserades detta oskick av PK-politikerna.Men SD har gett råg i ryggen åt politikerna så att de nu vågar företräda svenska intressen.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12914382.ab

2011-04-21 @ 15:56:42
Postat av: Anders Leander

Thoralf!Anmäl Radio Kalmar och dess chef, det hade dom gjort med oss om dom fått en chans.2011-04-21 @ 16:17:21
Postat av: Skånepåg

Anja Thorkelsson Lindahl skriver citat "...inte låta vår personliga avsky korssluta oss.”Hon menar antagligen kortsluta eftersom ordet korssluta mig veterligt inte finns i svenska språket. Verkar som om en säkring redan har löst ut hos tanten, så hoppas att SR har ett lämpligt rehabiliteringsprogram att ta till då detta inträffat hos någon av medarbetarna!F.ö. en märklig skrivning i tantens hela inlägg och användningen av korssluta eller kortsluta i det här sammanhanget? Men kör man efter principen att om inte karta eller terräng överensstämmer, så är det inte förvånande att man anser att det är karta (PK) som gäller!

Postat av: Skaraborgare

Sign " Gubben och gumman skriver ":

"Igår var två "riksnyheter" bla om killen som råkat ut för en osmaklig affisch på sin skola rasism ja mobbning ja RIKSNYHET NEJ."Mitt var: Ett ytterst osmakligt upptåg av dessa studenter.De invandrare som har kommit hit och vistas här på legala grunder har också rätt att kräva att behandlas respektfullt.Absolut.Precis som alla andra.Jag hoppas att den som blev kränkt vänder sig till polisen.Några trakasserier får absolut icke förekomma.Slutligen. Jag har följt " gubben och gummans" inlägg under längre tid.Undertecknad när en känsla av att bakom signaturen döljer sig extremister( ni råkade nämligen länka fel,försäga er, i vintras..*L)Jag hoppas Thoralf tittar på detta!2011-04-21 @ 17:48:14
Postat av: Allemand

@Skaraborgare, fast den här killen är nog lite mer lättkränkt än andra. Det var han som anmälde glassen Nogger, vilket var bara löjligt.

2011-04-21 @ 19:11:30
Postat av: Tony Ingman

Man slutar alldrig att förvånas över Svenska journalisters inkrökthet. I dagens Metro gör en

Johan Norberg tummen ner för SD för att dom hyllar

sannfinländarna, han skriver" SD hullar sannfinländarna det enda partii världen som öppet

bekämparden svenska kulturen och språket" ???

Men är det inte precis det som alla partier i sverige utom SD sysslar med att bekämpa den Svenska kulturen?? Vi har ju t.om en statsminister

som säger att Sverige har ingen kultur, snacka om att göra självmål. Det finns snart inte något ämne

som inte går att vända mot SD.

Denne Johan Norberg kan ju börja att granska sina

fähundar till yrkeskolegor istället, som tillsammans med dagens politiker utgör den största faran för det som en gång var ett fint land!

2011-04-21 @ 19:27:14
Postat av: Tony Ingman

Till Skaraborgaren:Du skriver" Jag hoppas att den som blev kränkt vänder sig till polisen. Några

trakasserier får absolut inte förekomma."

Min fråga till dig är ,gäller det även alla dom svenska flickor som snart i alla sammanhang blir titulerade Svennehoror av dessa lättkränkta

individer som du försvarar???

2011-04-21 @ 19:42:50
Postat av: Thoralf Alfsson

Tony IngmanEn mycket träffsäker poäng om artikeln och journalisten på Metro

2011-04-21 @ 20:03:37
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Tony Ingman", jag tror skaraborgaren är fullt upptagen med att "kontrollera" Allemands förklaring

till "noggerglassen"! Som du kanske förstår, så är kvinnfolket mindre värda, speciellt om de är svenskar, allt enligt Fredrik "Barbar", alias "Clownfeldt" & Co...En Glad Påsk, med skinka & must önskar jag eder.

Ågg & sill är numera förbjudet på vissa "trygghetsboenden" av någon brutal anledning!

2011-04-21 @ 20:12:48
Postat av: Gubben o Gumman

Efter att ha gråtit hejdlöst över AW Svensson omtanke,med påfölj att båda två hamnade på golvet med elrelaterat hjärtstillestånd ,så kommer nästa smäll vi blir kallade äggstremister(skämt AW Svensson) av någon "elprofet från Skaraborg".Det är inte utan att man förstår hur jesus kände sej så här i påsktider.Dessutom så är inte klockan 24 än så vi hinner få skulden för andra världskriget också.Hur man länkar fel när man inte kan länka rätt kanske AW Swensson kan reda ut?Där fick vi en känsla av att en lite lögn smög sej in,uppföljt/förstärkt av klassikern "ropa på pappa" dvs Alfsson.Sedan är det ju lite taskigt att be Thor-alf avsätta påsken till att hitta någon länk som inte finns,ring åtminstone till kamratföreningen länken och be dom om hjälp, Alfsson behöver sin helgvila.Ett uteslutnigsärende faller ju bort med då Gubben o Gumman är så borta som det går,kortuteslutna.I sakfrågan så gällde det om en nyhet har riksvärde

Om detta kan man ha olika uppfattningar.

Vilket bör vara ok när vi lever i ett fritt land eller?Det fula i kråksången här är att signaturen Skaraborg försöker smeta in oss ,samt andra i händelsen helt enkelt,och i bästa Expo stil provocera någon till att skriva något nedsättande.

Helt enkelt få igång en debatt om något som inte finns, den taktiken känns igen från spökskrivarna.Snacka om att avika från sakfrågan i eget syfte

Det är lågt riktigt lågt,så vi lovar att följa dina inlägg mycket noga i framtiden.Men en sak skall du veta, är det din bror som man varit mycket otrevlig emot så är vi dom första att beklaga själva händelsen.Ordet försäga sej skall du nog dessutom vara lite försiktig med,det blå skåpet fylldes på rekortid grattis.

2011-04-21 @ 20:39:23
Postat av: kalle2bild från hennes SR blogg och hennes hycklande kollegor.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2064&grupp=10701&artikel=1125969inte mycket mångkultur hon upplevt under tidigare år, tydligen något pk-ideer som växt fram för att kunna göra karriär.tydligen vill hon inte ens bosätta sig i multilkulti, fanns bara en person på rtst och hon är folkbokförd på artillerigatan i Göteborg.detta citat var bra:

" Postat av: Catarina

SVT tillät ju inte att en duktig journalist hade kopplingar till (M) genom att hennes syster blev minister och hon sparkades ut från programtablån.Detta borde vara en parallell. Borde anmälas men kartlägg noga Facebook-gruppen före så att bevis finns på deras "opartiskhet".Man behöver inte ens sympatisera med er för att inse att landet är sjukt. Danmark har fattat det innan och nu har Finland vaknat upp och sett översittarfasonerna. Kanske kan ni få hjälp utifrån?2011-04-21 @ 08:02:19 "

många har klicka på "sd ut ur riksdagen" "gillar olika" mm på facebook i tron av av lögner och förtal från svensk media är sant. men vem Tjänar på all denna massinvandring och EU medlemskapet. nog är det svenska politiker och deras kompisar som byggt upp massinvandringsindustrin för att kunna sno det generationer har byggt upp till sveriges socialförsäkringar och anra tillgångar i landet. allt säljs nu ut, precis som det gjordes i ryssland.

media folket har nog bra betalt för att indoktrinera väljare.googlar man SR kalmar chefens namn och även hennes dotter så ser man, de lever i en lyx som ingen vanlig arbetar svenne skulle ha råd med.

2011-04-21 @ 20:55:07
Postat av: Inge Sandén

Flera frågor till "Skaraborgaren"

Vad beror det på att vi, låt oss säga för tio år sedan inte hade eller läste om.1)Hedersmord eller s.k.Balkongmord.

2)Tvångsgiften och könsstympningar.

3)Barnäktenskap.

4)Särskilda badtider för kvinnor.

5)I stockholm 70000 flickor mer eller mindre inlåsta och förbjudna att umgås med sina skolkamrater.

6)Dagliga bränder av bilar och skolor.

7)Pensionärer med lägre pension än s.k.äldreanhöriga som aldrig betalt in en krona till staten.

8)Varför är endast 5%flyktingar av 100000 inkomna från andra länder.

9)Varför har DO blivit en arbetsgivare till lättkränkta.

10)Varför åker man hem till sitt ursprungsland på semester,efter att man erhållit PUT.

11)Vad beror den ökade brottligheten på.

12)Varför har Fremskrittspartiet i Norge 22%

Dansk folkeparti 17% och nu sannfinnländarna 19%.

13)Varför blir majblomssäljande pojkar rånade på dagskassan.

14)Varför är flickor rädda för att ensamma åka hem efter en utekväll med kompisar.

Enligt Skaraborgaren kan man utläsa att han tycker det är Sverigedemokraternas fel att det blivit så här i vårt land.

2011-04-21 @ 21:05:58
Postat av: Stefan K

Stämmer det att Anja Thorkelsson Lindahl själv bor långt från Kalmars mångkulturella områden? Märkligt hur ofta förekommande det är bland de mångkulturella förespråkarna.Naturligtvis finns det skäl att anmäla damen då hon uppenbart bryter mot koncernens egna regler och därmed allmänhetens förtroende.Det hoppas jag SD gör!

Postat av: PK

Anja ska självklart frivilligt avgå eller fråntas sin arbetsuppgift, då hon helt uppenbart antingen helt missförstått den, eller missbrukar den.

2011-04-21 @ 21:56:16
Postat av: Anonym

"Vi gillar olika."

Bröder från Mellanöstern bakom Frölundaupplopp.

De två bröderna, som är 18 och 20 år, är sedan tidigare kända av polisen, då de dömts till både ungdomsvård och skyddstillsyn.

Vi grep dem i stort sett på bar gärning sedan ögonvittnen berättat vad de höll på med, säger biträdande polismästare Mats Palmgren.

http://www.friatider.se/broder-fran-mellanostern-bakom-frolundaupploppBröderna är kriminellt belastade och dömda för rån, olaga hot, grov misshandel och narkotikabrott till ungdomsvård, skyddstillsyn och skrivit på ett s k vårdkontrakt. 20-åringen dömdes 2010 till fängelse för narkotikabrott då han sålde cannabis i Tynnered och på Frölunda torg. 18-åringen har narkotikapåverkad hotat sin familj till livet. Familjen och en del äldre syskon kom till Sverige från Libanon 1989 medan brödraparet är födda här.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/21/libaneser-gripna-for-upploppen-i-tynnered/

2011-04-22 @ 01:09:17
Postat av: MatsBern

Ot: SD tredje störst parti enligt ny Novus mätning! (första gången tredje största i en mätning) (källa status.st)http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

Antal tillfrågade: 1000 persM: 31,1%, S: 30,6%, SD: 8,4%, MP: 7,8%, FP: 6,2%, V: 5,6%, KD: 4,1%, C: 4%, Övriga: 2,1%

Alliansen: 45,4%

Rödgröna: 44%

Grattis.

Nu satsar vi stenhårt på omvalet.

2011-04-22 @ 01:17:05
URL: http://friatider.se/
Postat av: MatsBern

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-04-22 @ 01:18:15
Postat av: Magnus

Sd 8,4%. Attans vad gla man blir snart spränger vi 10%-spärren. Glad påsk alla pålästa Sverigeälskare! Nu blir det en kall till innan John Blund kommer..

2011-04-22 @ 01:50:32
Postat av: Bajsmannen

ahjkhjkhljkhkh

2011-04-22 @ 02:45:50
Postat av: LN

Ursvenskt är barbariet, allt gott kommer utifrån

- - - - -

EU Förslag: Omfördelning av flyktingar (ANSAmed)-Bryssel, 20 april.Europeiska kommissionen har utarbetat ett förslag till ett program om hur libyska flyktingar i lägren vid gränsen mot Tunisien resp. Egypten skall kunna omfördelas till europeiska länder - för att människohandel därigenom skall undvikas.EG vill göra detta förslag till en del av det "meddelande om invandring" som utarbetats av Cecilia Malmström och som kommer att antas formellt av EU:s verkställande utskott den 4 maj. Därefter kommer det att läggas fram för Europeiska rådet och Europaparlamentet.Enl. källor i Bryssel avser man att upprepa den omfördelning som gjordes under 2009 och 2010 av cirka 10.000 irakiska flyktingar i Syrien och Jordanien, vilka blev fördelade mellan olika europeiska länder, för medel som gjorts tillgängliga av EU.Sålunda, för att "undvika människohandel", kommer de europeiska kommissionärerna med vår landsmaninna i spetsen att själva bli människohandlare. Och deras mycket "låga priser" kommer att driva alla andra människosmugglare i konkurs (?).Som modell för "omfördelningsförslaget" står den senaste "vidarebosättningen" av 10.000 kulturberikare från Irak. Trots att "framgången" för detta "Irak asyl-program" är högst diskutabel - vad anser vanliga berörda svenskar och finländare om det hela? - medger EU-kommissionen att fyrtiosju (47) gånger så många fler flyktingar för närvarande väntar på att bli inslussade i Europa.Leve mångfalden och kulturberikandet!

2011-04-22 @ 05:57:52
Postat av: Skaraborgare

Svar på kommentarer från sign. "Allemand","Tony Ingman och " Ing Sanden".Det var väldans vilka upprörda känslor mitt inlägg fick där jag lyfte fram mänsklig värdighet.D v s att ha en uppfattning om volymer gällande flykting/invandrarpolitik är en sak.Att värna om sin heder är en annan sak.Bakgrunden var ett studentspex. Ett i mitt tycke ytterst osmakligt upptåg av dessa studenter.De invandrare som har kommit hit och vistas här på legala grunder har också rätt att kräva att behandlas respektfullt.Absolut.Precis som alla andra.Sign"Allemand" skriver"

att personen är mer lättkränkt än andra.Min kommentar:Men snälla nån.Hur festligt skulle ni uppleva det att bli uthängd på affischer i din bostadsort?Sign "Tony Ingman" frågar mig om detta enligt min ringa mening också skall gälla svenska tjejer som blir kallade "svennehoror" m mMin kommentar: Ett glasklart JA!-I lagen finns portaler om missfirmelse och förtal.Signaturen "Inge Sanden" lyfter fram ett "fyrverkeri" av frågor såsom bilbränder,badtider för muslimer m m.Min kommentar: Men snälla nån då !-Det var nu inte riktigt detta som mitt inlägg handlade utan om detta med mänsklig värdighet.Avslutningsvis. Alla som kommit hit har rätt att få bli korrekt behandlade.Att man sedan har en avvikande uppfattning gällande volymer av mottagande är som sagt var en helt annan fråga.

2011-04-22 @ 07:15:52
Postat av: Rättvis

Skaraborgaren skriver: “Min kommentar: Ett glasklart JA!-I lagen finns portaler om missfirmelse och förtal. ”Det är bara det att

1) det inte finns någon lag om hets mot svenskar

2) Polisens resurser är utomordentligt kraftigt begränsade så att de flesta anmälda anmälda brott därför inte utreds.

3) Politikerna har satt så lågt straffvärde på ifrågavarande gärning att en fällande dom bara skulle ge dagsböter

4) Sådana brott utreds därför än mer sällan

5) Media har en överenskommelse om att inte skriva om hets mot svenskar

2011-04-22 @ 07:30:59
Postat av: Tony Ingman

Skaraborgare: Tack för svaret, men mig veterligt

har inte en enda av dessa gossar blivit dömd för

att man kallar svenska småtjejer för Svennehoror,

ändå kan tusentals flickor vitna om att så sker dagligen utan att samhället reagerar, och reagera

borde ju denne lättkränkte individ även göra när

kränkningar sker från motsatta hållet, men då är det tyst. Sen är det bara att konstatera att muslimer är i total avsaknad av humor.

2011-04-22 @ 08:22:11
Postat av: Hulda

SVT,s Debatt tog igår upp två problem i vårt samhälle. Först vargens utbredning och de enorma kostnader och problem som det innebär.Sedan "hedersvånd/skamvåld". Där ringde en i Sverige boende kvinna hem till sin pappa i Kurdistan och det hördes tydligt hur han svor på Koranen att döda henne när tillfälle gavs.

Kritiken var ganska lam (någon förvånad...?) och man undrar VARFÖR fanns inte Gudrun Schyman med i debatten??

Hon var säkert rädd för att hamna på samma sida i debatten som någon eventuell Sverigedemokrat......

2011-04-22 @ 08:24:00
Postat av: jägarn

Det är fel att ge en prostituerad (mediahora) sändningstillstånd.

2011-04-22 @ 08:57:12
Postat av: Stefan K

MatsBern

Tyvärr måste jag förstöra din påskhelg, men SD backade med 0,2 till 5,9% och är det femte största partiet.

Finns att läsa här

http://www.nyheterna.se/polopoly_fs/1.2107674.1303452208!novus%20v%C3%A4ljarbarometer%20april%202011.pdf

Med den sedvanliga felmarginalen när det gäller SD, så ligger förhoppningsvis den riktiga siffran på dryga 6%

2011-04-22 @ 09:10:41
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Skaraborgare

Svar till sign "Tony Ingman"

Jag kan dela din uppfattning.

Vad lagens bokstav säger är en sak.Hur sedan lagstiftningen tillämpas är en annan sak.

Tingsrätterna består exempelvis av lekmän.Det vill säga politiskt utsedda,men icke juridiskt skolade personer

Rättspraxis (det vill säga hur tingsrätt skall döma) i de fall vi diskuterar avgörs av HD (Högsta domstolen)Den som känner sig kränkt har två vägar att gå:- Den ena är allmänt åtal.Ärenden som åklagaren i dessa ärenden förmodeligen väljer att lägga ned.-Den andra vägen är att själv ta ut en stämning på personen i fråga.Kostsamt.Där har lagen dessvärre blivit en klassfråga om hur bemedlad man är eftersom det kostar mycket att processa.

2011-04-22 @ 09:41:40
Postat av: Stefan A

Ja Hulda, och vem vet att det där telefonsamtalet är riktigt, luktar fejk lång väg tycker jag, precis som med de "papperslösa" afganerna som tv 4 bredvilligt visade upp och som hade deltagit i någon övning med försvarsmakten och som genast naturligtvis fick put,gick inte att finna en fristad någonstans i heeeela afganistan för dessa personer,talibanerna har tydligen inget viktigare för sig än att hålla redan på vad några afganer sysslar med i sverige,således har alla afganer som haft någon som helst kontakt med isaf-styrkorna i afganistan omedelbar rätt till put i sverige, precis som alla miljoner kvinnor som lever under hederskulturen och förtryck tydligen ska ha,det jobbas ständigt från några håll för att öppna nya dörrar in i sverige(som redan är vidöppet)för de "som söker ett bättre liv",

dags för några politiker även i sjuklövern att sätta ned foten och skapa någon ordning och reda i asyllotteriet innan den totala kollapsen, inte bara SD som ska dra lasset ensam.

2011-04-22 @ 09:52:45
Postat av: Notarien

2011-04-22 @ 11:32:00
Postat av: Notarien

Ang. Debatt igår: En anställd på Mig.verket talar om hur det går till på Merith Wagers blogg.

Hela upplägget är LJUG! Den självklara frågan: Är detta verkligen sant? ställdes naturligtvis aldrig i programmet!http://meritwager.wordpress.com/2011/04/21/en-migga-ingen-tjej-som-hotas-pa-detta-satt-nar-sverige-det-gar-inte/

2011-04-22 @ 11:37:07
Postat av: Notarien

Ang. Debatt igår: En anställd på Mig.verket talar om hur det går till på Merith Wagers blogg.

Hela upplägget är LJUG! Den självklara frågan: Är detta verkligen sant? ställdes naturligtvis aldrig i programmet!http://meritwager.wordpress.com/2011/04/21/en-migga-ingen-tjej-som-hotas-pa-detta-satt-nar-sverige-det-gar-inte/

2011-04-22 @ 11:41:16
Postat av: Notarien

Förlåt! Måste fått HELGmust i tangentbordet...

2011-04-22 @ 11:44:25
Postat av: Gubben o Gumman

Notarien : Akta dej så du inte får en hELgstöt livsfarligt.

2011-04-22 @ 12:15:00
Postat av: S-E Karlsson

" Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra " allt enligt den eminente bortgångne skådespelaren Per Oskarsson .

2011-04-22 @ 13:32:44
Postat av: Tony Ingman

Tycker att någon från det sk. PK folket borde svara

på Inge Sanens välmotiverade 14 frågor, dom borde

inte bara kunna viftas bort, att man t.ex som anh.

invandrare kan hösta in mer i pension än den som betalat skatt här i Sverige är en grov oförskämdhet

riktad mot Svenskfödda.

Varför måste en invandrare erhålla samma standard omgående när han har flytt till ett annat land?

skyddsbehovet måste väl väga tyngre än ek. standard!

2011-04-22 @ 17:16:39
Postat av: Skaraborgare

Svar till sign" Tony Ingman"Jag delar din uppfattning.Min gamle mor-88 år- får ut lika mycket(8770 sek) som en "importerad" gamling .Vilken inte med ett endaste öre bidragit till pensionssystemet.Snacka om ett snyltande systemFint system våra kära politiker ordnat för oss ,va!Något har helt och hållet k...at ur i det gamla konungariket.Jag hoppas att Alfons tar upp denna fråga i riksdagen!

2011-04-22 @ 22:08:22
Postat av: S-E Karlsson

Enligt det nya miljardregnet över nyanlända invandrare så kan en familj med tre barn erhålla 18000:- kronor i månaden skattefritt under två år med hyran betald + då givetvis fri sjukvård och tandvård ! Kruxet är att dom måste gå på SFI ! Vad dom får efter två år framgår inte . Erik Ullenhag ( FP) är den drivande .Hämtat från Fria Tider .

2011-04-22 @ 23:58:50
Postat av: S-E Karlsson

Kanalchefen bor om jag förstått det rätt på Ståthållargatan i kalmar , det är låååångt ifrån Två Systrars Väg , hon behöver alltså inte se ngt av mångkulturen annat än när hon handlar exvis på City Gross !

2011-04-25 @ 06:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0