FREDAGEN BLIR EN STOR DAG

Idag kommer bloggen spränga en DRÖMGRÄNS!

1 MILJON BESÖKARE SEDAN STARTEN.

I skrivande stund står Bloggtoppens räkneverk på 998 185 besökare.


Idag fick jag följande mail!


”Hej!

Valnämnden har beslutat att lägga till ytterligare ett röstmottagningsställe. Coop Konsum Norrliden kommer att ta emot förtidsröster fr.o.m. lördag 4 september, kl 07.00.

Hälsningar

Eva Lindberg”


Socialdemokraterna gör tydligen allt för att få lite extra röster i valet. Denna röstningslokal fanns inte med i annonserna från valmyndigheten i början av veckan eller på valmyndighetens hemsida.

Syftet är så uppenbart att man bara kan skratta åt eländet. Här skall man inte behöva gå särskilt långt för att rösta. Tänk om servicen vore likadan på andra ställen i kommunen, inte minst landsbygden.

Vi kommer dock vara på plats med våra valsedlar på lördag och bevaka vallokalen extra noggrant. Sannolikheten att våra valsedlar kommer utsättas för något ”sabotage” är högst sannolikt vid denna röstmottagningsställe. Om så är fallet kommer det omgående leda till anmälan om valsabotage.

Sedan är det ju så att ansvariga för detta beslut inte är medvetna om hur många av Sverigedemokraternas medlemmar som är bosatta i just Norrliden. Jag är övertygad om att denna vallokal kommer ge Sverigedemokraterna” extra röster”.

Henrik Rydström har återigen luftat sina åsikter
om svenska landslaget och Sverigedemokraterna. Kommentarer överflödiga! Läs blogginlägg.


MISSA INTE JIMMIE ÅKESSON I DANSK TV FRÅN IGÅR. SE LÄNK

Egentligen är det en stor skandal att det är dansk TV som låter Jimmie Åkesson framträda och få tala utan att bli avbruten av rabiata programledare och politiker.

Tack Danmark!


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Ja det gäller nog att sossarna försöker skrapa både här och där,vi tippar mellan 25-27% den 19 September

Det lutar åt totalkatastrof för S,som man bäddar..Rent allmänt kan man väl säga att diktaturens kreatur aldrig förnekar sej lite väl genomskinligt.Kan vi få ett "tornadoval" för SD med minst 15%

så kommer Fredrik Reinfeldt mfl att kasta in handuken,vi kan få en mycket angenäm situation.Där regeringskåta borgare slåss om SD:s gunst.

Eller ett nyval med samma resultat.Om mindre än en månad kan Mona dansa disco med Somalierna i Rinkeby på heltid ,och festa på ett

känt Schweisiskt chokladmärke.Vi påmminner om att köpa en låda raketer för 500kr

till Nysvenska knallen runt 24.00 den 19 Sep.

Du bör även kolla funktionen på ditt signalhorn.Runt klockan 01.00 kan svenska signalnatten bryta

ut och då vore det ju tråkigt om det bara blåser

Lite damm ur din tuta eller hur Svenne?Du kan med enkla medel skicka den största demokratiska pungsparken till Sverigs alla oikofober

samt välfärdssnyltare med mycket enkla medel.Den psykologiska effekten blir sagolik lita på det.P.s 4% räcker förmodligen för att detta skall bryta ut.

D.s Har Svenne Banan o Svea Banan tröttnat kan valdagen bli hur kul som helst.2010-09-03 @ 05:24:34
Postat av: Lotta

OT/ I dagens Östra bölar Basim Malik om att två muslimer eskorterades ur och kontrollerade av civilåolis vid Lars Vilks föreläsning i onsdags kväll. "Detta är ett tydligt tecken på att invandrare inte är accepterade i det svenska samhället" snyftar Malik. Det har inte föresvävat herr Malik att det som hände i onsdags är ett resultat av hans trosfränders uppträdande i Uppsala vid en föreläsning av Vilks? Om Nalik då hade gått ut och lika kraftigt fördömt sina trosfränders uppträdande kunde jag ha haft lite respekt för honom. Nu framställer han sig mest som en lipsill som ropar på mamma när han tycker någon varit dum. Patetiskt med andra ord.

2010-09-03 @ 07:28:19
Postat av: Stefan K

"De som tycker om Sverige ska inte rösta på SD", sa Reinfeldt igår.

Jag tycker om Sverige och tänker rösta på SD!Uppenbart att Sahlin och Reinfeldt är rädda för förlorade röster och att SD ska komma in i riksdagen och avslöja de senaste 20 årens styrande regeringarnas misslyckande.

För inte kan det väl vara så att S och M inte vill se fler partier i riksdagen?

2010-09-03 @ 07:34:28
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Reinfeldt talar inte om samma Sverige

i hans Sverige är vi etniska svenskar barbarer

Dom andra jippiesvenskarna är hjältarna.Längtar til den dagen då han el någon annan oikofob

skall förklara hur dessa pensionsräddare skall rädda pensionerna när 50 % aldrig kommer i arbete.

Det går inte,pinkar man på sina egna landsmän byebye

44000 Somalier där 10 % jobbar,sannslöst.Det är just däför både han och Mona Sahlin skall bort fortast möjligt från Rosenbad.

2010-09-03 @ 07:53:57
Postat av: Lotta

Lite felstavade ord men jag hade bråttom till jobbet. Hoppas ändå att alla förstår vad jag försökte skriva?

2010-09-03 @ 08:02:55
Postat av: krister

om man inte ska rösta på sd vem ska jag då rösta på finns ju unget annat parti reinfeldtsd2010

2010-09-03 @ 08:24:01
Postat av: Stefan

Hej Thoralf,Jag kommer besöka Johan Perssons egen vallokal vid Högalid i Smedby under valdagen för att rösta, du har mitt kryss (sedan länge).Valsedlarna från SD fick jag i posten igår (bor i hus vid Högalid).Jag kommer givetvis hålla utkik efter SD:s valsedlar då jag kommer njuta av att plocka upp dem framför (förhoppningsvis) Herr Persson själv.Finns det något "journummer" att ringa under valdagen om det visar sig att SD:s valsedlar saknas och behöver fyllas på? Kan mycket väl tänka mig att valsedlarna är borta då skinkmackan Malik bor i Smedby och kan samla en mindre armé att springa hans ärenden...

2010-09-03 @ 09:22:26
Postat av: Allemand

Bloggskrivare HR är bara avundsjuk för att inte han fått spela i landslaget. Tyvärr HR, de är bara de bästa som får spela där, inte de som har störst trut.

2010-09-03 @ 09:37:26
Postat av: Thoralf A

StefanRing 070-6520773

2010-09-03 @ 09:41:10
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

Fredrik Reinfeldt på en tittares fråga i Gomorron Sverige om han kan tänka sig att debattera med Jimmie Åkesson:

”Nej, det skulle jag inte av det skälet att det framför allt skulle vara till fördel för honom. Han behöver den tiden och den uppmärksamheten. Han ger heller inte ett samlat svar på vad som bör ligga till grund för ett klart regeringsalternativ.”Fegt Fredrik, fegt!Henrik Rydström är en tragisk människa.

Frågan är om Sverige är rätt land för honom.Har han förresten fått sparken som "expert" på Canal+?

Det är klart att sportkanalen inte kan ha en "expert" som avskyr landslaget och hatar blå/gult på läktaren.

2010-09-03 @ 09:45:36
Postat av: Tomas

Brukar vara morgontrött och svårstartad. MEN! Efter att ha läst Gubben o Gummans första inlägg, så skrattade jag så tårarna kom. Härligt inlägg och speciellt stycket med Mona. Min fredag startade verkligen riktigt gutt! Tack.

2010-09-03 @ 10:05:32
Postat av: Dille

I årtionde efter årtionde har vänsterpartiet tagit emot pengar av den ryska spionorganisationen KGB. Till och med vänsterpartiets väldiga stenhus i centrala Stockholm är “ en gåva” från det sovjetiska folket. Det sovjetiska vänsterpartiet beslagtog samtidigt all säd från bönderna så att dessa svalt ihjäl i miljoner och åter miljoner. Säden såldes vidare så att pengar till vänsterpartierna i Europa skulle kunna betalas ut.Tänk vilken utsugning. Men nu talar sig Ohly varm för att stoppa SD. Just en representant för dessa utsugare säger sig värna om demokratin. Vänsterpartiet som fick betalt för att förneka de sovjetiska massmorden, dödslägren och utsugningen.Just en snygg demokrat. Hans hyckleri i Östran måste avslöjas. Den svenske arbetaren betackar sig från allt samarbete med kommunistiska utsugare.

2010-09-03 @ 10:23:53
Postat av: AWSvensson

Du är på rätt spår GoG. Vad Rheinfeldt menar är att vill vi behålla ett Sverige där asylsvindleriet och islamiseringen och därmed kriminalitet som kastrerade poliser ska ta hand, ett försvar som kommer att inskränka sig till närstrider på en parkeringsplats, ja då ska man inte rösta på Sverigedemokraterna.

2010-09-03 @ 10:28:48
Postat av: Nalle i Växjö

I dagens Ring P1 lät Elisbet Höglund en person med arabiskt namn att hålla ett längre inlägg om hur viktigt att rösta , och naturligtvis inte på Sverigedemokraterna.Förslag till nästa vecka på Ring P1

Ring om allt möjligt och lägg till att alla borde rösta SD för Sveriges bästa. Det är inte så lätt att bryta ett inlägg i direktsändning2010-09-03 @ 10:47:48
Postat av: Inge Sandén

Börjar med att lyckönska Thoralf till den första miljonbesökaren.

Igår ringde en flicka från Stockholm och frågade,vem skall jag kryssa på rikslistan?

Nr 21 Thoralf Alfsson.

Jag+Sambo+mina döttrar 2st=4+1=5 kryss på Thoralf.

Nu till saken.

Min tidning HD/NST är inte mycket bättre än eran Barometer och Östran.

Den politiske chefredaktören, Sven-Åke Olofsson skriver,Sverigedemokraternas bidrag till det folkhem man säger sig värna är destruktivt.

Där föll all respekt för de som har skrivandets och ordets makt platt till marken.

När dessa s.k. högutbildade inte förstår varför SD är det enda parti som ökar för var dag som går,är just för dessa politiska chefredaktörers försök att med lögner försvara att landets regering har svikit sitt eget folk.

SD,s röster kommer från svenskar som älskar sitt land mera än sig själv.

Vidare.

Man vill ha ett folkhem byggt på gemensam värdegrund.

Det är lätt att svara med motfrågor.

Vad är svensk värdegrund?

Skrek högt i köket,vet du inte vad ett svenskt handslag är,din svenskförrädare.

Vidare visar han, att han inte vet ett dyft om SD,s sympatisörer.

Invandrarrösterna i SD är just dom som bidrar med arbete och skatter, men Sverige håller på att tas över av de som endast ser Sverige som paradiset på jorden,där arbete och skötsamhet inte längre premieras för att kunna försörja sig.

Avslutar med vad min vän kurden säger.

Vi invandrare som älskar ert land,vi skäms för dessa som i religionens namn hetsade av imamer och knappt läskunniga föräldrar,som kastar sten och bränner bilar,det är dessa grupper som gör det svårt att alltid känna sig välkommen i ert land.

Det finns inga riktiga krig 2010,det finns bara religionskrig och det skall inte ni svenskar behöva lida för.

Det är inte Sverigedemokraterns fel att era styrande inte vågar ta i tu med de problem som dom själva är ansvariga för,i rädsla för att kallas rasist och främlingsfientlig.

Att kalla vuxna ungdomar för barn är också ett bevis på hur rädslan tar över förståndet.

Man kan fråga sig vilka är det som är rädda?

De styrande eller Sverigedemokraterna.

Alla artiklar fulla med hat och floskler,grundar sig endast på en sak.

Om SD kommer in i riksdagen,går det inte med lögner hålla tillbaka vilka krafter som likt generaler i krig planer hur ett land skall tas över.

Dessa krafter stavas den vänsterintellektuella 68-vänsterns barn och barnbarn.

De äro.

politiska chefredaktörer,tillsammans med små lydiga journalister,som vet att i det nya Sverige får man sparken för sina åsikters skull,kröniköer(alla utom Ulf Nilsson)kulturskribenter-kritiker och kulturarbetare med livstidslön utan att prestera något arbete,fackbossar som låtsas prata arbetarspråk,för att få stanna upp vid köttgrytan,låtsas kristna som Broderskapsrörelsen noga med att omtala att de äro sossar,författare såsom Mankell,personer med höga befattningar vi landets universitet och högskolor såsom marie Demker och ulf Bjereld.Var tvungen att skriva av mig,då HD/NST kan reta gallfeber på de mest lugna och sansade medborgare.

2010-09-03 @ 11:33:03
Postat av: Nalle i Växjö

Det är ingen tvekan vilken väg vi är inne på när man tittar på SVT Play och valprogrammenNaturligtvis sänds programmen på Svenska, engelsk och gissa vilket mera språk, kanske Finska?Så fel som helst, i dag har Arabiskan gått om som viktigaste språk.

Kanske våra Finsktalande medborgare kunde kontakta DO och få en slanteīd mubārak

2010-09-03 @ 11:56:30
Postat av: j-å

Nu tar du nog i lite väl mycket Thoralf,

ang. förtidsröstning i Norrliden.Inte består väl valnämnden av enbart Socialdemokrater, som kan styra och ställa över lokaliteterna hur som helst?Att valdeltagandet i invandringstäta områden är några procent lägre, är samtliga etablerade partier överens om.

De är också "rörande" eniga om att lite extraordinära åtgärder bör sättas in i dessa områden.Kan där emot hålla med om att dessa åtgärder inte gynnar SD, men alla vill ju ha ett högt valdeltagande.

2010-09-03 @ 12:11:46
Postat av: Anonym

Nu tar du nog i lite väl mycket Thoralf,

ang. förtidsröstning i Norrliden.Inte består väl valnämnden av enbart Socialdemokrater, som kan styra och ställa över lokaliteterna hur som helst?Att valdeltagandet i invandringstäta områden är några procent lägre, är samtliga etablerade partier överens om.

De är också "rörande" eniga om att lite extraordinära åtgärder bör sättas in i dessa områden.Kan där emot hålla med om att dessa åtgärder inte gynnar SD, men alla vill ju ha ett högt valdeltagande.

2010-09-03 @ 12:13:09
Postat av: Leif

Nu reagerar till och med ryssarna på den så kallade demokratin vi har i vårt land. Då är det verkligen illa, men inte så illa att svenska tidningar uppmärksammar detta...http://politisktinkorrekt.info/2010/09/03/rysk-tv-uppmarksammar-demokraticensuren-i-sverige/

2010-09-03 @ 12:32:34
Postat av: Allemand

Haha, Ryssland av alla länder klagar på demokratin i Sverige. Undrar om Fredrik, Mona och gänget förstår vad det innebär?

2010-09-03 @ 13:24:52
Postat av: S-E Karlsson

På bilden här nedan verkar det som om Reinfeldt bivit ertappad med äppel knyckar byxorna laddade med äpplen .

2010-09-03 @ 13:31:07
Postat av: Kalle på Spången

Härligt, då har man gjort sin medborgerliga plikt och röstat Sd och Thoralf!

2010-09-03 @ 13:43:40
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk när Fidel Castro ringer Reinfeldt och frågar hur det står till med demokratin,och om ett TV team kan få komma och filma och intervjua.

2010-09-03 @ 13:49:55
Postat av: joffe

Jag bor alltså på andra sidan jorden och har sett

dansk TV från igår. Får äntligen via en Thoralfs hänvisning se en schysst debatt i DANSK TV där J.Åkesson får framträda och säga sanningar utan avbrott.Tack Thoralf, Tack Dansk TV, Tack Jimmie. TACK!

Dansk TV som vida överträffar horrible SVT. Dansk TV;produktionsmässigt, enkel attraktiv i lugn dekor. Alla debattdeltagare talar till punkt utan irriterande avbrott. Bra bildflyt.Skön naturlig miljö.Bra programledare.Sagt av svensk produktionskunnig i 20 år för SVT för 30 år sen.SD till Riksdagen att kolla upp kostnader!

2010-09-03 @ 14:15:50
Postat av: AWSvensson

Grattis GoG , ni blev den miljonte besökaren, en vecka med Måna och kryssning i Adenviken är priset

Gubben, gubben ,vakna jag skämtade bara.

2010-09-03 @ 14:20:22
Postat av: Högsby

Idag fick SD 1 ny röst i samtliga 3 val !!Och Thoralf blev kryssad i landstingsvalet =)HEJA SD!

2010-09-03 @ 14:45:10
Postat av: Tony Ingman

Såg Jimmy åkesson i det danska debattprogrammet,

där han fick tala utan att bli avbruten av en

förnumstig reporter. Men i efterdebatten mellan

danska partier konstarterade jag att vänsterfolk

i Danmark precis som i Sverige lider av svår

mundiare, man har väldigt svårt att hålla tyst

när andra har fått ordet.

2010-09-03 @ 15:12:49
Postat av: carl10

grattis Thoralf till så många besökare till er fantastiskt bra blogg.såg denna kommentar på www.politisktinkorrekt.info

och ansåg den var så bra och viktig så fler bör chansen att läsa:

Den som plockar bort eller inte tillser att de fylls på straffas enligt Brottsbalken 17:8-9 till böter eller fängelse! Fängelse kan bli aktuellt när t ex valförrättarna inte sköter sitt jobb. Det är särskilt allvarligt att missbruka sin tjänsteställning!!!Så POLISANMÄL alla som ej omedelbart fyller på valsedlar! Ring 11414 (utan riktnummer)Dessutom SKALL valsedlar för alla partier vara bredvid varandra! Det är olagligt att lägg t ex SD:s valsedlar på ett annat ställe (t ex på ett bord på anna plats) än övriga partiers . JO skriver "Alla valsedlar ska dock tillhandahållas likformigt, på en och samma plats." (JO-beslut 3270/2009: http://www.jo.se/Page.aspx?MenuId=106&MainMenuI...Jag har kollat upp detta med jurister!Brottbalken 17 kap (http://www.bolagonline.se/lagar/brb17.html)

"8 § Den som vid val till allmän befattning eller vid annan utövning av rösträtt

i allmänt ärende söker hindra omröstningen eller förvanska dess utgång eller

eljest otillbörligen inverka på omröstningen, dömes för otillbörligt verkandevid röstning till böter eller fängelse i högst sex månader.Är brottet grovt, skall dömas till fängelse i högst fyra år. Vid bedömande

huruvida brottet är grovt skall särskilt beaktas, om det förövats med våld

eller hot om våld eller innefattat missbruk av tjänsteställning."Om SD:s valsedlar läggs på annat bord:

Brb 17:9

"9 § Söker någon obehörigen skaffa sig kännedom om vad som angående

utövning av rösträtt i allmänt ärende skall hållas hemligt, dömes för

brott mot rösthemlighet till böter eller fängelse i högst sex månader."Här har du JO-beslutet:

http://www.jo.se/Page.aspx?MenuId=106&MainMenuI...Om ett brott har fängelse i sin straffskala får vem som helst gripa personen och därefter tillkalla polis. Det kallas "envarsgripande" http://sv.wikipedia.org/wiki/Envarsgripande(högerklicka och kopiera och printa ut smyg fram med den till bibliotekspersonal eller var nu valförättarna har sitt tillhåll. de skall veta att deras valfusk är under bevakning vid detta val)

2010-09-03 @ 15:16:03
Postat av: Micael Foghagen SD - kandidat Kalmar

Max 50 meter från Konsum ligger Novaskolans bibliotek som redan är ett röstställe.

Vad är detta för idioti?

2010-09-03 @ 15:20:59
Postat av: Tony Ingman

Sverige får nu också kritik för sin demokratisyn

i Ryssland!!! av alla länder. Så djupt har alltså skutan sjunkit. Ja ja dom kommer ju naturligtvis

i håg hur det gamla Sovjet fungerade, med cencurerad massmedia.

2010-09-03 @ 15:35:39
Postat av: Gubben o Gumman

AW svensson : Skämta på du det blir annat ljud i skällan när du kommit på att du vunnit.Ditt pris du skall på Hajk med Lars Ohly o Kalle Larsson i trakterna runt Vindelälven,även forsränning med Gustav Fridolin vid rodret ingår.

Riskmomenetet här är att Gustav druknar pga att

han inte kan hålla munnen stängd.Det bästa av allt Midnatsrally med Pehr Gahrton bakom ratten,det blir en höjdare bland buskar o träd.Priset heter passande "Suicide by socialism"

2010-09-03 @ 15:49:43
Postat av: AWSvensson

GoG visst vann jag men priset är ett kort med undertecknad och den blivande riksdagsmannen tillika bloggägare Toralf Alfsson , men det kortet behåller jag för mig själv så den gubben går inte.

2010-09-03 @ 16:17:35
Postat av: Robin Shadowes

Såg härom natten om komedi-klassikern Dum och Dummare med Jim Carrey och Jeff Daniels. Man skulle lätt kunna byta ut Harry och Lloyd mot Måna Muslim och Fredde Barbaren, två kompisar som försöker överträffa varandra i ren skär dumhet.

2010-09-03 @ 16:52:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Kalmar län

Problemet med dagens samhälle är att vi med utländsk påbrå får skiten för alla "invandrare". Det är för mycket nu! Det anser även jag. Dock är jag inte i det facket då jag,farsan och syskonen är födda här då min farmor och farfar kom hit från ett europeiskt land för 45 år sedan pga av arbetskraftinvandringen i Sverige. Jag själv har aldrig råkat ut för något rasistiskt mot mig då jag pratar,tänker,och känner mig som svensk MEN jag vågar däremot säga till när det går för långt. Och nu har det gått för långt. Jag vet inte än om jag ska rösta på SD eller inte men dagligen när man ser 1-3 nya invandrare från mellanöstern/afrika så börjar jag undra.. Är det där mina skattepengar ska gå. Det är skillnad på invandring och arbetsinvandring men den förstnämnda har spårat ut!PS: Både du och jag är FF fans så att dra in Rydström(även vad det än är för ämne) är inte bra. Alla ska ha rätt att tycka vad dem vill utan att behöva bli länkad på någon annans blogg.Ha det bra!

2010-09-03 @ 16:54:52
Postat av: AWSvensson

Som en gammal medlem i Ny Demokrati och en fan av Ian Wachtmeister så ombedes ni ta del av följande visdom.

Postat av: Lotta

@AW Svensson Tack för dagens skratt tillsammans med GoG och era fantastiska priser:-). Ville också säga att jag också alltid gillat Ian Wachtmeister och att hans artikel som du länkar till var mycket läsvärd.

2010-09-03 @ 17:56:11
Postat av: lassekolja

Thoralf, jag har nu sett videon om Hitler & SD-filmen men jag har svårt att bli arg och upprörd. Den var helt enkelt så överdriven att den var rolig. Jag fick faktiskt flera go´a skratt.

Däremot när Reinfeldt demoniserar oss genom att "de som tycker om Sverige skall inte rösta på SD" då blir jag förbannad men kontrar med att "den som ÄLSKAR Sverige bör rösta på SD, eftersom det i förlängningen utgör den enda garantin för ett framtida BÄTTRE Sverige"!!!

Jag skäms när man tvingas se dansk TV för att se hur det fungerar i en VERKLIG demokrati!!!

2010-09-03 @ 18:21:00
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Trisse

Skandalen är ett faktum.Att SD ledaren Jimmie Åkesson skall behöva framträda i Dansk Tv för att kunna tala ostört och inte bli avbruten av kommunistiska programledare.Slutligen en uppmaning till er som har möjlighet under kontorstid;

Ring upp Eva Hamilton (SVT chef) och kräv att SD skall fpå deltaga i partiledarnas slutdebatt.

Hänvisa till oponionssiffrorna, och den s k opartiskheten.Adressen till henne hittar ni efter lite letande under SVT

2010-09-03 @ 19:52:19
Postat av: Robin Shadowes

Kalmar län, sådana som dig skall inte behöva känna er träffade av eventuella uttalanden om kulturberikarna. De flesta svenskar har förmodligen ingenting alls emot dom invandrare som kom hit före 80-talet, på den gamla goda tiden. Jag gör skillnad på invandrare och blattar, båda kategorierna har gjort sig förtjänta av respektive beteckning. Du tillhör uppenbarligen den förra och behöver därför inte känna dig träffad. Dom som kallas blattar däremot har i allra högsta grad gjort sig förtjänta av uttrycket då dom uppträder blattigt på alla sätt och vis. På samma sätt skiljer jag åt på genus-gänget, delar upp dem i feminister och feminazister.Du kan säkert själv räkna vilka som är vilka.

2010-09-04 @ 00:40:51
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: KALMAR MUSLIM

hej Thoralf Alfsson fin bild med svenska flaggan o koranen :) såna får du se mer av.. ahaha!! det lovar jag. muslimerna tar över sverige! finns bara en gud o han kallas ALLAH.

2010-09-10 @ 20:09:20
Postat av: norrlids killen

Toralf vad har du emot Norrliden. Om du skulle ta och resa dig från datorn och komma ut hit så skulle du få se att Norrliden är en av världens vackraste ställen. alla är trevliga barn leker här och där allt är frid och fröjd. vill ge dig ett tips till slut innan du kritiserar något ta reda på fakta själv inte det någon annan skrivit om för det kan bli 10 ggr värre än vanligt. ps jag har kastat alla sd s valblanketter runt om i Kalmar :D

2010-12-28 @ 22:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0