EXEMPEL I MEDIA

Den senaste veckan har varit lite turbulent sedan SVT tog upp ett gammalt blogginlägg från september 2009 om gruppvåldtäkter.

Det är ett antal journalister som ringt och frågat/intervjuat mig angående detta under veckan och de flesta eller rättare sagt, alla utom en journalist har varit korrekta.Radio Kalmars Banna Thioubou
ringde i måndags och ville intervjua mig. Jag hörde omgående på hennes ton och sätt att hon inte var det minsta objektiv. Utan hon var näst intill aggressiv i sitt språk. Hon hävdade att det inte fanns några belägg för mina påståenden om våldtäkter och att hon varit i kontakt med BRÅ som inte kände till några undersökningar. När jag upplyste henne om en undersökning från BRÅ hade hon helt plötsligt läst den men hävdade att det inte fanns någon statistik om våldtäkter i rapporten. Jag uppmanade henne att läsa rapporten en gång till.

När det sedan visade sig att hon bandat hela samtalet utan att upplysa mig om detta blev jag minst sagt irriterad.

När jag sedan läser artikeln och det som uppenbarligen har gått ut i etern ser jag följande.

– Det skulle vara intressant att veta var han har fått uppgifterna ifrån, jag har inte sett något liknande och vet att det inte är sant, säger Jan Andersson från BRÅ.

Banna Thioubou kommer säkert göra karriär inom den politiskt korrekta mediabranschen. T.ex. hos EXPO, anlagen finns och objektiviteten saknas fullständigt även om fakta finns mitt framför ögonen i en rapport från BRÅ. Frågan är om hennes invandrarbakgrund styr hennes agerande?


När man sedan jämför med t.ex. Västerviks Tidning
och det som Ulrik Alvarsson skrivit efter att han ringt mig framträder en helt annan bild. Ulrik Alvarsson har också varit i kontakt med BRÅ och fått ett helt annat svar. Så här lyder rubriken i Västerviks Tidning.I artikeln kan följande läsas.

”Thoralf Alfsson har rätt i att personer med invandrarbakgrund är överrepresenterade när det gäller sexualbrott i den senaste undersökningen som BRÅ gjort säger Jennie Zetterström, pressekreterare på BRÅ.”

Jag gissar att man på redaktionen för Västerviks Tidning gjort en mer ”rationell” bedömning eftersom mitt blogginlägg i september 2009 kom till efter att bland annat två gruppvåldtäkter anmäldes i Västervik. Med andra ord känner nog många till vilka förövarna var och att de också hade invandrarbakgrund och därmed är det ingen idé för Västerviks Tidning att mörka dessa uppgifter och anklaga mig. Artiklarna saknar dessutom alla de epitet som man annars vanligen sätter på oss Sverigedemokrater. Artiklarna finns tyvärr ej på nätet.

 


Kommentarer
Postat av: MatsBern

Banna Thioubou kan söka jobb hos OG hangarounden Jan Helin på aftonlognen,"vi gillar olika"kampanjen blev en flopp då det visade sig att redaktionen var klinisk ren från utlandsfödda.Dom enda "vi gillar olika"var dom som skötte städningen,och det är väl symptomatisk för dom bigotta multikulti förespråkarna.Vi gillar olika,bara vi slipper se dom.

2011-04-16 @ 15:40:37
URL: http://friatider.se/
Postat av: Skeåning

Föga förvånande är Banna Thioubou med i facebookgruppen "Sverigedemorkatern i riksdagen - Net tack."Sätt det i kontext till den vinklade artikeln om Thoralf, så kan det inte bli tydligare hur alltför många journalister, helt utan skam, och objektivitet låter sina egna politiska agendor prägla deras nyhetsrapportering. Det är inte värdigt en journalist.

Postat av: Anonym

Ta gärna kontakt med SR och undra varför man har en svart utländsk sverigedemokrathatare som programledare,en vänsterextrem journalist som dessutom inte klarar av att vara objektiv,vilket man kan se av Skeånings inlägg:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3113&artikel=19715942011-04-16 @ 15:59:34
Postat av: jesse fransson

Du kan bara helt enkelt banna Banna...Skämt åsido. Ingen normalt funtad Svensk köper media-skiten, du får nog bereda dig på många personröster nästa val Thoralf

2011-04-16 @ 16:03:01
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Hulda

Radio Kalmars "journalist" ska väl vara opartisk, eller..? Endast objektivt rapportera händelser inom stationens område.

Eller har hon själv tagit sig uppdraget att j-as med Thoralf? Vad händer då med hennes chef om hon stoppas och chefen är äkta Svensk..?

EXPO går nog igång då......

Nej, det finns säkert många papperskorgar att tömma för denna "sanningssökande faktasamlande" radiopratare....

2011-04-16 @ 16:07:43
Postat av: Lennart

Banna Thioubou är en sann representant för den statliga radion i vårt land. Tyvärr har vi inga krav på kvalifikationer utan mer på att man måste till alla medel rekrytera för att upprätthålla bilden på mångkultur.

2011-04-16 @ 16:14:14
Postat av: Allemand

Bra att du lärt dig en del av de erfarenheter som du haft med journalister. Nu har du lärt dig en till, de spelar alltid in för att kunna sätta dit dig. Bästa är alltid att be och få ringa upp.Hoppas att du nu delger din erfarenhet till de andra på nästa möte.

2011-04-16 @ 16:53:38
Postat av: Peer Pedersen

Gör som jag Thoralf; skaffa en diktafon och spela in alla samtal med journalister, glöm dock inte att upplysa att samtalet spelas in.

2011-04-16 @ 17:25:09
Postat av: Matsson

Jag hjälpe min vän att flytta till en ny lägenhet idag. Min väns farsa var där och vi samtalade lite om området min vän flyttat till.

Då visade det sig att han och hans 4 bröder alla vara SD'are.

Vi paratde en hel del och hade samma sunda åsikter.

Vi är båda överens om att fler måste vakna upp - här har alla PK journalister ett stort ansvar. Att skriva objektiv, inte mörka eller ljuga för sina läsare. Ska det vara så mycket begärt?

2011-04-16 @ 18:20:48
Postat av: kalle2

ingen ide att ge reportage till fulmedia, och särskilt inte före 15 maj 2011, då omval sker i Örebro och runt göteborg/trollhättan området.

fulmedia kommer använda allt sitt material till att klippa och klistra så budskapet passar deras agenda.vill fulmedia ha info kan de lämna sina frågor och Ni thoralf skriver era svar här på denna blogg. komplettera med en egen Youtubekanal. som är helt gratis och lätt att använda, tar inte så lång tid att ladda upp videos, som kan göras i windows videoprogram som laddas ner gratis från microsoft. använder man Mac så finns ju iLife 11, med Imovie installerad från start.denna site kan användas som referens vad SD sagt, då får fulmedia uppge SD bloggar som infokälla för sina reportage, och dessa SD sajter får reklam i tv. tv tittare och radiolyssnar kan då jämnföra källuppgifterna med fulmedias omarbetningar.

http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/SR-koncernen missbrukar sitt sändningstillstånd det grövsta. det finns ju ingen saklighet och opartiskhet som lagen kräver.

se denna infopdf

http://svt.se/content/1/c8/02/02/72/92/Arbetsboken%201.6.pdfhttp://svt.se/2.3784/2027292

2011-04-16 @ 18:35:39
Postat av: Gute

Fick Banna Thioubou jobbet som journalist p.g.a sina meriter....nej givetvis så fick hon gå före svenskarna i kön och kvoterades in. (kvinna OCH invandrare = full behörighet)Där ser vi ETT stort problem med inkvotering!Radio Kalmar måste vara ett riktigt hönshus, när de låter en hatare av Sverigedemokraterna intervjua en Sverigedemokrat...ha ha...ett rent otroligt klavertramp.Här stoltserar "journalisten" på sin Facebook med Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack.

Det här var det roligaste jag har läst på länge, nästan i klass med gamla härliga tidningen MAD!

http://sv-se.facebook.com/people/Banna-Thioubou/594529131

2011-04-16 @ 18:41:07
Postat av: Allemand

@Gute jämför inte den här sörjan med en seriös tidning som MAD är du snäll.

2011-04-16 @ 18:44:38
Postat av: Varin

Sannolikt har invandrares andel ökat en hel del sedan denna rapport."Av de personer som misstänktes för gruppvåldtäkter under 1990-talet var 58 procent svenskar,

32 procent invandrare (utrikes födda och folkbokförda i Sverige) och 10 procent personer som

inte var folkbokförda i Sverige. Av svenskarna hade en fjärdedel invandrarbakgrund (minst en

förälder född utrikes)".Källa BRÅ

2011-04-16 @ 19:07:40
Postat av: Hulda

Är det lämpligt att journalister tillhör politiska grupperingar bla. på Facebook..? De ska väl alltid vara neutrala.... Att de röstar på Miljöpartiet och tokvänstern för det mesta, är illa nog.....

2011-04-16 @ 19:17:52
Postat av: Gubben o Gumman

Brå:s rapport existerar även om man inte får göra nya av någon konstig anledning?

Det är det som kallas "Ivans demokrati"

Ivan gillar även gruppsex samt "speed",han är också barnsligt förtjust i ALLMÄNNA ARVSFONDEN.Även Wikipedia IQ -snitt världen finns att läsa.

Normalbegåvning är att föreslå, annars finns Kalle Anka som alternativ.Elin Krantz baneman var bördig från Etiopien Nancys från Somalia enligt "Fargott Knallström" så har man lite problem med överaskningssex söder om Gibraltar.

Detta framfört gråtande i SVT68 från Bongo.Detta vore väl lämpligt för "Radio Banana" att djuploda i, ty även en inkvoterad höna kan hitta ett korn,Samhall kan säkert hjälpa till.Sakine Makedon har en läsvärd artikel i Expressen.

En söt och förståndig svensk flicka med invandrarbakgrund.Du bör inte heller glömma att anmäla dej som blodgivare,ty vi har fått in en liten gen från länderna runt medelhavet och Afrika som gör att det går åt extra mycket blod.SVT68 SAMT TV DONKEY HAR KAMPANJAT HELA VECKAN.Världen behöver ditt blod Svenne Banan,dessvärre verkar inte håmisexuellas blod duga?Andra små "presenter" Svenne fått är bakterien som dödar spädbarn (SE läkartidnigen), eller TBC.Pizza kebab och skottlossning har också berikat landet, så till den milda grad att "Fnissborg" skall sänka momsen på krogen,en branch med många pursvenskar i halleluja.Tänk vad vore tex Södertälje utan sina Kalashnikovs?Sverigedemokraterna är inte problemet, partiet är lösningen på bla Sveriges ökande hälsoproblem.

Där ingår permanent andningsstopp samt blyförgiftning."Sverige är underbart" bla 55000 Somalier kan inte ha fel.Borde man inte anmäla Bingolottos färgfemma som rasistik,gult och rött alltså.....?Visst fan hade Tage Erlander fel när han sa att Sverige skulle vara ett homogent land vilket parti tillhörde han nu igen AW Svensson?"Lyssna på radio Banana vi sänder snömos med bananpure hela dygnet svennedjävel"

2011-04-16 @ 19:56:52
Postat av: MagentanHär finns en bra artikel av Kent Ekeroth på Newsmill:

"Kriminella utlänningar har ingen plats i Sverige"http://www.newsmill.se/artikel/2011/04/13/kriminella-utl-nningar-har-ingen-plats-i-sverige

2011-04-16 @ 21:56:59
Postat av: Sanningen framförallt

Massinvandringen har lett till att

- bildningsnivån i Sverige sjunkit

- analfabetismen åter blivit ett samhällsproblem

- språkkunskaperna i svenska språket dalat

- och den totala IQ-nivån i landet havererat.Massinvandringen har också lett till att

- våldsbrottsligheten ökat

- socialbidragskostnaderna skjutit i höjden

- arbetslösheten stigit.Det värsta dock som Massinvandringen har fört med sig är

- den arabisk-muslimska skamkulturen (sk hederskulturen)

- den muhammedanska terrorismen

som utgör ett allvarligt hot mot vår frihet, mot demokratin och den svenska kulturen.

2011-04-16 @ 22:07:57
Postat av: Anonym

"Av de personer som misstänktes för gruppvåldtäkter under 1990-talet var 58 procent svenskar"Ursäkta om jag inte hänger med i statistiken. Är det inte lite märkligt med tanke på procentsatsen ovan att man aldrig hört talas om dessa gruppvåldtäkter utförda av svenskar? Jag kan faktiskt inte komma på något fall? Stämmer det att 58% av alla GRUPPvåldtäkter utfördes av svenskar eller var det 58% av våltäkter? Alltså med en ensam gärningsman?

2011-04-16 @ 23:57:42
Postat av: Nils

Man kan isåfall misstänka att begreppet "58 procent svenskar" innehåller en hel del personer som du och jag skulle kalla allt annat än "svenskar"

2011-04-17 @ 01:04:34
Postat av: S-E Karlsson

Den 23 årige Etiopiern som våldtog och dödade Elin Krantz i Göteborg och som lider av en psykisk störning , enligt en liten sinnesundersökning ,kan dömas till vård och därmed vara en fri man redan under detta år ?????? Läst i Fria Tider .

2011-04-17 @ 06:51:06
Postat av: Rättvis

Grattis till uppgången SD. Det är hos SIFO som nu SD är större än FP.Ska bli roligt och otroligt intressant att se hu mycket SD ökar i omvalet. Då får vi svart på vitt på hur stor skämningsfaktorn är

2011-04-17 @ 08:40:01
Postat av: Stefan A

När man kommer hit från mörkaste Afrika och ser Svensk medias behandling av SD, så tror man naturligtvis att media är statsstyrd,alla är lika som bär, ruttna bär.Märklig när man jämför Svensk medias behandling av sannfinländarna och Sverigedemokraterna, SF behandlas nästan som vilket parti som helst till skillnad från SD.

2011-04-17 @ 08:54:11
Postat av: milena malmros

Riiiktigt bra blogg!

2011-04-17 @ 09:42:38
URL: http://milenamalmros.blogg.se/
Postat av: Magentan

"Rättvis" skriver i föregående tråd:

"Ska bli roligt och otroligt intressant att se hur mycket SD ökar i omvalet. Då får vi svart på vitt på hur stor skämningsfaktorn är"Tyvärr tror jag snarare att vi får svart på vitt på hur lite väljarna vet om SD och verkligheten i Sverige, samt hur pass effektivt TT (Tidningarnas Telegrambyrå) jobbar. Det är ju TT och massmedia som bestämmer hur folk ska tänka och vad folk ska veta i Sverige.I Västra Götaland finns 1,2 miljoner röstberättigade. Endast ett par hundratusen av dessa läser om politik och samhälle på nätet.

Ca 1 miljon av väljarna i Västra Götaland är fortfarande övertygade om att SD och SD:s sympatisörer består av "rasistiska och outbildade stollar från landsbygden".Hur ska SD nå den stora majoritet väljare som inte läser på nätet utan ENDAST har massmedias förvridna propaganda inprogrammerad i sina hjärnor?

2011-04-17 @ 10:59:54
Postat av: Rättvis

I dagens SvD kan man läsa om en pedofilliga som smugglat in barn till Tyskland . Barnen har utnyttjats under några månader för att sedan återsändas till sina hemländer.Som täckmantel har pedofilerna betecknat sin organisation som humanitär, humanitär i syfte att hjälpa utsatta barn.Jag tycker att melodin låter bekant. En icke trallvänlig melodi som skär som knivar när man hör den.På sextiotalet så propagerade PK för incest och pedofili. RFSL har väl fortfarande av och till lite smygpropaganda för pedofiler.Vad som är allra värst i sammanhanget är att RFSL åtnjuter statsbidrag. Ja, man mår illa, mycket illa när man tänker på det.

2011-04-17 @ 15:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0