CHATT PÅ BAROMETERN

Länk till min chatt på Barometern idag.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Mer valfusk från sossarna. Den här gången i Huddinge.Chatten får MVG!

Postat av: Petra

Jag är sååå glad att jag ska flytta ifrån den här staden!! speciellt nu, när era äckliga tidningar dimper ner i brevlådan och man får veta att en så sjuk person som du bor här och sitter i kommunen!.. fy fan. Hoppas verkligen att SD försvinner för gott inom en snar framtid.

2010-09-09 @ 14:02:36
Postat av: S-E Karlsson

Petra , det kan du glömma !

2010-09-09 @ 14:05:19
Postat av: Magnus S

Kanske om du blundar och sticker huvudet i sanden lilla Petra.

2010-09-09 @ 14:09:16
Postat av: Essendon

Bra chat!

Raka besked och inga politiska omsvängningar!

Det lyser igenom lite, att några har förutfattade åsikter om SD. Gammelmedia har säkert varit orsaken.

Några, troligen politiska motståndare med uppsåt att ”ställa” Thoralf, kammade noll.En bra chat där många fick en fräschare beskrivning av SD, än vad som nu är fallet!

2010-09-09 @ 14:15:53
Postat av: Bulb

Håller helt med Petra. Du är ett svin, och i din chat läste jag att du inte ville att homosexuella skulle få adoptera, varför?

2010-09-09 @ 14:23:05
Postat av: S-E Karlsson

Petra du kunde tydligen inte låta bli att läsa det du fick i brevlådan , nyfikenheten tog över .

2010-09-09 @ 14:23:09
Postat av: Allemand

Bra svar, Thoralf. Märkligt att du fick komma fram men man får vara glad för det lilla.

2010-09-09 @ 14:27:03
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bästa Petra,Vi som röstar på SD önskar Dig lycka till i Rosengård, Bergsjön, Tensta, Vivalla eller andra "mångkulturella" ställen!

2010-09-09 @ 14:33:05
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bäste Bulb,Varför inte göra sällskap med Petra och "gulla" en aning med "mångkulturen"?

Muslimerna i "mångkulturens" Sverige är väldigt förtjusta i homosexuella så Du kan nog söka tröst i Islam, då!

Lycka till!

2010-09-09 @ 14:36:16
Postat av: krister

petra och alla ni andra som tycks hata demokrati

sd kommer in i riksdagen så jag tycker att ni ska börja förbereda er resa till nått muslimskt land för er fortsatta kulturberikning och låta svenskar leva som svenskar och då är även indvandrare välkommna om man vill leva som en svensksd2010

2010-09-09 @ 14:41:34
Postat av: Skånepåg

@ Petra och delvis Bulb/knölenJag blir också glad att du med din inställning flyttar och kanske kommer att konfronteras med en hårdare verklighet än vad vi än så länge har i den här småstaden. Då kanske du också kommer att inse, att vad som står i den "äckliga tidningen" är något som man borde ta lärdom av.Hoppas bara att du inte får uppleva vad två av mina avlägsna kvinnliga släktingar fått uppleva i form av misshandel och våldtäkt av invandrare från Balkan och Mellanöstern. De hade samma åsikter som du till för några år sedan och tyckte att det som jag berättade om vad som sker och inte nämns i massmedia var ren och skär lögn.Två av gärningsmännen blev åtalade och att i unga år tvingas att leva med skyddad identitet, när man vet att en hel klan försöker hämnas, kräver stor försiktighet inte bara av flickorna utan även av oss släktingar och vänner för att inte röja flickornas numera skyddade identitet. De har nu en helt förändrad personlighet och blir aldrig samma glada och utåtriktade flickor som tidigare. De as-n lyckades inte ta livet av dem, men märk väl de tog livet ifrån dem!

2010-09-09 @ 14:57:37
Postat av: Bulb

@Skånepåg, så du menar att en svensk inte kan göra det eller vadå? Jag är själv svensk in i botten, men alla mina kompisar är invandrare, mina föräldrar är höginkomstagare, men vi bor i en förort, gissa varför? Jo för att vi har våra vänner här, här slipper man rasister och homofober. En svensk kan lika gärna göra det du säger.

2010-09-09 @ 15:03:54
Postat av: Zalgonenko

Om Petra & Bulb skulle börja använda sina små grå så skulle de snart rösta SD de också.

Kryssa Thoralf den 19:e!

2010-09-09 @ 15:07:12
Postat av: Rättvis

Petra, du borde läsa på och sätta dig in i SD:s politik. Det säger jag därför at allt tyder på att du är lurad av PK.

Tänk bara hur PK ljuger för att skapa en passande bild av mpJa, mp har med medias hjälp lanserat en bild enligt vilken partiets representanter inte är yrkespolitiker.Större lögn kan inte visas upp. Vetterstrand har ALDRIG jobbat med annat än med politik. Per Garthon, en av partiets tongivande politiker, och med rötter i sextiotalvänstern har varit politiker sedan början av sextiotalet.Och så skulle man kunna fortsätta uppräkningen. Men media fortsätter att hålla dessa skojare om ryggen så att de ska kunna lura väljarna.Så sov på saken Pettra, läs SD-kuriren i lugn och ro så kommer Du nog att inse att SD har rätt.

2010-09-09 @ 15:07:25
Postat av: Skånepåg

@ BulbJo vi svenskar brukar mobilisera hela klaner för att hämnas när någon blir fälld för ett brott. En typisk svensk företeelse eller hur?Du tycks vara mycket dåligt insatt i den enorma överrepresentationen beträffande våldtäkter av personer från MENA-länderna. Fram t.o.m. 2005 presenterades detta av BRÅ, men när statistiken blev "för besvärande" togs denna bort.I Oslo presenterade den norska polisen statistik i somras över de 85 senaste överfallsvåldtäkterna. Samtliga var utförda av personer från MENA länderna och samtliga offer var norskor. Med stor sannolikhet är avvikelserna i förhållande till Sverige inte stora.Det som jag skrev om är fakta och har inget med att det skulle kunna utföras av andra. Detta är givetvis oväsentligt i sammanhanget.Din beskrivning av din egen situation och att du har det si och så, brukar dyka upp här på bloggen som ett sorts försök att bortförklara den verklighet som finns och bevisar inte ett dyft. Jo, möjligtvis din egen totala aningslöshet om vad som nu händer i samhället i stort!

2010-09-09 @ 15:20:25
Postat av: Bulb

Aldrig att jag skulle rösta på SD @Rättvis,nästan alla människor är lika värda, alla. Mördare eller ej så har de fortfarande ett värde. Rasister har dock lägre värd e för mig, för ni sparkar på folk som ligger ned. Folk som redan haft ett helvete till liv. Om Sverige råkar i krig, och vi behöver någon annanstans att bo, tex Afrika eller dylikt, klart som fan ingen släpper in oss om ni beter er som ni gör nu.

2010-09-09 @ 15:20:30
Postat av: AWSvensson

Bulb, man kan inte bygga en politik på att du känner några invandrare som du tycker är trevliga. Politiken bygger man på oantastliga fakta , alltså försök se saken i ett vidare perspektiv. Det Skånepåg beskriver har invandrare som aktörer, alltså kan det inte har gjorts av svenskar.

2010-09-09 @ 15:23:26
Postat av: Bulb

@AWSvensson, man kan inte bygga en politik bara för att du känner en andel svenskar som du tycker är trevliga, exakt samma sak, det finns rövhål till svenskar med.

2010-09-09 @ 15:26:41
Postat av: Skånepåg

@ Bulb"det finns rövhål till svenskar medJo men visst, det bevisar du utan tvekan med dina intelligenta och välformulerade kommentarer!

2010-09-09 @ 15:31:32
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

"Bulb" är en bortskämd "snorunge" med AFA eller Expo komplex. Uppfostrad av 68-vänsterns generation, vilka givetvis inte lever som man lär, utan som de flesta av den generationen lever som välförsörjda inom den offentliga sektorn genom skattebetalarna!

Man älskar invandrare och då gärna vänsterextremister!

Men samtidigt, mellan skål och vägg, deklareras, att "inga invandrare på våran gata för då sjunker värdena på våra fastigheter"!

Usch, vad jag är trött på denna "rödvinsvänster" vilka, i smyg, alltid dyrkar "Mammon"!

Blir dessa "parasiter" aldrig gamla nog för att dö ut?

2010-09-09 @ 15:44:12
Postat av: krister

petra o co

titta på denna film tycker du fortfarande samma sak tycker jag synd om er

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/09/muslimerna-blockerar-stadsdelar-nar-de-ber-i-paris/#disqus_threadsd2010

Postat av: S-E Karlsson

Jo det finns rövhål till svenskar med och har alltid funnits men varför ska vi importera fler ?

2010-09-09 @ 16:03:34
Postat av: AWSvensson

Bulb, jag är besviken. Du får flytta ner några klasser , vi kan inte ägna den här bloggen åt att reda elementära grundläggande kunskaper åt dig. Men du är välkommen till nästa val så hjälper vi dig tillrätta.

2010-09-09 @ 16:12:27
Postat av: TB

"Jonas: I era budgetförslag så säger ni att staten ska finansiera väldigt mycket genom att begränsa invandringen. men enligt riksdagens sida går endast 4,8 mdr till integration OCH jämställdhet. Hur kan ni då säga att det kostar 100-tals miljarder?"Finns det såhär okunniga människor? Missar till och med området Migration som ligger på 6-7 miljarder årligen. Det är bara Migrationsverkets egen budget. Sedan går den stora majoriteten av socialbidragen (ekonomiskt bistånd) till utrikesfödda. Lägg där till utbildning, praktik, sjukvård, kultur och välfärdssystemets ersättningar såsom sjukpenning, pension och så vidare och så vidare.

2010-09-09 @ 16:40:00
Postat av: Annica

Jag missade chatten :(

2010-09-09 @ 16:50:20
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Rättvis

TB Ja hur stor del av kriminalvårdens budget är relaterad tillcden havererade "flyktingpolitiken"?

2010-09-09 @ 16:59:35
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

härlig blogg!! :Dhttp://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-09-09 @ 17:01:33
URL: http://ghattas.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

Jag förstå att detta tar stort utrymme i anspråk men istället för att länka till Merit Wager:s blogg så tar jag det hela .Valrörelsen och migrationsfrågorna

Är det av rädsla för SD som det är så lite tal om migration i valrörelsen? I vilket fall som helst,,,Alliansens linje är rätt enkel: arbets- och försörjningslinjen gäller, med det lilla tillägget att de mindre partierna i Alliansen genom sina respektive krav vattnade ur försörjningskravet för anhöriga till en papperstiger.Nyamko Sabuni (FP) föreslog också i augusti (bl a artikel i GP den 17/8) att invandrare med låg utbildning skulle erbjudas låglönejobb. Detta fick – givetvis – Kalle Larsson (V) att gå i taket. Och Lars Ohly (V) skingrade för några dagar sedan alla skuggor av tvivel genom att utropa att med de rödgröna så ska alla som fått nej på en asylansökan ges amnesti, och dessutom ska reglerna för ”humanitära skäl” – dvs ”synnerligen ömmande omständigheter” – ändras. De som faller under ”humanitära skäl” är, som de flesta förstår, inte tillskott till arbetsmarknaden – det är de sjuka och svaga som menas med det begreppet. Sällan har väl skiljelinjerna varit tydligare.Först Sabunis utspel. Hon pekar nämligen på ett problem som hittills varit undanskuffat av en av de mest seglivade myterna på den svenska arbetsmarknaden – och upphovet är faktiskt hennes statsrådskollega Carlgren, som en gång var GD för Integrationsverket. Då – i seklets början – skrev Integrationsverket en rapport om invandrare och arbetsmarknaden, som blev läst på samma sätt som fan läser Bibeln. Integrationsverket fann att invandrare utbildningsmässigt står sig väl i det industrialiserade IT-landet Sverige. Det var bara det, att de hade tagit med alla invandrare i bilden – nordbor, tyskar, amerikaner, etc osv. När den rapporten valsat i media i ungefär en dag var målgruppen ”invandrare” översatt till ”flyktingar och deras anhöriga”.Alla somaliska boskapsskötare, alla afghanska hemmafruar, alla kurdiska lantarbetare med erfarenhet av småskaligt jordbruk blev över en natt upphöjda till civilekonomer, sjuksköterskor, gymnasielärare och lastbilschaufförer. Och att döda den myten har varit hart när omöjligt. Varje gång man varit i närheten av att ta kål på myten, så har orsaken till varför asylsökande och deras anhöriga har så svårt att komma in på arbetsmarknaden i det industrialiserade IT-landet Sverige alltid avfärdats med förklaringar som ”strukturell rasism”.Och hur blev det med uppehållstillstånd på grund av arbete under 2009, det första året med arbetslinjen öppnad även för personer utanför EU? Jo, av 14.363 beviljade tillstånd kom 453 från asylspåret, alltså 3 % (källa, Migrationsverkets statistik för 2009). Även om några av dem som fick tillstånd på asylskäl också hade skaffat arbete, så förstår de flesta att asylspårets bidrag till arbetslinjen är rätt marginellt.För asylspårets folk måste man som regel vänta tills de i Sverige fått utbildning. Billigare är det också med den riktiga vägen. För de som får arbetstillstånd kommer från Indien och Kina och Brasilien och USA och de ansöker med alla handlingar på bordet och passen i ordning, och om de får tillstånd så tar de flyget hit. De börjar inte med att kosta pengar som inskrivna på en mottagningsenhet med sagor om att de tappat passen på vägen.Men Kalle Larsson vill inte kännas vid att asylspårets folk och deras efterkommande anhöriga i det stora hela har låg utbildning. Han vill tydligen inte kännas vid någon arbetslinje alls. Och Lars Ohly bryr sig inte. Vad Ohly säger rent ut är att: inte bara ska det inte vara någon arbetslinje, det ska inte vara någon försörjningslinje heller. Och genom att säga att alla som fått nej på sin asylansökan med något slags automatik ska ha ”amnesti”, så handlar det inte om en asylprövning heller. Och vad återstår då? Med Ohlys resonemang behövs det ingen ändring av begreppet ”synnerligen ömmande omständigheter” eftersom alla som söker asyl ändå ska ges tillstånd – oavsett om det finns asylskäl eller inte.Så Alliansens inställning översätter jag till att ”arbets- och försörjningslinjen gäller, och för dem som kommer via asylspåret får vi anpassa oss till vad som är praktiskt möjligt efter deras förutsättningar”, medan de rödgröna anser att ”who cares, för vår offentliga sektor klarar allt”.Migrationsverkets käre GD borde kanske studera det här lite närmare – när han vill prata om arbete så åker han nämligen till asylenheterna. Han tror alltså själv att asylspåret är ”the main thing”. Han kunde kanske börja med att läsa sitt eget verks statistik.

2010-09-09 @ 17:05:32
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman donar och fixar i valaffischverkstaden:Man kan älska utan kärlek

Man kan gråta utan tårar

Man kan mörda utan krut

Man kan leva utan att arbetaGå med i Ung Vänster nu

2010-09-09 @ 17:15:18
Postat av: AWSvensson

GoG , ett så vackert poetiskt inslag har jag sett på åratal. Är det renässansen eller barocken eller den nya essensen som inspirerat.

2010-09-09 @ 17:20:26
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Om sanningen skall fram så har det växt fram på

ett narturligt sätt helt utan påverkan från mediaEn dag for bara rullgardinen upp vi, förstod äntligen att man får plats med hur många bokstavs

kombinationer på diagnoser som helst i hjärnan.Vi kände att vårt bidrag till den proktologiska

diskussionen ovan måste få en poetisk motvikt.

Inte minst med tanke på "Höj ribban" och Jonas.Förresten AW Svensson skall man ha 4 el 8 centiliter

sprit i en grogg till en chimpans?

2010-09-09 @ 17:38:48
Postat av: Anonym

Roligare blogg? Fixar bloggdesignen till en bilig summa ! hör av dig ! / caroline

2010-09-09 @ 17:45:14
URL: http://fiveinches.blogg.se/mm
Postat av: Gubben o Gumman

Idag hörde vi något märkligt på radion (reklam)."Dom gamla skall känna sej som gäster på hemmet"Så stod i Barometern att dom gamla fick skita i byxan på Oxhagshemmet pga av personalbrist.Man får verkligen hoppas att kärringen Lingmert inte är politiker.Förresten AW Svenssson vad är en socialdemokrat?

Ordet förekom i slutet på radioreklamen.2010-09-09 @ 17:46:14
Postat av: AWSvensson

GoG , ni talar som en kombination av Kristina Lugn och Ingvar Bergman , dock utan elementära kunskaper i berusning, bananlikör för bövelen.

2010-09-09 @ 17:48:24
Postat av: Leif

Bulb tror du verkligen att en svensk eller för den delen vit har samma värde eller respekteras likt en svart i Afika?Jag tror att du behöver åka dit och jobba/bo där ett tag så dina ögon öppnas.2010-09-09 @ 17:55:13
Postat av: Micael Foghagen SD-kandidat Kalmar

>Petra m.flInte i något inlägg av er ser jag någon konstruktiv kritik av vår politik. Det är bara usch, hemskt, främlingsfientligt osv.Jag vill ge dig en praktisk liknelse som du/andra gärna får tycka till om.Vill du ha 90-100% skatt i Sverige? Att tycka en rimlig skatt är inte samma sak som att vara emot skatt.Nästa fråga är självklar och jag vill inte skriva dig på näsan, men att vara emot massinvandring är inte samma sak som att vara emot invandrare.Det är på just den punkten som du/likasinnade begår det grövsta misstaget. Det är okunnigt men nu har du chansen att bemöta mig och Sd. Gör gärna det konstruktivt så vi får igång en seriös debatt.mvh

Micael Foghagen sekreterare för Sd-kalmar2010-09-09 @ 18:01:30
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Agående berusning så får vi inte gå

i närheten av droger för doktorn.

"Det räcker så bra som det är" sa han ?Bananlikör ,hur fan skall vi få ner bananerna i

mandarinlikörsflskorna,mandarinerna kan man ju pressa ned direkt i Skogsstjärnan.Du har helt rätta angående oss Lugn och Bergman ingen förstår oss heller.

2010-09-09 @ 18:05:33
Postat av: Dille i Momåla

Hur ska de rödgröna kunna hålla ihop? Den frågan måste ställas när det nu uppdagas att det finns en allvarlig spricka i Miljöpartiet. De lokala partitopparna vill ha samarbete med alliansen och går ut med detta i media. Detta dementeras emellertid av Peter Erikson och hans partisekreterare.Tänk om bara skuggan av en sådan spricka skulle uppdagas i Sverigedemokraterna, tänk hur media skulle hugga in …Men nu är det knäpp tyst.http://sverigesradio.se/cgi-bin/international/amnessida.asp?programID=166&Nyheter=0&grupp=3724&artikel=3997987

2010-09-09 @ 18:34:16
Postat av: Stefan K

Så "bulb" bor i en förort för att slippa homofober och rasister?

Varför har du och dina föräldrar då valt en förort utan muslimer?Du erkänner att du är svensk, samtidigt som dina partikamrater hävdar att det inte finns något "svenskt".Alla dina kamrater är invandrare. Varför har du inga svenska kamrater? Trivs du inte ihop med svenska ungdomar eller trivs de inte ihop med dig?Dina föräldrar är höginkomsttagare och det säger mig att den förort du bor i inte tillhör de mångkulturella i våra större städer. Rätt eller fel?Du har säkerligen inte upplevt verkligheten i dessa mångkulturella områden där bränder, upplopp, stenkastning och våld är vardagsmat. Rätt eller fel?Är du förresten så gammal att du arbetar och betalar skatt, eller står dina rika föräldrar för din försörjning?

Om du är med att betala världens högsta skatt kanske du undrar vart dina pengar går?

2010-09-09 @ 18:34:26
Postat av: Ulla Fökk

Skolan idag

Postat av: Lotta

Bulb? det betyder väl glödlampa och det vet ju alla vad de är fyllda av, vakuum.

2010-09-09 @ 19:06:58
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508
Postat av: Robin Shadowes

Petra och bulb, välkomna till Rosengård, Slöddertälje, Landskrona, Hammarkullen, Borlänge, Tensta m fl mångkulturella paradis. Komsi komsi och låt dig bli rikligt kulturberikad av vinstlotter, pensionsräddare, hjärnkirurger, raketforskare och jippiesvenskar i allmänhet. Eller är du yyterligare en hycklare, halal-hippie och pladderhumanist som planerar flytta till Söder, Östermalm eller Vellinge? LOL

2010-09-09 @ 19:44:02
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Stefan K

Från ett reportage om sossarnas dörrknackning i Rosengård ur kvällens Rapport.

En muslimsk kvinna som jobbar för sossarna och hyllade islam:

"Jag gick med i socialdemokraterna för att...vi har samma ideologi".

Nu vet vi det!

2010-09-09 @ 20:00:35
Postat av: Lotta

@ThoralfMycket bra chatt. Dessutom var insändaren i dagens Barometern lysande.

2010-09-09 @ 20:01:04
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508
Postat av: Skånepåg

@ LottaTack för tipset om Thoralfs utmärkta insändare. Passar på att länka dit.

Postat av: Robin Shadowes

"Nino: Hoppas ni får 1 röst !!!!!

Thoralf Alfsson: Tyvärr lär du nog bli väldigt besviken!"Vilken härlig jippiesvensk! Framtiden för Sverige sådana som Nino.

2010-09-09 @ 20:36:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Lotta

Måste bara kommentera Maria Snatterstrand på TV just nu. Hennes man flyger ofta mellan Sverige och Finland. Alla vet hur mycket avgaser flyget släpper ut. Maria Snatterstrand säger då att hon och hennes man kompenserar detta faktum med att bland annat köpa ekologiskt. Överför man detta resonemang på exempelvis mig själv som aldrig flyger borde detta innebära att jag kan köra väldigt mycket bil. Det borde ju gå på ett ut. Vad vill då MP och de gröna göra? Jo höja bensinpriset. Maria Snatterstrand vill alltså att jag skall stå för kompensationen av hennes mans resande. Vilken hycklare.

2010-09-09 @ 20:36:52
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508
Postat av: Lotta

@SkånepågJag trodde inte den fanns på nätet så det var mycket bra att du länkade. Tack för det.

2010-09-09 @ 20:39:58
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508
Postat av: Skånepåg

@ LottaNär vi ändå är inne på chatt, så kan jag passa på att länka till Björn Söders Chatt på SVTSydnytt i dag. Även här MVG!Roligare att kalla henne för Snatterand, vilket jag tycker passar bättre.Du ställer mig beträffande den där länken till YT. Mig inte förstå vitsen?????

Postat av: Gubben o Gumman

Maria drar snart till "invandrafria" Finland

Kalle bakom flötet Larsson flyttar till Norge.

Sannolikt kommer han att bli utvisad efter att

ha föreslagit export av Norsk olja till Irak.Egentligen var det ju synd att "Smedby-jihad" inte

stannade till vid torgmötet så att Alfsson kunde

givit honom ett pris för den bästa valaffischen

för SD alla kategorier (Svenska flaggan o Kåranen)Kunskap dillar detta stolpskott om titta på länken

till Läraranas tidning så förstår du vad denna killes problem är samt att skolresultaten i Kalmar gått ned från 13 till 42 plats,passa på att skriv några rader om detta i Östran som skriver om detta.

80% av Kalmars befolkningökning utgörs av jippiesvenskar som Johan Persson skryter med.Sooseslogan i år är framåt med Kalmar,inget kan

vetenskapligt vara mera fel,"Halvan" Persson

är mycket okunning samt ekonomiskt samhällsfarlig.Den som vill rädda Kalmar från indergång röstar

definitivt inte på sossarna,skall bli ett rent nöje

att se dessa diktaturens kreatur gör ett skitval.

Kalmar har en längre väg att vandra, finns lite för

mycket degskallar i byn.Notera alla oikofobers anledningar och åtgärder.

Då i Östra Småland,köp en foliehatt Kennerfalk.

Politikerna i Lärartidningen pratar om ökad modersmålsundervisning,mot att kasta ytterliggare

stålar isjön talar Wikipedia IQ -snitt världen.

2010-09-09 @ 21:05:53
Postat av: Skånepåg

Eftersom G&G tagit upp det här med IQ och Wikipedia flera gånger, så lägger jag in en länk till den URL som jag tror han avser?Postat av: Lotta

@Skånepåg

Länken jag har och har haft i mina senaste inlägg går till inslaget med muslimer som tagit över gator i Paris för att be. Den funkar när jag klickar på länken? Funkar den inte så finns den att se på PI.

2010-09-09 @ 21:19:28
URL: http://m.youtube.com/#/watch?v=P4j1pvqs508
Postat av: Skånepåg

Nop funkar inte, men jag har förhoppningsvis lagt in den du avser?

Postat av: Lotta

@Skånepåg

Ja det är rätt klipp. Den behöver spridas tycker jag. Tack för hjälpen.

2010-09-09 @ 21:30:30
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Får du in den länken i Östran samt

en länk till lärarans tidning i ämnet skolproblem.

Så har ju alla som vill diskuttera svenska skolan

en bra grund att för en relevant diskussion.

Dessutom har ju inte SD skrivit materialet.Man kan inte låta mindre kluriga diktera vilkoren varken politiskt, el på gator och torg.Sverige är mycket illa ute ekonomiskt och teknologiskt,titta på Kalmar 80% av befolkningökningen är jippiesvenskar skolresultaten

dyker från 12 till 43 plats.Det är inte nog med att "Halvan"Persson förstör

kommunens ekonomi på sikt ,även skolan går åt helvete,men Kalmar skall kanske ha svart taxiförare och torghandlare som motorer.Mätningarna ljuger inte, däremot oikofoberna speciellt i S o V,det man gör mot skattebetalarna är vidrigt se Thor-alfs kostnader för kommunen.

Lägg sedan till en kille som mackan vid rodret.Ju fler socialdemokrater med låg tankepotensial vi

får bort från Rosenbad dessto bättre,landet är

framme vid den punkten sjunka el flyta.Prata om vinstlotter el nationalekonomiska högvinster är oförskämt mot svenska löntagare.

Svenska pensionärer svenska ungdomar svensk räddningspersonal och många många flera.Dom flesta politiker idag skiter i Sverige bryr sej

bara om sin egen plånbok och förmåner.

2010-09-09 @ 22:14:10
Postat av: S-E Karlsson

Just det G&G en del politiker vill höja bensinen med 49 öre !

2010-09-09 @ 22:18:30
Postat av: AWSvensson

Politik handlar om prioriteringar.

Demensvård eller bedrägeribarn.

Valet är ditt den 19 september.

2010-09-09 @ 22:34:52
Postat av: OT

Den franska nationalsången är en fröjd för öronen på franska men låtom oss hoppas vi slipper sjunga den på svenska - La Marseillaise: http://www.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

2010-09-09 @ 22:56:25
Postat av: Göran Andersson

Behagliga svar på Barometerns chatt. Tyvärr kan jag inte kryssa Dig på valsedeln. Har sedan en tid bestämt mig för att kryssa överstelöjtnant Stellan Bojerud. Emellertid, lycka till i Riksdagen, båda två!

2010-09-09 @ 23:19:28
Postat av: Thoralf A

GöranDet viktiga är att din röst hamnar på SD!

2010-09-09 @ 23:29:56
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: kalle

nu har valfusket polisanmälts. men ddr-polisen säger att de INTE kommer göra nåt!

http://na.se/nyheter/2.2503/1.946105-sahlins-valskola-polisanmaldhoppas foxnews,cnn, mfl internationella tv bolag följer dikturlandet Sverige. som nu blivit ett terroristplantskola för hela Världen.

tjetenier driver sin terrorwebbsite från Sverige.

2010-09-09 @ 23:39:17
Postat av: Krillz

Thoralf, jag har en personlig fråga.

Jag vet att du genom din politik ständigt möts av tvivlande, arga, oförstående och antidemokratatiska människor och en orättvisa som heter duga. Att ständigt behöva förklara samma saker om och om igen eftersom genomsnittsvensken inte verkar förstå ert budskap. Att SD ständigt, ständigt särbehandlas och mobbas i media och av kartellen till etablerade partier. Förljugandet är totalt. Känner du aldrig hopplöshet och att du har lust att ge upp och lämna det Sverige som vi har idag?

2010-09-10 @ 11:06:44
Postat av: Gubben o Gumman

SE-Karlsson : Klart besked av sossarna i TV4 igår

Bensinskattehöjningen skall gå till skolelever som

pga social eller etnisk tillhörighet inte hänger med i skolan,vilka det är får var och en räkna ut själv.Facit finns annars på den pedagogiskt färglagda

bilden Wikipedia IQ-snitt världen se länk.Sverige har fått en ny skatt Ali Babaskatten.

Denna tages ut via bensinpumpen.Denna skatt har fått ordspråket att kasta pengarna i sjön en helt ny betydelse åtminstone om man

skall se det faktabaserat.

2010-09-10 @ 11:27:41
Postat av: Anonym

En av många frågor som politikerna undviker att svara på”Vi vill ha en ansvarsfull invandrarpolitik, sade Lars Isovaara. Exempelvis har finska migrationsverket 300 anställda. Svenska har 3.500. Beskyller någon finnarna för att vara ett grymt folk eller att vara elaka mot invandrarna? ” / Lars rs Isovaara/

2010-09-10 @ 12:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0