EXPONOJA

Att Expo granskar Sverigedemokraterna och våra medlemmar är ingen nyhet. Jag har själv varit utsatt för EXPO och bland annat hamnat på deras lista över islamofobiska bloggar tillsammans med framlidne Kurt Lundgren som drev bloggen Östra Ölands Fria Horrisont.

Expo har säkert sympatisörer, som mycket väl kan vara moderater eller politiker för något annat parti men när det gäller att smutskasta någon Sverigedemokrat går det säkert utmärkt att tipsa Expo oavsett partifärg.

Nu tycks dock SD drabbats av ”Exponoja” då artiklar från Expo tycks leda till att uteslutningsärenden öppnas i parti och minut inom SD. Minsta lilla förlupna ord eller länkning på en blogg kan få oanade konsekvenser efter att Expo fått vetskap om detta och övrig politisk korrekt media nappat på Expo:s ”scoop”. Att kritisera partiledning kan också leda till att ett uteslutningsärende öppnas om man skall tro pk-media men jag tar dock detta med en nypa salt då det kan ligga mer bakom.

I media skrivs det snart mer om uteslutningsärenden än om vårt politiska arbete, vilket gillas av hela pk-etablissemanget.

Nu har till och med redaktören för SD-kuriren varit ute i ett blogginlägg och deklarerat och legitimerat Expo:s tolkningar. I blogginlägget skriver Tommy Hansson följande.

”Men det måste äntligen vara dags för alla seriösa sverigedemokrater att inse, att det är förkastligt att a) uttrycka sig på ett rasistiskt sätt eller på ett sätt som
Expo med flera kan tolka som rasistiskt; och b) länka till certifierade galenpannesidor.”

Är det vi som sätter gränserna eller det "Expo med flera" som har tolkningsrätten? Jag trodde i min enfald att det var SD.

Är det Expo som har tolkningsrätten kan vi väl lika gärna skriva om vårt partiprogram omgående så att det även passar Expo!

Den stora anledningen till att personer begår dessa misstag/tabbar är att de är nya i partiet och de inte fått den grundutbildning som alla nya medlemmar som innehar någon form av förtroende uppdrag borde/måste genomgå. Med andra ord har partiet ett stort ansvar för att dessa misstag/tabbar förekommer men tyvärr är detta nog oundvikligt i ett parti som växer med ca 100 procent i varje val.

Jag anser att det är dags att vi talar om vart ”skåpet skall stå” och inte låter oss fösas omkring som en skock vilsna får av Expo och pk-media. Dessutom anser jag att SD överhuvudtaget inte skall kommentera uteslutningsärende i media. Det finns ingen anledning att ens bekräfta att det pågår uteslutningsärende mot en person. Om en enskild person vill göra en mediasak av sitt eget uteslutningsärende är det helt upp till honom själv men partiet har absolut ingen anledning att kommentera det, inte ens efter avgjort ärende. Detta borde givetvis vara en regel som gäller i alla ärenden.

På mig verkar det som denna ”Exponoja” fått ologiska konsekvenser inom partiet. Den enda disciplinära åtgärden som används om någon gjort ett misstag/tabbe tycks vara uteslutning. Någon annan åtgärd tycks inte existera från partiets sida.

Personligen anser jag att en uteslutning endast skall drabba den som begått ett grovt brott eller förorsakat partiet stor skada eller som upprepade tillfällen missköter sig. T.ex. kan det handla om förskingring av partipengar i en kommunförening eller uttrycker sig rasistiskt vid upprepade tillfällen enligt SD:s måttstock inte Expo:s.

Det finns andra åtgärder som kan komma ifråga om någon t.ex. uttryckt sig olämpligt vid upprepade tillfällen som t.ex. att man får lämna ett uppdrag i någon nämnd eller styrelse, att man uppmanas lämna en förtroendepost, att man inte anses lämplig att kandidera till en förtroendepost i nästkommande val.

Eftersom vi driver en politik som är kritisk mot den förda massinvandringspolitiken så kommer det alltid förekomma medlemmar som uttrycker sig oövertänkt eller bara klumpigt om det blir provocerade av en politisk motståndare, journalist eller reporter så länge detta är ett tabubelagt politiskt område. Om detta i sin tur leder till att ett uteslutningsärende öppnas kommer snart ingen våga tala om vår politik på grund av rädslan att göra ett misstag och uttrycka sig otydligt. Vi kan inte sätta munkavel på alla medlemmar i partiet, då har vi snart inga medlemmar kvar och heller ingen politik att framföra.

UPPDATERING

Har idag på morgonen blivit uppringd av en Johannes Jakobsson från Expo som ville ställa frågor om ovanstående blogginlägg. Jag avböjde vänligen! Skulle inte falla mig in att kommentera något för Expo och deras anställda. Är det någon inom media jag inte litar på är det just dessa personer. Mona Sahlins lakejer.


Kommentarer
Postat av: jägarn

Glöm aldrig kopplingen, Afa-Expo-Aftonbladet(TT)- TV4.

2011-04-19 @ 19:37:05
Postat av: Göran

Helt rätt Thoralf. Det är dags att sätta ner klackarna och be Expo mfl dra till betydligt varmare trakter. Tyvärr börjar det allt mer lukta "Nya Demokrati" om SD, men hoppas innerligt att jag har fel.

2011-04-19 @ 19:38:07
Postat av: Allemand

Bra Thoralf,tack, detta har jag väntat på länge. Hoppas att ni nu talar er samman och också håller den här linjen på riktigt. Klart är att Expo m.fl utnyttjar denna svaghet i snabbväxande parti.Kom också ihåg, svara inte direkt på intervjufrågor till höger och vänster utan be att få höra av er och fundera på vad vederbörande har för avsikt med intervjun. Upprepa "som jag sade tidigare" mitt i en mening för att försvåra elaka redigeringar.Hoppas att ni lyckas med att tackla problemen som verkar dyka upp snart sagt var eviga dag. Lycka till.

2011-04-19 @ 19:46:35
Postat av: Solidus

Bäste Thoralf, som Kalmarvän så har jag följt din blogg. Jag har tillbringat många sköna somrar i Kalmar.Det du skriver är alltid avsminkat och rakt på - fortsätt så. Med intelligens och orädsla så har du alltid varit en stöttepelare.Politiker skall inte vara ett arbete utan ett kall som prästyrket var förr i tiden. Var dig själv Thoralf (vilket du insett).Inget människa skulla klara av denna mediala magnetröntgen som de utsätter Sd representanter för. Naturligtvis så finns det alltid något kommatecken som kommer fel.Expo - Massmedia - Andra partier kommer alltid att vara den värsta sortens mobbare som kastar ut fläskben till pöbeln och sedan går och gömmer sig.Historiskt så har det alltid straffat sig så fortsätt på inslagen bana, sanningen vinner alltid!

2011-04-19 @ 19:59:14
Postat av: Mattias

Helt rätt Thoralf! Hoppas att du får med dig dina parti/riksdagskamrater också. Jag har svårt att tro att jag är ensam om att vilja ha mer raka rör ifrån SD. Anser att anpassningen börjar gå lite för långt.Mer sisu ala Sannfinländarna tack.Att hänvisa till expo som Tommy Hansson gör i sin text, anser jag vara helt oacceptabelt.

2011-04-19 @ 20:17:18
Postat av: Gute

Låt vänstergrupperna spela ut sig själva, de har ändå inget intressant att komma med inom en snar framtid. Utan det blir som med skällande hundar, de gläfser hela tiden men man lägger inte märke till dem.Så avdramatisera expos försök till uppmärksamhet, de är trots allt en billig uppviglar-grupp som gynnar SD i slutändan!

2011-04-19 @ 20:24:37
Postat av: SD

Det är ju den där Kinnunen som svansar för kommunisterna jämnt. Hahne har ju i alla fall vett att ta det coolt. Heder åt Hahne!Man får inte glömma att det är människor, partikamrater som expo "scoopar" om. Som valt att jobba för partiet de ska inte behöva åka runt i media en gång till, när det från början inte ens var något allvarligt. Allvarlig partiverksamhet är brott, sekteri, mobbing av kamrater och fiffel. När det gäller yttrandefrihet och andra medborderliga rättigheter ska partiet vara tyst det är ju SD själva som ger scoopet åt media.Ett utspel kan dessutom vara del i politisk strategi.

2011-04-19 @ 20:27:55
Postat av: Olga

Hade Nigel Farage varit medlem i SD hade han

blivit utesluten för sin frispråkighet!

Endast medelmåttor äga rätt till medlemsskap

uti detta Grönköpingsparti - Sveriges enda

och sista hopp, som redan ligger i koma.

Mera friskt blod behövs, gärna en ny bukspottskörtel oxå.

- - - -

Grattis Finland!http://www.youtube.com/watch?v=Z1rIhRK8i9E&feature=player_embedded

2011-04-19 @ 20:37:04
Postat av: S-E Karlsson

Perkele Satan Hyvää Suomi !

2011-04-19 @ 20:38:05
Postat av: Funtaren

Även jag hoppas att partistyrelsen låter sig övertygas om det du skriver. Det är utmärkt. Vi skall själva bestämma vad som är olämpligt och vad som inte är det.

2011-04-19 @ 20:45:49
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bra skrivit, Thoralf!Sannfinländarna har ett klart och mustigt språk och då gärna i "bildform" och jag saknar denna språkform hos SD!

Flertalet i SD partiledning har, efter riksdagsinträdet" anammat en utslätande språkform vilken tycks vara allmänt vedertagen i riksdagen! Det är bara Björn Söder som har kvar den ursprungliga SD - retoriken.

Någon påpekar alldeles riktigt ovan, att se upp för "krackelering á la Ny Demokrati" för detta leder bara rätt in i fördärvet!

2011-04-19 @ 20:49:10
Postat av: Inge Sandén

Helt rätt Thoralf,håller med dig till 100%.

Expo har inget att göra med vårt parti och framförallt skall inte våra medlemmar väga varje ord på guldvåg för att i efterhand tänka,undras vad expo tycker om detta.

Det är satt i system av PK-iterna att provosera Sverigedemokrater och att det emellanåt slinker ut något förlupet ord är inte så konstigt.

Göran Greder kan skriva att Sverigedemokrater skall förgöras med "strålbehandling och starka cellgifter"då är Expo tyst som en mus.

När vanliga medlemmar ibland kokar av ilska,mot alla lögner och orättvisa påhopp som SD utsätts för,får vi räkna till tio innan vi säger något,som kan ge våra fiender "vatten på sina kvarnar.

2011-04-19 @ 21:00:08
Postat av: Hulda

Visst är det märkligt. EXPO får bidrag bla. från staten, Mona Sahlin ska tydligen ingå i Styrelsen och troligen får de pengar tom. från Sv. Kyrkan.

Sedan får de rejält betalt för "föreläsningar mot "rasism".

Till 95% är deras arbete MOT ett parti som på demokratiskt sätt valts in i riksdagen.

Kan någon få detta att gå ihop..?

EXPO är numera åsiktspolis...

2011-04-19 @ 21:09:56
Postat av: gunnark

SD kan sluta att prata med all press,så länge det inte går ut liveidag så är vi så många som läser bloggar,som är kritiska över vad 7-klövern gör med vårt land

vi för ut ert budskap till vänner och bekanta,och vi ser till att fler och fler hittar hit,till fria tider och politisk inkorrektmen varje gång någon person från SD gör ett uttalande i Media,som sen vinklas till vår nackdel

då börjar folk undra,om inte Media har rättSD måste börja lita på det faktum att vi över 400.000 som kommer rösta på er,att vi klarar av att få ut det budskap ni vill ha utni kan starta upp en webbradio där ni för ut ert budskap

2011-04-19 @ 21:13:09
Postat av: Allemand

@gunnark, webradio är bara för de redan frälsta. Vi behöver ett medium som når andra grupper, tidningar o.s.v

2011-04-19 @ 21:17:06
Postat av: MJ

Bra, och säkert modigt skrivet. Låt mig tillägga en sak. Björn Söder uppgav för ekot, i samband med det senaste uteslutningsärendet att det visst var ok att kritisera partiledningen, men inte offentligt.En sådan inställning är närmast unik i svensk politisk historia sedan demokratins införande. Om den blir gällande så kommer ni inte att klara er kvar i riksdagen efter nästa val.

2011-04-19 @ 21:48:22
Postat av: Arvid Bengtsson

Bra skrivet. SD måste sluta anpassa sig till vad meningsmotståndarna anser vara "rasism". Dels minskar entusiasmen hos SD-väljarna avsevärt varje gång det visar sig att det finns tankeförbud också hos SD. Dels finns det faktiskt andra partier att rösta på. Om SD-ledningen tror att man genom sitt agerande kommer att bli accepterade av mediaeliten misstar man sig grovt. Vad som behövs är inte mera mjäkighet, utan en hård och tydlig politik.

2011-04-19 @ 21:56:56
Postat av: Robin Shadowes

Om nån borde uteslutas så är det moonaren Tommy Hansson. Moon-rörelsen är en religiös stolle-sekt som förslavar och hjärntvättar sina medlemmar som får arbeta gratis åt rörelsens ledare. Rörelsen är också för polygami. Känner vi igen det från nån annanstans? Hansson skryter dessutom med att han har många vänner som är mohammedaner. Är SD anti-islam men pro-moon? Moon-rörelsen är lika totalitär som islam. Vad har dessutom Hansson gjort för SD-Kuriren förutom att sänka den? Den har inte varit uppe på över ett halvår och dessförinnan gick den på halvfart i många månader.

Vi är många som har varnat er för att Hansson är en trojan injicerad för att sänka partiet inifrån. Nu ser det alltmer ut som om vi alla hade rätt. Uteslut Hansson nu!

2011-04-19 @ 22:09:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gerhard

Helt rätt Thoralf, låter man lögnarna (läs EXPO) sätta agendan blir snart lögn = sanning.

2011-04-19 @ 22:17:37
Postat av: OT

@Thoralfoftast har du rätt, så ock i denna fråga!Man må fråga sig om det bara är personer som genomgått godkänd PK-utbildning får lov att yttra sig i en demokrati? Eller kan det vara så att just demokrati betyder att även en vanlig dödlig som kanske uttrycker sig på ett mindre bra sätt, också måste få lov att yttra sig?Visst är SD hårt ansatt i media och från andra håll, vilket kanske frestar SD-toppen att svårt trasla in sig i ett PK-nystan som likt ett spindelnät fångar oss i fällan som en fluga; medans Expo sedan rycker av oss ben efter ben. Nej bättre då att en och annan kommer att göra bort sig offentligt, för vad är det annars vi alla kämpar för, Expo?

2011-04-19 @ 22:32:34
Postat av: Peter Andersson

Du har rätt som vanligt Thoralf.

2011-04-19 @ 22:35:17
Postat av: mudder

Helt rätt Thoralf ;)

2011-04-19 @ 22:35:51
Postat av: MartinA

Bra rutet! Hanssons uttalande var bedrövligt! Expo saknar all heder och all objektivitet, de är retoriska torpeder och inget annat.

2011-04-19 @ 22:51:00
Postat av: jesse fransson

Akta så du inte blir utesluten pga detta inlägg nu Thoralf. Nu är det den bästa politikern av alla som hotas av uteslutning, Allan Jönsson. Det har gått för långt nu faktiskt. Att kritisera partistyrelsen är tydligen=uteslutning. Inte konstigt att Allan säger det offentligt till slut efterssom det bara är envägskommunikation internt när någon kritiserar. Superfjollan Kinnunen försvarar tjoflöjt med sina standardiserade svar när kritiken haglar in. Visst kan Sd hänga kvar samt växa i riksdagen med ex antal% men vad betyder det då inga politiker finnes

2011-04-19 @ 22:54:08
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Erik

Det Sd saknar är en idédebatt. Att vara mot något (islamisering, EU) är en sak. Men man måste också ha argument för det. SD saknar en egen tidning och nyhetskanal. Man borde med partistödet även ha råd att ge ut böcker, hålla seminarier mm Inget av detta sker idag.Vad gäller uteslutningar så kan man säga som president Lyndon B Johnson: "Det är bättre att ha honom inne i tältet pissandes ut, än utanför tältet pissandes in"2011-04-19 @ 23:07:47
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

FriaTider hade detta om EXPO och SD som ett skämt den 1 april. Och Tommy Hanssons penna har fortsatt i den stilen. Jag undrar om det nu inte har gått för långt! Att dansa efter EXPO:s pipa?Du har helt rätt, Thoralf! Det måtte väl vara vi som sätter tolkningsreglerna och ingen annan. Vi skall överhuvudtaget inte beblanda oss med EXPO! Vi har tillräckligt med motmedel i att attackera dessa figurer.Lättast att bemöta anklagelser är ju en egen tidning som är heltäckande. Även tv! Men framför allt skall tvister hållas internt. Jag tycker ni grabbar i riksdagen sköter er utmärkt. Ni är absolut värda er lön i guld! Och vi på gräsrotnivå

stödjer era framgångar genom vår lobbing.

Och när det gäller hastiga, uppdykande intervjuer så borde vi ha ett enda läge: no comments!

2011-04-19 @ 23:16:34
Postat av: jesse fransson

Kära Leif T från Arvika, självklart är det bra att hålla en tvist internt, men om du talar för döva öron då??? Sd ledningen får hoppa av de höga hästarna nu. Kolla svtplay och Söders slickande för reportern, varför försvarade han inte Thoralf??? Han hade ju rätt..Fan ja spyr snart

2011-04-19 @ 23:27:46
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Lotta

Som jag skrivit förut tycker jag man i möjligaste mån skall undvika att svara på frågor som PK-media sedan skärskådar för att hitta något scoop. Återkom hellre senare. Dessutom tycker jag att de SD:are som känner sig förfördelade skall sansa sig lite och ta eventuella meningsskiljaktigheter internt och inte via media. Naturligtvis jublar PK-iterna åt varje skism som skadar partiet. Jag tycker också att vi som röstat in SD i riksdagen måste ge våra kamrater i riksdagen arbetsro. Det är deras första år i riksdagen. Kräv inte för mycket för snabbt. Tänk på att 7-klövern haft flera decennier på sig att förstöra landet, det går inte reparera i en handvändning. Låt partiet växa sakta men säkert då tror jag det blir mer stabilt.

2011-04-19 @ 23:39:11
Postat av: Anonym

2011-04-19 @ 23:51:59
Postat av: Lotta

OT/Så vi inte glömmer vad vi och våra kamrater i riksdagen kämpar tillsammans för. Läs och njut.

2011-04-19 @ 23:53:23
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: jesse fransson

Lotta!!! Självklart har de gjort godis i riksdagen men några har nog glömt var de kom ifrån bara för 6 månader sedan. Gräsrotsnivån

2011-04-20 @ 00:02:42
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Robin Shadowes

Vesslans senaste alster, Dom Nya Socialdemokraterna, Juholt-effekten. LOL!http://vesslan.com/nya-socialdemokraterna/#KommentarerJohn Cleese: London ej längre en engelsk stad.David Cameron’s speech on immigration may not have gone down too well with the parliamentary Liberal Democrats, but I can think of at least one Lib Dem supporter who probably agreed with the PM on this one. In an interview with Seven magazine, the Lib Dem-supporting comedy legend John Cleese explained why he had moved from London to Bath:

Cleese also spoke about the shift in British attitudes away from a “middle-class culture” and the emergence of a “yob culture”.

He said: “There were disadvantages to the old culture, it was a bit stuffy and it was more sexist and more racist. But it was an educated and middle-class culture. Now it’s a yob culture. The values are so strange.”

He added that he preferred living in Bath to London because the capital no longer felt “English”.

“London is no longer an English city which is why I love Bath,” he said. “That’s how they sold it for the Olympics, not as the capital of England but as the cosmopolitan city. I love being down in Bath because it feels like the England that I grew up in.”http://blogs.telegraph.co.uk/news/edwest/100084274/london-is-no-longer-an-english-city-says-john-cleese-is-he-right/

2011-04-20 @ 00:09:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Jag misstänker att det finns en hel del motståndare till SD som sitter och klappar händerna efter senaste tidens skriverier.Låt dom inte få det nöjet att se ett parti brytas sönder, och tänk även på oss som valde er.Dags för Åkesson ( var är han föresten) att samla styrkorna och visa var skåpet skall stå.

Kunde Finland kan vi

2011-04-20 @ 07:30:47
Postat av: Sven Dacke

Till och med superentreprenören och kanske presidentkandidaten i USA Donald Trump har en bestämd uppfattning och står för det.Vad är det han ser och inte våra Svenska PK politiker? Men förmodligen är det bara ett "populistiskt" uttalande

Postat av: PK

Expo är en vänsterextrem tidning med AFA kopplingar, normala människor bör generellt reflexmässigt iakta motsatt ståndpunkt.

2011-04-20 @ 07:56:08
Postat av: Roberth

Tack! Bästa jag läst angående alla dessa uteslutningsärenden som helt saknar grund. Expo ska inte styra SD vi ska styra SD.

2011-04-20 @ 08:23:45
Postat av: Gubben o Gumman

Thoralfs blogginlägg med en tuch av att skriva i tredje person bådar inte alls gott.VI VÄLJER MELLAN ATT KOMMENTERA OCH INTE KOMMENTERA

RESULTATET KAN BESKÅDAS NEDAN.Någon skiktning 5/15 i riksdagsgruppen är inte 330000 väljare ett skit INTRESSERADE AV.

(Meningen kan läsas 3 gånger vid behov)Bilden av SD klass 1 ?

SD klass 2(tjofaderittan beertrinking ab)

SD klass 3(Får ej bestiga talarstolen)

(Intevju i rikspress nej tack)

Dvs säga en uppdelning inom riksdagsgruppen.

Hoppas verklkigen att dessa två senildementa 107-åringar har fel,men det är inte ofta som ni vet 1972 senast.Det glunkas om toppstyrning men det är väl bara ett skämt, annars stå för det.

Större delen av SD väljarna har inte röstat för det.OM¨så är fallet? lägg ned det beteende senast midommarveckan,annars blir det att packa resväskan 2014,väljarna har inte röstat in en topptrojka på

5-6 personer utan ETT TEAM FÖR SVERIGE.SD väljare är fullt kapabla att använda röstpiskan

"PERSONKRYSS" "Expofantaster" lär "kryssas ut".Det finns ingen anledning att skicka runt Alfsson som någon slags reserv i alla utskott det är att ta tillvara en bright kille på helt fel sätt.Det enda uteslutningsärendet SD skall starta är mot Expo/SVT68/Aftonbladet/Expressen,(på livstid).

Skall det vara så dj-vla svårt att fatta det?Expo är för h-lvete en kommunistisk terroristorganisation,skulle dom mot förmodan har rätt så HAR DOM ALLTID FEL,detta är liemän(fjollor)Inget parti har så politiskt medvetna fritänkande väljare som SD så en explosionspunka kan mycket väl bli resultatet,om inte sunt förnuft samt att väljarnas önskemål tillgodoses ,tex kontakter med pressen,direktsändning, gäller allt annat press sek.Sedan tycker nog väljarna att Tommy Hansson gjort sitt i SD ,ce la vista.

Klarar man inte av att kristisera rätt parti så är det kört.(Olga vet namnet på det partiet)Sätt igång och blogga dvs dom 5 första namnen på riksdagslistan, annars drar väljarna fortare än ev avlöning den 25.Hallå Thor-alfs blogg är 5 största på bloggtoppen politik, ringer det några klockor måntro.

Riksdagsbloggen är ett komplement en "jolle"DET ÄR ER ENDA KANAL I STORT SETT UT TILL SVENSKA FOLKET.Vad spelar det för roll om nya röster kommer till om dom gamla drar ,det är ny rösträkning 2014 gamla röster nollställs.Starta omgående SD radio samt SD Tv nu finns stålarna dom fanns inte tidigare spara som Piff o Puff NEJ TACK.Visst är det spännande att tjöta om mobiltelefoner och a-kassedagar, men SD ÄR ETT INFORMATIONSPARTI.

En enda stor dagstidning på nätet.

SD är stora i ungdomsgrupperna ,dom finns på nätet inte i rövskallens microfånååån.SD väljare ger journalistern ett helvet redan i kommentarsfälten,nu får partiet organisera lokala bloggar i stor skala "Hangarfartyg" där bålgetingarna går in tankar och drar ut igen.Fan dom vassaste SD BLOGGARNA DRIVS JU IDEELT/PRIVAT

KLOCKORNA RINGER SÅ ATT MAN DANSAR JITTETBUGG PÅ BÅRHUSENDET ÄR STEG ETT INGET ANNAT.330000 VÄLJARE KRÄVER EN BLOGG SOM ÄR 3 GÅNGER VASSARE ÄN POLITISKT INKORREKTA NYHETER.

2011-04-20 @ 08:38:38
Postat av: Lasse

Helt rätt!

Låt inte SD bli lika toppstyrt som 7-partiet!

Uteslutning är nämligen ett bra sätt att täppa till truten på de som är obekväma.

2011-04-20 @ 08:39:24
Postat av: Ugglan

Jag har börjat tröttna på SD efter alla uteslutningsärenden. Verkar inte bättre än att det är Expo som nu styr över SD. Skall SD hänga kvar i riksdagen efter 2014 fodras det förändringar i partitoppen. Så mycket kritik som nu riktas mot SD toppen kan inte få gå spårlöst förbi.

2011-04-20 @ 09:07:15
Postat av: Tjadden

Om man går in och läser på EXPO hemsida så får man sig en lektion i hur vänstervridet Sverige är.

När det gäller EXPO som organisation så kommer man onekligen att tänka på STASI i det forna Östtyskland och vilket helvete vanligt folk måste haft det med detta angiverisystem, som också nu Sverige håller sig med genom EXPO verksamhet att uppmana hyggligt folk till angiveri.

2011-04-20 @ 09:12:25
Postat av: Ingenjören

@Jägarn: Du glömde Frimurarna-Fluormaffian-CIASÄPO kopplingen i din uppräkning.

2011-04-20 @ 09:17:49
Postat av: Tjadden

Vill man ta del av vad som händer i vårt land utan fördomar ska man läsa och lyssna på Jan Millds blogg "Tänd ett ljus"

Här kan man tala om saklig information utan en massa skitprat, jag tror, att komma närmare fakta än vad Janne gör på sin blogg går inte.

2011-04-20 @ 09:22:34
Postat av: hollands hopp

Du har rätt i att Expo inte ska ges mer respekt än de förtjänar. Men jävulens advokat måste påminna dig om att den mesta ryggdunkningen här är från samma 20-30 pers som på nätet jämt och ständigt lyfter fram och förstorar detaljer som ska påvisa att SD inte är tillräckligt radikala och neggar på allt. Gissar att flera av dem är rejects som till sin besvikelse inte platsade i partiet. SD ska vara stolta över ert utmärkta jobb i riksdagen hittills och tack för den bästa SD-bloggen Alfsson.

2011-04-20 @ 09:39:30
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Utmärkt artikel Thoralf. Önskar dig och alla andra som slåss för Sveriges framtid ( ser mörk ut ) en skön och härlig påsk. Dom har ju lovat fint väder. Själv skall jag och min hustru m fl lämna ankdammen Sverige för några dagar. Hoppas också att partiledningen tar lite lärdom från våra grannländer. Dom har inte stoppat huvudena i sanden. GLAD PÅSK:

2011-04-20 @ 09:44:25
Postat av: Gubben o Gumman

SD är 5.7% radikala,när kommer det lilla Cessna planet över Frölunda med texten "Hjälp oss släcka dessa bränder i valet 2014"

Kostnad 5000-10000kr ?Visas i AKTUELLT och RAPPORT ca 1kr styck för varje ny SD röst.Kanske en helikopter som vattenbombar bränderna svårt att kasta sten på den.När får vi se "Sverigekartan" med blå blinkande lampor där överfallsvåldtäkter ägt rum samt röda där mord/skolbränder ägt rum.Sedan finns det ingen lag som säger att SD inte kan stagnera runt 5%,man behöver bara bli som sjuklövern

Enda skilnaden är att man har hela media emot sej men det är ju en skitsak i sammanhanget.SD handlar om PR hoppar man över detta långvariga steg så blir tiden i Rosenbad begränsad.Den dagen nackhåren inte reser och knytnäven spänns när man går in i Rosenbad den dagen finns alltid gurkodling som alternativ till politiken.Ordningslistan i riksdagsgruppen styrs av antalet bloggbesökare på den personliga bloggen,där finns intresset från både läsaren och bloggaren.

Lägg till en "Las" regel också för säkerhets skull.Så kommer partiets företrädare in på rätt bana där väljarna finns.SD kommer aldrig att växa med hjälp av svensk media.

2011-04-20 @ 10:08:09
Postat av: Bo Karlsson, SD Västervik

Detta behövde verkligen sägas, Thoralf! Vi får absolut inte drabbas av uteslutarsjukan. Uteslutning är något som skall tas till i yttersta nödfall: Mot grova brottslingar och mot personer som långsiktigt och medvetet arbetar mot partiet eller som under lång tid mobbar enskilda partikamrater. Eller grovt ideologiskt avviker och inte rättar sig efter demokratiskt fattade beslut om partiprogram m.m. Aldrig annars.

Börjar vi låta Expo bestämma takten och tvingar vi aktiva och bra medlemmar att lämna partiet för ett enda misstag, ja, då kommer aktiviteten på gräsrotsnivå att gradvis dö bort, då allt färre kommer att vilja / våga engagera sig.

2011-04-20 @ 10:13:36
Postat av: Bengt

Jag vill meddela att jag härmed har slutat att kalla de svenska media anställda politiskt korrekta kräken för journalister, helt enkelt för att de inte är journalister. Journalister gräver och förmedlar sanningar, de svenska mediaanställda sitter på röven och förmedlar pk lögner. Utlyser härmed ett nytt mer passande namn för kräken.

2011-04-20 @ 10:40:25
Postat av: Gubben o Gumman

Holland hopp? : Visst känns som Thor-alf är lite lite fundersam va...har du inte fått blogginlägget lite om bakfoten, "bästa bloggen"(smöris där)

Sedan ger du dej på oss rejectade bollträn med liv och lust för att vi dunkar rygg?Fast ett nytt ord har du varit med om att skapa :

"Den radikale Sverigedemokraten"Tänk vad glad AW Svensson skall bli (till häst)

Snart skolen höres:"Inga Boljeviker på "våra" gator eller redaktioner.

Skicka pundarna till Sibirien el dårhuset"Ditt inlägg är så välkallibrerat med bloggtexten så vi måste få ge dej "Äggbert de la Hojja priset"Det är ganska få som får det, mycket hedrande...

Endast 20-30 personer har fått detta pris sista 200 åren.

2011-04-20 @ 10:47:04
Postat av: Red

Läste om dig via Fria Tider. Jag tycker det är bra och starkt av dig att sätta ner foten och kräva att flummet med Expo slutar.Ett stort stort stort lycka till i kampen!

2011-04-20 @ 10:50:26
Postat av: AWSvensson

Hade det handlat om poker så sitter Sverigedemokraterna på en royal straight flush, det gäller bara att spela ut korten utan att få panikångest. Både kartan och verkligheten talar för Sverigedemokraterna, i takt med att folk förstå att de är grundlurade så kommer missnöjet att växa lavinartat mot dessa lögnare med 7 klövern i toppen.

Det gäller alltså att vara vaken för dessa strömningar i väljarkåren och övertyga dem om var de hör hemma. En förråd person som tagit steget och blivit SD - sympatisör har mycket svårt för att återvända till dessa lögnare.

2011-04-20 @ 10:53:22
Postat av: AWSvensson

En DO anmälan för att man kallar en zigenare för zigenare istället för det nysvenska ordet rom som betyder zigenare eller en spritdryck eller fiskägg när det stavas med liten bokstav, dock kan det om det inleder en mening kunna förväxlas med Rom som är en stad. Något att tillägga GoG.

Postat av: Stefan K

Just nu sitter Expos styrelse och jublar ikapp med gammelmedia. Det här småbarnstjafset är precis vad de önskar.Att inte våga skriva vad man känner i rädsla för Expos pinsamma agenda, är att gå fel väg. Alla vet Expos intentioner och vilken bakgrund styrelsen och medarbetarna har.Har SD verkligen råd att utesluta representanter för att någon sagt eller skrivit ord som inte faller gammelmedia och Expo i smaken?

2011-04-20 @ 11:21:53
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Dalsvensk

Assyriska, Syrianska, Aramieska, Amhariska

Dalkurd, Dalturk. Dalarab, DalsomaliFörr bar fotbollslagen i Sverige ortens namn, idag bär de klanens namn.

Sverige förvandlas alltmer till ett primitivt stamsamhälle!

2011-04-20 @ 11:22:21
Postat av: alf

Vi svenskar har tydligen mycket att lära av våra invandrare vad det gäller hygien. Vi drar hem en massa ohyra på våra resor, jag har aldrig hört talas om att nysvenskarna gör det. Skärpning, pursvenskar.

http://svt.se/2.22620/1.2400454/ohyra_-_vaxande_problem_i_svenska_hem

2011-04-20 @ 11:23:02
Postat av: Kalle

Se till att få gehör för denna linje hos partiledningen, Thoralf. Expo ska inte ha något inflytande på SD.När expo ringer bör man istället konfrontera dem för hur de fått tag i sina uppgifter. De begår olika sorters intrång i mail, kontoregister, medlemdsregister m.m. Läckor från Säpo till expo är ännu mer skrämmande.Nej, samlas till motstånd mot expo. Be dem dra åt helvete när de ringer. SD:s väljarkår läser inte expo och skiter fullständigt i vad de tycker.

2011-04-20 @ 11:27:27
Postat av: Ugglan

Efter alla skriverier som varit börjar man ju undra över vilka kontakter SD har med Expo. Är det så att man samarbetar? Jag börjar bli mer och mer misstänksam mot SD-s ledning.

2011-04-20 @ 11:35:10
Postat av: Calle

Bra rutet Thoralf! Som C-H Hermansson sa " nån jävla ordning får det va". När hade SD sin största uppgång? Tror att det var efter J. Åkessons uttalande om " den muslimska faran".SD får inte släppa kärnfrågan- det är ju det som gör partiet unikt jmfrt. med dom andra och som gör att bl.a. jag röstar för Sverige.Sen kan man undra hur i h-e en borgerlig alliansregering kan stötta Expo ekonomiskt och använda dom som sakkunniga i massa frågor som rör extrema strömmningar. Dom är ju själva en extremorganisation på yttersta vänsterkanten. Nä, ska man ha en sådan granskande organisation skall den vara "neutral" och granska både höger OCH vänster grupper samt även religiösa extremgrupper.

2011-04-20 @ 11:59:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Puh hur skall vi hinna med allt vi har precis kommunicerat med Erik Almkvist på Fria Tider.

Det gick skitbra, nu är problemet med kommitter historia.Lite får man väl förstå zigenarna det är ju inte så djävla muntert att bli kallad "Butelj" kan ju lätt missuppfattas Sverige är ju lite kinkig med alkohol.Vi såg att Thor-alf blivit uppringd, men då kom vi att tänka på vad Janne Loffe Kalsson sa till Italienaren hela tiden "Skit på dej"Du förstår den högintelligenta kopplingen med Italienare och Rom va?Så jobbar "skräddarskribenter"

2011-04-20 @ 12:04:01
Postat av: Gubben o Gumman

Ugglan : Vad har du i kaffet?

2011-04-20 @ 12:05:11
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vad tror du om Facebokgruppen

Tommy Hansson tack för denna tiden"?

2011-04-20 @ 12:06:49
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Vi har informerat Erik A om barmatsfaktorn på Fria Tider.

2011-04-20 @ 12:09:37
Postat av: Calle

I YouGovs senaste undersökning svarar 58 % av 1200 tillfrågade att SD har den bästa invandringspolitiken. Vi får inte vika från den rätta vägen.

2011-04-20 @ 12:10:04
Postat av: Allemand

Igen, bra svar Thoralf, Expo behöver inga kommentarer från SD. De hittar på sin dynga i allafall.

2011-04-20 @ 12:21:05
Postat av: Gubben o Gumman

Bra Calle det är just här PR biten kommer in vi ville inte skriva denna siffra förrut ang sympatier för SD: invandrapolitik.

Vi väntade in dej.Man skulle lite skämtsamt säga att nu ringer inte bara klockorna för partiledningen, nu ringer hela djävla kyrkan.Skjuta på sittande fågel med pansarskott.

Slå in straffen i öppet mål.

Sparka in öppna dörrar.

2011-04-20 @ 12:24:55
Postat av: SM811

Håller helt med dig Thoralf. Bra skrivet.

2011-04-20 @ 12:29:11
Postat av: Notarien

Expo läser allt här. Bra! Detta är till Expo:Hur känns det att veta att era barn och barnbarn kommer att få skämmas över er och det ni håller på med? Tänk, att inte med stolthet kunna prata om sina föräldrar och morföräldrar. Sorgligt värre...Ni har chansen att hoppa av nu, innan det är för sent! Eller välj att inte skaffa barn...

2011-04-20 @ 12:57:42
Postat av: Sverige Fritt

Bra Thoralf. Det är dags att sluta rätta sig efter den politiska korrektheten.

2011-04-20 @ 13:02:49
URL: http://svfritt.wordpress.com
Postat av: MatsBern

Det är med glädje jag läser detta inlägg i debatten,den smörja som pressavdelningen har delgett mig via mejl har nästan kostat mig tron på SD.Blir detta SDs linje så är vi på rätt spår i gen.Tack för ditt modiga sinnelag Thoralf.

2011-04-20 @ 13:10:11
Postat av: Martin Linderoth

Bra skrivet, håller helt med!

Vi ska inte ta någon skit från PK-media.

2011-04-20 @ 13:12:05
Postat av: Kson

Helt rätt!

Det sista Sverige behöver i dagsläget

är ännu ett PK-parti som media indirekt kontrollerar.

Dessutom kommer en hårdare ton förmodligen bara att stärka stödet för SD. Medelsvensson är knappast någon hbt-rödstrumpa som älskar massinvandring och kulturmarxism. Nej, "Svenne" må vara hjärntvättad och sovande, men kommer att ta strid när verkligheten (till sist) knackar på dörren.

2011-04-20 @ 13:37:42
Postat av: AWSvensson

Nu ska ni inte tro att jag tjuvstartat påskfirandet och förvirrat mig in på EXPO sajten, men lite nyfikenhet kan inte skada, grabbarna har ju i alla fall humor , demokratisk tidskrift, ännu ett nysvenskt ord ,demokratisk , vad det nu skall betyda. I övrigt så påminner denna sajt om Fria Tider , Politisk korrekt, man dra kanske andra slutsatser men vem bryr sig om dem. Att man skriver mer här om Sverigedemokraterna än på samtliga SD bloggar tyder på att man hyser varma känslor för SD, på något annat sätt kan jag inte tolka denna sjukliga fixering på Stalkermanér.

2011-04-20 @ 14:37:37
Postat av: Tony Ingman

Till Expo: Hur känns det att existera på människors ihopsparade medel, dom, som inte har haft några arvingar, utan i god tro låtit arvet gå

till Allmänna Arvsfonden i tron att det kommit till nytta exempelvis inom forskning mot sjukdomar. Det är för bedrövligt att ljugande slasktrattar som er, som sysslar med rent landsföräderi mot befolkningen skall existera på

medel som folk har släpat ihop under en hel livstid.

2011-04-20 @ 14:54:14
Postat av: boj

Håller med Kson. Man har intagit en för mesig och mjuk ton gentemot 7-klövern.Är också av uppfattningen att en betydligt mer kritisk och frän ton skulle gynna SD. Är det någon som vet om och när Petzell kommer tillbaka?.

2011-04-20 @ 14:58:21
Postat av: Kalle

Nu är rasism inblandat i allting i samhället. Jag undrar därför om jag är rasistisk när jag är emot att en muslimsk iman anställs av den kristna svenska kyrkan???Är jag rasistisk i SD:s ögon då???Är jag rasistisk i EXPO:s ögon då???

2011-04-20 @ 15:59:51
Postat av: Citronen

Helt rätt Thoralf, som vanligt! Självklart ska inte SD krypa för Expo, då är partiet slut!Det finns dock en person som MÅSTE uteslutas ur SD:

Tommy Hansson himself. Omgående!!Läs denna debattartikel om Tommy Hansson, den är skriven av en SD-medlem:

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=958

2011-04-20 @ 16:41:45
Postat av: En SD sympatisör

Jag skulle önska att Jimmie Åkesson visade sig mer aktiv i de olika debatter som poppar upp.

2011-04-20 @ 17:02:33
Postat av: Ex occidente lux

Expo-skit är en merit! Hade jag fått ett positivt omdöme i Expo hade jag nog drabbats av panikångest! Jag håller med Din argumentation, Thoralf. Jag satte kryss för Ditt namn på valsedeln och det ångrar jag inte. Jag träffade Tommy Hansson för första gången för ca 35 år sedan och tyckte han gjorde ett bra intryck då. Hans koppling till Moon-sekten fann jag dock märklig.

2011-04-20 @ 17:08:04
Postat av: MatsBern

Jag har precis avsagt mig fler nr av SD-kuriren.Jag kan inte acceptera att en Expo vurmare och sektmedlem är chefredaktör.

Vänligast

2011-04-20 @ 17:15:14
Postat av: AWSvensson

För att återkomma till EXPO, att sitta där i en skyddad tillvaro och kasta dynga utan möjlighet för läsare som besitter en mer sansad bild av verkligheten att tillrättalägga genom kommentering , gör inte dessa pajasar trovärdiga. Några större arbetsnarkomaner återfinns nog inte i denna skara då de matas med medel i takt med att de smutskastar verklighetsbaserade politiker. Så de facto , dessa individer befinner sig på en sådan låg nivå så vi skulle hålla oss för goda att ens erkänna deras existens.

2011-04-20 @ 17:15:58
Postat av: ! ! !

Västvärlden behöver en ledare som talar klarspråk, en ledare som inte hycklar.

Folk har tröttnat på lismandet och den politiska korrektheten gentemot islam; folk vill höra sanningen.

Donald Trump skräder inte orden:http://www.liveleak.com/view?i=dac_1302802515Go for president, Donald; Go ! ! !

2011-04-20 @ 17:17:07
Postat av: Isak Nygren

Jag håller med dig Thoralf. Frågan är om ett uteslutningsärende någonsin har gått rätt till oavsett om uteslutningen har varit befogat i vissa fall. Detta problem har hängt med redan från första början.Utesluter man folk för minsta lilla så kommer SD definitivt gå samma väg som Ny Demokrati. I stort sett alla som har fått ett uteslutningsärende emot sig blir utesluten oavsett vad man än kommer med försvar. Partiledningen fäller hellre än friar. Det är det största problemet.Det var därför jag lämnade partiet i protest istället för att vänta med att bli utesluten. Ni kan läsa mer här:http://isaknygren.wordpress.com/2011/03/27/darfor-lamnade-jag-sd/http://isaknygren.wordpress.com/2011/03/28/darfor-lamnade-jag-sd-del-2/http://isaknygren.wordpress.com/2011/03/29/darfor-lamnade-jag-sd-del-3/

2011-04-20 @ 17:18:54
URL: http://isaknygren.wordpress.com
Postat av: Ugglan

Det känns liksom att Expo styr och ställer lite hur som helst med SD. Expo har fått SD att dansa efter deras pipa. Skall jag i fortsättningen lägga min röst på SD bör samarbetet med Expo omedelbart avslutas.

2011-04-20 @ 17:44:07
Postat av: Stefan K

Kalle 15:59 har helt rätt.

Idag letar Expo och media faktorer i varje debatt där de kan lägga fram ordet rasist. Har ni hört någon debatt i ämnen som sport, politik, nutid och framtid där inte ordet rasism återfinns. Folk törs snart inte ha åsikter i rädsla för att mediedrevet och organisationer som Expo knackar på dörren och vill hänga ut en.

Nej SD, fel väg att gå och nu tror jag vi alla vill veta om Tommy Hanssons ord är vägledande för partiet eller en rent personlig åsikt?

2011-04-20 @ 18:13:31
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tony Ingman

Enligt sign. Knut Zweisten på Fria tider, så jobbar där 16 personer på bidragsberoende Expo, alla16 är pursvenskar alla namngivna, alltså precis som på aftonbladet, som sagt vi gillar olika. Troligen bor heller ingen av dessa 16 i dom

berikade områden som dom vill pådyvla andra.

Pinsamt Expo, mycket pinsamt, har ni överhuvud

taget någon gräns för ert hyckleri???

2011-04-20 @ 19:01:36
Postat av: Gubben o Gumman

Detta delikata "ärende" kräver att två "Äggsperter" reder ut det hela.Först och främst så "lever" Expo på SD likt en parasit på en vattenbuffel.Därför skall man inte ge denna terroristorganisation någon "bensin".

Det är "Tack för kaffet som gäller".

(Betyder dra åt h-lvete)Vad gjorde Tommy Hansson?

Vad gjorde Thor-alf Alfsson?EXPO och deras allierade gammelmedia och dess Bojleviker har bara ett mål: så splittring inom SD.

Samma koncept som med ny demokrati."Thor-alf Alfsson KRITISERAR partiledningen"

"Tommy Hansson tar kritiken med ro"

"Partiledningen granskar alla märkliga utalande"

(Expos "artikel")Ja men det är väl kanon att man gör det,det finns ju en och annan som måste babbla om raser inom partiet uppenbarligen,som lika uppenbarligen har hamnat i fel parti utan att själva förstå det.Då använder partiledningen/riksdagsgruppen partipiskan samt en "LELLEFON"

SD kurirens redaktör har lika lite i detta att göra som Lyckoslantens redaktör.Tillhör möjligen Tommy Hansson riksdagsgruppen?

Thor-alf Alfsson gör uppenbarligen det.Begriper inte Tommy Hansson att Expo är ute efter Thor-alfsson när dom ringer till honom?Att alla som röstat på SD inte vill ha något skitsnack om raser är redan intecknat så att säga.

Det är förmodligen lika klart hos partiledningen som 330000 väljare.Vem som står högst i kurs bland dessa väljare av Hansson och Alfsson råder det nog inget tvivel om.Tommy Hansson lämna ditt uppdrag med omedelbar verkan du är helrökt för all framtid.Nu har både Björn Söder och Tommy Mattson skitit i det blå medlemskåpet när det gäller att gulla med Boljeviker, som är ute efter Thor-alf Alfsson.Börjar bli irriterande ,lägg ned denna uteslutningsgrupp eller vad det nu är för trams.Låt för guds skull dessa kjolklädda killar i Expo sitta och bränna Stig Larsson och Allmäna arvsfondens pengar i sin egen arbetskygga värld."Sällan har så få producerat så lite för så många miljoner"

(Citat Winston Blurphill)Expo är en del i propagandamaskineriet som håller på att krama den sista kronan/skiten ur pursvenskarna och "hangaroundsen" ,till och med dom avlidna.Möjligtvis kan man önska dessa clowner god jul och gott nytt år när dom ringer oavsett vilken tid på året det är.2011-04-20 @ 19:28:28
Postat av: Stefan Forsman

Bra Thoralf!Stå på dig, vik dig aldrig för dom där på Expo, eller andra liknande.Sverige behöver flera som dig Thoralf. Människor med mod. Tyvärr är det sällsynt idag. Hoppas flera tar efter dig, och finner modet. Vad har vi att förlora?MvhStefan Forsmanwww.getlostinthewild.comwww.forsmanselfdefense.com

2011-04-20 @ 19:28:50
URL: http://www.forsmanselfdefense.com
Postat av: Henke

Bra Toralf,med den vägen som ledningen valt kommer dom köra ner i samma dike som NYD!

2011-04-20 @ 19:50:46
Postat av: DanneSwede

Bra att du står på dig Thoralf och inte viker dig för EXPO!EXPO som komiskt nog kallar sig för demokratisk tidskrift är inget annat än Stenkastarvänstern i finare förpackning och ett hot mot yttrandefriheten på samma gång.

2011-04-20 @ 19:51:37
Postat av: Gute

Med Mona Sahlin i styrelsen, så ser framtiden ljus ut!

2011-04-20 @ 20:16:25
Postat av: Skånepåg

OT

Den 17 april hade Thoralf ett inlägg med rubriken ”Skrämmande exempel”, som bl.a. handlar om Alexander Louhichi och hans kufiska organisation ”Invandrare för Sverige”.På sin blogg skriver Alexander Louhichi i dag: ”…I samband med den inbjudan kan vi även dskutera vem som är svensk av oss två.. Du som tror att du är uppväxt i ett enfalds Sverige eller jag som vet att jag är uppväxt i ett mångfalds Sverige. Vad sägs Herr Alfsson?”När man läser ovanstående gallimatias kan man verkligen undra hur i herrans namn denna människa är funtad? LOL, för här är sannerligen inte alla kameler på plats i oasen!

2011-04-20 @ 20:46:07
URL: http://www.alexanderlouhichi.wordpress.com
Postat av: surkart

Rätt talat Alfsson, vik inte ner dig för expos kommunister !

2011-04-20 @ 21:14:55
Postat av: OT

SD är Expos mardröm, eftersom de vet att en dag så kommer medborgarna i detta land med SD's hjälp återsända dem till sitt forna hemland DDR.

2011-04-20 @ 22:11:03
Postat av: Elsa B.

Ondskans (Expo) senaste taktik går ut på att så splittringsfrön inom SD.

Spela inte med!

2011-04-20 @ 22:17:08
Postat av: Leif

Nej! SD ska aldrig vare sig krypa för eller anpassa sina uttalande inför vad EXPO anser. Det räcker med att vi har sju partier i riksdagen som inte vågar agera självständigt utan i snart sagt varje fråga anpassar sig efter vad media och extremmedia anser.SD har inte nått sina framgångar genom att vara ett krypande parti utan istället för att dom vågat kritisera och vara inkorrekta. Dom som lägger sin röst på SD vill ha förändring, inte anpassning.Bra agerat Thoralf. Ångrar inte en sekund att jag personröstade på dig.

2011-04-20 @ 22:33:39
Postat av: Bob

Helt rätt Thoralf, instämmer till fullo! Jag tycker också att det är fullständigt obegripligt varför vissa SD-politiker överhuvudtaget befattar sig med Expo. Syftet med den tidningen och organisationen är att förstöra för SD och se till att massinvandring och den fortsatta förstörelsen av det svenska samhället fortsätter. Jag hoppas för övrigt att Tommy Hansson, som är en ideologiskt avvikande figur inom partiet, försvinner så småningom. Han vurmar mer för de kristna irakierna och syrianerna i Södertälje än svenskarna.

2011-04-21 @ 08:44:22
Postat av: Liger - The Biggest Cat on the Planet

NICE :)

2011-04-21 @ 09:26:42
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: Less

Bra att säga ifrån till Expo, men kommentarer på nätet lite här och där gör att jag känner ännu mer hopplöshet för Sveriges väl... Det är lätt att sitta och gnälla bakom datorn, men vem kämpar för Sverige? Ska vi inte hålla ihop trots meningsskiljaktigheter mot något i SD. SD ÄR vårt enda hopp...

2011-04-21 @ 17:40:11
Postat av: Patrik, Ängelholm

Jag håller med om mycket i det du skriver som vanligt, inkl ang. kriterier för uteslutning.Däremot blir jag lite förvånad att du skriver att SD-företrädare får uteslutningsärenden emot sig i parti och minut p.g.a. att Expo uppmärksammar dem för "rasism". Jag kan ha missat något förstås, men förstår inte vilka fall du syftar på.Inga SD-företrädare jag känner till som länkat till sajter som ansetts rasistiska av Expo, har uteslutits av det skälet (men däremot i vissa fall för vad de själva skrivit, och jag vill då nog påstå att det handlat om mer än bara förlupna ord).Jana Lund i Kävlinge hade någon länk som blev uppmärksammad för nån vecka sedan och lite längre tillbaks var det ju Björn Söder själv som länkade till Fria Tider, vilket det blev ett j-a liv om i gammelmedia. Varken Jana eller Björn har som följd fått några uteslutningsärenden emot sig, vad jag känner till...Uteslutningsärendet mot Allan Jönsson har andra orsaker och är faktiskt det första uteslutningsärendet jag kan minnas att jag någonsin haft svårt att förstå. Kritik mot SD-riksdagsledamöternas ledamöter är befängd och måste bottna i brist på perspektiv och/eller avundsjuka. Men skäl för uteslutning är det enligt min uppfattning inte, något måste ju rymmas inom takhöjden.

2011-04-21 @ 18:06:14
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Patrik, Ängelholm

"Kritik mot SD-riksdagsledamöternas ledamöter "Ursäkta felskrivningen. Vad sägs om:"Kritik mot SD-riksdagsledamöternas löner"

2011-04-21 @ 18:08:20
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Lessismore

Finländare om att de etniska finl kommer vara i minoritet i framtiden om invandringen fortsätter...

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kantasuomalaisista+voi+tulla+v%C3%A4hemmist%C3%B6/HS20100720SI1MA01nb4

2011-04-23 @ 08:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0