MÄRKLIG TIMING

Ikväll har det varit kommunfullmäktige i Kalmar, inget att bli upphetsad över. Det jag däremot tänkte på innan kvällens möte var om någon skulle gratulera mig till riksdagsplatsen. Det dröjde till fikapausen innan någon gratulerade. Några moderater, en centerpartist, en folkpartist och en kristdemokrat men ingen från det röd-gröna blocket. I och för sig inget förvånande men ändå en ganska talande bild över hur verkligheten ser ut.

Kineserna kommer! Hur många såg den igår på TV? Visst är det märkligt att den sänds en vecka efter valet och inte en vecka innan valet. Hur många tror att detta var en tillfällighet och inte planerat?

Den 10 februari gjorde jag en anmälan om förtal hos polisen i Kalmar. Det gällde en nidbild av mig som publicerats på socialdemokraternas bloggportal S-info. I juni hörde jag av mig till polisen för att höra hur det gick med min anmälan men jag fick svaret att det var semester och att de väntade på att åklagaren skulle ta tag i anmälan. I förra veckan fick jag en kallelse till målsägarförhör idag. Visst är det märkligt att denna anmälan gömts undan i en byrålåda fram till efter valet. Kan det bero på att en socialdemokrat är den tilltalade.

Är ovanstående timing en tillfällighet eller är våra myndigheter så politiskt korrekta?


Kommentarer
Postat av: Roberth

Det blir kul att se hur det går för Lappen

2010-09-27 @ 23:56:02
Postat av: Gubben o Gumman

Johan Perssons svar i Kina filmen på frågan vad som händer om det spricker : "Ja då har vi varit med om en spännande resa",så om socialbudgeten spräcks

Då har vi varit med om en spännande resa.

Ett universal utryck ,som går att använda om man skitit i det blå skåpet.Tänk på det i riksdagen Thor-alf om du gjort bort dej "Jag har i allafall varit med på en spännande resa",denna Mr Persson skall delta i sossarnas, kriskommission som är totalt meningslös p+recis som Lotta Gröning skriver,vem fan har en framtid i partiet om man säger sanningen?

Samvetskommission a la Moskvar är rätt benämning.I Kalmar och några andra avfolkningslän i Norrland har 45% röstat på sossarna vilket säger allt om

om Kalmar,nu mutas befolkningen med arenor och annat,att det kostar pengar gör inget bara man hejar på Kalmar FF.När det gäller Fanerdun så verkar det som den kommunala byråkraten satt käppar i hjulet för Mr Lou

som gick på rulle "önskemål är en sak verkligheten en annan",om så är fallet så är det bedrövligt.

Iden byggde ju på att sälja löpande andelar och på så sätt hålla det igång,men det skulle inte förvåna ett skit om sega "Börje" på kommunen körde hela skiten i sjön,om så är fallet är skandalen dubbel.Kanske därför det är så tyst i våra två sosse tidningar i byn,bygga sin politik på vaneröstande pensionärer eller import av jippiesvenskar utan utbildning ,tja var tror du det slutar? jo fortsätt

Kalmar rätt in i väggen,ni har iallafall varit med om en spännande resa,att det finns gott om foliehattar i Kalmar håller nog resten av Sverige med om dessvärre,John Cleese hade inte gjort det bättre,pensionärena pruttar i byxan,då klingar sossereklamen ut i radion "Vi skall se till så att du känner som en gäst"diktaurens kreatur förnekar sej aldrig på något plan el i någon fråga foliehatt på,en katastrof leder en katastrof kommum.

Johan Persson leder en av få kvarvarande

kommuner, som kört av vägen och fortsätter i terrängen under stridsropet fortsätt Kalmar framåt.

Ivrigt påhejad av Fonusklubben "Tjofaderittan"Johan Persson och hans fotbollskorrupta maktklubb

är lika effektiva som Erisch Honecker och hans gäng

på den tiden det begavs sej.När det gäller förtalsanmälan se det postitiva

att inte "Pär" o "Pål" på nedlägnigsroteln fått tag i anmälan.

2010-09-28 @ 00:28:26
Postat av: Bert G

Det som göms i snö kommer vanligtvis upp i tö.Men i Sossarnas kalender kommer gömda saker upp, först efter valet.

2010-09-28 @ 01:43:04
Postat av: Info

VAD SÄGER NI OM RADIODEBATTEN IDAGdär vänsterpartisten Kalle Larsson och en hög företrädare för Miljöpartiet blev överens om att samarbeta med Kvinnornas Parti De Nya Moderaterna (invandrarna Fredrik och Schlingmann).Alla tre var nämligen överens om att en ökad invandring var nödvändig (för de etniska svenskarnas snara utrotande), att illegala invandrare utan identitet skulle få omedelbar amnesti, en fin lägenhet och högt försörjningsstöd osv.Alla tre var dessutom eniga om att den svenska politikens viktigaste mål var att bekämpa det i alla avseenden Onda (Bibelns Satan, Djävulen, Den Hemliga Kraften, Den Osynlige Förgöraren - halleluja, tackålåvja).Med andra ord de Omänskliga, Lågutbildade, Rasistiska, Sexiska, Värdelösa, Dödsdömda Sverigedemokraterna.Nåja, jag ironiserar litet - men det skulle vara roligt att höra några kommentarer här beträffande Miljöpartiets plötsliga kindpussande på Fredrik Rerinfeldt.

2010-09-28 @ 08:06:23
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

"Yuhan Posan" är en patetisk figur och man undrar; "Hur står det till hos väljarna i Kalmar?"

Fortsatt röstning på "Yuhan Posan" efter denna totala förstöring av skattemedel för "kalmariterna"?

Man tar sig för pannan!

2010-09-28 @ 08:12:10
Postat av: RL

"Sändningstajmingen" av programmet och uppskjutandet av behandlingen av din anmälan är lika lite en tillfällighet som uppskjutandet av hovrättsförhandlingen av P-platsdödsmisshandeln i Landskrona

2010-09-28 @ 09:27:28
Postat av: krister

https://www.flashback.org/sp25757810kolla denna länk vem som jobbar på aftonbladet inga inv. där inte "vi gillar olika" yeah right

hittade länken på pi

2010-09-28 @ 09:53:20
Postat av: AWSvensson

Varför skulle ärendet med den lismande reportern som blev avslöjad på Tallinfärjan avklaras innan valet.

Varför får vi reda på att inströmningen av zigenare från Serbien exploderat, vilket medfört att kommunerna hals över huvud tvingas ordna skolor och andra faciliteter. Varför kommer snyftreportaget om att vi måste ta hand om dessa och ytterligare någon miljon, till att börja med. Allt detta en vecka efter valet. Tillfälligheter, ingalunda, kallt beräknande. Tänk er Fridolin , Kalle Larsson och Veronica Palm om de skulle företrätt invandringspolitiken, hemska tanke .

2010-09-28 @ 10:36:04
Postat av: J B Doe

Thoralf. Det du nämner är naturligtvis inga tillfälligheter. De kan också tjäna som en fingervisning om att Riksdagens Utredningstjänst kommer att strula så mycket de kan, när SD kräver korten på bordet beträffande massinvandringens kostnader. Chefen har redan sagt att "vi utformar våra utredningar som vi själva vill".

2010-09-28 @ 10:39:03
Postat av: Måns

(S) har förlorar 18 mandat, nästan lika många som SD vunnit. Så nu är PARTIET försänkt i sorg och Johan Persson har utsetts till att redda ut sörjan.Ja det är skrattretande, han som dokumenterat sin enfald och omdömeslöshet i samband med affären med kineserna, han ska reda ut problemen inom (s).Ett gott råd till alla socialdemokrater som läser blogen är att försöka att få honom att inse att problemen inom (s) stavas INVANDRINGSPOLITIK.Det går nämligen inte att få röster med en politik som går tvärs emot vad det svenska folket tycker.Det hjälper inte att media ljuger och mörkar därför att folk vet ändå. Byt politik Persson.

2010-09-28 @ 11:43:41
Postat av: kalle

hur räknar ekonomer när de säger att det är lönsamt med massinvandring?

ett litet land som Sverige som hadde 7,5 miljoner Svenskar innan massinvandringen började.ca 1,5 miljoner invandrare nu som fätt många barn och nästan ingen har riktiga arbeten. mest projektanställningar i kommun och regionförbund och allt vet vad som organisationer heter.lågt räknat så får man existensminimum 8000 kr/månaden ggr 1,5 miljoner invandrare = 12 miljarder ggr 12 månader 144 miljarder om året.under 20 år blir det 2 880 miljarder.

jämnför med en kommun med 20 000 invånare omsätter ca 1 Miljard.1200 miljarder betals in i alla skatter på ett år.borträknat att basbeloppen höjs och till kommer kostnader för dagisplats,advokatkostnader,polisutredningar, sfi-platser,utbildningsprojekt.ja infrasrukturen måste byggas ut när befolkningen växer snappt. kostnader som inte räknas in för de budgetterar ju inte för att fler brotts kanske kommer begås, mm

2010-09-28 @ 12:25:17
Postat av: kalle

jag tror denna massinvandring kanske är planerad i makteltens stormöten som G(, G20; Bilderberg!vi lever nu i en globalvärld där kina,indien,sydkorea,japan blivit stora industrinationer med välutbildade anställda som jobbar för 16 kr i timmen. inget svenskt företag kan konkurrera med detta när det kostar 500 000 kr i arbetsgivaravgifter,socialavgifter på ett år för att ha en industriarbetare med lön på ca 25 000kr/månaden.eller är Svenska politiker så naiva att de tror Sverige kommer överleva i den globala världshandeln och dessutom ta emot miljontals invandrare som skall bli försörjda när det inte finns arbeten för de som redan bor här.kan det vara mutor som gör att Svenska politiker gärna säljer ut företag och staliga tillgångar?det blir ju ingetting kvar som Sverige kan bygga välfärd på.kanske det skall finnas fattiga och rika över hela Världen så internationella företag kan få billig arbetskraft överallt.

i Sverige blir medelsvensson lika fattig som nuanlända invandrare ,medans de med bra utbildning och kontakter får välbetalda jobb även invandrare.så det är nog planerat med en global fattigdom även för folk i västländer. då kan maktelten styra och kontrollera folket Världen över.detta kan nig förklara den extrema massinvandringen till Europa och usa.politiker och mediafolk är inte blinda och korkade, det ligger planerad politik bakom massinvandringen till Sverige.

2010-09-28 @ 12:40:39
Postat av: AWSvensson

Ja TBC var ju utrotad i detta land.Nu importerar vi denna sjukdom främst genom somalier, något att tänka på i trängseln på banker i tider av utbetalning av ekonomiskt bistånd.

Postat av: Kalle

Är SD-kuriren nedlagd???

2010-09-28 @ 12:58:40
Postat av: kalle

som "minoritetssvenne" i "Invandrarghetto" så ser man verkligheten ur annat perspektiv. om nu Jan Helin och andra som gillar invandringspolitiken och väljer att blunda ett tag till med att säga att "lika vill bo bland andra lika" då ökar ju motsättningarna ännu mer mellan folk med olika ursprung.

detta med mångkultur har ju testas förut i Libanon,Jugoslavien, Tjetjenien, Eritea mfl platser! då återstår ju bara det som skrivs i denna artikel, håll i er. Den är nog mer realistisk än man vill inse.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2790189.ab

2010-09-28 @ 13:10:04
Postat av: Rättvis

Socialdemokraterna förlorade 18 mandat. Det innebär att många sossar fått gå och sannolikt att åldersfördelningen har en tyngdpunkt på äldre.Annat är det med SD. Undrar om inte William Petzäll, 22 år, är den yngste riksdagsmannen?

Men var är reportagen? Hade han varit miljöpartist så hade det varit reportage där han framställts som en god som ska förlossa Sverige.

2010-09-28 @ 13:13:27
Postat av: LN

Skall nu SD tvingas stå där i riksdagen med lång näsa, medan 7-klövern i all sämja beslutar om "flykting"- och asyl-politiken?Mona Muslim nästan frustade av glädje då hon intervjuades i statsradions P1 kl 13.

2010-09-28 @ 13:15:35
Postat av: Rättvis

Har kollat förteckningen över socialdemokraternas riksdagsmän och förbluffats över hur stor andelen utomeuropéer det är bland ledamöter födda 1970 eller senare.

Håller socialdemokraterna på att förvandlas till ett utomeuropeiskt parti? Och varför mörkas detta av media?

2010-09-28 @ 14:42:57
Postat av: LN

Medan Sverige och svenskarna sover liksom den övriga västvärlden...Varsågoda - direkt ur hästens mun:

(...men kom inte sedan och säg att ni intet visste!)»Med tanke på de nära förestående och många hoten mot Ummah, måste det mobiliseras en känsla av angelägenhet bland muslimer att genomföra nödvändiga åtgärder för att förena och stärka Ummah. I de otrognas länder måste i rask takt muslimer tillföras de lokala parlamenten. Må Allah SWT vägleda oss i våra strävanden.«http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=1111&iid=0116084827614

http://politisktinkorrekt.info/2010/07/09/moderaterna-forst-med-islamist-i-riksdagen

-------------------------------------------------*Organisationen för den Islamiska Konferensen (OIC)*

är en religiös och politisk organisation. Nära som den står det Muslimska Världsförbundet av det Muslimska Brödraskapet, delar den brödraskapets strategiska och kulturella vision av en universell

religiös gemenskap, Ummah, som är baserad på Koranen, Sunna och Shari'as kanoniska ortodoxi. OIC representerar 56 länder och den Palestinska Myndigheten (som betraktas som stat), det hela

utgör den universella Ummah med en gemenskap av mer än en miljard tre- till sexhundratusen muslimer.Dessa är medlemsländerna, som också nästan helt behärskar FN.Afghanistan, Albania, Algeria, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Benin, Bosnia, Brunei, BurkinaFaso, Cameroon, Comoros, Côte d'Ivoire, Chad, Egypt,Gabon, Gambia, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Kazakhstan,

Kyrrgyzstan,Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Maldives, Mali, Mauritania,Morocco, Mozambique, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Palestine,Qatar, Saudi Arabia, Senegal, Sierra Leone,Sudan,Suriname,

Syria, Somalia, Tajikistan, Togo, Tunisia, Turkey, Turkmenistan,Uganda, United Arab Emirates,Uzbekistan,Yemen,Zanzibar;[tillsvidare saknas Kretinostan(!)].OIC har en unik struktur bland nationer och mänskliga samhällen. Vatikanen och de olika kyrkorna saknar de facto politisk makt, även om de deltar i politiken, ty kristendomen liksom judendomen och de asiatiska religionerna utgör system som INTE har sammanfört religion, strategi, politik och lagstiftning inom en och samma organisation -- den religiösa och politiska makten är helt åtskiljd.Inte bara har OIC obegränsad makt genom unionen och

sammanhållningen inom alla dess organ, utan besitter också den ofelbarhet som religionen tillför. 56 länder har sammanförts, däribland några av de rikaste i världen, som kontrollerar lejonparten av världens energiresurser.Europeiska unionen (EU), som icke alls har kunnat förutse de problem som orsakas av en sådan maktkoncentration, och som sedan 1973 har investerat i en diversifiering av autonoma

energiresurser, har agerat för att försvaga USA internationellt i avsikt att låta USA ersättas av det FN, som är OIC:s foglige betjänt. I hopp om att få behålla några smulor av inflytande, har

EU medgivit en massiv muslimsk invandring till Europa, miljarder i stöd till Medelhavsunionen och den Palestinska Myndigheten, samt har berövat de enskilda europeiska staterna deras nationella beslutsrätt, undergrävt deras enighet samt draperat sig i den palestinska rättvisans fana, som om detta skulle kunna erbjuda något skydd mot global Jihad, vilken EU har försökt att fokusera på Israel, som enda offer.Att religion är den viktigaste aspekten av OIC framgår av dess språk och dess mål. Det verkar som OIC i det 21 århundradet kommer att återställa Kalifatet, den högsta kontrollmyndigheten för alla muslimer.

(forts.följer)

2010-09-28 @ 15:24:04
Postat av: LN

(forts.)

I sin stadga (2008) bekräftar medlemsstaterna att deras union och solidaritet är inspirerade av islamiska värderingar. De bekräftar sitt mål att på den internationella arenan förstärka sina gemensamma intressen samt främja de islamiska värderingarna. De förbinder sig att återuppliva Islams banbrytande roll i världen, öka välståndet i medlemsländerna och - i motsats till de europeiska staterna - säkerställa försvaret av sin territoriella integritet och sina nationella suveräniteter.De proklamerar sitt stöd för Palestina med al-Quds Al Sharif, det arabiserade namnet för Jerusalem, som huvudstad samt uppmanar varandra att främja mänskliga rättigheter, grundläggande friheter, rättsstaten under Sharia sam demokrati i enlighet med deras konstitutionella och rättsliga system - eller annorlunda uttryckt, att till punkt och pricka följa Sharia.De åtar sig också att stimulera ädla muslimska värderingar, att bevara sina symboler och det gemensamma arvet och att försvara den islamiska religionens universalitet - enkelt uttryckt, att globalt sprida islam (da'wa). De uppger att de avser att främja kvinnors rättigheter och uppmuntra deras aktiva deltagande i alla samhällsskikt i enlighet med lagstiftningen i medlemsstaterna. De

är överens om att inskärpa islamiska värderingar hos muslimska barn och att stödja muslimska minoriteter och samfund utanför medlemsstaterna i syfte att bevara deras värdighet och deras kulturella och religiösa identitet.Stadgarnas strategiska mål är att söka säkerställa ett aktivt deltagande av OIC:s medlemsstater i den globala, politiska, ekonomiska och sociala beslutsprocessen för att garantera deras gemensamma intressen samt att främja och försvara enade ståndpunkter i frågor av gemensamt intresse i internationella fora.Bland sina mål anger OIC-stadgan spridning, främjande och bevarande av islamiska läror och värderingar, spridande av islamisk kultur och bevarande av den islamiska arvet, främjande av skydd för och försvar av den sanna bilden av islam, kamp mot förtal samt främjandet av dialog mellan civilisationer och religioner. De andra målen handlar om att skydda interna islamiska familjevärden och bevarandet av rättigheter, av värdighet och religiös och kulturell identitet inom det muslimska samfundet samt för minoriteter i

icke-medlemsstater. Det senare pekar på OIC:s auktoritet över invandrare utomlands och dess ambition att utöva tryck på regeringar i de icke-muslimska värdländerna genom kanalen för dialog, Alliance of Civilizations, vars utlåtanden stödjer såväl OIC-program, InterFaith- och migrations-nätverk.

[InterFaith --> samfälld och positiv samverkan mellan folk med skilda religiösa traditioner och övertygelser på både det individuella och institutionella planet i syfte att åstadkomma en gemensam bas för tron genom koncentration på likheterna mellan de olika trossystemen]OIC stödjer all jihadistaktivitet som anses utgöra motstånd mot "främmande ockupation", bland andra den i "ockuperade" indiska Kashmir samt fördömer "förnedringen och förtrycket" av muslimer

i Indien.

-------------------------------------------------

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/09/preparing-

for-universal-ummah.html

http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon&contentID=2010092784121

http://www.legal-project.org/789/oic-calls-for-urgent-collective-measures-against

http://www.oic-oci.org/home.asp=========================================

Obama till Ummah: "Amerika befinner sig inte i krig

med och kommer ej heller att föra krig mot Islam."

Usama till Obama : "Vi kommer att föra ett långvarigt krig mot alla otrogna."Möjlig otrogen strategi: NUKEing MECCA! Ju förr dess bättre.

2010-09-28 @ 15:56:34
Postat av: lassekolja

Apropå SD i Riksdagen: Senaste strategin betr. bemötandet av SD: Mona Sahlin i Lunchekot idag, "Det är rimligt att dom DEMOKRATISKA partierna diskuterar samsyn i asyl- och flyktingpolitiken", underförstått att SD är odemokratiskt. Skrattretande uttalande i sandlådan.

2010-09-28 @ 17:55:28
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: LNSverigedemokraterna och kulturkampen

"Hur ska Sverigedemokraterna gå tillväga för att stoppa stödet till kultur som upprör och provocerar?" , SD:s kulturpolitiske talesman, intervjuas om partiets kultursyn av publicisten Arne Ruth, journalisterna och författarna Lena Sundström och Mustafa Can, samt Rakel Chukri, kulturchef på Sydsvenska Dagbladet.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3048ca 35 min

===============================

Så har SD och i synnerhet Mattias Karlsson gjort bort sig (igen).

Spola Karlssons kulturpolitik, som är enbart korkad.

SD har en tvådelad och historiskt viktig huvuduppgift, nämligen dels att själva bekämpa den inledda mohammedaniseringen av samhället, dels att väcka merparten av landets tänkande befolkning och få dem att ansluta sig till denna kamp.

Läs sedan Jonnys kommentar 2010-09-26 @ 19:17:36 som jämte OIC-kommentaren 2010-09-28 @ 15:24:04 är de viktigaste bidragen till bloggen under de senaste dagarna.

2010-09-28 @ 19:08:55
Postat av: Nissolf

Nu får vi se hur det går med denna saken. Det kommer att bli många "jobbiga" omröstningar för dom sju systrarna i den nya Riksdagen.

Postat av: Gubben o Gumman

Vi har hittils sett två stadsvetare samt Lotta Gröning säga att sluta jävlas med SD i SVT68.SD fördubblar sej minst ,och "den Danske vej"

är ett fatum,vad gör då Mona o Fredrik jo dom skall

börja sammarbeta.Bäst blir ju om sossarna röstar för fortsatt närvaro i Afganistan,dessa två är för övrigt inte representativa för svenska folket.Till slut kommer dom egenberikande oiokofobernas

sammarbete att bli pinsamt hehe.Att SD har 340000 politiskt aktiva sympatisörer

har man fortfarande ingen aning om.

45% minst av svenska folket är emot dagens invadrarpolitik,förstår Mona o Fredrik det ,nääNu har dessa 4 år på sej att fixa en kompis förrutom

dom Svenne bananer som får upp Stenmarksluvan över

ögon o öron,vi har tydligen en ny slakt i Göteborg.

Offrets telefon (blond svensk tjej) har spelat in

jippiepladder,skall vi gissa på att hon våldtagits

också,ok säger svenne banan och går och köper veckans bingolott,och snart börjar Idol.

Trygghetsknarket fullkomligen sprutar ur svennes öron,när han glatt trallande går hem till sitt trygga hem......En svenk domare har sprungit och gömt sej på hemlig ort,(Sverige har vissa problem med integrationen)?

Det räcker tydligen inte att 10 råååmer våldtagit en förståndshandikappad svensk flicka på 14 år.

Sverige har allvarliga demokratiproblem,vidare räknar man med utökade säkerhetskontroller i domstolarna,fast även där är ju SD problemet.

Problemt sitter mellan öronen på ett par tusen

svenska politiker som gått på sossedagis inget annat,Stalin hade gråtit i avund.Svenskt "felväseende" är mera schizofrent än

förtroenderådet på ett mentalsjukhus.Tack Fredrik Mona Bengt mfl för vilket fint samhälle

vi fått givetsvis är SD problemet,sannolikt skrattar

hela Europa åt Sverige,mest i Frankrike förmodligen.Sverige ligger 10-12 år efter Danmark där man raljerar i pressen över fördummnigen i Sverige.

Skolan rasar brinner och såvidare,då är SD det

stora problemet?Ja Danmark och Europa ni kan skratta åt Sverige.

Inget kand i världshistoiren har haft så många landsförädare aktiva samtidigt,hur fan har detta gått till?2010-09-28 @ 20:28:13
Postat av: Ronny

Detta korrupta mediadrev har satt igång något som snart inte går att stoppa. Läste detta nu i DN ikväll: Kriminellt gäng hotar hänga ut fler SD-anhängare

Publicerat i dag. 20:16På en sajt tillhörande det kriminella gänget Original Gangsters Sverige-president hotar man nu med att fortsätta hänga ut namngivna SD-medlemmar i syfte att förmå dem att lämna partiet.

2010-09-28 @ 20:40:58
Postat av: kalle

ronny: högt tid att förbereda sig för kriget!

om buset skall skada folk som röstat på sd, då blir det självförsvar. och buset kommer svara med ännu mer våld och då behövs ännu mer självförsvar...

2010-09-28 @ 22:10:22
Postat av: MartinA

Jag tror faktiskt inte det går att överskatta hur enormt politiserat sverige är.

2010-09-28 @ 22:35:19
Postat av: Måns

Tänk att det ska vara så svårt för PK-iterna att respektera oppositionen. Det faktiskt väljarna som röstat in SD i riksdagen och respekterar man inte deras val så respekterar man inte demokratin.Och vallängderna hinner inte ens skrivas under innan de etablerade partierna börjar förhandlingar om hur väljarna ska kunna luras.

Nu kappas de rödgröna om att vika upp sig för Reinfeldt.Men det kommer ju fler val, och då ska alla antidemokrater stå till svarts inför väljarna.

2010-09-28 @ 22:48:29
Postat av: kalle

Det kanske tar en annan vändning. kanske original gangsters, med skräck i rösten ringer polisen och ber om skydd....vem vet hur framtiden ter sig....

2010-09-29 @ 01:21:31
Postat av: Info

SVERIGES RADIO HAR RÄTT!Det som sker i kalmartrakten intresserar mig förvisso. Thoralf ger intressanta inblickar. På riksplanet är det viktigaste idag, enligt Sveriges radio, attEN MOT TIO STÄLLDES AV RETAD VASASON (Esaias Tegnér)Och det stämmer ju nästan. Nämligen att tio tappra svenska journalister och politiker ställde sig modigt upp mot en hemsk övermakt, som kallade sig sverigedemokrater.Skälet till att de hemska Sverigedemokraterna fick några röster alls var, enligt Sveriges radios många nyhetssändningar idag, att de hade nämnts TIO GÅNGER SÅ MÅNGA GÅNGER som övriga partier före valet - enligt en MEDIEPROFESSOR Asp.Och visst har Sveriges radio och professor Asp rätt. Inte en enda gång, inte i en enda tidning m.m. har jag före valet hört eller läst annat än:RÖSTA INTE PÅ DE ÄCKLIGA SVERIGEDEMOKRATERNA

SVERIGEDEMOKRATERNA VILL DÖDA ALLA ANDRA FOLK PÅ JORDEN

SVERIGEDEMOKRATERNA PÅSTÅR ATT DET FINNS SVENSKAR

SVERIGEDEMOKRATERNA VILL FÖRBJUDA ALL KULTURTio gånger mer är snarast en underdrift, herr professor Asp.

2010-09-30 @ 10:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0