JIMMIE ÅKESSON EN KLIPPA

Jimmie i Uppsala

Jimmie på Sergels torg

Jimmie hos Lotta Brome

Jimmie i Studio Ett

Jimmie i SVT-Debatt

En fantastisk insats idag av Jimmie Åkesson! Vi skall vara väldigt glada och tacksamma över att vi har Jimmie Åkesson som partiledare!

Det beklagliga är dock att höra alla motståndare inte minst de som skulle bedöma debatten med Nalin Pekgul i SVT-Debatt. Vilka stolpskott!!

Dagens värsta ”dumskalle” var nog ändå det polisbefäl som kommenterade mötesstörningarna på Sergels Torg i Aktuellt, se programmet ca 22 minuter in. Är det samma uppfattningar som råder inom hela poliskåren så blir jag väldigt bekymrad för hur mötesfriheten skall upprätthållas utan att rena anarkin istället tar över.


Kommentarer
Postat av: Ilmar

Nalin hade inte skuggan av en chans. Jimmie är helt outstanding när det hettar till och kan sina kärnfrågor i sömnen. Nalins Aftonbladet-svammel, guilt by association och grova lögner (islamismen är borta från Tensta!) kan knappast tilltala tänkande väljare med en fot i verkligheten. Det finns en anledning till att så många proffspolitiker inte vågar debattera med Jimmie, de går garanterat på pumpen. När han sedan lyckas detronisera de två innerstadsmurvlarna som agerade "experter" blev bilden av en påläst underdog fullbordad. Lycka till i helgen!

2010-09-16 @ 23:43:20
Postat av: Måns

Ja det var en polis som yttrade sig i TV. Den stackarn visste uppenbarligen inte vad demokrati är och att hans uppgift var att skydda mötesfriheten, ett viltigt element i demokratin som självfallet är grundlagsskyddad.

2010-09-16 @ 23:46:59
Postat av: OT

@Thoralf: "En fantastisk insats idag av Jimmie Åkesson! Vi skall vara väldigt glada och tacksamma över att vi har Jimmie Åkesson som partiledare!"Bockar och bugar för Jimmes insats!!!Thoralf, din insats är absolut inte att förglömma, du har verkligen förtjänat den plats du kommer att få i riksdagen!Vi andra måste vänta på vår chans att göra en insats.

2010-09-16 @ 23:57:23
Postat av: OT

Å så sa de att Reagan var en idiot!!! Något mer intelligent än vad han sa är svårt att finna!!Sverige: "A Time For Choosing": http://www.youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8

2010-09-17 @ 00:31:31
Postat av: OT

Måste bara vara lite allmänt besvärlig. Men detta måste bara vara den bästa varianten av "Blåsippans väg" - http://www.youtube.com/watch?v=L8oUAb7WBQYDenna låt visar med all tydlighet att SD är för alla som värnar Sverige!P.S. Om du inte värnar Sverige, sök dig då någon annanstans.

2010-09-17 @ 00:54:58
Postat av: Gubben o Gumman

Lägg märke til polischefen Bengt "Batong" som agerar stötdämpare åt kompisarna högre upp genom att kritisera underchefer för dålig planering.

Underhuggarna tar ut exakt så mycket poliser så det

inte skall räcka.Ett derby mellan AIK-Hammarby har högre prio,än

demokratin,sorry den gubben gick inte heller.Niklas Ekdals svar till mannen att kan kunde flytta till Finland el Japan om det inte passade.

Kröp inte diktaturens fula tryne fram lite väl mycket där?

(16 år som pol red på DN)Att bröderna Ponnier inte förstått vad som hände

vid Warzava 1944 är ganska klart numera.Nilkas Ekdals bäst föredatum behöver vi inte fundera på.

Nicke var genomrutten från start.

Hoppas vi slipper se honom i nästa valrörelse.2010-09-17 @ 00:56:57
Postat av: alien

Ja, visst är det beklagligt att det finns motståndare? Det bästa ur din synvinkel vore väl om de alla kunde undanröjas, så att säga. För det vet vi ju alla, SD:s version av sanningen är den enda rätta.

2010-09-17 @ 01:16:23
Postat av: Skeåning

Jimmie Åkesson är definitivt en klippa. Där är många andra som också har utvecklats ordentligt. Erik Almqvist t ex har varit fantastisk under valrörelsen och gjorde en mycket bra insats i kvällsöppet och andra debatter i TV. Kent Ekeroth och många många fler. Det känns oerhört stabilt, och naturligtvis inte att förglömma blogginnehavaren som någon skrev här, som bedriver ett oumbärligt och inspirerande opinionsarbete i Kalmar.

Jag är en mycket stolt Sverigedemokrat. Var ute ikväll och satte upp SD affischer på alla möjliga anslagstavlor, så imorgon får man väl läsa rubriker i lokaltidningen som “SD terror på anslagstavlor“ eller liknande.

Ser fram emot Söndag.

2010-09-17 @ 01:34:08
Postat av: Essendon

Känns som det skulle behövas ett ordentligt korsdrag och rensning för Poliskårens alla PK-chefer, eftersom det verkar vara för många nickedockor och ryggdunkar i organisationen!Dags för SD att förbereda lite överraskningar för dessa, för att uttrycka sig

sig lite milt.

2010-09-17 @ 01:45:08
Postat av: Ola

En tanke som slog mig. Varför griper inte polisen dom gapande motdemonstranterna för Förargelseväckande beteende. Den som för oljud på allmän plats eller annars offentligen beter sig på ett sätt som är ägnat att väcka förargelse hos allmänheten, döms för förargelseväckande beteende till penningböter! Polisen känns emmellanåt en aning... Arbetsskygga! Tyvärr mer & mer... Snacka om urholkad demokrati vi har i Sverige. :(

2010-09-17 @ 01:56:54
Postat av: Gubben o Gumman

Alien : Hejsan Alien,vi säger väl Al för gammal vänskaps skull?Först och främst så är G o G inte SD, så där blir det lite fel,du måste lära dej och skilja på privatpersoner och politiska partier.Röja undan sina motståndare vid/med valurnorna på söndag istället för i deras bostäder o så vidare

är väl att föredra?När det gäller "saningen" så får vi alla vänta på

den till SD fått korrekta siffror,det har ju varit

svårt med det genom åren,som du kanske vet?

Nu kommer strax riksdagens utredningstjänst att

hjälpa till så vi har rätt siffror till 2014.Sannolikt kommer den politiska effekten att bli den samma som om man tvingar i en guldhamster 4

burkar laxermedel.Det är klart att en o annan politisk karriär kanske sjunger på sista versen.

Fast vi har inte så stor nytta av kladdiga politiker faktiskt, blir så dyrt.Det enda som är klart är att socialismen i regeringställning kommer att begravas av svenska

folket för gott på söndag,sörjd och saknad av

ingen i det nya Sverige,möjligtvis på Södermalm.

En ny folkörelse med mellan 700000-1000002

tokladdade medlemmar dansar i Rosenbad.På "Titanics" däck står Lasse Mona Maria Peter.

"Al" kom inte och säg att politik är tråkigt.

2010-09-17 @ 02:06:19
Postat av: Knatten

Ola, se lagrummet nedan:Brb 16:4§Om någon genom våldshandling eller oljud eller på annat dylikt sätt stör eller söker hindra allmän gudstjänst, annan allmän andaktsövning, vigsel eller begravning eller dylik akt, domstols förhandling eller annan statlig eller kommunal förrättning eller allmän sammankomst för överläggning, undervisning eller åhörande av föredrag, döms för störande av förrättning eller av allmän sammankomst till böter eller fängelse i högst sex månader.

För störande av förrättning eller av allmän sammankomst döms också den som genom våldshandling eller oljud eller på annat dylikt sätt stör eller söker hindra förhandling vid Internationella brottmålsdomstolen. Lag (2009:1281).

2010-09-17 @ 02:14:08
Postat av: Putte

Det är väl helt klart var den intervjuade polisen har sina politiksa preferenser. Det torde vara ett klart fall av tjänstefel när representanter för en rättsvårdande myndighet låter sina politiska preferenser påverka hur han/hon utför sina arbetuppgifter. Hade "motdemonstranterna" ens något demonstrationstillstånd?

Sedan det här eviga tjatet om rasism. Om jag har förstått det rätt så vill SD begränsa invandringen till ungefär samma nivå som Finland, Danmark och Norge. Betraktar Mona Muslim och Alfons dessa länder som rasistiska? Det borde kanske diskutera i Nordiska ministerrådet.

2010-09-17 @ 06:11:40
Postat av: Stefan K

SD bjuds inte in till SVT:s slutdebatt som känt. Vi kan dock räkna med att SD kommer att debatteras.

Att okunnigheten om SD är stor bland allmänheten vet vi, men att SVT:s egen politiska kommentator Mats Knutsson är det förvånar.

Så här står det i en tv-tablå inför kvällen:

"SVT:s beslut om att Sverigedemokraterna inte ska få medverka i debatten stöds av Mats Knutsson. Han menar att Sverigedemokraterna är ett enfrågeparti och dessutom inget riksdagsparti".

Enfrågeparti?

Har han inte läst på sin läxa?

2010-09-17 @ 07:17:28
Postat av: Robin Shadowes

Mats Knutsson är en gammal försupen enpartistats-förespråkare.

2010-09-17 @ 07:58:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Allemand

Kling o Klang bevisar att de gör skäl för namnet.

2010-09-17 @ 08:19:46
Postat av: Inte Sverigedemokrat

Jag röstar inte på Sverigedemokraterna, men att se duktiga Jimmie Åkesson fullständigt krossa Nalin Pekgul var en fröjd att se!

Synd att SVT valt att bjuda in två "experter" med akut hjärnbrist.

2010-09-17 @ 08:53:28
Postat av: DDR2

Många poliser (däribland min egen far) har gått från att vara moderater till sverigedemokrater, även om det fortfarande finns överraskande många av dem som röstar socialdemokratiskt.Man skall veta att det finns en frustration i poliskåren över den situation som råder.1. Man tog bort kommandocentralerna från de respektive lokala polisstationerna och centraliserade dessa till länskommunikationscentralerna för en 10-12 år sedan, och vinsten skulle bli bättre samordning...2. Man sparkade de civila utredarna som hade som uppgift att skriva rapporter och utredningar, dessa uppgifter får nu poliserna göra själva med följden att de syns mindre på gator och torg.3. Man införde för några år sedan ett nationellt "larmnummer" som ersättning för länskommunikationscentralerna, vilket nu resulterar i att om man skall göra en polisanmälan så kan man hamna i telfonkö i en 20-30 minuter...Man kan säga att många av de poliser som jobbat ett tag är minst sagt missnöjda med den nya organisationen. Dessutom kan man förstå deras ovilja att ingripa mot t.ex. mötesstörningar, i och med att även om de griper 100 personer för mötesstörning (med risk för att själv bli misshandlade och fotograferade/filmade av AFA) så släpper åklagarna ut dem ganska så omgående.

2010-09-17 @ 09:22:14
URL: http://exilen.eu
Postat av: Inge Sandén

Så har G&G åter fått tyst på en vänstergubbe med sin slagfärdiga irroni.

Poängen med Als kommentar är,att han inte är helt obildbar,då han så småningen skall förstå,att han inte förstått,vad han själv säger.

Han säger:

Då vi vet att all vänster är uppbyggd på lögner och när vårt samvete inte rymmer mera av lögn och vi vill söka sanningen,då röstar vi på Sverigedemokraterna,"då vi alla vet att SD står för sanningen och vi på vänstekanten för lögnerna"Ang.Polisbefälets uttalande i TV.

Min första tanke.

Tydligen finns det flera "Kapten klänningar"inom kåren.

2010-09-17 @ 11:21:59
Postat av: alien

Gubben och gumman: Jag kommenterade givetvis herr Alfssons inlägg, inte ditt.

2010-09-17 @ 12:16:40
Postat av: Ålarökarn

Att Nalin Pekul ej skakade hand efter debatten tyder på att hon är att betraktas som halal och inte får befläckas av svenska mäns handsvett.

Vilken tur Jimmy hade där kunde SD blivit stämd av jämo.

2010-09-17 @ 14:09:03
Postat av: Dan

Skönt att höra att Jimmie ifrågasatte "recensenterna" i SVT som uppenbarligen var på Pekguls sida! Han har verkat lite "feg" tidigare och man måste nog hålla lite låg profil i sådana här avseenden om man har den position han har, men nu röt han till, han vet att han har folket bakom sig. Bra gjort. (Det vettiga folket).// D2010-09-17 @ 18:40:19
Postat av: S -E Karlsson

Var idag ett par ärenden till Högsby , utaför en av livsmedelsbutikerna stod sossarna och delade ut sin valreklam även jag fick en med orden att jag skulle läsa noggrant och sedan gå över på sossarnas sida i fullmäktige ! Sen fick jag slängt i ansiktet att vi i SD skulle vara någonannanstans och inte i Högsby , där ser man sossarnas syn på människors lika värde , demokratin hos dom är lika med noll om man inte är invandrare eller asylsökande för dom är ju för sossarna mer värda än oss som jobbat fram Sverige ! Vi får se på söndag om inte kammen på sossarna sloknar betydligt!

2010-09-17 @ 19:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0