KRÄNKT NASIM MALIK

Nasim Maliks angrepp på mig i gårdagens Östran innehåller en hel rad felaktigheter eller rent av lögner från Nasim Malik. Jag har skrivit ett genmäle som jag kräver att tidningen publicerar. Nu anser tidningen att mitt genmäle är för långt och att man inte kan publicera det. Nu har jag kortat ner det med ca 1000 tecken och hoppas att tidningen är nöjd trots att det överstiger det antal tecken som de kräver.

Jag anser att jag måste få tillbakavisa alla anklagelser punkt för punkt vilket endast går med min senaste version. Det är min självklara rättighet! Och jag hoppas att ansvariga på Östran delar den uppfattningen.

Problemet för Östran är kanske att jag har alldeles för mycket ”på fötterna” i mitt genmäle vilket istället innebär att Nasim Malik och Östran farit med en hel rad osanningar i artikeln.

Givetvis kommer jag lägga upp mitt genmäle även på bloggen men jag avvaktar tills jag nått en överenskommelse med ansvariga på Östran.

Läs artikel i Östran.

Missa inte vår webbannons på Östran. Vi fick dock inte ha den "klickbar" med länk till www.sverigedemokraterna.se därför att valfilmen finns på vår hemsida.


Kommentarer
Postat av: S-E Karlsson

Flummig misstänksamhet från Nasim Malik att Alfsson ligger bakom brev och nattliga telefonsamtal! Folk kan nog tänka själv och det märks ju nu mer och mer på SD:s siffror .

2010-09-11 @ 08:05:32
Postat av: Skånepåg

Sd får 6,4 % i dagens UnitedMinds väljarundersökning.

2010-09-11 @ 08:25:09
Postat av: Skånepåg

Sd-kandidat i Malmö misshandlad och knivskuren i sitt hem.



Postat av: Magnus

Det ar dags att satta ner foten pa denna man. Han har kostat Sveriges skattbetalare tillrackligt nu. Den sk skinksmorgasen maste vara den dyraste utredning som nansin varit kring en smorgas. Fragan jag staller mig vad har han bidragit med?

2010-09-11 @ 08:58:03
Postat av: Skånepåg

En ledareartikel i Expressen med rubriken "En farlig man" beträffande Jimmie Åkesson.



En artikel så fylld av lögnaktiga påståenden att det är fruktansvärt obehagligt att läsa. Jag trodde att Östrans artikel om Malik och hans påhopp på Thoralf inte gick att överträffa i massmedial smutskastning mot Sd, men den här i Expressen är så falsk att jag inte finner ord för vad jag egentligen vill kalla den för.



Expressen är nu så desperat över Sd:s framgångar i olika opinionsundersökningar, att man tydligen totalt förlorat allt vet och sans.

Postat av: Ex occidente lux

Tack Skånepåg för tidigare uppgifter ang. mötet i Höganäs. Adressen Tivoliparken hade jag också läst på Politiskt Inkorrekt. Nu finns dock inte någon sådan park på kartan. Parken söder om Tivolihuset heter Sjöcronaparken. Någon som vet exakt? Annars är inte Höganäs större än att man lär hitta rätt.

2010-09-11 @ 09:21:25
Postat av: Grannen

Bra, jag blev så förbannad när jag läste artikeln. Hur f-n kan Östran gå på Nasmins lögner. Undrar om han blir nedslagen (igen) i nästa vecka? Ja, ni känner säkert igen den historian...

2010-09-11 @ 09:24:25
Postat av: Tomas

Det var med tanke på vilka artiklar som kommer att skrivas i kommande vecka, som fick mig att i förrgår posta min gamla men väl fungerande tändare till pastor Jones i Florida.

Det är viktigt att hjälpa till.

2010-09-11 @ 09:24:56
Postat av: Lisa

På jobbet idag i Kalmar i fikarummet."Har ni sett dagens Malik"?

Lokaltidningarna är rena rama fotogallerierna för mannen.Det är till att vara skygg.

2010-09-11 @ 09:51:09
Postat av: Ludvig

Bra att du vederlägger lögnerna, Thoralf.

2010-09-11 @ 09:53:23
Postat av: Cavatus

Lyssnar just nu på tv4-nyheterna där Expo påstår att SD fortfarande har djupa kopplingar till nazistiska partier. Frågan är bara. När ska de granska Expos allmänt förmenta neutralitet?



Man riktigt märker hur de griper efter sista halmstråna nu för att smutskasta SD. I nästa andetag berättar det om SD-politikern som blev knivskuren i sitt hem och där en annan SD-politiker får säga att dådet har politiska förtecken, vilket TV4-nyheterna inte bekräftar. De vill tydligen låtsas om att deras ständiga hetskampanjer inte leder till några politiska angrepp!!



Det intressanta med medias hetskampanjer är att de aldrig kan ställas till svars för de illdåd som denna totala utmobbning leder till. DET skulle kunna benämnas hets mot folkgrupp, eller i modifierad form, "hetsande av medborgare att begå misshagliga gärningar mot Sverigedemokrater". Sen sitter de där i TV-rutan och ser helt oförstående ut. Man undrar ibland om de är medvetna om vilka hatstämningar och vilken splittring de skapar i samhället - I BÅDA LÄGER, nota bene!



De hetsar okunniga att hata Sverigedemokrater, och den som sympatiserar med Sverigedemokraterna (öppet eller i största hemlighet) känner större och större hat mot media och deras fula kampanjer som bygger på PRECIS SAMMA MEKANISMER som de anklagar Sverigedemokraterna för att stå för!!!



Beror på om de insåg vad de håller på med om man satte upp en spegel framför dem. Inom psykologin kallas det projicering, vill jag minnas.



Ordlistan del 3 är ute nu, för dem som vill dra lite på smilbanden åt eländet så här i valrörelsens elfte timme:



http://aktualia.wordpress.com/2010/09/10/nysvensk-ordlista3/

2010-09-11 @ 10:08:42
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Volvo Helge

Nasim Malik är väldigt lik Farbror Sid i serien Ernie!



2010-09-11 @ 10:48:07
Postat av: Måns

Västernorrland anses som ett av socialdemokratins mest stabila fästen. Det är därför utomordentligt glädjande att SD fick hälften så många röster om s i skolvalet. Man förstår den socialdemokratiska desperationen eftersom SD hotar att ta över så stor del av deras maktbas och försörjning.



/I riksdagsvalet fick Socialdemokraterna flest röster 23,3 % följt av Moderaterna 19 %. Tredje största parti blev Sverigedemokraterna som fick 11,6 % av rösterna/ SR/

2010-09-11 @ 11:17:01
Postat av: Janne

Blir bestört att läsa att Nazipacket inte rensats ut från partiet! Eller är det en falsk Expo info igen??



Hoppas ni vettiga kandidater tar avstånd ordentligt!



Sånt här skadar bara partiet!

2010-09-11 @ 11:28:49
Postat av: Skånepåg

@ Janne



Om du syftar på Daniel Poohls framträdande i dagens TV, så är det ingenting annat än lögn från början till slut. Hoppas att ett bemötande från Sd:s partiledning redan är på gång. Men man har antagligen "häcken full" med valfinalen under dagen i Höganäs, så vi får se hur tiden räcker till.



Som framgick för några veckor sedan, då Expos hemsida hackats, har man ett synnerligen intimt samarbete med Socialdemokraterna och är en av deras megafoner.

2010-09-11 @ 11:48:17
Postat av: Skånepåg

Tillägg till min kommentar 2010-09-11 @ 08:42:22



Ted Ekeroth.

Attacken mot SD:aren i Malmö är inget annat än en krigsförklaring. Det var araber som genomförde attacken enligt vad jag nu fått reda på.



2010-09-11 @ 11:57:48
URL: http://twitter.com/Tedekeroth
Postat av: Skånepåg

Ytterligare information om ovanstående misshandel i Malmö av utövare av kälekens och fredens religion, eller hur det nu var Nasim Malik yttryckte sig!

Postat av: Göran Andersson

Känner inte till Östran något närmare, men försöker tidningen tala om att de är en filial till Pravda ?



Anser sig denne Nasim Kalik ha kommit ur askan in i elden så får han väl söka sin lycka någon annan stans, i ett ännu lugnt hörn av världen, för här i Sverige blir meningsskiljaktligheterna än mer påtagliga de närmaste decenierna. Ingen plats således för snyfthistorier.



Orsaken till att Du, Toralf, inte får komma med genmäle ger vid handen att denne Nasim Kaliks artikel är och bör betraktas som den verkar vara, en saga, något som ingår i den internationalsocialistiska propagandaapparaten.

2010-09-11 @ 12:24:28
Postat av: vmm

Oj. Oj. Oj.



Vilken artikel!



Min inställning är att visst givande och tagande får man tåla i politiken. Men det här, Thoralf, är ju rent förtal! En möjlighet till ett genmäle i samband med publicering hade lindrat det hela för Östran. En FET och STOR kommentar från din sida anser jag som en nödvändighet att publicera.



Men nu... ja, min bedömning är att det här är åtalbart. Det är inte tillåtet att skriva så här i en tidning. Inte ens om det är sant det som påstås om dig. Det är min bedömning. Östrans ansvarige utgivare har tydligen gjort en annan bedömning, men fy fan, Thoralf, någonstans går det någon jävla gräns. Den har passerats i den här artikeln.



Nu får Thoralf och SD tänka till: antingen anmäler man det här (till JK och till polisen) och det kommer man enligt min bedöming att vinna och Östrans ansvarige utgivare får böter på kanske 50.000 kronor. Mycket media lär det bli om det. Efter valet. Eller så sväljer man det hela och skriver en artikel som jag inte ens tror Östran vågar refusera med tanke på det rättsliga läget som annars hotar. Dom kommer att publicera ett genmäle som överstiger den tillåtna gränsen om antal tecken eftersom dom vet att annars så ligger dom riktigt risigt till i ett tryckfrihetsmål.



Mitt tips är att köra en dubbelkombo: skriv ett genmäle och sedan anmäler du. Genmälet minskar ansvarige utgivares böter men det kan det vara värt. Östran publicerar ditt genmäle, du får det du vill sagt och Östrans ansvarige utgivare får sig en knäpp på näsan - så tycker jag det ska bli.

Postat av: vmm

Angående min kommentar ovan om att det här är åtalbart: jag har sparat ner hela artikeln på min dator så blir det något tjafs om vad som det verkligen stod så är det bara att kontakta mig så bistår jag med skärmdumpar.

2010-09-11 @ 12:46:34
Postat av: Rättvis

Tänkvärt om skatteslaveriet

http://www.youtube.com/watch?v=V5ahfxK7C5E

2010-09-11 @ 14:08:19
Postat av: joffe

Ref. "SD-kandidaterna med vit maktkoppling" Artikel signerad av Christian Holmér, Expressen 11 Sept.10



Mycken dynga har jag läst i mitt 78åriga liv! What a crap! - Vilken gammal skåpmat! Jag har naturligtvis redan försökt läsa lusen av denne "journalist" i direkt mail. Säkerligen förspillda droppar på en expogås! Varför inte lika väl gräva fram lik från S och V:s förflutna? Icke sa Nicke!



Förlöjligande, smutskastning och förvrängning av SDpartiets sunda nutida agenda kommer att eskalera fram till valet. Varför? - Jo därför att journalistkåren upphört att analysera tillgänglig parti-information från Sverigedemokraterna. A och O är för dem att NEGLIGERA partiet och dess för framtiden mycket viktiga existens i syfte att gräva fram hemlighållna fakta, förändra, förbättra och gradvis försöka bevara vårt kära fosterland...



Vi lever i modern tid och dagens PK-journalister bedriver ingen grundforskning och BESKRIVER INTE NUTIDA SVERIGE OCH DOM INTRESSERAR SIG INTE FÖR VAD BEFOLKNINGEN KÄNNER OCH TYCKER!



I övrigt hänvisar jag till Cavatus intelligenta skrift här ovan som säger det jag tycker är relevant efter att bott utomlands i 28 år.

Gooooooooooooooooooooo SD!

2010-09-11 @ 14:12:20
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Mediamanipulationen är inget i dagsläget att hetsa upp sej för,studera den istället ,tex AB

som kopplar ihop SD:s kritik mot Islam med en kvotflykting,som jobbar och står i,vem fan har

problem med honom?ett av många dagis exempel.



Expo kommer planenligt med 20 år gamla saker som

sedan slås upp stort i AB o Expressen,(gäsp):



"Den framlidne Sverigedemokraten var för 104 år sedan med i Pingstkyrkan"



Ungefär lika upphetsande som ett gang bang med

Gydryn, Schlangman "Kalle" bakom flötet,samt Hilmer

Flintström.



Nästa val är det inte 20 år sedan någon var med i något mindre klurigt utan 24 år sedan osv.

Nu är man inte bara mentalt efter, utan 20 år tidsmässigt också.



Det är verkligen hög kvalite på journalistiken

hos Oleg Katja Vladimir Daniel mfl.

Frälsa redan frälsta är inte den rätta vägen.

Indirekt uppmana till misshandel för, att i nästa andetag snöa in på "Free Dawid Isaak"



Lotta Gröning talar om vad resultatet blir i Expressen,det är den verklighetens verklighet.



SD är starka bland ungdomar 6.4% i United Minds

Precis som du skriver och vi påtalat är man tvungen

att höja siffrorna för att undvika diskussioner om

fusk med mätningarna, nästa vecka ligger SD på 8%.



När det Mackan så är redan smutkastningen gjord av

SD och Thor-alf,låt ev svarta tankar glida ned i

hjärnfondens insamlingsbössa el PG konto.



Dom försöker hjälpa människor i kärleken och ödmjukhetens tecken typ.



Det är uppriktig svårt att hitta bättre valarbetare för SD i text och bild,och inte skall man väl polisanmäla sin kompiiizzzz.



Låt denna man få dansa "Oikofobjenka" i Norrliden

När sossarna dyker sent om sider i Kalmar står han

först enligt turordningsreglerna i kåta plånbokens

förbund,då är dessutom är Östrans dörr väldigt stängd.

2010-09-11 @ 14:13:24
Postat av: S-E Karlsson

David von Arnold i Malmö , stå på dej vi är många som känner med dej och beundrar dej !

Mvh från Högsby .

2010-09-11 @ 14:22:14
Postat av: Anonym

Klargörande beske från Mona Sahlin



“Nisse

Varför är ni rödgröna villiga att samarbeta med Sverigedemokraterna för att fälla en borglig regering?



Mona Sahlin:

Vi kommer aldrig att göra en rödgrön regering beroende av SD. Reinfeldt måsta svara på hur han tänker göra om han leder en minoritetsregering. Han borde förstås säga nej till att bli beroende av dem.” / Expressens nätupplaga/



Mona säger att hon gärna samarbetar med SD i opposition, men inte i regeringsställning.



Nå?

- Men hon lär inte komma i regeringsställning. Därför innebär hennes ställningstagande att liksom bereda väg för ett samarbete mellan SD och Alliansen.



-Varför?

Den socialdemokratiska invandringspolitiken innebär en katastrof för socialdemokraterna, kanske under 25 procent av väljarna. Dessutom kommer en olycka sällan ensam och nu är mp och v ilfärd med att ta så många röster som möjligt av socialdemokraterna.

Socialdemokraterna har helt enkelt förstått att det är väljarna som bestämmer.



- Och konsekvensen?

Att Sahlin får gå efter valet. Sen är det öppet för en folkligt förankrad invandringspolitik.

2010-09-11 @ 15:07:22
Postat av: Lotta

Ännu ingen politiker eller journalist som gått ut och fördömt det vidriga dådet mot den unge Sverigedemokraten. Undrar om svenska folket vet att samtliga politiker i 7-klövern och massmedia ställer sig bakom och legitimerar politiskt våld? På något annat sätt kan jag inte tolka deras tystnad.

Postat av: lennart larsson

Malik i Östran:

Men jag ska inte ge upp det politiska arbetet med integration och mänskliga rättigheter...



Integration a´la Malik:

Anmäler SAS för diskriminering då Malik under en flygning erbjuds en skinkmacka.



Mänskliga rättigheter a´la Malik:

Vid den Socialdemokratiska "fredsdemonstrationen" där Malik fungerar som moderator skanderas "No more peace with Israel" och viftas med Palestina flaggor, Hamas flaggor,Hizbollah flaggor och hakkors.

Malik tala med kluven tunga. En ulv i fårakläder.

2010-09-11 @ 16:53:21
Postat av: Funtaren

Håller med vmm. Det måste till ett rättsligt efterspel efter denna artikel.

2010-09-11 @ 17:24:23
Postat av: Skånepåg

@ lennart larsson



Du glömde nämna, att han även fick stora rubriker i lokaltidningarna för ett antal år sedan då han gick ut med att han blivit nerslagen bakifrån och dråsat i marken. Så småningom kröp det fram, att det var något sjukdomstillstånd som han led av och som var orsaken till detta. Att utnyttja detta för att bli omskriven i massmedia, säger väl allt om denna person!

2010-09-11 @ 17:25:52
Postat av: Nalle i Växjö

Kanske en förklaring varför Sverigedemokraterna går framåt Bra artikel i Sydsvenskan

Postat av: Måns

Grattis alla LO-medlemmar som nu OFRIVILLIGT, “SOLIDARISKT” får bidra med sammanlagt 2,5 miljoner till socialdemokraternas kampanj /AFTONBLADETS NÄTUPPLAGA/



Men dom har ju redan fått ungefär en miljard under valperioden. Räcker inte det?

2010-09-11 @ 17:50:46
Postat av: Lotta

@Nalle i Växjö



Tack för tipset. Artikeln var klart läsvärd.

2010-09-11 @ 18:04:14
Postat av: Skånepåg

@ Lotta

905 personrån enbart under 2009 i Malmö. Det är med stor säkerhet till största delen äldre försvarslösa svenskar samt svenska tonåringar som råkat ut för detta. Vilka förövarna är råder det väl knappast något tvivel om i de allra flesta fall. Fy f-n!

2010-09-11 @ 18:28:14
Postat av: Mats (Malmo)

Nalle i Växjö, Lotta

Ja artikeln var bra - jag uppmärksammade den då den var ny, 2006.

Det är numera sällan (ja redan då faktiskt...) som det kommer fram något av den här typen i Sydsvenskan.

2010-09-11 @ 18:37:48
Postat av: Skånepåg

En utmärkt ledarblogg i SvD.



@ Mats (Malmo)



Oj, jag kollade inte datumet och trodde att det var en ny artikel. Om den var från 2006 så var det 905 personrån 2005 i Malmö. Man kan bara undra hur många det blir det här året. Det fåtal som man får reda på via massmedia, är säkert bara toppen av isberget.

2010-09-11 @ 18:43:27
URL: http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=20505
Postat av: Lotta

Jag vill bara säga grattis till de båda avskum som torterade David von Arnold i Malmö igår kväll. Ni har precis värvat 2 nya medlemmar till Sverigedemokraterna och jag hoppas att många, många fler gör som vi i protest mot detta politiska våld som ingen ”politiker” eller ”journalist” velat fördöma idag

2010-09-11 @ 19:02:10
Postat av: Mats (Malmo)

Skånepåg



Ja, Fredrik Ekelund skrev den och fick den publicerad i Sydsvenskan 2006. Samma år, precis efter valet, skrev den politiska chefredaktören

(Heidi Avellan) en artikel där hon pratade om bigotteri - i samband med att SD nått framgångar. Den artikeln har jag inte kunnat hitta nu - har väl försvunnit i samband med att man gjort om sin websida?

2010-09-11 @ 19:09:54
Postat av: Skånepåg

@ Lotta



Jo Per Gudmundson är undantaget och gör det kraftfullt på SvD!

2010-09-11 @ 19:11:52
URL: http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=20505
Postat av: Skånepåg

@ Mats (Malmo)



Så här 4 år senare så är det ingen tvekan om vilken som hade rätt av Fredrik Ekelund eller Heidi Avellan. Detta oavsett hur hon nu formulerade sin artikel om bigotteri (religiös intolerans/hyckleri o.s.v.) beträffande Sd!

2010-09-11 @ 19:19:06
Postat av: Lotta

@Skånepåg



Läste den och Lotta Gröning har väl också skrivit ganska bra men dessa två är de enda journalisterna, för lite och för sent kan jag tycka. Dådet skulle tagits upp på första sidan om det skulle vara värt något men det gör de inte. De så kallade politikerna tiger som muren. Såg precis nyheterna på TV4, inte ett pip om dådet. Det man tog upp var naturligtvis Expos så kallade undersökning. Skulle man undersöka de andra partierna så lär det nog finnas en hel del lik där också men det är så klart inte intressant. Om jag inte minns fel finns det bland S en lokalpolitiker en före detta nazist men här omskrevs det som något positivt att S lyckats omvända en nazist och alltså något man skall högakta S för. Det omvända gäller när Sverigedemokraterna lyckas omvända en nazist till att bli Sverigedemokrat för då blir det plötsligt en belastning för partiet och gör att hela partiet benämns som nazistiskt. Någon som kan förklara logiken i detta?

2010-09-11 @ 19:27:37
Postat av: Ex occidente lux

Det var trevligt att träffa Dig, Thoralf och alla andra i Höganäs. Jimmies anförande var utomordentligt välformulerat. Killen är ju född till politiker, med en mikrofon i handen. Lugn och avspänd, men ändå totalt koncentrerad. Pia Kjaersgaards tal var glimrende! Vilken gudabenådad politiker!



På utfarten mot Helsingborg kl 1630 såg jag två personer, som vandaliserade SD:s affischer. Jag vände med skrikande däck och konfronterade dem. De hade tejpat kartongark med infantila politiska budskap över affischerna. Jag slet sönder deras alster och bad dem att ge fan i andras valaffischer oavsett innehåll. Eftersom jag är stor och skräckinjagande, vågade de inte att gå på mig, men fotograferade mig ich min bil. Nu har jag väl trakasserier från AFA-skiten att vänta. De hoppade in i en väntande bil och försvann. Jag förföljde dem in i ett villaområde och tog regnumret.



SD-aktiva i Skåne! Håll uppsikt efter BBC 259, SAAB 9000, svart, ganska risig. Lår inte dessa vänsterdrägg sabotera en demokratisk valrörelse!!

2010-09-11 @ 19:37:39
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om valet ja ,S stoppar i massor med lappar i brevlådorna,den sista pratar bla om att korta vårdköerna.



Förslaget är ju skitbra, om kan man få ett par platser ledig inom tex psykiatrin ,ifall det mot förmodan skulle dyka upp en valfuskande mytoman, eller en kille som på fullt allvar tror att han

är en Kinesisk köpman,förslaget är kanoooon.



Sedan är det en annan sak vi fundeat mycket på

Alfsson kommer ju att bli bäde inkryssad samt invald,då får han ju två platser i riksdagen ,en blir över.



Här skulle man ju kunna klämma in AW Svensson som

politisk vilde?



2010-09-11 @ 19:44:28
Postat av: Skånepåg

@ Lotta



Jo du har givetvis rätt och detta skulle varit förstasidesstoff i tidningarna och huvudinslag i TV-och radionyheterna i ett normalt demokratiskt samhälle. Såg att det i alla fall var på första sidan i Norges största dagstidning.



Per Gudmundsson skriver något i stil med att det är ett under att ingen ännu blivit dödad (d.v.s. underförstått en Sd:are). Vi får hoppas att det här undret fortsätter och att inte fler råkar illa ut.

2010-09-11 @ 19:49:16
Postat av: Skånepåg

@ Ex occidente lux



Enligt Transportsyrelsen är bilen mörkblå. Haft 11 ägare (95:a) och kanske någon har passat på att måla om den?

2010-09-11 @ 20:00:19
Postat av: Ex occidente lux

@ Skånepåg



Kan vara mörkblå, i så fall mycket mörk. Såg svart ut. Kanske blåsvart.

2010-09-11 @ 20:16:12
Postat av: Smånaldspåg

Kalmar måste bli fritt från rasister som dig! Allt du står för är så långt bort ifrån svenskhet som det går att komma!

2010-09-11 @ 20:21:49
Postat av: Ex occidente lux

Vad är en "Smånaldspåg? Kanske ett UFO?

2010-09-11 @ 20:30:37
Postat av: Lotta

@Smånaldspåg



Hur understår du dig att skämma ut Småland på detta vis. Folk kan ju tro att alla är som du. Lär dig stava innan du yttrar dig.

2010-09-11 @ 20:35:52
Postat av: Skånepåg

@ Smånaldspåg



"Allt du står för är så långt bort ifrån svenskhet som det går att komma!"



Nu börjar det ordna sig. Enligt alla etablerade politiska partier och massmedia finns det inget som heter "svenskhet". Vi Sd-rasister tar emot dig med öppen famn som en välsignad expääärt, och önskar nu en gång för alla att få reda på vad som avses med "svenskhet". Vi suktar efter din kunskap!

2010-09-11 @ 20:39:27
Postat av: Ex occidente lux

Om nu Smånaldspåg hade varit kapabel till en intellektuell diskurs på nätet, kunde han ju visa detta. Att bara häva ur sig barnsliga förolämpningar imponerar föga.



Släktet jubelåsna heter för övrigt asinus jubilans på latin. Ska man förolämpa, ska det ske på de lärdes språk.

2010-09-11 @ 20:51:10
Postat av: alf

@Smånaldspåg

Först en liten fråga, var ligger Smånald?

Sen, försök att stava dig igenom artikeln på medsänd länk. Förklara sen för alla vad som utmärker en rasist.

http://ekstrabladet.dk/112/article1408622.ece

2010-09-11 @ 21:05:04
Postat av: Skånepåg

Vilken underbar bild. Side by side för Danmark och Sverige!

Postat av: Mats (Malmo)

@Skånepåg kl 19.19.06

Du har rätt. Så är det. Jag önskar bara man kunde läsa vad hon, Heidi Avellan skrev 2006.



(Skulle gärna vija träffa dig - hur ordnas det?)

2010-09-11 @ 21:16:32
Postat av: Ex occidente lux

Avellana betyder hasselnöt på spanska. En tillfällighet?

2010-09-11 @ 21:23:25
Postat av: Stefan K

Apropå medias nya och sensationella avslöjande.

Jag känner mig lite förvirrad just nu.

Nyfiken och kunskapstörstande som jag är, dammsuger jag webben på nyheter.

Jag har besökt "högersidor" lika ofta som "vänstersidor".

Är jag nazist eller jag kommunist eller är jag bara nyfiken eller...?

Mycket förvirrande, men Daniel Poohl kanske kan förklara. Han har ju utrett frågan.

Förvirrande är det i alla fall.

2010-09-11 @ 21:37:30
Postat av: Skånepåg

@ Mats (Malmo)



(Skulle gärna vija träffa dig - hur ordnas det?)



Jag är en skånepåg i förskingringen, så tyvärr en omöjlighet.



Har arbetat bl.a. några år på MAS (nu UMAS) för ett antal år sedan (är nu 65+) så känner till Malmö ganska så bra. På den tiden tog jag ibland, efter att ha kört sent kvällspass på jobbet, en uppfriskande kort promenad på nattkröken utan risk för både det ena och det andra innan jag tog bilen hem. I dag givetvis en omöjlighet.

2010-09-11 @ 21:46:46
Postat av: Gubben o Gumman

Alf : Klockren mitt på nästippen,så skall Internet

användas,skicka över länken till "Bunny Halsbult"

Östra Småland,han har ju rasistbegreppet om bockfoten,man vet aldrig polleten kanske ramlar ned

även i päronet på diktaurens nyttiga idioter.



Svenska o Danska kvinnor går bra att pippa tills

det är dags för giftemål, då dyker rasismens fula tryne upp ,kusinbröllopet är ett faktum,dess

konsekvenser kan beskådas i den svenska skolan,

som gett "Sjunka som en gråsten" en helt ny innebörd.(Folkpartiet har inte fattat det)

Svenska elever skall ta ansvar i deras film för

Fatma och Ali:s lekar.(Fy fan på ren svenska)



Ty det gäller att hålla den fina färgglada bilden

från Wikipedia IQ-snitt världen färgintackt.



Duktig på fotomontage? placera sosserosen i det röda

området gärna med en bild på Mona.

(Lätt pixlad)

Sprid bilden på varenda blogg som går, det räcker nu.



Använd Intenternet.



En utmärkt bild att möta vänsterns fula tilltag

igår med adekvata fakta.



Puckon skall inte sätta dagordningen i Sverige.

Ladda för en riktigt pungspark nästa söndag.

2010-09-11 @ 22:24:46
Postat av: Gerhard

Kollade på youtube, rapportsändningen från Höganäs med "DF" Pia och Jimmie.



Efter mannen vars iQ kan likställas med en krukväxt hör man Rapports "begåvade" kommentator säga bl.a. att SD har sin rötter in nazism och rasism.



Man blir rädd för denna demokratur.

2010-09-11 @ 22:55:36
Postat av: skurupsbo2004

Ex occidente lux iakttagelser har oblygt visats upp på bild av bloggen "Karins virrvarr".

2010-09-11 @ 22:59:56
Postat av: skurupsbo2004

Von Arnold bor på Kapellgatan. Där bodde Daniel Nordström som mördades av två homofoba albanska muslimer som gömde mordvapnet i den enes faders källarmoské.

2010-09-11 @ 23:01:52
Postat av: den kränkta muslimen...

Det här MÅSTE ses,

Det HÄR ÄR VAD MEDIA HAR UNDANGÖMT; SKANDAL!!!

MÄRK VÄL HOTEN FRÅN ALEXANDER I SLUTET

http://www.youtube.com/watch?v=5rXbMnziCMQ

2010-09-11 @ 23:16:36
URL: http://www.youtube.com/watch?v=5rXbMnziCMQ
Postat av: Robin Shadowes

"Malik tala med kluven tunga. En ulv i fårakläder."



Jag tycker snarare han är en fårskalle i ulvakläder.

2010-09-12 @ 00:03:19
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: skurupsbo2004

"Ex occidente lux" finns med på bild och med synligt bilnummer på bloggen "Karins virrvarr".

Karin är vän med ägaren av den Saab som "ex occidente lux" skriver om.

2010-09-12 @ 00:27:14
Postat av: Obunden

Tycker inte om att skriva på denna rasist blogg men måste bara visa hur mycket jag äcklas av att människor som er finns i Sverige 2010!

2010-09-12 @ 03:12:17
Postat av: Stora Småland

Appropå Obunden , ju mer vi närmar oss valdagen ju fler fjossar kommer med inlägg på den här bloggen !

2010-09-12 @ 07:04:27
Postat av: Persson

Nasim är en nazist och landsförrädare. På larmtorget skrek han och viftade med hakkors- och hamas-flaggor. Usch vilket äckel.

2010-09-13 @ 01:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0