FLERA BOTTENNAPP AV BAROMETERN

BOTTENNAPP 1

Efter att jag lusläst både lördagens och måndagens Barometern kan jag konstatera att ansvariga på tidningen inte lyckats skriva en enda rad om det mycket grova överfallet och tortyr som David von Arnold utsattes för i Malmö på fredagskvällen. Det fick mig att skriva följande insändare till Barometern under morgonen.

”Barometern mörkar igen

I fredags begicks ett mycket allvarligt brott i Malmö med starka politiske förtecken, ett rent hatbrott. Ännu har jag inte kunnat läsa en enda rad om detta hatbrott i Barometern. Den unge sverigedemokraten som kandiderar för Sverigedemokraterna i Malmö överfölls av två maskerade knivbeväpna män i sin egen lägenhet, som sedan misshandlade och torterade honom i hans hem under 20 minuter. Ett hakkors skars in i pannan med kniv på den unge mannen. Innan dessa båda gärningsmän lämnade lägenheten stal de även hans pengar och dator. I Sveriges Radios nyhetssändningar kallade man det för ”en rispa i ansiktet”.

Detta är det allvarligaste brottet mot någon svensk politiker sedan Anna Lindh mördades. Ändå väljer en hel rad tidningar att mörka detta besinningslösa brott. Jag är förstummad!

Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat i Kalmar”

BOTTENNAPP 2

Sverigedemokraterna har köpt annonsplats på Barometerns webbsida som skulle visas från måndag till torsdag. Dock har denna annons varit osynlig under hela måndagen. På Östran däremot ligger vår webbannons uppe hela tiden. 

Frågan är om ansvarige utgivaren Gunilla Sax har klippt till med ett förbud likt det som TV4 utfärdade angående vår valfilm.

BOTTENNAPP 3


Kommentarer
Postat av: kalle

tidningsfolket agerar precis som folket i parodifilmen " idiocracy".hoppas nåt gnagardjur biter av elledningen till barometerns tryckeri. är det nån mening med att ha tryckerier som producerar skittidningar?

om alliansen mot Sveriges befolkning och stasiblocket vill indoktrinera och kontrollera är det ju exakt som i filmen "idiocrasy" redan nu!

googla och tryck på videor så kan Ni se den på webben gratis. skrämmande lik om hur Sverige är nu.googla även på "1200 miljarder" och se den filmen på webben gratis och lagkigt. så förstår man varför makteliten byggt upp organisationer och ger bidrag till afa,mfl de vill fortsätta mjöla folket på skatt till att förse sina egna fickor och ständigt nya personer lockas till att stödja och få del av de feta förmånerna i nya projekt och organisationer.-de svaga på ålderdomshemmen får betala notan i form av besparingar och vanvård till döds. man ger mycket sömnmedel och sen dör de i lunginflammation när de inte får komma upp.

2010-09-13 @ 22:20:09
Postat av: Fredrik

Är bedrövligt!

Hoppas verkligen Sverige och dess medborgare ser det och lägger rösten på SD!

2010-09-13 @ 22:52:10
Postat av: HenrikP.

Anledning: De vill inte hjälpa SD in i riksdagen för allt smör i småland....vilka små människor de är.

2010-09-13 @ 23:20:33
Postat av: Cavatus

Det är synd på alla trän som huggs ned för att trycka och tillverka Barometern. Sådant slöseri borde förbjudas. Visst, tidningen kan vara bra att tända i pannan med. Men om det bara handlar om det kan man lika gärna ta de gratis annonsbladen till sådan verksamhet. Jag förutspår en omfattande tidningsdöd i Sverige inom 10-15 år. Sanna mina ord!2010-09-13 @ 23:27:07
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Dumle

Är det en cliffhanger? Bottennapp 3 avslöjas i morgon???

2010-09-13 @ 23:42:40
Postat av: Anonym

Minns att en sosse också fick ett hakkors i pannan för några år sen. För jävligt!!

2010-09-14 @ 00:32:16
Postat av: Tomas

Postat av: BABEN

Angående sossen som fick ett hakors inristat, detta är vad som hände.

Tjejen i fråga var aktiv inom SSU i norrbotten.

Hon påstod att hon överfallits av ett gäng unga

nazister.Dessa skulle enl henne, ha fasthållit

samt hotat henne till livet,på grund av hennes

politiska engagemang inom SSU.Det hela avslutades

med att dem ristade in ett hakors i hennes kind.

Lokaltidningar hade krigsrubriker,alla de stora

rikstidningar skrev om detta.Polisen satte in alla resurser.Bland annat lät man alla värnpliktiktiga

som låg inne på dåvarande Ing 3, ställa upp sig

för indifikering inför denna dam.

Efter bara några dagar, skrevs inte en rad i tidningarna.

Vad hände???

Polisen kom fram till, att enda möjligheten att rista in ett hakors på det sätt som detta var gjort.Det hade hon gjort själv framför en spegel!!!!

Den gången på nittiotalet,Krigsrubriker i tidningarna.2010 med verkliga överfall,inte en rad!! Våra svenska journalister borde skämmas

ögonen ur sig.

2010-09-14 @ 08:24:05
Postat av: h

Thoralf, den 20 september så kommer Barometerns och andra tidningars reportrar stå som svansviftande hundar utanför din dörr lismande grattulerande och vill ha dina kommentarer. Töm slaskhingen över dem och be dem drå åt helvete.

2010-09-14 @ 08:36:35
Postat av: AWSvensson

Vist hade man haft farhågor ,men det finns gränser även i fantasin. Att hela denna masshysteri bland mediafolk och politiker från riksdagspartierna skulle få dessa sandlådefasoner i det så kallade demokratiska landet Sverige 2010 kunde man som sagt inte i sin vildaste fantasi förutse. Detta bara för att ett parti vill normalisera den svenska asylhanteringen till ett genomsnitt av EU:s. DDR där stod det ena d:et för demokratisk , så nog kan det ordet få en annorlunda innebörd.

Nu är det bara upploppet kvar av detta maratonlopp, bit ihop, och förtidsrösta uppmanas de över hundra så ni inte snubbla på målsnöret.

2010-09-14 @ 10:16:17
Postat av: Måns

Vilken panik inom PK för vad folk ska säga om den förda politiken. PK-itern beter sig som yra höns och PK-media drar sitt strå till stacken genom att mörkar resultaten från skolvalen.

I Timrå t ex så förkunnar skolledningen att resultatet kommer att bli hemligt fram till efter valet.

På Gotland så har en förgrämd sossepamp förklarat att det inte finns några problem med invandringspolitiken och att således eleverna har röstat “FEL”.Man tar sig för pannan.På tv4 igår gjorde förtalsorganisationen EXPO - som består av ett gäng gamla kommunister - ett stort nummer av att det fanns medlemmar inom SD som läste FEL litteratur.Man tar sig för pannan.

Man måste gå tillbaka till 1800-talet för att finna exempel på något sådant i västvärlden, exempel på av staten betalda organisationer som registrerar medborgarnas konsumtion av olämplig litteratur.Det var många stora författare som protesterade mot sådant.Nu får vi damma av deras böcker och sprida valda delar bland det svenska folket.Det är en bomb som PK apterat!

2010-09-14 @ 10:56:13
Postat av: Skånepåg

Från Barometern."SD stort parti när niorna röstade".

Postat av: Kalle

>Thoralf

Visar inte Barometern den SD annons som ni kommit överens om så uppfattar jag det som kontraktsbott.Stäm dem. Ibland måste man ta den striden!!!Låt Gunilla SAX klippa av den gren hon sitter på som ansvarig utgivare.

2010-09-14 @ 11:27:57
Postat av: Skånepåg

Nu har den där Alexander Louhichi på nytt gjort bort sig ”så det stänker om det” i en ny insändare i Barometern där han skriver: ”Mitt mål är att skapa ett bättre samhälle för alla i Sverige. Inte bara för muslimer och invandrare utan även för svenskar som enligt mig ingår i den svenska identiteten.”Någon skriver i kommentatorsfältet följande utmärkta svar: ”Så du har insett att Sveriges urinnevånare tillhör den svenska identiteten! Underbart att höra för mig som svensk av minst elfte generationen. Tack så inihelvete mycket för din generositet och omtanken!”Killen är inte mer värd att ta på allvar än en pajas!

Postat av: Ronny

Ja det va fasen vad Alexander var generös, att även svenskar inräknas i hans nya "land". Jag undrar om Judar, homosexuella, och frånskilda kvinnor även ingår där?

2010-09-14 @ 12:03:10
Postat av: Thoralf A

SkånepågJag har idag skickat ett genmäle till Barometern där jag tackar för hans ödmjukhet och att vi svenskar även får ingå i den svenska identiteten.

2010-09-14 @ 12:04:09
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

Min avslutning i den förra kommentaren rättas till: "Killen är inte mer värd att ta på allvar än en pajas, men vad mer att vänta med Nasim Malik som mentor"!Han har tidigare uttryckt sig följande beträffande Malik: ”Han gav mig möjligheten att skicka in insändare och gav mig tips på vad jag skulle UTELÄMNA i mina texter för att inte skapa för stora motsättningar.” Läs denna mening några gånger så att ni verkligen inser innebörden i detta!

2010-09-14 @ 12:42:45
Postat av: Måns

PK-iternas desperation bara tilltar. Nu är det bodström som klantat sig genom att bjuda en femtonårig tjej på vin. Själv trodde hon att det rörde sig om ett möte om arbetslösheten för ungdomar. Det var det som hon var inbjuden för.Det var för övrigt Bodström som höll kapten klänning om ryggen.Ja tänk vilken bristvara sunt förnuft och omdöme är bland våra herrar.

2010-09-14 @ 13:45:13
Postat av: Göran Andersson

...Bodström,...femtonårig tjej,...vin,..."kapten klänning"......jaha,....jojo.

2010-09-14 @ 14:31:34
Postat av: Trisse

Uppmana till annons och köpstopp av alstret.

2010-09-14 @ 17:42:57
Postat av: J B Doe

Om någon t ex hittar en stor svamp i skogen, ja då finns det plats för både text och bild i Barometern. Men om ett hatbrott riktat mot vår demokrati begås, då ställer sig saken annorlunda.

Man förstår att det är en fråga om prioriteringar.

2010-09-14 @ 18:27:58
Postat av: Göran Andersson

Det finns fler "ömsinta" redaktioner än Barometerns. Jönköpingspostens t.ex.

2010-09-14 @ 18:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0