LINKÖPINGS SLOTT

Igår var jag inbjuden till en arbetslunch hos landshövding Elisabeth Nilsson på Linköpings slott tillsammans med övriga riksdagsmän/kvinnor.

Ett bra tillfälle att informera sig om Östergötland och att träffa de riksdagsmän som jag kommer att dela bänk med i riksdagen.

De som var på plats bemötte mig trevligt även om några titta lite extra mycket. Läs artikel Corren.

Corren har tydligen läst min blogg och citerar uppenbarligen det värsta de kunnat hitta. Underligt att Barometern inte berättade att jag varit utsatt för fönsterkrossning vid tre tillfällen också. Läs artikel Corren.


Kommentarer
Postat av: I´m not very memorable

Hur går förhandlingarna med de andra partierna i riksstaden?

2010-09-30 @ 08:33:24
Postat av: Nalle i Växjö

När kommer media att ta debatten MED Sverigedomakraterna.Jag är trött på SVT, TV4 samt alla tidningar som varje dag har program och artiklar med några "tyckare" som har synpunkter om SD, men nästan aldrig att någon SD får närvara.

Senast på Debatt i TV4 i går kväll.När ska dom TV kanalerna bli vuxna och krypa upp ur sandlådan

2010-09-30 @ 08:44:56
Postat av: AWSvensson

Jag förstå att de tittade lite extra mycket, kunde han ha iklätt sig en peruk för att dölja sitt nazistiska förflutna med skinnskallefrisyr. Kunde detta vara de Sverigedemoner som framställts i media, han har ju mänskliga drag , är det möjligt?

Nu kör vi.

2010-09-30 @ 09:08:15
Postat av: Gubben o Gumman

Efter att ha läst MP:s "utpressningslista" så

får man väl lycka Reinfeldt lycka i sitt fortsatta

oiokofob arbete,på Island hamnade visst hövdingen i riksrätt ,efter att folk inte gillade alla stålar

som ramlade in i bankväseendet......Bla Dublinförordnigen skall bort storhetsvansinet

är fullständigt,nästa år drar "Snatterstrand" till

Finland,kvar står Reinfeldt med Fridolin.Tillsammans med i stort sett öpnna gränser för alla

som vill stjäla stålar från svenne banans socialförsäkring,måtte det att gå att dra in riksdagspensioner i efterskott i framtiden.Svenska folket vill till 45 % begränsa invandringen

MP är väldigt ödmjuka,en sak är säker att går

Reinfeldt med på denna stolle lista så är SD dubbelt

så stora nästa val,frågan är om karln har förstånd att begripa det,alla icke mutade journalister och stadsvetare säger samma sak i tv rutan,sluta mobba

SD ,förrutom mobbning skall nu Fredrik öppna Sverige

totalt,han kan ju stå och babbla om sin arbetslinje i nästa valrörelse, när alla siffror och allt mygel

snurat runt i 4 år.Ifall riksdagens hycklare inte är snälla mot

intensiv vårdspersonalen (SD),så gör en lista med bilder på dom riksdagsledamöter som inte är riksdagsledamöter längre,para ihop den listan med MP:s kravlista,häng ev upp på Rosenbads toaletter.Nu har Sahlin grävt sin egen politiska grav.

Låt Reinfeldt föja John,ingen av dessa ser till

Sverige el svenska folket,nu har Fredrik all möjlighet i världen och visa sitt svenskförakt

fullt ut,frågan är om han inser konsekvensen i

valet 2014,nämligen att moderaterna tappar väljare

till SD,egentligen är storhetsvansinne bra rent

politiskt i vissa lägen,att börja öppna upp för

ytterligare invandring ,med SD i riksdagen, och

halva befolkningen negativ till det vansinnet som pågår kan bara sluta på ett sätt 2014.Lycka till Fredrik Reinfeldt med sammarbetet med

Miljöpartiet,Sveriges näst schizofrena parti.

2010-09-30 @ 10:58:44
Postat av: Info

SVERIGES RADIO HAR RÄTT!Det som sker i kalmartrakten intresserar mig förvisso. Thoralf ger intressanta inblickar. På riksplanet är det viktigaste idag, enligt Sveriges radio, attEN MOT TIO STÄLLDES AV RETAD VASASON (Esaias Tegnér)Och det stämmer ju nästan. Nämligen att tio tappra svenska journalister och politiker ställde sig modigt upp mot en hemsk övermakt, som kallade sig sverigedemokrater.Skälet till att de hemska Sverigedemokraterna fick några röster alls var, enligt Sveriges radios många nyhetssändningar idag, att de hade nämnts TIO GÅNGER SÅ MÅNGA GÅNGER som övriga partier före valet - enligt en MEDIEPROFESSOR Asp.Och visst har Sveriges radio och professor Asp rätt. Inte en enda gång, inte i en enda tidning m.m. har jag före valet hört eller läst annat än:RÖSTA INTE PÅ DE ÄCKLIGA SVERIGEDEMOKRATERNA

SVERIGEDEMOKRATERNA VILL DÖDA ALLA ANDRA FOLK PÅ JORDEN

SVERIGEDEMOKRATERNA PÅSTÅR ATT DET FINNS SVENSKAR

SVERIGEDEMOKRATERNA VILL FÖRBJUDA ALL KULTURTio gånger mer är snarast en underdrift, herr professor Asp. ("Medieprofessor", ha-ha.)

2010-09-30 @ 11:21:38
Postat av: AWSvensson

Om man ställer den korrekta frågan samtidigt som man informerar om den havererade asylhanteringen så är det 95% som ställer sig bakom en korrigering av asylhanteringen till genomsnittlig europeisk nivå.

De andrar har skygglappar och örontopps instoppade för att fjärma sig från verkligheten.

Nu har jag uteslutet de som fått i uppdrag att förflytta hela släkten inklusive vänner o ovänner från ett mödosam arbetsam tillvaro till det dukade Svenska välfärdsbordet.

2010-09-30 @ 11:25:24
Postat av: S -E Karlsson

Kan inte hända här-Akta er noga när ni lastar ammunitionen, sa Furiren till sina soldater .

- En gång var det tolv man som strök med!

Furir , sa 37 Persson ,det kan inte hända här .

-Varför inte det?

-Nä vi är bara åtta !

2010-09-30 @ 12:59:33
Postat av: Göran Andersson

2010-09-30 @ 16:26:08
Postat av: lassekolja

Nalle i Växjö@, jag blev också provocerad av att höra den s.k. "rättvisesocialisten" i Kvällsöppet igår kväll. Jag skrev därför till Lennart Ekdal och klagade och fick nästan omgående svar att "den inbjudne Sverigedemokraten tackade återbud p.g.a. sina skador han fick vid en knivattack tidigare i veckan" och det stämmer faktiskt vid närmare eftertanke. Issa Issa var inbjuden till programmet. Däremot talade man OM SD i TV4:s morronsoffa om facklig uteslutning med tre inbjudna gäster, där fördomarna och lögnerna (som vanligt) haglade mot tittarna, dock utan någon från SD, som kunde korrigera felaktigheterna.

Dj--gt tröttsamt, men jag måste tro att det blir bättre allteftersom det sjunker in hos PK-patrasket att valrörelsen är över för den här gången!

2010-09-30 @ 18:48:44
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Ronny

Hjälp mig ! Äldreförsörjningsstöd eller pension är något som primärt genomfördes för att ges invandrade pensionärer . Tror det är omkring 10 000 kr i mån. skattefritt (indexreglerat). Hur mycket pengar betalar staten ut till detta? Hur många är det idag som inte har jobbat i Sverige som uppbär detta? Hur många månader får man vistas i sitt hemland för att ändå få detta stöd? Ville ha lite bekräftat då min faster nu får lämna sin 2.a för en 1.a , då hennes 6500+skatt inte räcker längre. OBS hon har inte längre råd med tandvård. Tacksam för svar....

2010-09-30 @ 19:12:10
Postat av: Lars Rosén SD

Ronny: Dom får även ta emot 3000 kr/mån skattefritt från sitt hemland. Naturligtvis så sänks inte den svenska pensionen med motsvarande belopp. Dvs vi har landsförädare bland våra egna.

2010-09-30 @ 19:51:04
Postat av: Cavatus

Ronny! Julia Caesar har en krönika där siffrorna finns med. Sök på rätt krönika genom att klicka på min länk. Annars kan du ladda ned Joffes flyblad Pension, som innehåller en faktaspalt där allt finns med.Låt dem titta på dig, Thoralf, så får de se hur en "riktig" människa ser ut, en representant från "verklighetens folk". Det är klart att de är lite ängsliga, för de är ju normalt fjärmade från verkligheten, men de kanske kan ta den till sig så småningom när deras värsta fördomar och skitspridning har lagt sig!

2010-09-30 @ 20:05:08
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Nalle i Växjö

Jag trodde Marcus Birro var en smart person. Nu konstaterar han att Göteborg är "Chicago" men fattar inte varför.Men om han går in och läser kommentarerna till artikeln kan ha få ett tips vad det kan bero på.

Det beror på "det onämnbara"Sen är frågan om ha kan klura ut vad det betyder?

Postat av: Lotta

OT/ Avdelningen dagens, eller varför inte hela årets skratt går till vänsterpartisten Gun Mälberg som i ren ilska skriver en insändare i dagens Barometern där hon kräver svar från de Emmabodabor som inte ställde upp på den "fina" manifestationen mot Främlingsfientlighet. Varning för skrattkramp.

Postat av: Ronny

Tackar!:) Jag beställde även Julia Caesars bok, "Värlsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt". En uppmaning är annars att beställa den för lån, på våra bibliotek, om staten har bestämt att vi får läsa den, vill säga..:)

2010-09-30 @ 21:02:16
Postat av: OT

@S -E Karlsson: "Kan inte hända här..."Detta händer här...Varför är alltid kommunister rika?Jo, därför att de alltid använder andras pengar!Referenser: Arsleberg, Gullot, you name it...

2010-09-30 @ 21:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0