HEJ ALLA VÄNNER

Först vill jag tacka alla som lagt en röst på Sverigedemokraterna och som genom detta gjort den 19 september 2010 till en historisk dag!

Sammanräkning igår kväll var verkligen spännande! När Alliansen under en stund hade egen majoritet med 175 mandat var det lite tråkigt och då hejade vi på de rödgröna under några minuter, nästan så man skäms idag. Men allt löste sig till slut.

Jag vill dock invänta valmyndighetens slutgiltiga resultat innan jag ser mig själv som riksdagsman. Inte minst Stellan Bojerud kan ha fått väldigt många kryss.

Intervjuerna avlöste varandra igår kväll och även en bit in på natten. Telefonen började dessutom ringa och sms strömma in tidigt idag på morgonen. Så jag känner mig faktiskt ganska sliten eller rättare sagt väldigt trött. Det var inte lätt att somna inatt, vet faktiskt inte om jag egentligen sov särskilt djupt eller om jag bara slumrade.

Det roligaste telefonsamtalet på morgonen var en kvinna från Arjeplog. Det var ett helt gäng som vill bli medlemmar i SD och dra igång en SD-grupp där uppe i norr. Jag tror att vi kommer se många ringar på vattnet likt detta initiativ under den närmaste tiden.

Sedan har jag fått en mängd kommentarer angående övriga partiledares reaktioner på vårt riksdagsinträde under valvakan och de är inte nådiga i sina omdömen. Följande mail som jag nyss fått sammanfattar detta på ett utmärkt sett.

”Ett strålande resultat. Jag följde valvakan i tv och tyckte att de etablerade partierna uppträdde som odemokratiska ynkryggar. Sverigedemokraternas representanter framstod i sammanhanget som statsmän. Du har verkligen anledning att vara glad.”

Det räcker bara att säga Lars Ohly! Sicken odemokratisk ynkrygg.

Nu är vi ett etablerat parti i Sverige som inte kan utestängas på samma lumpna grunder som SVT, TV4 och Sveriges Radio gjort under denna valrörelse.

Idag kan vi Sverigedemokrater sträcka på oss än mer och vara stolta över det vi presterat. Nu skall vi vårda detta förtroende från väljarna så att vi kan dubbla valresultatet ännu en gång 2014.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Jag vet att man inte ska sälja björnen förrän skinnet är skjutet men jag tror inte du behöver oroa dig. Jag är säker på att du kommer få en plats. Kunskapskanalen sänder ju från debatterna, vilket hittills har varit rena sömnpiller men för första gången i historien tror jag dom faktiskt kan bli intressanta att lyssna på. Tror knappast att AFA och deras vuvuzelor kommer vara välkomna på läktaren där och skulle det mot all förmodan inträffa så lärdet nog inte bli särskilt långvarigt.Det här valet är också historiskt så till vida att det avgjordes på INTERNET!! Alla dom fria bloggarna, inte bara SD:s har avgjort valutgången, den saken är jag helt säker på. Grattis till segern!!!Avslutar med en gnutta dansk humor från våra vänner på Snaphanen."Og demokratiet vandt trods hårde odds. Sverige”blev et normalt europæisk land”, som journalisterne siger. 15-20 forsinket, som jeg siger, dette takket være en presse, hvis rolle er enestående i et vestligt demokrati. (En av historiens mest statstrogna journalistkårer.) Glæde hos Sverigedemokraterna i Malmø. Sandsynligt exit borgmester Reepalu. Sahlin forventer at blive i politik, men om tre måneder er hun ambassadør i Mogadishu."http://snaphanen.dk/2010/09/20/sverige-vandt/

2010-09-20 @ 09:42:20
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: alf

Först ett stort GRATTIS till hela Sverige som äntligen har fått in ett demokratiskt parti i riksdagen. Det är klart att många befarar ett kaos. Demokratin har väl inte suttit i högsätet där precis.Sen, efter att ha tittat på några TV-inslag nu på morgonen. Jag undrar vad de moderata väljarna tycker. Trodde de att en röst på Moderaterna kanske skulle bli en röst på miljömupparna. Jag tillåter mig tvivla. Fredrik framstår mer och mer som en tragikomisk figur.

2010-09-20 @ 09:54:25
Postat av: Henrik S

Jättegrattis.

Du är så värd detta efter allt slit.

Lars Ohly är vämjelig.

Måtte du ha en riksdagsplats till hösten.

Mvh

2010-09-20 @ 10:11:53
Postat av: Elli

Grattis!! Jag lade min röst på er. Viktigt att poängtera att jag hade min ståndpunkt klar redan innan men vill även, delvis, tacka den massiva hatkampanj och mobbing som riktades mot SD under både valkampanjen och själva valvakan. Det förstärkte bara min åsikt om att jag har rätt att rösta som jag själv vill. Inte som media eller andra politiker vill att jag ska rösta. Det är bara att tacka och ta emot all publicitet!

2010-09-20 @ 10:39:09
Postat av: DanneSwede

Underbart resultat för Sverigedemokraterna, man fick sig dessutom ett riktigt gott skratt när den sura,osäkra och ryggradslösa kommunisten Lars Ohly, vägrade finna sig i samma rum som Jimmie Åkesson!Hur som helst grattis och jag hoppas att du blir riksdagsman:)

2010-09-20 @ 10:41:28
Postat av: Gotiska Klubben

Grattis SD!En ledsen snopp, Lars Ohly.

Postat av: Einstein

Kommer SD polisanmäla alla ärekränkningar och förtal som övriga partiledare/politiker gjort?

2010-09-20 @ 10:56:44
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Thoralf,Du är inkryssad, packa riksdagspyjamasen omedelbart!

2010-09-20 @ 11:04:13
Postat av: Ronny

Här kommer ett stort GRATTIS till SD och Thoralf. En hälsning från västra Kronoberg. Om det blir kaos, i regeringsbildningen så är det ju den svenska Ankdammsjournalistiken som skapar det! Sen tycker jag att Reinfeldt borde visa sig som en statsman, och inte en liten tjurig skolpojke. Det är hans ansvar att nu samla folkets vilja till en gemensam Allians ink.SD.

2010-09-20 @ 11:05:22
Postat av: DDR2

Sänder ett stort GRATTIS från Norrland, hoppas på många trevliga debatter i riksdagen nu.

2010-09-20 @ 11:06:08
URL: http://exilen.eu
Postat av: Stina Bentsson

Stort grattis!!

2010-09-20 @ 11:10:00
Postat av: Ronny

En av historiens mest statstrogna journalistkårer

av Kurt Wickman, fil dr och författareNästan 70 procent av den svenska journalistkåren sympatiserar med vänsterpartierna. Det är en from förhoppning att det inte skulle påverka deras uppfattning om problemställningar och nyhetsvärde. Tvärtom liknar de en sekt med förutsägbara och från allmänheten avvikande uppfattningar. Resultatet är en uttråkande politisk korrekthet, där minsta problem i privat välfärdsproduktion får en uppmärksamhet som normalt reserveras för rockstjärnor. De ska inte bli förvånade över att allt fler stänger av och lägger ifrån sig tidningen.Anmärkningsvärd information når oss från universitetet i Göteborg. Det gäller den svenska journalistkårens politiska sympatier. En allmän känsla av att medierna fungerar som en oberoende socialistisk kraft i samhällsdebatten tycks bekräftas. 1999 sympatiserade 31 procent av alla journalister – inom radio, TV, tidningar och tidskrifter – med vänsterpartiet. Det är också största parti inom journalistkåren, följt av socialdemokraterna på 27 procent. En tidigare flirt med miljöpartiet har – tillfälligt? – lagt sig. Miljöpartiet hade 10 procent av sympatierna. En sammanfattning av hela undersökningen är värd att återge:Svenska journalisters partisympatier 1954-1999

1954 1968 1973 1989 1995 1999

v 0 3 19 22 26 31

mp - - - 12 18 10

s 47 45 35 30 23 27

c 4 8 19 6 4 3

kd - 3 0 1 4 5

fp 29 26 15 16 12 14

m 20 15 12 13 13 102010-09-20 @ 11:12:08
Postat av: Hugo

Kul situation egentligen. Nu kan de rödgröna endast fälla regeringen om de samarbetar med SD. Det parti som de vägrar att befatta sig med. Där sitter Ohlygarkerna i en rävsax.Men mest troligt är att rödgröna alliansen upplöses, i vart fall försvinner VP. SAP förlorade massor med röster när de bjöd upp Ohly till dans.

2010-09-20 @ 11:12:32
Postat av: Till Hääääst!

Nu återstår att se om äckelmedia kommer att fortsätta sin panikartade rapportering om SD. Gör de det och utestänger - kalla 400.000 svenskar för rasister, kommer SD att ha 20% 2014 och egen majoritet

2010-09-20 @ 11:13:11
Postat av: En tanke bara..

Är det inte lite lustigt att ett minoritetsparti som ÄR emot att minoritetsgrupper skall få inflytande nu själva har det?? ;-)

2010-09-20 @ 11:19:38
Postat av: joffe

G´dayJust sett ett ca 6 min TV-reportage i Australian SBS, en etnisk kanal, som sänder världsnyheter. Det handlade om valet i Sverige.(Här har vi många fria demokratiska kanaler och betalar inga licensavgifter.Man kommenterade Sverigedemokraternas inträde i Riksdagen som historiskt och en bit av Jimmies härliga tal från partivakan visades och översattes.Många utlandssvenskar gratulerar er alla så hjärtligt och hoppas naturligtvis att du Thoralf också kommer med till Riksdagshuset.

2010-09-20 @ 11:38:14
Postat av: Jonny

Stort grattis till dig Thoralf och till hela SD! Nu förväntar jag mig att ni utnyttjar Riksdagens utredningstjänst till fullo. ;)

2010-09-20 @ 11:51:40
URL: http://exilen.eu
Postat av: Stefan A

Märktes redan i början att det skulle gå vägen, när SD fick 4 % i de små av tradition mörkröda valdistrikten i norrland var räknade, ju längre söderut man kom ju mer röster till SD vet man att det blir, Reinfeld borde lugna sig lite innan han börjar flörta med Åsa-Nissesocialisterna, tror att den vanlige M-väljaren inte vill ha 2 kr höjd bensinskatt eller stänga några kärnkraftverk. Grattis Thoralf och SD till den historiska segern.

2010-09-20 @ 12:07:06
Postat av: Måns

Det gick bra även i de andra valen. I Borås t ex så sexdubblades antalet mandat. Grattis William Petzäll och välkommen in i riksdagen!I Borlänge, där det länge ansågs att SD inget hade att göra, där blev det 7 mandat. Lika mycket som v och mp tillsammans. Verkligen roligt att det nu går bra i både Engelbrekts hemtrakter och i dackebygd. För det senare gratulerar och tackar vi Thoralf som även önskas hjärtligt välkommen in i riksdagen.

Stort grattis även till SE Karlsson som gjort SD till ett stort parti i sin hemkommun.Det är för övrigt frapperande att SD visar samma mönster av tillväxt som socialdemokratin i sin begynnelse. Många LO-medlemmar vill nu kasta av sig det mångkulturella oket. Andra grupper kommer snart att traska efter i denna befrielserörelse.Det gick bra även i de andra valen. I Borås t ex så sexdubblades antalet mandat. Grattis William Petzäll och välkommen in i riksdagen!

2010-09-20 @ 12:09:19
Postat av: Essendon

Sjuklövern gör stort nummer av att förhindra främlingsfientlighet.

När det så kommer ett främmande parti till en gemensam plats, så frodas främlingsfientligheten!

Det kallas för hyckleri, vilket snart kommer att visas för allmänheten.Den politiska korrekthetens förbannade dynga är det som trycker ner det sunda förnuftet och förgiftar den fria tanken samt det fria ordet!Senaste dagarna har jag än så länge inte noterat, någon utanför SD folket, som varit positiv till

SD:n framgångar. Soffpaneler, folk på stan, ja alla är negativa till SD:s inträde!

Media styr och vinklar och släpper bara fram åsikter som är godkända.Den politiska korrektheten är sjukdom som måste bort eller i alla fall minskas.

SD:s inträde i riksdagen är ett friskhetstecken.Jag tyckte mig märka lite av valvakans två programledare att det fanns lite tendens till

opartiskhet och några giftiga frågor till partiledarna.Vågar man hoppas på att en fortsättning på den linjen, eller snarare, kommer SD:s

inträde att tvinga fram media fram till rättning i ledet?

2010-09-20 @ 12:16:21
Postat av: mudder

Grattis Thoralf och grattis SD.

2010-09-20 @ 12:28:51
Postat av: Allemand

Essendon, håller inte med om programledarna. De skall inte i varannan mening säga främlingsfientliga. Om du lyssnade på t.ex. Timbro-tjejen så använde hon populistiskt och det anser jag inte vara stötande eller motbjudande.Sedan fattar jag inte att man släpper in Sydsvenskan på vår valvaka och han får stå obesvarad när han kallar mig rasist i TV.

2010-09-20 @ 12:32:08
Postat av: Rättvis

Socialdemokraterna sammanträder just nu i verkställande utskottet där det katastrofala valresultatet analyseras.Kommer SD att förlora sin främsta valarbetare, Mona Sahlin? Just nu sammantrader socialdemokraternas verkställande utskott för att “ analysera det katastrofala valresultatet”.Å andra sidan skulle ett byte av partiledare underlätta ett samarbete med SD.Socialdemokraterna sammanträder just nu i verkställande utskottet där det katastrofala valresultatet analyseras.Kommer SD att förlora sin främsta valarbetare, Mona Sahlin? Just nu sammantrader socialdemokraternas verkställande utskott för att “ analysera det katastrofala valresultatet”.Å andra sidan skulle ett byte av partiledare underlätta ett samarbete med SD.

2010-09-20 @ 12:48:03
Postat av: Essendon

# AllemandKan hålla med dig att det var övertramp här och där av programledarna,

men jag var lite försiktig och skrev ”tendens till opartiskhet”.Att kalla någon allmänt för rasist är så klart oförskämt, och dessutom säga det av en som skall bevaka!

2010-09-20 @ 12:49:17
Postat av: GerhardGrattis "SD"!Grattis Thoralf!Det här valresultatet var välförtjänt, hade faktiskt tippat på ännu mer, kanske bortåt 10%.

Men vi måste vara jättenöjda.

2010-09-20 @ 13:01:30
Postat av: Måns

Läste just att SD i Högsby, inte bara fördubblat sina mandat, utan även puttat bort fp från kommunalpolitiken.

Det var väljarnas svar på allt lumpet förtal.

2010-09-20 @ 13:02:27
Postat av: Fredrik

Vill inte ens veta hur mycket som slängts igår!

Men nu oavsett om SD kan påverka eller direkt så lär politiken påverkar indirekt.Man MÅSTE debattera invandringspolitiken och det kommer öppna upp för svenska folket en dammlucka som man för sökt dölja länge o väl.När man kan påvissa kostnaden kontra allt sparande på vårt välfärdssamhälle så kommer man inse att de funkar inte att mjölka kon utan att föda den.

2010-09-20 @ 13:11:51
Postat av: Susanne

Oj, brände nästan maten när jag sitter här och läser :-)Jag har anmält mig till att bli politiker på SDs hemsida, kan flytta var som helst...

2010-09-20 @ 13:19:16
Postat av: Rättvis

Som riksdagsparti så når SD ut på ett helt annat sätt. (S)R kan inte mörka och ljuga på samma sätt längre. Hör här, t ex:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=4029121

2010-09-20 @ 13:42:25
Postat av: mudder

Först önskade jag att det skulle bli ett högre valresultat, men vid närmare eftertanke är nog detta ganska lagom. 20 pesoner som får lära sig att hitta i riksdagshusets korridorer och kanske finna några mörkade dokument i arkivet. Det är nog lättare att hålla ihop en grupp på 20 än en grupp på 40 pers.

Men om 4 år, då blir det minst 40 mandat.

2010-09-20 @ 13:42:28
Postat av: Dan

Gratis herr riksdagsman, du fick en plats som jag hopades! Hoppas ni kan få för er att sänka era riksdagslöner nu också bara :)/ Dan2010-09-20 @ 13:51:35
Postat av: Nokkan

Jag kryssade faktiskt dig Thoralf, visa nu att jag gjorde rätt!

2010-09-20 @ 13:56:48
Postat av: Argus

Thoralf gratuleras till det nya uppdraget som riksdagsman för SD. Tack för allt arbete för SD:s valframgång och lycka tll !Ser fram emot en spännande höst på denna blogg.

2010-09-20 @ 14:04:16
Postat av: RättvisDet gick bra i hela Värmland.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=4029406

2010-09-20 @ 14:56:37
Postat av: AWSvensson

Grattis till den stora äran att få representera Småland och Sverigedemokraterna i Sveriges Riksdag.Detta har jag läst i Expressen, man ska ju tro vad som stå där.

2010-09-20 @ 15:19:45
Postat av: Tobbe

Stort grattis till alla SD´are. Ni har gjort ett kanonjobb. Känns skönt att som väljare äntligen få in lite rim och reson i riksdagen.

2010-09-20 @ 15:59:17
Postat av: J B Doe

Herr riksdagsman Alfsson!

Jag tror det är dags att ändra ordet "riksdagskandidat" i bloggens vinjett till "riksdagsman".

Grattis! Du är värd din plats efter alla kämpatag.

Dags att packa riksdagspyjamasen, men glöm inte blåslampan!

2010-09-20 @ 16:10:43
Postat av: KalmarPågen

Först ett stort grattis till Alla i SD, och ett Stort tack till alla er som röstade på SD!Sen Ännu ett grattis till dig Thoralf!

Igår när man satt och tittade på siffrorna hade man fjärilar i magen, och jag blev ganska förbannad på Ohly för hans dåliga uppföraden mot Åkesson.Detta kommer att gå bra nu, förhoppningsvis i alla fall!Lycka till SD!

Som 18åring kommer jag att gå med i SD.

2010-09-20 @ 16:29:06
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Ett grattis till dig Thoralf. Jag läste visst en gammal lista där du stod på 21:a plats! Men nu konstaterat i en "modern" uppsättning att 20:de var din. Även Stellan Bojerud lär få en hel del X, men det må i så fall stå mot andra bland vännerna. Så än en gång: Lycka till! Hur gick det för övrigt i Kalmar?

2010-09-20 @ 16:45:54
Postat av: Dag Selander

God fortsättning med uppgifterna framför i arbetet för SD:s tre mål. Lycka till! /Dag Sr

2010-09-20 @ 16:46:16
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: Lars-Göran

Undrar bara om Thoralf kommer trivas i sthlm det är ju mer mångkulturellt. kanske blir jobbigt

2010-09-20 @ 16:53:10
Postat av: Stefan K

Först ett stort GRATTIS!Nu väntar en kamp som långt ifrån är över. Samtliga motståndare lär fortsätta att bekämpa er och till dessa räknar jag övriga partier, media och extremvänsterns.Vänta er en tuff tid, men har ni klarat valrörelsen, klara ni allt. Var stolta, det förtjänar ni.Eftersnacket i dagens TV-kanaler handlar mest om att spy galla över det "främlingsfientliga" parti som kommit in i riksdagen. "Främlingsfientlig" är man som bekant varje gång orden invandrare eller flykting nämns i samma mening som ett negativt ord.

Detta fick exempelvis Jan Björklund erfara i debatten om burkaförbud i skolan.Man FÅR INTE kritisera något som har med invandrare att göra, hur fel alla än inser att det är. Så fungerar Sverige idag.Alliansen söker stöd hos Mp? Vad har Mp gemensamt med Alliansen?

Regeringen Reinfeldt som varje år vid makten slagit nya rekord i invandring vill samarbeta med Wetterstrands parti som vill öppna våra gränser för fri invandring. Är det den eftergiften Reinfeldt lovar om Mp tar klivet över?Då ser det mörkt ut för svensk ekonomi, den saken är klar.

Jag begriper heller inte hur en sådan politik kan hjälpa de som redan idag står utanför.

Detta får Fredrik gärna förklara.

2010-09-20 @ 16:58:00
Postat av: Gubben o Gumman

Riksdagsman Thor-alf Alfsson kommunalråd

Johan Persson fniss,sannolikt blir Kalmar den sista

"DDR" provinsen i hela Europa,inte "bja" men är kontoret glesbemannat så blir det så.

Jyllandsposten opinion tar upp problemet

"Vi må icke bli som Sverige",Kalmar?Sveriges riksdag behöver bla en "nyfniken" konsult som kikar runt lite i Rosenbad,det här kan bli hur

kul som helst.Vi har "fundeat" lite Mona skall ju snart sluta

Fredrik har ju varit/är lite ful i munnen.

Kalle Larsson drar till Norge.Varför inte befria Sverige från Fredrik o gänget

Det har han förtjänat,blir nog lite snopen.

Fast det är smällar man får ta som han sa.Kvarstår ju Lars,ställ honom mot faktum att en röd

grön gul blå regeringen sätter sej ned och gör en bra politik tillsammans,det är ju faktiskt kuligare

att regera landet,stöd ett misstroende votum mot

Allians för plånboken,gör det enskelt för miljöpartiet,alla vet att integrationspolitiken

är åt helvete i många delar,här kan ju S ha en bra

chans att räta till misstagen själva.Ta ansvar för hela Sverige,misstag kan alla göra

bara att ställa sej framför spegeln , om man inte

tror på den teorin,det viktigaste är att dom rätas till,ställer man inte upp på det så arbetar mn inte för landets bästa,vill man leka ett ideologiskt krig gör det då ,men gör det på dagis.(AW Svensson är undantaget som bekräftar regeln.)Vilket lyft det kunde bli för sjukförsäkringen

svenskar invandrare pensionärer handikappade.Vänstern är resonabla det är inte Fredrik o gänget

Anledningen stavas pengar,tidningen Östra Småland

har i stort sett försvarat det fria ordet i sina

kommentarsfält,det hedrar Akinder mfl,hade varit

ganska lätt att på ett barnsligt sätt gå in och håna Östran med tanke på valresultat.Lösningen för att föra Sverige framåt sitter på

tidningsredaktioner runt om i landet,man måste

bara förstå det,vissa journalister varken vill el kan förstå,men det är deras problem inte Sveriges.Baromtern exempelsvis sitter i samma båt som Reinfeldt,bakbundna av kapitalet,det på banken inlåsta egoistiska kapitalet,dom så kallade nya moderaterna är rejält falskskyltade ,dom har fått

leka arbetarparti i 4 år.När det gäller invandringspolitiken så är det ju så att görs inget år bristerna ,så är det ju dom sista invandrarna som ovilkorligen får betala priset på arbetsmarknaden, bostadsmarknaden vem

gynnas av det Lars Ohly?

2010-09-20 @ 17:05:12
Postat av: Kalle på Spången

Stort grattis Thoralf!

2010-09-20 @ 17:22:37
Postat av: Måns

SD i Sundbyberg blir vågmästare och första namn på listan är Stellan Bojerud. Grattis Sundbyberg, hoppas att Stellans inlägg i kommunalfullmäktiges debatt kommer att visas på SD-television.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4030128

2010-09-20 @ 17:25:26
Postat av: Ludvig

Grattis till Thoralf och Sverigedemokraterna!

2010-09-20 @ 17:28:41
Postat av: Smålänning

Grattis Thoralf!Stanna gärna kvar uppe i Stockholm hos 08-orna. Vi vill inte ha tillbaka dej till stolta Småland.ps. ffs gubben och gumman, vi har ju pratat om det här med att röka på för mycket på vattenpipan. Det är ohälsosamt för fasen!

2010-09-20 @ 17:55:01
Postat av: LN

Sverigedemokrater! -- ni måste byta namn.Våra ärade Nysvenskar kan inte skilja på Socialdemokrater och Sverigedemokrater -- "vad är skillnaden?" frågar man sig - "jag ville rösta på Mona!" - "tänk om jag har röstat fel?"Kan ni inte heta till exempel Demokratisvenskarna eller Ansvarsföreträdarna?

Nysvenskarna får inte förledas att förväxla er med det ganla, slitna, ohederliga politikerpatrasket.

- - - - -

Just nu i SR-P1 håller Akinder & pastor Klein på med att i Göran Greiders anda analysera KATASTROFVALET - har inte dessa mångkunniga hedersknyfflar insett att det hela är Nysvenskarnas fel, dom som avlämnat fel valsedel."Tillbaks till rötterna" - gräv ner dig, Mona!2010-09-20 @ 17:57:19
Postat av: Sigge

Stort grattis Thoralf!Carry the flag!2010-09-20 @ 18:06:18
Postat av: natasha

Stort grattis från oss alla, Herr Riksdagsman!!!

2010-09-20 @ 18:15:10
Postat av: MånsSVT, lokala nyheter: SD kan bli vågmästare i Uppsala läns landsting.

2010-09-20 @ 18:15:49
Postat av: integrerad

Tack själv Thoralf, till dig och alla andra duktiga sverigedemokratiska kandidater till riksdag, landsting och kommun.För första gången sedan jag fick rösträtt kändes det roligt att rösta. Tack! Och ett stort Grattis!

2010-09-20 @ 18:21:41
Postat av: lassekolja

Trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna skratta samtidigt som Ohly är i bild, men det inträffade igår när han var utanför sminklogen. Det berodde väl på att man var så dj-la glad och pånyttfödd!

Hugo@, Ohlygark, det var roligt!

GRATTIS THORALF, mig själv och alla övriga SD-are!!!

2010-09-20 @ 18:32:13
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Kalle

Just nu pågår en demonstration på Sergels Torg som inte gillar att SD kom in Riksdagen. Det är alldeles svart av folk. Är det så många som motsätter sig att Sverige Demokraterna vill minska på invandringen till Sverige.Då behövs verkligen SD. Vi skattebetalare kan inte bara pytsa ut skattepengar!!!

2010-09-20 @ 18:41:46
Postat av: Johan

Grattis! Du fick mitt kryss!Jag vet att duykommer göra ett kanon jobb i riksdagenJohan Stockholm

2010-09-20 @ 18:46:09
Postat av: FreeBird

Grattis, inte bara till SD, men också till Sverige. Verklighetens folk har talat.

2010-09-20 @ 18:52:11
Postat av: E

Hej TosseAlf.Jag hoppas du drabbas av spetälska och hydrocephalus. Sen hoppas jag att du blir utförsäkrad.

2010-09-20 @ 18:56:58
Postat av: Ferdinand Mjuk

En hedervärd plats till en hedervärd man!

Lycka till i Sveriges Riksdag,Thoralf!...undrar om inte Kurt sitter och ler i sin himmel:)

2010-09-20 @ 19:01:24
Postat av: Anonym

SD vågmästare även i Örebro och Västeråshttp://svtplay.se/t/103374/tvarsnytt

2010-09-20 @ 19:01:36
Postat av: Lotta

Först vill jag säga grattis till Thoralf och andra politiker i SD samt till oss alla Sverigedemokrater. Det gjorde vi bra. Min förhoppning är att SD de närmaste 4 åren verkligen ser till att folk får reda på att Sverigedemokraterna INTE är ett rasistiskt, främlingsfientligt parti fullt med nazister. Om inte annat borde det märkts igår när man under valvakan visade upp statistik på att människor från samtliga partier gått över och röstat på SD. Jag antar att den så kallade 7-klövern inte anser att alla fd sympatisörer som bytt parti är nazister och främlingsfientliga rasister? Jag har hela dagen fått agitera och försvara Sverigedemokraterna inför mina arbetskamrater. Jag rådde dem att själva söka information om läget i Sverige och att verkligen läsa på SD:s politik innan de dömer. De flesta kom dragandes med de gamla vanliga flosklerna och man märker att den enda information de tagit till sig är den som politiker och massmedia förmedlar och den känner vi alla till allt för väl. Ett löfte vill jag också avsluta med. Jag tänker inte svara odemokratiska, stupida individer som exempelvis signaturen Smålänning, Lars-Göran, E som vräker ur sig en massa dumheter. Jag tänker låta dem stå obesvarade och låta deras dumhet tala för sig själva. Hoppas övriga följer mitt exempel.

2010-09-20 @ 19:03:31
Postat av: S -E Karlsson

Man har översatt valinformation till 25 olika invandrarspråk och man kan undra över vad det kostat men sätta text tillexempel till Smålandsnytt så att hörselskadade och döva kan ta till sej vad som sägs , då finns inte tekniken och sedan är det orimligt höga kostnader skylls det på . Invandringen i första hand att vi svenskar får stå tillbaka har ingen betydelse !

2010-09-20 @ 19:13:52
Postat av: Fredde@76

WOOOOOOWWWWW !!Ett jättestort GRATTIS till dig Thoralf och givetvis till SD !Jag är oerhört imponerad av ert grandiosa valarbete och att ni har stått ut med all smutskastning från dyngmedia och demokraturpartierna .Jag är stolt över att mitt kryss på ditt namn har hjälpt dig in i riksdagen så glöm nu inte att ta med den största spade du kan hitta för där i riksdagshuset finns nog en hel del information att gräva fram som icke var ämnad för oss medborgare .

Så jag förutsätter att du fortsätter med din blogg så vi Sverige-vänner får ta del av den snaskiga info.

Jag kan även tillägga att SD fick 16 % av Svedala kommuns invånare , det kan man kalla för ett kanonresultat :DLYCKA TILL Thoralf !

2010-09-20 @ 19:21:46
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Arbetet som vi alla har lagt på detta betalde sig i går. Jag vill lyckönska er alla. Nu ska vi i Halmstad samla oss och på allvar knyta våra band med övriga kommuner i Halland. Det är nu det börjar..."2010" året då Sverige vaknade...

2010-09-20 @ 19:39:07
Postat av: Lars-Göran

@Lotta.Jag röstar liksom Du på SD.

2010-09-20 @ 19:39:35
Postat av: Roberth

grattis!!!!

2010-09-20 @ 19:44:25
Postat av: Fredde@76

Måste lägga till en grej !Jag sitter och lyssnar på låten som spelades när Jimmie Åkesson äntrade lokalen för att hålla sitt tal till sina partivänner och oss SD-vänner .

Fick gåshud när man fick se bilderna på Jimmie i TV-rutan och med denna pampiga låt i bakgrunden .

Här är den:http://www.youtube.com/results?search_query=sunstroke+project+eurovision&aq=12010-09-20 @ 19:44:25
Postat av: Fredde@76

Var lite snabb i vändningarna !

Här är låten:http://www.youtube.com/watch?v=ECyeUYsU14E

2010-09-20 @ 19:46:58
Postat av: Dumle

Som så många andra vill jag börja med att gratulera dig och partiet till de enorma framgångarna på riksnivå och i Sveriges kommuner.Sedan vill jag uppmana alla sympatisörer att försöka skänka minst en hundring i månaden till www.politisktinkorrekt.info

Denna sida kommer att ha en nyckelroll i att få resten av svenska folket att vakna upp och ge SD mångdubbelt stöd 2014. PI måste få de ekonomiska medlen för att fortsätta sin expansion. Ditt bidrag gör skillnad.

2010-09-20 @ 20:45:32
Postat av: Ferferi

Jag ser att jag fick en del kommentarer och svar på min föregående kommentar i ett utav dina tidigare inlägg Thoralf, så jag svarar med att skriva in mitt nästa inlägg i frågan, som jag skrev i min blogg, och som kanske utreder ett par av frågetecknen:" 'Kärnan av problemet kring gårdagens rabalder'Jag har fått några kommentar på mitt nedanstående inlägg som argumenterar emot mig, och jag tycker det är så bra! Vi måste diskutera det här, för uppenbarligen är något fel. Men jag vidhåller mina åsikter fortfarande. Har läst diverse SD-bloggar idag, måste erkänna att jag inte läst dessa bloggar tidigare utan enbart läst igenom SDs valmanifest. Det var någon som ifrågasatte huruvida jag hade gjort det tidigare och om jag riktigt var införstådd med partiets valfrågor. Som svar på det säger jag; självklart. Jag hade aldrig gett mig in i leken annars. Däremot förstår jag frågan, fullkomligt. Det är en naturlig fråga med tanke på ignoransen som funnits inom media gentemot Sverigedemokraterna. En ignorans som inneburit att Sverige delats på två. Det är så fel och det är inte första gången svensk media agerar så här. Och varje gång skiter de sig själva i näven. Vi kan inte hålla på och ignorera folkgrupper, åsikter, religionsskillnader, partier, länder eller allt vad det nu kan vara.Som ett land som står som modell för andra så är vi ibland bra dåliga på att göra så simpla saker som att föra en diskussion. Jag tror det är där som problemet ligger och det skulle inte förvåna mig om vi om fyra år får ett parti vars kall blir att motarbeta SD. Alltså att vi misslyckas med diskussionerna.För jag blir så jäkla mörkrädd när jag stiger in på vissa SD-bloggar. Hatet gentemot folkgrupper och andra religioner är så stort. Med andra religioner menar jag islam. Ingenstans diskuteras all världens tusen andra religioner. Utan vi hatar alla som är muslimer och vi vill förinta hela religionen. Inga moskéer på den svenska marken säger man. Inga muslimer på våra gator?Ett hat som jag anser vara konsekvensen av glorifieringen och idoliseringen av det stora landet i väst, USA, som vi har här i Sverige. Ett hat baserat på senaste årens terroristkrig, som i min mening har utagerats från båda hållen.Och det är där, precis där, som jag tror vi kommer till kärnan av problemet kring gårdagens rabalder. Senaste åren har varit tuffa för många av oss i västvärldens. Finanskris, krig, Wikileakavslöjanden, Guantanamoincidenter, terroristhot, arbetsbrist. Vi har alla någon gång säkerligen befunnit oss i en personlig eller ekonomisk svacka de senaste tio åren. Och vi är fruktansvärt trötta på det. Så vi vill ha en räddning, en ändring och börjar tänka på the good old days. Då allting var så bra. Innan finanskris. Som inte fanns innan invandrarna tågade in. Det är dem som tagit våra jobb! Och tar de inte våra jobb, ja då lever de på våra skattepengar istället. Och vilka representerar inte den stora skaran invandrare om inte muslimerna? En herre med efternamnet Laden lyckades för alltid sätta en härlig stämpel på denna religion. En stämpel som nu står för hat, ilska, krig, terrorism och problem. Jag är inte muslim själv, men jag respekterar den som är det. Lika mycket som någon som bjuder på selleri när jag själv inte gillar det eller någon som tycker jag ska ta av mig mina finskor när jag går på hemmafest. Acceptans.Självklart, finns det andra frågor som SD tar upp, om ändock Islamförbjudet verkar vara en central fråga för många av er/dem. Jag säger inte heller att alla som röstar på SD är islamhatare eller hatar invandrare. Jag säger bara att jag tror att missnöjet baseras på något annat, i grund och botten. Och det som skrämmer mig med gårdagens resultat, det går att utläsa på de flesta SD-bloggar vi har där ute just nu. Det finns olika människor i alla partier, men de som representerar SD på bloggtoppen gör så fall inte alla gånger ett särskilt bra jobb. – Om ni söker förståelse menar jag.Men förklara gärna för mig det jag inte ser."

2010-09-20 @ 21:05:39
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/
Postat av: OT

@FerferiMan skall alltid börja med det enkla för att skapa samförstånd, så vi börjar med det.Allt mitt är mitt och allt ditt är ditt, håller du med om det?

2010-09-20 @ 21:52:10
Postat av: Lotta

Uppmaning till SD: slås följande inlägg från PI. Mycket stor anledning att kolla upp med tanke på att det endast fattas 7000 röster för att alliansen skall få egen majoritet,"Jag uppmanar Sverigedemokraterna att kontrollera onsdagsräkningen. Det kan vara något lurt på gång. Jag tittade på de nya resultaten för Karlskrona. SD hade där 9,0% efter valnatten i riksdagsvalet. Nu står SD på 8,93%. Lite närmare analys visar på ett märkligt resultat för valdistrikt Galgamarken. Där har SD helt plötsligt tappat 32 röster från ursprungliga 102 till 70 st. Så fel borde de inte ha kunnat räkna på valnatten. Avvikelse med enstaka röster kan nog förekomma och att det framförallt tillkommer tidigare ogiltiga röster som godkänns men att en tredjedel av rösterna för ett parti i ett valdistrikt skulle vara felräknade känns inte riktigt rätt. Har SD någon i Karlskrona som kan undersöka detta?"

2010-09-20 @ 22:17:46
Postat av: Putte

@Ferferihttp://www.youtube.com/watch?v=6oyHM7aZ1Wshttp://www.youtube.com/watch?v=IaaRA8WQ9yE&NR=1http://www.youtube.com/watch?v=lPz4olc1Les&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=IhHFimaoL2A&feature=PlayList&p=56C13B690A678A40&index=0&playnext=1http://www.youtube.com/watch?v=ough-e6ThWE&p=56C13B690A678A40&index=3

2010-09-20 @ 22:29:25
Postat av: alf

Jag hör ett dj---a tjat i media om att SD har nazistiska rötter. Är det inte framtiden vi röstat om?

Om jag inte minns fel har Moderaterna sina rötter i Högern. Om man kollar Högern några decennier tillbaks i tiden, vad hittar man då?

Jag har mina rötter i Socialdemokratin sen generationer. Jag har röstat på SD de senaste valen. Skall jag be om ursäkt för det???

2010-09-20 @ 22:42:22
Postat av: Nalle i Växjö

Flera platser med problem. Vi skulle nog behövt valövervakare från EU

Postat av: Pegus

Först ett stort grattis till dig Thoralf och alla andra SD-are som gjort ett fantastiskt jobb i den här valrörelsen och stått ut med all skit som slängts på er!

En annan sak som jag har sett är att det var nästan 80.000 (79.313) blanka/ogiltiga röster.

Det låter väldigt mycket. Kontrolleras detta på något sätt? Alltså vilka röster som ogiltigförklaras?

2010-09-20 @ 23:05:47
Postat av: Alexander den Store

Jag Gratulerar Dig och Hela SD till den Stora Framgången!Från ett län och stad nära dig.

2010-09-20 @ 23:06:43
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Henrik S

Har sett det mesta på propagandakanalerna svt och tv4. Helt enastående hur Åkesson briljerar. Han gör inte en miss under dessa 2 intensiva dygn, borde vara helt slut. Vilken ära att ha en sådan partiledare.

2010-09-20 @ 23:38:34
Postat av: Magnus S

Han är inte Arnold eller Rambo. Inte heller Dolf Lundgren. Han är mysiga och smarta Jimmie. Sveriges modigaste man.http://www.youtube.com/watch?v=cexY2dgXeIU&feature=player_embedded

Postat av: Robin Shadowes

Ja herre jestanes vad skönt det ska bli när Måna åker till Mogadishu. Lite smolk i glädje-bägaren att vi måste stå ut med den nakne kejsaren Fredrik Barbar-ossa i fyra långa år till. Men man kan ju inte få allting här i världen.

2010-09-21 @ 01:01:34
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, fick nyss följande mejl:Du är uthängd på en sida med hackade uppgifter om Sverigedemokraterna.(Sedan kom dom personliga uppgifterna.)Tänkte bara informera dig så du vet.Du behöver inte oroa dig, dina uppgifter kommer inte att spridas av mig.

Kollade lite snabbt och kände igen din mailadress från bl.a. Politiskt Inkorrekt m.fl. och tänkte

varna dig så du vet om det./En vänHar ni gjort polis-anmälan?

2010-09-21 @ 03:06:59
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Allemand

Robin Shadowes, det här påpekade jag för Thoralf för två veckor sedan och blev då avsnäst. Jag har hållit på i mer än ett halvår och försökt få SD att förstå detta och att det här fullständigt oacceptabelt och oansvarigt av SD att hålla på så här.Om SD skall betraktas som seriösa är detta en av de viktigaste sakerna som måste tas hand om nu.

2010-09-21 @ 08:33:56
Postat av: Thoralf A

AllemandTråkigt om du upplevde det som att du blev "avsnäst".Jag försökte bara förklara att SD inte har/haft de resurser som du efterfrågar. Nu har dessa möjligheter däremot ökat enormt men det kommer att ta tid att åtgärda problemen som finns inom IT.

2010-09-21 @ 08:48:46
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Allemand

Robin Shadowes, Har påpekat detta för Thoralf senast för två veckor sedan och blev avsnäst. Detta är oansvarigt och oacceptabelt att denna lekstuga får fortgå. Har redan för ett halvår sedan pratat med SD om detta då SD:s IT-avdelning inte verkar ha en aning om hur man skyddar sig.

2010-09-21 @ 09:04:25
Postat av: Torgerd

Ser din bild i SvD (DNprenumerationen är uppsagd efter deras nekande till oss)bland de 20 hjältar som ska föra vår talan i Riksdagen och ber att få gratulera.Ser även av statistiken att ljuset som vanligt kommer från söder.Tack alla underbara människor därnere som står upp mot socialliberalernas tyranni som förpestar tillvaron här i 08området.

2010-09-21 @ 09:20:54
Postat av: AWSvensson

För varje framträdande som Jimmie gör så känner man en oerhörd stolthet att man försökt dra sitt strå till stacken , ännu stoltare blir man när man läser att Ian Wachtmeister supportat Jimmie i hanteringen av mediadrevet: Ian är den som fick mig att engageras politisk genom medlemskap i Ny Demokrati. Man har i starkt minne de mediadrev och sabotage han blev utsatt för i sin omstart i Det nya partiet. Ian känner nog en stor skadeglädje vilket jag verkligen unnar honom.

Till GoG vill jag bara säga: Det vore fel av mig att säga att jag är felfri, så därför avstår jag.

2010-09-21 @ 10:09:17
Postat av: Calle

Med all den uppståndelse som är i Sverige just nu skulle man kunna tro att det skett en statskupp och inte ett demokratiskt val! Bara för att vänstern ser sig snuvade på makten. Måltavlan för deras hat blir SD. Kommunistledaren står i SVT och uppmanar att "kampen" skall fortsätta med utomparlamentariska metoder.Liknar ju förföljelsen av judar under Hitlertiden. Judarna var legitimt mål för våld och skadegörelse, med statens och pressens gillande. Skall vi tvingas bära "blåsippor" istället för stjärnor.Dessa anti-antifanatiker är i sanning rena NAZISTER.

2010-09-21 @ 10:10:16
Postat av: Per Petersson

http://www.barometern.se/val_2010/thoralf-alfsson-vill-samarbeta-med-alliansen%282114744%29.gm

2010-09-21 @ 10:39:08
Postat av: MånsAlice Åström, “ny integrationspolitisk talesman”, förkunnar vänsterpartiet på sin hemsida. Vice ordförande i vänsterpartiet… Henne har väljarna valt att slänga på historiens sophög. Så har hon då kommit på rätt plats i livet.Grattis alla svenskar, och en särskild lyckönskan till alla smålänningar som nu slipper bli förknippad med denna kommunist.

2010-09-21 @ 10:40:03
Postat av: Per Petersson

Postat av: P

Grattis Thoralf og alle andre!! De andre partiene, "de syv søstre" kan fortsette å grave sin egen grøft.SD kommer til å bli Sveriges største parti, og garantert dobbelt så stort ved neste valg.

2010-09-21 @ 10:49:01
Postat av: Måns

Tänk hur PK har ljugit och mörkat före valet.

Men nu, nu när sanningen inte kan påverka valresultatet så lättar trycket. Sanningen kan sippra fram ibland.

Som i dagens Aftonbladet:Varför går det så bra för SD, ställer Aftonbladet frågan till kommunalrådet i Malmö, Ilmar Reepalu, som säger så här:

Det har varit mycket våld. Falang striderna mellan kriminella gäng har rasat i närheten så det finns en genuin otrygghet.

Han medger även att människor känner sig övergivna av samhället.

2010-09-21 @ 11:44:11
Postat av: Andie

Det talas otroligt nog förvånande lite om det antisemitiska partiet Socialdemokraterna, som på 40-talet proklamerade att vi i Sverige skulle frysa alla judar utanför samhällsstrukturen. Listan över dagstidningar från denna tid som gjort kränkande uttalanden om invandring i allmänhet och judar i synnerhet kan göras lång. Har gemene svensk bara så otroligt dålig historisk kännedom om sin egen historia? I så fall så förstår jag att dessa människor fullständigt skiter i att det svenska kulturarvet decimeras mer och mer för varje dag som går. Dessutom kan inte ens en dövstum undgå att förstå att någonting är fel när brottsstatistiken talar sitt tydliga språk. Gärningsmän med utländsk härkomst är överrepresenterade! Detta är inget annat än fakta! Jag röstade stolt på det enda vettiga partiet: Sverigedemokraterna.

2010-09-21 @ 11:58:26
Postat av: LN

7500 personuppgifter från en SD-dator i fritt fall!

KATASTROFALT!

"Jag försökte bara förklara (för Allemand)att SD inte har/haft de resurser som du efterfrågar. Nu har dessa möjligheter däremot ökat enormt men det kommer att ta tid att åtgärda problemen som finns inom IT."Jag vet inte vad det gäller - men vill likväl påtala att det vanligtvis inte krävs några andra resusrser än sunt förnuft. Alla datorer i ett internt nätverk MÅSTE inte, SKALL INTE vara fysiskt direkt uppkopplade till eller nåbara från internet - i synnerhet inte om de innehåller medlemsdatabaser och liknande.

De "mentala resurser" som vissa hackare förfogar över är ej sällan av en kvalitet, som ingen inhyrbar konsulent förfogar över, inte ens för SD, nu med 111 miljoner i partistöd att sätta sprätt på.

2010-09-21 @ 12:13:35
Postat av: Robin Shadowes

Allemand, konstigt att "en vän" nämner att h*n sett min adress på PI då jag har varit avstängd där sedan början av året. Jag var avstängd på den gamla sidan också men upptäckte av en slump i vintras att jag kunde kommentera efter att dom bytte servrar. Då ljög PI avsiktligt och påståd att jag aldrig varit avstängd. Men så han jag få en kort renässans på kanske ett par veckor innan det var bye-bye igen. Eftersom inte vem som helst kan se min mejl, bara dom som driver sidan så måste mejlet ha kommit från nån på insidan av PI. Hur kan man annars förklara att avsändaren fått tag i min epost? Detta är mycket skumt. Dom stänger av mig men ändå varnar mig för det här? Doesn't make sense. Om så tillvida en person av alla dom bakom PI är oense med sina kolleger och att jag så fall har en hemlig beundrar inom PI? Nä, nu börjar jag bli sömning så jag slutar spekulera för nu.

2010-09-21 @ 12:14:59
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ronny

Är det fler än jag som ser likheten mellan medias förföljelser av SD folk, och nazisternas kristallnatt!? Läser om medias uppvigling mot SD, och undrar om dom blir nöjda när någon SD sympatisör blir mördad. Tar dom sitt ansvar DÅ, eller......

2010-09-21 @ 12:43:59
Postat av: Måns

Likheten är slående, politikerna tolererar och till och med uppmuntrar och göder en pöbel som använder sig av all slags odemokratiska metoder mot SD.Likheten med Hitlers SA är förbluffande stor. Det var SA som trakasserade, misshandlade, rånade och till och med mördade meningsmotståndare.Efter makt övertagandet startade SA till och med koncentrationsläger där man tog hand om gamla fiender och meningsmotståndare. Ofta utsattes offren för en utdragen tortyr till döds.Det är verkligen ingen slump att SA lockade många kommunister. Där fick dessa primitiva varelser, precis som hos kommunisterna skrämma, misshandla och mörda.Vid riksdagshusbranden i Berlin utsåg Herman Göring nästan samtliga i SS och SA till hjälppoliser och han förklarade att det var fritt fram att skjuta och misshandla. Varje misstag skulle vara förlåtet, men den som underlät att sätta fingret på avtryckaren skulle straffas hårt.Det är i den andan som regeringen handlar det är i PK:s fotspår som Reinfeldt traskar.Men han tar fel om han tror att oppositionen kan skrämmas till tystnad.

2010-09-21 @ 13:59:06
Postat av: Humanist

Grattis Thoralf, grattis alla sd-aktiva och grattis alla sympatisörer som outtröttligt stöttat partiet genom att debattera såväl i vardagslivet som på olika internetforum! Nu är sd i riksdagen och det är förstås det första, nödvändiga steget för att vända Sverige på rätt kurs.Men vi får inte glömma att det är nu kampen börjar på allvar. Nu mobiliserar hela det politiska etablissemanget, ivrigt understödda av tongivande massmedier, allt de har för att svartmåla och demonisera sd. Överallt skriks det ut hatpropaganda mot sd och partiet anklagas felaktigt för att vara rasister, främlingsfientliga, "nazister i kostym" osv.Alltså måste alla vi sd-sympatisörer fortsätta kämpa precis lika hårt som vi gjorde i valrörelsen. Vi måste - tyvärr - fortsätta bevisa att vi inte är rasister/nazister, utan att vi bara efterfrågar en ansvarsfull invandringspolitik och rimliga krav på att invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället. Och vi måste fortsätta visa på alla de negativa konsekvenser den okontrollerade massinvandringen och det naiva mångkulturidealet innebär för det svenska samhället.Kämpa på allihop! Och när ni möter massmedias och det politiska etablissemangets hatpropaganda, glöm inte att vi var c:a 330 000 som röstade på sd! Man kan inte bara - vilket det politiska och massmediala etablissemanget försöker - avfärda så många människor som "rasister vars åsikter man inte behöver lyssna på". Vi är många och vi kommer att bli fler!

2010-09-21 @ 15:48:54
Postat av: Besviken

Din demokrati är Grekisk, din pizza är Italiensk, din alkohol är från Iran. Dina siffror är Arabiska, dina bokstäver är Latin. Du önskar att du hade tjockt hår, brunare hud och fylliga läppar. Ditt kaffe är Afrikansk, ditt bränsle är från mellanöstern, dina kläder är från Asien och din s.k "Ariska ras" härstammar från Indien.

Vart är invandrarna, SD?

2010-09-21 @ 16:01:31
Postat av: FLYGBLAD1

*I en sann demokrati byter folket ut politikerna, i Sverige byter politikerna ut folket. "Det är en katastrof för Sverige, ett land som är en symbol för demokrati", klagar den iranska Parvin Ardalan på förstasidan till gratistabloiden 'CITY Malmö Lund' den 21 september. "Sverige håller på att förändras. Snart kan man inte se det som ett demokratiskt samhälle", konstaterar hon.*Sverige är ett land som splittras alltmer enligt etniska, religiösa och kulturella skiljelinjer. Starka krafter försöker med alla medel att förneka det, men det är och förblir ett faktum. Sedan många väljare insett det hopplösa i att försöka påverka med röstsedeln, röstar allt fler med fötterna och flyttar från de invandrartäta områdena eller flyttar från landet. Många må med munnen bekänna sig som troende mångkulturalister, men i praktisk handling flyr de från mångkulturen. Även välintegrerade invandrare flyr från följderna av den sanslöst ansvarslösa invandringspolitiken. Flykten från mångkulturen har beskrivits i den här krönikan, en bland många andra: http://snaphanen.dk/2010/05/23/flykten-fran-mangkulturen/.Invandrare i majoritet år 2050?

Vi ser en utveckling där segregationen bara ökar. Hundratals miljarder kastas ut på invandringen och olika integrationsprojekt. Det pågår en enorm demografisk omvandlingsprocess i Sverige. Och den går snabbt. År 2050 kommer svenskarna att vara i minoritet i tretton av de 25 största svenska kommunerna: Botkyrka, Eskilstuna, Göteborg, Haninge, Helsingborg, Huddinge, Kristianstad, Linköping, Lund, Malmö, Stockholm, Södertälje och Växjö. Ytterligare sex kommuner kommer att ha mer än 40 procent invandrare: Borås, Jönköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Gävle och Halmstad kommer att ligga mycket nära 40-procentsgränsen och Borlänge är med stadiga steg på väg att bli en svart enklav. Sammanlagt 19 av de 25 största kommunerna kommer alltså att ha mer än 40 procent invandrare 2050. Det blir resultatet om invandringen fortsätter i samma takt som den haft sedan den borgerliga alliansregeringen kom till makten 2006. Scenariot bygger på en prognos som finns här: http://affes.wordpress.com/2010/09/05/svenskar-i-minoritet-ar-2050/

(forts.följer)

2010-09-21 @ 16:05:42
Postat av: FLYGBLAD2

Invandringen slår rekord i år – igen

I år 2010 kommer invandringen att slå alla tidigare rekord – igen. Fram till 1 september hade 70 720 utlänningar beviljats permanent uppehållstillstånd, PUT. Om invandringen fortsätter i samma takt under årets sista fyra månader hamnar Sverige på ett nytt all time high vid årsskiftet med drygt 106 000 invandrare. Tittar man närmare på Migrationsverkets statistik visar sig intressanta siffror. Den största grupp som fått PUT under årets första åtta månader är asylsökande, 18 698 personer. Som god tvåa kommer anhöriginvandrarna, 16 237 personer. Den tredje största gruppen är de som fått PUT som arbetskraftsinvandrare, 15 559 personer. Med samma tendens kommer de vid årets slut att uppgå till fler än 23 000 personer. Detta när Sverige har en arbetslöshet som bara har ökat under den borgerliga alliansens år vid makten och nu uppgår till närmare en halv miljon människor! Var finns logiken?

Men den allra intressantaste siffran är den här: Av de 70 720 personer som fått PUT före den 1:e september är endast 1 374 flyktingar enligt Genèvekonventionen. Det är 1,9 procent av alla som har fått PUT hittills i år. En uppseendeväckande minskning av andelen flyktingar som var sensationellt låg redan tidigare. Bara 5 procent av de cirka 1,3 miljoner utlänningarna från främst MENA-länderna och subsahariska Afrika, som beviljats PUT i Sverige sedan 1980, är flyktingar. 95 procent är ekonomiska migranter som önskar ta del av den efter hand försämrade välfärden. Majoriteten av dessa har med avsikt inte företett pass eller annat identifikationsdokument. Vilka och vem är de? Ingen som vet, ingen som vet.Allt färre måste försörja allt fler

Här har vi en viktig del av förklaringen till att den borgerliga alliansen driver den så kallade arbetslinjen så hårt att även mycket svårt sjuka människor nekas sjukpenning och kastas ut på arbetsmarknaden. Vi ska alla arbeta mer och mer och högre och högre upp i åldrarna för att ”klara välfärden” - vår egen och inte minst deras. I klartext betyder det att vi måste arbeta mer för att bekosta en vansinnig invandringspolitik som inget etablerat riksdagsparti har några planer på att begränsa. Istället lägger man ut rökridåer och förföljer och baktalar Sverigedemokraterna som upphov till allt ont i landet, nu och i framtiden. Inget annat makt-etablissemang väster om f.d. järnridån har så totalt ljugit för sina medborgare som det Svenska. Vi måste försörja allt fler invandrare -- och, "javisst, vi kan - vi vill!", utropar alla de gravt okunniga godhetsapostlarna, som kanske utgör 75 % av Nya Sveriges befolkning -- som har tagits emot i Sverige i en aldrig sinande ström men som aldrig kommer in på arbetsmarknaden, aldrig kommer att kunna försörja sig själva. Sug på den karamellen, svenska folk.

(forts. följer)

2010-09-21 @ 16:07:03
Postat av: FLYGBLAD3

Vill vi ha ett Sverige med svenskar i minoritet?

Ibland är det bra att titta i backspegeln för att se absurditeten i det som pågår. Den 17 december 1988 skrev Anders Ferm (s), då ambassadör i Köpenhamn och en av Olof Palmes ”pojkar”, en helsidesartikel i den senare insomnade tidningen Arbetet i Malmö. Det är en artikel som ska gå till historien. Rubriken är ”Befolka Sverige! Låt oss bli 25 miljoner”. Sveriges befolkning uppgick då till 8,4 miljoner. Alldeles för litet, tyckte Anders Ferm med hänvisning till Sveriges stora areal och oändliga vidder med glest växande tallar. Minst 25 miljoner får plats i Sverige! Då skulle vi kunna få ordentliga storstäder! Vad människorna ska leva på ägnade Ferm inte en tanke. Huvudsaken var att de blir riktigt många. Som i Bangladesh. Idag uppgår Sveriges befolkning till sparsamma 9.3 miljoner”Det borde gå att pressa upp befolkningsökningen med några tiotusen per år, till 100 000. [detta har nu överträffars med råge - på bara 25 år] Håller vi på så i hundra år, så är vi uppe i omkring 20 miljoner invånare. Det förutsätter en mycket mera generös och medveten familjepolitik och en ökad invandring, och något stort invandrarland är vi inte trots allt skriande i bygderna. Det är viktigt att komma ihåg att en befolkningsökning i sig själv är en stark stimulans för ekonomisk expansion, en investering i framtiden som är lika betydelsefull som investeringar i industri, forskning och infrastruktur. En tredubbling av Sveriges befolkning på 100 år! Se där ett projekt som skulle kunna lyfta oss ur stagnation och provinstänkande” jublade Anders Ferm.Så såg de socialdemokratiska tankegångarna ut på 1980-talet. Av någon outgrundlig anledning drivs dagens borgerliga politik enligt samma riktlinjer. Är en fortsatt ansvarslös invandringspolitik och ökande segregation vad svenska folket vill ha? Är ett Sverige med svenskar i minoritet det land vi vill ha? Jag vet att många svarar ett rungande nej på den frågan. Valresultatet 20:e september kommer att visa hur många som har markerat sin vilja med röstsedlarna.

http://snaphanen.dk/2010/09/16/julia-caesar-varldsmastarna-nar-sverige-blev-mangkulturellt

Avslutningsvis måste man förstås som en vanlig hederlig svensk tönt fråga sig: Hur i helvete kunde ni rösta på SD - ni stackare, ni har ju fått allting om bakfoten. Lyssna till eftervalsdebatten, så får ni reda på hur totalt blåsta ni är. Odemokratiska och främlingsfientliga rasister är vad ni är, hela bunten! Tvi vale!

2010-09-21 @ 16:10:35
Postat av: Rättvis

Han som gråter - jag vet inte vem det är, men nog börjar man att undra om hans bevekelsegrunder. Ser han en tänkt karriär inom partiet, rörelse och staten liksom bara ryckas ur munnen på sig?Ta en titt på länkenhttp://politisktinkorrekt.info/

2010-09-21 @ 16:21:32
Postat av: J B Doe

Det är NU vi måste vara på bettet och kolla så att det inte valfuskas på sluttampen. Nu vet våra motståndare att det med endast lite manipulation går att komma ur det skruvstäd man har hamnat i.

2010-09-21 @ 16:34:44
Postat av: Putte

@BesvikenOrdet demokrati är grekiskt, men den äldsta nu aktiva demokratin är Island. Alkohol har funnits i norden sedan bronsåldern och möjligen ännu längre."Du önskar att du hade tjockt hår, brunare hud och fylliga läppar" Hur vet du det?Bränslet kan lika gärna komma från Norge idag.

2010-09-21 @ 17:12:25
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=HoKg5LSmSNQ

2010-09-21 @ 17:25:26
Postat av: Måns

I de flesta av socialdemokraternas traditionella fästen har det gått utomordentligt bra för SD vid skolvalen. I Sandviken blev SD lika stora som socialdemokraterna.Inte undra på att Mona Sahlin är så panikslagen att hon kommer med sanslösa lögner och beskyllningar mot SD. SD tar ju hennes kärnväljare och därmed brödfödan för hela den socialdemokratiska överklassen.

2010-09-21 @ 17:36:07
Postat av: bloglovinbyten-ja

Ett ord: Katastrofval!

2010-09-21 @ 17:50:17
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Stefan K

Debatt, SVT 2 klockan 20.30 ikväll

Ännu fler som debatterar OM Sd, inte MED.

2010-09-21 @ 18:19:02
Postat av: Stefan K

Sd har många med utländsk bakgrund i sitt parti och bland sina väljare.

Tänk vilken knäpp på näsan det vore för hela etablissemanget, våldsvänstern och det okunniga folket om dessa gjorde ett gemensamt upprop i media eller en i manifestation på Sergels Torg.

"Titta svenska folket. Vi är också Sverigedemokrater, kallar ni också oss för främlingsfientliga? Vi sympatiserar med SD p.g.a....."

Jävlar i mig så många som skulle stå med förvånade blickar och gapande munnar.

2010-09-21 @ 18:27:36
Postat av: Info

TILL SIGN. "BESVIKEN" OCH ANDRA OKUNNIGA STORTRUTARDe arabiska siffrorna har sitt ursprung i Indien där de tillkom ca 400 f.kr. för att senare spridas till Persien. Från det arabiska väldet spreds så siffrorna på medeltiden till Europa.Att kåldolmar skulle ha medförts från Turkiet till Sverige av Karl XII är en i oikofobiska kretsar omhuldad myt och vandringssägen. Möjligen kan inspiration till svenska kåldolmar ha kommit från s.k. vin(blads)dolmar, en kall smårätt utan större släktskap med kåldolmar. Vilka i så fall inte introducerades av Karl XII utan av de turkiska diplomater och andra statstjänstemän, som sändes till Stockholm och bodde där en längre tid för att övervaka att Sverige betalade sin stora statsskuld till Turkiet. Förmodligen rekvirerade dessa sitt hemlands mat då och då.

2010-09-21 @ 18:38:28
Postat av: Allemand

Robin Shadowes, jag vet att gått rykten om PI både hit och dit, problemet är att man inte vet om det är en vän eller fiende som man pratar med.Det är lite skrämmande att behöva titta över axeln bara för att man gillar ett demokratiskt parti.2010-09-21 @ 18:51:34
Postat av: Thomas

Hej!Ett stort grattis! Kör hårt i riksdagen ("den så kallade demokratins högborg".2010-09-21 @ 19:17:17
Postat av: Funtaren

Till herr Besviken IdiotDemokratin är grekisk. ja.

pizzan är italiensk. ja.

alkohol vete fasen var den kommer ifrån men jag har för mig att det var egyptierna som på faraonisk tid bryggde det första ölet.

Siffrorna är indiska, tack så mycket.

Bokstäverna är latinska. Ja. De ersatte våra runor.Du önskar att du hade tjockt hår, brunare hud och fylliga läppar. Nej. Inte särskilt. Ganska nöjd med det jag fått mig tilldelat.mm mm mm. Struntprat.Sådana här tramsargument är typiska för våra motståndare. Vi är inte kulturella isolationister som blir livrädda så fort vi ser något nytt. MEN vi reserverar vår rätt att SJÄLVA utvärdera och besluta oss för om de utifrån kommande kulturella influenserna är något vi vill ta till oss.Detta vill vi göra själva. Utan att bli påprackade saker från centrala översittarmedia.Och vi betackar oss för kulturrelativism som säger att vi måste betrakta en föregiven gudslag från 600-talet som jämställd med Svea Rikes demokratiskt framröstade lag. Eller till och med låta "gudslagen" stå ÖVER vår lag.

2010-09-21 @ 19:47:21
Postat av: World Traveller

Ett stort grattis Thoralf! Jag laste pa nyheterna att 17000 roster har ogiltigforklarats (mot 2000 forra aret). Kan det mojligen (mest troligt) vara SD-roster?

2010-09-21 @ 20:12:52
Postat av: Urban

SD nu 5.82 och ökande

Postat av: Mattias B Johansson

Re: World Traveller1417 röster är hittills ogiltigförklarade, jämfört med 1342 röster mot valet 2006. Ingen dramatisk ökning. Samtidigt som antalet blanka röster minskar dramatiskt i Sverige.

2010-09-21 @ 21:49:25
Postat av: OT

En Grekisk hjälte! "Ring P1. Samatius Ledonius om SD i riksdagen.": http://www.youtube.com/watch?v=HoKg5LSmSNQP.S. Nu tar jag semester.

2010-09-21 @ 22:14:10
Postat av: Robin Shadowes

"Din demokrati är Grekisk, din pizza är Italiensk, din alkohol är från Iran. Dina siffror är Arabiska, dina bokstäver är Latin. Du önskar att du hade tjockt hår, brunare hud och fylliga läppar. Ditt kaffe är Afrikansk, ditt bränsle är från mellanöstern, dina kläder är från Asien och din s.k "Ariska ras" härstammar från Indien.

Vart är invandrarna, SD?"För det första finns det en del sakfel i ditt inlägg men den detaljen tar en annan skribent upp så det finns ingen anledning att upprepa sig. Sedan är jag inte rasist bara för att jag INTE vill ha brunare hud och tjockare läppar. Och bara för att vi ar tagit emot influenser utifrån innebär inte att detta land måste ta emot en massa barbarer från främmande länder och kontinenter. Om du älskar dessa barbarer så mycket så föreslår jag att du blir en riktig humanist och öppnar både ditt hem och din plånbok för dem. Det är inte sann humanism att tvinga majoritetsbefolkningen denna mångkultur som egentligen är monokultur eftersom islam inte accepterar några andra kulturer än just islam.

2010-09-22 @ 00:42:02
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Funtaren

Mattias J: Du glömmer att 2006-resultatet är efter 100% räknade, mot drygt 50% för detta val. Årets siffra kommer antagligen att hamna på en dubblering av antalet ogiltigförklarade röster. Något som måste undersökas.

2010-09-22 @ 00:44:42
Postat av: Tovehttp://snovas.blogspot.com/2010/09/sverigedemokraterna-blir-hovmastare.html

2010-09-22 @ 01:40:15
URL: http://snovas.blogspot.com
Postat av: Mattias B Johansson

Re: FuntarenNej, 2006 resultaten är inte efter att 100% är räknat. Valmyndighetens löpande redovisning och jämförelse mot 2006 är enbart mot färdigräknade valdistrikt.Totalt 2006 så fanns det 2216 ogiltiga röster och 96 922 blanka röster.Hittils så har det avgetts 1609 ogiltiga och 45 594 blanka röster.

2010-09-22 @ 09:52:53
Postat av: Funtaren

Ajfasen. Jag får erkänna mig rättad. Tack för infon.

2010-09-22 @ 20:14:21
Postat av: MartinA

Grattis Thoralf!!

2010-09-28 @ 22:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0