"HÄDELSEFÖRBUD"

Jag vill först tacka för alla uppmuntrande kommentarer jag fått i föregående blogginlägg, mail och telefonsamtal.

Om nu någon tror att jag skulle vika ner mig för att pk-media driver en kampanj mot mig och Sverigedemokraterna har ni inte förstått hur jag reagerar. Det gör mig istället bara än mer motiverad att fortsätta driva min blogg när pk-media fortsätter sin kampanj att föra svenska folket in i mörkret när verkligheten och statistiken säger något helt annat och att man manipulerar med begreppen svensk och utländsk härkomst o.s.v.

Som pk-journalist eller pk-politiker skulle jag skämmas ögonen ur mig när jag läser ser nedanstående reportage om rapporteringen från Norge där verkligheten beskrivs utan pk-filtrering.Enligt svensk mediapraxis begår denna norska polischef "hädelse" och gör sig dessutom skyldig till "rasism och främlingsfientlighet". Men i själva verket handlar det bara om den obekväma och brutala sanningen.

I Sverige finns det vissa företag som borde granskas extra hårt, däribland BRÅ, som inte gör sina undersökningar på ett adekvat sätt. Uppdraget måste ju vara att ge politikerna och myndigheterna riktiga och sanna underlag för att kunna fatta riktiga beslut som värnar det svenska samhället. Så tycks inte vara fallet längre och då tänker jag i första hand på brottslighet och migration där etnicitet inte längre får vara en parameter.

Mediadrevet mot mig ger mig istället en hel rad uppslag på nya blogginlägg och infallsvinklar som jag kommer att bearbeta och återkomma med i bloggen.

Björn Ulvaeus skriver idag på Newsmill med rubriken ”Sverige har infört inofficiellt hädelseförbud när det gäller islam”, en väldigt bra artikel som ställer svenska kyrkan i skamvrån för att den kapitulerat inför islam. Undrar om pk-media nu kommer basunera ut att Björn Ulvaeus är en islamofob? Läs artikeln.

Det samma tycks gälla det svenska samhället när det gäller våldtäkter/gruppvåldtäkter där endast etniska svenska våldtäktsmän får rubriker i media.


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

En fråga jag ställt till mig själv ett antal gånger är .Tror journalisterna själva på dom "sagor" dom ständigt skriver och tror dom att Sverige ser ut som dom beskriver med alla fördelar med det nya Sverige.Eller är det någon som ligger sömnlös någon natt på grund av alla lögner dom är tvingade att skriva för att få sin lön.Det märkliga är att dom jounalister som inte längre bor i Sverige, utan ser samhällets nerbrytning lite "utifrån" ofta har en annorlunda uppfattning mot vad Sverigeboende gör2011-04-11 @ 10:50:00
URL: http://kallberg.blogs.com/jan_kallberg/
Postat av: Sson

Inte bara BRÅ mörkar och döljer insin statistik - gå in på SCB.se och försök hitta uppgifter om invandringen - det är omöjligt att få fram statistik eller diagram.

En tillfällighet, knappast, Bengt Westerberg som är pro-invandring sitter visst som konsult och ska 'hjälpa' till hur SCB ska tillhandahålla statistik för folket.Att uppgifter om det som förvandlar och har förvandlat svenska samhället mer än något annat de sista 15 åren med rekordinvandring, ökad invandringsrekord varje år de sista 10 åren - den statistiken är som bortblåst ...

2011-04-11 @ 10:56:47
Postat av: Stefan K

Bra Thoralf, ge inte upp för pk-Sveriges drev, men ta gärna Björn Söder i örat så han vaknar till.

Vi är många bloggare som granskar de som granskar och ju fler vi blir, ju fler når vi ut till.

Gammelmedias lögner tillhör en förfluten tid och de vet dom om.

2011-04-11 @ 11:02:19
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Da Capo

"Regeringen och Migrationsverket med Fredrik Reinfeldt (M) och Erik Ullenhag (FP) i spetsen får de människor i världen som har det allra svårast att känna som att deras livsöden avgörs av slumpen.Det är hög tid att vi öppnar våra gränser mer och hjälper fler. Fler som behöver vår hjälp och vårt stöd. Gör vi det kan vi göra vårt land till ett ännu rikare land. Ett land som kan utvecklas och blomstra även i framtiden.Utan invandring, mångkultur och internationell solidaritet skulle Sverige idag vara ett fattigt land inte bara ekonomiskt utan även kulturellt. Invandringen har bidragit till att göra vårt land så fint o vacker som det är idag, byggt upp den industri som vi är så stolta över, berikat vår mat och utvecklat vår musik. Invandringen har öppnat våra sinnen."Socialdemokraternas Integrationsgrupp

(i vilken ingår bland andra av Sveriges

dödgrävare Veronica Palm, Luciano Astudillo)

2011-04-11 @ 11:06:38
Postat av: Anonym

Lite statistik från SCB,klicka i kriterier efter behag.Tex antal Irakier till Sverige under 10år,sanslösa ca 125000(etthundratjugofemtusen).

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=tansss&xu=C9233001&huvudtabell=UtrikesFoddaR&deltabell=02&deltabellnamn=Utrikes+f%25F6dda+i+riket+efter+f%25F6delseland+och+k%25F6n%252E+%25C5r&omradekod=BE&omradetext=Befolkning&preskat=O&innehall=UtrikesFodda&starttid=2000&stopptid=2009&Prodid=BE0101&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb=1Antal personer i riket som fått svenskt medborgarskap efter medborgarskapsland och kön. År 2000-2010.

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=tansss&xu=C9233001&huvudtabell=MedborgarByteLandR&deltabell=01&deltabellnamn=Antal+personer+i+riket+som+f%E5tt+svenskt+medborgarskap+efter+medborgarskapsland+och+k%F6n%2E+%C5r&omradekod=BE&omradetext=Befolkning&preskat=O&innehall=MedborgarByte&starttid=2000&stopptid=2009&Prodid=BE0101&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb=1

2011-04-11 @ 11:09:08
Postat av: Lasse

Det är bra Thoralf!Fortsätt att kämpa för att förmedla sanningen och ta död på alla lögner som gammelmedierna dagligen försöker pracka på svenska folket!

2011-04-11 @ 11:09:13
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Ugglan

Bra Thoralf, vik aldrig ned dig och gör en pudel.

2011-04-11 @ 11:21:12
Postat av: AWSvensson

Hur skulle mångkulturen kunna försvarats under så lång tid om inte man tagit till lögnen som redskap. Nu har även detta redskap blivit oanvändbart, folket är på väg att genomskåda hela det omfattande svindleriet vilket genomsyrar den desperation som media uppvisar och tar sig uttryck i slaskreportage, reportage som endast lyckliggör kretsen av "försvara mångkuluren till varje pris". Ett verkligt bottennapp ,inget som förvånar längre.

En ledstjärna för Sverigedemokraterna borde vara: Inga eftergifter varken till Islam eller media, så därför borde Söder förstått att han har väljarna bakom sig och inte agerat undfallande mot media.

2011-04-11 @ 11:22:35
Postat av: Anonym

Allmängods i Norge blev ”rasism” i svensk media.

Öppen debatt i Norge

Som Fria Tider vid ett flertal tillfällen kunnat rapportera är det som Alfsson skriver samtidigt allmängods i grannlandet Norge, där polisen har gått ut med att 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Oslo de senaste åren begåtts av utomeuropeiska invandrare. Problemet diskuteras livligt i media och bland politiker.

http://www.friatider.se/allmangods-i-norge-blev-rasism-i-svensk-media

2011-04-11 @ 11:27:50
Postat av: Anonym

PI klär av SVT:s ”scoop” om rasistisk SD-riksdagsman.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/11/pi-klar-av-svts-scoop-om-rasistisk-sd-riksdagsman/#more-81877

2011-04-11 @ 11:34:09
Postat av: Cavatus

Heja Thoralf! Kolla in besöksstatistiken efter den fantastiska reklam du fått i TVs nyhetssändningar. All publicitet är bra, även den negativa. Detta var den bästa reklam en regimkritisk blogg kan få. Hoppas folk hittar hit och sedan kanske hittar vidare till:politisktinkorrekt.info

friatider.se

vgnt.se

www.korta.nu/jc (Julia Caesars krönikor)Vi får hoppas att svenska folket snart vaknar upp ur sin dvala. Se söndagens Dokument utifrån om den importerade förortskriminaliteten i Frankrike. Om alla vapen som flödar från Balkan. Sverige är inte bättre. Vår polis är inte dimensionerad för denna importerade typ av brottslighet, därav inriktningen på att jaga fortkörare osv tämligen banala brott i en jämförelse.Söder får ta sig en funderare på hur han ska undslippa journalisternas listigt gillrade fällor. Jag tycker han har klarat det bra tidigare, men nu måste han gå hem och läsa på hur de motas i grind för att inte få behålla sin åsiktshegemoni. Ett tips: att hela tiden ställa motfrågor. Märk hur programledarna i Ring P1 ställer motfrågor och får inringaren ur balans. Samma sak ska SD göra till näpsiga journalister.

2011-04-11 @ 11:34:24
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Andre

Du ska veta att vi vet varför SvD inte tillåter kommentarer i artikeln de smutskastar dig i!

2011-04-11 @ 11:43:12
Postat av: MatsBern

Visst håller något på att gå sönder i Sverige.Det är yttrandefriheten som dom vänsterextrema journalisterna i Sverige våldför sig på.Nu senast SVTs Ronald Zuidermans påhopp på SDs riksdagsledam Thor-Alf Afsson.Att kalla honom rasist för att han presenterar uppgifter som diskuteras utomlands och dessutom är sanna,det är ett riktigt lågvattenmärke för DDR-TV SVT.

Stå på dig.

2011-04-11 @ 11:48:44
Postat av: Sophie

Ja, det som kyrkan gjort är så jävla idiotiskt så det finns inte ... stor skam är vad det är!

2011-04-11 @ 11:49:09
Postat av: Peter polack.

Hej Thoralf.Imorgon efter kl 17.00 kan du gå in på www.byaradion.se och höra ett samtal mellan mig och Roger Jansson på Rapports redaktion ang deras inslag om dig.Ha det.

2011-04-11 @ 12:03:14
URL: http://www.byaradion.se
Postat av: Kenneth Sandberg

En stor eloge, Thoralf, för din sanningspatos och ditt civilkurage!Dessvärre harmonerar det illa med det "nya SD:s" strategi att bli erkända som rumsrena.Skulle du bli utesluten så kan du i alla fall räkna med stöd från oss som anser att kampen för ett Sverige värt namnet borde vara det överordnade målet.

Postat av: Tjadden

Är det inte ett straff i sig själv att leva, vi alla har delade åsikter om det mesta, var finns sammanhållningen och hur många törstar inte efter en gemenskap med kärleksord från mun till mun, istället för denna kritik över sin person och alla andra i samma sits.Har ingen tänkt på" att alla är vi missnöjda och ingenting duger som inte kan förbättras, men när vi lever med motstridiga viljor lär vi aldrig bli nöjda, för det är väl ändå så, om alla var som jag vilket suveränt samhälle vi skulle få då, åtminstone tycker du det eller hur?

2011-04-11 @ 12:17:19
Postat av: Jonny

När fakta blir "rasism" (s.k. hate facts)..."Under 2008 dömdes sammanlagt 40 personer för våldtäktsbrott där två eller fler gärningsmän var inblandade. 82,5% av de dömda var invandrare eller utlänningar. Av de 11 individer som dömdes för våldtäktsbrott där tre eller fler individer var inblandade så var 100% av de dömda invandrare eller utlänningar."P.S.

Vad f-n menar Söder med "ganska illa uttryckt"? Illa uttryckt.

2011-04-11 @ 12:28:56
Postat av: Nisse på Manpower

Bravo, sanningen svider inte i mina ögon. Men den svider mycket hos PK-media som är Quislingar och förråder sitt eget fosterland.

2011-04-11 @ 12:37:57
URL: http://www.TheReligionOfPeace.com
Postat av: Thoralf A

JonnyJag skulle gärna ta del av källan till dina uppgifter.[email protected]2011-04-11 @ 12:46:30
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Senaste United Minds SD 6,4%.

32an går back med 3%.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article12861035.ab

2011-04-11 @ 13:17:32
Postat av: Magentan

Thoralf skriver om BRÅ: "Uppdraget måste ju vara att ge politikerna och myndigheterna riktiga och sanna underlag för att kunna fatta riktiga beslut som värnar det svenska samhället. Så tycks inte vara fallet längre och då tänker jag i första hand på brottslighet och migration där etnicitet inte längre får vara en parameter."Men det är väl politikerna i 7-klövern som själva har bestämt att etnicitet "inte får vara en parameter"?7-klövern får det 7-klövern har beställt. Sanningen och pursvenskarna har lägsta prioritet.

2011-04-11 @ 13:19:47
Postat av: Ugglan

Jag tycker att den här poliskvinnan från Norge verkligen talar klarspråk. Tänk bara motsvarande tydlighet i Sverige, med Sthlms-s polismästaren Karin Göthblad (tänderna på tork).

2011-04-11 @ 13:25:19
Postat av: Goten

Gotiska Klubben har twittrat Björn Söder och bett honom förklara sig.Se nio youtubefilmer om kulturbetingade gruppvåldtäkter här:http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/04/11/bjorn-soder-skyldig-thoralf-alfsson-en-ursakt/

Postat av: allemand

@Postat av, tittar du på siffrorna kan du se att den mätningen är inte relevant överhuvudtaget. Den är beställd av aftonhoran med ett önskat resultat.

2011-04-11 @ 13:33:36
Postat av: DanneSwede

Bra att du står på dig Thoralf och fortsätter med bloggandet trots fulmedias hetsjakt!Att det talas klarspråk om våldtäkterna i de Nordiska grannländerna, medans det i Sverige delas ut utslitna "rasist"-kort är otroligt pinsamt!Kommunisterna på SVT blir bara mer och mer desperata för att skydda den ruttna mångkulturella lögnen som inte är något annat än ett verktyg för avsiktlig islamisering av ett samhälle!

2011-04-11 @ 14:06:17
Postat av: Pettersson

Här finns fem lämkar till norska media som rapporterar om det som svenska media vägrar göra.http://petterssons.bloggsida.se/politik/sanning-i-norge-ar-rasism-i-sverige

2011-04-11 @ 14:08:22
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Stefan A

Säger som så många andra stå på dej TT annars gör någon annan det..till Söders försvar kan man säga att det är inte lätta att plötsligt konfronteras med flera år!!!! gamla blogginlägg från en annans blogg, vad svarar man på sådant egentligen? däremot kanske man måste börja sortera ut vem man pratar med, bara välja seriösa journalister om det finns några sådana kvar, den här figuren Roland Zuiderveld är inte ett dugg intresserad av SD;s politik, utan är bara ute efter att smutskasta SD, till på köpet med det fiiina "public service" som plattform, och sådana personer finns det ingen som helst anledning att prata med.

2011-04-11 @ 14:29:27
Postat av: larre

bra thoralf! det blir bara tydligare och tydligare att det är du som har rätt och SVT som snackar skit. det är helt otroligt att den svenska debatten är så nedtryckt jämfört med den norska. varför ska vi förstöra vårt land när inget av våra grannländer gör det? sannfinländarna, framskrittspartiet - javisst! men i sverige är SD bannlysta. varför just i sverige!!!

2011-04-11 @ 14:33:39
Postat av: Anonym

Gruppvåldtäkter:

Innan 80-talet var "gruppvåldtäkter" ett relativt okänt ord och begrepp i Sverige och ansågs hemmahöra i utomeuropeiska kulturer.Men under 80-talet och 90-talet ökade antalet gruppvåldtäkter, likt alla andra våldtäkter, med hundratals procent med endast ett par år mellan varandra tills dessa kom att utgöra ca 10% av de anmälda våldtäkterna. .14Ökningen var relativt stabil tills 2000-talet då den blev horribel, redan 2006 utgjordes 18% av alla anmälda våldtäkter av gruppvåldtäkter. .18 .11 Det finns ingen tillgänglig statistik över antalet anmälda gruppvåldtäkter 2008 eller senare men vi får anta att antalet gruppvåldtäkter likt annan sexualbrottslighet ökat i omfattning även under senare år då det följer utvecklingskurvan.

Sett till 2008 års siffror av anmälda våldtäkter tyder detta på att antalet är högre än 1 000 anmälda gruppvåldtäkter om året. Baserat på ett ungefärligt mörkertal på 90% likt andra våldtäkter så får vi den fullkomligt horribla siffran på närmre 10 000 gruppvåldtäkter om året i Sverige.

http://www.stoppavaldtakterna.nu/statistik%20Sverige%207.html

2011-04-11 @ 14:35:05
Postat av: Stefan A

TA menar jag förstås, TT tidningarnas telegrambyrå kan dra åt he...

2011-04-11 @ 14:36:21
Postat av: Kalle

På senare tid har flera SD:are fått schavotera i media. Media har tagit fram den stora släggan märkt med PK. Den har man använt flitigt för att trycka ned flera framstående SD:are.Vad är gemensamt för dessa SD:are. De har framträtt i riksdagens talarstol och gjort sin stämma hörd. Den sista utposten för demokratin i sverige.Petzäll lynchades i media för en privat fyllefest.Eklund för att ha spelat hög musik och festat på nätterna. Denna händelse figurerade i Aftonbladet ivrigt påhejad av en politisk motståndare som är granne.Söder har nu blivit "lurad" av SVT med ledande frågor. Reporten anföll Söder med blottade huggtänder.

Söder satte även försvarsminister Tolgfors på pottan i veckan med byxorna nedragna inför hela svenska folket med sin absoluta ovilja att svara på frågor.Thoralf med denna eminenta blogg. En av de mest framsående SD-bloggarna i Sverige. Hans blogg börjar bli ett växande hot mot det PK-riktiga sverige med släggan. Leta och återigen leta efter något som Thoralfs blogg kan hängas ut för.Till slut tyckte reportern att han lyckats. Nu försöker reportern slå split i SD.Nu har han naglat SD-are på den interna pilkastningstavlan på redaktionen. Han leder den elaka pilkastningen än så länge.Vilken SD:are står näst på tur??? Är det den som äntrar demokratins talarstol i riksdagen och avslöjar vad som är galet i vårt kära fosterland???Något är verkligen galet!!!

2011-04-11 @ 15:22:42
Postat av: Anonym

Moderat nämndeman dömd för olaga hot.

Undersköterskan vid Uppsala akutmottagning, Michael Östlund, född 1979, är moderat politiker och förtroendevald inom Uppsala kommun. Han är även nämndeman vid Uppsala tingsrätt. I februari tvingades han time out från sina uppdrag då han åtalades för olaga hot.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/11/moderat-namndeman-domd-for-olaga-hot/#disqus_thread

2011-04-11 @ 15:52:46
Postat av: Krille

Om nu den samlade journalistkåren anser att Thoralf har gjort rasistiska uttalanden. Så borde de i så fall anmäla honom och få det prövat i en domstol.Men det kommer naturligtvis inte ske, och vi vet nog alla varför.

2011-04-11 @ 16:34:39
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

"Överraskningssex i grupp" är en utpräglad "invandrarsport" och har ej någon tradition sedan Birger Jarl, och han son Magnus Ladulås, tog befälet i Sverige på 1200-talet!

Det är väl inte meningen, att Sverige skall backa 800 år i civilisationen?

2011-04-11 @ 17:22:11
Postat av: Erland

Stå på dig Thoralf. Du gör ett storartat jobb och din blogg är en verklig informationskälla (Besöker den så gott som dagligen). Rapport visar en en gång att man i själva verket är en filial till gamla Pravda. Nyheter vinklas och manipuleras för att stödja vissa förutbestämda åsikter. Tyvärr tvingas svenskarna finansiera det här genom skyldigheten att betala TV-licens.

2011-04-11 @ 17:38:38
Postat av: Sverige AB

SVT är fiende numro ettTrots konkurrensen från internet och andra medier och tv-kanaler är SVT fortfarande Sveriges i särklass största, mest effektivaste opinionsbildande och normsättande medium.

De flesta ignoranta och politiskt indifferenta svenskar tror av gammal vana blint på det som sägs i deras kära SVT. De slänger sig på soffan när de kommer hem trötta efter en arbetsdag, sätter på dumburken och låter sig manipuleras av den propaganda som basuneras ut via SVT. Det är så bekvämt.

SVT, som domineras av muhammedaner och muhammedankramare, är den största boven i det otäcka drama som pågår i landet. Det är SVT som sätter normen för vad som är politiskt korrekt att säga.

Exemplet igår kväll med Björn Söder´s olyckliga kommentar till en partikamrat Thoralf Alfsson´s uttalanden om den muhammedanska kulturen visar hur även skarpa och klartänkta personer som Björn Söder kan påverkas av den norm som SVT har satt. ”Sådär får man väl inte säga om muhammedaner i TV", tänkte nog Björn Söder!Det gäller att SD inser att det muhammedanstyrda och Sverigefientliga SVT är den största fienden och behandlar detta förljugna och ytterst farliga medium därefter!

2011-04-11 @ 17:39:33
Postat av: Sverige AB

Den som har makten över SVT har makten över Sverige!

2011-04-11 @ 17:46:44
Postat av: Lotta

Det man kan tänka på nästa gång, för det lär bli fler är att: när någon kommer fram med lösryckta meningar ur något en Sverigedemokrat skrivit säg bara att jag skall läsa igenom vad det står i hela artikeln och återkommer med svar på dina frågor när jag gjort det. Samma svar när det gäller hur meningarna ser ut. Alltså svara alltid att ni skall läsa igenom saker och ting innan ni gör något uttalande, då kan de inte vinna några billiga poäng och nyheten förpassas till den ickenyhet det är.

2011-04-11 @ 18:09:27
Postat av: LN

Geert Wilders (PVV) har nyligen avslöjat att sharia numera följs i Nederländerna, inte i särskilda sharia-domstolar som i Storbritannien utan i de traditionella civil-domstolarna.http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/sharia-is-already-here.html

2011-04-11 @ 18:34:52
Postat av: Gubben o Gumman

Alla ockupationsmakter besätter radio och tv bland det första man gör,det gjorde 68 vänstern redan på 70-talet och där sitter denna apföda med nya avfällningar fortfarande.Bröderna Donkey försöker bryta in där , en liten kamp mellan icke Sverigevänliga krafter.

Olika agendor men samma slutmål förrinta nationalstaten Sverige.Sverige går inte att jämföra med Norge Danmark och Finland.SD:s främsta uppgift är information och information och åter information i radio tv press nätet.SD är ett enfrågeparti informationspartiet.

Först när Boljevikerna är avslöjade kan man verka som tex Danskt Folkeparti eller Fremskrittspartiet.Det är mycket svårt att bedriva meningsfull inrikes och utrikespolitik så länge dom Sverige fientliga krafterna verkar fritt i riksdag och press det är ett obestridigt faktum.Enda mediakontakten bör vara i direktsändning i nyhetskanalerna, som när Björn Söder tvålade till Boljeviken i rutan med att upprepa samma sak vad han än frågade om.All annan media kontakt via press sekriteriat.

Media har ju för h-lvete bara en avsikt med intevjuerna,Boljevikerna inom media är ju FI nr1

Delta i deras spel kan bara sluta på ett sätt.

Björn Söder ramlade i fällan igår.Varför överhuvudtaget bemöta en befängd reporter

Låt denna knäppgök med sina polare på SVT68 och på gator och torg prata med sej själva istället.

Det gör alla schizofrena funkar bäst så.SD företräder sina väljare inte sej själva i riksdagen det är bra att ha i minnet.Det primära för att möta Bolsjevikernas media övertag är att i någon form upprätta radio tv el tidning via nätet,det bör dessutom finnas gott om frivilliga som kan hjälpa till med det.Varför inte komplettera Efterlyst med :

Förundersöknings TV visa lite mera än vad Hasse gör

Skulle bli en välbesökt internet kanal.Kör samma fall som Hasse när det är lämpligt.

PK dräggen skulle skita i byxorna.Lokalt kan man ha Nytt från din Tingsrätt.Internet finns skurkarna finns partistödet finns

Hur svårt kan det vara egentligen at börja i rätt ände.Kan "Urban Turban" sprida Gunnebospik" så skulle det vara en piss i missisippi .

Den killen var ju ganska långt ifrån sossedagissyndromet.Experter på kärnkraft och domherrens parningsbeteende kan komma om 10 år.

Det är inte därför SD är inröstat i riksdagen.Det är ingen smekning när SVT68 ringer det är en våldtäkt på Sverige.Försöka prata tillrätta är dömt att misslyckas bara icke konventionella metoder med svenska mått mätt är tillräckliga,penningkåta pk politiker har vi hela riksdagen full av redan det behövs inte flera.Sedan kan den såkallade "lämplighetskomiteen" i SD

kalla in småkillarna och tala om att kan dom inte sköta flaskan så kan dom åka hem från riksdagen.

Där är det tydligen lite bråttom.Potensiella "parkbänkare" har Crazyland ingen nytta av,sedan förstärker narturligtvis "Benny Boljevik" det hela.Vad spelar det för roll hur rätt man än har när Svenne Kålrot inte får hål på sin koma bubbla runt huvudet.

2011-04-11 @ 19:24:22
Postat av: LN

Bränn av en halv miljon KORANER!Du kan hjälpa till - "bränn" själv några tiotals tusen exemplar av denna vedervärdiga skrift. Upplev fröjden! Du gör det helt riskfritt hemma framför datorn. Sätt igång! Börja redan idag. Radera, utplåna skiten! Också symbolhandlingar ger tillfredsställelse. Tänk på alla som knaprar på Jesu kött och dricker hans blod varje söndag.Ett smärtsamt resultat av globaliseringen är att man har förvärvat insikt om att antalet funktionellt lobotomerade människor i världen är enormt. Det är inte bara några småflickor som intevjuas i Gbg om varför de demonstrerar mot SD-manifetstionen, eller den betydligt våldsamma AFA-pöbeln, som visar prov på att vara funktionellt lobotomerade, utan hela befolkningar i den muslimska världen. Stackars jävlar. Ock dessa skall bestämma var skåpet skall stå? Stackars oss alla.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q2z-YHF_GVk

2011-04-11 @ 19:39:18
Postat av: Hulda

Det är rejält oroväckande att man får kritik i landets största nyhetsprogram när man beskriver verkligheten sanningsenligt......

2011-04-11 @ 20:16:35
Postat av: Robin Shadowes

Om nån bör göra en pudel så är det Björn Söder och inte Thoralf. Dessutom ytterligt fegt av SVT att inte ge Thoralf utrymme att försvara sig.

2011-04-11 @ 20:55:08
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

LNKollade in den där videon och det jag tänkte samtidigt är det här det folk som ska överta vårt land om landsförrädarna i 7 klövern får sin vilja fram?

2011-04-11 @ 21:11:34
Postat av: Roland Pettersson

- De ser på oss som horerDe ikke-vestlige overfallsvoldtektsmennene går ikke etter sine egne, men etter de norske jentene, mener justispolitisk talskvinne i Senterpartiet, Jenny Klinge.(Dagbladet): - Mennene som er overrepresentert ved overfallsvoldtekter kommer fra ikke-vestlige land. Regjeringen har intensivert utkasting av kriminelle utlendinger, og denne innsatsen må økes ytterligere, sier justispolitisk talskvinne i Senterpartiet, Jenny Klinge, til Dagbladet.Samtidig må man arbeide for å endre holdningene til de som kommer til Norge, mener Klinge.- Norske kvinner blir sett på som og kalt horer når de ter seg og kler seg slik det er vanlig her til lands. Norge er alt for tolerant ovenfor slike holdninger som begrunnes i livvsyn, sier hun.http://www.dagbladet.no/2011/04/08/nyheter/voldtekt/innenriks/16116973/

2011-04-11 @ 21:18:07
Postat av: MartinA

Det är märkligt att hon säger att kurder är vanliga som gärningsmän. Alltså, kurder tycks variera från världens bästa invandrare som blir superbra svenskar. Till hedersvålds våldtäktsmän? Är inte det konstigt? Den fantastiska journalist på SvT som spräckt 2 (två), alltså jag upprepar, TVÅ, stycken moralpaniker är kurd. Hon har gett en knäck till både feministvansinnet och muslimhyckleriet. (Evin Rubar är bäst! Och snygg är hon också!) Och jag har har hört en hel del andra kurder som är supervettiga. Men så har vi då också baksidan som fadimes pappa et al. Är inte det konstigt? Är det olika kurdvåger som kommit till sverige/norge? I sverige är väl inte kurder kända som utstuderade våldtäktsmän? Det är väl mer muslimer, afrikaner o syrianer? (jag vet att kurder är muslimer rent nominellt).

2011-04-11 @ 22:03:10
Postat av: MartinA

Mitt förra inlägg postades inte. Jag funderade på att hon pekade ut just kurder som överrepresenterade. Alltså, så många av våra kurdiska invandrare är superinvandrare. Högtstående intellektuella och, tja, folk redo att skapa sig en svensk identitet bredvid sin kurdiska identitet. Ta Evin Rubar som gett en knäck till TVÅ olika svenska moralpaniker/mäktiga lobbygrupper. Men så har vi fadimes pappa och hedersvåldet. Men så har vi Fadime själv? Är det olika kurdiska invandringsvåger som kommit? Jag har svårt att bli klok på detta.

2011-04-11 @ 22:06:30
Postat av: Notarien

Är rasism annorlunda i Norge mot i Sverige?

Nu kan vi i realtid jämföra likadana uttalanden i de båda grannländerna. Låt någon först läsa vad tidningarna, politikerna och poliserna i Norge skriver och säger om t.ex. grupp- och överfalls-våldtäkter. Sedan får denne någon läsa/se rasistövergreppet på Thoralf i media/TT/SVT baserat på flera år gamla blogginlägg i samma ämnen...Detta blir ju ett konstverk i Lars Wilks-klass!!!

Ingen kan undgå och se det bisarra i rasistbeskyllningarna. Sanningen har blivit rasism!

Och ingen skäms det minsta...

2011-04-11 @ 22:28:15
Postat av: Västgöte

Thoralf Alfsson tycks vara en hederlig och enrättskaffens man med råg i ryggen - eftertänksam men ändå i full förmåga till välgrundade beslut samt förmåga att genomdiva dem. Gamla skolan.Thoralf Alfsson är en person som jag gärna skulle vilja träffa någon gång och skaka hand med.Jag är nu ännu mer övertygad om att ha kryssat rätt i riksdagsvalet 2010.Min stilla önskan denna sena aprilkväll är att se Thoralf Alfsson som statsminister efter valet 2014.

2011-04-11 @ 22:31:48
Postat av: Mikael

Stor eloge och tack till dig och partiet som står upp i den massiva svenskfientliga storm som blåser. Hoppas svenskarna vaknar upp ur sin koma innan det är för sent bara. SD 2014!

2011-04-11 @ 22:40:10
Postat av: Genforskaren

Det är skillnad på Kurder och KTA (Kurdiskt Talande Araber)När araber erövrade världen spred de inte bara sin otäcka religion utan också sina gener. Genom att döda männen i de erövrade områdena och våldta deras kvinnor avlade araberna fram nya generationer med arabiska egenskaper naturligt lojala mot dem. En del av ursprungsbefolkningarna i de arabiska kolonierna klarade sig dock undan arabernas framfart. Idag, efter flera sekler av arabisk ockupation är ursprungsfolken kraftigt decimerade, på många håll har de förintats helt.

För ett otränat öga kan det vara ytterst svårt att kunna urskilja agnarna från vetet i de arabiska kolonierna, enbart på utseendet.

Genvetenskapen kan kanske i framtiden ge en klarare bild av vem som är vad.

2011-04-11 @ 22:49:43
Postat av: Bevare mig

Sverige invaderas av towelheadsFör 30 år sedan var towelheads ett okänt fenomen i Sverige. Idag kryllar det av towelheads överallt. Man snubblar över allsköns towelheads av alla de fula modeller och slag runt så gott som varje gathörn under kontorstid, och i vissa områden ser man faktiskt fler towelheads än kvinnohår.

Ingen vet exakt hur många towelheads finns i Sverige men en sak är säker: de blir bara fler och fler för varje dag som går.

Det är bara en tidsfråga innan towelheadsen tar över landet helt och hållet och Sverige blir ännu en muhammedansk koloni.

2011-04-11 @ 23:07:08
Postat av: Frank larsson

Det ända rätta är att ta ut statistik från dommar och göra en utvärdering utifrån namn på offer och gärningsmän då får vi fram den verkliga trenden. Om man studerar liknande undersökningar i USA blir resultaten graverade och visar på klar rasism och övergrepp mot vita. Detta måste fram i ljuset. SD måste på sikt sluta tala om assimilering för så många invandrare som vi har tagit in går inte att assimilera, möjligen gick detta på 70 talet när vi fick hit folk som såg upp till vårt land och var strävsamma. Sverige måste födas på nytt och en repatriering måste ske. Sluta tala om jämnlikhet mellan könen och feminism. För det var detta marxistiska helvete som skapat en sjuk åldersstruktur i samhället. Familj, folk och fosterland är framtiden i en heroisk elitistisk anda.

2011-04-11 @ 23:11:00
Postat av: Mattias

Bra Thoralf.. Du är en hjälte i mina ögon. Fortsätt med det du gör, att vara ärlig och sanningsenlig alltså./Let us all speak the truth

2011-04-11 @ 23:22:14
Postat av: Ner med feminismen!

Burkan är feminismens sista anhalt!

...................................... och lite förströelse,

grälla kuvert till Beatrice Ask Fat:

http://www.youtube.com/watch?v=sGdb2r4849w

2011-04-11 @ 23:42:06
Postat av: PK

Stå på dig TA, det är många som är enormt tacksamma för att någon vågar säga att kejsaren är naken. Tack vare Internet inser fler och fler att PK-media och organisationer som BRÅ är lika sakliga som ministeriet för Liktänk i Orwells 1984.Stockholms bostadsmarknad har de senaste 5-10 åren haft en aldrig tidigare skådad white-flight och visar vad den stora massan egentligen tycker, inklusive Jan Helin, majoriteten journalister och riksdagsmän.

2011-04-12 @ 01:13:10
Postat av: TottoDu är en hjälte!

2011-04-12 @ 01:37:02
Postat av: Tjadden

Jag tror att den här artikeln sitter inne med några svar på våra frågor som kanske fick oss att tänka om en smula.http://reaktion.nu/

2011-04-12 @ 02:09:15
Postat av: Putte

Stå på dig Thoralf. Du har vårt stöd.

2011-04-12 @ 06:07:12
Postat av: Kalle

All heder åt dig Thoralf, stå på dig!Upprinnelsen kommer självklart från Trotskistiska Telegrambyrån (där ju som bekant det kommunistiska PK-helgonet Sankt EXPO-Stieg verkade..).

2011-04-12 @ 06:19:25
Postat av: nosse

Gå till Skellefteå tingsrätt och plocka ut alla våldtäktsdomar dom senaste åren och debattera dessa med journalisterna så får dom nåt att bita i.

Enligt vad jag själv sett så långt så är alla dömda dom senaste åren utländska medborgare, men det är ju förstås bara en slump, kan också bero på utanförskap eller lättklädda Svenska flickor som provocerat till våldtäkt.

2011-04-12 @ 12:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0