JAG GILLAR PK

Ja, Pia Kjaersgaard förstås.


Pia K trivdes i Höganäs.                                  Foto Thoralf Alfsson

Är nu hemma från Höganäs och en givande dag där jag träffat en hel rad Sverigedemokrater som läser min blogg. Jag har dessutom fått ett ansikte på flera av er som skriver kommentarer på bloggen. Tack för alla värmande ord.

Jimmie höll ett mycket bra tal som vanligt. Men Jimmie får ursäkta idag var fokus på Pia Kjaersgaard. Frågan var hur hårt hon skulle våga gå fram i sitt tal. Hon började lite försiktigt med att säga att hon inte ville lägga sig i svensk inrikespolitik och då kände jag mig lite besviken. Men det dröjde inte många meningar innan Pia började fyra av en lång kanonad av attacker på det svenska etablissemanget och då speciellt Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, hon sparade inte på krutet.

Tyvärr är det väl så att svensk media kommer mörka hennes tal till 100 procent och den som vill se något av detta får nog vända sina blickar till andra sidan av Öresund. Det kändes som det var fler journalister och TV-team från Danmark än från Sverige på plats i Höganäs.

I Höganäs fick jag höra en del detaljer om överfallet på David von Arnold och då blir jag mycket upprörd. Vilka vidriga personer som utfört detta!

Får vi höra Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu fördöma detta? Troligtvis inte!

Det värsta av allt är att media i Sverige indirekt försvarar dessa personer. TV4 har till och med mage att köra ett förtalsinslag med EXPO som källa och Daniel Poohl i kvällens nyhetssändningar. EXPO står ju uppenbarligen AFA nära. Hur faan kan man arbeta på TV4 och ha gott samvete när man går hem för dagen. Min respekt för journalister sjunker för varje dag som går av valrörelsen.

Jag instämmer i det Jimmie Åkesson tog upp i sitt tal i Höganäs, där han anklagade media för att vara medskyldiga till detta grova brott mot David von Arnold. Genom att hålla dessa våldsverkare bakom ryggen och undanhålla sanningen för allmänheten är de mer än medskyldiga. De har dessutom ett stort ansvar för det inträffade genom åratal av orättvis och odemokratisk nyhetsbevakning.

Ett exempel på vad jag menar med dessa beskyllningar är den artikel som Östran publicerade igår där jag indirekt anklagas för att vara rasist.

Det är just sådana artiklar med osanna påståenden som kan trigga igång attacker av detta slaget mot en helt oskyldig människa, vars enda ”brott” är att inte dela de politiskt korrekta åsikterna.

Är det någon som är förvånad om jag inte känner det minsta respekt för dessa journalister och småpåvar i den lokala pressen. Även om det finns några undantag som ändå tycks försöka men jag hoppas att dessa snart vågar kliva ur garderoben och verkligen ta ställning mot detta åsiktsförtryck.

Några anser att Per Gudmundsson skiljer sig från andra journalister men tyvärr håller jag inte med er. Han skiljer sig endast marginellt från pk-sörjan! Om han gjorde det han borde göra skulle han vara arbetslös innan arbetsdagen var slut. Varför slutade han blogga i april?

Egentligen är det ett under att man inte utvecklar ett hat mot dessa ryggradslösa journalister som hela tiden springer pk-folkets ärenden istället för att vara objektiva i sin yrkesroll. Jag skulle skämmas över att vara journalist idag!

Läs Julia Ceasars söndagskrönika på detta ämne.

Jag blir allt mer övertygad om att svensk massmedia (inte utländsk och då speciellt dansk massmedia) skall bojkottas från 20:00 den 19 september och 24 timmar framåt som en markering på deras sätt att behandla oss Sverigedemokrater.

Sydsvenskan, Sydsvenskan, SvD, DN, Expressen

Trackback
RSS 2.0