VILKEN ANNAN YRKESKÅR KAN LJUGA OSTRAFFAT?

Har idag bläddrat i Expressen och Aftonbladet och det är utan tvekan rekord i lögner och trams om SD. Man blir helt förstummad över att dessa skribenter kan kalla sig journalister. Hade de jobbat med ett annat yrke och ljugit på samma sätt, hade de fått sparken på stående fot av sin arbetsgivare. Det säger egentligen allt om det ansvar som media tar för sina journalister.

Klockan 11:00 är det rundvandring i riksdagshuset.

Kommentarer
Postat av: Fundersam

<b>Stå på dig, rak i ryggen och ta emot skiten</b>Ta sedan plats i riksdagens talarstol och referera kallt alla felaktigheter. Motivera detta med att dagens media är så förljugna, att du måste använda den kanal som erövrats i ren demokratisk tävlan för att korrigera lögnerna.Upprepa sedan alla gånger: Vi är inte främlingsfientliga. Vi kritiserar SVENSKA politiker för vanskötseln av invandringen. De har ordnat en så släpphänt intagning att Sverige blivit fristad för kriminella och terrorister.Vi kritiserar SVENSKA media för mörkläggning av de faktiska problemen som vissa grupper invandrare notoriskt skapar. Medborgarna har rätt att få veta vad som verkligen sker.Det var inte bara Ian Wachtmeister, som såg Jimmy som den mest anständiga partiledaren under valvakan.Håll er anständighet högt. Bli aldrig arga. Sköt er som gentlemen !2010-09-23 @ 10:52:40
Postat av: Malin R.

Det vi ser nu är politisk förföljelse av ett slag som är omöjligt inom resten av EU.Det är samma journalister som långsamt vill vänja oss vid att politiskt våld t.ex. är acceptabelt om det utförs av rätt personer med fin uppfattning mot personer med orätt uppfattning.Samma mediafolk vill tillsammans med ledande politiker att vi ska acceptera ökad kriminalitet,skottlossnnig och en antikverad kvinnosyn som vardagliga inslag genom att tiga om problemen.Så förvandlar man landet och dess normer medvetet.

2010-09-23 @ 10:57:44
Postat av: Vi tycker olika

GÅ MED I FACEBOOKGRUPPEN VI TYCKER OLIKA!http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=162447640434484

2010-09-23 @ 11:09:19
Postat av: Info

SVERIGES RADIOS P1Till min kommentar igår (se nedan) kan jag tillägga, att programmet Ring P1 i Sveriges radio nu för fjärde dagen i rad nästan enbart bestått av hätska utfall mot det ”rasistiska” och ”nazistiska” parti, som nyligen på ett fullkomligt obegripligt sätt LURAT sig in i riksdagen. Finns möjlighet att FÖRBJUDA detta lilla obetydliga fjuttparti (i demokratins namn) innan riksdagen öppnar i oktober?-------------------------------------------KULTURRADION: Sverigedemokraternas farliga kultursyn.”För tredje dagen i rad har ett fördömande av partiet Sverigedemokraterna utgjort ett huvudtema i Sveriges radios s.k. kulturprogram, Kulturnytt, Nya vågen osv. Och för tredje dagen i rad har vi fått höra Sveriges radios stående, politiske danmarksexpert, professor Lars Dencik, professor i ”socialpsykologi” vid Roskilde universitet, i diverse samhällsprogram fördöma Dansk folkeparti (och samtidigt, förstås, ”systerpartiet” Sverigedemokraterna).Idag på morgonen slog Sveriges radio två flugor i en smäll: man lät just Dencik uppträda också i programmet Kulturnytt. Inkallad och intervjuad av vänsternissen och oikofoben Gunnar Bolin.Det finns ingen hejd på hur Sverigedemokraterna demoniseras i ledande, svenska kulturkretsar. Dencik och Sveriges radio säger: Kulturrlivet i Sverige kommer att dö ut, om Sd får något inflytande. Sd vill bara tillåta Jössehäradspolska och Deutschland über alles. Sd vill ifrågasätta det ensidiga lovordandet av den dekonstruerande och ”normbrytande” konsten. Sverigesdemokraternas liksom Dansk folkepartis kulturpolitik går enbart ut på nazistisk nationalromantik, syftande till att förgöra alla andra folk i världen. Zorn, Carl Larsson, Strindberg och Hugo Alvén var i själva verket nazister.ALLTSÅ: EN VARNING för Sveriges hela postmodernistiska, postmarxistiska och AFA-trogna kulturetablissemang! Slipa motargumenten i tid och försök att hitta företrädare i partiet, som själva kan någonting om konst, klassisk musik, litteratur (utöver de gängse, statsfeministiska och kryptomarxistiska dagsländorna) osv.Här räcker inte att bara känna till namnet på de senaste, amerikanska popgrupperna och några kristna psalmer.”2010-09-23 @ 11:12:36
Postat av: AWSvensson

Det är självklart att vi tycker olika, det är därför vi röstar på Sverigedemokraterna.Frågan är väl istället, får man vara olika.Med tanke på denna sandlådehysteri som utbrutit i detta så kallade demokratiska land så är frågan berättigad.

2010-09-23 @ 11:45:13
Postat av: Hm

För de som inte vet det kan meddelas att nämna facebookgrupp är till för antidemokrater och motståndare till SD.

2010-09-23 @ 11:48:24
Postat av: Thomasson

Du kanske ska ändra på undertexten på Bloggen Thoralf. Du är ju trots allt inte kandidat längre... ;)

2010-09-23 @ 12:46:40
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Göran Andersson

I Riksdagen finner jag det lämpligt att SD jobbar på att slopa allt presstöd.

2010-09-23 @ 13:05:31
Postat av: Persson

Den här videon visar exakt hur sjuka muhammedanpacken är. Klockrent!

Postat av: LN

Som förstockad och konsekvent samt oförbätterlig invandringskritiker - så kallad rasist enligt Lodenius' definition, vill jag gärna uppmana till allmän bojkott av FACEBOOK och TVITTER samt KEBAB. De två förra står enbart för ansvarslöst, lättjefullt, barnsligt trams, den senare är potentiellt hälsovådlig bukfylla - därmed påstås inte att varm korv (finmalet slakteriavfall) är bättre -- nästan samma skit.SKY SKIT, alla SDare!Döp om FACEBOOK til FAECESBOOK!

2010-09-23 @ 13:34:17
Postat av: alf

Här är ett inlägg till i kulturdebatten.

http://www.nothingtoxic.com/media/1285229969/Horrific_Taliban_Woman_Stoning

2010-09-23 @ 13:36:59
Postat av: LN

Och här är ännu ett!http://www.youtube.com/watch?v=M_dhrPLGZLU&feature=related

Postat av: Måns

Så har då socialdemokraterna tagit skeden i vacker hand och vidgått att demokratin ska gälla även i fråga om SD och deras platser i utskotten.Socialdemokraterna börjar på att vakna upp och inse att SD är en allvarlig konkurrent om väljarna och att väljarförakt är ett dåligt argument i kampen om väljarna.Men det kan vara djupare än så. Socialdemokraterna inser säkert att när väl SD är inne i riksdagen så är sannolikheten stor att SD blir ännu större vid nästa val och att enda sättet att konkurrera om väljarna är att föra en ansvarsfull invandringspolitik.Det vore därför förbluffande om inte socialdemokraterna drastiskt förändrar sin invandringspolitik i god tid före nästa val. Detsamma gäller de borgerliga.Ingen tvekan om att SD driver på.

2010-09-23 @ 14:39:26
Postat av: LNÅterblickhttp://www.youtube.com/watch?v=qk4nK3rFOCA

2010-09-23 @ 14:52:38
URL: http://www.youtube.com/watch?v=qk4nK3rFOCA
Postat av: Lars-Inge

Nyhet!Vuvuzela

Leksaker & Gadgets » Fest & party

Den sydafrikanska fotbollstutan är här!

Art.nr: 660570Teknikmagasinet finns i Kalmar på Giraffen.

2010-09-23 @ 15:11:05
URL: http://www.teknikmagasinet.se
Postat av: Nils

Bommen gick ner på Sydsvenskan, men den platsar väl här någorlunda:Jimmie Åkesson förtjänar en medalj, för han utvisar något så sällsynt som politiskt ledarskap. Positivt sånt.Människor som är kritiska till islam och massinvandring har nu fått en politisk hemvist, men för att höra till i SD får man ge avkall på eventuella rabiata hållningar. Det finns SD-röstare därute, som tycker, att ett rasrent Sverige vore bra, men nu sägar, att de menar samma sak som Jimmie Åkesson. Så där krossade Åkesson någons rasism utan at knyta näven.Oansett om de endast kännar SDs program i kvällstidningsutgåva, så vet ALLA i Sverige en annan sak, som Åkesson står för. Man ska prata. Lugnt och sansat argumentation är vägen fram. Demokratin är helig. En sverigedemokrat vill vara som Jimmie, saklig, omöjlig at provocera och med fakta parat. Åkesson har därmed riktat et slag som heter duga mot de rabiate, våldsamma och odemokratiska krafter i samhället. Så fungerar politiskt ledarskap som ställar sig på demokratins sida.Sverige har ett politiskt klimat, där hot och förföljelse, skadegörelse, mötesstöring och förtal spelar en avgörande roll för, vem som blir invald. Det var detta, alla landets finmurvlar borde diskutera nu och inte om "skitstövel", "usling" eller "kräk" passar bäst på Jimmie Åkesson.Från vänster hörs vuvuzelor och enstaka "nu blir jeg upprörd". En pajas irrar runt ved sminkrummet... Vad demokratin behöver i Sverige nu är, at vänstern får en politisk ledare av Jimmie Åkessons klass.

2010-09-23 @ 15:22:11
Postat av: Kurtan

Mitt förslag till inledning av Jimmie Åkessons första tal i Sveriges riksdag:Ärade medborgare !

Jag har dåliga och jag har goda nyheter.De dåliga är att etablisemanget har grundlurat oss svenskar de senaste 30 åren och är i full färd med att byta ut det svenska folket.Med nuvarande politik, förda av övriga 7 riksdagspartier, är vi etniska svenskar i minoritet i vårt eget land Sverige omkring 2040. Detta är tyvärr matematiskt säkerställt.De goda nyheterna är att jag och Sverigedemokraterna kommer att göra allt i vår makt stoppa detta förräderi !!!Undrar om denna inledning skulle sända några kalla kårar nedför dårarnas gummiryggar....2010-09-23 @ 16:03:56
Postat av: Info

SVERIGES POL POT-RADIOsände alldeles nyss ett långt (oemotsagt) debattinlägg med skådespelerskan och vänsterhysterikan ELIN KLINGA. Där hon jämförde sverigedemokraterna med Hitlers mördartrupper."Där stora arméer [under 1940-talet] av svenskar vandrade genom Sverige med armbindlar för att förgöra vi och dom. Precis som sverigedemokraterna gör nu."Elin Klinga är född 1969. Själv är jag född i slutet av 1930-talet. Jag har sett nästan allt av 1940-talet. Jag såg aldrig några härskaror av svenska nazister, som tågade genom landet med armbindlar.I själva verket har jag aldrig i mitt liv sett en enda armbindel. Under hela 1940-talet såg jag aldrig en enda svensk nazist. Det allt överhängande hotet kom från Tyskland.Däremot har jag sett nästan alla svenska män på 1940-talet mobiliserade, "på kobbar och bland skär". Bygga upp försvarsvärn på strategiska platser. Till försvar mot en väntad, tysk invasion.

"Du är min soldat, någonstans i Sverige." Till förvar för Sverige, för svenskarna, för fruar, barn, morföräldrar, farföräldrar.Vad fan bryr sig Elin Klinga, Dramatiska institutet och Sveriges radio om detta?Ingenting, naturligtvis. Men nu kommer det roliga. Elin Klinga vill lösa alla världens problem genom att på sitt humana och människoälskande sätt hugga huvudet av alla sverigedemokrater.EN FRÅGA TILL THORALFS LÄSARE: Vad händer, om den hon tänker döda hugger tillbaka? Och är snabbare?Jag har redan sett på en hemsida, att svenskarna uppmanas beväpna sig inför ett kommande, oundvikligt inbördeskrig. När Elin Klinga och Sveriges radio ringer på dörren, bör de ha ett vapen till hands i hallen.

2010-09-23 @ 16:43:06
Postat av: Stefan A

Det är för jävligt,har anmält ett media,till ingen nytta förstås,men ändå, kunde inte låta bli när sverigedemokratiska nämndemän misstänkliggörs innan de ens tillträtt, SD får se till att det blir riktiga lagar och regler på mediaområdet, det här PO-PON mm. är bara ett spel för galleriet, media har brutit mot alla pressetiska regler de dyrt och heligt lovar följa för att slippa lagstiftning. Tror inte det är omöjligt att få med andra partier på en ny lagstiftning, inte nu förstås, men sen när den värsta hysterin har lagt sig, om ett år eller två.

2010-09-23 @ 16:52:25
Postat av: AWSvensson

SD Thoralf Alfsson Östergötlands län.2010-09-23 @ 16:59:37
Postat av: Info

SVERIGES POL POT-RADIO 2Jag ska just gå ut, men i förbifarten kan jag upplysa om några sanningar, som just nu förmedlats i Sveriges radio.Programmet heter Studio Ett och handlade (naturligtvis) om de nazistiska mördardemokraterna (Sverigedemokraterna).Det hade visat sig sig, att en stor del av eleverna i Söderhamn hade röstat ODEMOKRATISKT. Alltså på Sverigedemokraterna. Vilket hade föranlett Sveriges Pol Pot-radios Katarina Gunnarsson att göra ett långt reportage med en rättänkande söderhamnsbo med kraftig brytning:Ungefär: Jag komma från Långtbortistan. Jag aldrig tanka Sverige vara så elakt. Jag komma Sverige, jag tanka hela min min slakt komma Sverige, få 80 miljoner per år, nu jag hora Sverige tanka begransa anhorogonvandringen. Sverigedemokraterna vill doda alla negrer, jag inte vilja flytta tillbaka till mitt eget fina land, jag först doda alla svenskar.Här tog plötsligt reportaget med Katarina Gunnarsson slut. Just innan hon började stöna. Av vällust? Ja, jag vet inte - jag har ingenting sagt.2010-09-23 @ 17:53:59
Postat av: Stefan K

I Oxelösund har deras SD-kandidat hoppat av efter hot.

I Gällivare har en kandidat hoppat av efter att ha läst SD:s partiprogram. Trolig orsak är hot.

Detta förekommer alltså i demokratins Sverige år 2010 och media bär ett STORT ansvar för det som Sverigedemokrater råkat ut för och kommer att råka ut för.Medias drev är bara pinsam och bemöts numera med en axelryckning. I Sverige är vi inte vana att kritisera baksidorna av invandringspolitiken på samma sätt som vi kritiserar baksidorna av sjukförsäkringssystemet, skattesystemet, skolsystemet etc.Vi har levt i en bubbla ful av lögner, men nu är de bubblan sakta men säkert på väg att spricka och ut rinner den ena lögnen efter den andra.Detta kan inte media och 7-klövern hantera, så därför kör de med rasisttugget och försöker klistra på var o en de främlingsfientliga stämpeln.Så har skrivit det förr och skriver det gärna igen.

Sverige blir det första EU-land som avskaffar den demokrati vi vant oss vid.

2010-09-23 @ 18:04:21
Postat av: Lars-Inge

Antalet väljare som stödjer Sverigedemokraterna ökade med 109 % i förhållande till valet 2006. I runda tal mer än en fördubbling och uppgår till cirka 340 000 i valet 2010.

2010-09-23 @ 18:42:57
Postat av: Lars-Inge

Antalet väljare som stödjer Sverigedemokraterna ökade med 109 % i förhållande till valet 2006. I runda tal mer än en fördubbling och uppgår till cirka 340 000 i valet 2010.

2010-09-23 @ 18:44:02
Postat av: Ronny

Tänkte namnge några s.k. journalister som med sitt groteska hat mot SD, hade varit en tillgång för Josef Goebbles. Och som fortsätter att elda upp pöbeln, av någon ountgundlig anledning! Fredrik Sjöshult,Ann Charlott Marteus,Anna Mattsson, Niklas Svensson och så TT givetvis som är Sveriges svar på Securitate. Finns många fler, men dessa tycker jag går över gränsen. En uppmaning till SD, är att aldrig prata med dessa ,regimens förlängda arm.

2010-09-23 @ 18:45:29
Postat av: Lars-Inge

Blev visst ett inlägg för mycket, trots att jag bara klickade 1 gång???

2010-09-23 @ 18:45:45
Postat av: WMB

@ KurtanJag för min del tycker att det skulle vara bra om Jimmmie Åkesson och samtliga övriga SD-riksdagsmän började sina första tal i riksdagen med en och samma mening.Nämligen ett uttalande där de mycket bestämt uttrycker sin avsky över att bli beskyllda för ha för avsikt att "slänga ut alla invandrare".Av alla lögner och förtal om Sverigedemokraterna, så tillhör denna lögn från massmedia och politiker den allra värsta. SD måste ge alla vettskrämda invandrare en försäkran om att detta är en enda stor, fet lögn från tidningar, TV och radio för att skrämma alla invandrare om SD.Detta borde klart och tydligt deklareras minst en gång per vecka av alla SD:are som äntrar talarstolen. Upprepas detta tillräckligt många gånger måste det förr eller senare nå ut till hela Sveriges befolkning att det inte är SD som det är fel på, utan att det är massmedia och vissa politiker från övriga partier som hjärntvättar allmänheten.

2010-09-23 @ 19:03:00
Postat av: Nils

Jag tror det kommer en dag då folk vaknar och istället blir det hetsjakt mot journalister.

2010-09-23 @ 19:07:01
Postat av: Micke

Intressant att bloggen fylls av många personer som partiet bestämt hävda sig ej stödja, mycket främlingsfientlighet.

Åsikter åsido. Jobba hör med kriminalpolitiken !!

Tyvärr tror jag inte ni kommer långt med något annat så länge vi har en socialdemokratisk ledning.

2010-09-23 @ 19:24:30
Postat av: WMB

@ Nils

Den dagen kommer säkert, men det kan dröja många år, och så länge kan vi inte vänta.90 procent av befolkningen har ingen aning om verkligheten, eftersom de inte läser sanningen på nätet.90 procent av befolkningen vet endast det de läser i blaskorna och hör/ser på radio/TV. De är HELT i händerna på massmedia och blir duktigt indoktrinerade varje vaken timme, varje dag, år efter år.Massmedia går nu stenhårt in för att skrämma invandrarna från vettet för SD. Rädda människor är farliga människor. Massmedia och vissa politiker vill göra invandrarna mycket rädda. Varför?Det kan väl aldrig vara så att massmedia och vissa politiker har något att dölja?

2010-09-23 @ 19:35:57
Postat av: s29

En liten varning till er som kommer att jobba för SD .Det förekommer att man blir kontaktad av personer som utger sig för att representera ett företag som dom vill att man ska lobba för. Deras motiv är att försöka få oss att ta mutor. Var försiktiga i all kontakt med media och andra.

2010-09-23 @ 19:56:17
Postat av: Lotta

Jag kan inte förstå uppståndelsen med att det sitter SD- politiker som nämndemän i Migrationsdomstolen det gör ju även muslimer.

2010-09-23 @ 20:36:47
Postat av: Janne

Politiker (inte SD) och Journalister = Samma PACK!!Dags att sparka en del!!!

2010-09-23 @ 20:40:20
Postat av: alf

Till dig Thoralf och alla andra SD-riksdagsmän och kvinnor. Det kommer väl att bli en hel flygande för er framöver. Tänk på att ta med lite skinkmackor om ni skall flyga med SAS. Halalkött är ingen höjdare.

Halalkött får ju inte ens transporteras ihop med fläskkött, så visa inte mackorna förrän ni är i luften.

2010-09-23 @ 21:39:57
Postat av: Göte Borg

Grattis då Thoralf.

Valresultatet på 20 mandat, står sig för SD efter omräkningar.

Då fixar sig din plats ju!

Hälsningar

från en Partillebo och regelbunden läsare.

2010-09-23 @ 21:47:56
Postat av: HenrikP.

Grattis Thoralf till riksdagsplatsen!

Den har du förtjänat och även de 227 kryss du fick i kommunvalet (endast 6 färre än skinkmackan)....

Tack även för tröjan du levererade i Höganäs;), mycket trevligt att samtala med dig.

Kör hårt i riksdagen!

2010-09-23 @ 21:53:47
Postat av: Högsby

Grattis till RD platsen !!!

2010-09-23 @ 22:27:09
Postat av: Michael Gajditza

Jag kan inte längre hitta Ditt blogginlägg frå 100731 om att "bögar ska inte få adoptera". Har du flyttat det eller har du raderat det eller är det bara jag som inte kan hitta det?

2010-09-23 @ 23:38:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Michael Gajditza

Du kan strunta i min fråga. Nu fungerar det igen. Jag blev av någon anledning förpassad till en sida med den där 404 error texten.

2010-09-23 @ 23:40:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Gubben o Gumman

OT Ljushuvudet Fredrik Federlay säger:Det var bra att polisen fick tag i två av skurkarna

nu får vi hoppas att dom andra två får skaka galler.Har inte Fredrik hört talas om samhällstjänst villkorlig dom?,skurkarna skall ju skyddas enligt

sosselagen.Vidare säger Fredrik : Det är bra att vanliga människor ser att det lönar sej att anmäla.Ok går det bra att anmäla till Säpo direkt då?

Vilket bright utalande för Sveriges alla brottsoffer aom sitter med nedlagda utredningar.Ge killen en foliehatt och en vuvuzela,sådana

stolkskott sitter det i Sveriges riksdag minus

20 stycken hihi.

2010-09-23 @ 23:53:38
Postat av: Robin Shadowes

Hoppas att Thoralf eller någon annan SD:are tar upp det här med grundlagsändringen för det brådskar nu.Grattis till RD-platsen f ö!

2010-09-24 @ 00:27:33
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Måns

Kanske straffet blir att baka bullar. Sen anställs de väl av STATEN för att åka runt i skolorna för att skryta om sin kriminella bakgrund.Men ger man sig på en minister så kan det bli ett STRAFF. Han som mördade en släkting till förre finansministern Allan Larsson verkar faktiskt ha fått ett verkligt livstidsstraff.Få se nu om Fredrik anses så pampig att förövarna straffas på riktigt. Själv tror jag att han är lite för lätt i rumpan.

2010-09-24 @ 00:30:01
Postat av: Gubben o Gumman

Hejsan Micke Gajditza kul att du tittar förbi en sväng,du skriver på din blogg att 14% av HBT väljarna skulle rösta på på SD i valet.

Vilket tyder på en bra slutledningsförmåga om vad Sveriges största problem ligger inom det området.Tror du att dessa kommer att uteslutas ur ev medlemskap el få gå på kurs så att dom röstar "rätt"

Att odemokratiska vänsterkrafter infiltrerat HBT

rörelsen står väl ganska klart för den normalbegåvade medborgaren,som resten av samhällsapparaten,resten av Europa har för länge sedan gjort sej av med dessa felvaccinerade

stolpskott,med foliehattar på sej.

AFA fick ju respass som livakter till

Pride tåget förra året i allafall.

Ett steg i demokratins tecken,mycket bra.Det är ganska modiga människor inom HNT rörelsen el

utanför som röstar på SD,sannolikt kommer dom aldrig att få ångra sitt val.Dessa människor har det ju inte lätt i dessa dagar

dels då media försöker frammana våld gentemot SD.

Sedan som lök på laxen skall man försöka komma ut

eller leva som HBT person,detta är för jävligt på ren svenska.Du har din demokratiska rätt att tycka vad du vill i tex adoptionsfrågan,men vilka länder tror du släpper barn till dessa adoptioner.Man får inte bli så faktaresistent så det blir löjligt,ditt enda syfte verkar att var att ge dej på

Sverigedemokrater isåfall är du inte ett dugg bättre än dom som ger sej på HBT personer.Gubben o Gumman vinkar till Micke kämpa på men var

rädd om dina medmänniskor,vi tycker du är ute och seglar rejält i vissa frågor.

Sedan är det nog så att dom flesta människor i Sverige,oavsett vad dom röstar på fullständigt skiter i vem som ligger med vem.Vi hoppas att du står upp lite extra för dina vänner som röstat på SD i valet 2014,dom är

minst dubbelt så många 2014.2010-09-24 @ 00:31:44
Postat av: Ronny

Ni måste bara läsa Erik Erfors artikel i Expressen om rättsröta med SD i domstolarna. Läs kommentarerna och få det bekräftat ,att denne uppviglare och patetiske lögnhals, får mothugg å det grövsta. Han är avskydd! Va skönt att han blir tillplattad och hoppas han kan stänga sin kloak av vilseledande DDR propaganda.....

2010-09-24 @ 00:35:05
Postat av: Måns

Ted Ekroth är nog glad att han blev nämnd i Expressens artikel därför att nu ligger han på sjunde plats i bloggtoppen. Som sagt, all reklam är bra reklam - om man har en bra produkt, vill säga

2010-09-24 @ 00:57:27
Postat av: EssendonVäldigt vad det blev tyst i media efter valdagen om SD-killen som anklagades för att självförvållat sina skador!Det tolkas givetvis som att media medvetet försökte sabotera valrörelsen för SD!Tur att det inte var krig i stället för valrörelse för media, för om man på samma ruttna sätt

saboterat landets system, hade det slutat med att man inte kom undan. Med landsförräderi ser man liksom inte mellan fingrarna...

2010-09-24 @ 01:08:21
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag var inne och "hackade" på Erik Erfors. Även "Kleinaren" (HK) fick sig en demokratisk duvning. Hon börjar nu som präst den 1 oktober, alltså slut i rutan för denna knäppgök!och f*n vet, om det inte är dags att träda ur. Djävulen samlar de sina i

kristendomens högborg. Att Värmland är ett socialistiskt fäste, är väl klarlagt. Det norska företaget "Scanmodul" i Glava, som tillverkar solpaneler lägger ned verksamheten nu efter valet.

300 pers berörs. Kanske var detta valet droppen som föll väldigt tungt.

2010-09-24 @ 01:59:19
Postat av: JanHelin

Detta är en internetbok som alla bör läsa och som inget bokförlag ville trycka,precis som i gamla DDR censurerar man författare:http://www.uriasposten.net/files/Bib/slutenanstalt.pdfEfter att man läst denna är diktaturen sverige helt förklarad,man förstår hur det kunde bli så snett,hur staten med media kontrollerar allt i sverige.Några utdrag ur boken:"Man talade om jämlikhet och rättvisa men fann naturligtvis ingen anledning att stryka under att man samtidigt skapade en särklassig

maktmaskin. Just denna maktmaskin har genom åren utvecklats till det främsta hindret mot nytänkande och förändring. Apparatens har i årtionden upprepat att det var socialdemokratin och så gott som ingen annan som gjort Sverige rikt. Man ljög så att man trodde sig själv och kom därför ofelbart till den felaktiga slutsats man helst ville höra, nämligen att lösningen på alla problem heter mer socialdemokrati, aldrig mindre""Den som vågade ifrågasätta neutralitetspolitiken fick räkna med att stämplas som extremist, reaktionär, krigshetsare; så hårt inpräntat var detta att det gällde även efter Berlin-murens fall på hösten 1989 . Särskilt Palme var till en mästare i att med neutralitetens hjälp klubba ner oliktänkande.""Att Sverige är ett av de få länder där varje människa har ett eget personnummer bör alltså inte förvåna. Ifråga om befolkningskontroll har vi alltid tillhört de ledande i världen ( särskilt sen prästerna tidigt fick hjälp av Statiska Centralbyråns föregångare och från 1858 av SCB självt, vida berömt för sin effektivitet ).""Det krävs ingen större analytisk skärpa för att dra slutsatsen att man också, framförallt sen Olof Palme kom till makten sökt att konstruera ett system, byggt på skattetryck, bidrag och transföreningar, som gör en majoritet av svenska folket beroende och därmed obenägna att sätta sig upp mot systemet.""Särskilt farliga är givetvis de idéer som kommer utifrån. Det var alltså bara följdriktigt att just en ledande socialdemokrat, Maj-Britt Theorin, år 1980 krävde förbud mot parabolantenner, som .kan ta in utländska program. som kan göra stor skada bland .lågutbildade och barn.."2010-09-24 @ 04:25:34
Postat av: Gubben o Gumman

Jan Hellin : Nu verkar det dock som om socialismens kreatur fått en vuvuzela i bakdäcket.Hela proppskåpet har ju gått på journalistkåren bla.

Bara lugn snart kommer "Elektrikern" Jimmy.

Firman är "nystartad" och kommer att lysa starkare

än solen i Sahara,varifrån bla kamelerna härstammar.

Ni vet dessa underbara djur som blir svenska kameler

när dom stallas upp på bla Ölands djurpark.Firman har specialiserat sej på landselektronic

Bla bytte man ut 20 brända "proppar" i Rosenbad nyligen.

2010-09-24 @ 05:49:39
Postat av: Riffi

Fortsätt att skriva från riksdagen lika mycket som Du skrev förut. Det är viktigt att få veta inifrån vad som pågår. Det är faktiskt mycket viktigare att Du skriver nu och framåt än vad det var att Du skrev förut, trots att Ditt skrivande förut var lysande och otroligt viktigt.

2010-09-24 @ 09:28:23
Postat av: KurtanNågra tankvärda ord av den eminente "Fjordman".On Gates of Vienna:

A Few Reasons for Cautious Optimism.Even the nuclear weapon in the Multicultural arsenal, the “racism” card, is not as intimidating as it used to be, especially since rapid advances in genetics are making it clear that there likely is a genetic component to intelligence.White Westerners are sick and tired of being abused and dispossessed second-rate citizens in their own countries, of being the subject of constant ridicule and unfair demonization and above all of being the only peoples on the planet who do not have the right to preserve their culture and heritage, despite the fact that they have created the most dynamic and innovate civilization that has ever existed in the history of mankind.

2010-09-24 @ 09:44:18
Postat av: Marko

2010-09-24 @ 10:00:36
Postat av: Marko

Oops, blev visst ett tomt inlägg av misstag..Hela min släkt och de flesta av mina vänner verkar i alla fall tro på Aftonblaskan och Häxpressen, av kommentarer på Facebook och bloggar att döma så kommer de alla förskjuta mig om de får reda på att jag röstade SD. Faster, kusiner, far min t.o.m, gamla barndomskompisar. Hemskt att det ska vara så. Finns ju inte en chans att jag går ut med det.Har haft panikångest den senaste veckan eftersom alla jag känner indirekt hatar mig och kallar mig rasist. Men vad ska man göra liksom? Gör oss stolta nu, Thoralf och ni andra i riksdagen, så att jag en dag kan kalla mig stolt Sverigedemokrat inför släkt och vänner som inte demoniserar mig.

2010-09-24 @ 10:04:26
Postat av: Torgerd

Håller med Riffi,du måste fortsätta att skriva.Vi har alla fått ta del av träningen och nu med våra köpta biljetter vill vi också ha tillträde till matchen.Tänk jag tycker det känns som vår i luften!

2010-09-24 @ 10:09:56
Postat av: Nalle i Växjö

Hur mycket dubbelmoral finns det bland mediafolket?Jag misstänker att många av dom som skriver i tidningar eller är med på TV, håller med i den allmänna klappjakten på Sverigedemokraterna för att behålla jobbet.Det vore intressant om någon som känner någon PK människa personligen och kunde berätta hur det står till på den fronten. Naturligtvis utan namn. Vi har tidigare läst om poliser, och andra som håller med SD men som inte vågar berätta detta2010-09-24 @ 10:48:14
Postat av: Rättvis

Nu när man kan finna SD överallt i media kan SD vara över femton procent i opinionsundersökningarna.Och alliansen försöker ge extra support åt SD genom att gå ihop med mp.Lycka till herrar och damer flumpolitiker, lycka till på sista tåget, för efter nästa val så kommer SD att få ännu mer att bestämma. Efter nästa val räcker det inte med mp, då måste ni sätta er ned och förhandla.

2010-09-24 @ 10:55:22
Postat av: Ronny

I dagens Aftonblad bröstar Jan Helin upp sig och hoppas få pris, av något som heter TU. Hela TU är en politiskt korrekt organisation. Skall man gråta eller skratta när dom upplyser folk om deras ståndpunkt: "TU är en branschorganisation som arbetar för fria och konkurrenskraftiga medier för ett öppet och demokratiskt samhälle. Vårt övergripande mål är att stärka medlemsföretagen och deras verksamheter. Vi verkar för att påverka beslutsfattare för att de ska fatta beslut och genomföra förändringar som är bra och viktiga för våra medlemmar och deras medarbetare. Här kan du läsa mer om vad vi tycker i olika frågor."

Någon som vet mer om TU, vilka som finansierar dom bl.a. ?

2010-09-24 @ 11:55:10
Postat av: Info

SVERIGES POL POT-RADIO 3Jag slog på radion klockan 12.48 idag. I akt och mening för att få höra Sverigedemokraterna demoniseras återigen.En rå mansröst läste med påtaglig brytning upp sin noga utvalda s.k. tidningskrönika. Jag tittade på klockan.Exakt tre sekunder tog det. Innan IVAN GARCIA sa de "FRÄMLINGSFIENTLIGA SVERIGEDEMOKRATERNA".Jag lyssade i ytterligare två minuter. Jag hann under denna tid inte räkna till hur många gånger som herr tidningskrönikören sa "FRÄMLINGSFIENTLIGA". Men många var det.2010-09-24 @ 13:01:25
Postat av: Ulla-Bella

Säg att journalisterna hade skrivit: "Nu finns ett nytt parti representerat i riksdagen. Roligt med fler partier som vill fram och vara med och påverka den demokratiska processen". Hur många tidningar hade blivit sålda? Samma sak gäller skvallerpressen/damtidningarna. Om de skulle skriva "Kungahusets medlemmar är felfria och mår bra. Inga skandaler kan väntas inom de närmsta fem åren. Hur många vill köpa deras tidningar?

De lever på sensationshysterik ju mer hysteriskt desto bättre och om det sedan är sanning det som skrivs spelar ingen roll alls.2010-09-24 @ 13:15:49
Postat av: LN

Gör inte om det danska misstaget

rubricerar Anna-Lena Lodenius ett inlägg på sin blogg 21 sep. http://annalenalodenius.blogspot.com/2010/09/ratt-meningslost-att-kalla-sd-for.html

Hon skriver: "Jag och Mats Wingborg skriver i dag på Brännpunkt i Svenska Dagbladet om våra farhågor att Sverige ska närma sig den danska utvecklingen.""Vad Sverigedemokraternas inträde i riksdagen kommer att betyda är helt avhängigt av hur andra de andra riksdagspartierna och medierna kommer att agera och reagera. I Danmark har Dansk Folkeparti lyckats omstöpa den mediala och politiska scenen. Ribban har förskjutits för vilket språkbruk som blivit acceptabelt. I synnerhet finns återkommande demonisering av den muslimska minoritetsgruppen som enligt en lång rad hätska uttalanden hotar att bryta sönder den danska ulturen....

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/gor-inte-om-de-danska-misstagen_5364815.svd

2010-09-24 @ 13:25:16
Postat av: Ulla-Bella

Lite trista nyheter men något säger mig att alliansen kommer att få majoritet och SD,s vågmästarroll går om intet. Många lever i spänning huruvida det kan bli något positivt för dem (makteliten)och endast de som inte bryr sig utan lunkar eller stressar vidare i tillvaron för att de inte kan något annat blir förvånade och stannar upp ett slag och tänker. Har vi inte varit med om detta förut? När Sverige gick med i EU. Var det ett val där befolkningen fick information förutom att gurkornas storlek skulle ändras,jordgubbarnas omfång diskuterades och som tur är har jag sparat denna skrattretande propaganda. Det skulle även bli lättare att studera utomlands, matpriserna skulle sänkas och bara Gud vet allt som inte blev som det skulle bli enligt våra experter tillsatta av ett gäng som inte klarade av att tänka utan som köpte allt någon annan hade sagt samtidigt som de blev bra avlönade. Allt för att sverige (befolkningen) skulle rösta ja till EU. Bli inte besvikna när alliansen får sin högst åtråvärda majoritet imorgon, i övermorgon eller vilken dag som helst eller när pressen är klar med sin mangling av sverigedemokraterna. Tänk på att även de är människor som vill sitt EGET bästa liksom du och jag. Vad kan vi göra?2010-09-24 @ 13:39:24
Postat av: Info

SVAR TILL ELIN KLINGA OCH SVERIGES RADIODet var igår som eleven från Dramatiska institutet, Elin Klinga, född 1969, i Sveriges radio fick fördöma alla på 1940-talet i Sverige levande män. Som inte gjorde annat än att marschera genom landet med nazistiska armbindlar.Får jag påminna om Ulla Billquists sång från 1940? Sången gäller den stora del av den svenska, manliga befolkningen, som var mobiliserad på strategiska platser under andra världskriget. Som skydd mot Hitler:”Min fästman han var modelejon, dandy, charmör,

kanhända för min skull jag är svag just därför

men nu är den tiden länge se´n förbi

Jag såg på hans fotografiHans skor är för stora och hans mössa för trång.

Hans byxor för smala och hans rock är för lång.

Men det gör detsamma för han är min soldat.

Någonstans i Sverige.Jag har sett på hans kort att han är oklippt och dan

Han rakar sig ej på flera veckor ibland

Men det gör detsamma för han är min soldat

Någonstans i Sverige.I givakt vi måste stå

Vi kvinnor små för våra gossar blå

som ligga här och där

i skogar och på skär.Han sa, den är ganska knapp den lönen vi får

Så vi kan nog inte ha nåt´t bröllop i år

Men det gör detsamma för han är min soldat

Någonstans i Sverige.Igår jag vid station

Min älskling, mötte han på permission

Vi åkte hem i bil

Han klädde sig civil

Se´n gick vi på dans, ett bord för två i alkov

Han sa inte mycket, han nicka, och sov

Men det gör detsamma för han är min soldat

Någonstans i Sverige.”Haha, Sveriges radio och Elin Klinga. Nu kommer ni inte åt Ulla Billquist längre. Hon är nämligen död. Och alla de vedervärdiga män, som försvarade ert land och er radio, är också döda.2010-09-24 @ 15:22:18
Postat av: Essendon

G o G"Elektrikern" Jimmie får se till att det blir hög spänning riksdagen.Han får dela ut lappar till övriga ledamöter i riksdagen innan anförande med texten:"TILLSE ATT HJÄRNAN ÄR INKOPPLAD INNAN

MUNNEN ÖPPNAS”Om anvisningen ignoreras, lär alla proppar ryka i hela huset, och Jimmie och hans mannar får sköta kåken själva!

2010-09-24 @ 15:58:30
Postat av: Putte

Nu är det väl dax att sjuklövern talar om målet för sin massinvandringspolitik. Det är nämligen så att deras mål är att Sveriges befolkning ska vara 25 miljoner, senast år 2050. Denna befolkningsökning ska till allra största delen åstadkommas med import av invandrare från i första hand Afrika och mellanöstern. Resultatet blir att vi svenskar ska bli en minoritet i vårt eget land. Sjuklövern och dess politruker inom massmedierna anser att detta inte är något problem utan snarare en önskvärd utveckling. Det finns inofficiella handlingar om detta. Fråga Anders Ferm (s). Han är nämligen en av arkitekterna bakom förslaget. En annan är Migrationsverkets generaldirektör, Eliasson, om jag inte minns fel.

2010-09-24 @ 16:04:38
Postat av: LN

Som komplement till Kurtans inlägg med ett Fjordmancitat 2010-09-24 @ 09:44:18, följer här en översättning av ett annat parti ur samma Fjordmaninlägg på GoV:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/09/few-reasons-for-cautious-optimism.html

- - - - -

Jag anser att han är alldeles för optimistisk, alldeles för tidigt.

Döm själva!

----------------------------------------------------

[...]

Medan mångkulturens oligarker bibehåller kontrollen, så är deras idoghet numer mindre än för några år sedan. Även om det skulle vara en överdrift att påstå att de är rädda, så kanske några av dem börjar att bli litet nervösa. Trots att de har nästan total kontroll över propagandaflödet i form av massmedia, har de tvingats inse att det har blivit svårare att inbilla vanligt folk att det är en "berikande" upplevelse att bli rånad på ett tidigare säkert ställe, eller att importen av dysfunktionella stamfränder från tredje världen är "bra för ekonomin" eller att islam är en "fredens religion". En kritisk massa av vanliga människor i väst vet i dag att man dagligen har ljugit för dem och att de i årtionden har blivit förda bakom ljuset av sina egna politiska ledare.

[...]

En tidvattenvåg av etnisk ilska är ett av de mest betydande tecknen på politisk utvecklingen i västvärlden idag. Denna förändring är verklig, inte inbillad. I september i år svepte Sverigedemokraterna, som tvingats verka under de mest motbjudande och förtryckande förhållanden i det troligen mest totalitära landet i västvärlden, in i Sveriges riksdag.

Jag har märkt när jag talar med personer som jag

slumpmässigt träffar, att många av de ämnen som jag skriver om och som för bara fem år sedan ansågs vara högst kontroversiella, numera röner avsevärt större acceptans. Innebär detta att jag tror att vi har vunnit? Naturligtvis är det inte så. Vi har stora utmaningar framför oss. Förändringen kommer att sker gradvis, men för första gången på generationer går den åt rätt håll.

Jag väljer att se glaset som halvfullt [istället för halvtomt] i detta fallet, snarare än att förbli en grinig, professionell pessimist. Också, samtidigt som islam blir allt mera impopulärt bland massorna, så kommer också dess apologeter i väst att bli det. Och om alla fienderna är i samma båt blir det potentiellt möjligt att träffa dem alla med samma torped, bildligt talat.

[...]

2010-09-24 @ 16:18:48
Postat av: Info

SVAR TILL PUTTETja, en framträdande moderat politiker blev intervjuad om diverse frågor i Sveriges Pol Pot-radio häromdagen. Han kunde ibland faktiskt ge några fyrkantigt formulerade svar om tre-fyra ord men tillade alltid, varje gång:OCH JAG VILL SE EN ÖKAD OCH MYCKET STÖRRE INVANDRING TILL SVERIGE.Nu är det så, att jag inte riktigt förstår moderaternas politik. Den här ledaren för de nya moderaterna hade ingenting annat att meddela mig än att gång på gång inskärpa:DU ÄR SVENSK OCH DÄRFÖR SKA DU BYTAS UT MOT SOMALIER, IRAKIER, IRANIER, AFGHANISTANER, ROMER FRÅN SYDEUROPA.Kommer moderaterna att låta mig (som är svensk) leva tills nästa val?2010-09-24 @ 16:42:19
Postat av: Nalle i Växjö

Läs vad Kurt Lundgren har skrivit på sin blogg redan 2007

Postat av: Lars-Inge

Kalmarföretagare har satt in en hatannons i Östran mot "rasisterna" i SD tillsammans med andra företag.Någon som har tillgång till Östran och kan lista vilka övriga företag som stödjer honom?

Postat av: Notarien

Jag har bett alla som inte gillar SD att ta bort mig som vän på sina Facebooksidor!!!

2010-09-24 @ 17:13:57
Postat av: Nissolf

Svar till Info (Putte).Romer från Sydeuropa är bara en tillfällig "hjälp" för att söndra Sverige. När Sverige väl är muslimsk åker dom ut med huvudet först.

2010-09-24 @ 17:54:59
Postat av: Trisse

Vi vann valet.Stort.En enorm framgång. Nu skall och måste mandatet förvaltas.

I riksdagen,landstinget och kommunfullmäktige.

P.s Jag hoppas att han från Östersund tar platsen i FU (försvarsutskottet) d.s2010-09-24 @ 18:35:41
Postat av: WMB

@ Notarie.Mycket bra! :)2010-09-24 @ 19:20:43
Postat av: Lotta

@Lars-Inge

Följande företag är det: Plain Capital, Pontuz Löfgren, Metro Therm, Grant Thornton, JB, ÖstranNyheterna, Pantarholmens Växtservice, Packhuset Kalmar, Kallskänken, Wilson Creative, Gustafssons Trafikskola, Kalmarkrogar.se, input interiör, Svensk Cater, Sporrong & Eriksson och Calmar Sunds VVS.

2010-09-24 @ 19:33:32
Postat av: Lars-Inge

> LottaTack2010-09-24 @ 20:30:58
Postat av: Henrik

Man baxnar och äcklas.

Måtte ingen SD representant falla för Aftonbladets vidrigheter.

2010-09-24 @ 20:40:42
Postat av: Anonym

Är det nån som har ett rum ledigt i Kalmar?

Mina kusiner är på väg hit!

http://mostfunnypictures.com/pictures.php?id=3086

2010-09-24 @ 21:09:56
Postat av: Lotta

En bön: Kära alla ni snusförnuftiga, skojiga sk kändisar, läs på och fördjupa er i det ni försöker ironisera och förlöjliga INNAN ni går ut i media. Det ni gör nu är att är att bevisa för svenska folket att ni är så desperata efter ytterligare några få minuter i rampljuset att ni är beredda att gå hur långt dom helst. Senaste exemplet är Henrik Skyffel som tror han är rolig när han i en artikel full med faktafel ger sig in i hetsjakten på Sverigedemokrater. Sverigedemokraterna har aldrig sagt att de vill utvisa alla onnvandrare. Det de har sagt är att man vill minska invandringen till samma nivå som Finland och Danmark tills vi kunnat ta hand om alla dom kommit hit så de kan komma i arbete och får ett drägligt liv. Knappast rasistiskt Henrik. Dra på dumstruten och kryp tillbaka till glömskans vrå igen där du hör hemma.

Postat av: Trisse

Svar till Lotta.

Problemet är att PK media sitter på utgivningsbevisen och sändningstillstånden.

Vi har en åsiktsdiktaur i landet.

2010-10-01 @ 19:00:06
Postat av: Thoralf A

ok

2010-10-03 @ 12:30:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0