27 MANDAT TILL SDFör första gången är Sverigedemokraterna tredje största parti i en opinionsundersökning! med 7,5 procent och skulle därmed få 27 mandat i riksdagen. Om man därtill också lägger till att vi alltid varit underskattade i opinionsundersökningarna i förhållande till valresultat så känns det faktiskt mycket, mycket bra!

KAN VERKLIGEN SVT HÅLLA SVERIGEDEMOKRATERNA UTANFÖR SLUTDEBATTEN EFTER DENNA OPINIONSUNDERSÖKNING. SVENSKA FOLKET KOMMER ATT RASA MOT SVT OCH JAN AXELSSON!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ja att inte ens våga diskutera och argumentera mot SD är löjeväckande o sen säger man att vi åker snålskjuts? Grejen är den att man vågar inte!!

Frågorna kommer bli för tuffa och för rakt på!

Men lite heder åt FP som åter försöker göra det legitimt att diskutera migrationsfrågor,svenska språket osv. Tror FP och SD har mest gemensamt när det gäller ordning o reda!Frankrike sagt nej till burkan! hurra!

Ett slag för kvinnan och ett modernt samhälle.

De mest nedslående mot PK måste vara den muslimska icke beklädda kvinnan som sa: Vi kämpar mot talibaner och fundametalism men vi ska acceptera det här? ALDRIG! Den suger för PK för man kan ju inte köra EXPO varianten o leta gamla synder på 90talet!? sorgligt!

2010-09-15 @ 07:26:30
Postat av: Emil

"SVENSKA FOLKET KOMMER ATT RASA MOT SVT OCH JAN AXELSSON!"Låt oss vara realister. Så mycket vi nu vill ha en förändring i attityd, men citatet är definitivt önsketänkande. Slänger härmed ut en egen tes: 50% tycker det är bra beslut, 30% bryr sig inte, 20% rasar.Men så länge trenden av upplysning och indignation är positiv är i alla fall jag nöjd. Champagnen står redan på kylning.

2010-09-15 @ 07:26:36
Postat av: Hulda

Även om SVT-ledningen beter sig som Östtyska TV-chefer så kommer SD ändå att vara med i debatten som ett ämne. Så alla tittare kommer att undra över VARFÖR de inte får vara med.....

Det har säkert förekommit påtryckningar från riksdagspartierna på SVS,s ledning om SD.

Inga mötesprotokoll, givetvis......

Vad tycker ni debattörer är bra tilltugg under valvakan nu på söndag?

Toblerone är ett alternativ...

2010-09-15 @ 07:33:47
Postat av: Tomas

Håll i skattekronorna från måndag.

Postat av: I´m not very memorable

3,e största parti, kan det bli bättre

2010-09-15 @ 08:29:07
URL: http://ilyameyer.com/svenska/
Postat av: Fredrik

Är det krig i serbien?

Dags att länderna tar ansvar för sina egna.

70 st? en o samma klan då för så mycket vet ja att umgås klanerna imellan brukar sluta i våld.Ja campingägaren gör de definitivt inte av humanitära skäl för dom statliga pengarna som han får för detta så behöver han inte ens hyra ut under sommarn! Men bit ihop svenskar! jobba på o håll käften är vad våra politiker säger till oss!Men det är inte vi som ska bevisa motsatsen så nu är de upp till 70 romer att bevisa att man inte själ,tjyvar och ställer till bråk! utan att man anpassar sig till det svenska samhället och dess sociala normer. Så välkommna till Öland!2010-09-15 @ 08:42:58
Postat av: Stefan K

Jan Axelssons beslut är redan taget.

SD FÅR INTE vara med i slutdebatten, men gissa om SD kommer att debatteras och de inbjudna ges chansen att spy galla över partiet.

SVT har ju redan bevisat att deras agenda är densamma som hos riksdagspartierna och de använder sig av samma smutsiga vapen i kampen.

Så fungerar nämligen demokratin i dagens Sverige.Sedan ska vi vara ärliga och säga att SD i Novus undersökning backade, men ligger trots det över spärren.

2010-09-15 @ 08:56:45
Postat av: Måns

Nu börjar utskick och förra veckans uppmärksamhet i TV att sjunka ned i folks medvetande. Folk - särskilt dom som inte bryr sig så mycket i politik - behöver tid för att ta till sig politiskinformation, i all synnerhet om SD. Det blir säkert mer.Min prognos är fortfarande att SD blir större än V och MP tillsammans.

2010-09-15 @ 09:15:17
Postat av: AWSvensson

Att zigenare börjar strömma till Sverige det är något man kunnat förutse.Detta beroende på att man slopade visumtvånget för Serbien. Än värre blir det när som EU nu funderar över att slopa det även för Kosovo och Albanien. Det kommer att spralla i byxorna på Maria Leisneer, eller hur GoG skulle uttryckt det, med alla dessa zigenare att värna om. Nej det är dags för ett nytt Luciabeslut , att man kan avvisa hela folkgrupper som i avsaknad av asylskäl kan betraktas som välfärdssnattare.

7,5% det är elefantstyrka i det budskapet, för kunde man slå upp champagne i uppslagsboken, det blir inte lika roligt att söka på nätet.

2010-09-15 @ 09:22:11
Postat av: I´m not very memorable

Jag har sagt upp avtalet med SVT och minimerat tittandet på TV 4. Pengar och tittarsiffror är det enda som biter.

Som Sverigedemokrat är jag dessutom något som katten släpat in. Så det blir en helt naturlig åtgärd från min sida.

Tidningarna är borta, nu slipper jag sitta vid köksbordet och verifiera samtliga artiklar utom dödsannonserna(de enda som inte går att ljuga om)

2010-09-15 @ 09:27:13
URL: http://ilyameyer.com/svenska/
Postat av: Fredrik

När världstidningar tar upp SD men vår härliga PK MEDIA.Sen Baylan! Tack för att du erkänner inavlet från vissa kulturer är dominerande.

Hmm Undra om detta hör ihop med våldet mot kvinnor,kriminalitet och den grova BROTTSLIGHET som invandringen för med sig!Men åter igen! pinsamt PK SVERIGE!

Postat av: Ronny

Jag har aldrig i min vildaste fantasi trott att Sveriges media har mage att behandla demokratin på rena facsistoida metoder, då det gäller SD. Tidningarna och SVT har inga gränser för sitt hat. Sedan undrar man varför en del kommuner inte har SD representanter? Läste i vår lokaltidning att en SD representant blivit utesluten av Transport, p.g.a sitt politiska engagemang i SD. Ser också att svensk media kritiseras internationellt, och det visar väl en del om dessa s.k.journalister.

2010-09-15 @ 10:17:19
Postat av: Tony Ingman

Jag har inte vid något tillfälle hört SD säga att vi skall sända tillbaka alla flyktingar, ändå upprepas denna lögn så gott som ständigt av den

förståndshandikappade massmedia.

Däremot har jag hört SD säga att vi skall begränsa

invandringen samt ställa krav på anpassning och

sända tillbaka brottsbenägna flyktingar, som har

som mål att skita i alla lagar, Detta borde ju vara

en självklarhet för normalbegåvade, vill man inte

anpassa sig , så har dom inte här att göra.

Att ständigt importera grov brottslighet, visar bara på att politiker skiter i landets väl och ve.

Nog borde väl poletten ramla ner för makthavarna

när flera stora ligor som åkt fast, består till

80-90 % av importerad brottslighet.Sen när det gäller Jan Axelsson på SVT, bombardera

fanskapet med ilskna mail.

2010-09-15 @ 10:36:47
Postat av: Gunnar Bartholomeus Peterson, biskop i Mariavitkongregationen

Ikväll sjunger Michael Wiehe i Sölvesborg en smädesång om Jimmie Åkesson, i hans hemstad. Biljetterna har inte räckt till. Jag har ingen annan politisk uppfattning än den Oskorei givit uttryck för, men om Du talar med Jimmie Åkesson, Thoralf, så hälsa honom att jag tycker att han är tapper, precis som många av er andra.

2010-09-15 @ 11:11:18
Postat av: Fredrik

Utesluten ur transport fackförbund??

Hade stämt röven av dom!

SD är ett demokratiskt parti och över 5% av den svenska befolkningen röstar på dom.

Men vänstern då med en ledare som hyllade"gör fortfarande" representanter för det största folkmord genom tiderna? Som sagt! stämt röven av dom!Din politiska åsikt skall ej få bestämmas av nåt fackligt rödröra! Detta är dold fasicm,rasism och skapade av ett politiks klimat där oliktänkande ska särbehandlas och ej ges samma möjligheter som övriga i samhället!STÄM RÖVEN AV DOM!

2010-09-15 @ 11:12:36
Postat av: Cavatus

Hallå där! Än är vi inte framme i mål och Perka har gjort ett nytt oerhört satiriskt flygblad som laddades upp igår, grundat på Henrik på Motpols suveräna blogginlägg häromdagen. Perkas flygblad finns i storlekarna A¤, A5 och A6. Välj och vraka bland över 75 olika flygblad/alster att bomba omgivningen med fram till och med söndag. Än finns det tid för folk att vakna upp ur Törnrosasömnen. Här är en direktlänk till nya flygbladet som heter Svensk demokrati:http://www.box.net/shared/r1y0iuq8omDu får alltså välja mellan två valsedlar, där du får ta ställning till VILKEN FÖRKLARINGSGRUND vi ska ha i Sverige till massinvandringen! Mitt i prick!Vad gäller TV och radio följer jag Julia Caesars råd och idkar strikt mediefasta. Det är det enda som gäller annars får man högt blodtryck och diverse följdsjukdomar.Vi ska jobba hårt ända in i kaklet!

2010-09-15 @ 11:19:55
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: RL

Äh, skit i DDR-SVT ...det tycks ju gå lika bra utan dem :-)Och glöm inte att vara rejält selektiva när det gäller vilka journalister ni släpper in på valvakan. Förslagsvis ger ni de första intervjuerna till dansk tv, politisktinkorrekt.info samt Jyllandsposten

2010-09-15 @ 11:22:11
Postat av: WMB

@Fredrik

Fredrik skriver: "Men lite heder åt FP som åter försöker göra det legitimt att diskutera migrationsfrågor,svenska språket osv. Tror FP och SD har mest gemensamt när det gäller ordning o reda!"Nu blir jag förvånad Fredrik. Har du verkligen gått på FP:s nygamla försök att lura svenskarna?

Dåvarande FP-ledaren Leijonborgs uppskattade förslag dagarna före valet 2002 om krav på språkkunskaper i svenska för att bli svensk medborgare gav rekordsiffran 13 procent för FP i valet. Efter valet förpassades förslaget snabbt till papperskorgen.

Men nu försöker alltså den nye partiledaren göra ett par olika "Leijonborgare" igen! Han har delvis lyckats och FP har lyckats lura till sig några röster från SD.FP heter ju egentligen Folkpartiet Liberalerna och här är några rader som visar hur lite SD har gemensamt med FP.

Liksom V och MP vill FP ha helt fri invandring och öppna gränser. Citat:

"Rätten att bosätta sig var man vill, fri in- och utvandring, är en självklarhet ...

Fler människor ska tillerkännas flyktingstatus i Sverige ...

Att hjälpa flyktingar att ta sig till EU, vilket brukar kallas människosmuggling, ska inte vara förbjudet ...

Uppehållstillstånd som flykting ska automatiskt beviljas efter sex månaders väntan. Grundregeln ska vara permanent uppehållstillstånd ...

Flyktingar som befinner sig i Sverige är en del av samhället. Rätt till vård och samhällsservice ska vara likvärdig med svenska medborgares ..."Värt att känna till är också följande information från Politiskt Inkorrekt om vår folkpartistiska EU-minister Birgitta Ohlsson: "2001 gick hon ut i en Expressen-artikel med en önskan att vilja avskaffa Sverige. I höstas kom debattinlägget om att tillåta böneutrop från svenska minareter."

2010-09-15 @ 11:29:20
Postat av: alf

Jag läser i en "faktaruta" i Expressen idag att SD är ett kvinnofientligt parti. Vågar jag verkligen rösta på dem då? Jag som alltid gillat tjejer. Eller kan man lägga den artikeln i samma sopsäck som all annan "fakta" som skrivs i den blaskan.

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2135870/socialdemokraternas-nya-vapen-mot-reinfeld

2010-09-15 @ 11:47:31
Postat av: Kalle

Undrvisningen i Södertäljes skolor är en katastrof. Södertälje hamnar på 279:e plats av alla sveriges 290 kommuner.Pengarna och ambitionerna verkar helt utömda i den invandrartäta staden där sossen Anders Lago är boss. Han var i USA och skröt om Södertälje inför deras kongress om hur bra det är i det multikulta Söderälje.Nu kryper sanningen fram så sakteliga. Läs vad dennne partibroder till Anders Lago säger till Länstidningen i Södertäle."Utbildningsnämndens ordförande Thomas Johansson (S) berättar att skolpengen fått stå tillbaka eftersom Södertälje kommun har stora utgifter för försörjningsstöd." Källa LT.Länk till artikeln i Länstidningen Södertälje

Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Mycker dumt ska man läsa! Jag är Sverigedemokrat av många anledningar men en av dem är ju just den att SD är så gott som det enda parti som står emot islamiseringen av Sverige och islamiseringen är om något kvinnofientlig! Att säga att man är för jämställdhet och samtidig säga att man är för islam är att säga emot sig själv.

2010-09-15 @ 12:06:42
Postat av: Skånepåg

UnitedMinds opinionsundersökning ger i dag 6,4 % till SD.SD har fått ställa in dagens torgmöte i Norrköping p.g.a. allvarliga hotelser från det vedervärdiga AFA.Bedrövligt att S-E Karlsson i Högsby skall "hängas ut" av SR Kalmar för ett misstag han gjorde för 6 år sedan. Nu letar SR under ”varje liten sten” att hitta något att smutskasta SD med. Detta antagligen som en ren konsekvens/hämnd efter Mats Svegfors (SR VD) misslyckade försök att påverka åklagaren att på nytt ta upp det nerlagda Kalibermålet, där SR genom infiltration och ett totalt förkastligt moraliskt förfarande lät medarbetare bli medlem och ”mullvad” i SD.

2010-09-15 @ 12:24:30
Postat av: AWSvensson

SE Karlsson har inget att skämmas för, det råder Organisationsfrihet, föreningsfrihet, medborgares rätt att bilda och tillhöra organisationer utan statsmaktens ingrepp.

Dessutom är ND representerat i några kommuner, alltså är de godkända ur demokratisynpunkt.

Har inga bredare kunskaper om ND än så , men jag förstår att många människor i det här landet griper efter halmstrån för att få till en kursändring.

2010-09-15 @ 12:35:23
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonOK "misstag" var fel använt ord, borde givtevis ha skrivit det neutrala ordet "något". Oavsett vilket är avsikten från SR inget annat än smutskastning av SD med hjälp av EXPO och där man antagligen använt olagliga metoder för att komma över medlemsregister.Såg f.ö. ett ex. av Maos Lilla Röda i mina bokhyllor då jag letade efter något annat i går kväll. Det var ju ett dj-a tjafs om detta häfte en gång i tiden på 60- och 70 talet så blev nyfiken. Då jag beställde den på en bokhandel vägrade de först ta hem den minns jag, det har gått 30-40 år så dags att kanske kolla vad som står i den? Nu har SR Kalmar fått ett litet tips till att göra ett scoop i klass med vad man skrivit om S-E: "SD sympatisör läser och inspireras av Maos Lilla Röda"!

2010-09-15 @ 12:51:03
Postat av: Eva Nilsson

Mopsens blogg har varit öde sedan den 30, augusti.

Någon som vet vad som hänt

2010-09-15 @ 12:52:09
URL: http://mopsen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Jag var inte ute för att märka ord utan ville bara rättfärdiga SE Karlsson. Nu är det dags för lunch , det är alltid lika spännande att se om GoG har vaknat när man kommer tillbaka, de verkar tagit nattpasset.

2010-09-15 @ 12:54:38
Postat av: Skånepåg

@ Eva NilssonHans andra blogg "Den lätta Brigaden" är inte uppdaterad sedan den 31 augusti. Så man kan ju minst sagt börja bli lite orolig.@ AWSvensson

Förstod jag väl, men finns andra som läser här som inte har vårt sätt att se på saken. Tänkte förebygga ev. att någon "roade" sig med att kommentera hur jag skrev. Och sedan fick jag möjlighet att "skälla" en gång till på SR!

2010-09-15 @ 13:09:07
Postat av: S -E Karlsson

Skånepåg & Awsvensson , tack för stöd !

2010-09-15 @ 13:12:48
Postat av: Skånepåg

Följande från bloggen Politiskt Inkorrekt måste bara läsas:

"I ett öppet brev till Mona Sahlin vädjar partikollegan och kommunfullmäktigeledamoten i Ystad Magnus Holst på sin blogg att Sahlin skall kliva av som statsministerkandidat för Socialdemokraterna innan valet. Anledningen är att Holst har fått starka indikationer på att många sossar kommer att rösta på partiet i kommunal- och landstingsval, men inte i riksdagsvalet. Man är helt enkelt trött på den impopulära Sahlin och anser att hennes statsministerambitioner sänker partiet, vilket man också anser avspeglas i de senaste opinionsmätningarna."Han lär nog snabbt "åka ut med huvudet före", efter att ha vågat säga något som alla begriper men ingen annan törs säga!

Postat av: Danne

Hoppas att SD planerar demonstration utanför SVT samtidigt som slutdebatten pågår? Det ger media, vilket är OTROLIGT viktigt i slutskedet av en valrörelse.Hoppas att SD planerar fler utspel och debattartiklar (värt att försöka, men visst, jag känner till censuren). En artikel i Aftonbladet samma dag som slutdebatten äger rum med rubriken "Detta skulle jag sagt i slutdebatten" skulle vara guld värt.Vad kan vi göra?

Ring/maila SVT och påpeka vänligt (obs!) det orimliga i att SD ej får vara med i debatten.

Ring till de radioprogram som tar emot samtal från lysnare. Skriv insändare/SMS-insändare till tidningarna.Agera NU, tillsammans kan vi göra underverk.

2010-09-15 @ 13:27:22
Postat av: Rättvis

Korruptionen inom statsradion pågår i i det sista. Nu buntas SD ihop med promillepartiet F! och Piratpartiet när nu dessa tre partier bjuds in till debatt med Belinda Olsson som programledare i TV1. Programmet sänds i morgon.Syftet med detta vansinne är givetvis att ge Schyman legitimitet och största möjliga publicitet. Hon ska ha all tänkbar hjälp eftersom hon är kommunist.http://www.resume.se/nyheter/2010/09/15/sd-fi-och-pp-i-svts-debatt/

2010-09-15 @ 13:45:26
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

S E Karlson HÖGSBY. DU har mitt fulla förtroende. MVH Lars Rosén SD KALMAR.

2010-09-15 @ 14:23:04
Postat av: P

Det finns vel et mörketall også som taler for at SD kan få mer enn ti prosent. I tilfellet vil det glede meg stort på vegne av alle svensker som vil ha en forandring.

2010-09-15 @ 14:25:54
Postat av: Christian

jadå, det törs dom (SVT) för dom har just nu ett jävla tryck på sig från ägarna (riksdagen) att INTE släppa fram SD mer än absolut nödvändigt inför valet...

2010-09-15 @ 14:25:55
Postat av: Magnus S

Då har jag och två vänner varit och förvalröstat. Självfallet valde vi samtliga sedlar för det goda partiet. Det kändes himla bra att trycka ner sedlarna.Samtidigt förgrymmas man över det svenska systemet med att gå fram till ett bord och inför allas ögon plocka partisedlar när man vet att Danmark har ett mycket mer demokratiskt system med en lapp för alla partier där man sätter ett kryss för det parti man gillar. Då får ens politiska uppfattning förbli anonym samtidigt som man slipper allt fusk med sedlarna.S-E du har även mitt fulla förtroende. Kämpa på snart går solen upp igen!

2010-09-15 @ 14:52:30
Postat av: Tony Ingman

Jaså Kommunistkräket Mikael Wiehe skall till

Sölvesborg ock bräka sina intelegensbefriade

nidvisor om Jimmy Åkesson.

Jag tycker att alla Sölvesborgare skall hålla koll

på om han paratiserar på skattebetalarnas pengar.

Att betala 60.000 kronor för att lyssna till hans

kommunistsvammel är dåligt använda pengar.

2010-09-15 @ 14:54:46
Postat av: Ördög

"Samtidigt förgrymmas man över det svenska systemet med att gå fram till ett bord och inför allas ögon plocka partisedlar när man vet att Danmark har ett mycket mer demokratiskt system med en lapp för alla partier där man sätter ett kryss för det parti man gillar."Word. Jag beundrar mycket med det svenska samhällsskicket, men kan inte för min död begripa hur det öppna utdelandet och plockandet av röstsedlar går ihop med kravet på valhemlighet. Ändå kan jag inte minnas att jag hört en enda svensk kräva att systemet borde ändras!I Finland är röstsedeln (som man får av funktionären i vallokalen) likadan i varje val: ett dubbelvikt vitt kvadratiskt pappersark med en cirkel. Man går in i båset där ingen ser en, skriver sin kandidats nummer i cirkeln, viker ihop sedeln, får den stämplad och lägger den i urnan. Ingen risk för fusk här heller!

2010-09-15 @ 15:13:38
Postat av: Måns

Å ena sidan smutskastar PK-media folk i SD för nästan vad som helst. Spelar ingen roll om det var en skitsak för tio år sedan. Till och med inköp av “olämplig” litteratur …Å andra sidan har vi Gudrun Schyman som varit med i ett parti som tagit emot väldiga belopp från Sovjet och lytt minsta vink från de sovjetiska makthavarna. Hennes parti deltog i utsugningen av det ryska folket i det att vänsterpartiet profiterade på utsugningen.Är det inte skändligt att svenska arbetare inte får välja sin egen politiska hemvist? Nu har det skett ytterligare en uteslutning av en sverigedemokratisk fackföreningsledare.Skändligt, skändligt.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=4014580

2010-09-15 @ 15:26:30
Postat av: Kalle

>ÖrdögJo jag klagade till Länstyrelsen om det "öppna" och odemokratiska valsystemet i Sverige för 8 eller 12 år sedan.De var inte intresserade. De tyckte det var sååå bra att man kunde se vilka valsedlar som plockades från det gemensamma bordet så att alla i valokalen kan se det.Tycker att det är mycket bra att folk har börjat reagera på den "öppna" valhemligheten.En uppmuntrande eloge till Sverigedemokraterna som gjorde ett utskick till alla med valsedlar så man slapp stå där vid valbordet och avslöja sin valhemlighet.Nu tog man bara upp sina valsedlar(ovikta och omärkta) på SD och stoppade i valkuvertet bakom skynket. Gjorde långnäsa i smyg åt alla som ville se vad man röstade på. Kryssat för sin SD-kandidat hade man gjort snyggt och fint hemma.Fortsätt med det välbehövliga politiska arbete. Efter den 19 september 2010 börjar arbetet för ett mycket bättre och demokratiskt Sverige även på riksplanet.Rösta på SD.

2010-09-15 @ 15:58:19
Postat av: S -E Karlsson

Tack så mycket för de värmande orden Lars R. i Kalmar !

2010-09-15 @ 16:01:01
Postat av: S -E Karlsson

Tack också Magnus S !

2010-09-15 @ 16:03:28
Postat av: riffi

Nu blir alfssons blogg först med en riksnyhet

2010-09-15 @ 16:39:20
Postat av: alf

Om jag har förstått saken rätt så kommer det att bli rätt ödsligt i SVT´s korridorer i en snar framtid.http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2136798/komikern-stoppas-av-svt

2010-09-15 @ 16:59:11
Postat av: Göran Andersson

27 mandat är inte så dåligt! Var ute på danska kvällspressens fiktiva röstning i svenska valet Fredag eftermiddag den 3 sept. Det fanns 8 partier att välja på, sju riksdagspartier + SD. 1100 hade röstat och utfallet var 74% för SD. Något mer parti kom över 4% spärren.Det finns bara 63 namn på SDs valsedel. Det räcker till 18,5%. Blir det mer så får vi problem. Då måste väl det totala antalet riksdagsledamöter minskas. Gärna det. De kan minskas med 200, så spar statskassan åtminståne 200 milj. Bara på att minska antalet ledamöter. Tänk Er då, när en hel del onödiga myndigheter lagts ner, löner sänkts för offentlig administrativ personal, onödig personal sparkats från kvarvarande myndigheter, så blir det pengar till att återställa pensionerna m.m.

2010-09-15 @ 17:06:21
Postat av: FreeBird

Grattis.

2010-09-15 @ 18:11:55
Postat av: Cavatus

Hallå! Som första blogg publicerar Aktualia utgivningen av Julia Caesars bok som nu finns att beställa. Läs mer om den här:http://aktualia.wordpress.com/2010/09/15/julia-caesars-bok/

2010-09-15 @ 18:19:44
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Per Petersson

Någon som har läst om dessa "demokratiska" seminariesamordnare? Att det dom gör inte är lagligt,det vet jag,men det dom skriver är väl inte långt därifrån. (straffbart alltså).http://www.socialism.nu/showthread.php?t=2253

2010-09-15 @ 18:59:43
Postat av: S -E Karlsson

2010-09-15 @ 20:32:38
Postat av: PK

För nåt år sedan skrev jag att jag hade hört om källor på UD som hade gjort en intern undersökning och kommit fram till SD 8% 2010. För ett par år sedan kunde detta låta högt, men är idag högst realistiskt.

2010-09-15 @ 20:38:25
Postat av: Persson

Skriv till dessa nissar. Kräv att SD ska vara med i slutdebatten. Det har jag redan gjort.

[email protected]

[email protected]

2010-09-16 @ 02:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0