FJÄRDE STÖRSTA IGEN

Idag kom ännu en opinionsundersökning som visar att Sverigedemokraterna är fjärde största parti i Sverige.

Det märkliga är att SvD inte med ett enda ord nämner SD i sin artikel om denna opinionsundersökning, trots en allt stakare ställning och vågmästarroll.


Kommentarer
Postat av: Allemand

Min reaktion också, de lyckas med det mesta.

2011-04-17 @ 09:25:22
Postat av: Karlskronabloggen

Härliga siffror att se Thoralf och de kommer att vara mycket högre vid valet 2014!Grattis till ett bra jobb för att förändra (=förbättra) Sverige som du och dina partikamrater gör!

2011-04-17 @ 09:37:49
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Inge Sandén

Samma här.Tjuvläste grannens Svd.

Skall mejla honom och säga ett sanningens ord.

Journalisten heter Fredrik Mellgren.

[email protected]

Ni som har Svd säg upp premurationen en tid i.a.f.som en demonstration mot PK-journalister.

2011-04-17 @ 09:47:25
Postat av: Nil

2011-04-17 @ 09:57:40
Postat av: Ugglan

Jag väntar på lyftet klart över 10% för SD. Så svårt skall det väl inte vara att bli Sveriges tredje största parti. Miljöfacisternas höga siffror skrämmer mig.

2011-04-17 @ 10:01:01
Postat av: Nils

Kul med resultatet, men gör nu inte en höna av en fjäder angående artikeln i SVD. Där nämns heller inget om MP och V

2011-04-17 @ 10:01:43
Postat av: Rättvis

Sedan Sifos augustimätning har SD ökat med 43 procent ( 6,6 : 4,6) Det är sannerligen inte dåligt och innebär omräknat 8,2 procent. Helt otroligt att det går så snabbt. Ja det är ju inte mer än drygt sex månader sedan valet.För Juholt, som har ambitionen att leda ett statsbärande parti, innebär situationen att han förr eller senare måste gå till SD med hatten i hand. Hans två svanspartier räcker ju inte längre till för att säkra ett socialdemokratiskt regeringsunderlag, så han har inget val.

2011-04-17 @ 10:06:04
Postat av: Lotta

Glädjande siffror. Hoppas trenden håller i sig och att fler och fler vaknar. Är det någon som känner till varför det för andra veckan i rad saknas en söndagskrönika av Julia Caesar?

2011-04-17 @ 10:08:53
Postat av: Hulda

Media vill säkert mörka SD,s siffror. Vänstervridna journalister kan tyvärr lätt "glömma bort" att nämna ett partis ökning.

Hade Ohly kämpat på och ökat Vänsterns siffror med någon tiondel, då hade det blivit RUBRIKER....

2011-04-17 @ 10:33:28
Postat av: Matz Dovstrand

Stake var ordet. Det är vad som behövs i Sverige. Det var en bra felstavning, Thoralf,ta inte bort den.

Här i Väst jobbar vi intensivt med omvalet för 1,2 milj röstberättigade den 15 maj. Har lanserat min personvalskampanj:

http://sdpartille.wordpress.com/regionval/

2011-04-17 @ 10:37:44
URL: http://sdpartille.wordpress.com/
Postat av: Hulda

Vargattack mot kvinna med barn och hund i Norrtälje nu på fm. Hunden attackerad av två vargar. Nyhet i bla. Expressen och Aftonbladet. Men ljuger inte media.... Vargar är ju sååå snälla, så har det ju sagts av alla vargkramare.

Intressant fortsättning följer säkert... Glesbygdens folk får kanske till slut rätt..!

2011-04-17 @ 11:00:01
Postat av: Magentan

Postat av: Magentan"Rättvis" skriver i föregående tråd:

"Ska bli roligt och otroligt intressant att se hur mycket SD ökar i omvalet. Då får vi svart på vitt på hur stor skämningsfaktorn är"Tyvärr tror jag snarare att vi får svart på vitt på hur lite väljarna vet om SD och verkligheten i Sverige, samt hur pass effektivt TT jobbar. Det är ju TT och massmedia som bestämmer hur folk ska tänka och vad folk ska veta i Sverige.I Västra Götaland finns 1,2 miljoner röstberättigade. Endast ett par hundratusen av dessa läser om politik och samhälle på nätet.

Ca 1 miljon av väljarna i Västra Götaland är fortfarande övertygade om att SD och SD:s sympatisörer består av "rasistiska och outbildade stollar från landsbygden".Hur ska SD nå den stora majoritet väljare som inte läser på nätet utan ENDAST har massmedias förvridna propaganda inprogrammerad i sina hjärnor?Men visst var det roligt att SD åtminstone seglade förbi FP i den här mätningen!

2011-04-17 @ 11:04:14
Postat av: Matz Dovstrand

Till MAgentan. Tyvärr är det så att TT och gammelmedia styr informationen, det är rätt. Väldigt många jag pratar med öppnar inte ens datorn när dom kommer hem. Vet knappt vad en blogg är och söker aldrig alternativ information. Vi får hoppas på ungdomar. Papperstidningar visar en brant nedgång, en annan bra faktor. SD blev största parti här Partille vad gäller skolvalet 2010 på gymnasium med 22,9 % . Alla dessa elever är röstberättigade år 2014.

2011-04-17 @ 11:12:59
URL: http://sdpartille.wordpress.com/
Postat av: EssendonThoralfs blogg seglar snart förbi ”Röde Jinge” på bloggtoppen!

Därmed blir Thoralfs blogg en av de allra mest lästa politiska bloggarna i Sverige!Informationen sprider sig tack vare tabbar och dumheter från PK…

2011-04-17 @ 11:36:23
Postat av: Roland Pettersson

Var inte alltför hårda i era fördömanden av Svenska Dagbladet. SvD är nog den rikstidning som är mest öppen när det gäller att låta Sverigedemokrater komma till tals på debattsidan och i kommenteringsfälten.

2011-04-17 @ 11:36:54
Postat av: Ulrika

Hörde en historia i går och jag höll på att skratta i hjäl mig: En somalier en arab och en svensk gick in i en grotta.

Där hittade de en lampa som de började gnida på och ut kom en ande som tackade dom för att de släppt ut honom,som tack skulle de alla få varsin önskan i uppfyllelse.

Somaliern önskade att han och alla hans landsmän skulle få flytta hem igen och att husen skulle vara fyllda av guld och rikedom.

Din önskan är uppfylld sade anden.

Araben önskade att han och alla hans landsmän skulle få flytta hem igen och att husen skulle vara fyllda av guld och rikedom.

Din önskan är uppfylld sade anden.

Nu var det svenskens tur att önska-ja,kan man få en Coca Cola.

2011-04-17 @ 11:45:11
Postat av: Rättvis

Visst ljugs det om SD i PK-media och visst undanhålles nästan all information om SD.Likväl har SD ökat med 150 procent vid nästan varje val. Dessa ökningar beror på att det likväl sprids information om SD. Information via flygbladsutdelningar och via grannar och vänner som informerar varandra.Sen har vi utskicken som inför varje val brukar öka SD:s antal röster med 20 , tretti procent.När det gäller det aktuella omvalet så gäller följande

I Nordöstra valkretsen, den som blir föremål för omval, fick SD 5,36 procent. Det är en röd valkrets De rödgröna fick runt femtio procent och moderaterna är små.Vi kan därför förvänta oss en rejäl uppgång för SDI västra Götaland fick SD, 4,42 procent vid landstingsvalet. En hundraprocentig uppgång ligger inom räckhåll.

Allt beror på om SD-väljarna masar sig till valurnorna.Här kan vi alla hjälpa till, även vi som bor långt ifrån västra Götaland. För alltid känner vi någon i valkretsen som vi kan övertyga om att gå och rösta.Vi kan även skriva insändare och hjälpa till i valarbetet,

2011-04-17 @ 11:45:29
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Glädjande så det förslår - men hoppas även det blir en rejäl ökning av aktiva medlemmar också.Redan nu är vi många som dubblerar på diverse poster - och smärtgränsen är nära. Vill inte måla fan på väggen men det här är otroligt viktigt!En stilla vädjan till alla som flitigt debatterar på bloggar mm - fundera seriöst på att bli aktiv medlem! Det är otroligt stimulerande kan jag lova!

2011-04-17 @ 11:59:17
Postat av: Magentan

Lyssnade precis på "Godmorgon Världen" i radions P1.Sannfinländarnas stora framgångar i opinionsmätningarna förvånar och oroar givetvis svenska PK-media som nu var i Finland och gjorde en del intervjuer för P1.En finsk reporter trodde att rapporteringen om sannfinländarna i media "hade blivit ALLTFÖR POSITIV".En finsk forskare i politiskt journalistik fick frågan av den svenska journalisten "om han tyckte att finsk media hade haft RÄTT STRATEGI" när det gäller Sannfinländarna och om han trodde att "man borde ha gjort ANNORLUNDA från finska medias sida".

Hon fick svaret:

"Jag tror att media har gjort som FINSK media brukar göra."

Eftersom vår svenska massmedias ihärdiga förtalskampanjer om "de hemska, rasistiska Sverigedemokraterna" även har nått Finland och andra länder, så fick vi också veta att:

(citat) "Sannfinländarna är absolut ingen finsk kopia av SD utan ett vanligt parti för den lilla vanliga människan".

2011-04-17 @ 12:00:11
Postat av: jesse fransson

Ulrika!!! Det va den sämsta historia jag har hört, vad är poängen??? Coca-cola

2011-04-17 @ 12:23:36
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Ulrika

Poängen var just den att svensken inte behövde önska sig något-allt var ju redan uppfyllt genom hans kamraters tidigare önskningar!

2011-04-17 @ 12:31:36
Postat av: S-E Karlsson

När kinesen bantar äter han ris med en pinne .

2011-04-17 @ 12:33:43
Postat av: MatsBern

10% innan årsskiftet är min fasta övertygelse,grattis SD.

Här är lite deprimerande läsning:

Sverige största asyllandet.

Antalet asylsökande till den industrialiserade världen har i det närmaste halverats sedan millenniets början. Det visar en rapport från UNHCR. Samtidigt som antalet asylsökande minskar i många länder ökar det i några, bland dem Sverige som är det fjärde största asyllandet i rapporten och det överlägset största jämfört med landets befolkningsstorlek.

http://www.friatider.se/sverige-storsta-asyllandet

2011-04-17 @ 12:48:19
URL: http://friatider.se/
Postat av: Robin Shadowes

"Glädjande siffror. Hoppas trenden håller i sig och att fler och fler vaknar. Är det någon som känner till varför det för andra veckan i rad saknas en söndagskrönika av Julia Caesar?"Ställde samma fråga på Snaphanen och signaturen Bjovulf svarade att hon tydligen håller på med en ny bok och därför kommer vara bort några veckor.

2011-04-17 @ 12:51:50
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MartinA

SvD är i vissa stycken oberoende Sverigedemokratisk numera. Åtminstone överensstämmer ledarredaktionens analys med SDs analys av invandring och mångkultur.

Att då låta bli att tjata om SD är väl inget att bråka om? Det kanske till och med är publicistiskt nödvändigt för att kunna fortsätta säga sanningar utan att avfärdas som SDare. Jag ska börja prenumerera på SvD så snart jag får tummen ur. Jag uppmanar alla andra att göra samma.

2011-04-17 @ 13:14:39
Postat av: Tony Ingman

Det känns ändå märkligt att Moderaterna kan ha så högt förtroende bland svenska folket, trots att det ena korkade uttalandet efter det andra där man närmast förtalar Svensken som individ. Nu senast vardet Anders Borg som kräkte ur sig "att utan

invandring hade svensken levt på stampat jordgolv"

Lägg sen till vad Reinfeldt hävt ur sig tidigare

med sina nedsättande uttalanden om sverige.

Fina ord av landets högsta ledare om det folk som

man fått mandat att styra över! Om detta ständiga skitsnack om sin egen befolkning fortsätter, vore

det väldigt märkligt om inte förtroendet för detta

parti sjunker som en sten framöver, om inte, måste

Svensken framstå som Självplågare, för i inget annat land hade folkvalda företrädare kunnat uttrycka sig så oförskämt om sin egen befolkning

utan att det fått konsekvenser.

Tidigare var Anders Borg den ende som verkade förtrondeingivande i den Regeringen, nu seglar

han i samma låga division som statsministern.

2011-04-17 @ 13:18:06
Postat av: Magentan

@Micael Foghagen

Jag förstår verkligen problemet! Det gör media- och politikeretablissemanget också, och de är glada och lättade över att deras strategi åtminstone DELVIS har lyckats.Medias och 7-klöverns främsta mål är att övertyga väljarna om LÖGNEN att SD är ett rasistiskt parti, så att väljare ska SKÄMMAS för att rösta på SD och att potentiella SD-politiker ska SKRÄMMAS från att arbeta för SD.Därför kallar man SD:s kritik mot den misslyckade massinvandringen för RASISM. Därför tillåter man kränkningar, hotelser, skadegörelser, överfall, misshandel osv mot SD. Därför tillät man att piska upp den enorma hatstämningen mot SD inför valet 2010. Det sanktionerades t.o.m. av statsministern.Ett parti som offentligt vågar kritisera Sveriges totalt misslyckade invandringspolitik SKA TYSTAS MED ALLA MEDEL!Är Sverige en demokrati?

2011-04-17 @ 13:19:19
Postat av: Lotta

@Robin ShadowesTack för informationen. Man har ju blivit van vid att läsa hennes lysande krönikor varje söndag.

2011-04-17 @ 13:55:01
Postat av: Lotta

OT/ Glömde tipsa om en film på just Snaphanen. Den handlar om brittiska konvertiter till islam. Hjärntvätt är bara förnamnet. Jag är helt övertygad efter jag sett filmen att dessa personer kunde hamnat i vilken extrem religiös sekt som helst.

Postat av: Ugglan

Mycket märkligt att dom här vattenmelonerna får 9,8% och går framåt. Väljarna borde ha genomskådat detta extrema flumparti. Gröna utanpå och knallröda inuti.

2011-04-17 @ 14:20:54
Postat av: lassekolja

Intressant att SD gått förbi FP. Att MP är större än SD är enl. min tolkning ett exempel på att vår representativa demokrati dessvärre inte alltid fungerar, såsom det är tänkt. Jag menar att om de tillfrågade hade full information om vad MP & SD egentligen står för, hade SD varit flerfaldigt större och MP under 4%-spärren, där alla samhällsfarliga partier hör hemma!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

2011-04-17 @ 14:58:21
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tjadden

Hurra säger jag för oss Sverigedemokrater vi är på rätt väg.

Undrar inte om Sannfinländerna påverkat väljarna i Sverige för vi ska veta att finnarna i vårt land talar sig varma för Sannfinländarna och nästan varenda finne har svenska vänner.

Hittade det här i tidningen NI om TV4 intervju med Sannfinländare.http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=8026

2011-04-17 @ 15:37:10
Postat av: joffe

G´day !

Jag applåderar er från andra sidan jorden !Det gäller nu att ni blir största partiet vid valet 2014. Ingen omöjlighet om du kör din rättvisande bana i bloggen och i riksdagssammanhang tillsammans med dina gelikar därstädes. Tala sanning klart och tydlig och darra inte på rösterna för ni har stora delar av folket bakom er. (Fast dom vågade inte välja er senaste gången. Det ska bli ändring till 2014)Starta snarast er enligt Ekeroth kommande TV-kanal och bjud där in folket till debatt. Och andra politiker som vill debattera sanningar om Sverige och landets framtid. Ni måste synas och höras mera.Statliga media kommer inte tolerera er, därför måste ni skaffa TV-kanalmöjligheter via nya tekniska kanalvägar att nå ut med ert budskap. Ni vill ju bevara Sveriges "folkhem" som det en gång var tänkt av Per Albin Hansson. Det finns inget annat parti som tänker på Sveriges framtid mer än SD.Good luck med TV-teknisk möjlighet att SYNAS och HÖRAS !

2011-04-17 @ 15:59:22
Postat av: Rättvis

I dagens SvD kan man läsa om en pedofilliga som smugglat in barn till Tyskland . Barnen har utnyttjats under några månader för att sedan återsändas till sina hemländer.Som täckmantel har pedofilerna betecknat sin organisation som humanitär, humanitär i syfte att hjälpa utsatta barn.Jag tycker att melodin låter bekant. En icke trallvänlig melodi som skär som knivar när man hör den.På sextiotalet så propagerade PK för incest och pedofili. RFSL har väl fortfarande av och till lite smygpropaganda för pedofiler.Vad som är allra värst i sammanhanget är att RFSL åtnjuter statsbidrag. Ja, man mår illa, mycket illa när man tänker på det.

2011-04-17 @ 16:00:00
Postat av: Rocker1971

Socialdemokratisk politiker misshandelshotade SD:s pressekreterarehttp://politisktinkorrekt.info/2011/04/17/socialdemokratisk-politiker-misshandelshotade-sds-pressekreterare/

2011-04-17 @ 16:37:53
Postat av: Notarien

Ett skolexempel på hur media pestsmittar. Artikeln i SvD är ett skolexempel. Nu ska Sannfinländarna dras i smutsen! På bild visas även Ahmed tillsammans med Astrid. "Guilt by association"!!!"Men ett varmare och ljusare april har kanske aktiverat folket lite mer än önskat.• Kristdemokraternas ordförande Päivi Räsänen fick nog då hennes plakat blev nerklottrade med nazistsymboler.• Centern gick till polisen då statsminister Mari Kiviniemis bild i veckan byttes ut mot en bild där hon med blod i mungipan påstås vurma för att pälsdjur blir inlåsta i små burar.• En samlingspartist i Uleåborg blev förra helgen jagad av tre ynglingar med nazistkopplingar.Kampanjarbetare och kandidater på fältet har också enligt egen utsago fått ta emot hot och aggressiv kritik. Dessutom utreder polisen utbredd förstörelse av olika partiers valreklam på stan.– Det är en frustration som grott under ytan sedan Finland blev EU-medlem som med Sannfinländarnas framfart hittat en ventil. Det här är ett val som handlat mer om känslor och värderingar, mindre om sakfrågor, säger professor Göran Djupsund från Åbo Akademi."http://www.svd.se/nyheter/utrikes/aggressivare-ton-i-finskt-val_6096865.svd

2011-04-17 @ 19:20:15
Postat av: Henrik

6,6%! Gott att se.

Tillskriver dig Thoralf en del av framgången, är så tacksam för allt det arbete du lägger ner! Tack för att du finns!

2011-04-17 @ 19:27:07
Postat av: Janne

Katastrof för våra Finlandssvenka bröder i valet. Kommer SD agera för att de inte förtrycks nu?

2011-04-17 @ 19:57:07
Postat av: SM811

Mycket bra presentation av undersökningen.

2011-04-17 @ 20:15:04
Postat av: Anonym

Postat av: Janne

2011-04-17 @ 19:57:07

Jag skulle känna mig betydligt tryggare för mig själv och för mina barns framtid om jag var finlandssvensk i finland än som svensk i sverige.

2011-04-17 @ 20:41:33
Postat av: Tony Ingman

Namnet på den asberusade sossen som hotade en sverigedemokrat på Sabos bostadskongress är.

MATS KOLARBY boende i Gävle.

2011-04-17 @ 20:44:10
Postat av: SM811

Bara att gratulera finländska folket till deras resultat. Sju(k)klöver och PK arbetar frenetiskt för att svenskarna inte skall få reda på sanningen. Nu kommer det säkert någon tokstolle att stå i Riksdagen och spy ut sin galla över det finska folket.

Fler och fler av svenskarna kommer att inse fakta och snart kommer det stora lyftet för SD. :)

2011-04-18 @ 07:35:24
Postat av: SD TOPPSTYRT

http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/paret-kullman-styr-sd-i-ronneby(2733409).gm

2011-04-18 @ 10:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0