EXPOLÖGNER

Jag har ikväll varit på Guldfågeln Arena och sett KFF vinna över Elfsborg med 2-1. Återigen vände man ett underläge till seger och har därmed inte tappat någon poäng på den nya arenan.

Nu har jag läst Expo:s artikel om mitt blogginlägg och som jag misstänkte missade man hela poängen och lyckas med konststycket att få det till att jag skulle vara upprörd över att rasister utesluts ur SD. En helt lögnaktig beskrivning av Expo men vem är det minsta förvånad. I mitt blogginlägg nämner jag inte ett enda ord om några rasister jag tar heller inte upp något enskilt fall av uteslutning. Nu har ju jag och Expo väldigt skilda åsikter på vad som är rasism. De som jag anser förespråka rasism inom SD skall utan tvekan uteslutas ur SD men att t.ex. säga att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken är inte rasism.

Enligt Expo är säkert BRÅ en rasistisk myndighet men enligt mig är det en myndighet som bara gör sitt jobb, även om de kunde göra sitt jobb bättre och inte så politiskt korrekt. Men de är väl skrämda till vettet av organisationer som Expo och pk-etablissemanget.


Kommentarer
Postat av: Bubba

Expo och deras betalda lögnare ska bemötas med tystnad från de som de utmålat som fiender. SD ska inte tro att det går att krama ihjäl Expo. Sådana som Expo ska bemötas som man bemöter vänsterextremister, nämligen med information, upplysning och kritiska granskningar. Man ska aldrig inlåta sig i dialog med dem, inte ge dem uttalanden för det ger dem en legitimitet som de inte förtjänar.Något alla bör tänka på.

2011-04-20 @ 22:16:53
URL: http://www.youtube.com/watch?v=DIFjJm6N1Nc
Postat av: Nisse i Hökarängen

Kan inte nån säga åt Tommy Hansson att han bör knipa igen kakintaget, måste han överhuvudtaget hålla på och föra en massa meningslösa diskussioner med SDs motståndare? (i det här fallet expo). Fattar inte vad det är för mening med att ens diskutera med expo för? (kan nån ge mig en enda bra anledning?!) har inte folket i SD förstått vad expo är ute efter?En stor eloge till dig Thoralf som står stolt, stark och rakryggad och inte matar expo-trollet!Sätt Hansson på media träning! Snabbkurs: att tala är silver, att tiga är guld...

2011-04-20 @ 22:25:27
Postat av: jesse fransson

Faktum kvarstår, inte en enda normal Svensk bryr sig i expo det finns så ohyggligt mycket alternativ media (tack å lov) expo läses av redan kommunistfrälsta i första hand

2011-04-20 @ 22:41:07
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: OT

Jag skulle hemskt gärna vilja ha Expos "expert" åsikt om hurvida en länkning till följande sida är förkastlig: http://vladtepesblog.comDär man idag kan läsa/se följande:1) Mounting Evidence of Rebel Atrocities in Libya

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?2) The Silent Extermination of Iraq’s ‘Christian Dogs’

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?3) New car fires erupt in Gothenburg suburb

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?4) Newt Gingrich on Immigration

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?5) Indonesia: Most of Jakarta police force to protect churches from terror during Easter

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?6) Banished for his Christian beliefs: Now electrician who had a cross in his van is thrown out of depot

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?7) NORWAY: MUSLIM TAXI DRIVERS REFUSED ELDERLY JEWS RIDE TO SYNAGOGUE

Fråga: Är denna information ett brott? I så fall varför?Resten får ni läsa själva på egen risk då ni lämnar DDRs skyddande PK-filter.

2011-04-20 @ 23:01:52
Postat av: Robin Shadowes

Jag återupprepar min åsikt att om nån bör uteslutas så är det mohammedanen Tommy Hansson. Är ni rädda för att han skall bli en likadan hatare som Funebo, Klaric och Rumpa? Då är det mycket värre att låta trojanen härja inom partiet. Har inte tanken slagit er att det kanske var Hansson som läckte den där listan med en massa namn förra året?

2011-04-20 @ 23:41:24
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Dalsvensk

Assyriska, Syrianska, Aramieska, Amhariska,

Dalkurd, Dalturk, Dalarab, Dalsomali,Förr bar fotbollslagen i Sverige ortens namn, idag bär de klanens namn.

Sverige förvandlas alltmer till ett primitivt stamsamhälle!

2011-04-20 @ 23:58:49
Postat av: Magne

Syrianska nästa på Guldfågel arena.Var idag på matchen mot Elfsborg. Främst var det arenan jag ville se. Wow! Rydström den siste. Åhh vad jag längtar efter att den sorgliga mannen skall lägga dobbarna på hyllan. Sport och politik hör inte ihop.Annars saknade jag "Heja Kalmars röda bröder" i högtalarn. Suck..

2011-04-21 @ 00:22:05
Postat av: MartinA

Om det är någon som borde vara föremål för ett uteslutningsärende så är det Hansson som vurmar för en facistisk organisation som expo.

2011-04-21 @ 00:39:32
Postat av: Dalsvensk

Magne: "Sport och politik hör inte ihop".- Syrianska, Assyriska, Dalkurd, Dalsomali och dyl är namn som anspelar på etnicitet och/eller ras och har en politisk dimension.

- Ledningen för Syrianska FC slår sig för bröstet på att det är ett "svenskt" lag. Konstigt då att det heter Syrianska FC och inte Svenska FC!

- Generellt kan man med facit i hand säga att invandrarorganisationer inte bidrar till att assimilera invandrare i det svenska samhället, snarare tvärtom. Invandrarorganisationer bidrar till att främjar hat, tvedräkt och rasism.

2011-04-21 @ 00:58:34
Postat av: Magne

Håller med. Hoppas att Kalmar gör sitt och tar tre pinnar och där med bidrar till att skicka ned äckliga Syrianska till de lägre divisionerna där de hör hemma. Deras publiksiffror främjar knappast sporten.

2011-04-21 @ 01:14:57
Postat av: Liger - The Biggest Cat on the Planet

THanks For sharing :) have a great day :)

2011-04-21 @ 09:11:42
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: Ugglan

Vänsterfacisterna i Expo försöker slå in en kil i SD. Det skall dom inte lyckas med. Ingen, vare sig sympatisör, medlem eller förtroendevald skall tala med Expo. Det ger dom bara vatten på kvarn.

2011-04-21 @ 09:46:43
Postat av: Gubben o Gumman

Man får helt enkelt ta Expo för vad det är :Ett enda stort EP anfall.

Elektriska strömningar kan vara ett eländeDessutom en ekonomisk förening likt Al Baracat som förmedlar miljoner till Vänsterpartiet från bla Almänna arvsfonden bla.Tittar man på reportrarnas bilder inser man att anabola steroider inte gjort sitt intåg på red. än

Fast High Heels är coolt också...Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson SD el mosslimska brädseglaresällskapet.

2011-04-21 @ 10:05:20
Postat av: Pelle

Varför är rasism så förfärligt?

2011-04-24 @ 04:16:38
Postat av: sunglasses for glasses

!! thanks for sharing. look forward your new posts.

2011-07-23 @ 05:36:48
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0