SD STÖRST I ASTRID LINDGRENS VIMMERBYJag vill härmed ge chefredaktör Alf Wesik på Vimmerby Tidning "fingret".

En sak är i varje fall säker och det är att ungdomarna i Vimmerby inte litar på Folkpartiet och Jan Björklund som endast får 0,7 procent. Man kanske kan kalla det för "Lejonborgseffekten".

Vimmerby Tidnings rubriksättning talar sitt eget språk och förklaringarna är många och krystade i artikeln.

Enligt ännu obekräftade uppgifter i media är Sverigedemokraterna näst största parti i skolvalet i Mörbylånga kommun.

UPPDATERING!

Missade att gratulera Sandor och Sammy som deltog i valdebatten i Vimmerby för Sverigedemokraterna. Grattis även till Tomas, Peter och Kent till framgångarna i Vimmerby. Och dessutom till den outslitlige Bosse Karlsson som fungerar som mentor och en drivande kraft i Vimmerby trots att han bor i Västerviks kommun.

Grattis hela Gänget!!

Idag har Tvärskog och Påryd fått "sossebladet" och annan information. Dessutom har jag fyllt på med valsedlar på flera förtidsröstningslokaler. Om man skall tro åtgången av valsedlar kan kommunvalet bli riktigt roligt.

Det tråkiga var dock att på stadshuset (kommunhuset) hade alla våra namnvalsedlar försvunnit. Är det något ställe som man tror skall vara säkert så är det väl kommunens högborg.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har även gått bra för SD på Gotland i skolvalet.

2010-09-10 @ 21:43:29
Postat av: Essendon

Märkliga förklaringar!

Allt bygger tydligen på att ungdomarna inte

röstade som tänkt!

Att säga att SD gjorde ett kanonval gick inte!Väntar bara till den 20:e för att höra alla varianter på hur SD inträdde i riksdagen.

Vem vet, någon journalist kanske vågar bryta isen och tala sanning. Mirakel har hänt förr...2010-09-10 @ 21:48:35
Postat av: Gubben o Gumman

Svenska ungdomar inte minst 500000 förstagångsröstare som tröttnat på

"menagökarna".Dessa glin kommer att ge etablerade

partier sitt livs största överaskning

på valdagen.Mona och Fredrik kommer att stå där lika förvirrade

som självmordsbombaren i Köpenhamn tidigare idag.

19 Sep small det i ankdammen för dessa atrapper.Det är inte svårare än att

"spännblattar" med nedlagda kontor bara

blivit för mycket,ordet hora har används en gång

för mycket,en gräddfil för mycket,7 extra chanser

för mycket, någonstans tar tålamodet slut.Gubben o Gumman i samarbete med landets

ungdomar har försökt att dölja detta länge

nog ,det håller inte längre SD kommer att få 15%

i riksdagsvalet den 19 September.

2010-09-10 @ 21:59:16
Postat av: alf

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130595/attack-med-agg-mot-alliansen

Det skall bli kul att se om det är skillnad på folk och folk.

Ska M få ett bättre skydd än SD på framtida valmöten?

2010-09-10 @ 21:59:35
Postat av: Gubben o Gumman

Stödet för den förfördelade socialdemokratiske

politikern med utlänsk bakgrund verkar vara ljumt

inom rörelsen ,15 kommentarer har godkänts ingen

är direkt positiv till politikern,och dennes

agerande,frågan är om vederbörande förstår signalen.Det verkar inte vara någon som vill ta mannen som virade i koranen i svenska flaggan i försvar,märkligt,men det är klart det finns ju

en gräns även för den mest plånbokskåte oiokofoben

med,här är Josefsson valstugereportage klockrent.Parallellen till Mona Sahlin börjar tona fram.

Men visst den finns mycket annat kul man kan göra

än att hålla på med "politik",man får helt enkelt

acceptera att man inte håller måttet.Rent allmänt i det politiska livet är det väl bra

om dom värsta mytomanerna hålls lite på avstånd.

2010-09-10 @ 22:25:03
Postat av: Robin Shadowes

"Svenska ungdomar inte minst 500000 förstagångsröstare som tröttnat på

"menagökarna"."Vet inte hur gamla ni är, G&G men själv tillhör jag samma generation som Thoralf om även något yngre. Därför var min skoltid, eller snarare upplevelsen av denna väldigt mycket annorlunda än den som dagens ungdomar har upplevt. På den tiden fanns det invandrare, men dels var dom annorlunda än dagens, dels var dom avsevärt mycket färre. Därför har min generation inte upplevt denna ständiga kulturberikning under uppväxten, såväl skola som fritid. Bötningar, massvåldtäkter, svennehora och liknande var okända begrepp för 30 år sedan. Jag har full förståelse om massor av förstagångs-röstare tänker rösta på SD. Vad annat val har dom om dom inte vill bli nassar?

2010-09-10 @ 22:42:17
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Göran Andersson

Det är ändå långt kvar till danska kvällspostens fiktiva "svenska val". Vid 18-tiden förra fredagen, när jag var inne och röstade hade 1100 "röstat" före mig. Utfallet gav SD 74%. Något mer parti klarade 4%-spärren, men de flesta hamnade utanför Riksdagen. Åtta partier fanns att välja på. De sju riksdagspartierna + SD

2010-09-10 @ 23:13:57
Postat av: Primo

23% för SD och 71% valdeltagande. Ser bra ut. Lycka till i valet nu Thoralf!!!

2010-09-10 @ 23:18:45
Postat av: lassekolja

Rektor och lärare på Vimmerby Gymnasium är att gratulera till elever, som är kapabla att fatta egna och självständiga beslut.

Återstår att se om även svenska folket är det.

2010-09-10 @ 23:23:15
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Cavatus

Jag tror och hoppas att vår kamp ger resultat. Nu kan de inte rigga opinionsmätningarna längre utan har börjat släppa upp dem aningen, för att inte bli påkomna efter valet med opinionsmätningsfusk.Det finns över 74 flygblad att välja på på flygbladsnedladdningssidan. Än är vi inte i mål. Ge inte upp! Sätt in de näst sista klutarna nu i helgen och resten under veckan!2010-09-10 @ 23:23:51
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Calle

Måtte detta vara en indikation om resultatet i det "riktiga" valet!! Ungdomarna lever i verklighetens Sverige och ser och drabbas av massinvandringens negativa konsekvenser, medans multi-kulti vurmarna+ medierna måste fortsätta med sina lögner för att det inte skall avslöjas att dom under lång tid undanhållit sanningen för svenska folket.

Dessa j-a bortförklaringar som dom kommer med när SD får bra siffror, är ju ett sätt att idiotförklara svenska folket " som förletts" av SD´s propaganda.

Att dom inte kan tänka tanken att " det kanske ligger ngt." i det Sd säger och därav resultatet.

2010-09-10 @ 23:25:30
Postat av: Måns

Har aldrig velat säga det, men visst var Emil i Lönneberga sverigedemokrat

2010-09-10 @ 23:25:51
Postat av: Robin Shadowes

Läste just i HD om ett grovt fall av röstfusk i Landskrona. Jippiesvensken och mussen Aqba Ar-Rawi (S) följde t o m väljarna ända in i själva båset och såg till att dom röstade "rätt"! Fy fan!!!http://hd.se/landskrona/2010/09/10/politiker-sag-pa-nar-valjare/

2010-09-10 @ 23:31:28
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Primo

Artikel om skolröstningen på Gotland.

SD kom trea i valet där.

Postat av: Robin Shadowes

Såg i en annan artikel där araben uttalar sig att han är kristen, så jag får väl rätta mig där. Samma MENA-skit ändå, vilket vi ser på Slöddertälje.

2010-09-10 @ 23:36:22
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Gummisen på ängö

Om tonåringarna och jippitisvennaena får bestämma blir Åkeson nya statsministern!!! Mkt bra!!!

2010-09-10 @ 23:54:53
Postat av: Ronny

Egendomligt att det inte står någonstans VAR i nordvästra skåne, som Pia Kjersgaard skall tala. Är det hemligt? Letat på SD kuriren,SD,och några andra länkar, men ICKE. Varför detta hemlighetsmakeri? Hade ju tänkt åka dit.....

2010-09-11 @ 00:06:45
Postat av: Thoralf A

Höganäs, Tivoliparken

2010-09-11 @ 00:11:33
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Ronny

Tack:)

2010-09-11 @ 00:17:30
Postat av: Inte-en-till

Blev inte SD störst även i Katrineholm? Har för mig det, refererat av PI nyligen.Det är ju som många redan har noterat så att det är dagens ungdomar som dagligen tvingas konfronteras med de aggressivt kulturberikande krafterna. De vet med andra ord vad de talar om och röstar på.

2010-09-11 @ 00:20:26
Postat av: Magnus S

Skulle bara vilja berätta; På mitt jobb, på mitt skift har det pratats politik ett tag nu. Mussarna ligger inte bra till kan jag säga. Så gott som samtliga har visat sympatier för SD. Daniel har ju varit på rätt spår men ganska loj tidigare. Men sista veckorna har han blivit nästan fanatisk. Hans flickvän som var anti är nu pro-SD. Hans mamma och pappa skall rösta SD och till och med bli medlemmar likaså hans två bröder. David som jag inte hade en aning om vart han stod verkar vilja flytta till Götet och nita muslimer. Sagt med ironi men man förstår nu vart han står. Roger som inte är så berest eller insatt och tror att sossarna är som de var förr och att Sverige ser ut som det gör i det lilla samhälle där han bor fick ett uppvaknande i Nordstan i helgen dit han åkt för ett bröllop. -Faan va invandrare det var? Var jag i Sverige? Vad har hänt? Med lite påkryddning från min sida tog han hjärtligt emot en kurir han också. Kanske ändrar han sin tidigare inställning att SD är nazister.. Tom som jag trodde var en soffliggare skulle bestämt rösta på SD och även han tog emot en kurir liksom alla andra. Efter jobbet åkte Daniel och jag och postade mina sista 40 SD-kurirer. Med bil och grupperade postlådor tog det knappt fem minuter att dela ut dessa 40 biblar. Det har varit en bra dag. Till och med min bas tog hjärtligt emot visitkortet ala Cavatus. Nu återstår endast att övertyga min bas här hemma vilket verkar vara mission impossible. Som tur är röstar hon inte på något annat heller.

2010-09-11 @ 01:25:54
Postat av: WMB

@ Magnus SVerkar mysigt på ditt jobb Magnus. Mera sån't! :-)

2010-09-11 @ 01:59:31
Postat av: joffe

Hur hjärntvättade är inte dagens journalistkår?

Samma enfaldiga positivtrudilutt! - Att fortfarande åsneaktigt göra gällande att Sverigedemokraterna driver en odemokratisk och främlingsfientlig politik är att sopa alla partifakta under mattan.Men dagens ungdomar hänger med och läser det fria internätet med de demokratiska folkliga bloggarna. Vakna ungdomar ser vad som händer och det bådar gott för framtida politik konstateras i skolvalen.OFF TOPIC:

Valet närmar sig. Ni känner säkert flera pensionärer som jobbat hela livet och får låg skattepliktig pension? Känner dom till det skattefria äldreförsörjningsstödet beslutat 2003, som FAVORISERAR anhöriginvandrare som aldrig ens jobbat här?Jag har tillsammans med Cavatus format ett A4 flygblad med viktig pensionsinformation inför valet. Ladda hem, kopiera och sprid till alla äldre du känner till. - SD är partiet för alla pensionärer!http://www.box.net/shared/pdnqcto9qx

2010-09-11 @ 01:59:38
Postat av: Magnus S

Tack WMB. Jag glömde nämna Rolle som tog emot en kurir med motiveringen att hans son Martin nog är intresserad. Hehe. Tjejerna/damerna säger inte så mycket dock och jag vill inte jaga på dem heller. Men de har väl ögon och öron de med. Men det känns himla bra trots allt. Heja Sverige och det goda partiet!

2010-09-11 @ 02:20:58
Postat av: Leif

Mordattack mot SD man i Malmö !''En sverigedemokratisk politiker född 1986 har under kvällen blivit utsatt för ett överfall av två maskerade gärningsmän i sin bostad och misshandlad bland annat med kniv. Vi arbetar med att få fram fler uppgifter.En kandidat för Sverigedemokraterna attackerades under fredagskvällen i sin lägenhet i Malmö, skriver Sydsvenskan. Polisen fick larmet klockan 20.42.- En man har blivit misshandlad i sin lägenhet av två gärningsmän. Det rubriceras som olaga frihetsberövande och misshandel, säger polisens vakthavande befäl Lars Karsten.Inkräktarna trängde sig in i mannens bostad och ska enligt polisen ha varit maskerade och använt sig av en kniv vid överfallet. Mannen, född 1986, uppges vara lindrigt skadad ''Här ser vi resultatet av sjuklöverns och medias hat och lögnkampanj mot SD. Förhoppningsvis kommer vi nu att se ett landsomfattande fördömmande och sympatiåtgärder. Om inte har det officiella Sverige erkänt att mordförsök är en legal politisk handling.

2010-09-11 @ 02:38:58
Postat av: Anonym

Fy faan!Men övriga pk-troll visar ingen sympati förstås. Aftonpressen kallar det nog för sammandrabbning mellan SD och aktivister.Tack Jesus att han klarade sig lindrigt denna gången.Snart är det över och en ny tid tar vid.

2010-09-11 @ 02:48:36
Postat av: Magnus S

Det var jag igen ovan. Nu ska jag snart gå och lägga mig tycker nog min chef ovan. Hoppas ho sover..

2010-09-11 @ 03:00:31
Postat av: Magne S

Men föra John Blund blir det.., http://www.youtube.com/watch?v=jfB97CAQ2zk

2010-09-11 @ 03:17:58
URL: http://www.youtube.com/watch?v=jfB97CAQ2zk
Postat av: Stefan K

Har någon från riksdagspartierna ställt sig upp och tagit avstånd från Malmökommunisternas tilltag?Varför var gårdagens nyhetssändningar så tysta?

Hade de varit lika tysta om 500 högerextremister attackerat vänsterpartisterna?Efter knivattacken mot den unga Sverigedemokraten måste väl ändå media och politiker ställa sig upp och fördöma det som pågår, även om det pågår mot Sverigedemokrater....eller?

2010-09-11 @ 05:58:13
Postat av: Fredrik

Man snackar hela tiden om framtiden eller hur?

Ja här har vi den! Våra svenska ungdomar som lever i mångkulturen mer eller mindre varje dag.

Inte är det vi medelålders som gör det men även vi har fått nog av det i viss utsträckning.

Tänk er då ungdomarna! Så framtiden ser bra ut för SD som parti tror jag.Snart är de val o då röstar vi!

2010-09-11 @ 06:14:26
Postat av: S-E Karlsson

Har en bekant vars dotter är gravt hörselskadad 31 år med två små barn hon har inget jobb och hennes

handikapp gör att hon har svårt att få ngt jobb också , Hennes eknomi är alltså under all kritik någon hjälp tycks det vara svårt att få , när man sen läser och hör hur de "ensamkommandeflyktingbarnen" har det då blir man ju fundersam ! Vi svenskar borde gå före i alla lägen men det tycks vara så att det ska bli som i Piteå där demensvården är under all kritik !

2010-09-11 @ 10:07:57
Postat av: Robin Shadowes

Magnus S, ge dina kvinnliga kolleger en länk till Julia Caesars artiklar, för kanske kan dom identifiera sig mer om det är en kvinna som skriver. Ge även dom andra motsträviga en länk till Jan Millds vitbok. Som avslut, grädde på moset, lök på laxen, beroende på hur man ser det, visa dom bilden på Skinkmackan med koranen insvept i vår fana. Inte kan det bli tydligare än så att mussarna är här för att ta över även om dom ihärdigt förnekar det själva.

2010-09-11 @ 11:51:01
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Min erfarenhet av kommunhus brukar var ett "näste för enbart rödingar"!

2010-09-11 @ 12:06:36
Postat av: Brydd

Två citat från nätartikeln som skrämmer mej: "Inga siffror man blir glad av, säger samhällsläraren Peter Gustafsson" och "var tredje elev på gymnasiet sympatiserar med partier som driver en odemokratisk och främlingsfientlig politik".

Ska inte en lärare i samhällskunskap uppträda opolitiskt och uppmuntra eleverna att själva söka fakta istället för att propagera för och emot enskilda partier? Men det kanske är en del av förklaringen till SD:s framgång - att eleverna har förmåga att iaktta, tänka efter och dra rgna slutsatser. Vimmerbys elever är alltså klokare än dess lärare. Skönt.

Angående sympatierna för odemokratiska och främlingsfientliga partier vill jag bara fråga, vilka då? Jag såg för all del att de förklädda kommunisterna i VP fick ganska många röster vilket ju kan vara oroande men jag vet inte säkert att de är odemokratiska. Och främlingsfientliga? Samma VP är ju intoleranta mot meningsmotståndare men jag vet inte om det är att vara främlingsfientlig. Så vilka avses med det uttalandet?

2010-09-12 @ 12:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0