JIMMIE ÅKESSON I ÖPPET BREV OM DET POLITISKA VÅLDET

Idag publicerar Politiskt Inkorrekt ett öppet brev från Jimmie Åkesson till riksdagspartiernas partiledare.

Läs brevet på PI

Kommentarer
Postat av: Till Hääääst!

Mycket bra brev Jimmie. Något måste göras innan alla dessa mentalsjuka individer börjar mörda

2010-09-13 @ 14:46:16
Postat av: AWSvensson

För att få demonstrera krävs tillstånd med angivande av tid och plats. Om ett gäng ger sig ner på stan i avsikt att slå sönder allt i deras väg så tro jag inte att man kallar detta demonstration. Men om samma gäng ger sig ner samtidigt som Sverigedemokraterna ska hålla en demonstration, ja då blir de plötsligt motdemonstration. En spade är en spade, drägg är drägg.

2010-09-13 @ 15:05:51
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfLänken du använder funkar inte. Använd den som jag angav.

Postat av: Skånepåg

Häpp!Trots flera försök funkade den inte, men nu helt OK.

Märkligt!

2010-09-13 @ 15:12:28
Postat av: Måns

Tänk att SR ALLTID så öppet visar sitt stöd för kommunister och till och med terrorister.Just nu störs ett möte av en mobb på femhundra personer. Mötesstörningar är något som är intimt förknippat med antidemokrater. I begreppet demokrati, som betyder folkstyre, innefattas även mötesfrihet. För hur skulle folket kunna styra utan rätt till sammankomster.

Men SR talar inte om mötesstörare, utan talar om motdemonstranter. Kom att tänka på Stalin som planerade en väldig antisemitisk utrensning. Barackerna stod redan färdiga i Sibirien när han avled 1943.

Stalin säger ungefär så här: Varför inte sända ett antal uppretade arbetare med påkar för att lära dem ( judar) en läxa.Det är precis så de kommunistiska ”motdemonstrationerna” går till.

2010-09-13 @ 15:31:22
Postat av: Måns

Rättelse av tryckfelStalin avled 1953

2010-09-13 @ 15:33:36
Postat av: Skånepåg

Från Borås tidning.Hatet i valet hotar demokratin.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Även Baader-Meinhoff ligan såg sej som motdemonstranter.Just för stunden sitter två Boljevikflickor och

säger att Sverige förhoppningsvis skall ha öppna gränser så att alla kan bo där dom vill.(MP)Kostnader för avisingar är onödiga och kan användas

för att hjälpa människor.Snälla Svensson vad fan är det för för på dessa människor?

2010-09-13 @ 15:56:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW S : Äntligen kom ordet för dom nya moderaterna

Det dök upp på Expressens opinionsblogg i en artikel

om Lasse reavint.

(lite kompis gull journaist -politiker)Kan du hitta på någon bättre synonym är

Champagne -vänster på "Skitenhjem" och hans

kompisar i Nya moderaterna så bör du tala nu.Idag är en bra dag.

2010-09-13 @ 16:35:31
Postat av: AWSvensson

Jultomtesyndromet, alla ser upp till goda människor , ju godare desto bättre , men de flesta vet , i varje fall jag, att det är inte jultomten som betalar.

2010-09-13 @ 16:37:33
Postat av: Gubben o Gumman

Otäckt att en ung flicka kan bli så politiskt naiv

Samtidigt visar det hur läroplanen ser ut i svenska skolan,tomten fixar pengarna.Man förstår samtidigt att problemen med att läsa är stora,förmodligen tror en sådan tjej att våldtäkt är en gårdsfest med flera inblandade.Att vara så ung och en färdigprogramerad "Titanic"

är ganska otäckt påminner lite om självmordssekterna i Usa.

2010-09-13 @ 17:09:39
Postat av: lennart larsson

Merit Wager som integrationsminister, det vore mumma.

Läs nedan hennes debattartikel i Gotlands AllehandaÅtererövra åsiktsfriheten!

Vad är det för fel på svenskarna som - trots att de inte haft något krig på hundratals år (eller är det därför?) och trots att de borde ha alla förutsättningar vara ett blomstrande, välutbildat och frispråkigt folk - inte är det?

I stället är det ett folk som sätter upp hinder och försvårar blomstring, bland annat på enmans- och småföretagarområdet.

Ett folk vars utbildningsnivå försämrats kraftigt: svenska elevers resultat är mycket sämre jämfört med elevers i liknande länder. Och när det gäller frispråkighet så har svenska folket låtit sig kuvas så, att åsikts- och yttrandefriheten, trots att den står inskriven i grundlagen, blivit en chimär.På Hjalmar Strömerskolan i Strömsund - och troligen också i andra skolor - har muslimska män tillåtits störa undervisningen och kräva separata klasser för män och kvinnor, kvinnor har inte fått yttra sig när män är närvarande et cetera.Skolans ledning har inte satt stopp och slagit näven i bordet och sagt: "Det här är Sverige, här gäller svenska värderingar. Här har kvinnor lika stor rätt som männen att delta, tala, synas och höras".

Nej, rektor har istället svikit kvinnorna och det svenska systemet och - kanske av rädsla för att kallas det en svensk är mest rädd för att kallas: "främlingsfientlig" - låtit detta pågå och vältrat över frågan på en starkt partisk Diskrimineringsombudsman.Riksdagsledamoten Veronica Palm (S), vill kräva in jämställdhetsdeklarationer från alla företag vid hot om vitesföreläggande för dem som inte lyder och gör som hon och S vill. Folket ska hunsas och trakasseras av okunniga tills de blir som i George Orwells Djurfarmen.Det går inte att undgå att se likheterna mellan maktberusade politiker och galten Napoleon och de andra svinen på farmen vilkas motto kom att bli: "Alla djur är jämlika, men en del djur är mer jämlika än andra".

Från Alliansen kommer ett annat galet förslag om att invandrartäta förorter ska bli speciella ekonomiska frizoner. Och att skolor i dessa förorter, som lyckas "bra", ska få en speciell skolbonus. Sådan särbehandling går tvärtemot vad som annars alltid framhålls: att det ska vara lika för alla. Nu vill man från Alliansens sida (liksom i Djurfarmen) att "det ska vara lika för alla, men för en del ska det vara lite mer lika än för andra".En oväntad och frisk fläkt som belyser det unikt tysta och ängsliga samhällsklimatet i Sverige, där människor är så rädda för att tala klarspråk och framföra egna åsikter, är Naser Khader i Danmark, medgrundare av partiet Liberal Alliance, som på sin blogg i Berlingske Tidende den 31 augusti skriver: "Jag har hållit föredrag för socialarbetare i Malmögettot Rosengård. Det jäser under ytan! Många av dem, som har kontakt med integrationsfrågor är djupt frustrerade men vågar inte tala högt om integrationsproblemen, källarmoskéerna et cetera. Den överordnade linjen, som dominerar svensk invandringspolitik, är att man försöker tiga ihjäl problemen, något vi gjorde i Danmark för 10-15 år sedan."

På område efter område pådyvlas svenskarna galna påhitt och regler för vad som får sägas och tyckas av maktberusade och inte alltid så begåvade politiker och journalister. Människor som ännu för 10-15 år sedan kunde tänka, tycka och tala fritt i Sverige tystnar och tystas. Ett kuvat folk som tvingas censurera sig självt i rädsla för att annars mista jobben, är ett mycket svagt folk. Det blir lätt ett byte bland annat för sådana män som de som får härja och förtrycka kvinnor i en svensk, skattefinansierad utbildning.Det känns underligt att behöva uppmana till detta i Sverige, men det måste göras:

"Reclaim åsikts- och yttrandefriheten i ert eget land. Demokrati och åsiktsfrihet är inget som existerar av sig självt, de måste återerövras varje dag. Gör det nu, innan det är för sent."Merit Wager meritwager.wordpress.comGotlands Allehanda

2010-09-13 @ 17:15:37
Postat av: Tomas

Tror fan hela Sverige är upp och ner. Att inte någon på detta möte ställde sig upp och högljutt protesterade. Fast titta på mannen i förgrunden vid datorn så han skruvar sig. Han gillade säkert inte det han hörde.Men sa inget. Folk är fega.

Postat av: Anonym

Måste finnas bättre kanaler än en öppet rasistisk sida? Snedsteg av annars utmärkte Jimmie!

2010-09-13 @ 17:42:08
Postat av: Skånepåg

@ anonym"Måste finnas bättre kanaler än en öppet rasistisk sida?"Sorry, men vilken sida är det du avser?"snedsteg"

Hur kan du anse, att Jimmie gjort (vad det nu än är?) ett moraliskt felsteg vilket är betydelsen på ren svenska av ett "snedsteg"?

2010-09-13 @ 18:08:42
Postat av: Putte

Pedofiler är tydligen inget ovanligt bland det muslimska prästeskapet!http://www.youtube.com/watch?v=6oyHM7aZ1Ws&feature=player_embedded

2010-09-13 @ 18:19:10
Postat av: Janne

Pi menar jag! En sida med kopplingar till ND bl.à. Vore bättre att Publicera det t.ex på egna sidan eller i en debattartikel.

2010-09-13 @ 18:19:49
Postat av: Allemand

Janne,

Om du hade läst tråden hade du sett att det publicerades på mynewsdesk, finns i tredje inlägget ovan så där har du fel. Om någon sedan länkar till olika sidor har väl inte med rasism att göra, snarare tillgänglighet. Har du sett några länkar i vår kära media?Om du inte vet vad rasism betyder är det dags att slå upp det ordet.2010-09-13 @ 18:29:51
Postat av: Skånepåg

Jag tvivlar på att PI har kopplingar till ND. Har aldrig sett något sådant, utan verkar som om man stödjer Sd hela tiden.Thoralf länkar till PI medan Sd-presstjänst har lagt upp originalet på bifogade länk till Mynewsdesk, som jag också länkat till tidigare här på bloggen. Jimmie har således följt de ordinarie rutinerna beträffande publicering av en pressrelease. Du har m.a.o. fått det hela lite om bakfoten!

Postat av: Skånepåg

Verligen innovativt och "festligt" med rulllande reklam i Malmö.Besöker man även andra platser med de här bilarna?

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg: Tänk om små Cesnaplan dyker upp in the sky med en lite banderoll efter på lördag.Då hoppar stampar och visslar Gubben o Gumman.

2010-09-13 @ 19:55:58
Postat av: Lotta

@PutteVidrigt är bara förnamnet när man lyssnar på länken du tipsar om. Hur f*** kan man "temporärt" gifta sig med en 4-åring för att ha sex med? Det är så man mår illa.

2010-09-13 @ 20:02:10
Postat av: Skånepåg

@ G&GMicael Foghagen, som gammal stridspilot, kanske kan fixa detta om du frågar snällt?Då hoppar, stampar och busvisslar både pågen och tösen också!Funderar på en plan B, men kan inte komma på något realistiskt?

2010-09-13 @ 20:45:15
Postat av: Skånepåg

Från SD twitter”Inga-Lena Fischer, chefredaktör på BLT, mailade SD:s pressmail för att ifrågasätta tortyren av David von Arnold i Malmö. Smakligt. Fischer tycker Davids skador är "alltför fantastiska". Iom att läkare kan intyga, så är det kanske David själv som skurit ett hakkors i pannan!" Observera ironin.Detta visar tydligt i vilken värld som massmedia lever i, och har inte fattat ett dyft om den enorma förföljelse och trakasserierna som Sd utsätts för.En kvinnlig SD-kandidat i Malmö har även utsatts för hot i dag. Se bifogade länk från Sd presstjänst.Så alla SD:are: “Be carefull out there!”

Postat av: Allemand

Skånepåg,

Om du vill kan du hyra en Skysign av Heli-Air. Aram ställer säkert upp.Skysign=en skylt under en helikopter.

2010-09-13 @ 21:24:06
Postat av: Skånepåg

@ AllemandHar inte råd. Jobbar med extraknäck (är 65+) med att skrapa ihop min andra miljon, misslyckades med den första!

2010-09-13 @ 21:31:54
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Mr Foghagen kanske inte är så pigg på

att flyga vår dubbeldäckare modell 1913 känns lite

instabil.Vi har också lite ont om stålar eftersom pensionen

Slutade betalas ut för sju år sedan, när vi fyllde 100 år.

2010-09-13 @ 22:41:50
Postat av: Stefan K

Janne

Var lite mer noggrann i dina analyser och efterforskningar.

Politiskt Inkorrekt är INTE en stödblogg för ND.Jimmie Åkessons brev är bra och nödvändig. Det vi nu ser i valrörelsens Sverige för tankarna till länder som Burma, Burkina Faso och Angola. Detta är inget vi ska förknippa med det demokratiska Sverige.Tyvärr har samtliga riksdagspartier sagt att de inte under några omständigheter tänker samarbeta med SD och därför lär man inte ta Åkessons utsträckta hand. Våldet drabbar ju inte 7-klövern, åtminstone inte än så länge.

2010-09-14 @ 08:58:48
Postat av: Ingen är perfekt eller hur

Kul att se att ni överlägsna individer också är idioter.SD-toppar i bråk på öppen gata

SD publicerar ny film om gatubråket Erik Almqvist: Första klippet missvisande

Pressekreterare Erik Almqvist måttar spark mot ung killeSverigedemokraternas pressekreterare Erik Almqvist är återigen ute i blåsväder.Just nu sprids en film där han tillsammans med partikollegan och riksdagskandidaten Christian Westling hamnar i bråk med en ung kille på Kungsgatan i Stockholm.

2010-09-15 @ 14:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0