BOTTENNAPP 3 AV BAROMETERN

Idag anordnar Barometern debatt i Kalmar. I sin artikel skriver de att alla partier i fullmäktige är inbjudna. Frågan är om de menar kommunfullmäktige eller landstingsfullmäktige eller till och med båda.

Eftersom vi Sverigedemokrater inte fått någon inbjudan till denna debatt och frågestund gissar jag att deras kriterium för att delta är grundat på de partier som ingår i landstingsfullmäktige. Det är nämligen så man argumenterar på Barometern för att rättfärdiga sitt urval.

Barometern har de senaste veckorna haft ett uppslag i tidningen under rubriken ”Valet 2010”. Jag har ställt frågor till journalister på Barometern varför inte SD för vara med i de frågepaneler som är med i stort sett dagligen. Svaret är att det bara är de partier som sitter riksdagen som får vara med när det gäller frågor i rikspolitiken. När det gäller landstingspolitiken är det bara de partier som sitter i landstingsfullmäktige. Ett enkelt och bekvämt argument för att hålla SD utanför! Ett argument som snarare hör hemma på dagis och i sandlådan än på länets största tidning.

När det gäller dagens debatt så är det den politiske chefredaktören Ulf ”bärsärk” Wickbom som håller i trådarna. Det kanske är orsaken till att vi utestängs från debatten.

Jag har inte glömt hans ledare i början av maj månad och jag kommer aldrig glömma den heller. Så länge Ulf Wickbom är verksam kommer jag vid lämpliga tillfällen påminna honom om denna ledare. Möjligtvis består utestängning av SD från debatt av rädsla för att jag skall citera från hans pinsamma ledare.


Här är ett litet smakprov.

”Hur tänker du (Jimmie) göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

Kommentarer överflödiga!

Trackback
RSS 2.0