ALEXANDER LOUHICHI

Politiskt Inkorrekt har gjort en väldigt bra sammanfattning av Alexander Louhichi och till viss del även Nasim Maliks olika utspel i Kalmar med bland annat mina blogginlägg som grund. Inte minst de tokigheter som kommit efter Lars Vilks besök i Kalmar förra veckan.

Länk till artikel PI

Kommentarer
Postat av: Magnus S

Ber om ursäkt om jag agerar off topics; Men man kan rösta här (på svt) på vilken valfilm som är bäst och SDs leder :)http://svt.se/2.128339/1.2135276/har_ar_partiernas_valfilmerAlexander Louhichi bör hejda sina kameler lite. Med tanke på vad som utspelade sig i Uppsala; http://www.youtube.com/watch?v=wewLqjWSVZ8&has_verified=1Polisen ville bara i ett tidigt skede på ett så trevligt sätt det bara gick föringra sig om leg på några som kanske skulle kunna bli upprörda över yttrandefriheten i deras nya försörjarland och skapa samma scener som i Uppsala. (Varför stannar de inte hemma istället?)Tack vare detta polisiära agerande slapp vi kanske dessa scener. Tack svenska polisen!

Postat av: Skånepåg

En oerhört bra sammanfattning i PI och som framförallt understryker hur Barometerns och Östrans journalister vill visa sig på ”styva linan” genom snyftartiklar om den stackars muslimen Alexander. Visar verkligen hur lågt man kan sjunka i den politiska korrekthetens namn och att man fullständigt struntar i att man i samma veva å de grövsta smutskastar poliser, som gör sitt vardagliga jobb för att enbart trygga evenemanget.Att den här Alexander har en egen och dold agenda, kommer vi tyvärr säkert att få se mer av i framtiden. Den tidigare i år avlämnade kravlistan till kommunen om positiv särbehandling av islam och de avslöjande ”visdomsorden” han fått av ”skinkmackan” Malik, säger egentligen allt vad det handlar om och vad han har för framtidsvisioner!

2010-09-07 @ 10:13:35
Postat av: Ludvig

Som vanligt, väldigt synd om muslimerna. Vi har sett förut att dom endast kommer på föreläsningarna för att bråka. Som sagts, vi kommer säkert att få se mer av denna Alexander i framtiden.

2010-09-08 @ 13:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0