NY PK-TOMTE

Hemma från Stockholm och en minst sagt omtumlande vecka. Dagarna i Stockholm har mest gått åt till information om riksdagen. Idag hade vi bland annat en två timmars information från sakkunniga. Det är en väldigt massa praktiska saker som skall fungera. Vi kommer att få lägga väldigt mycket tid åt att bygga upp vår verksamhet. Om jag förstår det hela nu med tanke på årets valresultat kommer Sverigedemokraterna även bli en relativt stor arbetsgivare. Allt detta kommer ta mycket tid från det politiska. Alla våra sympatisörer måste ha en förståelse för att vi är helt nollställda när det gäller riksdagsarbete i denna stund, en organisation som skall innehålla många tjänstemän men där vi idag står på noll.

Det tråkiga är att vi Sverigedemokrater också får väldigt mycket säkerhetsinformation och individuella säkerhetssamtal. Frågan är om man gett sig in på något som man om man vore klok skulle undvika.

Ännu en Sverigedemokrat har enligt PI utsatts för ett allvarligt överfall. Till viss del har givetvis media ett ansvar för dessa brott! Undrar om journalister begriper detta eller om de bara tycker att de är duktiga och ser det som ett bra ”betyg” på sina smutskastningsartiklar varje gång en Sverigedemokrat utsätts för våld?

I Kalmar vill Martin Nilsson ”dra sitt strå till stacken” och manar till upprop mot rasismen genom en artikel i Östran. Sedan pekar han ut Sverigedemokraterna som rasister med följande ord.

”Det är mitt sätt att ge SD-sympatisörerna en ordentlig spark på pungen, säger han.”

Ännu en politiskt korrekt ”pk-tomte” som gått på Expressens och Aftonbladets journalistik. Att Martin Nilsson skulle ha läst Sverigedemokraternas partiprogram ser jag som uteslutet. Mig veterligen har han heller aldrig pratat med någon inom SD i Kalmar. Om han läst några dokument från SD eller pratat med mig hade han förhoppningsvis aldrig startad denna manifestation riktad just mot SD. Tyvärr säger det dock mer om Martin Nilssons hat mot oss Sverigedemokrater. Undrar om Martin Nilsson numera har ”noterats” av SÄPO.


Kommentarer
Postat av: Kalle

ThoralfGrattis till SD-platsen i Riksdagen. Kör hårt under mandatperioden. Det behövs. Många stenar att vända på. Skriv lite på din eminenta blogg också så vi SD-anhängare kan följa edert viktiga arbete i politikens högborg.Kör hårt.

2010-09-24 @ 23:46:17
Postat av: andreas

Kom ihåg! Försök att vara trogna era ideal och mot er själva! Medan ni är i maktens korridorer, glöm inte bort att det finns en verklighet där ute. Ni har ett existensberättigande så länge ni betraktas som ett politiskt alternativ till gammelpartierna.

2010-09-25 @ 00:01:42
Postat av: EssendonNu är fan lös!

Aftonbladet försökte smutskasta SD via inhyrda bulvaner!

Bloggen politiskt inkorrekt spårade upp dom via kontakter på nätet

och publiceringar kommer snart!Tur vi har Internet som snart tar slutgiltigt kol på gammelmedia!

Postat av: Roberth

Hej! Hoppas det inte händer er något. Hörde Westling ville jobba med säkerhet men han är väl bilhandlare?

2010-09-25 @ 00:13:55
Postat av: peter a

Med tanke på Aftonbladet mest och de andra medias sociopatiska hatangrepp på SD, alltid omotiverade utan förklaring, så undrar man ju vad sociopater skulle ta sig till härnäst. Det brukar blir våld och Martin Nilsson skiljer sig inte mycket från de andra sociopaterna.Att det patrasket skulle kalla sig tolerant och förstående och öppna för alla slags folk är det mesta patetiska av allt. De är bara sorgliga extremister utan minsta humanism eller känsla för demokrati.

2010-09-25 @ 00:42:51
Postat av: Göran Andersson

...vore klok skulle undvika.Det ädla kräver ibland mod för att kunna genomföras. Du och de andra 19 har en stor arbetsuppgift framför Er. Bra ballans och driv i arbetet kommer att bära frukt. Ovanan vid det som är nytt kan ibland upplevas som lite skrämmande men brukar som regel inte innehålla några större farligheter.I den artikel i Östran som Du hänvisar till kan urskiljas ett affärsmannaskap som inte är av denna världen. En krögare som delar ut tasksparkar lär snart vara utan det viktigaste i företaget. Kunderna.Av det som uppvisas i kustrakterna av fördomsfull spänning ser jag inte mycket av i inlandet.

Eftersom jag har hund brukar jag gå de 700 metrarna till affären, flera gånger per vecka. Den senaste tiden har det dock varit tidsödande. Det kan ta två timmar att ta sig denna sträcka på grund av alla som vill prata. Mest är det invandrare från såväl när som fjärran som gärna byter några ord. Alla är vänliga och uttrycker sin förnöjelse över att SD kommit in i Riksdagen. De säger att Sveriges anseende i omvärlden kommer att återfå sin forna status eftersom SD är rädda om Sverige och svenskarna.I ondags var jag närvarande vid poströsträkningen. När förrättarna tog fikapaus blev jag bjuden på kaffe av en centerpartist och en socialdemokrat bjöd på smörgås.Jodå det finns utvalda delar av betongvänstern som uppvisar sitt ogillande genom att anlägga en något ovanlig röd/svart ansiktsfärg och den socialdemokratiske kommunstyrelseordföranden låtsas som om jag inte finns.Detta får bli mitt inlägg som taskspark till oförskämda krögare.

2010-09-25 @ 02:28:22
Postat av: Gubben o Gumman

Frågan är om inte SD skall försöka pröva rättsligt

ifall tryckfrihetslagen medger att man felaktigt ger

partiet olika epitet,för i en eventuell rättsal så

bör ju partiprogramet gälla så att säga.Detta bör ju även omfatta en kille som "Herr" Nilsson,det han sysslar med är inte yttrandefrihet utan uppvigling mot parti/människor.Varför inte låta bla "Pungmans" produkter testas

någon gång då och då,en straffspark.

Ev lönebidrag kanske kan kollas upp också.

Vore ju lattjo ifall svennebanan betalar två gånger

för mackorna tex.Vidare så nåddes vi av ett obekräftat ryckte förra veckan,en av medsympatisörena skall titta väldigt

djupt i flaskan, samt i andra uringingar än fruns.När det gäller pressen så be om källuppgifter när

tex främlingsfientighet omskrivs,svarar inte journalisten skriv till chefen,hänvisa till SD;s

partiprogram i frågan ,där står inget om det som

journalisten skriver,fråga om man möjligen fått tag

i fel partiprogram.Styr om svaren till källuppgifter till slut måste

journalisten svara ,när det ligger 10-15 kommentarer

angående källorna till påståendena,annars maler dessa Boljeviker bara på tills detta sker, eller saken får prövas i domstol ju fortare dessto bättre.

2010-09-25 @ 02:45:54
Postat av: Hm

Ni som ätit på restaurangen i Kalmar kan visa er uppskattning genom att följa denna länk:

http://www.rejta.se/sok/Kallsk%C3%A4nken

2010-09-25 @ 03:02:05
Postat av: Trisse

Expressen,Aftonbladet och TV 4 har f n sina utgivningsbevis respektive sändningstillstånd.En organiserad annons och köpbojkott vore absolut på sin plats.Då skulle detta -om man sänker sig till använda dessa s k "journalisters" språkbruk-

" svida i lädret".*LP.s grattist till riksdagsplatsen,Thoralf.Det vore trevligt att träffa dig någon gång!-Avslutninsvis.Ändra i sidhuvudet til riksdagsledamot d.s

2010-09-25 @ 06:15:34
Postat av: S -E Karlsson

Först ett stort grattis till dej Thoralf till riksdagsplatsen , den är du mer än väl värd !

Sedan har jag en misstanke om förföljelsen och smutskastningen av SD , det tror jag är så att det finns krafter som är oerhört rädda för att dom faktiska kostnaderna för flykting/asylmottagning skall komma i dager , det är för den skull som sveriges blivande journalister demonstrerar som dom gör ! Trevlig helg alla !

2010-09-25 @ 06:56:03
Postat av: Nalle i Växjö

Jag vet inte om AB känner av att det inte går riktigt som dom planerat, men här kommer en artikel som inte följer det gamla mönstret.Postat av: Zalgonenko

Grattis till riksdagsplatsen! Särskilt kul är att du företräder oss östgötar där! Kunde inte bli en bättre företrädare!

2010-09-25 @ 07:58:00
Postat av: LN

Mysiga Mona Sahlin och Arne Treholt i Skavlan-premiär

På fredag 24 sep var det säsongspremiär för Skavlan. Till första programmet kom Mona Sahlin för att prata om framtiden - det vill säga racka ned på Sverigedemokraterna och deras valframgång under det stupida stridsropet: "ALDRIG, ALDRIG som i Danmark" - den amerikanska författaren Erica Jong, som hade varit en stor idol för Mona och inspirerat henne till stordåd på underlivsområdet - journalisten, Kristallen-vinnaren, EXPObossen och programledaren Robert Aschberg, wow, vilken dryg och självgod klump, som även han med väl kända ord gav uttryck för sina antidemokratiska uppfattningar om dagens politiska situation i skämtlandet Kretinostan. Även en avdankad justitieminister från broderlandet, Anne Holt, deltog. Behållningen av programmet utgjorde endast och allena Arne Treholt. Programmet bör dock ses, dels och främst för Treholts skull, dels också som typiskt exempel på hur den för maktetablissementet krypande Statstelevisionen medverkar till svartmålningen av den första potentiellt möjliga politiska kursändringen i mannaminne i landet Kretinostan.

Repris: idag(?)svt24 23:10; SVT1 26/9 och SVT1 28/9

2010-09-25 @ 08:12:36
Postat av: Nalle i Växjö

Politiker från SD misshandlad av landsmän i Göteborg.Återstår att se om detta fall får samma uppmärksamt som " Ursula" eller om Rainfelt tycker att det är OK med våld mot SD som förra gången

Postat av: Tomas

Läste också ovanstående artikel. Här är det ju läge att omedelbart utvisa dessa landsmän ifrån Sverige för all framtid.

2010-09-25 @ 09:17:18
Postat av: Nobbe

Det är dags att börja GE IGEN! Vi är många nu. Kan etablissemanget använda sig av smutsiga metoder så kan vi fan med göra det. Det verkar vara det enda som biter på dom. Ring upp dom mitt i natten och ställ obekväma frågor. Mailbomba. Baktala och ljug. Det tänker jag börja göra i alla fall.

2010-09-25 @ 09:21:35
Postat av: I´m not very memorable

Det är djupt beklagligt att media hetsar grupper mot varandra. Labila kommunister som i kan acceptera att de förlorat mot Sverigedemokraterna.

Mentalpatienter och naiva, som på Facebook inte vill acceptera att valutgången och som sväljer allt från blaskorna AB och Expressen, ja, t.om hänvisar till dessa äckeltidningar. SVT/TV4,skillnaden har här blivit utsuddad, gottar sig i falska påståenden. Tomten Lago satt opåläst i TV4 nyhetsmorgon(lördag) och talade strunt om sitt stora arbete för den katastrofala invandringen till Södertälje med anledning av Sossarnas katastrofval.

Nu planeras dessutom ett nyval i Värmland. Vilket vilken vaken människa som helst av förståeliga skäl kallar detta för valfusk och efterhandskonstruktion. Med facit i hand är det lätt att taktikrösta.

2010-09-25 @ 09:54:04
URL: http://ilyameyer.com/svenska/
Postat av: lee

Nobbe !!Lever man av svärdet så dör man av svärdet .

2010-09-25 @ 09:57:14
Postat av: I´m not very memorable

Vad värre är, att stackars Sverige fått in extremistmuslim i riksdagen. Moderaten och Göteborgspolitikern Abdirisak Waberi, känd för sina minst sagt extrema åsikter om hur det islamska samhället också skall bli det svenska, kommer nu under fyra år representera Alliansens största parti.

Postat av: Kurtan

Beträffande r-man waberi hos moderaterna.Undrar om detta var en punkt som gummiryggen kom överens om då han slickade röven på mussarna i hemliga överläggningar under Vilks affären.Undrar vad han har lovat mer Hmmmmm.....MVH

2010-09-25 @ 10:30:38
Postat av: Stefan A

Med bara 20 mandat och nya i riksdagen kan man inte förvänta sig några omvälvande saker, men bara att kunna lyfta upp vissa saker på den nivån är en framgång,viktigast är att hålla ihop så inte media får något att gotta sig åt,inget ännu i AB om den misshandlade sverigedemokraten i GBG, men han har väl misshandlat sig själv för att väcka sympati (obs.ironi)

2010-09-25 @ 10:36:28
Postat av: Allemand

Refererande till ditt första stycke så är det väl för det mesta så att när man börjar ett nytt jobb kan mycket synas överväldigande och stort. Dock är det bara som på vilket nytt jobba som helst, sköt ditt jobb, respektera dina arbetskamrater så ordnar det sig i längden.Lyckat till och stå rakryggad när det blåser, vi står bakom er och stöttar.

2010-09-25 @ 10:39:45
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Är inte förföljelsemani en sjukdom, samt att många tycks lida av stalkerproblemet. För nu är det legitimt att hetsa,förfölja SD folk. Men vi sitter lugnt i båten, för jag är 100% säker på att historien kommer att visa att vi har rätt. Den som kan sin historia kommer ihåg senator J MC Carthy i USA på 50-talet. Sverige tycks vara i samma massspykos nu. Historien bara upprepar sig,och många kommer att hamna i skamvrån precis som J Mac Carthy hamnade. Ni kommer att få trä på er dumstruten kära journalister m fl. Är förresten Tomas Billström RASIST och FRÄMLINGSFIENTLIG eftrsom han vill skicka hem romerna från Öland. Vad PRÄSTEN Jonas Lönn är tyst, skall han inte gömma några romer, eller är det skillnad på folk och folk.

2010-09-25 @ 10:48:10
Postat av: Ronny

Ang.kampanjen " Vi gillar olika" så har ca 100 000 skrivit på detta sedan igårkväll!!! Fa´n trot...

2010-09-25 @ 11:03:28
Postat av: C.H,

Klart att det är omvälvande att komma in i Riksdagen.Men ni vänjer er snart.Kämpa på.Och Grattis Thoralf till vår Östgötaplats.

2010-09-25 @ 11:05:09
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Kära journaliste: Lyssna på Galenskaparna och deras nummer TRÖGFATTARFÖRENINGEN, för ni fattar ju inte vad vi säger. OBS. Det är ni som lyssnar. Behöver jag förklara mer eller fattar ni, fattar ni.

2010-09-25 @ 11:06:07
Postat av: LN

SD-chocken - nytt snyftproram i SverigesStatsRadio

Konflikt, repris idag kl 22.05 eller direktllänk:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1300&grupp=9035&artikel=4039360Väldigt vänstervridn Konflikt reser runt i Sverige och ägnar sig åt hyenejournalistik. Snokar runt på Jimmy Åkessons gata och förhör grannarna. Hävdar att sprickor mellan hög och låg, stad och land, makt och missmod blivit tydligare efter valet – och att politik och panikreaktioner bidrar till ökad polarisering i landet Sverige.

Jamen, så bra!

Det skall framöver strävas mot danska förhållanden, mot en dansk verklighet! Det skall rivsas för förnuft och vett, för att få ljus och luft. Eftersom majoriteten av världens människor är utlänningar, finns det mycket begränsad plats för sådana i Sverige, hur gärna än tant God och farbror Generös önskar få hit dem.

2010-09-25 @ 11:07:27
Postat av: KalmarPågen

Jag förstår inte.. Varför har människor inte öppnat ögonen, moderaterna va ju främlingsfientligt på 80-talet, men inte gick dom på så hårt på dom?

Varför ska SD pekas ut som värsta nazister då vi bara vill åteställa sverige till det sverige som är svenskt?!

2010-09-25 @ 11:12:27
Postat av: Allemand

@KalmarPågen, därför att media har bestämt att vi som röstat på SD är en lägre stående spillra av mänskligheten. Det norska stolpskottet som gästade Skavlan igår kväll kallade oss bottenskrapet.Inget är mer fel och det kommer den svenska journalistkåren så småningom förstå när de släppt skygglapparna. Vår tid kommer, tyvärr kan det ta lite tid men den kommer var så säker.

2010-09-25 @ 11:25:10
Postat av: Argus

SD stängs ute från bistånd i riksdagen av regeringen Reinfeldt. Uppenbar diskriminering !

Sv Radio och TV åsidosätter opartiskhet och objektivitet i sin programverksamhet när det gäller SD.(ex Tv 1 igår Skavlan och dagens Ring PI kl 7)som anger SD som rasister och främlingsfientliga

Efter sådana politiska kampanjer från statliga medier frågar man, vad kan SD göra för att förhindra,att väljarna skall förhindras bli kallade rasister i dessa medier med rötter i nazismen ?

2010-09-25 @ 11:41:01
Postat av: Måns

Varför är PK-iterna så desperata att de valfiskar - helt öppet?Med SD i riksdagen kommer deras byk att tvättas så att deras svekfulla och lögnaktiga politik genomlyses för alla drabbade svenskar.En arbetslös svensk ungdom tvingas leva på 2000 kr i månaden.För en nyanländ asylant uppenbarar sig en gräddfil med alla tänkbara bidrag. Inte ens någon koll om han har möjlighet att försörja sig själv. Nej då staten skattebetalarnas bara vräker ut staten skattebetalarnas pengar.Gå in på länken och läs ( Daterat, 2010-09-21) om svek och orättvisor.

2010-09-25 @ 12:02:12
Postat av: Måns

Glömde länken

http://sdlandskrona.blogspot.com/

2010-09-25 @ 12:04:17
Postat av: Kalle

Med denna länk kommer man rakt på själva artikeln skillnaden mellan svensk arbetslös och invandrare som finns på på SD-Landskronahttp://sdlandskrona.blogspot.com/2010/09/arbetslos-svensk-far-kronor-invandrare.html

Postat av: maminka

När islamisten Waberi hade nominerats till riksdagen av Göteborgsmoderaterna, ringde jag dit och protesterade. Den mannen som svarade var en från nomineringsgruppen. Han tyckte inte att Waberi var islamist med extrema åsikter. Waberi var en trogen M-politiker i Göteborg och blev missförstådd av media, allt enl. denne mannen. Det hela blev tydligt, M fick instruktioner från Stockholm att nominera invandrare och just bland inflytelserika muslimer som kunde garantera många M-röster. Nu räckte det inte för en M-majoritet i Göteborg (som det ser ut), men Waberi kom till Stockholm.Tillsammans med islamister redan tidigare invalda i Mp, Centern, Kd och Fp (säkert finns de även hos sossar och Vänsterpartiet), får de en riktig skolning och praktisk träning innan de startar eget politiskt parti. Då ska de åberopa demokratiska rättigheter för att starta eget parti. Jag mår illa redan nu. Därför är det jätteviktigt att vi ALLA demokrater som älskar detta land inte lägger oss till ro.

2010-09-25 @ 12:44:49
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

En sak är säker: Vi måste få ett proportionellt valsystem, dvs fler utjämningsmandat. S + M gynnas enormt av dagens system, och det är väl därför de säger nej till en översyn av nuvarande system. Återinför " riktig " demokrati.

2010-09-25 @ 13:33:31
Postat av: lennart larsson

Thoralf grattis till riksdagsplatsen. Nu kan du verkligen påverka och får inte balla ur för de odemokratiska krafter som får sin näring från hatiska journalister och odemokratiska politiska partier.

Du har väl hotats tidigare? Nu har du ju bättre möjlighet att bli skyddad då du har SÄPO med dig. Fortsätt blogga och nu med lite intrikata detaljer om maktspelet bakom kulisserna.

2010-09-25 @ 13:37:44
Postat av: Persson

Jag blir så trött på dessa nollor! Får jag tag på den där Martin Nilsson, så ska han få sig en riktigt stenhård spark på pungen den skitstöveln. Det är idioter som han, som gör Sverige till ett sämre land att leva i. Pucko som inte har alla hästar hemma :-)

2010-09-25 @ 13:44:41
Postat av: lassekolja

Bäste Thoralf! Hoppas inte Du är klok nog att hoppa av riksdagsuppdraget utan klok nog att fortsätta den, visserligen flera mandatperioder försenade, men desto mer angelägna räddningsinsatsen av Sverige efter flera decennier av destruktion.

Såg William Petzäll och Julia Kronlid räta upp begreppen i Svt-morgon. Det kändes mycket bra att Svt äntligen inte längre enbart "tala om" SD utan med SD. I Ring P1 något senare ondgjorde sig en kvinnlig SD-haterska över att "en gravid kvinna (Julia Kronlid, min anm.)säger sig ha kristna värderingar men tidigare ville sätta en kula mellan ögonen på varenda invandrare". Detta är bara ett exempel på alla lögner och fördomer d.v.s. den smutskastning, som faktiskt bara ökat första veckan efter SD:s bästa val hittills(!).

Fler exempel på lögner från motståndare:

"SD vill sätta 12-åringar i fängelse"!

Anders Lago:"SD vill stänga gränserna, det har man prövat i dom gamla kommunistländerna och det blev ju bara elände"!

Lars Leijonborg m.fl.:"Vi har fått ett parti med nazistisk bas i vårt parlament"! (Vad Folkpartiet sysslade med under 30-&40-talen glömde han att säga.)

Gudrun Schyman: "SD har byggt en fölkrörelse med hatet som grund"!

Mona Sahlin(på valkvällen):"Det finns inga vinnare ikväll"! (Hon glömde kvällens stora vinnare.)

Rakel Shukri:"Främlingsfientlighet är en sjuka, som sprider sig över hela Europa"!

Jan Björklund(!):"SD har bara en enda fråga"!(?)

Nalim Pekgul:"Nu har vi nazister i Sveriges Riksdag"!

Fredrik Reinfeldt(dagen före valet):"Det har ett högt pris att inte respektera sin motståndare"!(Han fick rätt men inte som han hade tänkt sig.)

Mattias Wepsää(SSU):"Vi har inte lyckats kommunicera vår politik"! (Själv tror jag att det är just det S har lyckats med, kanske lite för bra.)

Anders Lago:"Både industrin och vården skulle klappa ihop om alla invandrare skulle åka hem!"

Ständigt återkommande uttalande:"SD skyller allt elände på invandrarna"! Att SD gång på gång förklarar att problemet är INVANDRINGSPOLITIKEN, inte invandrarna, vägrar motståndarna att ta till sig.

KÄMPA PÅ THORALF, trots att jag sedan länge har en besvärlig KOL(lungsjukdom) känns det lättare att andas sedan kvällen den 19september!

2010-09-25 @ 14:49:16
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PK-inkorrekt: SD-möte, 400 deltagare. Enligt PK 200 deltagare. Främlingsfientlig demonstration på torget i Kalmar, 200 deltagare. Enligt PK 300 deltagare. OBS, det finns ett företag som heter Synsam.

2010-09-25 @ 15:04:14
Postat av: Lars Rosén SD

Vilket dilemma: CA 25% av krigsmaktens folk har inte svarat om dom vill kriga utomlands, och enligt vissa uppgifter kan detta leda till avsked. Vilket hyckleri, samtidigt som vi tar emot människor som påstår att dom flyr från krig och vi ger dom asyl. Skall desssa söka asyl i Norge t ex.

2010-09-25 @ 15:15:01
Postat av: Ronny

Även på 90-talet diskuterades svensk flyktingpolitik, och kommer speciellt ihåg en pansionerad svensk diplomat som sa i radion,angående debatt om svensk flyktingpolitik, " Jag tycker mycket om, både falukorv och ostron, men jag blandar dom inte" . Tänkvärt...:)

2010-09-25 @ 15:20:47
Postat av: MWA

Gratulerar Thoralf.Du har nu 4 år på dig att förbättra Sverige.

Ta den chansen, och var försiktig, otäcka krafter verkar nu.

Men jag tror att hela Sverige utom journalistkåren och de politiker ni kickade ut ur riksdagen står bakom Er.

Well Done!!!!

2010-09-25 @ 15:31:02
Postat av: leifer

Monica Gunnes senaste kolumn i Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/monicagunne/article7834903.ab2010-09-25 @ 16:03:26
Postat av: Allemand

leifer, gammal skåpmat som pressen borde skrivit om för över ett år sedan. MW duger åt AB därför hon tar avstånd från SD.

2010-09-25 @ 16:34:30
Postat av: Mats (Malmo)

Tack Thoralf - och alla andra från SD! Vad ni får utstå - alldeles särskilt i dessa dagar - det är svårt att föreställa sig för oss andra tror jag. Hoppas ni håller ut - jag tror vi är många som "håller tummarna" för er.

2010-09-25 @ 17:43:05
Postat av: KurtanJa nu har i alla fall runt 6 procent av Sveriges befolkning vaknat upp och tydligt ser vad som sker i Sverige.Nu måste vi alla "icke-indoktrinerbara" övertyga resten, minus kanske 5 procent av "hard-core" idioterna på vänsterkanten och i etablisemanget som är "faktaresistenta".Dessa kommer endast att vakna upp då de har snabelkniven mot strupen och blodet börjas spruta....Den bästa plattformen är som jag ser det riksdagens talastol. Där de måste lyssna till fakta samt media måste täcka detta.Dessa fakta kommer att visa att det svenska folket har blivit grundlurade av sina egna politiker de senaste årtionden.Dessa fakta kommer att slå dem i huvudet som ett basebollträ....Kan inte vänta !!!MVH

2010-09-25 @ 17:58:42
Postat av: RättvisHär är en länk till SVT med William Petzäll och Julia Kronlid.vi_ar_inte_fientliga_mot_invandrare" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/2159516/rapport/vi_ar_inte_fientliga_mot_invandrare

2010-09-25 @ 18:02:52
Postat av: Nils

"Det är dags att börja GE IGEN! Vi är många nu. Kan etablissemanget använda sig av smutsiga metoder så kan vi fan med göra det."Det är vad de väntar på.

2010-09-25 @ 19:29:54
Postat av: Mats (Malmo)

Kurtan: Det är betydligt fler än de runt 6 procenten som fattat - åtminstone fattat en hel del - av vad det rör sig om. Men man är låst - man vill inte riktigt lita på, ta till sig, var "hjälpen" finns. Och media, den dagliga tidningen, TV, Radio - hamrar ju ut en viss bild.

Ett stort upplysningsarbete återstår.

2010-09-25 @ 19:37:17
Postat av: Stefan K

En Sverigedemokrat i Oxelösund hoppar av efter hot och omtanken för sin familj.

I Gällivare hoppar en Sverigedemokrat av efter att ha läst partiprogrammet efter valet! Undermeningen säger hot och trakasserier.

En Sverigedemokrat med utländsk bakgrund hoppar av efter en misshandel där knivar använts.Detta får mig att tänka på Lars Ohlys ord: "Vi ska möta SD med utomparlamentariska metoder".

Även Reinfeldts ord om "att de får skylla sig själva", finns i färskt minne.

Att sedan A-C Marteus, Anna Dahlberg, Jan Helin och andra mediemoguler sitter på sina redaktioner och skriver ren hatpropaganda, får mig att tro på en taktik där Sverigedemokrater, såväl representanter som väljare, ska behandlas på alla tänkbara sätt. Även om det sker med hjälp av brottsliga handlingar.Sverige år 2010!

Vilket underbart land detta har blivit.

2010-09-25 @ 20:33:30
Postat av: LN

FANERDUN, oh FANERDUN...vem är väl som DUDokumentär på söndag kl 20.00 i TV2 om Kalmars

kortlivade men storstilade och dyra CHINA-äventyr.http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/09/typexemplet-pa-lattlurade-och-naiva.html

2010-09-25 @ 21:37:47
Postat av: Andreas

Ni som arbetar öppet för partiet är så modiga, riktiga hjältar är ni!!

Jag önskar jag får samma mod, för jag vill inget hellre. Detta som händer är inte värdigt en demokrati

2010-09-25 @ 21:41:29
Postat av: Robin Shadowes

"Det är dags att börja GE IGEN! Vi är många nu. Kan etablissemanget använda sig av smutsiga metoder så kan vi fan med göra det.""Det är vad de väntar på."Det är precis för den situationen som militären har tränat på dom senaste månaderna. När svenskarna till slut tröttnar på förtrycket och korken flyger med en smäll av flaskan, det är då det händer... PANG! Regeringen kommer utlysa undantagstillstånd och förbjuda SD med hänvisning till den nationella säkerheten. Då har vi faktiskt diktatur på riktigt. Och det ligger inte långt borta.

2010-09-26 @ 00:13:58
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ferdinand Mjuk

I sin hysteriska hetsjakt och försök att stoppa SD verkar den politiska arenan nu inse sitt ansvarsfulla läge i en ytterst sargad demokrati.Det är knappast förvånande att den gemena fegheten hos media ständigt visar sitt "politiska" fultryne.-Att driva kampanjer och attityd av översitteri torde knappast hjälpa gammelmedias förutsägbara knapphet att överleva.Ps.Om man önskar en studie -i klarspråk- slår jag gärna ett slag för nyutkomna boken "Världsmästarna" av Julia Caesar.(ISBN:978-91-7465-097-6)

2010-09-26 @ 01:40:24
Postat av: LN*http://tinyurl.com/SkrikRasist*

2010-09-26 @ 09:05:08
Postat av: tony Ingman

Är nu halvvägs inne i läsandet av Julia ceasars bok

Världsmästarna, som är en väldigt upplysande bok,

men samtidigt skrämmande hur ett helt folk kan

skrämmas till tystnad, där maktelit i symbios med

den ljugande massmedia undanhåller precis allt som

visar på att massinvandringen är en katastrof.Denna bok borde massdistrubueras till hela svenska

folket. Men den kommer säkert att tigas bort,ingen

reccention kommer att göras av kulturfjabbarna, den

kommer garanterat inte att hamna på Biblioteken.

Kanske en sak för SD att jo0bba med!

2010-09-26 @ 09:30:04
Postat av: Matts

Häng i nu Thoralf. Det lär nog vara lite stökigt så här i början. Du ska inte ge upp nu! Du FÅR inte ge upp nu. Vi behöver dig! Sverige behöver dig.

2010-09-26 @ 09:35:37
Postat av: Skånepåg

Ulrika Nettelblad, tidigare ordförande i Liberala Ungdomsförbundet i Uppsala, skriver på sin blogg om riksdagsvalet och Sveriges så kallade demokrati:”Om masspsykosens Sverige

Men jag måste bara få säga att precis som många andra i Sverige är jag illa berörd, äcklad och så vidare över valet.

Däremot inte, som de flesta tycks vara, över att SD kom in i riksdagen. Men för den odemokratiska, farsartade och rent ut sagt bisarra behandling de har mött både innan och efter detta.”Jag känner exakt likadant och far väldigt illa av att numera surfa runt på Internet och hela tiden mötas av detta hat mot Sverigedemokraterna. Det är ”tomtar” till företagare inom sko- eller restaurangbranschen, Skavlan på SVT, Svenska Naturskyddsföreningen och i går någon som gör sig till tolk för alla med judisk etnicitet i Sverige m.fl. som spyr ut sitt hat mot SD. Jag kommer att ”ligga lågt” ett tag framöver med anledning av hur bestört jag blir över den hysteri som nu tycks svepa över vårt land och som ”dirigeras” av massmedias (där de stora kvällstidningarna försöker att överträffa varandra) oerhörda svek mot vårt fädernesland.Thoralf, jag och tösen önskar dig lycka till i Riksdagen och låt dig inte duperas av de förprogrammerade politisk pratmaskiner från andra partier som du nu på allvar kommer att komma i kontakt med!

Postat av: Anonym

Man kan ju börja jämnföra snacket om invandringen med vindkraftverk! Alla vill ha dom men inte inpå tomten, för de kan ju skymma utsikten och låta illa? Det är lite av denna jämnförelse man kan göra för Melin, Blocken osv! Så invandrarna skall placeras så långt borta som möjligt, så de inte syns eller hörs! För på "Gräddhyllorna kan de ju inte placeras?" För vilka bor där tror ni? Jo de som hörs och syns mest i massmedian, och ligger i täten på aktionen "Vi gillar olika". Med detta vill jag inte ha sagt att jag inte vill ha en invandrare nära inpå! För mig spelar det ingen roll, bara de får sin chans till integration, och jag vill ej heller ha invandring i massor varje år! Se till att ta hand om de som finns här först! Men snacka går ju när det gäller Aftonbladets Melin & Company!

2010-09-26 @ 09:53:37
Postat av: Lotta

2010-09-26 @ 10:41:09
URL: http://.ab
Postat av: Lotta

Jag är mycket nyfiken på hur många kryss du fick Thoralf? Har kollat i min lokala blaska men där tar de bara upp politikerna i de sk etablerade partierna. Sedan tycker jag det är skrämmande att ingen tar upp att vi nu fått in en islamist i den beslutande församlingen, det om något borde trumpetas ut till gemene man. Såg också en liten bit av ett inslag om pizzapolitikern från Södertälje som man nämnde som Sveriges nästa statsminister. Hugaligen.

2010-09-26 @ 10:46:55
Postat av: Lasse

Här går det att se antal personkryss per län.http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/rike/personroster.htmlMen jag har inte funnit en total sammanställning för samtliga län.Det var 326 kryss i Kalmar län för Thoralf.Postat av: WMB

@ Måns

"En arbetslös svensk ungdom tvingas leva på 2000 kr i månaden" skriver du.

Detta är ju mindre än vad det "arbetslösa", ca 20-åriga "ensamkommande barnet" får av skattebetalarna i Sverige PER DAG!

2010-09-26 @ 11:48:34
Postat av: Maja Dacke

Ni vet väl att vissa tidningar infört 'snusk'bonus för sina skribenter?! En tävling där de mest ryggradslösa och skrupelfria tävlar om att skriva det mest lögnaktiga dravlet om SD och kränger sig själva ut och in för att komma på det mest jävliga s k scoopet - typ Leander-påhittet.

Många hederliga, klarsynta och i grunden schysta journalister mår illa men vet inte hur de ska klara situationen när de ser sina kollegers vassa armbågar och deras framfart.

Och, Thoralf, stort GRATTIS!

2010-09-27 @ 10:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0