OTRYGGHET RÅDER

I dagens söndagskrönika av Julia Ceasar tar hon upp skjutningarna i Malmö och Per Svenssons artikel i Sydsvenskan.

Under valrörelsen träffade jag flera personer i Kalmar som flyttat från Malmö och andra invandrartäta orter i Skåne p.g.a. den otrygghet som råder. Vid samtal med dessa personer framkommer det att det nästan alltid handlar om att man vill att barnen skall få växa upp i en trygg miljö utan motsättningar mellan grupper i samhället.

Med tanke på hur Alliansen och de rödgröna tänker sig styra utvecklingen även denna mandatperiod kommer med stor sannolikhet den negativa utvecklingen i dessa invandrartäta orter fortsätta under minst fyra år till. De är så måna om denna utveckling att man inleder samarbete över blockgränserna i flera skånska kommuner, för att stänga ute eller blockera ut SD från inflyttande. Detsamma verkar även gälla Fredrik Reinfeldt och hans sätt att skapa majoritet för sina och regeringens förslag till riksdagen.

Det skulle vara intressant att se en sammanställning över vilka grupper det är som flyttar ut från Malmö. Jag kan tänka mig att även assimilerade invandrare flyttar bort från Malmö.

Igår lyssnade jag på lördagsintervjun med Cecillia Malmström i P1. Hon ingav ett väldigt blekt intryck. Uppenbarligen har sanningen och verkligheten börjat gå upp även för Cecillia Malmström. Det framgår med all tydlighet att det är Sverige som har en extrem invandringspolitik i förhållande övriga länder inom EU om man funderar över detta i ett större perspektiv.

Kommentarer
Postat av: Ex occidente lux

Jag läser dagligen ett flertal dagstidningar från olika länder på nätet. Något som slår mig är att problemet med "ensamkommande flyktingbarn" är något som uteslutande tycks förekomma i Sverige, i likhet med tidigare de "apatiska flyktingbarnen". Dessa har tydligen för tillfället slutat med att vara apatiska.Något för riksdagens utredningstjänst att utreda?

2010-10-24 @ 10:11:47
Postat av: Stefan K

Södertälje, en annan mycket invandrartät kommun, brottas med samma problem som i Malmö.

Våld, segregation, bränder, otrygghet och en ökad kriminalitet. Anders Lago har precis som Ilmar Repalu gått ut och vädjat om hjälp från andra kommuner p.g.a. den rådande situationen.

Först flyttade etniskt svenska familjer från mångkulturella områden som Ronna och Hovsjö. Nu lämnar svenska familjer staden och bosätter sig i kommunens mindre orter.

Två städer med samma förutsättningar. Två städer med samma utveckling.

Knappast någon tillfällighet.

2010-10-24 @ 10:54:37
Postat av: WMB

Jag vill bara ge en stor eloge till Julia Caesar för hennes strålande och framför allt friska kåserier i vårt (politiskt) sjuka Sverige.Ni får absolut inte missa dagens kåseri i Snaphanen, där Julia med sina skarpa skott verkligen skjuter etablissemangets felnavigerade och med lögner fullastade skuta i sank.Alla måste läsa! Sprid!För säkerhets skull lägger även jag in en länk här:http://snaphanen.dk/2010/10/24/sondagskronike-kulturelit-utom-skotthall/#more-783552010-10-24 @ 10:58:35
Postat av: Rättvis

Man mår verkligen illa när man hör intervjun med Malmström. Man mår illa därför att det är så tydligt att den förda invandringspolitiken uppenbarligen går ut på att LURA väljarna. Väljarna ska ingenting veta om de rättigheter som politikerna generöst delar ut till höger och vänster till folk i olika länder.Grundtanken är att ( i praktiken) vissa länder, bara vissa länder har skyldighet mot världens befolkning. Det är bara det att de fattiga i olika länder själva har slängt ut kolonialherrarna. Det var därefter som den fruktansvärda nöden spred ut sig i så många länder.Sverige har aldrig haft kolonier och ska därför inte heller inte tvingas ta hand om resterna av den havererade kolonialpolitiken.

2010-10-24 @ 11:26:56
Postat av: Calle

Kan tänka mej att samma otrygghet råder i Malmö bland invandrargrupper, som det gjorde bland etniskt svenska kvinnor i Örebro för några veckor sedan.Skillnaden är att då viftades det inte med rasistkortet pga.offrens etnicitet.

Media borde skämmas som håller på att piska upp en hatstämmning mot svenskar som är kritiska till massinvandringen. Har dom redan glömt sina självmål i anslutning till den anlagda diskoteksbranden i Backa (GBG)??Gärningsmännen var ju inte alls på den planhalva som media hade önskat. Spekulationer för att sälja lösnummer och sprida politisk korrekthet och inget annat!!!

2010-10-24 @ 12:08:15
Postat av: Info

ENPARTISTATEN VÄXER FRAMDet började så smått i Eslöv:”I Eslöv har – - – Moderaterna och Socialdemokraterna just beslutat att bilda koalition, Socialmoderaterna. Anledningen är, att man vill hindra ett nytt, stort parti, som i kommunalvalet fick hela 13,4 % av rösterna, att få något som helst inflytande – inte ens i de fall, då detta parti eventuellt skulle ha stött något av de två nämnda.Fusionen tycks ha varit tämligen enkel att genomföra, eftersom Moderaterna och Socialdemokraterna numera delar uppfattning i de flesta frågor. I all synnerhet sådana som gäller gender, nödvändigheten av genuscertifiering, kvotering, genuspedagogik, socialkonstruktivism, osv.” (Info i Tanja B:s blogg 8/10 2010.)TOMELILLA FÖLJER EFTERDe Nya Moderaterna och Socialdemokraterna slår sig nu samman också i Tomelilla. Därmed kan man ”blockera” Sd.Socialmoderaterna önskar anslå särskilda museimedel framförallt till Östasiatiska museet, Världskulturmuseet och Etnografiska museet under det att Sd vill lägga motsvarande medel i första hand på t.ex. Nordiska museet, Skansen och olika svenska, lokalhistoriska museer; samt på svenska hembygds- och naturskyddsföreningar, Riksantikvarieämbetet osv.Häri består en inte ringa del av Sd:s samhällsfarlighet.Andra farliga inslag i detta partis inställning i olika frågor är som vanligt dess tveksamhet inför enkönade äktenskap med adoptionsrätt, moskébyggande och böneutropande i lantliga, svenska småstäder, motvilja mot hårdhänt, statlig genuspedagogik fr.o.m. förskoleåldern upp i universitetsvärlden, fortsatt massinvandring, genuscertifiering, postmodernistisk estetik och mycket mera.Sd önskar behålla den internationella företeelsen ”hembygd” också i Sverige och motsätter sig att det skall betraktas som skadligt (eventuellt nazistiskt) att barn fäster sig vid sina föräldrar och föräldrar vid sina barn (i stället för vid den multikulturella, anonyma Staten).Den som lever får se hur det går.

2010-10-24 @ 12:09:23
Postat av: lassekolja

Betr. relationen Alliansen/rödgröna/SD, inget ont utan att det har nå´t gott med sig. Jag syftar på SD:s tillväxtpotential ju mer enade "gammelpartierna" är i "migrationsstolleriet". Låt dom hålla på ett tag till, det kommer i slutändan, om ett par år, att chocka sjuklövern när dom undrar hur SD kunde växa så snabbt. Vi som använder insidan till vad Vår Herre avsåg, kommer inte att förvånas utan att åter gratulera Jimmie med följe och kanske hela svenska folket vare sig dom, i ett första skede, begriper det eller ej.

Reaktionerna kommer garanterat i takt med att "vanligt folk" börjar undra varför besparingar inom välfärdens alla områden är så ofrånkomliga trots världens högsta skatter.

2010-10-24 @ 12:17:05
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Skånepåg

Sverigedemokraterna ökar i Novus senaste opinionsundersökning. Vänstern, Centerpartiet och Kris(t)demokraterna minskar.

Postat av: Skånepåg

@ WMBAvslutningen i Julia Caesar krönika är suverän:"SD:s fel att det skjuts i Malmö

I sin verklighetsförträngning antyder och näst intill påstår kultureliten att det är Sverigedemokraternas fel att det skjuts i Malmö. Trots att partiet till för en månad sedan inte har haft någon plats i Sveriges riksdag och därmed heller inget politiskt inflytande. Det är deras fel ändå, liksom. Det är de som gör invandringen till ett problem, inte invandringen i sig. I en artikel i Sydsvenska Dagbladet skriver Per Svensson om Jimmie Åkessons ”troskyldiga labradorögon” och ”rättframma gårdvarsblick”. Han verkar ha fått Jimmie Åkessons ögon på hjärnan. Och som slutkläm: ”Jimmie Åkessons troskyldiga blick och avtryckaren som kramas i mörka buskage.”Här är Per Svensson farligt nära påståendet att det är Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkessons hand som kramar skjutvapnets avtryckare. Han talar om ”ett indirekt orsakssamband”. När han själv kramar datatangenterna är han en hårsmån från förtal. Detta är guilt by association driven till sin spets. Eftersom Sverigedemokraterna är de enda som vågar tala om massinvandringens mindre önskvärda följder som en ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, misslyckad integration och höga kostnader måste det ju vara deras fel att det skjuts i Malmö. Om de hade haft vett att hålla käften hade inte ett enda skott avlossats.Kulturelitens förlorade heder

Det är vidrigt, oanständigt, vedervärdigt. Här skulle jag kunna tala om kulturelitens förlorade heder – ifall de haft någon. Men tyvärr är den förlorad för mycket länge sedan. Den avled redan på 1960-talet, ungefär när Olof Lagercrantz i Dagens Nyheter prisade folkmordsdiktaturerna i Sovjet och Kina som särdeles högtstående. En död heder finns inte, likväl stinker den. Så varför ska vi lyssna på en hedersbefriad kultur- och medieelit som inte vet vad de talar om, som går sina egna och politikernas ärenden? Som tar sig tolkningsföreträde på andras bekostnad? Misstro den istället, tro inte på ett ord som den säger. Den har för länge sedan förverkat sin trovärdighet.Mikael Jalving skriver:”Malmö är en stad i kris. Sverige är ett land lett av extremister. Svenskarna låtsas, i stor stil, som om verkligheten inte existerar.”Nej, det är inte svenskar i allmänhet som låtsas som om verkligheten inte existerar. Det är en samvetsbefriad medie- och kulturelit som tar sig rätten att trumpeta ut åsikter istället för sanningar, vilseleda sina landsmän och pracka på dem sin egen skeva bild av verkligheten.Det är inte bara Malmö som är i kris. Det är medie- och kultureliten också.Af Julia Caesar"

Postat av: JG

UNHCR definierar internflyktingar så här bl.a. "människor som har tvingats på flykt från sina hem på grund av väpnad konflikt, utbrett våld, övergrepp på mänskliga rättigheter"

2010-10-24 @ 13:56:21
Postat av: Ronny

Ännu en skitstövel i egenskap av journalist på Expressen, Oscar Julander , som inte vet vad signalament innebär! Han rapporterar om flera våldtäkter idag, där kvinnorna lämnar signalament, men det vägrar denna pajas att framföra i tidningen! Trodde dom tjänade allmännheten......2010-10-24 @ 14:55:44
Postat av: kalle2

"Det är inte omöjligt att denna funktion finns men jag måste själv bestämma när jag skall aktivera den för varje inlägg på bloggen."lösningen kan bli att skaffa framtidens teknik redan nu. Mobilt bredband då kan Ni sköta om bloggen varsom helst när som helst. I Sthlm har de 20 Mbit/s, i Kalmar minst 6 Mbit/s.vad bra denna blogg är. och intressant med alla kommentarer. fantastiskt med en kommunikationskanal direkt till en av de 20 stycken riksdagsledamöterna som vill fotfolket väl.inte bara invandrarna gillar sd utan nu börjar även vänstersocialist ungdomar vakna upp ur deras indoktrinering. nu fattar de varför de inte kan få lägenhet,inte kan få ett arbete, blir bortkvoterade från drömutbildningen på universitet, 7 klöverns politik gör att även de börjar hamna i utanförskap.jämnför man med vad socialisterna önskar så är det SD politik de skall stödja. se själva.http://socialistiskastudenter.blogg.se/http://offensiv.socialisterna.org/sv/922/internationellt/6095/?&MultiplePublicationSearch=true&SearchKeywords=lars%2Bohly&SearchMode=onstenkastarna ville även ha billigare kollektivtrafik! fast kanske inte längre? för det kanske är rasistikt och främlingfientligt med kollektivtrafik nu när SD vill att folk skall ha råd och möjlighet till fungerande kollektivtrafik.

http://planka.nu/när indoktrineringsledarna i vänstern avslöjas med sitt falsktspel då får SD en ny våg av väljare som stödjer SD. garanterat. ohly gillar de inte!SD blir ett universalparti med folk från alla kanter.

hoppas SD skickar ut SD-kuriren till alla hushåll och dementerar alla förtals och falska rykten media sprider.

information och åter information för att väcka upp den indoktrinerade befolkningen kommer ge 20-30 procent av rösterna 2014,2018.2010-10-24 @ 14:59:06
Postat av: Anonym

SD hade 6,4 procen. Någon som känner till hur mycket det var före valet.

2010-10-24 @ 16:03:18
Postat av: Skånepåg

@ AnonymInnan valet i september, fick SD 4,8 % av samma företag (Novus) i opinionsundersökningen.

2010-10-24 @ 17:18:34
Postat av: Tony Ingman

Men det kommer ett val 2014, jag hoppas innerligt att dom som röstade på moderaterna eller sossarna

blev urförbannade, och röstar på Sverigedemokr.

För vad är det för mening att rösta t.ex på

Moderaterna när man får sossarnas politik på köpet.

Detta enbart för att stänga ute ett demokratiskt

valt parti.

Hur tänker dessa partistrateger egentligen? dom

måste ha väldigt lågt förtroende för svenskens

slutledningsförmåga om dom tror att detta inte

kommer att straffa sig vid nästa val.

2010-10-24 @ 17:56:24
Postat av: Anonym

I så fall har SD gått upp 33 procent. Det skulle innebära 6 á 7 extra mandat om det vore val idag.

Annars brukar ju SD öka med sådär 150 procent vid varje val. Skulle det stämma även nästa val så skulle SD då få 50 mandat.PK bör nog sluta drömma och anpassa sig till SD:s politik.

2010-10-24 @ 18:19:31
Postat av: LN

"Det framgår med all tydlighet att det är Sverige som har en extrem invandringspolitik i förhållande till övriga länder inom EU om man funderar över detta i ett större perspektiv" skrev Thoralf i förmiddags.Nu är der nog så att Thoralf har inte fattat det fina i kråksången. Allt efter som invandringen fortskrider - och expanderar, och busslaster med sverigeälskande zigenare rullar in, tillväxer ekonomien och nya jobb skapas.

Processan har här i Nya Sverige blivit kallad glasmästarekonomi.

GoG vet vad det rör sig om!

Utomlands förekommer begreppet "glazier-economy".Fler och fler campingplatser, vandrarhem och hotell kontaktas nu av Migrationsverket med fråga om de vill hyra ut platser. Campingplatserna Möllstorps camping och Lundegårds camping på Öland samt Siviks camping i Lysekil hyr ut till Migrationsverket. High Chaparral i Gnosjö kommun har tillfrågats och är positiva till att inhysa 400 zigenare. 300 asylsökande kom till Lysingsbadet. Privata uthyrare i Mörbylånga, Gnosjö och Lysekil kan också komma ifråga. På Tjörn blev politikerna tagna på sängen när det plötsligt bodde 180 asylsökande på konferensanläggningen Tjörnbro Park på Almön. I Gävleborg arbetar Migrationsverket på högvarv med att finna platser att placera de asylsökande på. Varje vecka kommer mellan 150 och 200 personer till länet. Det är inte så svårt att hitta platser, säger Lars Ulander som är chef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Söderhamn. Många hotell står mer eller mindre tomma så här års och ägarna säger inte nej till inkomster. I Hälsingland kommer asylsökande att bo på hotell Gyllene hästen i Ljusdal, Svanbacken i Delsbo, Järvsö hotell och Royal Swiss hotel i Njutånger. I Vårgårda har Migrationsverket också funnit boenden för asylsökande. På Saltemads camping i Borås har det de senaste två veckorna bott ett 60-tal zigenare. Många asylsökande har förväntat sig bättre standard, något som de normalt får, men som Migrationsverket inte kunnat lösa för alla, nu när det kommit ovanligt många. Den 7 oktober publicerade Ölandsbladet en artikel där de berättade att klagomålen börjat strömma in på Lundegårds camping redan första dygnet. Det är ingen tvekan om att ryktet om den svenska frikostigheten har spritt sig över hela världen. Efter det att Frankrike börjat avvisa serbiska zigenare, har trycket på Nya Sverige blivit ännu hårdare än tidigare. I flera intervjuer med olika medier har campingägare antytt att de tar ut ett högre belopp än vanligt per bädd. För en camping som hyr ut 100 platser kan det innebära inkomster på upp emot 300 000 kronor per dygn. Ett exempel är Morgan Livh som hyr ut Möllstorps camping i norra Färgestaden och Siviks camping i Lysekil. Förutom nämnda campingar driver han Lomma Camping AB, Arlöv Park Hotell, ökänt sedan decennier som asylanthotell, Hotell Fastigheter i Eskilstuna och Skummeslövs Ekocamping. Den 31 juli 2006 skrev Sydsvenskan att han fick 310 kronor per asylsökande varje dygn för de 70 platser han hyrde ut på Arlöv Park Hotell. – Jag har haft hand om Arlöv Park Hotell i över tio år och där är det nästan bara flyktingar som bor, runt 100-150 per natt, säger Morgan Livh. Själv bor 65-årige Morgan Livh i Helsingborg. Han besöker då och då sina campingplatser men kan, till skillnad från campingplatsernas grannar, välja själv när han vill träffa gästerna. På andra sidan av Öresund expanderar också glasmästarekonomien. På det fyrstjärniga Hotel Hillerød massinkvarteras numera asylsökande.Bara tänk hur sekinerna rullar in, inte bara till hotell- och campingplatsägare, som sedan skall konsumera upp sitt överflöd, utan till ICA och andra inköpsställen, tänk på alla som får jobb året runt, tänk på alla hantverkare och byggfirmor som sedan skall anlitas för reparationer och renoveringar, alla byggvarufirmer osv.

Tala om en dynamisk ekonomi - en glasmästarekonomi.

Du och jag står för fiolerna via skatten och alla nerskärningar och indragningar.Här en video som handgripligt illustrerar vad glasmästerekonomi är för något: http://www.youtube.com/watch?v=UPmo2e-bAMQ

2010-10-24 @ 21:09:22
Postat av: LN

"Det framgår med all tydlighet att det är Sverige som har en extrem invandringspolitik i förhållande till övriga länder inom EU om man funderar över detta i ett större perspektiv" skrev Thoralf i förmiddags.Nu är der nog så att Thoralf har inte fattat det fina i kråksången. ;-) Allt efter som invandringen fortskrider - och expanderar, och busslaster med sverigeälskande zigenare rullar in, tillväxer ekonomien och nya jobb skapas.

Processan har här i Nya Sverige blivit kallad glasmästarekonomi.

GoG vet vad det rör sig om!

Utomlands förekommer begreppet "glazier-economy".Fler och fler campingplatser, vandrarhem och hotell kontaktas nu av Migrationsverket med fråga om de vill hyra ut platser. Campingplatserna Möllstorps camping och Lundegårds camping på Öland samt Siviks camping i Lysekil hyr ut till Migrationsverket. High Chaparral i Gnosjö kommun har tillfrågats och är positiva till att inhysa 400 zigenare. 300 asylsökande kom till Lysingsbadet. Privata uthyrare i Mörbylånga, Gnosjö och Lysekil kan också komma ifråga. På Tjörn blev politikerna tagna på sängen när det plötsligt bodde 180 asylsökande på konferensanläggningen Tjörnbro Park på Almön. I Gävleborg arbetar Migrationsverket på högvarv med att finna platser att placera de asylsökande på. Varje vecka kommer mellan 150 och 200 personer till länet. Det är inte så svårt att hitta platser, säger Lars Ulander som är chef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Söderhamn. Många hotell står mer eller mindre tomma så här års och ägarna säger inte nej till inkomster. I Hälsingland kommer asylsökande att bo på hotell Gyllene hästen i Ljusdal, Svanbacken i Delsbo, Järvsö hotell och Royal Swiss hotel i Njutånger. I Vårgårda har Migrationsverket också funnit boenden för asylsökande. På Saltemads camping i Borås har det de senaste två veckorna bott ett 60-tal zigenare. Många asylsökande har förväntat sig bättre standard, något som de normalt får, men som Migrationsverket inte kunnat lösa för alla, nu när det kommit ovanligt många. Den 7 oktober publicerade Ölandsbladet en artikel där de berättade att klagomålen börjat strömma in på Lundegårds camping redan första dygnet. Det är ingen tvekan om att ryktet om den svenska frikostigheten har spritt sig över hela världen. Efter det att Frankrike börjat avvisa serbiska zigenare, har trycket på Sverige blivit ännu hårdare än tidigare. I flera intervjuer med olika medier har campingägare antytt att de tar ut ett högre belopp än vanligt per bädd. För en camping som hyr ut 100 platser kan det innebära inkomster på upp emot 300 000 kronor per dygn. Ett exempel är Morgan Livh som hyr ut Möllstorps camping i norra Färgestaden och Siviks camping i Lysekil. Förutom nämnda campingar driver han Lomma Camping AB, Arlöv Park Hotell, ökänt sedan decennier som asylanthotell, Hotell Fastigheter i Eskilstuna och Skummeslövs Ekocamping. Den 31 juli 2006 skrev Sydsvenskan att han fick 310 kronor per asylsökande varje dygn för de 70 platser han hyrde ut på Arlöv Park Hotell. – Jag har haft hand om Arlöv Park Hotell i över tio år och där är det nästan bara flyktingar som bor, runt 100-150 per natt, säger Morgan Livh. Själv bor 65-årige Morgan Livh i Helsingborg. Han besöker då och då sina campingplatser men kan, till skillnad från campingplatsernas grannar, välja själv när han vill träffa gästerna. På andra sidan av Öresund expanderar också glasmästarekonomien. På det fyrstjärniga Hotel Hillerød massinkvarteras numera asylsökande.Bara tänk hur sekinerna rullar in, inte bara till hotell- och campingplatsägare, som sedan skall konsumera upp sitt överflöd, utan till ICA och andra inköpsställen, tänk på alla som får jobb året runt, tänk på alla hantverkare och byggfirmor som sedan skall anlitas för reparationer och renoveringar, alla byggvarufirmer osv.

Tala om en dynamisk ekonomi - en glasmästarekonomi.Här en video som handgripligt illustrerar vad glasmästerekonomi är för något: http://www.youtube.com/watch?v=UPmo2e-bAMQ

2010-10-24 @ 21:18:34
Postat av: LN

"Det framgår med all tydlighet att det är Sverige som har en extrem invandringspolitik i förhållande till övriga länder inom EU om man funderar över detta i ett större perspektiv" skrev Thoralf i förmiddags.Nu är der nog så att Thoralf har inte fattat det fina i kråksången. :-)) Allt efter som invandringen fortskrider - och expanderar, och busslaster med sverigeälskande zigenare rullar in, tillväxer ekonomien och nya jobb skapas.

Processan har här i Nya Sverige blivit kallad glasmästarekonomi.

GoG vet vad det rör sig om!

Utomlands förekommer begreppet "glazier-economy".Fler och fler campingplatser, vandrarhem och hotell kontaktas nu av Migrationsverket med fråga om de vill hyra ut platser. Campingplatserna Möllstorps camping och Lundegårds camping på Öland samt Siviks camping i Lysekil hyr ut till Migrationsverket. High Chaparral i Gnosjö kommun har tillfrågats och är positiva till att inhysa 400 zigenare. 300 asylsökande kom till Lysingsbadet. Privata uthyrare i Mörbylånga, Gnosjö och Lysekil kan också komma ifråga. På Tjörn blev politikerna tagna på sängen när det plötsligt bodde 180 asylsökande på konferensanläggningen Tjörnbro Park på Almön. I Gävleborg arbetar Migrationsverket på högvarv med att finna platser att placera de asylsökande på. Varje vecka kommer mellan 150 och 200 personer till länet. Det är inte så svårt att hitta platser, säger Lars Ulander som är chef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Söderhamn. Många hotell står mer eller mindre tomma så här års och ägarna säger inte nej till inkomster. I Hälsingland kommer asylsökande att bo på hotell Gyllene hästen i Ljusdal, Svanbacken i Delsbo, Järvsö hotell och Royal Swiss hotel i Njutånger. I Vårgårda har Migrationsverket också funnit boenden för asylsökande. På Saltemads camping i Borås har det de senaste två veckorna bott ett 60-tal zigenare. Många asylsökande har förväntat sig bättre standard, något som de normalt får, men som Migrationsverket inte kunnat lösa för alla, nu när det kommit ovanligt många. Den 7 oktober publicerade Ölandsbladet en artikel där de berättade att klagomålen börjat strömma in på Lundegårds camping redan första dygnet. Det är ingen tvekan om att ryktet om den svenska frikostigheten har spritt sig över hela världen. Efter det att Frankrike börjat avvisa serbiska zigenare, har trycket på Sverige blivit ännu hårdare än tidigare. I flera intervjuer med olika medier har campingägare antytt att de tar ut ett högre belopp än vanligt per bädd. För en camping som hyr ut 100 platser kan det innebära inkomster på upp emot 300 000 kronor per dygn. Ett exempel är Morgan Livh som hyr ut Möllstorps camping i norra Färgestaden och Siviks camping i Lysekil. Förutom nämnda campingar driver han Lomma Camping AB, Arlöv Park Hotell, ökänt sedan decennier som asylanthotell, Hotell Fastigheter i Eskilstuna och Skummeslövs Ekocamping. Den 31 juli 2006 skrev Sydsvenskan att han fick 310 kronor per asylsökande varje dygn för de 70 platser han hyrde ut på Arlöv Park Hotell. – Jag har haft hand om Arlöv Park Hotell i över tio år och där är det nästan bara flyktingar som bor, runt 100-150 per natt, säger Morgan Livh. Själv bor 65-årige Morgan Livh i Helsingborg. Han besöker då och då sina campingplatser men kan, till skillnad från campingplatsernas grannar, välja själv när han vill träffa gästerna. På andra sidan av Öresund expanderar också glasmästarekonomien. På det fyrstjärniga Hotel Hillerød massinkvarteras numera asylsökande.Bara tänk hur sekinerna rullar in, inte bara till hotell- och campingplatsägare, som sedan skall konsumera upp sitt överflöd, utan till ICA och andra inköpsställen, tänk på alla som får jobb året runt, tänk på alla hantverkare och byggfirmor som sedan skall anlitas för reparationer och renoveringar, alla byggvarufirmer osv.

Tala om en dynamisk ekonomi - en glasmästarekonomi.Här en video som handgripligt illustrerar vad glasmästerekonomi är för något: http://www.youtube.com/watch?v=UPmo2e-bAMQ

2010-10-24 @ 21:27:25
Postat av: LN

"Det framgår med all tydlighet att det är Sverige som har en extrem invandringspolitik i förhållande till övriga länder inom EU om man funderar över detta i ett större perspektiv" skrev Thoralf i förmiddags.Nu är der nog så att Thoralf har inte fattat det fina i kråksången. :-)) Allt efter som invandringen fortskrider - och expanderar, och busslaster med sverigeälskande zigenare rullar in, tillväxer ekonomien och nya jobb skapas.

Processan har här i Nya Sverige blivit kallad glasmästarekonomi.

GoG vet vad det rör sig om!

Utomlands förekommer begreppet "glazier-economy".Fler och fler campingplatser, vandrarhem och hotell kontaktas nu av Migrationsverket med fråga om de vill hyra ut platser. Campingplatserna Möllstorps camping och Lundegårds camping på Öland samt Siviks camping i Lysekil hyr ut till Migrationsverket. High Chaparral i Gnosjö kommun har tillfrågats och är positiva till att inhysa 400 zigenare. 300 asylsökande kom till Lysingsbadet. Privata uthyrare i Mörbylånga, Gnosjö och Lysekil kan också komma ifråga. På Tjörn blev politikerna tagna på sängen när det plötsligt bodde 180 asylsökande på konferensanläggningen Tjörnbro Park på Almön. I Gävleborg arbetar Migrationsverket på högvarv med att finna platser att placera de asylsökande på. Varje vecka kommer mellan 150 och 200 personer till länet. Det är inte så svårt att hitta platser, säger Lars Ulander som är chef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Söderhamn. Många hotell står mer eller mindre tomma så här års och ägarna säger inte nej till inkomster. I Hälsingland kommer asylsökande att bo på hotell Gyllene hästen i Ljusdal, Svanbacken i Delsbo, Järvsö hotell och Royal Swiss hotel i Njutånger. I Vårgårda har Migrationsverket också funnit boenden för asylsökande. På Saltemads camping i Borås har det de senaste två veckorna bott ett 60-tal zigenare. Många asylsökande har förväntat sig bättre standard, något som de normalt får, men som Migrationsverket inte kunnat lösa för alla, nu när det kommit ovanligt många. Den 7 oktober publicerade Ölandsbladet en artikel där de berättade att klagomålen börjat strömma in på Lundegårds camping redan första dygnet. Det är ingen tvekan om att ryktet om den svenska frikostigheten har spritt sig över hela världen. Efter det att Frankrike börjat avvisa serbiska zigenare, har trycket på Sverige blivit ännu hårdare än tidigare. I flera intervjuer med olika medier har campingägare antytt att de tar ut ett högre belopp än vanligt per bädd. För en camping som hyr ut 100 platser kan det innebära inkomster på upp emot 300 000 kronor per dygn. Ett exempel är Morgan Livh som hyr ut Möllstorps camping i norra Färgestaden och Siviks camping i Lysekil. Förutom nämnda campingar driver han Lomma Camping AB, Arlöv Park Hotell, ökänt sedan decennier som asylanthotell, Hotell Fastigheter i Eskilstuna och Skummeslövs Ekocamping. Den 31 juli 2006 skrev Sydsvenskan att han fick 310 kronor per asylsökande varje dygn för de 70 platser han hyrde ut på Arlöv Park Hotell. – Jag har haft hand om Arlöv Park Hotell i över tio år och där är det nästan bara flyktingar som bor, runt 100-150 per natt, säger Morgan Livh. Själv bor 65-årige Morgan Livh i Helsingborg. Han besöker då och då sina campingplatser men kan, till skillnad från campingplatsernas grannar, välja själv när han vill träffa gästerna. På andra sidan av Öresund expanderar också glasmästarekonomien. På det fyrstjärniga Hotel Hillerød massinkvarteras numera asylsökande.Bara tänk hur sekinerna rullar in, inte bara till hotell- och campingplatsägare, som sedan skall konsumera upp sitt överflöd, utan till ICA och andra inköpsställen, tänk på alla som får jobb året runt, tänk på alla hantverkare och byggfirmor som sedan skall anlitas för reparationer och renoveringar, alla byggvarufirmer osv.

Tala om en dynamisk ekonomi - en glasmästarekonomi.Här en video som handgripligt illustrerar vad glasmästerekonomi är för något: http://www.youtube.com/watch?v=UPmo2e-bAMQ

2010-10-24 @ 21:42:27
Postat av: LN

Beklagar mångalden - Thoralf kanske vill luka litet?

Först fastnade ingenting.

Sedan fastnade ingenting.

Tredje gången fastnade ingenting heller.

Naturligtvis kollade jag.

Sedan tillgrep jag Opera, som inte heller fastnade.

Sedan gav jag upp i tron att jag var portad.

Har man sådana figurer på sin blogg som LN och Bulten i bo så kan man helt begripligt ledsna.

2010-10-24 @ 22:47:11
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jaha, där gick den planerade skattesänkningen för pensionärerna. Nog har "härskaren" planerat detta noggrant. Det sades ju hos de odemokratiska blocken,

att endast om statens finanser blir återställda, skulle en skattesänkning genomföras. Nu får vi bereda oss på att än en gång stå för en "märklig" invandring

där Serbien har det tunga ansvaret...

2010-10-24 @ 23:43:00
Postat av: Anonym

Denna SD supporter som härjar i Malmö borde låsas in.

2010-10-24 @ 23:50:58
Postat av: Robin Shadowes

Nu härjar den där skadliga koden igen som vi såg en tid före valet. Dom bloggar jag upptäckt hittills är drabbade är Fria Tider och Robsten. Lägger till fler efter hand jag upptäcker dem.

2010-10-25 @ 00:26:50
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Fröken Sveriges I Mitt Sverige är också drabbad av den elaka koden. AFA-yngel som är ute och leker igen?

2010-10-25 @ 00:31:52
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Och Jihad i Malmö.

2010-10-25 @ 00:32:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Two Invandrare och avlidne Weine Bergs blogg är också infekterade.

2010-10-25 @ 00:51:34
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Även den numera på is lagda Kalmar-bloggen Allahu akbar är drabbad.

2010-10-25 @ 00:53:25
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Göran Andersson

Och Riksgälden låter meddela att statsskulden överstiger 1111 Mdr Kr och ökar med 10000 Kr/sekund.

2010-10-25 @ 02:06:06
Postat av: joffe

Göran Andersson skriver:

"Och Riksgälden låter meddela att statsskulden överstiger 1111 Mdr Kr och ökar med 10000 Kr/sekund."Följdfrågor:

1)När går då Sverige i konkurs?

2)Var finns finansiärer för denna katastrofutveckling?Undrar utalandssvensk fd egenföretagare numera pensionär.

2010-10-25 @ 03:03:55
Postat av: Info

LASERMANNEN I MALMÖ OCH SVENSKA MEDIERExperten på ”lasermannen” John Ausonius, ungraren Gellert Tamas, har ju i en bok ”övertygande” beskrivit, hur Ausonius, starkt påverkad av ”rasisterna” inom Ny Demokrati, i början på 1990-talet inspirerades till att skjuta på obekanta personer med utländskt utseende (Stockholm, Uppsala).Tamas fick för sin bok en oerhörd, officiell uppskattning och blev någon tid närmast en följetongsfigur som intervjuobjekt i Sveriges radio.Nyligen plockades han åter fram och dammades av, den här gången för redogöra för hur den ”nya lasermannen” i Malmö troligen hämtat sin inspiration från Sverigedemokraterna.Under året hade mer än femtio skottlossningar ägt rum i Malmö, de flesta knutna till uppgörelser inom utländska, kriminella gäng. Därmed knappt uppmärksammade ens i notisform. Men vid fem tillfällen hade samma pistol använts – ett nästan solklart bevis för att en ny, svensk, nazistisk och rasistisk laserman – troligen aktiv inom Sverigedemokraterna – opererade.Hur förhåller det sig med verkligheten bakom etablissemangets lögnridåer? Följande skrev Expressen den 23/10 2010 (något som många tystade vetat ända sedan början av 90-talet):”Det blir lätt att många tror att skytten i Malmö hänger ihop med att Sverigedemokraterna tagit sig in i riksdagen, bara för att detta upprepas tillräckligt många gånger. Men om det vet vi faktiskt ingenting.Lasermannen John Ausonius, som i går satt i Örebro tingsrätt och bad om att få bli fri, var ju som ingen tycks komma ihåg [jo då, se ovan] varken etnisk svensk, medlem i Ny demokrati eller organiserad rasist. Wolfgang Zaugg, som han ursprungligen hette, var en mentalt störd, kriminell och djupt missanpassad person, som tvångsvårdats flera gånger på psyket, när han mördade och försökte mörda. Hans mammas uppväxt i Nazityskland kan ha påverkat honom mer än Bert och Ian.”- - - - - - - - - - - - -ANM.: På senare tid har Gellert Tamas på nytt blivit berömd, den här gången för en bok om svenskarnas övergrepp på ”apatiska flyktingbarn”. Wikipedia:”Tamas gav 2009 ut boken De apatiska: Om makt, myter och manipulation. Boken har ifrågasatts av både journalister och personer beskrivna i boken. De anser att skildringen är onyanserad och svartvit, att Tamas utför karaktärsmord på flera personer och att boken innehåller många allvarliga faktafel.Boken hyllades också av många recensenter. Den har bland annat kallats för "ett av efterkrigstidens viktigaste reportage" av Dagens Nyheter och "ett glödande debattinlägg" av Svenska Dagbladet.”2010-10-25 @ 08:23:58
Postat av: Skånepåg

@ Robin ShadowesFarliga "koden"?Mitt Telia Säker Surf har inte larmat, så nämn bara kort vad det rör sig om så får jag scanna igenom komputern.

2010-10-25 @ 10:24:45
Postat av: Skånepåg

@ Robin ShadowesFick detta då jag gick till Fria Tider via Googles. Kan undra vad det är som ligger till grund för detta?"Varning- datorn kan skadas om du besöker den här webbplatsen!

Förslag:

Återvänd till föregående sida och välj ett annat resultat.

Pröva en ny sökning för att hitta det du letar efter.

Du kan också fortsätta till http://www.friatider.se/ på egen risk. Mer information om problemen vi upptäckte hittar du på Googles Safe Browsing-diagnostiksida för den här webbplatsen.Mer information om hur du skyddar dig själv från skadliga program på nätet finns på StopBadware.org.Om du äger den här webbplatsen kan du begära att webbplatsen granskas med hjälp av Googles verktyg för webbansvariga. Mer information om granskningsprocessen finns på Googles Hjälpcenter för webbansvariga."

2010-10-25 @ 11:10:41
Postat av: Nalle i Växjö

Jag har fortfarande inte hört någon kommentar i media om det riktiga i att "plocka av! skattebetalarna pengar som sedan blir vinst i Kommunerna.Är det någon plan som Regeringen har för att omfördela, eller vad handlar det om.

Postat av: joffe

G´day från Down Under,

Jag har inte mer än avslutat en tredjedel av Julias "Världsmästarna" och är överväldigad av hennes klara språk gällande den förrödande politik som rått och råder i Sverige. En klarsynt skribent!

Ulf Nilsson skrev en positiv recension om hennes bok och nätt upp blev refuserad i Expressen på kuppen i sin krönika.Ulf är en jämngammal sälle med alltid sjyssta åsikter som krönikör. Han beundrade Julia Caesars bok och jag bifaller. Hon skriver just enkelt hur det har varit och är just nu. Så klarläggande politiskt avslöjande, med stor journalistisk omfattande kunskap, vilket andra journalister saknar.

Andra i samma journalist trade följer politisk korrekthet och därmed framförs aldrig sanningar till folket som alltid medvetet förs bakom ljuset.Julia så fantastiskt sann. På liknande sätt upptäckte jag själv det politiska falskspeleriet 1982 då jag beslutade i samförstånd med falmiljen att flytta bort från Sverige även om vi på kuppen drabbades av en förrödande ekonomisk förlust.Nu eller aldrig! Vi, en familj numera med 9 barnbarn i ett framtidsland, gjorde en stor vinst. Efter ofantlig arbetsinsats i nylandet lyckades vi.Nu befinner sig Sverige i en problematisk sits, som vi genomskådade i skeende så länge sen.Kära svenskar hur fixa dilemmat ni erfar? - Nu finns bara ett parti! SVERIGEDEMOKRATERNA för Sveriges framtid och existens.

2010-10-25 @ 15:22:09
Postat av: Anonym

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-utfaster-beloning-1.1195262thoralf, sd har satt ett pris på ditt huvud :O

2010-10-25 @ 16:39:48
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Lägg märke till polischefen som säger sej vara förvånad över att Expressen lyckades köpa

en Balkanpuffra,vem tror denne man går på hans

ibecilla lögner.?Även uppgifter om gäng som jagar skytten viftar

man bort,fast i detta fall är det väl ok med medborgargarden,det har nog Oleg Katrina,Pjotr

mfl bestämt,utfört då av polistyrelsen.En jippiesvensk satt härromdagen i TV ,och sa till polisen att dom inte sköter sitt jobb.Givetvis kan inte kling o klang försvara sej.

Där går korruptionsgränsen så att säga i landet.Fast det har ju denna snacksalige jippiesvensk ingen

direkt kunskap om,han sitter inom 10 år emellan

ett vansinnigt svenskt folk ,puddlande politiker

som skyller ifrån sej allt ansvar för allt.Det talas om otrygghet i Malmö/Sverige ja det är

ett otryggt land,tar man hundratusentals vapen ihop med våldsfixerade idioter får man exakt denna

utveckling eller hur Bengt W.?Malmöborna har själva vid allmäna val stött Repaluu

Staden är sedan länge med 40% jippiesvenskar förlorad,40% är dessutom mer än sinnesjukt.Ju fortare man kan knoppa av Malmö och Södertälje

från den svenska ekonomin dessto bättre.Dessutom vill ju dessa städer nya medborgare inget hellre,det är lika meningslöst att försöka rensa

upp i Malmö som i Afganistan,polisen varken kan el får,dom är bortskjutna på nolltid.Det är exakt det vi skrivit om tidigare man kommer att förneka kännedom om all jävla skit från

Rosenbad ner till vaktmästaren på kvarterspolisen.Så gör alla socialisttstyrda diktaturer när dom rämnar,vänta bara tills siffrorna för jippiecirkusen kommer på bordet.Då kommer alla mellanchefer att offras på löpande

band en efter eni en ökande ström.

Det är nästan lite synd om dessa ovetande målvakter.

Bätre kvitto på att polisen är totalstyrd av någon

är nog svårt att få, även om osäkerhetspolisens

mörkande av terroristhotet innan valet slår det mesta.Vänta bara tills den av kapitalister styrda pressen

vänder sej mot all denna jävla skit, för att tjäna

pengar på dessa egenberikande lakejer.Tänk när Janne Josefsson dyker upp på Malmöpolisen

Snacka om straffspark.

2010-10-25 @ 17:09:43
Postat av: Rättvis

En tjugoårig kvinna våldtogs av chauffören när hon utnyttjade färdtjänsten.Sådana brott är så hemska att det borde vara lag på att förövarens namn och signalement offentliggörs. Offret var ju på sätt och vis förövarens patient och helt hjälplös.Som det ät nu tänker man enbart på brottslingens bekvämlighet, men inte ett dyft på offrets.

2010-10-25 @ 17:16:31
Postat av: lovisa

haft en bra dag?:)

2010-10-25 @ 17:41:01
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: LN

citat:

Finns det intellektuella sverigedemokrater? Vilka är Sverigedemokraternas ideologer? Vem ska man läsa för att förstå Sverigedemokraterna, vad de vill och strävar efter? Historikern och debattören RASMUS FLEISCHER har undersökt ett parti som tycks sakna egen ideologi.

66 kommentarerhttp://www.friatider.se/darfor-saknas-det-intellektuella-i-sverigedemokraterna

2010-10-25 @ 18:13:58
Postat av: Thure .

En sann Sverigedemokrat klarar sej på livserfarenhet , logik och sunt bondförnuft , det är vad som behövs !

2010-10-25 @ 18:49:00
Postat av: Kalle

>LN

Öppna ögonen och se dig omkring. Öppna samtidigt din plånbok och fråga dig vem som försörjer alla dessa fråmmande människor.

2010-10-25 @ 19:35:17
Postat av: Argus

Instämmer med Joffe ovan gällande Julia Caesars bok Värdsmästarna. Det tog mig lång tid att läsa boken.

Den var mycket bra,saklig och intressant att studera och kan rekommnderas för läsning.Denna bok borde vara ett bra komplement för att tillgodose SD:s stora utbildningsbehov i avveckling av mångkulturen.

2010-10-25 @ 19:35:37
Postat av: LN

ALLT KÖTT ÄR HÖApropå det älskade svenska gagga-temat om alla levande människors lika värde, som det dagligen mals om i media, i politiker- och biskopstrutar och bland alla dumbommarna på stan och ute i bygderna, och om hur i dumlandet Nya Sverige grundlagen, som det idoga värderingsgaggandet utgår ifrån, till dels är baserad på en genant korkad felöversättning från engelskan, kan du läsa om på följande länk:

http://www.box.net/shared/4kcuokgds0Detta är årets/decenniets (?) viktigaste dokument!

- - -

- ladda ned htm-filen (½ sek) till din dator och läs den där - på så sätt får du också HELA filen i lättläst Tahoma-typografi.

- - -

Också på döda människor varierar värdet kraftigt! Skaffa dig en egen inplastad döing att ha att imponera med! Men smakar det så kostar det

- levande 'döingar' är billigare än döda.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0,1518,697086,00.html

2010-10-25 @ 19:45:21
Postat av: Tony Ingman

Läste om fjanten Ilmar Repalu i en begagnad sydsvenska som jag hittade i en papperskorg(rätt plats) han påstod sig vara rasande på Beatris Ask

för att hon inte stramat upp vapenlagarna.

Hans försök att spela indignerad är patetiskt, med

tanke på att han själv har det yttersta ansvaret för att Malmö blivit den gangsterstad som den är.Hur mycket påverkade han sosseregeringen när dom

hade makten i landet? dom slappa vapenlagarna har

väl inte kommit till nu, utan funnits och utarbetats av det slappa sossestyret under många

år. så hans indignationsnummer är enbart löjligt!

2010-10-25 @ 20:02:09
Postat av: Robin Shadowes

Skånepåg, det var just det meddelandet men idag funkar allt som vanligt igen. FT skriver t o m det idag.

2010-10-25 @ 20:43:27
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Visst är det attacker mot den fria media! Det är ovanligt tyst från den ansvarsfyllda regerande makten! Kanske även dessa är drabbade?

Både för informationen och det vansinniga insläppet från "balkan"!

Har ledaren hamnat på psyket, eller?

Undrar om de är medvetna om det oroliga Sverige just nu, då inget görs. "Knarkrelaterade" skottlossningar, där vi Sverigedemokrater anses ligga bakom, säger de "kulturbefriade" visst!DNA-prov på en kortvuxen skräddare, 160 cm sägs det,

fick en "dansk skalle" av gärningsman som inte borde vara mycket större är skräddaren själv, om inte skallandet tog i hans hjässa...skulle vara mycket förvånad om inte denna gärningsman är en inkasserare

av något slag!? Dessa Kat-tuggande idioter...

Någon laserman är det definitivt icke, utan en som älskar Malmö och verksamheten...och en poliskår som

är fullständigt inkompetent. Det där med "främlingsfientlig" har tydligt satt sina spår.

2010-10-25 @ 23:35:00
Postat av: Sverigedemokrat och bög

Hej Thoralf din fule fan :)Hur känns det nu att kommit in i riksdagen med sveriges mest illa omtyckta parti och behöva ha livvakt dygnet runt. Inte bara för att du är ful du är korkad med. Vem fan vill riskera livet för politik bara idioter gör det och du Thoralf tillhör dom. Fråga din kärring som drog , liten pick liten hjärna. 2014 är SD glömt synd bara att ni precis som blattarna ska suga ur våra skattepengar.

2010-10-26 @ 01:36:11
Postat av: Den brune SD bögen

Kolla in här ett helt gäng Sverigedemokrater :) Måste ses.http://1.ooskar.com/

2010-10-26 @ 01:39:28
URL: http://1.ooskar.com/
Postat av: Robin Shadowes

Ser att Storkukade Bosse har hittat hit igen. För er som är nytillkomna, tryck inte på hans länkar, dom är fulla med virus.

2010-10-26 @ 02:14:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Kan man rent av tala om Biggus dickus?

2010-10-26 @ 04:06:48
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Bosse är det väl knappast.

Däremot (N)yollade (D)anne på Säters slutna.

2010-10-26 @ 05:56:20
Postat av: Robin Shadowes

GoG, är det egentligen inte samma dåre?

2010-10-26 @ 06:26:27
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Lustigt sammanträffande att han dyker upp hos Mopsen under ett av sina gamla alias Spiikharry.spiikharry säger:

oktober 25, 2010 kl 11:23 e m | Logga in för att svara

haha vi ska krama din prostatapung så du blir blå i ansiktet din rasist . Och inte ett skit har ni uträttat trots att ni kom in i riksdagen. pajasar ni är snart lika glömda som Nyd men du är så gammal din fule gubbe så du klarar inte 4 år haha

2010-10-26 @ 06:29:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Guben o Gumman

Robin Shadowes : Denne eminente tangentonnanist

har ett mycket säreget sätt att utrycka sej på.

Man kan nästan misstänka syrebrist vid födelsen.Däremot får man nog fastslå att denna kille

kom till genom att en apa onnanerade i en soptunna.En ovanlig typ av konstgjord befrukting som ofta

övergår i galopperande schizofreni,är mycket besvärlig att behandla.Först måste man börja med behandling för Thorrets syndrom, dvs en okontrollerad lust att säga och skriva ful ord,en mycket tuff resa väntar dessa

kromosonbebisar med difus bakgrund.Genom DNA forskning har man fått fram att arten härstammar från mongolida bergsapor.Frågan är bara var fan hittade dom en soptunna?

2010-10-26 @ 07:04:07
Postat av: Robin Shadowes

Den lille ap-pitten är felnavlad på nåt sätt. Det är så att man önskar att man kunde abortera dem, även så här långt efter födseln.

2010-10-26 @ 10:06:45
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

GoG , hoppas bara du inte influerat Thoralf att i plenisalens talarstol förklara hur dessa avarter till logiskt tänkare avlats. Det skulle bli lika klassiskt som när John Bouvin förklarade varför homosexualitet inte var bra för reproduktionen.

För övrigt så halkar Sverige ner i välfärdsligan, plats sex är vad som gäller. Ingen bör förvånas över detta , man har verkligen jobbat för det.

Om någon undrat över varför det kommer så många asylsökande över Öresundsbron så fick vi morse förklaringen. De anländer till Kastrup och mottages med budskapet , i Danmark har vi nyktrat till men i Sverige har man fortfarande en naiv föreställning om hur berikande denna inströmning är. Så med en dunk i ryggen och ett till lycke börjar man resan mot en arbetsfri tillvaro med tid för kontakter med Allah.

2010-10-26 @ 10:29:27
Postat av: Kalle

Korruptionen ökar i Sverige.

Invandringen till Sverige ökar.Är det fler än jag som ser ett samband???

2010-10-26 @ 10:54:15
Postat av: alf

Lyssna gärna på dagens (2010-10-26) Ring P1 med rumänskan, Alexandra Pascalidou. Sista telefonören.

Det är lite skillnad på hur rasisten Alexandra behandlar folk med icke PK-uppfattning, gentemot PK-telefonörer!

2010-10-26 @ 12:22:36
Postat av: AWSvensson

Nu tar Barometern tillfället att haka på denna smutskastning. Avsaknaden av möjligheten att kommentera visar att man inte har rent mjöl i påsen.

Postat av: Bosse med den grova drulen

@AWSvenssonBarometern gör bara rätt som visar ert rätta ansikte. 2014 är SD:s historia över och då har ni precis som blattarna sugit ut skattemedel för ingeting och kom inte med att folk röstat på er minst 4% är proteströster folk stöder inte byfånar :)))"Sverige Sverige fosterland, vaktas av vår laserman, lasermannen han är bra, han vill inga blattar ha, när lasermannen lyser rött, då har alla blattar dött."

2010-10-26 @ 14:30:56
Postat av: Bosse med storbananen

Fattar ni nu varför alla i SD är hatade och är lovligt byte bland AFA och kriminella gäng och de 20 idioterna i riksdagen får ha livakt dygnet runt som kostar samhället skyhöga summor. SD ett gäng idioter som gjort rasism till affär och rövknullar sina gräsrötter. Bara lågutbildade inavlade fånar köper SD:s retorik."Sverige Sverige fosterland, vaktas av vår laserman, lasermannen han är bra, han vill inga blattar ha, när lasermannen lyser rött, då har alla blattar dött."

2010-10-26 @ 14:58:05
Postat av: Lars-Inge

Ulf Nilsson i Expressen om Afghanistan och helt i linje med SD:s åsikter. Börjar snart tro att han sympatiserar med partiet?

Postat av: Thure .

När man läser Bosse med storbananens skytfulla inlägg så förstår man att såna ställe som Beckomberga aldrig skulle stängts !

2010-10-26 @ 15:41:57
Postat av: Thure .

Skrytfulla och ställen ska det vara .

2010-10-26 @ 15:48:34
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Mycket smart av Danskarna att stänga "kontoret"

på Kastrup,vilket har givit Ali o Baba möjligheten

att sjappa till tex Sverige,dit sannolikt 102,3%

återfinns nu.Ang : Barometern och Expressen så är det ju märkligt att journalisten inte ser att det är

"Lilladolf" som varit i farten el gör man det.

Denna typ av avloppsjournalistik kan ju rimligen ej

medföra kollegornas beundran.Ägna sej åt Helan o Halvan journalistik är upp

till var och en,betyget sätter man själv.Sinifikativt för dessa "raketjournalister" är

bla att stänga av möjligheten att kommentera.

Däremot går det alldels utmärkt att göra en falsk höna av en fjäder,hos dom som står med en öppen

kommentarsmöjlighet,verkligen moget.Ivan Irina Oleg Pjotr är lättfunna på redaktionerna.Styrelsen på Gota skämtmedia måste vara duktigt

bakom flötet el är dom kapitalister som anställt

kommunister, så kallade oikofobiska folkligister..Maken till feghet, samt att missbruka människors

förtroende för pressen är svårt at hitta.SD växer stadigt en grundbult är att man inser

vad journalister håller på med,samt slutar köpa

tidningarna,sakta men säkert stryps dessa

Stalins lakejer ekonomiskt,med Internet så bränner

man sej i båda ändarna,så fungerar lögnens

destruktiva kraft, och dess ideologier.Just Barometerns kommentarsfält bör lysa tomma.

Låt debatten vara stendöd hos dessa oikofober. Betyget fick tidningen när sossarnas valresultat

kom "underkänt med DDR beröm".När ägar kapitalisterna inser vad som sker så åker

Ivan Irina Oleg o Pjotr ut med en farlig fart.Ifall Gota Mediaskämt köper Östran kanske den

socialdemokratiska tidningen kan lära ut vad demokrati är,samt att upplysa om att muren föll 1989,Cuba fantasterna verkar ha missat det helt.Slutligen hoppas vi att någon bright ND kompis

sätter på (hehe) "stortasken Bosse " ett

rejält vurpollon,för att sedan slå ned det över ögonen med en gummiklubba,så att tangent-onnanin

omöjliggörs."Vet du vem Bosse är ring efterlyst"Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till SD el Thor-alf Alfsson2010-10-26 @ 17:33:48
Postat av: Skånepåg

Trevlig statistik att titta på. SD ökar hela tiden.

Postat av: LN

2010-10-26 @ 17:17till

Mats Andersson

[email protected]för kännedom till:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

bokning@barometern

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

- - - - -

Grov rasism på SD-blogg

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/grov-rasism-pa-sd-blogg(2157055).gmMats Andersson!Nu bör du som hederlig, duglig och ambitiös journalist passa på att utnyttja tillfället att ytterligare svartmåla nämnda SD-blogg, eftersom personer med en etik likartad din egen och med vanor och smak som du helt säkert sympatiserar med, för tilfället använder bloggen som avträde.

En del har redan städats bort, bl.a. en exotisk video föreställande tre efterblivna herrer som i en dusch utan större framgång försöker kopulera sinsemellan.

Passa på Mats och ladda ned innan städkvasten går

- om det nu inte förhåller sig så enkelt att det är du själv som ligger bakom nedsvärtandet och agerer under smakfulla signature som till exempel de nedanstående - för i så fall kan du ju producera "rasism" på löpande band - 24/7 så att säga. Förtag dig inte!Bosse med den grova drulen 2010-10-26 @ 14:30:56

Sverigedemokrat och bög 2010-10-26 @ 01:36:11

2010-10-26 @ 17:55:58
Postat av: Rättvis

Talande rubrik i SvD: “Bokförlagen surfar på SD-vågen”

2010-10-27 @ 13:39:14
Postat av: Tony Ingman

Signat. Sverigedemokrat och bög: är precis en sådan

idiot som inte platsar i SD, han är som klippt och

skuren för att fungera i den lismande 7 klövern.

2010-10-28 @ 17:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0