JUHOLT MISSADE CHANSEN

Citerat från Aftonbladet.

"Juholt förtydligade

– Vi har inte och kommer inte ha något samarbete med Sverigedemokraterna, säger Johansson.

Senare tvingades även Håkan Juholt förtydliga sin linje mot SD:

– Vi kommer inte vid något tillfälle i något sammanhang eller i någon fråga göra några som helst överenskommelser med Sverigedemokraterna, säger Håkan Juholt.

Förra partiledaren Mona Sahlin säger:

– Jag tar för givet att inget samarbete över huvud taget kommer att ske med SD. Inga samtal, inga förhandlingar och inga uppgörelser. Något annat finns inget mandat för.

Vinnare på bråket är enligt Madestam SD.

– SD får oförtjänt mycket uppmärksamhet på det här sättet. Ju mer man pratar om dem, desto mer framstår de som ett legitimt parti och när de används som ett slagträ på sådan här sandlådenivå blir de dessutom martyrer, säger hon."

 
Efter att jag idag talat en stund med en aktiv gräsrotssosse så förstår jag att Juholts uppfattning inte delas av alla inom Socialdemokraterna. 

Istället kommer Socialdemokraterna förlora väljare och sympatier på deras enfaldiga riksdagspolitiker som förblir i sandlådan istället för att kliva upp ur sandlådan och uppträda som vuxna personer.

Idag slås det upp stort att en dansk minister har kallat den svenske människorättskomminssionären Thomas Hammerberg för idiot. Det har han all rätt att göra även om det inte är så lämpligt. När däremot en ledande socialdemokratisk toppolitiker som Ylva Johansson ljuger svenska folket rakt i ansiktet i alla mediakanaler inklusive TV lyfter inte PK-media ens på ögonbrynen. Hade det varit en Sverigedemokrat som stått för denna lögn hade mediadrevet gått till 110 procent.

Jag vill också passa på att tacka för allt stöd jag fått under veckan. Tyvärr har jag inte tid att svara på alla mail/brev/vykort jag fått men jag kan lova att jag läst dem med värme inombords. Tack!


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Om socialdemokraterna vill leverera till sina väljare angelägna reformer så finns möjligheten att söka stöd på andra håll, bland annat hos Sverigedemokraterna. Att gå till val på att vi stödde inte denna reform som vi så hårt kritiserat alliansen för därför att Sverigedemokraterna stödde den är knappast vinstgivande i en valrörelse. Man behöver inte vara statsvetare för att begripa att det resonemanget håller inte om man ska visa sig regeringsduglig.

Så det är på tiden att 7 klövern slickar sina sår och inser att Sverigedemokraterna har kommit för att stanna, all vidare barnsligt uppträdande från dessa partier och inte minst media kommer att straffa sig i form av väljarförakt och ökat väljarstöd för SD.

2011-04-15 @ 12:51:21
Postat av: S-E Karlsson

Jag är väldigt nöjd med mej själv för att jag lämnade Socialdemokraterna för ca 10 år sedan och ännu nöjdare blir jag när jag läser Håkan Juholts idiotiska uttalande ! SD 20 % 2014 !

2011-04-15 @ 13:12:22
Postat av: Sven Dacke

Det går omkring en "Vålnad" genom Socialdemokraternas rum i Riksdagen.Det finns dom som ha sett henne och det uppges på Tvitter att hon kallas Mona.Förmodligen är det denna vålnad som hämtar ut Sahlins tjocka lönekuvert varje månad

2011-04-15 @ 13:29:19
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Ja, jag är också nöjd att jag lämnade S för 50 :-)

år sedan. Dessutom lämnade jag M för 20 år sedan!Thoralf, du behöver inte bjuda på tårta för detta! Vi är så nöjda med att du har ett sådant figterhjärta.Så fick vi besked om Juholts trohet till Mona "Muslim"! En smittsam jäkel är hon i alla fall. Nu fortsätter spektaklet, och genom detta kommer vi spränga alla gränser för Sveriges väl. Det tar väl nu lite längre tid, än att Juholt ställt sig "på vår sida"! Det blir nog nu som jag anat att S kommer att bli ett "under 20 % parti"!

Men vem bryr sig egentligen?

2011-04-15 @ 13:33:47
Postat av: lassekolja

Så länge 1:a statsmakten inte ifrågasätter detta sandlådebeteende kommer det att fortsätta. Man kan bara hoppas och det vore inte mer än rätt, att det gynnar SD på sikt (läs:i valet 2014). Att medierna uppmärksammar att de välbetalda riksdagsledamöterna, vilka ansvarar för landets väl, istället ägnar sig åt sandlådan borde få en växande andel av de 94,3%, som inte röstade på SD 2010, att tänka om!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

2011-04-15 @ 13:41:27
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: MatsBern

Vänsterextremismen har spridit sig som en löpeld i riksdagen.Jag såg ett program om Cubas revolution häromkvällen,det var sosseriet upp i dagen.Vänstern och MP kan kategoriseras så här:

Vänsterpartiet och MP är sprunget ur det stalinistiska massmördarpartiet kommunisterna med sin rasistiska/judehatande politik,där ordförande Ohly och hans gelikar tills för något år sedan fortfarande kallade sig kommunister.2011-04-15 @ 14:08:20
URL: http://friatider.se/
Postat av: oveg

Juholt har även gjort bort sig genom sitt val av ekonomisk talesman. Snälla nån, att som det nu ser ut i EU förorda en svensk anslutning till Euron!

2011-04-15 @ 14:11:05
Postat av: Peter

Jag har lämnat lämnat Moderaterna, sedan jag fann sanningen på nätet.

Tack Affie!

2011-04-15 @ 14:35:40
Postat av: kalle2

haha, politiskt korrekta-folket är rökta.talade med några araber i grannskapet som satt på en bänk och ville tala lite.

dom bara skrattar åt dom där "Svenskarna" i "socialdemokration" så nämde jag om sverigedemokraterna lite försiktigt och så kom vi fram till att om alla ärkefienden skall bli sams och bli kompisar så får det bli "Islamdemokraterna" !klarspråk: allt fler inser vilket hyckleri svenska etablerade politiker bedriver. även nyanlända invandrare fattar det. sålänge handläggare och myndighetspersoner ger förutsättningar för fortsatt tillvaro här och delar ut lite smulor till folket, så får dom väl hållas på.. tills det tar svärstop.. för nån gång kommer ju allt tok som sker, orsaka ett tvärstopp. det är ganska nära nu!

2011-04-15 @ 15:13:04
Postat av: kale2

haha, politiskt korrekta-folket är rökta.talade med några araber i grannskapet som satt på en bänk och ville tala lite.

dom bara skrattar åt dom där "Svenskarna" i "socialdemokration" så nämde jag om sverige-demokraterna lite försiktigt och så kom vi fram till att om alla ärkefienden skall bli sams och bli kompisar så får det bli "Is-lamdemokraterna" !klarspråk: allt fler inser vilket hyckleri svenska etablerade politiker bedriver. även nyanlända invandrare fattar det. sålänge handläggare och myndighetspersoner ger förutsättningar för fortsatt tillvaro här och delar ut lite smulor till folket, så får dom väl hållas på.. tills det tar svärstop.. för nån gång kommer ju allt tok som sker, orsaka ett tvärstopp. det är ganska nära nu!

spamfilter

2011-04-15 @ 15:15:19
Postat av: Stefan A

Vem är det som styr hos sossarna måste man fråga sig? är det expressen eller aftonbladet, tv4 eller svt? eller alla fyra kanske, säger de hoppa..så piper Juholt och Johansson...hör högt?...pinsamt....

2011-04-15 @ 15:36:33
Postat av: Karlskronabloggen

Självklart vinner Sverigedemokraterna alltid ny mark med sandlådebeteendet från de "etablerade" politikerna. Det har vi ju om inte annat sett i Karlskrona där SD redan 2006 blev tredje största parti och sedan ökade ytterligare 2010!Lite "off topic" kan jag ju tipsa om Storbritanniens premiärminister David Camerons tal i går! Helt lysande och jag har lagt in YouTube-klippen och hoppas att många andra också gör så för att svenska folket ska förstå vilken ohygglig mediacensur det just nu är i Sverige!Hade du Thoralf eller någon annan Sverigedemokrat hållt ett sådant tal hade det blivit krigsrubriker om "rasism" och "främlingsfientlighet" i alla svenska medier!

2011-04-15 @ 15:49:20
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: kalle2

karskronabloggen:

undrar om globala finanshajarna har tagit vad dom ville ha från england och nu finns inget mer att tjäna pengar på. så först nu släpps politiker som Cameron fram. tänk vilka hårda reformer "Järnladyn" Margaret Thatcher genomförde.kina har ju köpt afrikas tillgångar och har nu en krigsmaskin som ingen vågar djäv-las med.så nu får de vända siktet på andra länderSverige har ju enorma tillgångar som finanshajarna fått tillgång till genom EU. nu är det våran tur att få reformer som heter duga. det kommer bli stålbad för svenska folket i några år till.

sedan får vi reparera och laga efter multikulti-perioden. blir intressant att se hur england gör, de verkar vara 10-20 år före i avvecklingen.

hur skall de hitta sysselsättning för deras importerade massarbetslöshet?verkar som de vill slå sönder den svensk välfärden och socialförsäkringen med massimport av socialbidragstagare.

2011-04-15 @ 17:49:56
Postat av: Anonym

"statsvetaren Jenny Madestam"

snarare sängvätaren.Har ni inte reflekterat över hennes "opolitiska och objektiva" inställning:

"... desto mer framstår de som ett legitimt parti ..."Legitimt parti?

Så att de är inröstade i Sveriges Riksdag räknas inte då ?

2011-04-15 @ 17:52:49
Postat av: Henrik

sorry: skrev kommentaren ovanför om "sängvätaren" men glömde fylla i namn

2011-04-15 @ 17:54:39
Postat av: Karlskronabloggen

@ kalle2Nej, jag tror inte på något om "finanshajar" som först nu släpper fram politiker som David Cameron utan han kommer fram som en följd av situationen i Storbritannien. Problemet är att han har kommit alldeles för sent!Sverigedemokraterna har också tyvärr kommit för sent i Sverige och det beror tyvärr mest på Ny Demokratis kompletta fiasko EFTER invalet i Riksdagen.Ja, jag bor ju mest i Kina och visst har Kina i princip koloniserat stora delar av Afrika, även om jag tror att det är få i Sverige som vet det. Att Kina skulle ha en stor "krigsmaskin" håller jag dock inte med om. Kineser är fredliga människor och någon brottslighet finns knappt om du frågar mig som bor där stora delar av året! Jag kan promenera hem sent en kväll och känna mig helt säker t o m genom den närmaste parken, det kan varken jag eller mina barn göra i Karlskrona!

2011-04-15 @ 18:20:35
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Nils

Förvisso var där ingen PK-tidning som ordagrant skrev att Ylva Johansson ljuger , men det framgick å andra sidan ganska tydligt att så var fallet. Ibland kan man överlåta till läsaren att dra relevanta slutsatser.

2011-04-15 @ 18:28:39
Postat av: S-E Karlsson

Jag hoppas att alla som har möjlighet går in på Fria Tider och läser om det nya Miljardregnet över nyanlända invandrare ! Det törs jag inte låta min hustru göra för då är det en stor risk att hon omedelbart får en strok !

2011-04-15 @ 18:46:59
Postat av: Tony Ingman

Förr i tiden hörde man ofta att tidningar som hänt i veckan och damernas värld var slasktrattar, men i jämförelse med blaskor som Aftonbladet o Expressen framstår dom ändå som ganska harmlösa .

Deras område sträckte sig till kändisarnas värld,

medan PK median som med sitt ljugande och tillrättaläggande är direkt skadliga för gemene man.

2011-04-15 @ 19:11:42
Postat av: Tony Ingman

När det gäller sossarna så borde den rätta partibeteckningen vara SH d.v.s skenhelighetspartiet hycklarna

2011-04-15 @ 19:16:42
Postat av: Kalle

Talibanerna närmar sig europa. Nu vill de öppna en ambassad/kontor i Istanbul. På en lilla lilla bit av turkiet som ingår i europa. Resterande 90 procent av turkiet ligger i asien.Svd skriver:

""Talibanerna kan öppna kontor i europeisk stad

Turkiet arbetar för att talibanerna ska få öppna ett kontor i Istanbul. Tanken är att en diplomatisk närvaro i Europa ska underlätta förhandlingar med målet att avsluta kriget i Afghanistan. "" skrev SvdIslamisieringen av europa fortsätter i oförminskad takt, tyvärr!!!

Postat av: kalle2

karlskronabloggen: tack för svar/uppmärksamheten.

spännande att Ni bor i kina. dom asiater bla kineser, och indier, jag träffat här i sverige är fantastiskt vänliga och artiga och oerhört smarta/välutbildade/kreativa och vakna och engagerade, fantastiska människor. inte förvånad om de konkurrerar ut västländers industri och forskning.men det har ju inget med att politiker och höga miltärer i kina inte skulle kunna ge order att visa sin miltära styrka om det behövs. nog har väl kina så stark miltär så usa och ryssland skulle inte vilja/våga testa att sno åt sig naturtillgångar med militära medel, naturtillgångar som som kina, indien, pakistan, kanske även Japan visar intresse av att få.har sett på bild kiniska armen som övat i vinterlandskap de första soldaterna hade värsta hightech vapen med lasersikten och värmesökande sikten och bra skyddsutrustning. och det var ett långt långt tåg av fotsoldater som aldrig tog slut.var nog inte fotshopat. och de har toppmoderna attackflygplanär det inte Kina lite av parallella samhälle, de som lyder makten i kina har det bra medans de som kritiserar blir fängslade och kanske organdonatorer och forskningskaniner och sedan försvinner spårlöst? tror nog kinamakten vill kolonisera hela Världen fast på fredliga vilkor,men har miltär styrka att visa upp. de vill ju bygga direktjärnvägslinje med snabb tåg till england.

och de har tydligen byggt nya stöder som ännu står tomma på befolkning för att landsortsfolket ännu inte blivit så rika så de har råd att bo, men planen är väl att hela kina skall öka sin välfärd och då krävs det naturtillgångar och resurser. redan nu bygger de avloppssytem med dubbla rör för att kunna rena och återanvända vatten. för rent vatten kommer bli bristvara om välfärd skall ges till miljarder människor.

västländer slösar och kontaminerar vatten tom i kärnkraftverk för att kyla reaktorstavarna.

alla atomer och metial återanvänds om och om igen, iget försvinner. men allt mindre material finns kvar som inte är kontaminerat av industriutsläpp.de globala finanshajarna menar jag de som går på stormöten som bilderberggruppen och nu senast"Igår avslutades ett möte där riktlinjer för hela världens ekonomi drogs upp. Mötet som hölls i den lilla staden Bretton Woods i New Hampshire, USA, arrangerades av kosmopoliten George Soros. Höga finansmän och en nobelpristagare i ekonomi fanns bland de inbjudna. Högt upp på agendan stod att skapa en ny världsvaluta."det är ju fakta att storfinansfolket har möten och överenskommelser. sedan får politiker uppgiften att införliva och utforma dessa beslut så de passar i varje land.

sverige kommer nog inte ha nån sund utveckling för den lilla människan.

2011-04-15 @ 19:24:13
Postat av: kalle2

thoralf kan ju lägga upp 1000 poster om galenskapen som sker. och 10 000 kommentarer kommer skrivas här i evighet.

men vad är grundorsaken till den (sverigefientliga) politik som förs. och varför blir det aldrig bättre i övriga världen?jag tror det är globala finanjshajarna som vill få kontroll över hela Världen. och det genomförs med sakta tillvänjning.#i 3de världen införs extrem Isl-am så fotfolket blir helt upptagna med att föja kor-anen.#i väst genomförs fördummning så folk blir lätta att indoktrinera.# kina och inden och pakistan blir Världsfabriker som producerar alla varordet värsta som kunde hända för bilderberggruppen vore om hela Världens befolkning fick bra utbildning typ gymnasieskolans naturvetenskaliga program.

då skulle folk protestera mot exempelvis:kemikalier genmodifiering i maten. och läkemedelsindustrin skulle få sälja mindre om folk inte blev fick njurskador och cancer av alla kemikalier som sprids.

folk skulle bli kritiska och mer självständiga i allt.folk skulle nog bli som värsta "Håkan Landz" och by sig mer om att hitta på nya lösningar och forska.i sverige ca 1997 skulle det genomföras ett "kunskapslyft" när alla skulle få utbildning. detta borde genomföras globalt.nu verkar det viktigast att tjäna så mycket pengar och kunna köpa nyaste Iphone och senaste kläder och supa och festa. och blunda för att andra finns i omgivningen.om nu förtagsledarna lever lyxliv i sin bubbla på lidingö, så drabbas de ändå av om att exempelvis nån outbildad låginkomstagare skall få köra åkeriets tankbil och kanske köra av vägen och välta så 10 000 liter bensin rinner ut och kontaminerar allt dricksvatten som blir förstört.eller kärnkraftkramarna som nu fick upptäcka att det omöjliga ändå hände och hela Japan är ju förstört, det är ju större katastrof än vad media tillåtits förmedla.

folk kommer ju bli sjuka lång tid framöver.vem vill köpa varor från japan nu? troligen kommer gigermätare säljas så man kan testa om nya datorn inte innehåller komponenter som är radioaktiva.hade folk fått utbildning hade säkert nån kommit på bättre energiformer än att koka upp vatten med kärnklyvningsteknik från 1940-talet för att driva en ånggenerator.troligen ville politiker ha kontroll över elproduktion, ingen skall kunna producera sin egna ström man behöver.

2011-04-15 @ 20:05:18
Postat av: jesse fransson

Hej jubelhojt, du kommer att bli lika bra valarbetare som måna

2011-04-15 @ 20:24:21
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Pelle P

Då var det dags igen.http://politisktinkorrekt.info/2011/04/15/sverigedemokrat-hotad-av-socialdemokrat-pa-kongress/

2011-04-15 @ 21:03:26
Postat av: Robin Shadowes

Aldrig förr har jag varit så glad att jag kryssade en speciell politiker som i senaste valet. Thoralfs anseende växer för var dag som går.

2011-04-15 @ 22:00:50
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

På sätt och vis är det väl bra att sossarna kör följa John på dom egna schizofrena besluten och föregångarna.Ylva Johanssons lögner är bara ett narturligt sätt för en sosse att uppträda,lögnen är socialistens bästa vän,sannolikt ljuger man bättre på särskolan.

Ylva=sandlåda dadda dadda da...

Erik "Flodhästen" Åsbrink får ta sin kärring i örat.När det gäller Ljugholt har han väl missat det sista som hänt sista 30 åren, socialismen är stendöd ena katastrofvalet efter det andra."We wont back down"Nej ok stå gärna kvar brevid cementblandaren, ta det lungt Ljugholt är en självgående mytoman.

"Läkartaxi" tjofaderittan stolpskott .

Det argumentet tog man död på i valrörelsen 2006.Efter 25% i valet 2014 är det tokslut för Ljugholt

Denna välutbildade man ståtar med 2-årig social linje dvs nothing,en typisk sosse.

En i raden av praktnollor.Både ideologist utbildningsmässigt bildlikt sjunker denna ponke som en gråsten.

En riktig kolesterol sosse svårt sjuk i mytomani.

Som lök på laxen har kärestan "långa fingrar"Detta "ess" haer fått i uppdrag att leda en hög grundlurade pensionärer och bidragssnablar till nya

socialistiska höjder med höjda skatter.

Nästa folkskolerektor hr sett dagens ljus.En sann clown i ordets rätta bemärkelse.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf eller SD .

2011-04-15 @ 22:13:45
Postat av: Gubben o Gumman

Idag har en "landskamp" ägt rum på Getingens idrottsplats (fotboll) en hög bidragssnablar mot en hög Karl Marxsfjollar.Din uppgift blir nu i dessa deklarationstider att gissa den sammanlagda skatteintäkten på samtliga spelare :1 50 kr

2 1500kr

3-12300000kr

2011-04-15 @ 22:21:46
Postat av: Essendon

GoBUndras om det inte fattas ett alternativ, nämligen 0kr.

2011-04-15 @ 23:04:28
Postat av: Gubben o Gumman

Tomas Mattson deppar på sin blogg, "Boljevikspolarna nobbade Expressen rättegång".I dom lägena skiter rödvinsgänget i joddlargänget.

Tomas hajjar inkentinken, det var ju stor show i hans förljugna värld.Tänk att lura sina egna landsmän för att bli rikast på kyrkogården,man får hoppas att fanskapet inte hamnar brevid en sexmördad kvinbna bara.Sedan måste nog snart "Köttbullen" ha vård för sina tvångstankar angående David Isak börjar bli löjligt.

2011-04-15 @ 23:15:40
Postat av: Magentan

OT: SAABs sista nedräkning har börjat. Eller rättare sagt den har hållit på i flera månader, men det är bara SAABs stackars underleverantörer som har märkt något, eftersom de inte har fått betalt för sina leveranser.Det är endast fråga om månader nu innan SAAB är borta ur bilden och ytterligare minst 10 000 människor utan jobb.2011-04-15 @ 23:56:29
Postat av: Anonym

Sverigedemokrat hotad av socialdemokrat på kongress.

Den som hotade var en berusad äldre socialdemokrat, okänt vem i nuläget, vilken stegade fram till deras bord och hotade med att ”slå in skallen” på en av SD-politikerna. Vittne till det var chefredaktören för Bofast, Christian Lacotte. I tidningen skriver han:

Sverigedemokraten som mottog det som inte kan kallas för något annat än ett hot tog fram sin mobiltelefon för att göra en inspelning. Hur det gick med den saken är oklart.

Vad som däremot är klart är att de fem eller sex delegater som satt vid bordet bredvid försökte skydda sin socialdemokratiske kollega genom att vägra uppge vad han hette. Den hotade sverigedemokraten överväger nu att polisanmäla händelsen.

Det är polisanmält. Mera detaljerad info är på väg inkluderat namn på socialdemokraten (från Gävle) som hotade. Håll ut.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/15/sverigedemokrat-hotad-av-socialdemokrat-pa-kongress/#disqus_thread

2011-04-16 @ 01:00:29
Postat av: jesse fransson

Japp Thoralf du är en superpolitiker som säger precis vad du tycker. Alla tummar upp för dej

2011-04-16 @ 06:18:27
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Sven Dacke

Blankt nej till kristen förskolaVarför går det bra med Muslimsla skolor??

Är det skillnad på VI och DOMPostat av: MartinA

Nåja, det är inget fel med att vara ett 24% parti heller? Åtminstone i 4 år, 2018 lär det gå värre för SAP.

2011-04-16 @ 10:39:11
Postat av: Kalle

Börjar det svänga i Södertälje??? Nu skall det bli en korsvandring i staden.Länstidningen i Södertälje skriver:

""Södertäljes kyrkor ska hålla en gemensam ”korsvandring” på långfredagen.I år är ett speciellt år. Den katolska påsken sammanfaller nämligen med den ortodoxa påsken, vilket inte alls är vanligt. Med anledning av det kommer Södertäljes kyrkor göra gemensam sak och tåga genom staden. Åtminstone de stora kyrkorna. Skrev Länstidningen i Södertälje.Kors i taket!!!Länk till artikeln i Länstidningen

Postat av: Tobias F

Jaha... Jag får erkänna att det existerade ett mikroskopiskt hopp om att Juholt skulle vara den att ta de första trevande stegen mot reson. Jag borde väl ha vetat bättre? Är karln bara feg eller är det enfald? Det kan kvitta. Ännu en pamp att förakta.

2011-04-16 @ 12:01:14
Postat av: Stora Småland

Oskashamana ,kallar honom dum .Läs Oskarshamnarna .

2011-04-16 @ 12:09:20
Postat av: SM811

Att Juholt gick på en sådan enkel sak. Om han hade haft lite innan för pannbenet skulle han tänkt till? Nu sitter han i samma rävsax som Mona hamnade i, hur skall han klara sig ur detta? Nu sitter han där själv i sandlådan och gräver med sin förra kamrater som fick gå.

2011-04-16 @ 12:13:07
Postat av: Rättvis

Man får inte glömma att Juholt agerar i ett trängt läge. Hans parti har inte varit mindre sen tidigt nittonhundratal. Han har blivit beroende av populisterna i miljöpartiet och kommunisterna. Ja han måste till och med komma överens med dessa flummare vilka som tack plockar honom på väljare.Det är därför som Juholt å ena sidan ( och innerst inne) tycker att ett samarbete med SD skulle vara bra för Sverige men å andra sidan ( för att stryka flummarna medhårs ) säger att SD:s politik är en fara för Sverige.Nu gäller det att visa tålamod inför socialdemokraternas närmande till SD och inse att deras frieri är förenat med många krumbukter.

2011-04-16 @ 14:23:36
Postat av: Stefan K

Frågan är om Juholt räds av Sahlins vålnad som uppenbart spökar i riksdagens korridorer och om han ändrar inställning när han vuxit till sig som partiledare?

Sossarna som arbetarnas parti är rökta. Själv jobbar jag på ett verkstadsföretag och där står inte S högt i kurs.

Själv har jag lämnat M till förmån för SD.

2011-04-16 @ 14:55:33
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Stig

"– SD får oförtjänt mycket uppmärksamhet på det här sättet. Ju mer man pratar om dem, desto mer framstår de som ett legitimt parti"

I senaste valet ansåg fler av väljarna att SD är ett mer legitimt parti än V, C och KD.

Eller är vi som röstade på SD illegala svenskar som inte räknas? Enligt Mona S. finns ju inga illegala människor ö.h.t.

2011-04-16 @ 23:18:24
Postat av: UncleBob

Sossarna framstår alltmer som ett renodlat sandlådeparti.

Ena dagen tvingas Ylva Johansson till reträtt för att hon ville "prata" med Sven-Olof Sällström. Det var ju inte så bra, tyckte hennes partikamrater och förbjöd allt samtal.

Där gick man miste om chansen att lägga ett bättre förslag som stöder de arbetslösa. Dumdryg ideologi slår sund realpolitik. Åtminstonme inoim sosseriet. Däremot fick socialdemokraten som höggradigt berusad ville "slå in skallen" på en Sverigedemokrat som väntat stöd av sina partikolleger. De vägrade uppge hans namn efter hotet. Mannen är idag identifierad och polisanmäld. Fortsättning följer...

2011-04-17 @ 18:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0