EN MILJON BESÖKARE!Är det dags att lägga ner bloggen när man nått en miljon besökare?

Nej, självklart inte. Om ca två veckor kommer vi få lön för mödan.

Jag har även skickat ett "tips" om denna händelse/drömgräns till de lokala tidningarna men att de skulle nappa på detta och skriva några rader om min blogg och det stora antalet besökare är knappast troligt. Den som följer med i media ser ju själv med egna ögon hur vi utestängs från tidningarna.

Ett exempel är att Barometern mer eller mindre dagligen rapporterar om opinionsläget men aldrig redovisar Sverigedemokraternas siffror.


Vart tog Sverigedemokraterna vägen? 

BJÖRN SÖDER OCH KENT EKEROTH gästar Kalmar på tisdag klockan 13:30 på Larmtorget. Skall bli intressant att se om Barometern tar med detta på "DET HÄNDER". Eller om Sverigedemokraterna även utestängs från detta.


Kommentarer
Postat av: Gerhard

Grattis Thoralf!

Kämpa vidare med din blogg.

Den är en verklig inspirationskälla.

2010-09-03 @ 23:44:48
Postat av: Sven Duva

Grattis.

2010-09-04 @ 00:27:42
Postat av: Robin Shadowes

Att PK lyckats få till en smärre skandal med rasistiska förtecken angående Sd-bloggaren Per TK Wahlberg påverkar åtminstone inte mig. Nu lär visserligen hans ínlägg vara bortplockat men enligt Fria Tider så var det tydligen inte hans egna ord, utan han hade tydligen bara citerat användaren Varnagel på Flashback. Nu råkar jag själv vara avstängd från Fb men jag minns Varnagel mycket väl. Visst, karln är nazist men so what? I en sann demokrati skall alla röster få komma till tals, även misshagliga sådana. Jag uppskattade att det ffortfarande var rätt högt i taket på Fb tills för ungefär ett par år sedan. Jag menar, jag lärde mig rätt snabbt vilka som var nazister, kommunister, mångkulturalister and so on. Är man bara medveten om sådant så funkar inte indoktrineringen. Jag tänker m a o fortfarande rösta Sd. Lycka till. Har skaffat mobil så nu kanske jag också får tillfälle att dokumentera valfusket.

2010-09-04 @ 00:29:57
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: OT

Grattis Thoralf! Nu skall vi "ta det tillbaks: http://www.youtube.com/watch?v=-bwqxrv3_Y4" vårt land.Själv tror jag mig ha övertygat, ca fem personer sedan valet 2006 till att rösta på SD. Detta innebär att om andra lyckats lika bra i genomsnitt så kommer SD att gå från ca 3% i valet 2006 till 15% i valet 2010!En lite försiktigare bedömning av det hela ger vid handen att SD bör komma in i riksdagen med god marginal. Valresultatet borde bli på ca 10% för SD!Alla som besöker bloggen borde göra samma överslagsberäkning som jag gjort; Det borde ge vid handen ett rimligt valresultat.För övrigt kan jag bara säga att det är en ketchup effekt på G. PK-banditerna bör kontemplera följande: "Domsavsigelse mot Quisling i Eidsivating Lagmannsrett ": http://www.youtube.com/watch?v=yOQOT3axaPs

2010-09-04 @ 00:30:26
Postat av: Stefan D

Tack för en bra blogg Thoralf..och lycka till i valet!

2010-09-04 @ 01:32:31
Postat av: S-E Karlsson

Grattis Thoralf ! Många här på bloggen gissar på hur många procent SD ska få i valet , själv tror jag iallafall vad det gäller Högsby kommun att SD kommer att storma fram ! Morning, morning .

2010-09-04 @ 05:16:23
Postat av: Fredrik

Får hoppas att bloggen fortsätter även efter valet oavsett om vi kommit in eller inte.Mycket bra och givande att man får se att det inte bara är "jag" som känner oro och ilska över hur vi slumpar bort landet till och på människor som ser det som nåt dom ska utnyttja till 100% utan att behöva tillföra nåt.

2010-09-04 @ 06:28:03
Postat av: Essendon

Angående om att Jimmie Åkesson utmanar Andes Borg på ekonomidebatt:Tar Borg debatten, så vinner Åkesson eftersom Åkesson har fakta och sanning!Tar Borg inte debatten, så vinner Åkesson eftersom Borg är rädd för fakta och sanningen!Öppet mål och guldläge för SD!Det där med att kasta skit på sin motståndare och få stöd av media, kommer att

slå tillbaka med full kraft. Värre och, ruskigt mycket värre än vad dessa tror!Hög tid att signalera vit flagg för media och politiker, smällen och förnedringen för dessa blir inte fullt så stor!Grattis Thoralf till framgången med din blogg!

2010-09-04 @ 06:44:31
Postat av: Fredrik

Mycket bra läsning om vad som sker i våra skolor idag! Som läraren skriver: Att dessa får kasta ur sig precis vad somhelst är märkligt!?Detta är Sverige och vänsterfacismens makt som måste bort ur det politiska utrymnmet!Rösta SD

Postat av: sten

Stort Grattis till dig och din framgångsrika blogg. Hoppas att SD nu tar sig in i riksdagen med god marginal.

2010-09-04 @ 07:24:57
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Hipp, hipp hurra, Thoralf!

Du är redan "kryssad" av frugan och jag!

Lycka till på Helgeandsholmen efter den 19 september, 2010!

2010-09-04 @ 07:27:47
Postat av: Zalgonenko

Grattis Thoralf!Du är riksdagsman om en månad!

2010-09-04 @ 07:32:36
Postat av: Tony

Grattis!

2010-09-04 @ 07:53:49
Postat av: Tomas

Tror f-n jag smäller av snart. Öppnade Östran och på sidan tre står fjanten Nasim Malik med Alexander ifrån Vilks föreläsning med en koran inlindad i vår Svenska flagga. Jag spyr på detta fruktansvärda dravel. Finns det någon annan religon i världen än islam, som utan vidare skulle elda upp vår flagga om de inte får som de vill?

Äckligt är det.

Östran har jag gratis ett tag till. Sen åker den samma väg som Barometern. Rakt åt helvete.

2010-09-04 @ 08:01:36
Postat av: Stefan A

Thoralf får blogga om riksdagsarbetet senare, så vi får veta hur det går till i denna församling, visade riksvalsedeln från SD för en inbiten sosse häromdagen, blev lite intresserad när han såg att det var vanligt folk med vanliga arbeten, han har heller ingen dator så den enda info;n han får är från den våldsamma demoniseringen av SD som fulmedia kör, och det är klart då går det inte att bilda sig en egen uppfattning.

2010-09-04 @ 09:25:46
Postat av: Nimbus

Det var intressant att läsa att Alexander och Malik kunde anordna en fest i skolans matsal samt använda köket helt själva. När vår lokala idrottsförening ville låna matsalen och köket i en annan skola för årsmöte med lättare förtäring (90% var ungdomar från den skolan) var det omöjligt på grund av hygienregler från Miljö och Hälsa i Kalmar Kommun, endast behörig personal fick använda köket iklädda speciella kockkläder enligt Haccp-regler från EU hävdades det. Men det är klart, det är nästan endast etniska svenskar i vår förening, hade vi varit muslimer hade vi väl haft en gräddfil förbi alla regler!

2010-09-04 @ 09:30:06
Postat av: jeppe

Grattis till miljonsträcket. Din blogg växer och växer. Gammelmedias lögner och förvansklingar är snart slut. Sanningen segrar alltid till sist.

2010-09-04 @ 09:38:26
Postat av: Lotta

@Tomas & Nimbus Lägger in en länk till artikel i dagens Östran. Någon som för sitt inre kan se några etniskt svenska personer stå med en bibel inlindad i exempelvis en pakistansk flagga? Inte det?

Postat av: Stefan K

Tack för länktipset Lotta!

Är det inte förbjudet att visa upp religiösa symboler tillsamman med svenska flaggan? "Svensksymboler" som Tors hammare, runskrift och Karl XII får inte bäras offentligt och att visa upp vår flagga är bara tillåtet i idrottssammanhang och stora högtider. Vid andra tidpunkter är man nationalist och det tillåts inte i vårt land.Jag skrev ett inlägg i tidningen om saken, men räknar inte med att den publiceras.Henrik Rydström mår säkert illa nu när han får se hur vår kära flagga, men den han själv avskyr, publiceras på bild i Östran.Ett tv-tips till dig Lotta och er andra.

Agenda i Svt 2 nu på söndag kl. 21.15

Ur programinformationen:

"Hur mycket ska religionen få styra? På kursen i svenska för invandrare krävde en grupp ortodoxa muslimer att alla kvinnor skulle sitta bakom skärmar i klassrummet - och skolan sa ja. Först efter drygt två år lyckades skolan få kvinnor och män att sitta tillsammans. Debatt mellan Katri Linna, Diskrimineringsombudsman och Dilsa Demirbag-Steen, författare."

2010-09-04 @ 10:10:23
Postat av: Allemand

Grattis för miljonresultatet. Nu gäller det att skrapa ihop ett par miljoner röster också.

2010-09-04 @ 10:26:03
Postat av: Måns

I morse var det öppenhjärtigt värre på TV4. I soffan satt en sosse-pamp och en fd moderat minister, Ander Björk.Utan att skämmas det minsta så erkände dessa välgödda politiker att frågan om invandringspolitiken tigs ihjäl för att liksom hindra folk från att få upp ögonen för SD.Uppenbarligen har PK-iterna gjort omfattande väljarundersökningar enligt vilka SD skulle tjäna på en demokratisk hantering av invandringspolitiken i valrörelsen.Klart att politikerna värnar om sina löner, arvoden och feta förmåner… Men att förtrampa demokratin är att gå alldeles för långt.

Sen kommer det ju även en dag där sanningen uppenbaras för medborgarna…

2010-09-04 @ 10:28:29
Postat av: Cavatus

Gratulerar till det goda läsarresultatet! Nu har jag visserligen inte din blogg med på flygbladen, men jag tror folk kan leta sig vidare i bloggrullar när de väl fått in en fot i bloggosfären. För många är det en helt ny värld som öppnar sig när det ser att det finns folk som inte är eniga med riksdagspartierna i många frågor.Har skrivit lite om flygbladskampanjen i senaste blogginlägget. Ännu ska vi inte dra ned på krafterna, men läs gärna och låt er inspireras av Ceasars energi.Jag önskar alla en god och trevlig flygbladsutdelarhelg. Ska själv till Värmland över helgen och är givetvis laddad med klisterlappar och annat som kan komma väl till pass när man passerar anslagstavlor och annat.

Postat av: Lasse

Grattis till miljonen !Förväntar mig stora reportage från Barometern, Östran, Smålandsnytt och Radio Kalmar !!!!!!Även Barometern har idag en bild i pappersupplagan där Alexander Louhinchi lindar in koranen i den svenska flaggan. Varför inte även på nätet ?Alexander säger sig inte vara politiskt engagerad. Samtidigt ligger enligt en annan bild sossarnas muslimfjäskande tidskrift på bordet.

Politikerna som var gäster fick ej dela ut någon reklam. Nej såklart det var ju redan utfört av ett i förväg utvalt parti.Var är alla riktiga moderater ?

Är det ingen som reagerar ?Jag kryssar dig Thoralf !!MVH

Lasse

2010-09-04 @ 11:01:52
Postat av: j-å

De här Alexander och Malik kan ordna integrationsmöten tills det växer mossa i röven på dem, men så länge som dom viftar med Koranen och kopplar mötena till sina seder å bruk, då backar svensken.

Åtminstone de svenskar som förstått vad Koranens skrifter betyder.Har talat med tusentals(tror jag) "invandrarvänliga" svenskar, men ingen av dem har läst Koranen. Hur kan de då veta vad de släpper "inpå livet".Svensken vet heller inte hur viktig Koranen egentligen är för muslimerna. De tror att en muslim står i förhållande till Koranen som svensken förhåller sej till Bibeln. De kan tyvärr inte ha mer fel.

2010-09-04 @ 11:46:38
Postat av: Robin Shadowes

"Utan att skämmas det minsta så erkände dessa välgödda politiker att frågan om invandringspolitiken tigs ihjäl för att liksom hindra folk från att få upp ögonen för SD."Dom borde kontemplera över världshändelser som den franska revolutionen, Mussolinis och Quislings öde. Dom tror kanske att dom är "untouchable" men i verkligheten är ingen det.

2010-09-04 @ 12:24:07
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

@Stefan KTack för TV-tipset det skall jag definitivt se. Lägger också in 2 länkar, en från vardera kvällsblaska. Första handlar om en zigenare? Som ger sig på bankchefen i rena ilskan eftersom hon stoppades från att ut föra bankärende eftersom hon saknade legitimation . Den andra handlar om röstmibulusering i Futtja där man hotar med attSD kommer in i riksdagen om folk inte röstar: http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article7725732.ab#like

Postat av: Lotta

Hmm det är inte lätt att skriva inlägg på min iPhone. När inläggen blir tillräckligt långa kan man inte se vad man skriver. Det skall vara röstmobilisera i Fittja och utföra bankärenden och inget annat.

2010-09-04 @ 12:37:51
Postat av: Notarien

Grattis Thoralf! Jag är seglare och gillar att kryssa. Då tar man sig fram mot vinden. Det kan vara jobbigt. Men tillslut vänder vinden och blåser med. Då går det lättare framåt. Den 19:e blir det också kryss, på dig, på valsedeln. Sedan blir det medvind!

2010-09-04 @ 12:40:23
Postat av: Kalle

Grattis Thoralf. Du gör ett toppenjobb med din blogg.På flera sajter har jag sett att SD motarbetas med bortagande eller saboterande av SD valsedlar i röstningslokaler. För att bevisa sådana avskyvärda bortaganden uppmanas vi att fotografera eller videofilma som bevis.Är det lagligt att fotografera eller videofilma i valokaler??? Kan valförättarnen eller dess personal stoppa det??? Om man undviker att få med folk på fotografiet eller videofilmen??? Vad säger lagen om det???Är det någon som vet???Rösta på SD!!!

2010-09-04 @ 13:02:14
Postat av: Stefan K

Som jag befarade i mitt inlägg 10:10.

Östran har inte publicerat mitt inlägg som var snarlik första stycket i inlägget.

Borde vara en befogad fråga, men inte i pk-media.

2010-09-04 @ 13:11:51
Postat av: lassekolja

"Lägga ner blogg"? I h-e heller, jag har ju redan kryssat Dig på den gula R-valsedeln just med tanke på att jag vill ha täta rapporter om vad som händer i Riksdagen efter valet!

KÄMPA PÅ, NU TAR VI DOM!!!

2010-09-04 @ 13:17:29
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: OT

I en snar framtid, kommer vi att se tillbaka på denna tidsperiod i Sveriges historia och säga om Sverigedemokraterna - I en land styrt av kaos, mot omöjliga odds, vågade ett parti stå emot!Sverigedemokraterna ser ut att få förstärknning från en nordman: "FrP-veteran går med i Sverigedemokraterna. Jørn L. Stang som representerat Fremskrittspartiet i Stortinget och under många år varit en ledande politiker i Østfold har nu valt att gå med i Sverigedemokraterna." Se http://frianyheter.wordpress.com/2010/09/04/frp-veteran-gar-med-i-sd/Tack Norge, Danmark, Finland, England och USA för era historiska exempel på SISU (en förmåga att aldrig ge upp).Norge: "Max Manus": http://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

Danmark: "Flammen & Citronen": http://www.youtube.com/watch?v=-eYEpKeF8X0

Finland: "Rukajärven tie": http://www.youtube.com/watch?v=wBeONkw7lRs

England: "finest hour": http://www.youtube.com/watch?v=LsKDGM5KTBY

USA: "A Time For Choosing": http://www.youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8

2010-09-04 @ 13:19:22
Postat av: Måns

En miljon tittare har sett utfrågningen av Fredrik Reinfeldt - Men hur många har sett SD:s valfilm? Säkert mindre än så, men det bör understrykas att de som sett filmen gjort detta genom en aktiv handling,: genom att klicka sig fram till filmen.I det sammanhanget bör sägas att det är väldigt få av PK-iterna, det må vara politiker eller folk i media, som nu vågar försöka lura väljarna med ett kategoriskt: “SD har ingen chans, dom kommer inte in och en röst på SD är bortkastad“.Tvärt om sa till och med Anders Björk att “ SD har goda chanser att komma in”Vid förra valet så var det många, många som drog sig för att rösta på SD därför att dom bedömde det som en bortkastad röst.

Hade alla sympatisörer verkligen röstat så hade SD kommit in även vid förra valet.Därigenom kan man säga att uppräkningsfaktorn ( skillnaden mellan resultat och prognos) egentligen är väsentligt större än vad som framgår.Bland annat därför så tror jag fortfarande att SD kommer att bli större än mp och v tillsammans.

2010-09-04 @ 13:46:28
Postat av: Rättvis

PK-iterna är redan i färd med att smida ränker mot väljarna. Så säger Mats Odell i TV4 att SD knappast kommer in i Riksdagen. Naturligtvis är syftet att lura i väljare att en röst på SD är bortkastad.Sen bjuder Odell in mp att delta i en borgerlig regering. Allt för att lura väljarna. Lura väljarna att inte rösta och lura väljarna genom att sätta demokratin ur spel.

2010-09-04 @ 14:25:28
Postat av: Stefan

Grattis!!

2010-09-04 @ 14:34:45
Postat av: S-E Karlsson

Kom ihåg att de tre filmerna där Jimmie Åkesson

talar på SD:s hemsida är alla textade för att hörselskadade och döva ska kunna ta till sej vad Åkesson säger ! Toppen SD - television !

2010-09-04 @ 21:14:38
Postat av: Robin Shadowes

OT, det finns även andra filmer som behandlar samma tidsperiod, dels den holländska Zwart Boek (Black Book) och Hollywood-filmerna Defiance och Valkyrie. Alla filmerna handlar om motstånd mot en ond regim.

2010-09-05 @ 02:01:19
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Hanna

Sluta prata ill om lslam! det finns så mycket att prata om än lslam.Vad har koranen att göra med svenska flaggan? Det är bara politiska propaganda..vill ni veta om lslam skulle jag rekommendera er att läsa själva koran, finns på svenska. SD:s party bygger på HAT av vissa folk grupper..nämligen muslimer och jag tycker de vill bara hjärntvätter svenska folket genom att säga att muslimerna är hotet till detta land.Tvärtom!

2010-09-11 @ 15:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0