TACK ANDERS JOHANSSON

När drevet går i media och hela etablissemanget gör allt för att demonisera Sverigedemokraterna är det inte många som vågar ta strid om man inte är en företrädare för SD. Författaren Anders Johansson i Kalmar är en av väldigt få som vågat detta! I en debattartikel i Barometern den 23 september ger han uttryck för sina känslor över hur etablissemanget behandlat Sverigedemokraterna efter valet. Här kommer några citat från debattartikeln.

”Sverigedemokraterna har mobbats och hånats och utsatts för direkta hot och våld på ett sätt man inte trodde var möjligt i vårt land. De etablerade partierna har en skyldighet att ta Sverigedemokraternas framgång på ett annat allvar än att rikta hatfyllda okvädingsord mot ett parti som röstats in i vårt parlament av svenska folket. Särskilt illa uttryckte sig journalisten och den moderata riksdagskandidaten Maria Abrahamsson från Kalmar som högdraget talade om det civiliserade rum där Sverigedemokraterna ännu inte varit.”

”Jag finner det otillständigt att vanliga väljare ska behöva okvädas av omdömeslösa och indoktrinerade journalister i medierna för att de vågar kritisera en invandringspolitik som i sin lättsinnighet inte äger sin motsvarighet i världen. Samtliga partier erkände på valnatten att integrationspolitiken är ett stort misslyckande. Ändå pläderar man för en politik i samma fotspår!”

Givetvis får Anders Johansson inte stå oemotsagd. En av dessa är vänsterfolkpartisten Pierre Edström, en annan är Magnus Gustavsson . Som vanligt rapar dessa upp de vanliga flosklerna om SD:s bruna arv och martyrskap. Jag blir så evinnerligt trött på att höra dessa floskler rapas av dessa ”goda människor” som samtidigt spyr ur sig sina egna fördomar. Jag undrar hur många gånger Pierre Edström själv har pratat med någon Sverigedemokrat, om han överhuvudtaget gjort det. Eller om han bara lyssnat på sin frus fördomar om SD. När han möter mig på stan brukar han gå omvägar eller titta åt ett annat håll men jag blir inte ledsen för det. Vet inte om han överhuvudtaget hälsat någon gång men då kanske han inte får det så lätt där hemma.

Anders Johansson har idag fått ett genmäle publicerat i Barometern. Det är väldigt synd att dessa båda artiklar från Anders Johansson inte publiceras på nätet. Här kommer i varje fall några citat från genmälet.

”När jag läser och begrundar deras innehåll grips jag av samma känsla som under valdebatterna: Vårt land har sju vänsterpartier och ett parti som man gemensamt utsett till mobbningsobjekt. Skälet är att detta parti tar upp frågor som man i sin godhet och räddhåga inte betraktar som rumsrena.”

”Det är rörande att se hur gamla ärkefiender som moderater och vänsterpartister numera är såta
vänner. Att liberalerna bjuder med så yviga gester att de vill famna hela världen är knappast en nyhet. Problemet är bara att de bjuder med andras pengar och sådant brukar straffa sig i längden.”

Tack Anders för dina alltid så välformulerade ord!

Tack för att du vågar stå upp mot etablissemanget trots att du riskerar att bli ”straffad” av dessa etablissemangets ögontjänare i media. Dina ord borde istället ha publicerats på ledarsidorna i våra ”svenska” tidningar av dess ledarskribenter men de är uppenbarligen en samling menlösa stackare som har svårt att skilja på vad som är en utstuderad mobbing och normal tidningsjournalistik.

En namne till Anders Johansson skriver idag i Aftonbladet med rubriken ”SD får styra utan att säga ett ord”.
Han reflekterar över hur de övriga sju ”vänsterpartierna” skall förhålla sig till Sverigedemokraterna.

I mina egna tankegångar har jag kommit till slutsatsen att vi inte behöver vara särkilt offensiva riksdagen utan istället låta våra politiska motståndare göra misstagen. Och ni kan vara säkra på att de kommer göra många misstag i sin iver att ta avstånd från oss Sverigedemokrater.

Detta tycks även Aftonbladets Anders Johansson tydligen också kommit till insikt om då han avslutar sin artikel med följande ord.

”Det är den reaktiva logiken som gör mig rädd: medan vänstern står på Sergels torg och visar sin avsky kan SD lugnt göra ingenting under fyra år och sedan få 20 procent av rösterna i nästa val. Som det ser ut nu blir de ju det enda oppositionspartiet, utan att behöva säga ett ord.


Kommentarer
Postat av: LN

Viktig nyhet!VAD KOSTAR DIG KEBABEN (VIA SKATTEN)?10 års nettoinvandring av 25.000 icke-västerländska invandrare per år i Nederländerna har kostat € 720.00.000.000.

Den holländska regeringen [Balkenende-kabinettet] vägrade förra året att låta utreda kostnaderna för massinvandringen på begäran av PVV-fraktionen (Partiet för Frihet).

Forskningsinstitutet NYFER (Forum for Economic Research) har nu genomfört denna studie på uppdrag av PVV. Resultaten är chockerande. Inom Partiet för Frihet (PVV) är man glad över att skattebetalarna äntligen kommer att få reda på den sanning de har rätt till: inblick i vad som har hänt med deras avkrävda pengar.På en nettoinvandring av 25.000 icke-västerländska invandrare per år och med lika många avkommor, har samhället förlorar 7.200.000.000 € [$ 8800000000] per år. Tio år av oförändrad invandringspolitik har därför inneburet en förlust för samhället av 72.000.000.000 €.

PVV-fraktionens ledare Geert Wilders (det är riktigt, du hörde honom gång på gång omtalas i Statsradions nyhetssändningar under lördagen) sade : "Det faktum att massinvandringen också är förödande från finansiell synpunkt bekräftar behovet av de åtgärder som Partiet för Frihet rekommenderar, innebärande ett stopp för invandring från muslimska länder, en minskning av de återstående migrations- och asylärendena, och uteslutandet av nya invandrare från sociala förmåner för en inledande period av tio år."Om Svenska förhållanden hade rått i Nederländerna, dvs en invandring i storleksordningen av 100,000 per år istället för 25.000 hade ägt rum, hade rimligen kostnaderna varit 4 ggr högre,

dvs 288.000.000.000 € viket ungefär motsvarar SEK 2.880.000.000.000 eller per år omkring 288 miljarder svenska kronor.

PÅMINNER DENNA SIFFRA OM NÅGOT?

- - - - - - - -

se vidare (på holländska):

Komlett rapport: http://www.nyfer.nl

Komplett rapport kan nedladdas som pdf:

http://www.nyfer.nl/documents/rapportPVVdef.pdf

http://pvv.nl/index.php/in-de-media/persberichten/2937-10-jaar-immigratie-kost-72-miljard-euro

för en engelsk översättning av raportens slutsats, se:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/05/calculating-cost-of-cultural-enrichment.html

- - - - -

http://www.nrc.nl/international/article2308242.ece/Wilders_Calculate_cost_of_immigrants

http://www.rnw.nl/africa/article/dutch-too-pc-about-cost-immigration-0

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2010/04/nonwestern_immigration_costs_u.php

http://www.brusselsjournal.com/node/4094

jmför med denna essay: 'What Does Muslim Immigration Cost Europe?' av Fjordman från

5/10/2007: http://tinyurl.com/Fjordman

2010-10-02 @ 23:04:18
Postat av: Cavatus

Thoralf! Du har rätt att genom er passiva närvaro få ni sjuklövern att göra bort sig. Men utnyttja ändå situationen så gott det går. Rösta inte för moderaternas talmanskandidat för att straffa dem för försöket att minska utskottsplatserna på SD:s bekostnad osv osv. Kräv andre vice talmansposten. Lugnt men ihärdigt kommer ni att vinna renommé och få de andra ur slag, vilket gör att folk tappar förtroende för dem.LN:s siffror för Nederländerna är just den rysare som sjuklövern är så innerligt rädda för. Därav alla smutskastningskampanjer.Har nu kommit lagt ut del fyra av nyordlistan. Läs och le!

Postat av: putte

Ja, vi var några stycken som förstod att Göran Perssons 258 miljarder som han tog från folkets pensionstillgångar var pengar som behövdes för att täcka upp för "invandrarkostnader". Någon lurade honom samtidigt att det var en lönsam investering eftersom kulturberikarna skulle kunna återbetala beloppet ganska omgående. Det är väl denna felräkning

2010-10-02 @ 23:48:13
Postat av: putte

...ops! Det är väl denna felräkning som SD nu kommer att avslöja med hjälp av "RUT". Då blir det kul i Riksdagen.

2010-10-02 @ 23:49:51
Postat av: LN

XENOFILI'ENS KOSTNAD

Det är inte troligt att förljugenheten, godhetsmani'en, omhändertagandetvångsmässigheten, tillmötesgåendefili'en, godtrogenhetsinflationen, vårdvilligheten, förståelse-excessiviteten,

olikhetsförälskelsen och alla andra liknande kulturrelativistiska pro-diversifierings-idiotier är lika spridda och potenta i Nederländerna som i PK-Sverige, vilket ytterligare skulle tala till

Nya Sveriges ekonomiska nackdel.

Skall vi inte därför hugga till med den gamla bekanta nuffran:

360 miljarder per år? WELLCOME BACK!

2010-10-03 @ 00:11:31
Postat av: OT

”Det är den reaktiva logiken som gör mig rädd: medan vänstern står på Sergels torg och visar sin avsky kan SD lugnt göra ingenting under fyra år och sedan få 20 procent av rösterna i nästa val. Som det ser ut nu blir de ju det enda oppositionspartiet, utan att behöva säga ett ord.”SD kan lugnt luta sig tillbaka. Kommer denna mobbning av SD fortsätta, kan jag garantera att varje normalt funtad svensk kommer att göra sin demokratiska värnplikt i nästa val. D.v.s. tomma stolar i kommuner kommer att besättas av vanligt folk som motvilligt gör sin s.k. "värnplikt" för demokratin.Se http://www.youtube.com/watch?v=Re84l-XQq8s

2010-10-03 @ 00:26:42
Postat av: Gubben o Gumman

Det som Lars Ohly kallar för den generella välfärden kostar sannolikt 300-400 miljarder per år

Hur man skall dra igång en ny mediastorm mot SD i den frågan har säkert redan avhandlats av våra

Boljeviker på politbyråerna runt om i hela Sverige.

Detta är den sista striden på riktigt.Frågan är bara om svenska folket kan omsätta siffrorna i verkligheten,mattematik samt egen slutledingsförmåga ligger inte på tio i topp i landet,men det är helt rätt att låta Fredrik mfl

springa runt och vänta på siffrorna.

Efter att siffrorna kommit på bordet så kan ju Reinfeldt springa omkring och tjafsa om arbetslinjen,skall bli kul att se denna fjolle gå

rakt i backen,hyra fängelseplatser i Baltikum är en

kanonide släpp inte den SD,bara att mygla till ett omval i värmland bör ge en plats i utrikes fängelse,vilket sannolikt kommer att ske,landet

är genomkorrupt,samt innehåller livrädda politiker

som inte vill att sanningen kommer fram dessa är berredda till allt. i sin korkade enfald.Denna stölden från svenska folket är gigantisk och

saknar motstycke i Europa ,här blir en bra värdemätare på hur hjäntvättade svenskarna är.Generell välfärd är en sak stöld något helt annat.

Går det att belägga att Persson stal 250 miljarder.

Så bord han gripas omgående,oavsett regler hit el dit,hans gods bör förverkas till cancerfonden tex.Islands president står snart inför riksrätt för mycket mindre belopp,längre bort än så är det inte

2014 kan bli ett traumatiskt år för många oiokofober,det är tusentals miljarder man stulit

från svenska folket,och använt till att sänka landet på alla plan, framför allt med en gigantisk Mena imort till absolut igen som helst nytta.Säpo varnar för terrorhot så dom 84% som röstade för fortsatt islamisering kan väl ta på sej vurpollonen,i ett friskt land hade medborgarna säkerhet satts i första rummet inte att mörka detta

innan valet, ett gediget kvitto på hur den svenska

stadsmakten ser ut i praktiken,Säpo chefen skulle

ha sparken vad tror ni han fick?,förbannade bananrepublik,säkerhetspolis för vem då?

Inte för svenska foket iallafall,däremot för oiokofoberna i riksdagen.Inte en enda svensk är ute på gator och torg förbannade,man kryssar lungt i sin bingolott.

Har inte svensken hela huvudet fullproppat med trygghetsknark,vilken befolkning har det då.2010-10-03 @ 01:17:44
Postat av: OT

Det är med lite ånger man tänker över alla "roliga" stunder man haft med avseende på skåningar, danskar, norrmän och finnar då man nu inser att de alla är våra bröder och systrar. Förlåt våran dumhet (och fårlåt er dumhet då ni inser detsamma)."Lide grann från ovan": http://www.youtube.com/watch?v=wFECkW4TupUDå jag inte kan undanhålla er lite mer svensk kultur så rekommenderar jag följande"Karl Gerhard - Den ökända hästen från troja (1940)": http://www.youtube.com/watch?v=MLYQOXBU-XUSe även följande"Julia Caesar - Annie från Amörka": http://www.youtube.com/watch?v=Vic6TFTNvdg"Vi har så mycket att säga varandra": http://www.youtube.com/watch?v=9f5sNk8p6xYP.S. "Vi har så mycket att säga varandra" men det bli inget inget sagt. Om ni bara ville diskutera, debatera...@Gubben o Gumman kanske inte vi kommer att upleva det men det som göms i snö kommer upp i tö: "Domsavsigelse mot Quisling i Eidsivating Lagmannsrett": http://www.youtube.com/watch?v=yOQOT3axaPs

2010-10-03 @ 01:29:02
Postat av: OT

"Harry Brandelius - Med en enkel tulipan": http://www.youtube.com/watch?v=sF6S6N3azbgOm du tycker jag är sen, så beror det på att jag i "förtid" redan gratulerat dig till din plats i rikdagen. Fortsätt bara i den stil du gör så kan jag m.fl. fortsätta att stödja dig.

2010-10-03 @ 01:54:03
Postat av: Erik E

Angående inlägg av LN ovanDet är väl inte 100 000/år utomeuropeiska invandrare utan 100 000/år totalt inklusive hemvändande svenskar? När jag kollade på migverket för några månader sedan fick jag det till runt 75 000 utomeuropeiska (eller var det 75 000 utomnordiska, minns inte). I så fall ska siffran multipliceras med tre, inte fyra. Det blir stort nog.

2010-10-03 @ 02:04:58
Postat av: S-E Karlsson

En kommunpolitiker i Högsby kommunfullmäktige har ett förlag att alla 41 kommunfullmäktigeledamöter i Högsby kommun ska utbildas i etik . Enligt vad jag iallafall vet så finns det väl flera områden när det gäller etik och hon förklarar inte vilket område som avses .

2010-10-03 @ 06:35:03
Postat av: S-E Karlsson

Förmodligen anspelas det på oss Sverigedemokrater i

fullmäktige , man kan vänta sej allt !

2010-10-03 @ 07:41:54
Postat av: LN

@ Erik E, som ger intryck av att vara en god och snäll svensk apologet (kanske farbror Gentil, om inte farbror Generös), drar sitt lilla strå till stacken: "jamen fullt så illa var det ändå inte!" Vad betyder NETTTOINVANDRING? Kan hemvändande holländare inrymmas i detta begrepp?

Vi svenska folk som röstat på eller sympatiserar med SD ser fram mot den SANNINGSKOMMISSION som ingående kommer att avslöja invandringsjippots alla falsarier och landsförrädiska fulheter. Det är hög tid att släppa in ljus och luft i mångfaldsträsket. Vi ser också gärna fram emot kommande landsförräderirättegångar. Darra månde Mona, Carl, Fredrik, Benkt, Birgit och det övriga patrasket!

2010-10-03 @ 08:19:05
Postat av: Gubben o Gumman

Imorgon är det väl dags att trycka på knapparna första gången i rksdagen,vem får en tumme i ögat

Fredrik "Barbar" el Mona"midsommar".För övrigt verkar det som om Bin "Luden" tänkte ställa till lite problem i Europa,men det får man

väl ta det är ju ändå fredens religion han tolkar.Säpos utalande känns tryggt, det är farligt men vi säger inte på vilket vis,eller var.

Svensk säkerhetspolis skiter fullständigt i om några svennebananer flyger i luften,att man mörkade

innan valet är förbannat irriterande,en frisk journalistkår hade varit vansinniga.Nä Säpo får heta "Musse och hans vänner".(Muhav)

Specialavdelningen krutrök och flygande sandaler har gjort sin plikt man har varnat, frågan är bara för vad,kan det vara pingstkyrkan i Värnamo som är

på krigsstigen måntro?Ungefär så här bra är varningen :-112 vad har hänt?

-Hela djävla kåken brinner.

-Vilken adress gäller det?

-Det säger jag inte bara att det verkar farligt.

-OK då säger vi så tack och hej.

2010-10-03 @ 09:07:01
Postat av: S-E Karlsson

Horribelt uselt av SÄPO att inte gå ut med terrorvarningen före valet ,dom visste ju om det långt före valdagen , ytterligare ett exempel på hur smutsig byk det finns inom politiken ,dom visste nog att det isåfall hade gynnat SD .

2010-10-03 @ 09:11:24
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Vår egen Einstein Johan Persson har nu börjat missionera demokrati på grundskolan,hurra.Vi påminner om att tre Norrlandslän samt Kalmar har

45% som röstar på socialdemokraterna,det vill inte

med Öland bla runt knuten säga lite om vilken inkompetens socialdemokraterna besitter i Kalmar.Bla Kalmarhem är belånat till 1,8 miljarder istället för att vara en välskött tillgång på samma belopp vilken är vanligt i fastighetsbranschen.Kalmar kommun är en kraftigt "utvecklingsstörd" kommun,där hjärnorna lämnar staden,vad händer då?

Jo träskallarna blir kvar och sosse-systemet blir självgående i sin dysfunktionen äkta Kamikaze kommun.Nu är det inget som bekymrar sossarna för dagen

när stålarna är slut så får någon annan ta skiten.Detta fixar Johan genom att ta hit hundratals med bidragstagare,som skall fixa pensionerna åt den åldrande befolkningen hur det går med det kan

alla över 4 år räkna ut,detta under parollen Kalmar

fortsätt framåt",det har ju gått förbannat bra sista 30 åren för dessa pucko att fixa det.Hans "tal" hölls på Östra Funkaboskolan där bla rutor för 400000kr krossades,alla höll tyst om

vem som gjort detta,skolan har lite multikulti touch.Det blir skoj för Mr Persson när det står en hög araber och pensionärer i hans trädgård och undrar

vad pengarna tagit vägen, el vården.Hoppas SD kan verka för att tjänstemannaansvaret införs och att det skall gälla 30 år minst bakåt.

Det bör kunna gå att lösa detta."Norrland o Kalmar fortsätt rätt in i väggen med

socialdemokraterna"När vi ändå är lokalt så kan man väl föreslå att Ljusstaden köps in av kommunen och upplåts till

råååmer,kanske kan en tredjedel bli hem för ensamma

kommande brudgummar,här finns ju gigantiska skatte

intäckter att räkna hem.Första huset med bostadsrätter fick man en såld till ett stackars par som satt själva i kåken tills

man fick göra om det till hyresrätter.Johan har en gedigen utbildning och kunskap i allt

Han hejar narturligtvis på KFF och är bästis med

"Mackan",som enligt en kommentar i en lokaltidning stått och tutat i inte fullt så smarta ynglingar att Rydström sagt att dom skall rösta på honom.

Stämmer detta?,vad tror du?I invadrartäta Norrliden har en man slagits ned av 4 stycken samtliga saknar signalment,även en ful misshandel på Norra vägen i helgen.En kille fick man ta till Linköping för ett tag sedan,vi har snart någon ihjälslagen för en mobiltelefon som stals senast i Norrliden.Gatuvåldet har helt klart ökat i Kalmar vad nu det kan bero på,polisen har 14 utredningar ang svartaxi

igång,Kalmar fortsätt framåt.Samtliga i stort sett är jippiesvenskar

Men även Getingen har en svennebanan i en silverfärgad Volvo 745 med tre master på

som kör svartaxi med,varje helg.

Så det är inte bara "konsumbananer" i ärlighetens namn,fast det kanske är slutkört efter dessa rader?När förresten kommer "räkmackans" "Skinkmackans" och Mr Perssons manifestation mot det ökade gatuvåldet i Kalmar,givetvis baserat på polisrapporter,eller skall "hycklaredansen" fortsätta.?Kalmar är lika hett som Norrland,men det är klart

med sådana kaptener vid rodret vad att vänta.

2010-10-03 @ 09:55:15
Postat av: LN

Några citat från Affes Statistik-blogg.

- - - - -

Alla med sinne för proportioner måste ha noterat det oproportionerliga motståndet i media och i det politiska etablissemanget mot ett nytt parti i Sveriges riksdag.

Hur kan motståndet vara så kompakt? Hur kan det vara så oresonligt? ...vad kan motståndet bero på?

... Det massiva och oproportionerliga motståndet beror på rädsla.

Det är så mycket som har blivit mörkat, fördunklat, ignorerat och undanhållet svenska folket. De som har undanhållit detta är det mediala och politiska etablissemanget. Men den största skulden ligger ändå på media. Det är media som skulle ha förhindrat att makten lyckades med detta. Det har de inte gjort. De har spelat med... För vad kommer hända om det kommer fram ”nya” sanningar? Om fakta plötsligt läggs fram på bordet? Jo, frågor kommer ställas. Varför har vi inte fått reda på detta? Varför har inte media informerat oss om detta? Varför har inte detta granskats?

Visste ni journalister om detta?

http://affes.wordpress.com/

2010-10-03 @ 11:48:26
URL: http://affes.wordpress.com/
Postat av: Kalle

>LNMånga journalister byter sida efter många år på tidningar. De blir helt enkelt informatörer på PR-avdelningar. Många byter och jobbar för etablisemanget. Alla strävar efter att byta jobb. Då kan de ju inte vara "elaka" mot etablerade politiker eller företag.

2010-10-03 @ 13:11:47
Postat av: LN

Ord kommer kanske att döda...

- vad kommer att skilja 'Nya Sverige' från Zimbabwe eller Rwanda/Burundi mer än den geografiska

distansen?Svenska politiker hoppar av efter hot från gangsternätverkEtt mångkulturellt, i huvudsak Assyriskt/Syrianska gangstergäng, http://original-gangsters.info/ med sin väsentligaste verksamhet förlagd till göteborgstrakten, ägnar sig åt att hänga ut Sverigedemokrater på nätet med namn och adress, vilket får nu folkvalda politiker att dra sig tillbaka av omtanke om sin egen säkerhet.

"Det är vår dröm om att alla Sverigedemokraternas stolar ska vara tomma. Personligen tycker jag det är bara bra om de känner sig rädda. Och vi är vana att få vad vi vill .... " påstår Original Gangster - förkortning OG (Orphei Gossar!)- talesmannen. Se deras hemsida + Wikipedia för info.

Om SD skulle få något att säga till om gällande kriminalpolitiken skulle detta kunna inverka menligt på OG:s verksamhet. Därför bekämpar dessa ursprungliga men föga originella gangstrar SD - under en täckmantel av förljugen sk anständighet: 'vi gillar olika' och 'lämna de stackars muslimerna i fred'.

2010-10-03 @ 13:35:03
Postat av: AWSvensson

Gert Wilders i Holland ska inför rätta för att ha jämfört islam med nazism.I Sverige går det bra att jämföra Sverigedemokraterna med nazism.

2010-10-03 @ 14:09:00
Postat av: KurtanGeert Wilders: Speech in Berlin yesterday

Läs hela på länken nedan.Smakprov:

The American political scientist Mark Alexander writes that "One of our greatest mistakes is to think of Islam as just another one of the world's great religions. We shouldn't. Islam is politics or it is nothing at all, but, of course, it is politics with a spiritual dimension, ... which will stop at nothing until the West is no more, until the West has ... been well and truly Islamized."http://www.jihadwatch.org/Isolerad "incident" ?

Pakistan: Muslims murder entire Christian family, including five childrenThe kuffar stepped out of line. Their crime? Standing up to a Muslim who was charging Christians exorbitant interest.MVH

2010-10-03 @ 14:47:52
Postat av: kalle

makteliten, gangsters och media sitter i samma båt, men det är inte dom som ror så svetten lackar!Nu är de svettiga av skräck för att fotfolket i forma av Sverigedemokrater kommer in i maktens korridorer och ställer allt till rätta.se hur grovt kriminella är vänner med mediafolk som får hunratals miljoner i statliga pressstöd, alltså våra skattepengar.FATTA VAD LURADE VI MEDELSVENSSON ÄR!

håll i er, denna bild säger allt.http://img31.imageshack.us/img31/3452/jhoda.png

2010-10-03 @ 14:51:43
Postat av: Peder

Kalle: Sprid bilden över bloggosfären. Ingen misskund. Nu är det krig. Vi tar inga fångar. De jagar oss med hot misshandel och trakasserier. Det är slut nu. Vi vänder inte andra kinden till längre. Av att få smockor i ansiktet från höger och vänster dagligen stiger ursinnet. Ur våra gener reser sig Bärsärken. Anfall!!

2010-10-03 @ 15:23:33
Postat av: kalle

opss om ovanstående kommentar:

kanske bilden är photoshopad? har Jan Helin en tatuering på vänsteraxeln? ja då f-n är den äkta.

då är media kompis med den kriminella maktfaktorn.

2010-10-03 @ 15:23:46
Postat av: Stefan K

TV-tips:

Uppdrag Granskning på onsdag 6/10

2010-10-03 @ 15:39:10
Postat av: lassekolja

Apropå manifestationen mot SD på Sergels Torg, i Göteborg manifesterade man också mot SD i Riksdagenn och några dagar senare mot våldet i Länsmansgården efter mordet på en ung tjej, sannolikt utfört av en afrikan. Man får ju bestämma sig, antingen mot våldet eller mot SD. Jag undrar hur många som vet vad dom manifesterar mot egentligen!?

2010-10-03 @ 16:34:21
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

Jag blir mer o ch mer äcklad av uppblåsta Moderater

som tror sig ha mandat från hela Svenska folket att

bjuda in hela världen att leva gott på Svenskarnas

skattemedel, dom uppför sig lika vidrigt och snorkigt som sossarna har gjort under många år, och

som gjort att dessa nästan halverats som parti.

Var är det som gör att dom s.k nya moderaterna tror

att det är bara att kopiera sossarnas dumdryghet

utan att det skulle kosta i partisympatier?

Det är bara för dom gamla partierna att konstatera

att dessa partier inte har någon som helst rätt att

försöka mobba demokratiskt invalda partier i riksdagen, utan att det kommer att få följder.

Är det ändå så att dom väljer denna linje, så kommer resultatet från årets val att vara en

västanfläkt mot valet 2014. Hut GÅR HEM!

2010-10-03 @ 16:35:43
Postat av: Tony Ingman

Aftonbladets s.k ledare Jan Helin, han har nog inte

alla hästar på plats! Alltså här ställer sig en

ledare från en av landets största tidningar och

omfamnar en grovt kriminell brottsling, en brottsling som förstört livet för hundratals personer med sina hänsynslösa metoder.

Samtidigt håller idioten förtalskampanjer mod SD

som är demokratiskt invalda i riksdagen, och stämplar dom som kriminella.Finns det inte några som helst kvalitetskrav på AB

när man väljer chefspersoner?? han måste ju vara

från det absoluta bottenskrapet!

2010-10-03 @ 16:55:39
Postat av: S-E Karlsson

Tyvärr fick vi inte 90% av de röstberättigade i Högsby ,hade vi fått det så hade nog det lömska ordflödet från Strömer tystnat nu får vi vänta tills våra invalda kämpar i riksdagen börjar agera , ja dom har ju redan börjat men vi måste utnyttja riksdagens utredningstjänst så vi får reda på den hutlösa kostnaden för invandringen !

2010-10-03 @ 17:49:52
Postat av: lassekolja

Att fortsätta import av arbetslöshet, och bostadsbrist, som leder till utanförskap och kriminalitet, hur rimmar det med arbetslinjen? Något säger mig att SD kommer att ställa bl.a. den frågan i Riksdagen!

2010-10-03 @ 17:53:51
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Robin Shadowes

Hoppas att ni tar upp hoten från Original Gangsters också i riksdagen. Det är helt oacceptabelt att ett renodlat psykopat- och slöddergäng skall kunna hålla på och domdera som dom gör. Nu hotar dom tydligen med att starta ett parti tills nästa val också. Detta måste stoppas till varje pris! Det är illa nog att vi har Waberi i riksdagen.

2010-10-03 @ 18:13:38
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lars-Inge

> Robin ShadowesRätt länk bifogas om du avser Wilks?

2010-10-03 @ 19:27:37
URL: http://www.madaboutmahound.blogspot.com
Postat av: kalle

artikeln i skattefinanserade presstöds tidningen Aftonbladet, är ju en uppmaning till partierna att angripa SD även i riksdagen.Aftonbladet är vekligen en Sverigefientlig maktdel och oroande är att chefsredaktören helin sitter i styrelsen för Tidningarnas Telegrambyrå där media får sina nyheter i från. TT är som en diktaturbyrå som bestämmer vad foket skall få läsa om.http://www.ratsit.se/BC/ReportSmall.aspx?ID=rtNxVRkan_sOClVJA74xiue13kEOnzPFAr54FJTWofA

2010-10-03 @ 19:52:35
Postat av: kalle

tryck på ratsit länken ovan och sedan bolagsengagemang.

så ser man snabbt att helin är styrelsekompis med gunilla Sax i bolaget TU. gunilla sax som förtalat och censurerat sd hårt.dessa lever gott av våra skattepengar i form av pressstöd. och förtalar SD på de mest vidriga sätt.

medelsvensson tror ju fortfarande på lögner och förtal bara de står i tidningar och förmedlas i tv

2010-10-03 @ 20:00:09
Postat av: Nalle i Växjö

Hur farligt är Islam för Sverige.Före valet var det många som gjorde sig roliga över att partiledaren Jimmy Åkesson pratade om att Islam var ett hot för Sverige.Jag har inte hört någon göra sig rolig över det uttalandet sista veckan, har PK pressen kanske kommit till annan insikt ?

2010-10-03 @ 21:39:30
Postat av: Appropå Aftonbladet

Fotbollslag jagade domare av planenhttp://www.aftonbladet.se/sportbladet/

fotboll/sverige/article7892112.abOch här har ni Heleneholms SK´s trupp:

dupu massaque Målvakt

Gires Fundey Utespelare

Ibrahim Bah Utespelare

Linus Fast Utespelare

Marcello Mawanu Utespelare

Saikou Sambou Utespelare

Sainan Asaad Utespelare

ali qasim Mittback

ferhat culum Mittback

tim holk Mittback

Bulent Patel Back

calle holm Back

ibrahim aldin Back

Jear-Louise Alengo(Jack) Back

nick holk Back

esama jabar Mittfältare

manuel frederico Mittfältare

nazeh hijazi Mittfältare

sebaedin abedinov Mittfältare

george stanescu Mittforward

samy mazari Mittforward

badou chorr Ytterforward

ali reda alamiri Forward

fitim suti Forward

Mikael Nilsson Forward

2010-10-03 @ 21:46:49
Postat av: Ronny

Ang, Heleneholms fotbollslag. Matchrubriken kan man stoppa upp nånstans ( anus förslagsvis)på Kvällspostens sportred, Mats Olsson, som klämmtjäckt poängterade att det är invandrare som står för bra fotboll i Sverige! Av en händelse skrev han det några dagat innan valet....

2010-10-03 @ 21:53:27
Postat av: Marcus

Thoralf, har du sett detta?http://staffandanielsson.blogspot.com/2010/10/orimligt-uttalande-av-toralf-alfsson.html

2010-10-03 @ 21:55:30
Postat av: Stefan A

Gjorde en liten kommentar under de sedvanliga zlatanartiklarna om Heleneholm, försvann fortare än man hinner säga OG-Janne....

2010-10-03 @ 21:56:53
Postat av: Måns

Tony Ingman skriver:

”Jag blir mer och mer äcklad av uppblåsta Moderater

som tror sig ha mandat från hela Svenska folket att

bjuda in hela världen att leva gott på Svenskarnas

skattemedel, dom uppför sig lika vidrigt och snorkigt som sossarna har gjort under många år, och

som gjort att dessa nästan halverats som parti.”Utomordentligt bra sammanfattning av vad socialdemokrater och moderater står för, dvs inget som gagnar svenska folket.

Idag skriver en sosse i SvD att valsystemet bör ändras så att det blir mycket mindre mandat för de mindre partierna (läs SD).Så mycket var demokratin värd.

2010-10-03 @ 22:24:33
Postat av: S-E Karlsson

Vi får se vad den sossen säger i morgon efter talmansvalet ! He,he,he.

2010-10-03 @ 22:30:33
Postat av: WMB

Måns skriver: "Idag skriver en sosse i SvD att valsystemet bör ändras så att det blir mycket mindre mandat för de mindre partierna (läs SD)."Det var ju ett intelligent sosse-förslag nu när sossarna går kraftigt bakåt.

2010-10-03 @ 22:31:04
Postat av: SD-väljare i Halmstad

Har hittat följande som norm för Halmstads kommun. Vet inte om det är liknande belopp för hela landet.Ensamstående 2 800 kr.

Sammanboende 5 060 kr.Barn 1-2 år 1 880 kr

3-5 år 1 540 kr

4-6 år 1 880 kr

7-10 år 2 100 kr

11-14 år 2 410 kr

15-18 år 2 710 kr.Utöver detta till kommer div tillägg för gemensamma kostnader beroende på antalet personer i bushållet.3 personer 1 240 kr.

5 personer 1 620 kr.

7 personer 2 020 kr

Hyreskostnaden tillkommer som ett extra tillägg och ska inte medräknas i ovanstående belopp.

Det är bara att börja räkna. Låt oss anta att en lägenhet kostar 5000 kr/månad hushållsel 200 kr/mån och en familj har 3 barn. 290 kommuner och blygsamma 20 familjer per kommun som stämmer in på detta exempel. Jag är medveten om att det inte finns 20 familjer i varje kommun och att det finns 100-tals i vissa kommuner. Jag vill bara få er att få en uppfattning om totalkostnaden. Vill därför vara försiktig i antalet familjer och antal. Givetvis kan familjerna ansöka om extra pengar för tandvård och sjukvård samt andra oväntade utgifter. Miljarderna rullar snabbt, eller hur? År ut och år in fylls det på med fler. Räkna själva så inser ni att det är ohållbart...

2010-10-03 @ 23:17:15
Postat av: Gubben o Gumman

Kanke skulle man likt SFI starta MFV

(Mattematik för vuxna) med tanke på att 84%

av svenska folket har stora brister i plus och minus.

2010-10-04 @ 04:05:00
Postat av: Fredrik

Mycket bra artikel av PI!Tål o tänka på när dagstidningar använder sig av tungt kriminella för att sitt desperata försök att "skrämma" till tystnad och vilka val dom ska göra i livet? Att Aftonbladet agerar som indrivare av rädsla åt OG visar på hur dåligt det är ställt med medias trovärdighet men även deras desperata jakt på lösnummer! Debattera med SD då? Men att bedriva och sprida hot och rädsla från kriminellt nätverk i och igenom vanlig media!Hörde att vanliga skolungdomar fått hot för att dom var med på listan pga av man gjort skolprojekt där det ingick att beskriva och belysa de olika partiernas åsikt och därmed beställt SDs politiska information via nätet och därmed hamnat på denna lista!? Skrämmande!Man får rösta på vad man vill,åsiktsfrihet men att riskera att bli jagad av tungt kriminella för att man lagt sin röst på SD i missnöje,beställt info eller tycker att deras invandrings politik är ett måste om vi i framtiden ska kunna säkra redan kommna invandrares välfärd men då bli klassad som rasist eller facist är fanken bedrövligt.Men Sverige håller väl på att komma in i verkligheten och detta är väl ett nyktert uppvaknade för svenskar oavsett politik åsikt om hur vänstervridna media börjar ta död på sig själva!Ska kolla på tv klockan 11.00!:-)

Postat av: Riffi

Jag tycker att Ni, för att komma i förhandlingsposition med det parti som tänker fortsätta regera, måste rösta med de rödgröna i talmansvalet (och i många andra frågor), även om i detta fall m-kanditaten är marginellt bättre.

2010-10-04 @ 08:34:48
Postat av: Fredrik

Har missat denna på newsmill men ack så relevant

dessa dagar o tider. Vad är det för folk som jobbar på migrationsverket?Nåt säger mig att de står inte så bra till med

landet Sverige!

Postat av: Lars-Inge

Detta är en fruktansvärd utveckling inom akutsjukkvården i Sverige (och inte specifik för Malmö), på grund av inflödet av personer som lever i en medeltida kultur, och som jag aldrig trodde att vi skulle få uppleva. En akutmottagning måste numera för personalens säkerhet förvandlas till en ren "skyddsbunker" med flyktvägar. Detta är fruktansvärt och för oss som följt vad som sker i Sverige egentligen inte förvånande.Den tyske förbundskanslern Angela Merkel yttrade följande för någon vecka sedan: "Alla som vill bo här i vårt land måste lyda våra lagar, vilja lära sig vårt språk och godta vårt samhälles regler och varje enskild paragraf i vår författning. Det betyder allt ifrån lika rättigheter för kvinnor och allt annat – det är vår paroll och inget annat kan tolereras."När får vi höra Reinfeldt säga detta?

Postat av: Gubben o Gumman

Uppsnabbat och lite trimmat från PI"Vad skulle Sverige vara utan sina invandrare"Lungt tryggt och välmående som Finland.

2010-10-04 @ 10:05:07
Postat av: Gubben o Gumman

Moderaterna uppträder ohyffsat och barnsligt,precis

som dom "Skitenhjelmare" dom är i grund och botten.

Titta på dom nyutnämnda överklasshopporna bara.Gubben o Gumman hoppas att Kent Härstedt är ny talman idag samt att Afganistan soldaterna tages hem så fort det bara går.Dom rödgröna har ju burit sej minst illa med att

ta fram ett alternativ,hade dom inte gjort det kunde ju ingen ev snyting utdelas till Reinfeldt.Det finns ingen anledning att behandla barnungar

på ett annat sätt än barnungar,det är hög tid att

Fredrik Reinfeldt plockas ned på jorden.Sannolikt så är både Mona o Lasse borta 2014

Eriksson och "Snatterstrand" försvinner ju om ett år,landet måste ha en annan invandrarpolitik det

vet alla utan Reinfeldt möjligen,när dom gamla oikofoberna försvunnit så blir det ett annat läge.

Vilket dom måste göra annars går landet inte att styra,det inser vanligt folk snart,det är bedrövligt att höra dessa moderater i tv likt

tjuriga barnungar vi skall ta ansvar,var då någonstans i skattkistan med Saudidollar då eller?Så bara rösta ned Reinfeldt till han är på jorden igen,växlingen mot en restriktivare invandring kommer förmodligen på vänsterkanten hur otroligt det än verkar idag,det är trots allt verklighetens

folk som betalar kalaset,dit tillhör inte Fredrik Reinfeldt och dom Nya moderaterna,och kommer aldrig

att göra heller,så är det bara.

2010-10-04 @ 10:31:48
Postat av: I´m not very memorable

Konspiration i Riksdagen Sverigedemokraternas partiledare Mikael Jansson fick bara 20 röster till andre vice talman, äckligt

2010-10-04 @ 13:44:35
Postat av: ...

Ni skulle satt alliansen på plats och stöttat de rödgrönas röst för talman! Då kanske inte Reinfeldt och hans hejdukar hade varit så arroganta i fortsättningen utan betänkt att man inte kan frysa ut SD! :(

Hoppas bara att SD kan få ut något i fortsättningen. Lycka till! Vi måste rädda Sverige...

2010-10-04 @ 13:54:04
Postat av: AWSvensson

Ännu en upplevelse för Måna, fick stå öga mot öga med Thoralf. Undrar om knäna fortfarande skaka på Måna.

2010-10-04 @ 14:28:00
Postat av: Robin Shadowes

Trots att det var mest en massa namn-upprapning idag så var det ändå lite sevärt så till vida att det var en absolut historisk händelse. Kändes skönt att höra en del SD:namn. Hörde Thoralf, Kent, Carina, Jimmie och nån till. Björn fick t o m gå upp i talarstolen för första gången. Som sagt ett historiskt ögonblick och inte det sista heller. Ser framemot att se Kent gå i clinch med barbaren och jippiesvensken Waberi.

2010-10-04 @ 15:09:41
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

En annan märklig sak är när moderaterna skall

rekretera nytt folk till regeringen, så kommer dom

till hundra procent från Stockholm.

Att merparten av all idioti utgår från Stockholm vet nog dom flesta, men att all kunskap skulle

komma från Tjockhults församling är en grov överskattning.

2010-10-04 @ 16:20:07
Postat av: kalle

skall bli kul att läsa på sd bloggar om hur det går till RISK-dagshuset.

såg thorals bänkkompis en ljushårig dam. verkade som hon inte sa ett enda vänligt ord till fotfolkets representant thoralf.

men alla andra framför och bakom kunde hon tala med. och mobilen hade hon påslagen.för första gången känns det att de 56 000kr/månaden nu är motivat till riksdagledamöterna. men bara för de 20 stycken från SD.

övriga ledamöter i allans och sosseblocket kommer väl fortsätta att förstöra vårat land.

förstå vad många röster det blir 2014. och svt och media kan inte förfalska direktsändingar från Plenisalen.

gissar sd får 20 procent 2014.om vi får ha nåt mer val i Sverige.LITE INSPIRATION TILL DEBATT:

kolla in filmen 1200 miljarder, finns mycket att omfördela mer rättvist. blänkare:

16 min: om biltullar

18 min: om 300 miljoners info, kunde funkat med brev till berörda föräldrar!

http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738#blir kul att fotfolket (SD)får ställa maffiaeliten till svars för allt tok!

2010-10-04 @ 17:25:38
Postat av: LN

"...såg Thoralfs bänkkompis en ljushårig dam, verkade som hon inte sa ett enda vänligt ord till fotfolkets representant Thoralf,

men alla andra framför och bakom kunde hon tala med - och mobilen hade hon påslagen."

- - - - -

Denna folkvalda Dame heter Anna-Lena Sörenson (s) - hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Linköping, tror jag;

hon hade följande att säga till 'Aftonhoran'."– Jag ska ärligt säga att jag hellre hade hamnat någon annanstans, ... men det är bara att uppträda korrekt."

--------------------------------------

PS till alla som såg köandet inför röstningen, en fråga:

Vad i helvete har allihopa dessa helt okända för sig i Riksdagen mellan 09 och 17 - förutom att sova och uppbära lön därför?

2010-10-04 @ 17:56:09
Postat av: kalle

bänk"kompisen"Sörenson (S)är just ännu en en cynisk sjukvårds hycklare.allas lika värde, bara det inte är fattiga betydelselösa Svenskar som inte går att göra politisk karriär på. dessa skall det då sparas på!

http://www.hrf.se/upload/kongress/uttalande_hrf.pdfkonstigt ingen av de 347 st valsedlarna ansågs ogiltiga!, nä just det tv kamerorna var på. annars brukar det vara 70 000 ogiltiga(SD?) valsedlar.för första gången kanske allians och sosse riksdagsledamöter får slita, för att nu får de ta fram motargument mot sanningen när fotfolkets politiker frågar de där obekväma frågorna som media borde frågat om.

2010-10-04 @ 20:33:24
Postat av: observatören

Ha ha, fan vad tragiska ni är allihopa som kommenterar här. Har ni inget annat än hat i era hjärtan? Hat och avsky mot alla som inte råkar vara som ni. Och så dessa ord ni upprepar som de papegojor ni är: PK, oikofober, etablissemanget... Konspirationsteorier i tid och otid. Vad säger ni om månlandningen förresten?

2010-10-04 @ 21:31:06
Postat av: Stora småland

Men du har svårt att låta bli att gå in och läsa vad som skrivs ! Nyfikenheten tar överhand tydligen .

2010-10-04 @ 22:14:07
Postat av: Lars-Inge

> observatörenTar mig friheten att citera följande kloka ord: "Nu har vi dock i Sverige den smått bisarra situationen att om man uttrycker ogillande av de muslimska medeltida dogmerna så framställs man som hatisk, rasistisk och framförallt som nazist. Den som vill påskina ett mer bildat uttryck påstår att man är islamofob, och då som skällsord naturligtvis. Vad dessa kulturletarger missar att inse är, att med tanke på Islams absurda trosdogmer så är en fobisk rädsla för denna ideologi en fullkomligt rationell och förnuftig inställning. Det är snarare ett uttryck för förstånd."Kanske för avancerat för "observatören" att förstå, men det känns alltid bra då man gjort ett försök att "frälsa en förvirrad själ"!

2010-10-04 @ 22:22:38
Postat av: Kalle

tack "observatören" Läs och lär, fortsätt på nästa post. Ni har säkert mycket att fundera på nu.om Månfärden kan man säga. att kunde man 1969 åka till månen då. Så borde det 2010 gå att utforma ett bättre valröstförfarande.men ser man hur eliten som vill styra detta land, utforma och hantera de 347 valkuverten under valet av talman.

ja då blir man rädd, och förstånr varför det gått åt helv-ete med välfärden och företagandet i Sverige!

2010-10-04 @ 23:47:44
Postat av: observatören

Ett uttryck för förstånd är att inse att alla muslimer är sammansvurna fanatiker lika lite som alla kristna är Livets ordare med en hemlig agenda att ta över världen.Ni kan lugnt sitta kvar bakom era mentala murar med en helsvensk grogg i handen och fortsätta att knacka ner era inkrökta åsikter i ert ingenmansland, för jag har en newsflash till er: Ingen vill bygga en moské i ert vardagsrum, än mindre bli er vän.

2010-10-05 @ 02:11:23
Postat av: Robin Shadowes

"Ni kan lugnt sitta kvar bakom era mentala murar med en helsvensk grogg i handen och fortsätta att knacka ner era inkrökta åsikter i ert ingenmansland, för jag har en newsflash till er: Ingen vill bygga en moské i ert vardagsrum, än mindre bli er vän."Där har du fel, lille vän. Kommer snart till ett vardagsrum nära dig.http://madaboutmahound.blogspot.com/2010/10/anyone-for-portable-moske.html

2010-10-05 @ 06:02:36
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lars-Inge

@ Robin ShadowesDu har med ett "http://" för mycket i början av din länk och som måste tas bort för att den skall funka.

2010-10-05 @ 09:20:13
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com
Postat av: Funtaren

Thoralf, får man föreslå att SD avdelar ett par personer att parallellt med RUT utreda invandringens kostnader? Jag är ganska tveksam till att RUT kommer att agera professionellt nämligen. Jag är helt övertygad om att de kommer att ta de möjligheter de hittar att försköna siffrorna på bästa BRÅ-manér.Antagligen kommer det att behövas en efterutredning också, men det är ju bra om vi har en förberedd bas att stå på.

2010-10-05 @ 09:37:42
Postat av: Robin Shadowes

L-I, tack, det har jag tydligen missat att notera.

2010-10-05 @ 09:44:30
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0