NY KRÄNKT MUSLIM I KALMAR

Så var det åter dags för en kränkt invandrare i Kalmar. Trots att jag var på plats på Byttan när detta inträffade så uppmärksammade jag inte denna händelse som idag både Barometern och Östran slår upp med ”krigsrubriker”.

Jag vet inte vad Alexander Louhichi har för syfte med att gå till tidningarna men jag är helt övertygad om att han inte får särskilt mycket sympati bland läsarna, definitivt inte av de kommentarer jag hört under dagen.

Givetvis har Nasim Malik (S) också tagit chansen i Östran att tala om hur ”elaka” och vilka ”rasister” alla svenskar är och i synnerhet polisen i Kalmar.

Läs artiklar i Barometern och Östran, missa inte kommentarerna!

Det mest förvånande är väl egentligen att tidningarna överhuvudtaget väljer att skriva om denna icke händelse. Hur många personer kollar inte polisen varje dag? Alltid är det invandrare som känner sig kränkta! I stort sett aldrig en svensk. Vad kan detta bero på?

Tänk om jag skulle rusa till tidningarna varje gång jag blev kränkt av någon för att jag är Sverigedemokrat.

Varför är polisen misstänksamma mot muslimer? Tony Blair har svaret!Dagens citat var annars detta från Sydsvenskan.

"– Mona Muslim klarar jag inte av. Hon går i moskén oftare än i Svenska kyrkan och vet ingenting om Svenssonliv. Sverigedemokraterna pratar vårt språk. De pratar arbetarnas språk, säger Maria Rosén."


Kommentarer
Postat av: UrbanVarning - läses på egen riskRödgröna enade om migration

Relaterat Ingen amnesti för papperslösa men i sin migrationspolitiska överenskommelse vill de rödgröna se över utlänningslagen, som de anser tolkas hårt.Migrationsministern kritiserar oppositionens förslag, men får svaret att det handlar om principer.-Det här är inte ekonomiska frågor för oss, utan en fråga om rättssäkerhet, säger Lena Hjelm-Wallén, Socialdemokraternas representant i den rödgröna arbetsgruppen.

De rödgröna anser att utlänningslagen tolkas för hårt. De vill se över en rad ändringar i lagen, bland annat tydliggöra vad det omstridda begreppet "väpnad konflikt" innebär i bedömningen av läget i asylsökandes hemländer. Det ska ändras så att det "fullt ut motsvarar dess folkrättsliga innebörd".Vidare föreslås bland annat att det ska bli lättare att stanna i Sverige för apatiska barn och kvinnor med just könstillhörighet som asylskäl. De rödgröna vill även höja ersättningen till asylsökande samt slopa försörjningskravet på anhöriga.Migrationsminister Tobias Billström (M) anser att förslagen skapar oreda och hotar arbetslinjen. Men främst, säger Billström, blir det kraftigt ökade kostnader, inte minst eftersom fler kommer att få asyl. Han ser avsaknaden om uppgifter om finansieringen i det rödgröna paketet som ett tecken.-Vi har inte de här pengarna i vår budget. De rödgröna har det uppenbarligen inte heller.

Postat av: Måns

SD fick 19 procent vid skolvalet i Ellwynska skolan Katrineholm. Rektorn säger att det är mycket tråkigt. Jag säger: Grattis SD, jag har segervittring.

2010-09-03 @ 19:18:01
Postat av: J B Doe

I dagens Barometern finns en annan artikel med rubriken "Alla ska få pengar - utom invandrare". Den handlar om SD:s valmanifest och rubriken har utformats för att maximalt skada SD inför valet.

I artikeln står att SD vill ge pengar till polis, vård, skola, pensionärer, familjer och sjuka.

Men allt detta har ju även invandrare nytta av! Och något totalstopp för invandringen förespråkar SD inte heller. Man vill bara att Sverige ska bli ett normnalt land ifråga om invandring, som t ex våra nordiska grannar. Allt tycks vara tillåtet i valkampens slutskede.

2010-09-03 @ 19:23:20
Postat av: Måns

19 procent i skolvalet mot 2,2 procent vid det kommunala valet 2006. Jag talar om Katrineholm och Katrineholm ligger i Sörmland, Göran Perssons hemlän. Ja, även Persson är ju kritisk mot Sahlin.

2010-09-03 @ 19:55:17
Postat av: Stefan A

Ja herregud, somliga hugger som kobror efter något att bli kränkt över, och media spelar med förstås, antingen lider man av grav förföljelsemani eller brist på uppmärksamhet, tror dom verkligen att sådant här väcker sympati hos den stora allmänheten.

2010-09-03 @ 19:57:11
Postat av: C.H

Blir så jävla trött på detta jävla klagande på allt i Sverige.Varför flyttar dom inte hem? Jo jag vet.Men hur länge skall vi finna oss detta.Nu är det viktigt att SD kommer in i riksdagen...det är ett ödesval.För bara dom kommer in så öppnas alla dörrar.Dom får lika mycket uppmärksamhet som dom övriga.Och framför allt om dom motarbetas av dom andra partierna.Då får dom mer och mer röster i valet 2014.Och naturligtvis är dom andra partierna medvetna om detta.Så att rösta nu.Nu gäller det.

2010-09-03 @ 21:48:59
Postat av: Riddare Daniel

Tony Blair säger sanningen på BBC, ikväll om radikallisterna(vilka de nu är) inom islam

2010-09-03 @ 22:26:52
URL: http://www.bbc.co.uk/news/world-11182225
Postat av: Nalle i Växjö

Smålandsposten har bekymmer

Postat av: Robin Shadowes

MetalMatte rockar fett!http://www.youtube.com/watch?v=5TJu-pVLhxI&feature=player_embedded

2010-09-04 @ 00:33:07
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Det är muslimerna själva som skapat detta!

Titta på Israel och Palestina nu, VILL LÖSA PROBLEMET!Men vad gör då pedo organistionen HAMAS?

Man hotar igen och vrålar JIHAD!?Dags att troende muslimer sopar framför dörren.

Sen är det muslimerna själva som gnäller o gnäller, men det är ju dom som förstör och förstör!

Definitivt inte alla men det är ju ingen som tar ställning för det fria ordet och demokrati så då är man inget annat en en tyst medlöpare och det är dom farligaste för när det väl gäller i framtiden så kommer dom ställa sig på ISLAMS sida som man säger sig ha flytt ifrån och alla dess påhitt!Är som apatiska barn? fenomenet finns endast i Sverige? Är de inte märkligt va!Rösta SD och stoppa eländet nu!

2010-09-04 @ 06:36:23
Postat av: Stefan K

Vi som såg U-21 matchen mellan Sverige och Israel i går kunde höra kommentatorn berätta att folk fortfarande köade efter att matchen blåsts igång.

Orsak?

De var tvungna att visitera alla åskådare med tanke på det som bl.a. hände vid tennismatchen i Malmö.Som man bäddar får man ligga Alexander Louhichi. Det dina religiösa vänner åstadkom i Uppsala är inget som accepteras i det demokratiska Sverige.Apropå ovan nämnda match.

I första halvlek kunde några gälla tjejröster höras skrika "Vad ska vi göra. Bojkotta Israel".

Rösterna tystnade mot slutet av halvleken för att inte höras alls i andra.

Tröttnade dom när de inte fick gensvar, eller bars dom ut av polisen?De röd/grönas förslag till integrationspolitik kommer att leda till katastrof. Ohlys och Wetterstrands krav på öppna gränser där alla som vill komma till Sverige ska få göra det, kommer att urholka vår välfärdsresurs till bottennivåer.Hoppas för guds skull att alla, inkl invandrarna, inser detta FÖRE valet och inte efter.

2010-09-04 @ 07:16:29
Postat av: Jonas

Var det aftonbladet som gjorde rubriksättningen till Blair också? Låter bekant.

2010-09-04 @ 08:19:25
Postat av: Johan

Intressant att du citerar Tony Blair, med tanke på att han arbetar för att förena kristna och muslimer.http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article6864775.ece"Mr Blair, speaking at Georgetown University in the US for the Common Word conference of Muslim and Christian scholars, said the key to harmony in the 21st century was for these two faiths to 'get on'."Men inkonsekventa och ologiska inlägg verkar ju vara standard på denna blogg, så det kanske är i sin ordning.

2010-09-04 @ 09:53:03
Postat av: Tony Ingman

Finns det något förbud att förflytta sig ifrån

Sverige , om man nu känner sig kränkt av allt och

alla? Åtminstone känner inte jag till något sådant

förbud. Men det är klart ,har man som muslim kommit

hit i avsikt att skita i Svenska lagar och förordningar, och bara rätta sig efter sina egna

medeltida synsätt, är väl detta deras enda chans

att väcka uppmärksamhet. Fegmedia är ju alltid beredd att lyssna på deras klagolåtar.En naturlig frågeställning vid all slags invandring

från myndigheters sida borde vara om vederbörande

person är beredd att rätta sig efter Svenskas lagar

och regler, att man lägger stor vikt vid att så sker. Vill man inte avge en sådan skriftlig försäkran, bör inte landets gränser heller vara öppna för dessa individer. Gärna 10 års prövotid.

2010-09-04 @ 10:10:36
Postat av: Robin Shadowes

Än så länge är det inte förbjudet att lämna riket men hur länge detta kommer gälla vet jag inte. Faktum är ju att i DDR och många andra diktaturer så blev man helt sonika skjuten om man försökte lämna landet utan regimens välsignelse, något som inträffade ytterst sällan. Men frågan är ju vart man skall fly. Musslorna finns ju överallt numera t o m i Japan.

2010-09-04 @ 12:30:02
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Peter

Tycker att SD är ett skämtparti, jag känner många muslimer och invandrare som inte är kriminella eller på något sätt en fara för sverige och lever som vilken Svensson som helst, det är bara SD som dömmer en hel religion pga en liten liten del terorister som säger sig göra uppdrag av Allah, detta är sånna som förstör muslimernas ryckte och såna som SD som går på dessa ryckten. Alla kristna är inte korsriddare som slaktar barn och kvinnor. Islam är den fredligaste religionen som finns, Jag är kristen men har läst koranen och fått en helt anna syn på muslimer än den media och sd visar.

2010-09-04 @ 12:40:35
Postat av: Allemand

Peter,Gå tillbaka till skolan i nio år, kom sedan tillbaka och skriv ett inlägg på svenska.

2010-09-04 @ 12:58:59
Postat av: Peter

Skrev bara lite fort och oangagerat. Lägger inte tid att jag går tillbaka och stavar rätt på en sådan sida. Men synd att du inte uppfattade budskapet ändå. Rekomenderar att du ber någon annan läsa som förstår trots något stavfel.

2010-09-04 @ 13:06:03
Postat av: Allemand

Inte nog med att du skriver ett inlägg till, det är dessutom ändå sämre än det första.De säger att SD folk är dumma i huvudet och dåligt utbildade men jag undrar?

2010-09-04 @ 14:44:51
Postat av: Lotta

@Peter

Jo många är vi som sett prov på ” fredligaste religionen som finns”. Som exempel kan jag nämna 11-12-åringen som skär halsen av en vuxen man som ligger på marken framför honom. Han skär och hackar tills han triumferande kan lyfta upp det avskurna huvudet. Jag minns också bilden av en ung flicka som man begravt levande bakom hönshuset med hennes händer bundna bakom ryggen, hennes brott? Hon hade setts prata med en pojke. Listan kan göras mycket lång och som du förstår så är uttrycket fredens religion när det gäller islam så sjukt att det egentligen inte förtjänar någon kommentar. Lyssna på vad Wafa Sultan har att säga om islam, själv född muslim i Libanon. Hon bör känna till islam bra mycket bättre än vad du gör.

Postat av: Peter

Då är det nog du som ska tillbaks till skolan. Märsk ju tydligt att du inte har någon utbildning alls! Därför väljer du också SD. Blev du också mobbad skolan? Precis som SD kommer du med helt ointressanta påståenden istället för en politisk åsikt. Ska du nu dra alla som heter Peter över samma kant å säga att de inte kan skriva korrekt?Du och SD är ett skämt! SD kommer inte komma långt så lika bra att outbildade och korkade människor slänger bort sina röster på något som aldrig kommer lyckas!

2010-09-04 @ 16:38:19
Postat av: Allemand

Peter,Du har säkert märkt att jag klarade skolan galant. Det är två veckor kvar till valet om du kan räkna så långt, då får du se hur det går för dig och dina gelikar. Vad gäller SD behöver du inte bekymra dig. Vi kommer att komma in med ett brak, alla vi enligt dig outbildade och korkade människor.Du har möjligtvis inte läst bloggen någon längre tid för då skulle du ha upptäckt att den vimlar av utbildade, nyfikna och öppna människor.En dag när du växt upp och lärt dig lite om livet kom då gärna tillbaka så skall vi ta en diskussion om verkligheten och inte en påhittad värld som någon lurat på dig.

2010-09-04 @ 17:13:23
Postat av: Lotta

En rättelse, Wafa Sultan är född och uppvuxen i Syrien och inget annat.

2010-09-04 @ 17:22:07
Postat av: Lotta

@PeterFölj länken i mitt inlägg så får du lära dig hur det går till när man predikar "fredens religion" islam.

Postat av: Tony Ingman

Sign.Peter

En av dessa nyttiga idioter,som utnyttjas av Islamister utan att begripa ett jota av att dom bara ser ner på sådana som han, dom vill endast ha draghjälp för att föra fram sina medeltida budskap.

Och detta görs bäst av att anlita korkade kommunister.

2010-09-05 @ 05:55:07
Postat av: Lotta

@Tony IngmanHåller fullständigt med dig. Ett fenomen som ofta inträffar är att när man lägger ut lite länkar som visar hur fin och fredlig islam verkligen är så får man inte längre några svar. Då flyr islamälskarna likt en avlöning. Kan det bero på att argumenten tryter månne?

2010-09-05 @ 11:31:43
Postat av: Anonym

Lilla lotta, att skära av någons huvud eller tortera små barn står inget i koranen om. Det där är missbruk av Allahs namn. De som känner hat mot Islam kommer oftast med sådana exempel. Ska rada upp korsriddarnas brott och omännskligheter de gjort och jämföra vilken religion som är den fredligaste? Baserat på idioter som använder religionen som skydd mot sina grymmheter. Läs koranen själv och skapa en egen bild av det du läser och inte baserat på kriminella handlingar som utförts av så kallade muslimer. Du är ingen muslim och du torterar ett barn och inte heller om du hugger av någons huvud. Jag säger bara, läs koranen och få din egna uppfattning, då garanterar jag att du kommer ha en annan åsikt.Juste, och dessa länkar du skikar är ju också exempel på extremister som missbrukar Allahs namn.Det skulle inte finnas plats på denna sida om jag skulle länka videor på kristna sekter som tex tillfångatar kvinnor för att utnyttjas sexuellt, men som enligt dom ska uppföda renrasiga barn.Islam har 1.5 miljader utövare, och näststörrsta religionen i världen. Nästan en tredjedel av jordens befolkning är ju inte terorister eller dumma i huvudet!2010-09-06 @ 15:51:03
Postat av: Peter

Och nej Lotta! det beror inte på att "argumenten tryter månne" haha... Utan att jag inte väljer att lägga ner mer tid på en sådan hemsida, och försöka att få okunniga egoister att förstå att en tredjedel av jordens befolkning inte är onda. Dina länkar var ju videor med ihopklippta scener från extremister.

2010-09-06 @ 16:26:13
Postat av: Lotta

@PeterLilla Lotta? Vad är det för trams. Korsriddarna? Nu får du väl i alla fall ge dig. Du jämför alltså dagens muslimer med korsriddarna vars korståg förekom, 1096-1299? Du medger alltså att muslimer fortfarande lever kvar på medeltiden. Titta på intervjun med Wafa Sultan som jag länkar till så får du lära dig något om Islam.Som svar på ditt andra inlägg: Har du så dåliga argument att du tar upp korsriddarna vore det bättre om du inte svarade alls.

Postat av: Peter

Korsriddarna var ett utav flera exempel, ser du inte detta??? Dagens kristna är minst lika grymma, om man kollar på extremister då, och inte bara kristna utan alla religioner har extremister som använder religionens namn som skydd. Men det är bara ni svenskar som är så frusna och rädda för andra kulturer för att de sett något grymt på tv. Det är bara synd om er att ni tror detta om en tredjedel av jordens befolkning, Livet handlar om respekt för med människor och moral. Speciellt när man befinner sig i ett mångkulturelt land ÅR SNART 2011 !!! Må Gud förlåta er!

2010-09-08 @ 09:19:33
Postat av: Lotta

”Korsriddarna var ett utav flera exempel, ser du inte detta???” Nej jag kan inte se något som inte finns, korsriddarna under medeltiden är det enda du tagit upp som motvikt till rabiata muslimer 2010. Du skriver i ett tidigare inlägg ”liten liten del terorister som säger sig göra uppdrag av Allah, detta är sånna som förstör muslimernas ryckte och såna som SD som går på dessa ryckten.” Du har missuppfattat ordet rykte. Det har två betydelser som du lyckats blanda ihop:rykte:

1 skvaller, löst prat, prat, hörsägen, förljudande

2 anseende, ryktbarhet, ära, berömmelse, namn, renommé, reputation, frejdNär det gäller rabiata muslimer som du skriver om är det ordet rykte med betydelsen du ser under nr: 2. När du skriver att SD gått på något rykte så är det i betydelse av ordet rykte som du ser under nr:1. Försök alltså att hålla isär begreppen. Räkna upp några tillfällen där kristna gjort liknande dåd som rabiata muslimer som jag nämner ovan. Jag tyckte du skrev att du var kristne men ändå förtalar du kristendomen och försvarar islam in absurdum, märkligt beteende. Du glömde kommentera intervjun med Wafa Sultan? ”Men det är bara ni svenskar som är så frusna och rädda för andra kulturer för att de sett något grymt på tv.” Det var det löjligaste jag hört. Vad grundar du detta påstående på? Ge mig gärna några exempel. Jag hittade följande på i dagens Aftonblad.Koranbål kan sätta världen i brand

Varnade för någon vecka sedan på aftonbladet.se för koranbrännaren pastor Terry Jones från Florida.

Blev därför knappast förvånad över att flera hundra afghaner i går protesterade mot planerna på att bränna koranen och att USA:s befälhavare i Afghanistan i dag varnade för att tilltaget vid en kyrka i Gainsville, Florida kan hota amerikanska soldaters säkerhet i Afghanistan och på andra håll i världen.

Jag drog i min förra artikel paralleller med krisen kring Muhammedteckningarna 2005.

Det här är jag rädd kan bli hundra resor värre. Och det är bara tre dagar kvar.

Följderna av att bilder på en amerikansk koranbål sprids över världen är svåra att överdriva.

Vreden i många muslimska länder kommer att bli våldsam. Gemene man där inser inte att pastorns koranbränning bara är en provokation tänkt att skapa uppmärksamhet kring Terry Jones och hans lilla församling.

Många muslimer lär ta det som ännu ett bevis för "de otrognas" förföljelse av islam. I dagens redan uppskruvade klimat mellan kristna och muslimer blir det här som att hälla bensin på elden.

Extrema islamister kommer försöka piska upp en så hätsk stämning som det bara går. Precis den här typen av aktioner ger dem tillfälle att värva nya anhängare.

För fem år sedan spreds uppgifter i ett amerikanskt nyhetsmagasin att förhörsledare på Guantanamo tog med koranen till förhörsrummet och sedan slet ut sidor som de spolade ner i toaletten för att få de misstänka terroristerna att tala.

Resultatet blev våldsamma upplopp i Afghanistan där 15 människor dödades och många fler skadades. Newsweek tog senare tillbaka uppgifterna.

Nidteckningar av profeten Muhammed - som enligt sunniislam inte får avbildas - i danska Jyllands Posten ledde till upplopp i flera muslimska länder. De nordiska ländernas ambassad i Damascus i Syrien attackerades och brandhärjades. Danska varor bojkottades under lång tid.

Pressen är hård på pastor Jones att ställa in koranbränningen vilken genomförs som ett märkligt sätt att hedra offren för terrordåden den 11 september 2001.

Hillary Clinton kallar tilltaget för "respektlöst och skamligt". Med bara några dagar kvar ökar oron men pastorn står på sig trots över hundra dödshot.

– Amerika måste vakna upp, säger Jones. Det är mycket, mycket viktigt. Vi kan inte låta oss skrämmas av muslimernas hot och terror.

Upplagt för konfrontation med andra ord.

Man kan nog lugnt räkna med att det inte bara är amerikanska soldater som hamnar i farozonen. Västerlänningar överhuvudtaget riskerar att råka illa ut. Hjälparbetare i muslimska länder är särskilt utsatta eftersom de inte omges av samma säkerhet som soldaterna.

Vilket inte verkar bekymra Jones som tänker starta brasan trots att brandmyndigheten vägrat ge tillstånd.Detta säger precis allt om hurdana muslimer är. Du skall ju inte inbilla mig annat än att dina fina muslimska vänner som är såå snälla inte kommer bli lika upprörda över koranbålet som alla andra av världens muslimer. Det du läser ovan skulle ALDRIG kunna inträffa om någon satte eld på en hög biblar det kan jag garantera. Muslimer är världens mest lättkränkta folk de konstateras om och om igen. Sist men inte minst. En sak skall du veta: Svenska folket har aldrig blivit tillfrågat om vi vill ha denna massinvandring och att Sverige skall vara ett mångkulturellt land utan politikerna har helt kört över folkviljan, de har dessutom tillsammans med massmedia dolt allt som har med den totalt misslyckade massinvandringspolitiken att göra.

Postat av: Lotta

Ett tillrättaläggande: Muslimer är de mest lättkränkta trosutövarna skall det vara och inget annat.

2010-09-08 @ 21:48:07
Postat av: Linn

Shit va ni är rubbade !!!!

2010-09-09 @ 19:31:38
Postat av: Lotta

@LinnVilket djupanalyserande inlägg. Be någon vuxen hjälpa dig innan du skriver ett inlägg igen.

2010-09-09 @ 19:58:52
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0