24-TIMMARS BOJKOTT AV MEDIA OCH SPARKA HAMILTON

UPPDATERING!
Pia Kjaersgaards tal nu med svensk text, se tidigare blogginläggIdag var det ingen risk att jag behövde följa Kurt Lundgrens devis att om han inte varit ”förbaskat” två gånger innan klockan elva så gick han och la sig igen, för då var något fel.

Idag på morgonen var jag så upprörd efter att jag surfat runt på diverse tidningars webbsidor och tagit del av hur de följde upp överfallet i Malmö och Pia Kjaersgaards besök i Sverige och hennes tal i Höganäs att jag var tvungen att ta en långpromenad på Öland för att stilla mitt sinne. Se lite bilder från Öland idag efter texten.

Att Sveriges Radio kan kalla det för ”lätt rispa i ansiktet” när verkligheten är att ett hakkors skurits in i pannan är för mig en gåta. Att media så totalt försöker dölja vad som i verkligheten hände är skrämmande och en katastrof för samhället.

När TV4 sedan på lördagskvällen återigen släpper fram EXPO och Daniel Poohl för att svamla om luddiga och otydliga kopplingar till vit-makt rörelsen för ett antal Sverigedemokrater så visar TV4 verkligen sin egen agenda. Man måste givetvis ställa sig frågan hur EXPO fått fram dessa uppgifter. Är det genom inbrott och stölder av datorer? Kom ihåg att de som misshandlade David von Arnold i Malmö även stal hans dator, kommer innehållet i hans dator så småningom dyka upp på Expo:s kontor? Jag bara undrar?

Dagens framsida av Expressen är inte ett dugg bättre. Om dagens opinionssiffror står sig är det Fredrik Reinfeldts förbannade skyldighet att se till att det inte blir kaos i Sverige. Klarar han inte detta efter att det svenska folket sagt sitt är han inte en värdig statsminister, utan han bär ansvaret för att det i så fall skulle bli en parlamentarisk kris i Sverige.

Jag uppmanar statsminister Fredrik Reinfeldt att sluta snacka skit i Expressen och istället uppträda som en värdig statsman!

Jag skrev igår att jag mer och mer anser att Sverigedemokraterna skall inleda en 24-timmars bojkott mot media klockan 20:00 på valdagen, när vallokalerna stänger (ej utländsk media). Helst skulle jag vilja se en landsomfattande bojkott. Det finns dock kanske någon journalist som ändå försökt vara objektiv och inte följt pk-drevet i alla avseenden och då skulle möjligtvis dessa få exklusiv rätt till kommentarer av SD-företrädare under dessa 24-timmar. En riktigt fin och värdefull bonus efter att Sverigedemokraterna kommit in riksdagen och gjort ett kanonval för dessa journalister.

 När det gäller SVT och TV4 är det dock uteslutet.

På SR finns dock Pontus Mattson som skulle kunna komma ifråga enligt min uppfattning. Lokalt i Kalmar län finns inte många kandidater, jag kan bara tänka mig en i skrivande stund.

Frågan är om dessa utsedda skulle våga ta den chansen, då de sannolikt skulle stämplas som SD-vänliga av etablissemanget.

Jag fick faktiskt ett samtal från en journalist idag som läst mitt blogginlägg och som undrade om jag verkligen menade allvar. Han var faktiskt mycket bekymrad över att i så fall bli utestängd från ”det roliga”.

När det gäller SVT som är finansierad med en TV-licens som alla bosatta i Sverige måste betala om man har ett TV-innehav. Undrar just hur många i Rosengård, Rinkeby, Hammarkullen, Vivalla o.s.v. som betalar TV-licens. Kanske ett uppdrag för riksdagens utredningstjänst att kontrollera efter vårt inträde i riksdagen. Att SVT står fast vid sitt beslut att utestänga Sverigedemokraterna från partiledarutfrågning och slutdebatt är inget annat än en stor skandal. Programdirektören Jan Axelssons beslut borde få högsta ”hönset” Eva Hamilton att reagera men så har tyvärr inte skett.

Därför anser jag att Sverigedemokraterna skall verka för att Eva Hamilton sparkas när Sverigedemokraterna träder in i Sveriges riksdag!

Några bilder från min morgonpromenad då ovanstående tankar mognade i mitt huvud. På Öland kan naturupplevelserna komma tätt.Nu skall jag ta en joggingtur och få en endorfinkick innan det mörknar!

Det blev även ett uppfriskande dopp i Östersjön vid ovanstående strand.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Jo, nu börjar Pravdamedia med ett fullskaligt mediedrev över SD. De s.k.journalisterna Erik Tagesson och Eric Wiman gör en löjeväckande "granskning" av SD folk i dagens Aftonpravda. Jag undrar om dessa politiskt tillsatta DDR embryon vågar skriva om miljöpartisten och nämndemannen David Veisland som bl.a är nämndeman vid Malmö Migrationsdomstol, och som var pådrivande pöbel vid SD mötet i Malmö i fredags! Förordnandet som nämndeman innebär att David Veisland har ett uppdrag likvärdigt med domare, och förväntas vara objektiv när han beslutar i asyl- och uppehållsärenden. Kom igen Erikarna, DET är nyheter!!!!!2010-09-12 @ 18:56:06
Postat av: Helene

En ny version av Fitna. Ta en titt på dessa fredsälskande, fromma och förtryckta muslimer:http://www.liveleak.com/view?i=216_1207467783

2010-09-12 @ 19:06:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Allemand

Jag vidhåller att en total bojkott är bättre, tala med utländsk media endast och ange den riktiga orsaken, vi kan inte lita på svensk press. Bevisen för just det är otaliga.Detta skulle ge eko över världen och fler öppna och demokratiska människor skulle förstå vad som hänt med Sverige och snuskpressen.

2010-09-12 @ 19:10:26
Postat av: Allemand

Glömde, visst Hamilton skall ut så fort det är möjligt

och med henne desto fler desto bättre av 68-vänstern.

2010-09-12 @ 19:12:30
Postat av: Lotta

TV4 förnekar sig inte. Nu har den riktiga smutskastningen börjat. I 19-sändningen tog man upp att man kartlagt Sverigedemokraternas 20 toppnamn till riksdagsvalet för att se om där fanns några med nazistkopplingar osv. När tycker det att det räcker och att gränsen är nådd kan man undra?

2010-09-12 @ 19:23:06
Postat av: Tomas

Det är hur enkelt som helst att slippa TV licensen. Bara att säga upp den, sen är det klart. Därefter är det bara att 1. En gång i veckan gå in på radiotjänst´s hemsida. Där står det var avgiftskontroll sker, samt vilken vecka. 2. Borra in ett tittöga i ytterdörren. Enklare än så, kan det inte bli för att slippa betala för skiten.

2010-09-12 @ 19:42:21
Postat av: krister

sd på 7% i senaste united minds

jag bara njuter pk-eliten darrarsd2010

2010-09-12 @ 19:48:54
Postat av: Inge Sandén

Gubben&Gumman.

Härmed erkänner jag,att jag förlorat vårt ingågna vad.

Tar man man upp vad kommunister låtsas få fram om SD-kandidater,som repotaget vad EXPO och landsförrädare Daniel Pool säger sig veta,när SD haft sitt största historiska möte i Höganäs,inte nämns med ett ord,då skall denna kanal bojkottas.

TV-4 styrs av kommunister,som får sin dom den 19sept.

Dom skall jagas med blåslampa,likt alla folk gjort,som befriat sig från kommunistoket.

2010-09-12 @ 20:01:47
Postat av: Skånepåg

Geert Wilders tal vid gårdagens minneshögtid vid "Ground Zero" i New York. Lysande!

Postat av: Roberth

Petzäll är skyldig Csn 1000 kr huuuvaligen. Aftonbladet har en medarbetare som sitter i Sydamerika med skulder på över 400 000 förbannade hycklare

2010-09-12 @ 20:14:11
Postat av: Anonym

Besökte Västervik under lördagen, hade gärna åkt till Höganäs , om inte annat för att göra GoG grön av avund med ett foto på undertecknad Och Pia Kjaersgård , men ett barnbarn skulle stifta bekantskap med farföräldrarna för första gången.

Väl stående på Västerviks torg, loppisförsäljare, folk i rörelse, men en tanke slog mig , befinner jag mig verkligen i Sverige. Inga somalier i hucklen, inga muslimer, ja inga ensamkommande , över huvud taget inga mångkultuerella inslag i gatuvimlet. Är det detta Sverige vi får om vi röstar på Sverigedemokraterna. Efter Rheinfeldts utspel om faran med att rösta på Sverigedemokraterna så kan jag bara säga moderatledaren: jag tänker inte agera curlingväljare för att underlätta för honom, att sopa undan alla hinder för att han ska glida fram med en fortsatt islamisering och en fullkomligt okontrollerad asylhantering.

2010-09-12 @ 20:15:00
Postat av: Anonym

AWSvensson var lite för snabb på hanen ovan.

2010-09-12 @ 20:16:02
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson"var lite för snabb på hanen ovan."Legat i hårdträning inför älgjakten?

2010-09-12 @ 20:28:24
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Tack för att du påminde om vadet

det går bra att sätta in 150000kr till SD:s

valkampanj.Skämt o sido med dina två sista brillianta senaste

inlägg så får du nåd.

2010-09-12 @ 20:42:21
Postat av: MartinA

Jag förstår din frustration och känner den själv. Men du får allt vänta till 2014 innan SD har den typen av inflytande.

2010-09-12 @ 20:49:56
Postat av: Tobbe

Ojja ojja... Vad månde finnas längst in i etablisemangets vapenbunker? Det har knappast existerat några "folkrättsliga konventioner" tidigare i kriget mot SD, kommande veckas "mediarapportering" lär gissningsvis gå till historien som den mest bisarra någonsin... De vet att riksdagspartiet SD kommer att bli en otroligt mycket värre "pain in the ass" än vad det gamla mobboffret var. De har inget, absolut inget att förlora nu. Detta blir dårarnas vecka, förhoppningsvis når det sin ände på söndag natt.

2010-09-12 @ 20:54:59
Postat av: AWSvensson

Nu har väljarna fått klara besked, varken Måna eller Rheinfeldt har några som helst planer på att normalisera asylhanteringen till genomsnittlig Europeisk nivå.

Vad detta innebär i förlängningen kan de flesta fritt tänkande redan idag inse. Bedrägeribarn framför demensvård. Välfärdsnedskärningar i utbyte mot ännu mera pittoreska inslag i gatubilden. Valet är ditt, vill man se sina barnbarn i ögonen så är valet självklart.Skånepåg, som den fridens person jag är så stör jag inte älgarna i skogen.

2010-09-12 @ 21:04:35
Postat av: Gubben o Gumman

Partiledardebatten : Nästa vecka komer en av dessa att väljas till Sveriges stadsminister.-Är det alldeles säkert det?

Vi tror att båda dessa flickor inte är i rikspolitiken om en månad den ena redan nästa söndag.2/3 dels debatten inleds med att alla skall ha ett jobb i 2/3 dels Sverige.Vi måste se till så att människor inte blir beroende av bidrag,vi pratar fortfarande 2/3 av Sveriges befolkning(Skatteslavarna som jobbar gratis till 13.30 minst 57% i skatt)Hur man gör med den sista tredjedelen är oklar.Lite valfläsk till landsbygden där alla har två bilar och knäar under bensinskatten.Dom 49 öre S V MP skall höja bensinen med för att resurser till skolelver som inte hajjar halvsju

skall få mera pengar,försvann i dimman.Receptet mot ungdomsarbetslöshet är enligt Mona "Nolltollernas"lärlingsplatser

(Innebär det tex flera Irakier Iranier Somalier etc

på ex byggena? oklart)Fredrik dom som har svårast är dom som hoppat av grundskolan el gymnasiet, vilka är det?

Skoltrötthet är inte bra,alla begåvningar skall

uppskattas,hur mäter man begåvningen då?Hur snabbt man hoppar av sin obligatoriska skola

för att bli en kugge i samhället?Båda politikerna aktar sej för att nämna vilka grupper som kan vara aktuella.En vanlig missuppfattning är att ena halvan jobbar hela tiden den andra halvan är arbetslös så är inte

Inte enligt Reinfeldt.Arbetslösa äter upp välfärdens resurser säger Fredrik,vi är fortfarande inom 2/3 Sverige den andra

tredjedelen är vår pensionsgaranti.Slutsats en arbetslös el förtidspensionerad Svenne

är en belastning medans en arbetslös Jippiesvensk

är en pensionsräddare.Hurra ett rätt: Du pratar bara skatter Fredrik.

Skulle Fredriks unge komma hem med hammaren och skäran målad i pannan skulle Fredrik säga det viktigaste är att sänka skatten,samma sak om du väcker honom mitt inatten 02.30.Så till Afganistan Mona kriget går inte att vinna så därför skall vi lämna över till myndigheterna där

Ok hur länge är dom i livet då?Nu kommer obligatoriska Zlatan / Rosengårds inslaget

Hälften jobbar inte men vänta nu om man inte jobbade var man ju en belastning för välfärden

Hallå Fredrik något stämmer inte.(Här smyger en Erisch dela hojja på loftet sej in)Förorten är en viktig del,att vi har analfabeter

i förorterna osv säger Fredrik nu .Ok då har ingen av dom kunnat hoppa av skolan iallafall.Vi skall ha en öppen och generös flyktingpolitik vilket vi båda står för ok men 5% är flyktingar

Vet inte Mona skillnaden på välfärdssnattare och FN flyktingar?Mera pengar dit rusta upp områdena toaletterna är vedervärdiga,men efter bränderna är ju allt nybyggt?Ekonomiska frizoner vill Fredrik ha ok.

Mängder med skattepengar levereras ju från dessa områden men då till Western Union inte till svenska stadskassan,hela skiten är en enda stor frizon.Detta har sett ut så här sedan 70-talet ,tjenare.

SD kallas för djungeltrummor av Fredrik.

Känns ovant istället för nazister.

"Gulledos på dej Alfons"Mona säger att SD gör invandrarna till syndabockar.

Ett ansvarlöst parti som vi skall hålla borta.Vi vill inte heller ta i dom med tång heller säger Fredrik,endast Miljöpartiet som gäller .

Reinfeldt sammregerar hellre med kommunister som vill ha öppna gränser stoppa denna man.Danskt Folkeparti har tydligen gjort något hemskt i Danmark,ja dom har satsat på dom etniska Danskarna.Dessa två är inget för etniska svenskar ingen av dessa är en värdig stadsminister,se nu till att SD

får minst 15 % gärna 20 % så slipper vi dessa båda oikofober för gott.

2010-09-12 @ 21:10:48
Postat av: sd Mönsterås

Håller med dig Thoralf, bojkotta alla journalister eventuellt bara tala med utländska medier, så omvärlden ser vad vi tycker om våra egna PK styrda journalister.

Den 20 september skall Eva Hamilton ha en sådan hästspark i röven så att märket efter hästskon aldrig försvinner.2010-09-12 @ 21:17:08
Postat av: Retzius

Vi har råd med såväl en god demensvård, vargar i svealand, asylsökande förföljda muslimer och skogstokiga högerextremister. Sverige är enormt rikt.Vi har råd med lite skit, men inte ett rasrent helvete.

2010-09-12 @ 21:19:12
Postat av: AWSvensson

Är det rasforskaren Gustaf Retzius egen hjärna - donerad av ägaren till framtidens vetenskapsmän - som ligger där och väntar på att någon ska göra anspråk .

Passa på att göra anspråk, det skulle bli en klar uppgradering.

2010-09-12 @ 21:27:41
Postat av: Cavatus

Ju mer media hetsar, desto mer flygblad måste vi dela ut. Idag har Perka bidragit med ett nytt blad föranlett av medias hetskampanjer som ledde till knivskärningen av David von Arnold. Gå till flygbladssidan i länken nedan och läs mer och kolla in flygbladet.

2010-09-12 @ 21:41:52
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Gubben o Gumman

Igår small det i Köpenhamn.Aftonbladet just nu bil exploderat i Södertälje

small när ägaren öppnade dörren polisen misstänker brott.(Nähä)Vilket land ligger Södertälje i AW Svensson.

Förresten hur är det med älgarna är dom svenska

eller multikultiska älgar,vilen kaliber har du på din slangbella?

2010-09-12 @ 21:42:28
Postat av: AWSvensson

Södertälje ligger väl i Nigeria, där är Lagos huvudstad.

2010-09-12 @ 21:48:23
Postat av: Gubben o Gumman

SD är starka bland ungdomar arbets o bostadslösa.

Ikvällens debatt utlovades mera jippiesvenskar

samt stora ekonomiska resurser till dessa analfabeter i många fall.Om man räknar bort partitoppen i SD så kan det röra sej om 500000-700000 SD väljare kanske 200000 ungdomar som råkar vara etniska svenskar eller blivande svenskar samhällsekonomist sett dom flesta är ganska måna om sitt ursprung oavsett generation välutbildade, ostraffade ,okyssta förhoppnigsvis.Bla er vill inte Fredrik Reinfeldt el Mona Sahlin ta i med tång.Vilka fina stadsminister kandidater vi har,det är

nästan så man önskar att en del människor fick sitt skenben tvådelat temporärt.

2010-09-12 @ 22:00:29
Postat av: Gubben o Gumman

Aw Svensson : Puh det är långt dit va,tack gode

gud för det och Emil i Lönneberga.Då skall vi ta på oss våra folkhemstofflor.

Svensson vet du vad dom kör ett bra program från ett annat land som heter kryddor i Rosengård.

2010-09-12 @ 22:08:01
Postat av: Skånepåg"asylsökande förföljda muslimer"

Cirka 9000 muslimer var så trötta efter att ha utsatts för förföljelse, att de var tvungna att återvända och vila upp sig i Libanon efter att ha fått PUT i Sverige. När Hizbollah fick på nöten av Israel för ett antal år sedan blev man "skitskraja" och svenska staten fick hosta upp 100 miljoner för att transportera dessa "brevlådeflyktingar" en andra gång till Sverige."Sverige är enormt rikt."

Jo beträffande tillgången på asylsnyltare. Endast cirka 4 % (enligt Migrationsverkets statistik) får PUT enligt gällande Genèvekonventionen och resten ÄR inte flyktingar utan ekonomiska lycksökare, som fått uppehållstillstånd p.g.a. mer eller mindre perversa asylregler enligt principen ”tycka synd om så många som möjligt”. Pengarna växer ju på träd (tycks vissa tro) och för säkerhets skull kan man ju alltid på nytt ta ett extra tag i pensionsbromsen som en extra gardering. Det är ju ingenting att bry sig om tycker det politiska etablissemanget, det är ju bara de sämst ställda etniska svenskarna som drabbas!

2010-09-12 @ 22:14:05
Postat av: Stefan K

I kvällens partiledardebatt var Reinfeldt och Sahlin eniga i en enda fråga. De tänker inte ens ta i SD med tång.

Spelar ingen roll. Personligen vill jag varken ta i Mona eller Fredrik med tång.

När SD väl sitter i riksdagen kommer deras roll vara att förmedla de uppgifter som pk-partierna vill dölja. Varför tro ni riksdagspartierna darrar från hårtoppar till tånaglar?

När väl SD förmedlat det som svenska folket inte får veta, lär pk-partierna krypa till korset för att inte förlora ännu fler väljare.

Folk har fått nog, inse detta.Kunskapskanalen hade idag en debatt där förstagångsväljare fick ställa frågor till riksdagspartierna. Gällande integrationspolitiken var samtliga partier ense om detta:

1. Sverige ska ta emot ännu fler arbetskraftsinvandrare från utomeuropeiska länder.

2. Sverige ska generellt ta emot många fler invandrare än idag.

3. Alla kunde tänka sig att gömma illegala flyktingar.

Förresten var man ense om en sak till. Vi har en misslyckad integrationspolitik med hög ungdomsarbetslöshet, bostadsbrist och segregation som följd.

Alltså faktorer som beror på en för hög invandring i förhållande till den situation vi kan lösa.

Låter pk-politikerna seriösa och ansvarstagande? Nej, inte ett förbannat dugg och detta lär visas nästa söndag.

2010-09-12 @ 22:16:42
Postat av: Mr Crowley

Om, jag säger bara om (vilket inte är troligt i dagsläget )att SD INTE når riksdagen, så ska jag som egen företagare sluta att betala skatt i detta land, för jag är så jä..a trött på att få läsa och höra allt eländes skit som händer i Sverige idag, och inte en enda krona ska gå till den svenska staten och därmed till invandringens kostnader.

Ska Herr Reinfeldt och övriga idiotförklara en stor del av väljarna om SD kommer in i riksdagen på söndag kväll?? Jag har väntat på detta i 18 år nu att nå´t radikalt måste hända i politiken för att ändra kurs.....

2010-09-12 @ 22:26:15
Postat av: OT

Sossarna och media i ett nötskal "Alla djur är lika men vissa djur är mer lika än andra"[1]. Det är lätt att satsa pengar när andras framtid står på spel, jag har sagt det förrut och folk börjar tydligen också begripa det enligt opinion siffrorna att det är Sossarnas fel: http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7UP.S. Alla som röstar SD kan trösta sig med att har man kommit så långt att man röstar på SD så kommer inget media rapporterar att få en att ändra på det![1] "Djurfarmen": http://sv.wikipedia.org/wiki/Djurfarmen

2010-09-12 @ 22:27:33
Postat av: Måns

Såg på agenda och debatten mellan Beatrice Ask och Bodström och kunde konstatera att SD redan satt sitt fingeravtryck på politiken. Till och med socialdemokraterna säger sig NU vilja ha högre straff för grova våldtäkter. En omvändelse inför galgen. Socialdemokratern som annars i tid och otid brukar förmana vanligt folk att tänka på hur synd det är om brottslingarna.Moderaterna ville i än högre grad öka straffen och det är till väsentlig del på grund av trycket från SD.Även vid debatten mellan Sahlin och Reinfeldt så talades det en hel del om SD - naturligtvis inget positivt, men PK-iternas råskäll rör inte längre väljarna i ryggen.Den här gången slängde debattörerna i sin desperation ur sig lite vad som helst, som t ex att man inte ville ta i SD med tång.Men vem hade väntat sig lovord från politiker, på väg att sopas undan till historiens sophög?

2010-09-12 @ 22:29:38
Postat av: kalle

jag har kastat ut tv för flera år sedan, ingen i familjen hade tid att se på värdelös smörja. man kan se webbtv kostnadsfritt utan nån svindyr tvlicens. och alla kan se när man själv har tid. ingen manisk anpassning till sändningstider.hoppas nån fågel flyger in i sändarantennen på kaknästornet i stockholm och även de lokala masterna i landet. räcker med att en hackspätt TRÄFFAR MITT I PRICK PÅ DE KÄNSLIGA SÄNDARANTENNERNA så blir det svart för stasi-indoktrineringstv.eller att eon eller vattenfall snålar in på underhåll av elförsörjningen så det blir STRÖMAVBROTT på sändarmasterna!

då blir det inte mycket till valfjäsk för 7 klövern och folket får söka sanningen på webben.

2010-09-12 @ 22:33:59
Postat av: Skånepåg

En prisbelönt kanadensisk författares åsikter rörande Europas dystra framtid p.g.a. den muslimska invandringen. Ett TV-inslag från vårt naboland Danmark och samtalet sker på engelska, så inga problem för den som har "har svårt" med danskan.

Postat av: OT

No comment: "Om man till exempel räknar med att standarden i den kommunala sjukvården växer med 1 procent om året, rätt mediokert givet att BNP och den privata konsumtionen väntas öka med 3 procent, så måste kommunalskatten höjas med 13 kronor per hundralapp för att täcka underskottet 2035.En äldre rapport från Kommunförbundet visar att om den offentliga konsumtionen växer i samma takt som den privata måste kommunalskatten upp i 50 procent en bit in på 2040-talet, mot dagens 31,6 procent i snitt. I slutet av seklet måste skatten upp till 70 procent. Och så vidare."Se http://www.e24.se/makro/politik/valrorelsens-glomda-fraga_2290091.e24

2010-09-12 @ 22:43:20
Postat av: OT

@OT: "No comment"En kommentar kan vi kosta på oss: "eddie meduza - en idiot": http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA

2010-09-12 @ 22:58:52
Postat av: OT

Och vad beror det på?"Kostnaderna för socialbidrag skenar i Trollhättan": http://frianyheter.wordpress.com/2010/09/12/kostnaderna-for-socialbidrag-skenar-i-trollhattan/

2010-09-12 @ 23:18:02
Postat av: Skånepåg

Ett intressant "reportage" av Robsten från Sd:s valstuga på Sergels Torg i Stockholm. Här händer tydligen både det ena och det andra. Huga!Postat av: Skånepåg

@ OTFrån länken du tipsade om, skriver någon ungefär:

"Varför räknas alla andra generationens araber/afrikaner som är födda i Sverige som svenskar då det gäller socialbidrag?" (Deras föräldrar hamnar under kategorin utrikes födda.)Socialbidragen till utlänningar är således betydligt större om man även tar hänsyn till detta. Att redovisa i grupper som utrikes födda eller födda i Sverige, är inget annat än ett simpelt sätt, att medvetet dölja det som döljas kan av hur stor transfereringen är av bidrag till utlänningar.

2010-09-12 @ 23:50:01
Postat av: Skåning

"Därför anser jag att Sverigedemokraterna skall verka för att Eva Hamilton sparkas när Sverigedemokraterna träder in i Sveriges riksdag!"Jag kan inte annat än att hålla med till 100%. En förtoendeinsatt människa som har satt sitt politiska kapital på spel på det viset, har ingnting i public service att göra.

2010-09-13 @ 00:03:05
URL: http://www.exilen.eu
Postat av: Roger P

På söndagskvällen den 19 så firar jag med att öppna en flaska av den finaste whiskyn jag har!

En flaska 60-årig Glenfiddich som jag egentligen hade tänkt att spara tills jag blir farsa snart.

Får se till att köpa en ännu finare whiskey till 2014!

Tror ni att vi får över 8%??

2010-09-13 @ 00:10:08
Postat av: Ferdinand Mjuk

Att partiledningen -under veckan- beslutar hur media skall mötas är av yttersta vikt.Omvänd Westerbergs- effekt är inget som gynnar."God min i fult spel",sätter media i osäkerhet.Övertaget att senare sätta en strikt dagordningen torde vara till fördel.Under gårdagen konstaterades -vid tre tillfällen- att Västerviks Stadsbibliotek hade valsedelkabinettet välfyllt.Av ögonmått mätt syntes SD valsedlar ha utmärkt åtgång.

2010-09-13 @ 00:12:59
Postat av: OT

@Skånepåg: "Socialbidragen till utlänningar är således betydligt större om man även tar hänsyn till detta."Önskar att SD i riksdagen kan ta fram korrekta och sanningsenliga siffror på detta. För "våra" nuvarande politikers arbetsmoral och kunskaper är under all kritik idag. Skulle ingenjörer bygga t.ex. broar på samma sätt som dessa politiker arbetar; Så skulle en katastrof inträffa varje dag.Visst kan mina inlägg ibland verka banala men mitt syfte är allt annat än banalt. För mitt syfte är att få folk att stanna till i sin hektiska vardag; att tänka efter; att bilda sig en egen uppfattning; att rösta efter sin egna slutsats (oavsett om denna röst går till SD eller inte).För det är min fasta övertygelse dels att SD behövs i riksdagen, samt att ett parti som inte behöver kämpa för sina väljare blir korrupt. Ett utmärkt exempel på detta är socialdemokraterna, som bör sakta somna in för evigt (amen).P.S: Min röst läggs detta val på SD.

2010-09-13 @ 00:19:44
Postat av: Janne

Vi borde starta en egen SD dagstidning!! Ingen mer Pk censur!! Vem är med??

2010-09-13 @ 00:46:04
Postat av: Robin Shadowes

"Den 20 september skall Eva Hamilton ha en sådan hästspark i röven så att märket efter hästskon aldrig försvinner."Vem vet, det kanske rent av råkar vara Hero som gör det? Då kan vi ju även hoppas att Mr Walker avslutar med ett dödskallemärke på hennes haka också.

2010-09-13 @ 01:10:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag förmodar att du tog ett dopp samtidigt! :-)

2010-09-13 @ 02:02:05
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag förmodar att du tog ett dopp samtidigt! :-)

2010-09-13 @ 02:03:58
Postat av: Claes

"Den 20 september skall Eva Hamilton ha en sådan hästspark i röven så att märket efter hästskon aldrig försvinner."Vem vet, det kanske rent av råkar vara Hero som gör det? Då kan vi ju även hoppas att Mr Walker avslutar med ett dödskallemärke på hennes haka också.Vänstern har som så ofta bevisat sin läskunnighet samt svartvita syn på frågor som inte går i linje med att följa deras röda bok till punkt och pricka.med tanke på vad som har har hänt ber jag er att kommentarer som dem överst inte fortsätter. för just nu letar vänsterpressen efter ammnution att använda mot sd och dem kommer inte tveka för en sekund att använda allt dem kan finna.även om jag förstår att dem kommentarerna inte menas bokstavligen så kan dem ses på förljande sätt av kommunister som vill missförstå allt dem ser.MvH claes

2010-09-13 @ 07:13:42
Postat av: Stefan

Apropå media, har TV4 stoppad även SD's censurerade valfilm? Jag tittar inte så mycket på TV4 men har inte sett till den.

2010-09-13 @ 07:41:59
Postat av: Robin Shadowes

Claes, tycker du att våra oförargliga kommentarer är värre än vad kommunistsvinen utsatte von Arnold för?

2010-09-13 @ 07:50:46
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Stefan K

Man kan inte sluta förundras över medias idoga kamp mot Sd. Inte ett enda nyhetsprogram, inte en enda debatt och inte en enda utfrågning utan att Sd nämns och de inblandade tillåts ge sin negativa syn på partiet.

Många hävdar att Sd är ett marginaliserat parti utan inflytande, men jag hävdar att Sd har ett större inflytande än många tror. Vi ser hur partierna är beredda att samarbeta med sina fiender och t.o.m. rösta emot sina egna förslag för att inte ge Sd inflytande.

Detta kommer givetvis att gynna Sd än mer och riksdagspartierna än mindre.

Visst vore det väl enkelt att bjuda in Sd till debatt om partiet nu är ett enfrågeparti utan någon annan agenda. Man behöver inte ens debattera integration, utan Sd:s andra stora frågor som de äldres situation och kampen mot brottsligheten.

Har ni tänkt på det sistnämnda?

Sd har ett gediget och trovärdigt program när det gäller de äldre och brottsligheten. Inget av de 7 i riksdagen tänker samarbeta med Sd på några plan. Innebär det att 7-klöverns partier inte tänker prioritera dessa två frågor under kommande mandatperiod?

2010-09-13 @ 08:11:38
Postat av: Anonym

När SD kommit in i riksdagen kommer dom säkert att

mötas av att partierna kommer att komma överens över blockgränserna,men det som dom inte kan förhindra är, att Sd tar upp och synliggör för Sveriges befolknining (tyvärr sover många gott ännu) hur sjuk invandringspolitiken är, samt den

enorma kostnad den utgör.

2010-09-13 @ 08:19:59
Postat av: Tony Ingman

jag skrev åvanstående,glömmde namnet.

2010-09-13 @ 08:21:50
Postat av: Stefan A

Ja, egentligen borde media bojkottas, å andra sidan vill man ju inte gå miste om minerna och bortföklaringarna från val"experter", reportrar och sjuklövern när SD blir tredje största parti,undrar om det kommer några pudlar från media efter valet, men så lätt ska dom inte komma undan.

2010-09-13 @ 08:31:52
Postat av: Essendon

OT.

Googles trovärdighet?Vid sökning på Sverigedemokraterna på Google, så hamnar den ”käppen i hjulet-styrda organisationen” Sverigedemokraterna.DE nu på första plats igen!Sverigedemokraterna.SE ”våra åsikter visas istället för SD:s förstasida”Stundom kommer en sponsrad länk från Sverigedemokraterna.SE och Stundom Sverigedemokraterna.DE!Stundom ingen sponsrad länk alls!Det hela började för några månader sedan SD:s sidor hackades och SD bytte server.

Det skulle rättas till sa någon förut, men det har det inte alls gjort!Utan någon som helst konspirationsteori, så känns det hela unket!Kan någon förklara hur det ligger till!

2010-09-13 @ 08:38:59
Postat av: Ibbe

Lite kostnadshistorik. 1990 uppgav dåvarande invandrar-och jämställdhetsministern Maj-Lis Lööw(s) kostnaden för invandringen till 40 miljarder kronor. Detta alltså för tjugo år sedan. Som bekant har mycket hänt sedan dess ,men ngn summa för aktuella kostnader är idag omöjlig att få från centralt politiskt håll. Mot väljarna är man definitivt inte ärlig från något av de nuvarande blocken.Lite av cirkus Scotts gamla devis inför uppträdandena:Största möjliga tystnad.

2010-09-13 @ 08:58:11
Postat av: Allemand

Vänta dig inget svar från SD. Jag har pratat med dem för flera månader sedan och deras svar tyder på att SD:s IT-avdelning drivs på amatör-nivå. Möjligtvis av ekonomiska skäl, men eftersom IT betyder mycket för SD så är det en underlig prioritering.Dessutom har jag frågat bloggägaren ett antal frågor här under rätt så lång tid, har inte fått svar på en enda ännu.

2010-09-13 @ 09:01:01
Postat av: Calle

Bojkott av medierna är rätt metod.Dessa parasiter ska inte ha ngt. matnyttigt att livnära sig på. Då lär det bli debatt om varför, och svenska folket kanske kan få ett o annat klarlagt.

2010-09-13 @ 09:06:01
Postat av: Thoralf A

AllemandVissa av er har tydligen inte förstått hur liten Sverigedemokraternas organisation är. Eller i klarspråk hur få heltidsanställda sverigedemokraterna har!Dessutom har ni inte förstått hur mycket arbete det är att planera och bedriva en valrörelse!Jag blir uppriktigt sagt både förbannad och ledsen över era kommentarernär jag vet hur många det är som lägger all sin fritid på Sverigedemokraterna.2010-09-13 @ 09:21:25
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Allemand

Nu har du tydligen tid att svara. Varför har du inte svarat tidigare? Sanningen Thoralf kan vara svår att bära, bara konstaterat att SD:s IT-avdelning som de egentligen borde lägga stor möda på inte verkar vara prioriterad.Klarar man inte kritik då är det illa.

2010-09-13 @ 09:32:55
Postat av: Skånepåg

@ AllemandThoralf skriver:

"Vissa av er har tydligen inte förstått hur liten Sverigedemokraternas organisation är. Eller i klarspråk hur få heltidsanställda Sverigedemokraterna har!Dessutom har ni inte förstått hur mycket arbete det är att planera och bedriva en valrörelse!"Jag fattar inte hur Thoralf och alla andra hinner göra så mycket som man gör. Vissa tycks jobba 28 timmar om dygnet med valrörelsen och många måste även sköta ett normalt arbete.Om någon har kontakt med någon i Tyskland och denne registrerar sverigedemokraterna.de och denna sidan sedan styrs från Sverige, vad finns för juridiska möjligheter att stoppa detta? Vad jag kan förstå inga, eller om någon annan vet så berätta då gärna hur man gör utan ett tidsödande juridiskt förfarande. Detta är således ingen IT-fråga i vanlig bemärkelse, utan ett synnerligen uselt tillvägagångssätt av skrupellösa personer för att vilseleda de som söker information om Sd. Sverigemokraterna är vad jag förstår endast namnskyddat i Sverige?Och Allemand är du frisk och kryoch har tid över, kontakta gärna närmaste Sd (kolla Sd-kuriren och under partiet så hittar du information) så kan kanske även du kan dra ditt strå till stacken under den här sista valveckan.För även du tål väl lite kritik i all välmening?

Postat av: S -E Karlsson

Jag tycker iallafall att SD har skött sej bättre än dom sju riksdagspartiena ! SD har sett till att dom tre valfilmerna där Jimmie Åkesson talar är textade så att hörselskadade och döva kan ta till sej , vad jag som amatör har kunnat luska fram så är det bara SD som sett till detta ! Heder åt SD !

2010-09-13 @ 10:58:13
Postat av: Allemand

@Skånepåg

"För även du tål väl lite kritik i all välmening?"

Jaja men, inga problem med det. Bara frustrerad över att se på det undermåliga sätt som en av de viktigare sakerna skötts under lång tid. Eftersom vi inte får synas i vanligt media blir IT än viktigare.Att fibbla bort .se mitt under brinnande valrörelse är en av de saker som gör mig tipp topp.Jag har full förståelse för och jag beundrar de som står längst fram och kämpar för Sverige, det betyder dock inte att man är immun mot berättigad kritik.

2010-09-13 @ 11:07:21
Postat av: Måns

Mitt i den bråda valrörelsen har SD Gävle tagit sig tid med ett studiebesök hos brottsofferjouren i Gävle.

Så här står det på hemsidan

”Då Sverigedemokraterna besökte Brottsofferjouren i Gävle framgick det att endast en person kunnat anställas på 15 % vilket är ovanligt jämfört med andra brottsofferjourer i landet.”Här visar PK-iterna verkligen prov på sin människosyn. För det är beklämmande att brottsoffrens lidande inte beaktas. Måste man komma från andra sidan jordklotet, utan pass oh styrkt identitet för att få tal del av statens alla resurser.Dessutom ( jag citerar SD- Gävle;

”Enligt Socialtjänstlagen ska det ägnas särskild uppmärksamhet åt brottsoffer”Men lagar och förordningar struntar PK i. Tyvärr gäller även detta pressen som uppenbarligen inte bryr sig det minsta om offrens lidanden.2010-09-13 @ 11:15:11
Postat av: Skånepåg

@ AllemandOm du avser "fibbla bort .se" så är DDOS attacken det allvarligaste, men det rättade till sig efter några dagar trots allt. Såväl svenska Polisen som stora internationella organisationer har varit utsatta för samma sak men har klarat av detta på kortare tid genom sina stora resurser. Sd måste prioritera varje krona och det är en omöjlighet att tänka ut vilket dj-skap vissa personer eller organisationer kan tänkas göra och hur de ekonomiska resurserna skall fördelas.Både SSU och Expo har ju hackats i augusti och inte ens dessa med sina betydligt större resurser inom IT lyckades förhindra detta.Nu håller vi tummarna att hetsen mot Sd från massmedia och riksdagspartierna inte blir för dj-g den här sista valveckan. Att en statsminister sitter i TV och varnar för att om Sd kommer in i Riksdagen så utbryter det kaos, måste vara "all time low" från en svensk statsminister och i bananrepubliknivå!

2010-09-13 @ 11:36:04
Postat av: Allemand

@Skånepåg,

Långt före dessa händelser lyckades de själva sjabbla bort .se från förstaplatsen på Google. Hade inget med DDOS att göra, utan rent amatörmässigt handhavande.Ingen idé att vi fortsätter utan kan bara konstatera att SD måste satsa på professionella medarbetare på IT-sidan om vi fortsatt skall nå ut på det alltmer viktiga nätet.

2010-09-13 @ 11:55:40
Postat av: Thoralf A

AllemandJag känner inte till att det finns någon IT-avdelning inom SD men du kanske har bättre kunskaper än mig på detta område. Det finns mig veterligen ingen fast anställd som erhåller lön för att ta hand om IT-frågor inom SD.Den som sysslar med detta har givetvis en hel rad andra sysslor att ta hand om, än att se till att sverigedemokraterna.se är på topp när det gäller google-sökningar.

2010-09-13 @ 11:57:22
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

AllemandTänker du betala för dessa "professionella medarbetare på IT-sidan" ?Först när vi kommer in i riksdagen har vi möjligheten att bygga upp en riktig organisation men det skall göras i lugn och ro, och med stort förnuft.Personligen tycker jag att partiet lyckats alldeles utmärkt med sina satsningar, inte minst valfilmen som fått ett enormt marknadsvärde, långt över kostnaderna.

2010-09-13 @ 12:01:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Allemand

Thoralf A,Bra Thoralf nu börjar du svara. Du upprepar precis det jag sagt och kritiserar. Det är min personliga uppfattning och det står jag för att SD har inte insett hur viktigt det är med en fungerande IT-verksamhet.Visst valfilmen var bra men den var inte IT-bunden utan blev det p.g.a sveket från media.Mitt hopp är att när vi får pengar för att kunna satsa, sätt då proffs på det och inte de amatörer som skött det hittills. Då blir vi ändå större och kan tillsammans glädja oss åt vårt land Sverige.

2010-09-13 @ 12:20:33
Postat av: oknytt

Den häxjakt media bedrivit är ju rena vansinnet.

Detta får inte ske obehindrat. Jag hoppas verkligen Sd följer upp Thoralfs förslag om bojkott av diktaturmedia.

2010-09-13 @ 12:30:29
Postat av: Ronny

Visst finns det undantag bland (s) folk, som t.ex. Lotta Gröning i Expressen. Hon verkar inte ljuga eller vara populistisk, och verkar ha en ganska korrekt syn på SD väljarna. Hennes krönika i helgen visar på samförstånd och logiska förklaringar utan något häcklande och fördömande på SD röstare! Henne har JAG respekt för....

2010-09-13 @ 12:45:04
Postat av: Gunnar o Gurli

Stilla er nu pojkar annars blir det utvisningsbåset

2010-09-13 @ 13:06:09
Postat av: Rättvis

Lena Mellin i Aftonbladet är påfallande ärlig idag. Hon skriver till och med öppet att det egentligen inte är någon större skillnad mellan (s) och (m) och hänvisar till partiledardebatten igår.Men att hon breder ut sig så mycket om just detta, får mig att undra. Håller hon på med att bereda vägen för ett nytt skoj mot väljarna? Ett skoj, som skulle lura skjortan av väljarna, nämligen en allians mellan (S) och (m), en allians mot Sverige, demokratin, väljarna - men det kommer att heta: en allians mot SD.

2010-09-13 @ 13:09:03
Postat av: Ronny

Såg ni,Landet Runt, SVT igår? Hur lågt kan ett s.k.politiskt och religiöst obundet företag, batalat av folket, sjunka. Man ändrar texten (kommunen)Floda till Adolf, samtidigt som man häcklar och driver med SD, i mening att sammankoppla SD med Adolf Hitler! Cirka 16 min in. Alla bör anmäla till radionämnden, som jag precis har gjort.

2010-09-13 @ 13:22:01
Postat av: Skånepåg

Öppet brev från Jimmie Åkesson till övriga svenska partiledare.

Postat av: Snåljåpen

Min fru arbetar på ett ställe där man kan förtidsrösta. Och enligt hennes iaktagelser bland valsedlarna så går det åt flest valsedlar från SD och Moderaterna. Visserligen i Skåne där SD redan är starka.

2010-09-13 @ 14:02:43
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Uppsnappat i SVT Forum "kränkt är i dagens

Sverige samma sak som när man inte får som man vill".Här slant nog tungan i Ulf Wikboms röda lekstuga.

Som för övrigt handlar om att jobba efter 65 75 95.

Aktuell debatt med 200000 arbetslösa ungdomar o

50% av en gigantisk hög med Jippiesvenskar.

Ytterlihggare en 2/3 debatt att lägga till handlingarna.Här får man hoppas att Eva Hamilton klipper ev repriser, så man inte förmedlar rasistiska tendenser.Katri Linna bör i logigens namn kallas för.

"När jag inte får som jag vill ombudsmannen"

"Nijo"När man rent allmänt ser på "valfusk" så är Eva Hamilton den som man kan mäta siffermässigt inte

bra alls,guldskärna bör nog ersättas med en hästsko,där ryggen byter namn .

2010-09-13 @ 14:14:00
Postat av: Skånepåg

Alliansens valstuga eldades upp i natt.Jimmie Åkessons påpekande i det ovan nämnda brevet, att även andra partier än Sverigedemokraterna kan drabbas, visar att övriga partiledare bör ta hans uppmaning till samrbete på allvar. Behovet av en gemensam hållning mot de vänsterkrafter som nu gör sitt bästa för att sabotera den pågående valrörelsen, är i högsta grad befogad.

Postat av: Skånepåg

Vänsterpöbeln "utmärker" sig på nytt vid Sd-möte i Göteborg. Vad annat att vänta?

Postat av: Gubben o Gumman

OT :En klurig egenföretagare fd departement förmodkigen rött: Anders Sorg tänk om låt läkare

jobba efter 67"Ja jo det räcker nog till pensionerna om 300 läkare

jobbar tills dom bär ut dom till ambulansen el likvagnen.Även detta utdrag ur Uffes lekstuga utan verklighetsförankring,ett finlir i rödvinvänsterns

rullstolsklubb friska och hela efter att ha levt ett bekymmerfritt liv ,efter att levt på skatteslavarnas hederliga arbete,ofta i den offentliga sektorn el som kulturarbetare.Dessa smetiga människor är klanen bakom skatteslaveriet i mångt och mycket.Svenne Banan det är dags för en tumme i ögat den 19 Sep på dessa självgoda kreatur.

2010-09-13 @ 14:28:37
Postat av: Robin Shadowes

Robin shadowes vänsterextremisternas handlingar mot von arnold har visat sig vara i linje med den extrema vänster facismen.

Nej jag anser inte inte era förargliga kommentarer är värre en vad dem utsatte von arnold för.

Men en stor del av media har visat var dem står, varför ge dem gratis ammnution när dem visat sig att dem vill missförstå.

2010-09-13 @ 15:09:11
Postat av: Claes

ursäkta robin den övre kommentaren var skriven av mig till dig, men jag skrev ditt namn på som mitt namn :)

2010-09-13 @ 15:29:14
Postat av: Tony Ingman

Jaha, så har man då gjort sin samhällsmedborgliga

plikt, och varit och röstat fram SD, så nu är det bara att hoppas på att några milioner personer till

gör likadant.

2010-09-13 @ 19:51:32
Postat av: OT

@Thoralf: "Först när vi kommer in i riksdagen har vi möjligheten att bygga upp en riktig organisation men det skall göras i lugn och ro, och med stort förnuft."Helrätt inställning!

2010-09-13 @ 21:07:55
Postat av: S -E Karlsson

Göteborg , 500 demonstranter , det kan väl för faen inte finnas 500 dårar i Göteborg måste vara ditresta , göteborgarna brukar ju vara justa !

2010-09-13 @ 22:26:26
Postat av: Göran Andersson

Att bojkotta svensk media under ett dygn från söndag kväll klockan tjugo tycker jag var ett alldeles utomförträffligt bra förslag ! Att vika sig för radio och TV ska heller inte behövas. Det går bra att skylla på att utländsk radio och TV tar tiden i anspråk.(Det kanske den gör förresten) Stäng in Jimmie i ett hotellrum så att inte svensk media får tag i honom ! Detta gyllene tillfälle till markering mot den politiskt korrekta svenska pressen får inte förspillas.Vi får ju siffror hela tiden i radio och TV ändå.En kanongrej kan vara att arrangera valvaka tillsammans med uländsk media.Jag ställer upp i lokalvalet. Vare sig jag kommer in eller ej i Boxholms kommunfullmäktige så talar jag inte med Östgötacorrespondentens redaktör Carl-Johan Noren förränn efter klockan tjugo på Måndag.

2010-09-14 @ 00:04:11
Postat av: Gubben o Gumman

Göran Andersson : Strålande ide,utlänsk media måste

ju vara chockade över vad som händer i svensk media

Ring över förslaget direkt till Stockholm.2010-09-14 @ 12:49:31
Postat av: goran

Kaos är alltid ett tillfälligt tillstånd. Kaos skall skall ses som ett löfte just nu när alla positioner är tillsynes som gjutna i betong, inte som ett hot. Det är när kaos uppkommer som det är möjligt att genomföra förändringar.

2010-09-16 @ 14:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0