AFTONBLADET HÄNGER UT ANDERS LEANDER

Så fort denna brottsprovokation utförts av Aftonbladet ringde Anders till mig i Stockholm och berättade vad som hänt. Jag meddelade detta till alla närvarande SD-politiker omgående under onsdagskvällen så att det kunde gå ut varningar om dessa ytterst oseriösa journalister från Aftonbladet till alla Sverigedemokrater, dessutom fick även PI tips om det inträffade.

Aftonbladet har försökt med detta på minst en ytterligare Sverigedemokrat i länet.

Anders Leander tog redan kontakt med polisen under torsdagen för att anmäla detta men man ville att han skulle avvakta med anmälan till att Aftonbladet publicerade sitt ”scoop”. Då skulle det finnas flera åtalspunkter enligt polisen. Anmälan är nu gjord till polisen.

Sedan vill jag passa på att nämna några detaljer som Aftonbladet utelämnar. Dagen efter att Aftonbladet ringt och kommit med sitt erbjudande ville de bjuda Anders till ett hotell i Kalmar men Anders tackade nej till detta möte då han inte var intresserad av deras erbjudande. Därför åkte detta team hem till Anders Leander istället för att försöka få sitt ”scoop”.

Anders Leander är sjökapten och jag tror att han är ganska välbetald i förhållande till många andra och därför tror jag att han inte var så lätt att ”muta”. Däremot var han säkert intresserad av möjligheten med fler jobb till sin hemkommun.

Sedan glömmer givetvis Aftonbladet bort att nämna att Anders Leanders sambo kommer från Ukraina. En liten detalj som Aftonbladet döljer väl.

Aftonbladet har med denna brottsprovokation visat sitt rätta jag och det får förhoppningsvis konsekvenser för tidningen. En anmälan till pressombudsmannen bör dessutom också göras av Anders Leander.

Aftonbladet behöver dessutom inte ringa mig för en intervju i framtiden, den möjligheten har de nämligen förlorat genom sitt agerande mot Anders Leander och deras agerande senaste veckan.

Dessutom är Jan Helins försvar till varför han bor i ett svenskt homogent bostadsområde i Bromma rena självmålet av Aftonsbladets ansvarige utgivare Jan Helin. Läs hans svar.

"Hej Leif. Jag bor i ett villaområde som är lika homogent som de enklaver du beskriver. Vi hålls ihop av att vi jobbar mycket, lägger sjuka pengar på bilar och resor, har fina trädgårdar som vi inte hinner sköta och kan varenda avsnitt av Solsidan. Det är vanligt i hela världen att människor som är lika vill bo nära varandra. Och ofta är det saker som jobb och intressen som gör att man gillar varandra. En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det. Jag är upprörd över de som menar att just deras svenskhet måste gälla för alla. Så menar till exempel Sverigedemokraterna. Därför gillar jag olika."

Jan Helin.

Det är tack vare denna sjuka journalistik som Jan Helin "lägger sjuka pengar på bilar och resor". Sätt stopp för detta genom att bojkotta tidningen.

O.B.S.

Missa inte TV-programmet om Fanerdun (Kinaprojektet) i Kalmar, klockan 20:00. Visst är det märkligt att detta program visas en vecka efter valet. När vi sett det kanske vi förstår varför!

Kommentarer
Postat av: Lars Rosén SD

Anders Leander, du har mitt stöd till 100%. Rätt att göra polisanmälan. Blev mer taggad än någonsin att jobba mot " tjuvsamhället ".

2010-09-26 @ 14:36:05
Postat av: S -E Karlsson

Som ngn skrev nästa lördag borde det bli en tyst minut mot våldet mot sverigedemokraterna någonstans i Kalmar län ! Jag har möjlighet att ställa upp !

2010-09-26 @ 15:13:01
Postat av: leifer

Snacka om dubbelmoral från Jan Hellin. Han försvara att han bor med bara svenskar, men vill tydligen inte låta alla andra ha möjlighet att göra det. Sen skriver den tidning han representerar om segregation, då även segregerat när det är "rika områden för etniska svenskar". Det är uppenbart att han inte tänkt igenom vilket mångkulturellt samhälle han egentligen talar för och hur det ska fungera i praktiken. Det är också uppenbart att Jan Hellin lever segregerat och monokulturellt. Hur var det med mångfald berikar???

2010-09-26 @ 15:28:12
Postat av: kalle1

hög tid att se över det statliga pressstödet!

Skall verkligen skattepengar, miljoners miljoner gå till tidningar som verkligen missbrukar sin pressetik.Hoppas SD kuriren kan bli utskickad till varje hushåll där partiprogrammet förklaras och informerar folk om vad partiet står för. en saklig samhällsinformation har folk rätt till nu när tidningar och tv medvetet förvränger bilden och uppviglar till att diskriminera och hota och tom döda folk som har en politisk uppfattning.helt förbjudet enligt FN. Nu borde Danmark hjälpa till att lyfta frågan. det kommer annars bli många som kommer få riskera sätta livet till pga av politisk förföljelse.

vem vet vad som planeras bland SD motståndare, vem vet vad som kommer hända de som stod på medlemslistan som spreds på internet.SKYNDA ER INNAN EVENTUELL NY ATTACK SKER MOT NÅGON SD POLITIKER.

SVT Måste informera allmänheten nu snabbt att SD är INTE ett hot mot någon av landets befolkning.staliga televisonen har som plikt att informera sakligt om det nya partiet. annars är det ett brott mot sändningstillståndet.Det behövs en ny stor rikstäckande tidning som skriver opartiskt och sanningsenligt.där styrelse och redaktioner byggs upp på nytt.fram till dess så bör dessa, indoktrineringens kreatur som nästlat sig in i TV redaktioner och tidningsredaktioner granskas.

det finns ju alltid en ansvarig utgivare på tidningen, på tv redaktionen även på TT-redaktionen bedrivs vilseledning och indoktrinering.

att förtala ett parti som valts in på demokratiska grunder är allvarligt. att dessa medier även får statliga stöd gör det ännu allvarligare.

2010-09-26 @ 15:29:03
Postat av: Gotiska Klubben

Spela mer på deras planhalva!SD borde t ex kräva att Nationalmuseum lämnar tillbaka de stulna ryska ikonerna till de ryska kyrkorna som plundrades under Ryska revolutionen.En skandal i svensk historia. Detta skulle få tyst på Aschberg en stund.Input här: http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/06/28/slakten-ar-varst/

Postat av: Zalgonenko

Jaa! Bra att bojkotta AB!

ALLA SD-representanter borde bara svara:

"Aftonbladet är inte en seriös tidning"

vad än reportrarna frågar. Varje försök till närmande borde besvaras med exakt samma fras. Hela tiden!2010-09-26 @ 15:48:26
Postat av: Anonym

Hultsfred är en av de få kommuner där SD minskat. Men gudskelov, i valdistrikt LÖNNEBERGA går SD framåt. Och tacka för det, Emil var säkert Sverigedemokrat sitt hjärta

2010-09-26 @ 16:15:24
Postat av: Henrik Agerhäll

Åk hem till Aschberg och tryck upp en kamera i ansiktet på honom och fråga ut honom om hans journalistiska metoder....Bor för långt från Stockholm själv så jag kan inte vara med...

2010-09-26 @ 16:25:05
Postat av: Roberth

Helin ska inte ha en krona. Denna fega ynkliga människa som satt och ljög på publicistklubbens möte. Jag mår illa av Aftonbladet. Detta är nog bara början är jag rädd.

2010-09-26 @ 16:29:02
Postat av: kalle1

tack Henrik för all bra arbete för fädernelandet.

hoppas det kommer nån ny "samhällsinformation till hushåll" som kan publiceras till varje hushåll i Sverige nu när SD är ett parti i riksdagen.

alla medborgare i Sverige skall ha rätt till att få saklig och opartisk information.

och en postförsändelse utan sd -logga är nog än så länge enda sättet. postbärare vägrar ju dela ut om det står SD på kuverten och tidningar och tv förvränger och förtalar.men ett invalt demokratiskt parti har väl rätt att skicka ut fakta till sina medborgare. så låt nåt departiment sammanställa en informations folder.sedan kan varje person välja vilken uppfattning man vill ha för första gången utifrån ofärgad fakta.

2010-09-26 @ 17:06:13
Postat av: Måns

Aschbergs farfar, Olof Ashberg, bolsjevikernas bankir borde verkligen granskas. Men det verkar inte som om PK är intresserade av kommunismen och dess ondskefulla historia.På SvD kommentera har jag några gånger hänvisat till Olof Aschbergs memoarer, utgivna på Bonnier förlag.

Men aja baja, kommunismens historia är inte PK så att kommentaren togs bort ögonabums.Lustigt nog har en rysk-judisk dissident, Vaksberg, skrivit en bok, “Herrar och lakejer” där Aschberg nämns och boken är utgiven av SvD.Men det hjälper inte, man ska likväl tiga om kommunismens historia på SvDI alla fall finns det några intressanta detaljer om Olof Aschberg i boken vilka Vaksberg luskat fram i något arkiv.Jag ska försöka finna dessa uppgifter och återkomma.

2010-09-26 @ 17:27:36
Postat av: Alias

Ett annat sätt att utföra en brottsprovokation vore att en journalist hos Aftonbladet ikläder sig en SD-tröja och därefter tar sig en nattlig promenad i Hjällbo. Om hans tillstånd efter detta initiativ av grävande journalistik medger den insats som krävs för att författa en tidningsartikel så kan nog denna artikel ge en fördjupad insikt om problemen i denna typ av bostadsområden.

2010-09-26 @ 17:28:10
Postat av: Erland

Jan Helin borde döpa om kampanjen i sin skittidning. "jag gillar olika - men inte där jag bor"

2010-09-26 @ 17:37:09
Postat av: Stefan K

Utan att vara juridiskt kunnig, så misstänker jag att en skicklig jurist kan finna flera punkter i denna historia som var och en kan leda till åtal och fällande dom.På dom bara. Finns ingen anledning till medömkan och silkesvantar.Frågan är VARFÖR Aftonbladet vill provocera fram ett brott?Politiskt Inkorrekt har en artikel om fallet som torde vara rent pinsam för Helin och hans tidning.

Postat av: kalle1

reagerar på tv4 indoktrineringstv, om Anders Lago total förvrängda verklighetsuppfattning.såg inslag på PI.

1:

hur är det möjligt alla vet ju att det är extremt svårt att få jobb i Sverige för det finns inga jobb kvar snart. ändå sägs det i tv4 att det behövs invandring för industrin behöver arbetskraft!

det är ju tvärt om indusrin vill ju bli av med folk och istället ha bemaningsföretag med temporära jobbperioder.Lögn nr 2: Sverige har 50 procent läkare med utbildning utomlands.med flit har det utbildats för få Svenska läkare och de få platser som funnits har invandrare kvoterats in. se Karolinska institutet som följd regeringens önskemål att ha 50/50 procent av studenter med utländsk härkomst-

de sökande till tandläkar och läkarlinjen som haft oturen att ha svenska namn har fått NEJ. så dessa har tvingats utbilda sig i polen,tyskland,danmark.sydeuropa. innan de blir för gammla.janne josefsson bevisade i uppdrag granskning att läkarlegitimationer delas ut utan att de kan kolla om den sökande verkligen har läkarutbildning. andra länder har inte sina sudenter på data utan bara pappersintyg som går att förfalska.tom ministern littorin har fixat falska utbildningsintyg.

2010-09-26 @ 18:07:25
Postat av: Ronny

DN och SvD har artiklar idag om säkerhetsläget i Riksdagen. Man är mest oroad för merkostnaden nu när SD har kommit in. Man skiter alltså i människor men ondgör sig över kostnaden p.g.a SD. Fy fan vilka medier vi har. Även här pådyvlar man en negativ bild av SD. SvD idag:"Med hotbilder mot Sverigedemokratiska ledamöter förändras riksdagens säkerhetsarbete. Men hur mycket dyrare det blir vill varken riksdagens säkerhetsavdelning eller Säpo svara på."

2010-09-26 @ 18:16:05
Postat av: KalmarPågen

( Postat av: S -E Karlsson

Som ngn skrev nästa lördag borde det bli en tyst minut mot våldet mot sverigedemokraterna någonstans i Kalmar län ! Jag har möjlighet att ställa upp ! )jag ställer upp!!2010-09-26 @ 18:23:26
Postat av: Förkastad & förnekad

@ "Men gudskelov, i valdistrikt LÖNNEBERGA går SD framåt. Och tacka för det, Emil var säkert Sverigedemokrat sitt hjärta"Hujedamej sånt parti Sverigedemokraterna var!Hör nu på go’ vänner så ska jag för er berättaVad ett parti gjorde det är nu länge sen.Men nog lever minnet kvar i Sveriges sköna dalar,Katthult lönneberga det var partiets hem.Hujeda mig sånt parti det var, ej värre tänkas kan ochSverigedemokraterna var det namn partiet bar, ja SD hette det.Refr. Sing Du-del-dej sing du-del du-del dej.Sing Du-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.Hör nu på, go’ vänner så ska jag för er berättavad vårt folk gjorde en dag i sköna september,upp i Svea riksdag de hissa SD sitt lilla partistod sen lugnt och såg SD hänga de andra på svaj.Hujeda mig sånt parti det varFast Svea var rätt nöjd,Ty ingen annan svävat harPå denna höga höjd.Refr. Sing dudel dej sing dudel dej sing dudel dudel dej.Sing dudel dej Sing dudel dej hujeda jeda mig.Musik: http://www.youtube.com/watch?v=V_68sjWe3XI

2010-09-26 @ 18:26:23
URL: http://www.aftonhoran.se
Postat av: Hajen

Varför är länken till SD Kuriren bruten?

2010-09-26 @ 18:53:10
Postat av: leifer

Erland sa

Jan Helin borde döpa om kampanjen i sin skittidning. "jag gillar olika - men inte där jag bor"Den var riktigt riktigt bra! :)

2010-09-26 @ 18:58:20
Postat av: Jonny

"Sverigedemokraterna avser att använda riksdagens utredningsstjänst för att reda ut massinvandringens kostnader. Det är ett lovvärt projekt; samtidigt har åtskilliga akademiker inom humaniora och statsvetenskap kulturmarxistiska kopplingar och många av statens institutioner som t.ex. BRÅ har helt förbrukat sitt förtroende vad gäller saklighet och korrekthet. Debattören och motpolskribenten m.m. John Järvenpää har därutöver vittnat om hur hans uppsatser har underkänts, inte på grund av bristande vetenskaplighet, utan på grund av bristande politisk korrekthet.Sverigedemokraterna bör därför först beställa en metautredning där utredarna betraktas och politiska korrekt subjektivitet inom statsförvaltningen och akademin kartläggs och utreds. De bör även uppmärksamma korruption med bruket av utredningsbeställningar som SOU:er; det är inte orimligt att förmoda att t.ex. genustroende inom riksdagen använder utredningstjänsten för att beställa genusutredningar och därmed finansiera sina trosfränder inom akademin. Mängden av bisarra SOU:er i genusvansinnets kölvattnet talar för ett omfattande missbruk av detta slag. Genuskritikern Tanja Bergkvists utmärkta arbete talar för detta.En viktig utgiftspost i massinvandringsens fotspår är brottsligheten och efterföljande tolk-, rättegångs-, fängelse- respektive sjukvårdskostnader samt mer långsiktiga konsekvenser av detta som bortfall i skatteunderlag på grund av sjukskrivningar etc.; här är det ytterst angeläget med en metautredning, eftersom det finns en mängd ytterst tveksamma discipliner som överhuvudtaget inte bör användas, som t.ex. kriminologi. I hela västvärlden syftar kriminologin till att trivialisera våldsbrottslighet, driva den falska dikotomin vård/hämnd och skylla allt på det abstrakta ”samhället” och sociala faktorer samt att på olika ohederliga sätt förneka och förminska allmänhetens oro. Se t.ex. Tham och Jerres studie här Svenskarnas syn på straff eller en närmast identisk studie i Danmark Danskerne vil have mildere straffe.Jag är inte insatt i riksdagens utredningsstjänt, men vore det möjligt, skulle det vara högst önskvärt om det gick an att rekrytera utländska utredare i vissa känsliga ämnen och att undvika att människor från ovetenskapliga ämnen som t.ex. kriminologi fick lov att lägga sig i etc.Det är därför på sin plats att be SD att ta det lite lugnt med de nya privilegierna och inte klampa rakt in i det kulturmarxistiska minfältet."

2010-09-26 @ 19:17:36
URL: http://exilen.eu
Postat av: Lotta

Glöm inte TV-programmet Kineserna kommer, just nu på SVT2. Fick just höra Mr Lou säga att " om 10-20 år kan Kalmars befolkning uppgå till flera 100 000 kanske rent av miljoner. Kommunalrådet blev så glad när jag sa det". Snacka om storhetsvansinne.

2010-09-26 @ 20:09:00
Postat av: mudder

Under tiden som jag tittade på programmet om Fanerdun funderade jag på om inte fiaskot delvis kan skyllas på den svenska byråkratin. Kineserna är ju vana vid att jobba snabbt, men här i Sverige kan bygglovsansökningar mm ta evigheter.Av egen erfarenhet vet jag hur fruktansvärt segt det kan vara. Hösten 2006 kontaktade jag "min" sossestyrda kommun för att jag vill köpa en bit mark av grannen. Marken ska jag delvis ha till mitt företag, men kommunen håller fortfarande på och maler detta ärende. 4 år för att köpa lite mark och ärendet är inte klart än. Segt... det är bara förnamnet!!

2010-09-26 @ 21:13:15
Postat av: Stefan A

Varenda kommunpolitiker borde bli upprörd av detta, komma och locka med jobb, vilken politiker blir inte intresserade av det, sen visar det sig vara någon jäv.. lekstuga från flinande stockholmsjournalister, fy fn vilka journalistiska höjder de når,Schibsted måste vara nöjda, hoppas Helin åker på en ekonomisk smäll...tror hans dagar inom koncernen är räknade....

2010-09-26 @ 21:23:51
Postat av: Robin Shadowes

Tycker vi borde jobba för att kulturberikningen sprids i hela Sverige. Speciellt borde vi satsa på att stadsdelar där folk som Helin får sin beskärda del av vinstlotter och jippie-svenskar. I synnerhet om dom råkar vara muselmaner. Vi borde även jobba för att godhetsapostlarna till slut tvingas dra sitt strå till stacken och blir tvungna att ta emot ensamkommande skäggbarn i sina egna hem. Stretar dom emot så är det bara att dra fram rasist-kortet.

2010-09-26 @ 23:09:49
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: RL

@ Robin ShadowesBra idé. Mig-verket tycks ju ha obegränsade tillgångar, ett par husköp i Helins bostadsområde hade varit idealiskt ...men problemet är väl att cheferna på Mig-verket redan bor grannar med Helin & co

2010-09-26 @ 23:51:24
Postat av: Notarien

Rasismparagraf splittrar Danmark”Om vi tittar tillbaka på 1930-talets Tyskland så startade judeförföljelserna faktiskt med ord. Man talade nedsättande om den här befolkningsgruppen tills man fick upp en sådan stämning bland folk att man kunde få dem med på de mycket grymma saker som sedan kom att hända, säger imam Abdul Wahid Pedersen”.En klockren beskrivning av hur en ”befolkningsgrupp” i Sverige ”hanteras” just nu 2010!

(Ledtråd: Ej invandrarna…)

2010-09-27 @ 00:09:15
Postat av: Notarien

PS. Vart har Gubben & Gumman tagit vägen? Har de gått under jorden utan bredbandstäckning? Stick upp antennen på en pinne och sänd en kommentar! DS.

2010-09-27 @ 00:11:47
Postat av: Anonym

Varning : förkastad och förnekad länkar till virus?

Aftonhoran.se

2010-09-27 @ 00:31:30
Postat av: Anon

Jan Helin kör som vanligt med sin Gestapo journalistik och försöker hitta saker som inte finns. Det är skamligt att han får hålla på.

2010-09-27 @ 07:23:59
Postat av: Robin Shadowes

Vad de flesta svenskar kanske inte vet är att Pedersen är en konvertit som i Danmark fått ök-namnet Stenings-Pedersen för att han vägrar att ta avstånd från dessa barbariska straff. Som han själv har uttryckt det, blir man muslim så är det "hela paketet" som gäller.

2010-09-27 @ 07:25:33
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: egon

Jag blir så förvirrad, för bara någon vecka sedan var alla människor lika. Vad menar Helin?

2010-09-27 @ 10:17:52
Postat av: S -E Karlsson

Ja,ja men det går hur lätt som helst att sänka på våra pensioner , varför är det inte lika lätt att sänka mängden av invandrare och låta pensionärerna få det dom har rätt till ? Det borde finnas en ruta på skattsedeln där invandringsvurmarna kunde sätta ett kryss att staten får ta uten extra skatt på minst 300:- i månaden till kostnaden för invandringen ! Då skulle det nog snart visa sej om hur det är med människors lika värde !

2010-09-27 @ 10:58:32
Postat av: Maja Dacke

Vad Helin egentligen säger: Jag gillar olika - men älskar lika. Hela kampanjen var ett hugskott från en korttänkt person ... Helin verkar minst sagt schizofren och omger sig med likasinnade lika ...Ni vet väl att flera tidningar har en tävling för gummijournalister som vill komma sig upp - de ger 'snusk'bonus till dravelskribenterna som kan göra de värsta scoopen om SD etc.Men de seriösa journalister som ännu har kvar lite anständighet mår illa och hänger kvar (en del frilansare) för brödfödans skull. När sanningen mer och mer kommer fram till dem ... ja, vem vet. Alla journalister är inte psykopater som tror att Mammon och Den Andre är allenarådande och beundransvärda. De befinner sig i full samvetskonflikt - det är svårt att hitta jobb idag även för dem. De måste hålla käft för familjens skull.

2010-09-27 @ 11:07:50
Postat av: Henrik

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/27/valdsamt-upplopp-i-stockholm-i-natt-media-tysta/

2010-09-27 @ 11:50:04
Postat av: Ronny

Anlagd skolbrand igen, och beskjutning av polisstation! Hur vore det om Aftonbladets/Expressen gjorde lite undrsökande journalistik där! Världens högsta antal skol,dagis,fritidsanläggningar, som eldas upp kanske till en kostnad av MILJARDER om året. Media!!!! Var är ni???

2010-09-27 @ 11:55:16
Postat av: Inge Sandén

@Notarien.

Helt riktig och rättvis analys.

Skrev en komentar för mer än ett år sedan på en blogg glömt namnet,tror mig minnas att innehavaren hette Jorma.

Undras när den förste SD sympatisatören blir mördad?

Efter SD,s inträde i riksdagen har den verliga förföljelsen mot SD börjat likt alla andra,som jag då beskrev.

1)Judeförföljesen i Tyskland började med att det ett antal år föregåtts av hånfulla tillrop av olika slag så som att judar var svin och råttor mm.Resultatet av denna ondsinta ordkampanj utlöste den s.k."Kristallnatten.

2)Innan hutterna mördade en miljon tutsier hade de i all sorts media smädats och kallats för kackelackor och helt plötsligt var det fritt fram att mörda tutsier.

3)Kommunisterna har kört samma race i alla de länder,som de med våld intagit.

SD skall bekämpas på följande sätt.

1)Den vänsterintellektuella "eliten" alla med en kommunistisk bakgrund(Marie Demker ett bra e.x.)försöker med det motsatta att det är SD som hetsar mot muslimerna och jämför detta med nazisternas hets mot judarna.

Det var storförrädaren Jan Helin som satte texten muslimer,när Jimmie Åkersson skrev att islam är det största hotet mot vårt land.

Alla sanningssökare vet ju att islam och nazism är två likvärdiga totalitära politiska världsuppfattningar.

Så sent som igår kvälls Agenda upprepade Hubinett Fredrik R uttalande om "att inte ta i SD med tång"och Fredriks berömda hets mot Svenskar som offentligt visar sin fosterlandskärlek bland kommunister får skylla sig själva om dom utsätts för grovt våld.

Kommunister med 100 miljoners liv på sina samveten får sitta i svensk TV och hetsa mot de sverigeälskande Sverigedemokraterna utan att bli emotsagda av en SD.are

För min del får gärna media och krönikörkommunisterna fortsätta med sina hatkampanjer,varje gång dessa höjer sina röster ökar SD med 1000 anhängare,som i valet 2014 lägger sin röst på SD.

Valkampanjen 2014 har redan börjat.

P.S.

Göran med flanellskjortan i Dalademokraten,står för den grövsta smädelsen av SD,som skulle göra Himler grön av svartsjuka.

Sverigedemokrater skall förgöras med starka cellgifter och strålbehandling.

Ibland har dessa halvkommunister svårt att dölja sina nazistgener.

D.S.

2010-09-27 @ 12:12:26
Postat av: LN“The Sweden Democrats Are Not the Problem”http://www.youtube.com/watch?v=q7pntyxgGGU

2010-09-27 @ 12:24:49
Postat av: joffe

Dear friends!Jag bor sedan snart 30 år på andra sidan jorden i ett demokratiskt land där vi för en öppen kulturell balanserad debatt om tingen.Vi diskuterar politiskt öppet och ärligt och olika förslag förs fram, diskuteras till ev.lösningar. Censur känner vi inte till. Här gäller pressetik. Politiker luggar varandra men för en diciplinerad debatt. Här har vi två huvudpartier vilket underlättar.I Sverige sju partier och fövånansvärt, ett kommunistbaserat sådant i Sverige? Nu kom det åttonde partiet in i smeten och då jeklar blev det liv i gråholken i det lilla landet upp i norr. Er ledande DEMOKRATISKE Reinfeldt uppmanade folket att rösta som HAN VILLE. Folket skulle LEDAS. Smutskastning, förtal, kriminella handlingar mot medlemmar i SD, hatkampanjer, falsarier, sammansvärjning, förljugenhet mm.Presskribenter har tydligen ingenting annan grävande journalistisk ambition än att ärekränka SD och dess medlemmar.

Alla vänsterproffessorer letar ord att uttrycka sin vämjelse över valresultatet.Tragiskt! Omvärlden skrattar åt politiker och den sjuka pressvärldens pajaseri i det lilla landet Sverige. Ni FÅR INTE ens debattatera det största problemet i landet. Den allt för frikostiga invandringen i förhållande till landets resurser...SD kommer uppnå 20% i nästa val. Ni har en formidable lugn partiledare med pondus enough att sätta dom övriga på plats. -Jag beundrar ert kämpande och ge inte upp. Ni kämpar men kommer att vinna... Sverige behöver ett uppvaknande !e aldrig för mitt liv tro att Sverige skulle dekar ner sig politiskt och journalistiskt på detta

2010-09-27 @ 13:25:15
Postat av: joffe

Sorry

Sista ofullständiga meningen ska bort

2010-09-27 @ 13:29:29
Postat av: S -E Karlsson

Pöbeln som är med och skramlar med sina nyckelknippor när SD ska tala är förmodligen dom som ska vara sveriges journalister om några år!

2010-09-27 @ 13:38:33
Postat av: Lars

Haha, snälla ni. Man hör precis vad Leander säger: han vill ha pengarna, kort och gott.

Patetiskt försök att vända vinden.

2010-09-27 @ 14:20:36
Postat av: Anne

Håller med Lars som skrivit... jag skäms ganska mycket över min hemstad Mönsterås nu. Det hade ju varit trevligare om man hade marknadsfört sig på ett annorlunda sätt, kan jag tycka.

2010-09-27 @ 19:49:07
Postat av: Magnus S

Hade han velat ha pengarna så hade han väl åkt till mötet i Kalmar. Inte ens smsen han fick när han uteblev svarade han på. Hur kan han då ha tackat ja? Han tackade spontant ja till puschning för att han blev glad över att det vankades jobb till Mönsterås. Den framtida polisutredningen får väl utvisa vem som hade orent mjöl i påsen. Tur att ni/du ovan aldrig blivit överkörd på telefonen någon gång av någon försäljare som inte varit hälften så falsk som dessa underjordens dödgrävare.

2010-09-27 @ 20:33:00
Postat av: Janne

Bra med sånt här så att de oseriösa SD-uppdragstagarna avslöjas.Ska vi ta över Sverige krävs seriositet!

2010-09-27 @ 22:31:08
Postat av: andreas

Se till att ni håller ordning i leden! Det finns fler och fler tokstollar som kommer in i partiet och ställer till med en massa elände.Tyvärr kom den politiska framgången innan partiorganisationen var redo för den.Se för bövelen till att ha koll på vem som bli medlem i partiet och håll ihop partiet, annars så så kommer det gå för SD som det gick för ND!

2010-09-28 @ 21:46:25
Postat av: MartinA

Ni SDs stolta företrädare behöver faktiskt ha tillgång till egen inspelningsutrustning, både vad gäller telefon och rockslag.

2010-09-28 @ 22:27:16
Postat av: Rådmansson

Ja, Jan Helin och Sverigedemokraterna är lika goda kålsupare.

2012-11-19 @ 05:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0