VÄRLDSMÄSTARNAInget förlag i Sverige har velat ge ut denna bok utan "Julia Ceasar" har lånat pengar för att kunna trycka och ge ut boken. Därför uppmanar jag mina läsare att köpa boken!

Julia Caesar, journalist och uppskattad krönikör på den danska bloggen Snaphanen, ger nu ut boken ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”.

Den svenska invandringspolitiken är extrem. Sverige är ett land under kolonialisering. Svenska regeringar har – oberoende av partifärg – utnämnt Sverige till världsmästare i godhet och förvandlat landet till global socialbyrå. Sedan 1980 har det lilla landet med 9 miljoner invånare tagit emot 1,3 miljoner invandrare. Var femte svensk har i dag invandrarbakgrund. Av dem som har kommit är bara 5 procent flyktingar. Majoriteten på 95 procent kommer i huvudsak för att ta del av Sveriges frikostiga välfärdssystem. 96 procent saknar pass eller andra ID-handlingar men beviljas ändå permanent uppehållstillstånd. Svenska myndigheter känner alltså inte till identiteten hos det absoluta flertalet som släpps in i landet.

Den ansvarslösa politiken medför stora och djupgående konsekvenser för landet och dess invånare. Statsskulden skenar, skolor och bilar bränns ned varje dag, våldsbrottsligheten ökar och blir alltmer brutal. Förorterna utvecklas allt snabbare till segregerade etniska enklaver befolkade av ett importerat bidragsproletariat. Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

 

  • Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.

 

  • Hur Sverige blev Världsmästare i godhet.

 

  • Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

 

  • Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

 

  • Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

 

  • En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

 

  • Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

 

 

Boken ges ut under pseudonym. Julia Caesar skriver i bokens inledning:

”Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.”

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag.

Den kan beställas här:

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

Inom
kort kommer antologin ”Fler ministrar borde gråta”, ett urval av de krönikor som Julia Caesar sedan i april har publicerat på Snaphanen.


Kommentarer
Postat av: Zalgonenko

Beställd & betald!

2010-09-16 @ 07:42:32
Postat av: Stefan K

Jag läser sällan böcker.

Den enda bok jag läst i år är "Svensk Maffia" av Lasse Wierup och Matti Larsson. Mycket bra och läsvärd.

Det här blir den andra boken. Beställd och betald.

2010-09-16 @ 07:48:53
Postat av: Skånepåg

Minifestation mot det vänsterextrema våldet på gator och torg. Från PI."SD är hårt ansatt från alla håll, inte minst sabotage, grova fysiska överfall och hoten av vänsterextrema. SD arrangerar därför manifestationer mot detta våld i Stockholm och Malmö under torsdagen. PI uppmanar därför er läsare som har tid och möjlighet att närvara. Och sprid för all del uppmaningen till era bekanta."Du kan få en överblick av mötet via befintlig Webkamera. Se bifogade länk.

Sergels torg i Stockholm, torsdag 16 september kl 15.00. Slut gärna upp redan vid 14-tiden utanför valstugan vid Sergels torg. Den odemokratiska vänstern avser nämligen att samlas redan då.

Postat av: Skånepåg

Minifestation mot det vänsterextrema våldet på gator och torg. Från PI."SD är hårt ansatt från alla håll, inte minst sabotage, grova fysiska överfall och hoten av vänsterextrema. SD arrangerar därför manifestationer mot detta våld i Stockholm och Malmö under torsdagen. PI uppmanar därför er läsare som har tid och möjlighet att närvara. Och sprid för all del uppmaningen till era bekanta.Du kan få en överblick av mötet via befintlig Webkamera. Se bifogade länk."Stortorget i Malmö, torsdag 16 september kl. 17.00

Postat av: Skånepåg

Opinionsundersökningar som publicerats i dag på torsdagsmorgonen ger SD följande:Novus 5,2 % En ökning med 1,1 procentenheter sedan förra undersökningen

UnitedMinds 6,3 % En minskning med 0,1 procentenheter sedan förra undersökningen.

2010-09-16 @ 08:32:52
Postat av: Tomas

Boken är beställd och betald.

2010-09-16 @ 08:33:00
Postat av: Catarina

Beställd och betald.

Ska skicka den på cirkulation på arbetsplatsen efter jag läst den.

2010-09-16 @ 08:40:01
Postat av: Anonym

Om Danmark är så öppet och tolerant behövs väl ingen pseudonym? Fegt!

2010-09-16 @ 08:40:07
Postat av: Thoralf A

Anonym?Vem är det som säger att Julia Ceasar bor i Danmark?Tänk efter! Om du nu klarar det!2010-09-16 @ 08:52:29
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

En valaffisch från KD som säger allt om partiets uppfattning om väljarnas tankeförmåga.

Här framgår verkligen okunskapen hos KD om den pågående massinvandringen och dess konsekvenser.Kan man var mera verklighetsfrånvarande än vad som framgår av dennan valaffisch?

Postat av: Skånepåg

@ Anonym”Om Danmark är så öppet och tolerant behövs väl ingen pseudonym? Fegt!”Boken är skriven av en svensk journalist på svenska och avsedd för svenska läsare. Med hänsyn till att hon bl.a. visar hur den tredje statsmakten totalt har missuppfattat sin uppgift att i stället för att bevaka, numera är megafoner åt det politiska makten är det väl i högsta grad berättigat att hon uppträder anonymt. Eller du tycker att hon som tack för sitt civilkurage troligtvis skulle straffas av hela PK-etablissemanget genom att förlora både jobb och utsättas för alla tänkbara trakasserier?Så vad har Danmark egentligen med detta att göra. För tidigt på morgonen för att starta upp de ”få små grå” som du tydligen är utrustad med?

2010-09-16 @ 09:13:08
Postat av: Gissning

Gissar att anonym bara läste att hon/han har en blogg på danska?

2010-09-16 @ 09:38:13
Postat av: Lars L

Jag har också beställt boken idag. Den kommer att gå runt flitigt bland mina vänner.

2010-09-16 @ 09:55:50
Postat av: Skånepåg

@ GissningNej hon har ingen blogg på danska. Hon är gästskribent på en dansk blogg som heter Snaphanen, för att med största möjliga säkerhet kunna bevara sin anonymitet.

2010-09-16 @ 10:08:35
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Stefan A

beställd..men inte betald..än, helgonglorian på första sida passar j... bra, det är ju så dom ser på sig själva, sju(k)klöverpolitikerna och de apatiska journalisterna....

2010-09-16 @ 10:23:31
Postat av: SkånepågLäs även innehållet på Snapahnen under rubriken "24 582 permanente ophold hidtil i 2010". I tabellen i artikeln framgår alla former av uppehållstillstånd, som hitintills i år ligger kring cirka 70 000.P.S. Ser även på CityWebcam att någon gång i går kväll, har troligtvis vänsterfacisterna rivit ner SD:s stora banderoll på valstugan vid Sergels torg i Stockholm. Framgår av 24-timmars bilderna. Att själva stugan fortfarnde finns kvar måste betraktas som ett under!

Postat av: MAW

Jag köpte två, den ena ska jag ge till min svägerska som är gymnasielärare och tror på all skit hon läser i tidningen.

Förhoppningsvis kanske boken kan hjälpa henne att i fortsättningen förmedla en mera verklighetsförankrad bild till sina elever.

Mitt bidrag för ett bättre Sverige :-)

2010-09-16 @ 10:52:11
Postat av: Stefan K

Den namnlöse 08:40 vågar inte ens skriva under synonym. FEGT! Med detta bevisar han/hon att Sverige inte är ett öppet och tolerant land.

2010-09-16 @ 10:57:29
Postat av: Skånepåg

Enligt Erik Almqvist har manifestationen mot det vänsterextrimistiska våldet på Sergels torg i Stockholm på Polisens begäran tidigarelagts till klockan 12:00 i dag.Smart att så här någon timma före mötet göra denna ändring. Vill även polisledningen stoltsera med att man saboterar SD eller har AFA hotat med enorma kravaller?Nu har ta mig tusan snart allting "spårat ur" vad som gäller anständighet och moral!

Postat av: Tomas

Vilken fin stadsmiljö, boendemiljö, framtidstro som Socialdemokraterna skapat i våra storstäder. En miljö som återspeglar sig i hela vårt samhälle. Inte ens Täby kommer att vara förskonat inom en mycket snar framtid. Kanske rent av ända in i Sagerska palatset

2010-09-16 @ 12:47:05
Postat av: Tomas

Oj! Glömde länken till ovanstående. Kommer här istället

Postat av: Skeåning

Beställde boken på direkten!

2010-09-16 @ 15:05:19
Postat av: Lotta

Tipsade PI om boken. Vet inte om fler gjort det men nu länkar även de till sidan där man kan beställa boken. Själv beställde jag min kopia igår kväll när jag hittade länken på Snaphanen. Tror hon har stor chans att sälja slut.

2010-09-16 @ 16:39:55
Postat av: EXPO

Ha.Då kan vi hacka oss in i booksondemands kundregister och avslöja er, nazianhängare.

2010-09-16 @ 16:59:50
Postat av: Skånepåg

@ EXPO"Då kan vi hacka oss in i booksondemands kundregister och avslöja er, nazianhängare."Var nu vänlig och förklara hur ett parti som stödjer Israels existens kan vara nazianhängare?Och beträffande hackningar så har ju både SSU och EXPO blivit hackade, och vi har nu en gång för alla fått reda på att EXPO är sossarnas nya IB!Och du ett gott råd när du vistas utomhus nästa gång, ta på dig en skyddshjälm så blir inte konsekvenserna av en hackspetts närvaro lika förödande för din mentala hälsa.

2010-09-16 @ 17:07:52
Postat av: Sten

@Skånepåg (08:57:39)KD i Uddevalla har vid ett flertal tillfällen försökt att få in ett genmäle på Jacobssons pinsamma Pk-artikel i samma ämne, vilket man givetvis i sann DDR-anda förnekats.http://uddevalla.sverigedemokraterna.se2010-09-16 @ 17:28:57
Postat av: liindblaads

Hej hur har din dag varit ?

2010-09-16 @ 17:29:34
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: DanneSwede

Kommer köpas och betalas inom de närmaste dagarna!Expo ja, Socialistenas lilla springpojkar, undrar om Expo är intresserade av att bekämpa hatet av den typen, som förekom på Socialisternas fredsdemonstrationen i Kalmar förra året ?

2010-09-16 @ 17:47:21
Postat av: Göran Andersson

Skånepåg. Du har mina ovationer.Boken är bestäld.Julia Caesar är en svensk journalist.(Författare har använt psydonym i långa tider vare sig det behövs eller ej.)

2010-09-16 @ 17:49:05
Postat av: DanneSwede

Asgarv, när jag nu ser min första mening i föregående post ;)

2010-09-16 @ 17:52:15
Postat av: Robin Shadowes

Ja, då har jag också varit i väg och kryssat Thoralf. Lycka till på söndag!

2010-09-16 @ 18:26:22
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Drutten

Beställd och betalad!

2010-09-16 @ 18:26:31
Postat av: Henrik

1 exemplar härmed beställt!

2010-09-16 @ 18:46:25
Postat av: J B Doe

Dito

2010-09-16 @ 22:09:29
Postat av: conny

Mitt stora resurskrävande bibiliotek vägrade ta in denne bok. Men jag stöter på igen

2010-12-27 @ 10:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0