RIKSDAGSMAN IDAG

Med dagens resultat i Synovates opinionsundersökning som ger SD hela 6,0 procent kommer jag att vara riksdagsman. Något som Barometerns journalister uppenbarligen inte förstått med tanke på dagens uppslag i tidningen!

Dagens lögn presenterar Sydsvenskan som skriver följande med anledning av att SD får 6,0 procent.

"Sannolikt har debatten kring valfilmen där ett gäng hotfulla, burkaklädda gestalter springer omkull en svensk pensionär i jakten på bidrag spelat Sverigedemokraterna i händerna."

Jag har sett filmen men aldrig sett vare sig hotfulla kvinnor i burka eller någon svensk pensionär gå omkull!

Det luktar dåliga "förlorare" om Sydsvenskan.Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tycker jag du ska skicka/länka dom den här!

Visa upp detta på din blogg så svenska folket ser!Hitler gjorde likadant!Vakna Sverige och övriga Europa nu!!

Postat av: Pops

Varför visar inte sd på skillnaden mellan de senila i Uppdrag Granskning som är inlåsta utan personal på nätterna och de ensamkommande "barnen" där det går drygt 1 anställd per "barn" (ung man) dygnet om.

2010-09-10 @ 07:48:37
Postat av: alf

Här är gänget som skall rädda Sverige från undergång!!

Det är bara några mussar som fattas, men det kommer, var så säkra.

http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gIssue=253&gTitle=&gYear=2010&gKey=pv28131v&gAvailWidth=1014&gAvailHeight=733&gInitPage=1&gHotspot=0

2010-09-10 @ 08:10:58
Postat av: Nalle i Växjö

Se även eftersnack på SVT Play efter gårdagens program.Som föregående inlägg påpekar, varför dennas skillnad mellan hantering av dom gamla Svenskarna och dom unga "för tillfället ensamma"

Postat av: alf

http://bohuslaningen.se/nyheter/val10/riksdagsvalet2010?p=news.html?newsId=17856

Den här länken kanske går bättre. Läs och förfäras!!

2010-09-10 @ 08:18:19
Postat av: Tony Ingman

Asylsvenskan förnekar sig inte. För dom som ännu prenumererar på denna skittidning är rådet, säg upp

prenumerationen, när det svider i pengakistan, kommer dom att inse att man inte kan jävlas hur

mycket som helst med läsarna.

2010-09-10 @ 08:28:59
Postat av: Nimbus

Jag hade en sån där billig provapå prenumeration på Östran som snart går ut, fick samtal igår om jag ville fortsätta prenumerera, men förklarade att efter att ha sett bilden med Koranen insvept i svenska flaggan så är jag inte intresserad att fortsätta.( jag var bara nyfiken på tidningen och hade aldrig en tanke på att prenumera egentligen, men det vet ju inte Östran ;-)

2010-09-10 @ 09:27:04
Postat av: Nalle i Växjö

Invandringsbroms eller Vård av våra gamlaLäs denna PDF hur mycket resurser som är avsatta för "Ensamkommande" i Piteå där gamla människor går i spyor och bajs som visades på DebattVilket är rätt, du bestämmer den 19/9

Postat av: Skånepåg

Enligt artikeln i Sydsvenskan: "Det är sant så tillvida att hela 20 procent av väljarna bestämde sig sista veckan i förra valet. Men den här gången har, enligt Valmyndigheten, fler svenskar förhandsröstat än någonsin tidigare."Att det var så pass många, var en nyhet för mig.

2010-09-10 @ 09:41:17
Postat av: C.H

Vi skall göra vad vi kan för att du skall komma in in i Riksdagen Thoralf.Sen vill vi ha rapporter om allt mygel.

2010-09-10 @ 10:25:24
Postat av: Skånepåg

Enligt UnitedMinds, så erhåller Sd i dag 5,4 %.

2010-09-10 @ 10:34:48
URL: http://www.status.st/
Postat av: Krillz

Thoralf, jag har en personlig fråga.

Jag skrev i ett tidigare inlägg men du kanske inte tittar där längre så jag skriver även här.Jag vet att du genom din politik ständigt möts av tvivlande, arga, oförstående och antidemokratatiska människor och en orättvisa som heter duga. Att ständigt behöva förklara samma saker om och om igen eftersom genomsnittsvensken inte verkar förstå ert budskap. Att SD ständigt, ständigt särbehandlas och mobbas i media och av kartellen till etablerade partier. Förljugandet är totalt. Känner du aldrig hopplöshet och att du har lust att ge upp och lämna det Sverige som vi har idag?

2010-09-10 @ 11:09:12
Postat av: AWSvensson

Skrev detta spontant sent i går kväll efter demensdebatten, men flyttar fram det.Politik handlar om prioriteringar.

Demensvård eller bedrägeribarn.

Valet är ditt den 19 september.Ibland undrar man , är journalister så dumma eller gör de sig till. Symboliken i SD:s reklamfilm är väl uppenbar, men ska man ta det bokstavligt så blir det mesta av reklamfilm obegripligt. Var det sossarna som hade en film med tåg, obegripligt för en annan som inte åker tåg.

2010-09-10 @ 11:12:22
Postat av: Thoralf A

KrillzIbland känner jag en fruktansvärd frustration över hur t.ex. media framställer saker och ting.T.ex. dagens rubrik i Östran som indirekt pekar ut mig som rasist.Att flytta från Sverige har aldrig varit aktuellt för mig jag jobbar istället hårt för att kunna påverka och förändra. Vi bor trots allt i ett fantastiskt land på många sätt även om jag hade bott i ett land med längre sommarklimat.Den 19 september får vi svenskarnas betyg på politikerna och vem de ger mandat för de kommande fyra åren. Ett riksdagsinträde för SD kommer att betyda mycket oavsett vad våra politiska motståndare säger.2010-09-10 @ 11:29:38
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hulda

Om vi låter de gamla ta de sista stegen in på äldreboendet för egen maskin kan de kallas för "ensamkommande något äldre barn" och då öppnas genast himlen för dem.

Personal i mängd dygnet runt och andra obegränsade resucher...

2010-09-10 @ 11:39:51
Postat av: Stefan A

En våldsam drapa i dag från en Sanna Lundell i aftonhoran, går fortfarande att kommentera, men inte länge till antagligen. En av det värsta man läst i årets valrörelse, och det vill inte säga lite. App. gårdagen, borde inte Wetterstrand förses med ett halsband som man har åt skällande hundar, så när hon kommer upp i tusen ord per sekund så får hon en stöt.

2010-09-10 @ 11:53:22
Postat av: Anonym

Alliansen kom tomhänt till Skåne, tomhänt därför att ingen av dess representanter hade något recept mot kriminaliteten, det problem som såningarna lider allra mest av.Så här avslutades Expressens hyllningsartikel av Alliansen:”- De svarade bra på pensions- och vårdfrågor. Men jag hade velat ha lite mer om hur vi ska komma tillrätta med kriminaliteten och allt våld i Skåne.”Nej, det är bara SD som tar tag i det problemet och opinionsmätningarna visar att SD:s stöd växer hela tiden.http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2129540/alliansledarna-togs-emot-som-stjarnor-i-helsingborgObservera att det går att kommentera artikeln

2010-09-10 @ 12:02:41
Postat av: Skånepåg

Nu har ta mig f-n både Östran och Nasim Malik passerat alla anständiga gränser.Malik och journalisten smutskastar Thoralf å det grövsta, och anser att Thoralf och hans blogg är orsaken till att (påstår han) utsätts för olika former av förföljelse och trakasserier.Detta måste klassas som ett av årets absoluta bottennapp inom svenskt massmedia. Både som snyftartikel och som journalistsiskt alster.Än så länge finns möjlighet att kommentera och de få kommentarer som hitintills passerat "nålsögat" är inte nådiga mot innehållet i artikeln!

Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf : Ifall du blir riksdagsman så kan du väl

köpa en påse godis från Stockholm till "Shorty"

och "Halvan",dom slåss ju trots allt politiskt med sina förutsättningar,ta en vända till i Smedby med

flygbladet,sedan är det ju bedrövligt att en man

som fotograferas med hakkors i bakgrunden pratar

om rasism,det säger allt,ridå.Efter som t-shirts är populärt så ha en i beredskap

till fullmäktige med texten:"Jag sitter i riksdagen var sitter du"Framåt jultider kan man tänka sej en med texten :

"Julskinka är bland det svenskaste jag vet"

2010-09-10 @ 12:34:50
Postat av: Skånepåg

@ G&GVad tror du beträffande Östran? De direkta beskyllningar utan minsta bevis, är en anmälan till PO befogad. Vi vet ju sedan tidigare att det egentligen är meningslöst, men ändå som en markering att detta påhopp på Thoralf inte skall få passera obemärkt.

2010-09-10 @ 12:58:01
Postat av: Måns

SD går som tåget, även bland ungdomarna. Det har gjort nervösa PK-iter desperata och de gör nu allt för att undanhålla så mycket som möjligt om SD:s politik och popularitet.På Polhemsgymansiet på Gotland blev SD tredje största parti. Denna sensationella nyhet presenteras doch i PK-media knapphändigt att det inte framgår hur stor procenten respektive parti hade.

Men tror PK_iterna att man ska kunna lura väljarna med så enkla knep, nu när vi har internet?http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6263537

2010-09-10 @ 13:20:45
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : S får sin dom den 19 Sep runt 26 %

tippar vi,Sd pekar åt minst 8% .Diktaturens kreatur har alltid avänt sin skattesubv.

propaganda maskin för att sprida sina lögner.

Här blir den klumpigt löjlig långt under dagis nivå.Bli upptryckta mot väggen är inget som jultomtarna

(exklusive skinkan i några fall) i Smedby kan

acceptera,man får titta på vilka politiska våldtäkter, en del tidningar begått i framtiden.För eller senare kommer ju presstödet upp på bordet.

Då får man väl önska Östra Småland lycka till...Artikeln i fråga är ju egentligen bara ett kvitto på

att Thor-alf har ett stadigt tag om kulorna på en

del clowner i byn,"Smedbyn"Att en del människor "Titanics" låter sej ledas

till slaktbänken av tex elitjournalister,som

"Bunny Halsbult",är inget man kan göra något åt.

Det tillhör alla kommunist diktaturer.Artikeln är ett utmärkt exempel för framtida diskussion.Nästa vecka kommer nya siffror för bla SD ca 8%

Då ökar gasbildningen och den unkna andedräkten

hos diktaturens kreatur och dess nyttiga idioter.Kort o gott hehe låt Cirkus Scatt folket leka

i sin röda sandlåda.Vem vet den 19 Sep kanske någon startar en Facebok grupp : Ompröva alla PUT.Skall Svenne Banan visa leg på systemet vid röstning

vid poliskontroller etc,så ska Ali Baba visa leg

När han eller hon skall in i Sverige.Är Östran intresserade av rasism kan man skriva om vad som sker i Malmö el stenkastning i Stockholm.Vill man prata skolresultat är väl Lärartidningen utmärkt att ha,dessa inlägg har Östra Småland tagit

bort...Länge leve Vladimir Lening och en välkänd sandaltrampare."Sanningen skola göra eder fria står det på en skola i Kalmar",kanske är ett studiebesök för den

socialdemokratiska oikofob flocken att föreslå.Sanningens timma är slagen för S den 19 Sept

Lycka till stolpskott...

2010-09-10 @ 13:47:11
Postat av: Inte-en-till

"Med dagens resultat i Synovates opinionsundersökning som ger SD hela 6,0 procent kommer jag att vara riksdagsman. "Kör hårt i spurten nu!Har redan röstat, på SD, och kryssat i Thoralf (trots att jag bor tiotals mil från Kalmar).

2010-09-10 @ 13:59:45
Postat av: Ronny

Bäste Thoralf, jag hoppas att SD och du kommer in i riksdagen, och för att slippa valsystemet, med partilappar i vallokaler, så bör du jobba för te.x Danmarks system, där det endast förekommer EN lista med ALLA partiernas namn, som varje röstberättigad kryssar för bakom "båset". Som det är nu, där speciellt SD:s lappar tas bort ,är inte värdigt en demokrati. Ser att sossarna är polisanmälda, och vem är förvånad...

2010-09-10 @ 14:53:08
Postat av: S-E Karlsson

Nu ska regeringen dra in på anslagen till reparation av landets järnvägar , vore det inte bättre att dra in på anslagen till invandringen ? En sån vinter till som den förra vill vi väl inte ha?

2010-09-10 @ 16:04:36
Postat av: AWSvensson

Hur har man mage att kalla upplopp för motdemonstration, för demonstration krävs tillstånd.Drägg, fast det kan nog GoG reda ut.

Postat av: Ex occidente lux

Var i Höganäs äger mötet rum? Lägg gärna ut en karta på bloggen! Jag kommer hur som helst. På måndag skickar jag ytterligare femtusen spänn till SD:s valfond!!

2010-09-10 @ 17:38:37
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hur djup är egentligen Adenviken?

2010-09-10 @ 17:51:02
Postat av: Lotta

Idag såg jag något riktigt patetiskt . Det stod ett gäng ungmuppar med stora plakat där det stod att man skulle tuta för Moderaterna och tuta för Alliansen. Detta var på Norravägen. Snacka om hysteriska knep.

2010-09-10 @ 18:23:05
Postat av: Inge Sandén

Det Östran gör,är att tidningen för i bevis att denne Nasim Malik är ett levande exempel på hur musslimer reagerar på kritik.

Dels tål dom inte kritik och dels skyller dom alltid på andra när det går dem emot.Som nu på Thoralf.

Samma sak upprepas hela tiden.

Bröderna som skulle elda upp Wilks hus,berättar sin saga om hur oskyldiga de äro,så man skulle kunna tro att deras påhittehistoria är hämtad ur sagoboken koranen.

Alla konflikter vi i dagens Sverige ser och läser om beror endast på en enda sak.

Sedan landsförrädarna tillät Islams utbredning i vårt land,började allt helvete som det på alla arbetsplatser och fikarum talas om.I Sverige hade vi precis lyckats med att göra oss fria från att kristendomen och då kyrkan med präster och biskopar skulle styra våra liv,vad vi fick göra och inte göra som t.ex arbeta på en söndag eller dansa på Långfredagen m.m.

Så kommer islam till vårt land,vars mål är att införa sharia lagar, som råder i alla länder där islam styr,som är tusen gånger värre än alla de kristnas påbud,som vi just befriats från med sossarnas hjälp måste erkännas.

Att tro som sossarna nu gör och som också kyrkan ställt sig bakom,att detta kan ske i väst,utan konflikter då är man bra naiv och får ställa in sig i ledet bakom landsförrädarna.

Sverige skall inte förstöras av dessa islamister,där journalisterna på landets tidningar övertagit rollen som prästerna hade före omkring 1955-1960.

Folket skall hållas i bojor och lyda överheten som sitter i dessa TV-soffor och säger vad som får sägas.

Dom som inte lyder snällt kallas för rasister,främlingsfientliga och lågutbildade.

Krossa journalistfacisterna som går islams ärenden i vårt land.Nej till islam.Nej till journalistvälde

SD den 19 sept

2010-09-10 @ 18:49:03
Postat av: RL

Var o röstade idag, i Lund. Inga problem, alla SD-röstsedlar på plats. Gav dig ett kryss för bra kämpande mot pk-maffian och en trevlig blogg :)

2010-09-10 @ 19:09:44
Postat av: Måns

Socialdemokratisk politiker ålades besöksförbud, men blev likväl nominerad. De cyniska sossarna struntade i kvinnofriden och nu frågar sig allt fler hur mycket brottslighet som döljer bland de socialdemokratiska politikerna.Men vilken skrämmande kvinnosyn /TV4 nyheterna/

2010-09-10 @ 19:22:16
Postat av: Trisse

Jag tror bestämt du hamnar i riksdagen .Thoralf.Förbered dig på detta och börja damma av resväskan.

Till de 6 procenten i senaste undersökningen skall man tillfga den s.k "skämmighetsfaktorn.Lågt räknat 1,2.Då blir resultatet strax över 7 procent någonstans.NyD:s gamla siffror och också en hel del av dessa väljare som står bakom.Mona Sahlin kommer att genomföra tidernas "valkrasch" .Kring 25 procent för s blir det.Back 11 procent för (s) .På den "notan" kan man skriva upp följande;1.Partiledaren själöv.

2.Samarbetet med framför allt kommunisterna (v)Vemf-n vill rösta (s) och samtidigt få marxsistleninister i en svensk regering.Ingen vet var detta tar vägen!Jag tycker nästan synd om henne."Nummer ett" är nu att SD ikraft av oponionsstödet tillåts av statskanalen SvT attmedverka i partiledardebatten.Allt annat vore en demokratisk katastrof!hälsningar& trevlig helg

småbrukaren Trisse på gården i Västergötland2010-09-10 @ 19:34:29
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Bra inlägg med kvalite istället för kvantitet....Undrar om Svensson är ute och mäter djupet i Adenviken?

2010-09-10 @ 19:49:28
Postat av: Ibbe

Östran kör med reklamen "vi vågar". Det visar tidningen i intervjun med Malik att den inte står för. Inte en enda fråga av typ: Ångrar du nu att du förvandlade ett blodtrycksfall till ett rasistöverfall för att få medial uppmärksamhet? Eller: Tar du avstånd från påståendena i s-valarbetet i invandratäta Norrliden i Kalmar? Påståenden om att om invandrarna röstar på alliansen ,så antingen mister de bidragen eller så utvisas de direkt om alliansen vinner? Kan du gå ut i pressen och dementara dessa påståenden? Vad säger du till invandrarna egentligen? Men sådana frågor får inte Malik. Han glider fram på sin räkmacka i vanlig ordning. Nu är han skygg, säger han i Östran. Från Kalmar meddelar man att han inte är skygg i valrörelsen i Norrliden iallafall. Vad är det som gör att lokalblaskorna aldrig konfronterar Malik med ömtåliga frågor ,utan istället tjänstgör som hans personliga megafoner?

2010-09-10 @ 19:51:50
Postat av: Ofri television

Hej,mejla eller ring Jan Axelsson, programdirektör på SVT och påtala varför du vill se SD i slutdebatten. SVT hänvisar till att det är han som bestämmer i denna fråga.[email protected]Om SD kommer med i SVT:s slutdebatt kan det bli närmare 10 procent! GÖR DET NU. DEN 19 SEPTEMBER ÄR DET FÖRSENT.

2010-09-10 @ 20:14:54
Postat av: Gubben o Gumman

En sak är säker att SD:s reklam i Östran under

artikeln om den förfördelade sossen sitter bättre

än en keps någonsin kan passa, el en folieehatt.Blir två svårslagna mediarekord på en gång.Att en DDR politruk skulle ställa en korrekt journalistiskt fråga är nog svårare än att vinna

på lotto i Tanzania.(Lotto finns inte i Tanzania)Hans jobb är ju faktiskt att få Svenne Banan att gå

till jobbet varje dag för att kunna betala runt 57% i totalt skattetryck.En sak Svenne åk aldrig in till stan och se hur verkligheten ser ut med ledighetskomitten.

För då kommer du att märka att KALMAR kommuns befolkningsökning inte består av Gotlänningar.

2010-09-10 @ 20:23:28
Postat av: AWSvensson

Normalt så finns jag i den Blekingska övärlden vid denna tiden. Annat kom i mellan. GoG efter alla utforskningar har jag kommit fram till, tillräckligt djupt för att vattnet ska få plats. Lade idag även jag en kryssad röst på Alfsson , lite fjäsk får han räkna med.Även frun lade en röst på SD men eftersom hon kunde jämföra Jimmie med Alfsson , så fick den senare stå till korta. Jimmie var sötare.Nåja alla röster räknas oavsett motivering. Vi har två pojkar i den åldern så det var väl modersinstinkten. Lycka till alla Höganäsfarare och ta väl hand om Pia Kjærsgaard.

2010-09-10 @ 20:23:38
Postat av: Essendon

# Lotta

"Idag såg jag något riktigt patetiskt"Jag fick lära mig en gång att tuta gör man för att föhindra en olycka!Ungmupparna hade nog inte tänkt till där!

2010-09-10 @ 20:28:43
Postat av: Essendon

OT.

Ulf lundells dotter Sanna, skulle käcka sig i sin blogg och smutskasta SD.

Svaret lät inte vänta på sig, läs i PI om inlägget!

Jag tror hon blir lite försiktigare sig nästa gång hon skriver!

Postat av: Skånepåg

@ Ex occidente luxTivoliparken i Höganäs. Hittar inte en kartai Höganäs med det namnet trots tappra försök. Återkommer om jag hittar något.Postat av: Kalle Retzius

På samma sätt som flera länder i mellanöstern har en viss andel av befolkningen med ålderdomliga attityder måste vi acceptera att Sverige har detsamma. Sverigedemokrats och islamistiska fundamentalister är samma andas barn. Vi kan inte negligera dessa extrema grupper. I en demokrati är det en rättighet att vara inskränkt. Om alla var kloka liberaler skulle det tom vara lite enformigt.

2010-09-10 @ 21:19:37
Postat av: Skånepåg

@ Ex occidente luxFinns något i Höganäs som heter Tivolihuset, så jag undrar om det inte smugit sig in ett litet fel i adressen för evenemanget!

2010-09-10 @ 21:23:53
Postat av: Skånepåg

@ Kalle Retzius"I en demokrati är det en rättighet att vara inskränkt."Är det därför du tycker att Sverige skall berikas och importera somalier, som enligt tillgänglig väldsstatistik har ett genomsnittligt IQ på cirka 70. Bland etniska svenskar är motsvarnade cirka 98!

2010-09-10 @ 21:28:38
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

"Är det därför du tycker att Sverige skall berikas med och importera somalier, som enligt tillgänglig världsstatistik har ett genomsnittligt IQ på cirka 70. Bland etniska svenskar är motsvarande cirka 98!"

2010-09-10 @ 21:31:14
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Lagom till Alfsson presenterar skolvalet

i Vimmerby SD ,störst med 23% då slår bloggens egen

Bagdad Bob till med "ålderdomliga åsikter".Samtidigt visar opinonsmätningarna på runt 8% för SD i valet "bäst att ignorera"?Det är därför det är svårt att inte ta "Kalle"

till sitt hjärta inte en siffra rätt alltid steget efter,en riktig baksättesförare med skygglappar

och en partibok med rosen på, heja Kalle.Frågan är om inte "Kalle skall låta bli TV:n den 19 Sep,"Svenska pungsparken" kan bli för möcke.

2010-09-10 @ 21:43:11
Postat av: Skånepåg

@ G&GJapp, oavsett vilken pseudonym han än använder blir det "aldrig en siffra rätt". Men alltid kul att ha en pellejöns bland de som kommenterar att skratta åt!

2010-09-10 @ 21:51:51
Postat av: Zalgonenko

Thoralf, du lär bli riksdagsman med god marginal!

Det blir nog många som kryssar in dig!Även jag bor i en annan del av landet men kommer att kryssa dig pga det intryck du givit under de senaste åren.

2010-09-10 @ 21:53:32
Postat av: Roberth

KOmmer du och Pavel Gamov in då är min dag räddad!

2010-09-10 @ 22:19:00
Postat av: Dille i Momåla

En skribent, svensk, professor i Danmark har skrivit en artikel på statsmedias hemsida. Jag kom kunde lämna följande kommentar:“Skribenten bör beakta att demokrati betyder folkstyre. Men hu ska folket kunna styra landet om det undanhålls relevant information av media? Om mötesstörare kallas för motdemonstranter , till och med i statsmedia?Mötesstörningar var ett viktigt element nazisternas praktiska politik. Kommunister och nazister störde varandras möten och misshandlade och mördade varandras demonstranter och mötesdeltagare. Flera hundra döda på vardera sidan.I parlamentet slog sig nazister och kommunister ihop med extremhögern och röstade genom amnesti för politiska fångar, innebärande att mördarna, de kommunistiska och nazistiska mördarna gick praktiskt taget fria från straff.Att hetsa folk till politiskt våld strider även mot statsmedias avtal, det så kallade demokratimålet.Likväl kan vi nästan dagligen förnimma det demokratiska förfallet i statsmedia. Här kan det nog bli en ändring efter valet så att kommunismens ondskefulla evangelium får stryka på foten. “

2010-09-10 @ 23:14:36
Postat av: Robin Shadowes

Har ännu inte bestämt mig för vem jag ska kryssa men Thoralf är en av dem som ligger bra till. Han har hög trovärdighets-faktor för att vara politiker. Nu bor jag visserligen i Skåne men kommer han in i riksdagen så kommer han ju att kämpa för hela Sverige och inte bara kommunen Kalmar.

2010-09-10 @ 23:16:07
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Rättvis

Förtalsorganisationen Expo ynkliga utspel speglar PK-iternas desperation över SD:s växande potential.I själva verket rör det sig ju om gammal skåpmat, konstaterar Jimmie Åkesson.Men vilken desperation inom PK. Tror verkligen PK att väljarna är så lättlurade?Och PK bör beakta att väljarna numera bara är ett knapptryck från sanningen, sanningen om Expo t ex, en organisation som befolkas av gamla kommunister och samarbetar intimt med terrorister. En organisation som PK göder med medel ur allmänna arvsfonden.Det stinker lång väg.

2010-09-11 @ 10:49:41
Postat av: peerpede

Sydsvenskan är en pissliberal soptipp där är så censurerat att inte ens en synsk kunna få fram något vettigt från den tidningen.

2010-09-11 @ 13:41:47
Postat av: S-E Karlsson

Jag förstår inte er här på Thoralfs blogg ni säger att ni inte bestämt hur ni ska rösta, mitt tips är enkelt rösta på SD det kan fan i mej inte bli sämre än det är , en ordentlig omrörning i grötgrytan är vad som behövs och dom som ska hålla i grötsleven är SD !

2010-09-11 @ 14:09:25
Postat av: Andreas

FOLKOMRÖSTA om invandringen INNAN det är för sent!

2010-09-18 @ 15:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0