SVÅRSMÄLT? HENRIK RYDSTRÖMEgentligen har jag ingen lust att kommentera Henrik Rydström krönika i dagens Barometern (finns ej på nätet). Henrik Rydström stämmer in i klagokören över att Sverigedemokraterna nu är ett parti i Sveriges riksdag. Om nu inte Henrik Rydström förstått det så är det demokrati! Det var svenska folket som på valdagen beslutade att ge Sverigedemokraterna detta förtroende och det kommer vi vårda efter bästa förmåga och inte svika våra väljare, oavsett vad Henrik Rydström anser.

Henrik Rydström mår uppenbart illa över min riksdagsplats ;-) Samtidigt får jag många gratulationer från vänner, bekanta och ännu fler anonyma människor till min riksdagsplats.

”I Kalmar
har vi en politiker för detta parti, Thoralf Alfsson, som sagt att ”islam är betydligt värre än nazism” och han blir varken hudflängd, uthängd eller kulsprutehårt kritiserad för ett så djupt omänskligt och ointelligent uttalande. Han blir i stället invald i riksdagen.”

Det har uppenbarligen inte gått upp för Henrik Rydström att en övervägande majoritet av dagens terrorister är just muslimer och att de utför sina terrordåd i islams namn. Idag har SÄPO höjt terrorhotbilden i Sverige och jag är helt övertygad om att detta har att göra med aktiviteter bland islamister i Sverige. Undrar om Henrik Rydström funderar över orsaken till denna hotbild.

Jag undrar vad Henrik Rydström anser om Abdirisak Waberi? Skulle vara intressant om Henrik Rydström även kunde kommentera Waberis svar i intervjun i Studio Ett.

Ja, Henrik Rydström, jag kommer att fortsätta kritisera islam! Intervjun i Studio Ett med Abdirisak Waberi är endast en bekräftelse på hur odemokratisk, ojämnställd och intolerant islam är. Det citat som Henrik Rydström hänvisar till kommer från följande blogginlägg. Jag är helt övertygad om att min oro kommer att besannas i framtiden. Kan man stena kvinnor i islams namn är jag helt övertygad om att man även är istånd med andra barbariska handlingar.

En annan sak som har varit väldigt tydlig under den sista veckan är att många anser eller snarare alla anser att media gått för långt i sin ”bevakning” av SD.
En bevakning som mest liknar en förföljelse av Sverigedemokraterna. Detta har jag hört från så många och inte minst från politiska motståndare.

Personligen har jag mer eller mindre lagt locket på när media ringer. Det finns dock ett par journalister som visat en något så när objektivitet och dessa nekar jag inte några kommentarer eller en intervju. Men vissa kommer att få stå med lång näsa när de ringer! Jag ser ingen anledning att ställa upp på deras villkor längre.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Här kan ni läsa bloggen Morgonsurs reflexioner över den mediala mobbningen av Sverigedemokraterna. Bloggposten har tre delar och läs alla tre! Dessa texter är oerhört insiktsfulla och visar med all önskvärd tydlighet på hur illa Sverigedemokraterna har behandlats och hur bortgjorda alla de vuxna är som burit sig så illa åt och angripit personer istället för att diskutera sakfrågor:http://morgonsur.wordpress.com/2010/09/27/om-mobbning-i-smatt-och-stort-del-i-iii/

2010-10-01 @ 22:38:32
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: ex Vimmbybo

Grattis Thoralf,fortsätt sa, det ger hopp i mörkret

2010-10-01 @ 22:46:50
Postat av: Lotta

Henrik Rydström? Vem är det?

2010-10-01 @ 22:53:19
Postat av: tudor

Om det nu är så att Reinfeldt tror att han vinner några poäng genom sitt trams med SD, så är det precis tvärt om ! Till och med Mååna Muslim framstår som rättsligt och demokratiskt korrekt, när hon vill att utskotten i riksdagen skall vara som de är! Detta säger allt om Reinfeldt! Fattar han inte att han gör bort sig inför oss borgare?

2010-10-01 @ 22:56:27
Postat av: Peter

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/den-hemliga-agendan-bakom-massinvandringen/

2010-10-01 @ 23:05:15
Postat av: Mattias

Lotta:Henrik Rydström är en lokal halvkändis i Kalmar, närmare bestämt i fotbollslaget Kalmar FF, där han dock inte gjort något större intryck på någon. Det gjorde han nog inte heller på sin fd. fru, som lämnade honom för en lagkamrat i en lokalt uppmärksammad otrohetsaffär för ett par år sedan.Tyvärr så får han ge uttryck för sina kommunistiska åsikter i den lokala blaskan.

2010-10-01 @ 23:15:53
Postat av: Funtaren

Rätt, Thoralf - bojkotta kända oseriösa murvlar. Det skadar inte dig, du har din blogg där du kan få ut ditt budskap.Rapportera gärna på bloggen när de ringer upp, och skriv gärna ett inlägg om det ämne de ville diskutera, samt eventuella reaktioner från deras sida. Kan nog bli bra underhållning att höra deras klagovisor.

2010-10-01 @ 23:17:08
Postat av: Mona Stahlin

Det måste vara tröttsamt att ge intervjuer med journalister som hela tiden utgår ifrån att de måste ställa SD till svars. Jag kan inte minnas några artiklar där SD fått tala fritt utan alla dessa misstänkliggöranden och vantolkningar. Det mesta läsarna nås av om SD är att partiet kritiserats för något av någon eller några.Det är enligt media relevant att skriva om SD först när någon har kritiserat partiet. Det blir aldrig nyheter av bara ett SD-uttalande i sig.

2010-10-01 @ 23:21:56
Postat av: Cavatus

Hallå alla som uppskattat Julia Caesars krönikor på Snaphanen från april fram till valet!Förutom att köpa Julias böcker uppmanar jag er att donera en slant för utgivningen av böckerna. Inget svenskt förlag vill förstås ge ut böcker av den kalibern. Det går tydligen inte i Sverige. Så Julia har fått ta banklån för att finansiera det hela och ÄR I STORT BEHOV AV FINANSIELLT STÖD.Nu finnd det ett sätt att hjälpa henne ekonomisk genom att donera via PayPal. Klicka på den här länken:https://www.paypal.com/se/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=Vxqlr_4H_8seQQgkRPNx5xWrPUzBkLU3F6Y05rKxiW9-pxq7rnmuWntS3_0&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8dc18bca4c6f47e633b393e284a5f8a8f8eller gå till snaphanen.dk och klicka på Donate-knappen under bilden på hennes bok Världsmästarna.Jag säger som Julia själv skrev i ett mejl till mig nyss: det känns som om valrörelsen 2014 redan har börjat. Jag håller med henne. Nu kör vi hårt!

2010-10-01 @ 23:40:12
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Ronny

Även Folbildningsförbundet går nu med i pöbeln, som förföljer människor som har röstat på SD. Detta sanslösa hat mot 334 000 röstberättigade, verkar nu bli utbildning för att tänka "rätt". Jag mår illa! "Nu uppmanar Folkbildningsförbundet – studieförbundens intresseorganisation, alla Sveriges demokratiska krafter att göra upp med vardagsrasismen. Nu och innan intoleransen tar över. Vi måste värna om vår frihet och öppenhet – allt det som anses vara så typiskt svenskt. Och så typiskt bra!Det finns partier i Sverige som bygger sin politik på människors rädsla för det okända, som vill lägga beslag på och definiera vad som är svenskt. Händelseutvecklingen i Europa, med en allt djupare etablering av extremistiska partier, är ett faktum också i vårt land. Intoleransen har fått ett politiskt alibi och därigenom skapas en slags normaliseringsprocess där åsikterna smyger sig in bland både politiker och allmänhet.Vem säger ifrån, innan det är för sent?

Var inte passiv! Visa var du står.Håll ögonen öppna och blunda inte för antidemokratiska krafter.

Sprid vårt ”goda öga” vidare!

Folkbildningsförbundet är en politiskt och religiöst obunden intresseorganisation för Sveriges studieförbund – ABF, Folkuniversitetet, Ibn Rushd, Kulturens Bildningsverksamhet, Medborgarskolan, NBV, Sensus studieförbund, Studiefrämjandet, Studieförbundet Bilda och Studieförbundet Vuxenskolan.

2010-10-01 @ 23:46:34
Postat av: Ferdinand Mjuk

"En annan sak som har varit väldigt tydlig under den sista veckan är att många anser eller snarare alla anser att media gått för långt i sin ”bevakning” av SD."Riksdagsgruppen bör således samla all kraft för utformning av gemensam strategi att möta media.

Det hullerombullerkaos som övriga partiföreträdare orsakar och matar amöborna med står under värdighet.Ps....låt fotbollsspelaren H.Rydström kämpa på med sitt slöseri av energi inför öppet mål...2010-10-01 @ 23:52:03
Postat av: Sven Lars

Varför gråter ingen över att vänsterpartiet sitter i riksdagen, ett parti som hyllade massmördarregimerna i öst? Är inte det mycket värre än något som SD någonsin sagt eller gjort? Varför finner sig Reinfeldt att vöänstern, med sina odemokratiska AFA-stormtrupper, deltar i ruiksdagsarbetet på lika villkor som alla andra? Karln föredrar ju V framför SD!?

2010-10-02 @ 00:04:06
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3QDags nu!

2010-10-02 @ 00:10:41
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Andy

Helt rätt Thoralf! Det är nya tider nu, gammelmedia hör inte hemma där!

2010-10-02 @ 00:11:20
Postat av: Robin Shadowes

"Henrik Rydström? Vem är det?"Nada! Zilch! En riktig nolla!

2010-10-02 @ 00:36:04
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, visa den här en minut långa videon för Waberi så vi får se hans reaktion.http://www.youtube.com/watch?v=LyKdYTzMqWo&feature=player_embedded

2010-10-02 @ 00:57:49
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: WMB

Betr Talman (OT)

AWSvensson skrev i föregående post:

"Jag hoppas ni väljer Härstedt till talman om inte Reinfeldt gör en uppgörelse. Sprid samtidigt ett rykte att ni gjort upp med Måna. Detta kommer att skapa rabalder och ett smärre krig utbryter. Genom att söndra kan man härska."Håller helt med om detta!!! Vilken UNDERBAR knäpp på näsan Reinfeldt skulle få av SD om de låter Alliansen förlora talmansposten till Rödgröna Röran!Om SD inte får något väldigt bra tillbaka som tack för en röst på Reinfeldts förslag, så finns det ALL anledning för SD att rösta på Monas man Härstedt istället. SD kan ju göra detta som tack för att de Rödgröna avvisade Reinfeldts fula förfrågan till dem om att minska antalet platser i utrikes- och försvarsutskotten plus EU-nämnden.

Om man delar ut lite näsknäppar till höger och vänster så visar man att man menar allvar.

2010-10-02 @ 01:03:34
Postat av: OT

Å så säger de att vi SD väljare inte har humor! "Robert Gustavsson-Nazisterna": http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0Eller varför vi inte gillar pekpinnar och förmynderi från vem då?

2010-10-02 @ 01:58:22
Postat av: Göran Andersson

Det var modigt av George W Bush att inte lägga en vätebombsmatta mellan västafrika och Indien 2001. Har tidigare tyckt att han borde få fredspriset för dena pacifism. Nu tycker jag att han borde fått fredspriset om han lagt denna bombmatta. Tänk så man kan ändra uppfattnig!

2010-10-02 @ 02:18:19
Postat av: Gubben o Gumman

Matthias : En otrohetsaffär?

2010-10-02 @ 03:32:31
Postat av: Mats

Henrik Rydström kanske tror att SÄPO höjt säkerheten för att SD har valts in i Riksdagen. Eller kanske på grund av dig? Ja vissa är verkligen ute och cyklar. Jämförelsen Nazism/Islam är verkligen relevant.

2010-10-02 @ 03:57:48
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Gubben o Gumman

Ang media tillsätt ett "språkrör" till pressen.

Sätt en tid mellan 8-9 varje måndag för godkända journalister,framför allt nyinvalda kommunpolitiker

Giddra med människor?som bara ideologiskt vill en illa är väl ingen ide eller?Det är 4 år till nästa val,SD behöver inte journalisterna,men journalisterna behöver SD för

att samla sina Stalinpoäng på red,ge dom inte det.Sveriges (Stalinkår) journalistkår har burit sej så

in i h-vete illa åt,kommentarer ang riksdagen som

igår med Söder skall givetvis ges,sparsamt endast

i samband med vågmästarposition inget annat,förrutom

givetsvis språkröret 8-9 måndagar.Med tanke på vilka epitet man tillskrivit SD,så är

en lista gärna officiell med journalister som är

svartlistade ett lindrigt svar på det som skett.Igår i SVT 1 morgonsändning satt panelhönan någon

akademiker boss och sa "Ni är tvugna att ta med dom"

i lite debatter här och där",vilket redan ses i olika program där SD forsatt hållits utaför Ekdals senast helt barockt,allrahelst med tanke på ämnet.Då kommer ju frågan varför springa till en del happenings då,att skicka dom två yngsta rätt till

SVT68 nyhetsmorgon är inte speciellt fiffigt.Media strategin bör stå mycket högt inom SD .

Mycket bra personligt ställningstagande av Alfsson.Det finns idag igen anledning att tala med 95% av

journalistkåren,dessa Boljeviker är vana att i flocka lattja runt med politiker,gå inte i den fällan,kort o got ge dom fingret.(Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till SD el Thor-alf Alfsson)

2010-10-02 @ 04:38:29
Postat av: World Traveller

'Säpos terrorvarning är över­driven, anser Muslimska förbundet. ”Det finns inga militanta grupperingar i Sverige”, säger generalsekreteraren Mahmoud Aldebe.'Namen da ar det ju saa. Inte ljuger val en hedersman som Aldebe.

2010-10-02 @ 09:10:03
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Mycket bra, Thoralf!

Det är bara att nonchalera dessa "kretiner" till journalister som i åratals har baktalat Dig och enbart pratat "skit"!

Nu kan Du delge de tidningar och journalister vilka har uppträtt med "hyfs" och med "civiliserade metoder" dina tankar och idéer!

Vilket bakslag det kommer att bli för vissa tidningar som tvingas till "gårdagens nyheter", ha, ha, ha och HA!

2010-10-02 @ 09:23:29
Postat av: Robin Shadowes

'Säpos terrorvarning är över driven, anser Muslimska förbundet. ”Det finns inga militanta grupperingar i Sverige”, säger generalsekreteraren Mahmoud Aldebe.'Tror man på sånt bludder så kan man lika gärna börja tro på Jultomten, påskharen, tandfén eller varför inte på överkuckun av dem alla, självaste allah?

2010-10-02 @ 09:24:40
URL: http://http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ludvig

Nu tävlar islamälskarna visst i att få oss att öppna famnen för terroristerna. Kolla artikel om Jan Hjärpe i dagens Östran.

2010-10-02 @ 09:26:59
Postat av: Trisse

Inget att ta fasta vid. Henrik Rydström.Läser man hans inlägg så står det klart att hans CV i journalistik begränsar sig till någon ABF-kur i skrivande.*LLycka till med riksdagsjobbet.Thoralf

önskar

Några vänner i V-götland

2010-10-02 @ 09:38:15
Postat av: Stefan K

Henrik Rydström

En medelmåttig fotbollsspelare som tillhör de mest avskydda spelarna i Allsvenskan.

En spelare som i en bloggartikel i Expressen skrev att han mådde illa av att se svenska flaggor och höra nationalsången under landskamperna.

En pajsare som gärna använder ett nummer för små kläder för att se tuffare ut.

En fjant som tycker han är så otroligt mycket tuffare än vad omgivningen anser.

Vem tar en sån på allvar?De flesta -ismer har mycket på sitt samvete. Nazismen, kommunismen och islamismen inte minst. Frågan är varför Rydström inte tar avstånd från de två -ismer som har flest liv på sitt samvete, nämligen kommunismen och islamismen?

Tycker Rydström att radikala muslimer har en sundare världsbild, kvinnosyn och demokratisk världsåskådning?

Är kommunistiska diktaturer som Nordkorea och Kina mer anpassade efter Rydströms tankar och åsikter?

Varför då inte flytta dit, eller varför inte till ett av den muslimska världens hårdast styrda enklaver, Saudi-Arabien.2010-10-02 @ 09:39:16
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges säkerhetspolis har medvetet innan valet

undanhållit ett ökat hot från "knallhattarna"

Tänk vilken demokrati vi har i detta landet.Nya innegrejen hos Olga ,Pjotr ,Irina ,Nadja och

"Bengabo"von Sivers mfl är att slå ett slag för

"polyperna", i sex dagar har TV4 hålit på nu.Dessa kostar 12 miljarder om året för Sverige

10000stycken bor bara i Malmö(polisen får kosta 17 miljarder i Sverige.)50% av ungarna går i skolan,så det är absolut alla

svenskars fel att det går mindre bra för "polyperna"

Du måste känna skuld nu för att Frankrike tröttnat.Pga av Frankrikes ställningstagande så skall Sverige

förmodligen fördubbla el tredubbla antalet.

Kostnaden ca 25 miljarder till tar vi bara för at vi är så goda i Sverige,skit i Nordeas varning om att inga pengar kommer in till framtida pensioner.

Arbetar gör 20% resten funderar på om dom skall ansluta sej till arbetslinjen,måste kännas skönt att ha röstat för detta lycka till.En speciellt känd familj är famijen "Grötmos"

Där är det ordning på torpet.

Där skulle kanske maokommunisten Robert Ashberg

kunna göra en insatts i granfejden, medtag störtkruka.(Gubben o Gumman skriver som privatpersoner)

2010-10-02 @ 09:47:38
Postat av: Stora Småland

: Kain var luden och Sigurd Wahlen .

2010-10-02 @ 10:24:09
Postat av: lovisa

laggar blogg.se för dig också?!

2010-10-02 @ 10:33:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: hummelstadskarin

Ingen tvekan om att islam utbredes med hjälp av svärdet. Det kan ingen förneka som något litet känner denna religion. Samtidigt finns det mycket visdom hos islamska filosofer och tänkare, vilket man måste ta hänsyn till när islam skall bedömas. Till detta kommer att islam inte är enhetlig, utan består av flera riktningar som inte alltid kommer överens, ungefär som den svenska kristendomen består av protestanter, katoliker och frireligiösa. Varför reta sig på sådana nollor som Rydström? Är en sådan värd att Du kommenterar hans oförskämdheter? Varför skall Du sänka Dig till hans nivå, när vi nu är så många som gratulerar Dig till platsen som riksdagsman?

2010-10-02 @ 11:35:07
Postat av: S-E Karlsson

Medelsförvaltning .Kommuner och landsting skall förvara sina medel på ett sådant sätt att krav på god avkastning och betryggande säkerhet kan tillgodoses .

Lever man upp till detta när man tar emot anhöriginvandring vars försörjning kommunernas skattebetalare får stå för ?? Nej jag tror inte kommunerna ska stå för anhörigmottagning det är statens ansvar kommunerna behöver nog sina skattpengar själva !

2010-10-02 @ 11:44:35
Postat av: Inge Sandén

Läs gärna boken "Nomad" skriven av den modiga och starka kvinnan Ayhan Hirsi Ali,så kommer alla svar på varför vi i väst och Sverige aldrig någonsin någon gång skall krama och krypa för den onda läran islam.

Framför allt framstår Abdirisak Waberis avsikter med att infiltrea moderaterna likt nazisternas mål att få världsherravälde.

Svenskar som ser islam som det största hotet mot vår demokrati,får vatten på sin kvarn.

Man kommer även att bättre förstå varför Mona Muslim och Fredrik Barbar älskar makten mera än att stå upp för sitt eget folk och vårt land.

Personer likt sverigehataren Henrik Rydström används som förtrupper.

Så länge islam tillåts att härja fritt i vårt land,får vi aldrig tillbaka det lugn och harmoni,som vi tillsammans kämpat oss till fram till 1975.

Förföljelserna mot Sverigedemokraterna efter valet liknar alla kända historiska förföljelser där människorna i ländern gjort uppror mot lögner och maktfullkomlighet.

Vilka proffstyckare och kulturelit som SD trampat på tårna tydliggörs för varje dag som går, då dom i sina försök att försvara sina revir och välbetalda svågertillsatta jobb,inte skyr några medel med metoder som bara kommunister och nazister alltid gjort i tro att kunna hålla folket ovetande om verkligheten.

Sverigedemokraterna är svenska folkets röst mot kulturelitens falska godhetsiver att sälja ut landet och i sin sjuka tro att det finns inget Svenskt,trampar dom i klaveret varje gång särskilt då Mona Muslim inte skall tala med de som är de vekliga svenskarna.

2010-10-02 @ 12:31:14
Postat av: Johan

Kolla in dagens Östra Småland, en fin hyllning till islam signerat Jan Hjärpe som du borde kommentera och skicka till PI. Verkar inte finnas i nätversionen tyvärr.

2010-10-02 @ 12:41:07
Postat av: kalle

läste på bloggen politiskt inkorrekt under posten -Muslimska hot bakom ökad beredskaap

att en kommentar "isilmaril""Det skulle förvåna mig om det INTE fanns terrorister i Sverige.

På en busslinje jag åker några gånger i veckan går det ibland på en man (muslim) som gör mig så nervös att jag funderar på att skriva ett testamente för säkerhets skull. Han har alltid med sig en ganska stor sportbag som han sätter på en plats i bussen för att sedan sätta sig själv fem platser längre bak. Efter någon minut går han och hämtar bagen och sätter den på ett annat ställe, sätter sig själv någon annanstans osv. i tio minuter innan han går av. Självmordsbombarkandidat som inte riktigt vågar?"nja enligt vad ryska tidningar skrev om bombattentaten i Moskvas tunnelbana. så brukar de ha unga änniskor som de indoktrinerat till att bära bombbältena, och de klär sig exakt som vanligtfolk med västerlänska kläder och frisyrer.Sedan har de en "chef" över gruppen som på betryggande avstånd utlöser de fjärrutlösande detonatorbältena. det har hänt att förr när självmordsbombarna själva skulle utlösa sina laddningar att inte vågat.det finns ju 1000 tals personer i Sverige som lever helt vanliga liv med arbeten och som ändå är har extremt Muslimsk tro. så att tro att Säpo skulle kunna ha minsta koll på vilka som kan begå attacker i Sverige är helt omöjligt.Ryska myndigheter står helt maktlösa trots att de satsat alla tänkbara metoder och även otänkbara militärar metoder i jakten på att kartlägga de Tjetjenska Muslimerna.Några attacker i Sverige blir det nog inte så länge Alliansen och vänstersosseblocket fortsätter att gödsla miljoner på Muslimska organisationer som finanserar terrornätverk i sina hemländer.

Sverige är en guldgruva för Islams se bara på dessa organisationer som skattebetalare finanserar fast vi inte vet om. 300 skolor nedlagda,alla ålderdomshem har mer sparplaner, 21 Miljarder i överskott för kommunerna och dessa pengar går till massor med extrema Svenska muslimska organisationer, tack vare naiva Svenska politiskt korrekta politiker:

http://www.tjetjenien.org/en terrosite som drivs från Sverige!

http://www.kavkazcenter.com/eng/en skattefinanserad organisation som även tar ut 126 000 kr/ föredrag din kommun betalar med dina skatteavdrag!

http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/27/sharaf-hjaltar-misstanks-for-grovt-bedrageri/

2010-10-02 @ 13:27:07
Postat av: Greger

Islam är i krig med väst, det är ett tystnadens krig som inte bara gäller USA utan varenda land i VästEuropa.

Tänk på det nästa gång du ska checka in på en flygplats. Vilka vill spränga plan i luften?

2010-10-02 @ 16:16:37
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

"Svenskar på pakistanskt terrorläger"....TV4-text sid 111Kan man överhuvudtaget hitta ett bättre exempel på när benämningen svensk missbrukas?

2010-10-02 @ 16:52:34
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Ronny

"Ett liv i Sverige, en ljuv dröm" skriver Ann Persson i dagens DN, om romernas nya tillflyktsland, Sverige! I sedvanlig ordning för att skuldbelägga Svenskarna, i mening att öppna gränserna. Nu måste väl dom 95% som påstår sig vara för öppna gränser, och enligt deras egen utsago vara emot SD, ta sitt ansvar och bekosta och hysa dessa romer. Kanske uppemot 50 000 kommer för att berika oss. Dom 500 000 tusen som gillar olika, STÄLL NU UPP !! Ni ordnar säkert både husrum och arbete, för ni är ju sååå goda. Väntar med spänning på Aftonbladets nya kampanj, ÖPPNA DITT HEM FÖR MÅNGFALDEN!

2010-10-02 @ 17:08:14
Postat av: Stämmer detta?

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1686&blogg=46242"Under valrörelsen bodde Jimmie Åkesson på ett välkänt hotell i Stockholm. När han skulle checka in var receptionen bemannad av två personer. En nyanställd svensk kille som var upptagen med att serva en kund och en erfaren kompetent kille med invandrarbakgrund. När Jimmie anlände till receptionen gick han inte riktigt fram till den ledige receptionisren vid disken. Receptionisten erbjöd honom sin hjälp. Jimmie vägrade. Han väntade hellre till den svenskfödde receptionisten var klar. När denne äntligen var klar fick han problem med sin uppgift att checka in Jimmie och bad sin erfarne kollega om hjälp. Kollegan avböjde dock med hänvisning till kundens specifika önskemål.Hellre vara principfast än att få snabb och kompetent service är tydligen Jimmies melodi som inte är rasist men vägrar bli betjänad av en s.k. invandrare."Postat av: LN

*Pass' på, Thoralf, kanske blir det fler pangade dorer framöver.*Med anledning av att fickrunkaren Lars Ohly blivit inrervjuad idag i Statsradions P1, måste det erinras om vad han inledningsvisa hade att säga sina kommunistfränder under valvakan!"Nu är detr allvar, kamrater....

... Vi måste nu bygga utomparlamentariska rörelser för att förhindra en sådan politisk utveckling - Det är vår främsta uppgift. - Det är det vi skall göra, och vi gör det, inte ensamma, inte ensamma, och vi gör det, inte ensamma..."Besök http://www.vansterpartiet.se/index.php

och spela upp valvakevideon.

2010-10-02 @ 17:20:51
Postat av: LN

Beträffande 'Stämmer det?' inlägget.

- - - - -

INTE KAN JIMMIE HA EN SÅDAN BEGÅVNINGBRIST!(?)citat:Kommentar av Tommy Karlsson - 30 september 22:03, 2010

Ifall du går till pressen med dessa uppgifter kommer denna slå upp nyheten stort, med ett välförtjänt bakslag för SD som följd.

Allt som krävs är att uppgifterna är sanna och verifierbara. Hotellpersonalen vet.

Tveka inte utan kontakta pressen redan idag. Du kan lämna uppgifter anomymt och pressen kommer i alla händelser inte röja din identitet ifall du inte kontaktar dem anonymt (detsamma gäller för hotellpersonalen).

Jag ser fram emot en löpsedel innan veckan är slut.

Irmeli Krans: Även pressen har tillgång till denna blogg.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1686&blogg=46242

2010-10-02 @ 17:38:19
Postat av: Funtaren

Ang Jimmies föregivna val av svensk kontra invandrare:1) Innan vi tror på hotellpersonalens ord bör vi komma ihåg att det är väldigt många som är väldigt motiverade att frisera sanningen för att skada SD.2) Om nu Jimmie gjorde detta val vet vi inte vilka inparametrarna till beslutet var. Hade Jimmie uppfattat en negativ attityd hos invandraren i initialskedet? Hade Jimmie tidigare erfarenheter av denne person från tidigare vistelser? Andra saker som spelar in?Det är som bekant aldrig ens fel om två träter.

2010-10-02 @ 17:57:41
Postat av: Joanna

Det är inte religionens fel att folk tolkar skriften på sitt sätt och utför våld i dess namn. Det har hänt i alla tider, och även kristna har dödat i religionens namn. Muslimer är människor likt alla andra och vill leva i fred och harmoni. Du drar alla över en kam.

2010-10-02 @ 18:01:54
URL: http://---
Postat av: Lotta

@RonnyMycket bra skrivet. På tal om mångfald kan nu hugade spekulanter köpa ett sprillans nytt hus i Ljusstaden i Kalmar.Adressen? MångfaldsvägenFinns med på Hemnets sida.

2010-10-02 @ 18:03:54
Postat av: janne

Om de båda stora blocken framhärdar i sin strategi att inte tala med SD, kan SD i varje blockskiljande fråga åstadkomma ett låst läge.

I riksdagsbänken finns en knapp som det står "avstår" på.

Den kan enstaka SD ledamöter använda för att få till ett jämviktsläge 173 -173. Då tror jag att förhandlingsviljan ökar i båda blocken. Det block som då har något att erbjuda SD får då SD´s röster när propositionen läggs nästa gång. Metoden kan lämpligen ges namnet Åkesson-pedagogiken och tillämpas varje gång självgoda blockpolitiker behöver en näsbränna.

2010-10-02 @ 18:08:57
Postat av: Funtaren

Joanna: Vet du något om Islam? Har du läst Koranen? Ahadith? Vet du ens vad ahadith är? Har du talat med imamer? Har du talat med muslimer i sina hemländer? Har du talat med icke-muslimer i muslimska länder för att få en uppfattning om hur verkligheten ser ut när islam har makt? Har du talat med ex-muslimer för att få en uppfattning om vad som fått dem att lämna den religion du försvarar? Och få veta vad det innebär att vara ex-muslim, den mobbing, de hot de får ta emot?Om inte ber jag dig att du gör detta innan du uttalar dig.

2010-10-02 @ 18:18:39
Postat av: AWSvensson

Massutvisning från Norge

Mellan 70 och 80 serber som befunnit sig utan tillstånd i Norge har samlats ihop för att utvisas i dag. Alla är serber som fått avslag på asylansökningar men som inte lämnat landet frivilligt. Merparten har bakgrund i Kosovo.Därmed anses det verifierat när begreppet mass- är tillämpbart. Detta får vara prejudicerande för framtiden.

Set finns två stora konfliktskapare,islam och kommunism.Har man inte det klart för sig så är det inte lönt att uttala sig Joanna.2010-10-02 @ 19:02:39
Postat av: S-E Karlsson

Postkodlotteriet betalade sin Vd med 5.7 miljoner år 2008 , efter att ha läst om det så sa jag omedelbart upp min och hustruns prenumeration !

2010-10-02 @ 19:32:21
Postat av: Anders

Från BBC:”<strong>Radical Islam is world’s greatest threat</strong> – Tony BlairFormer UK Prime Minister Tony Blair has described radical Islam as the greatest threat facing the world today.He made the remark in a BBC interview marking the publication of his memoirs.Mr Blair said radical Islamists believed that whatever was done in the name of their cause was justified – including the use of chemical, biological or nuclear weapons.””Mr Blair told the BBC his view of foreign policy had changed as a result of the 9/11 attacks: ”After 11 September, rightly or wrongly, I felt the calculus of risk had changed.”There is the most enormous threat from the combination of this radical extreme movement and the fact that, if they could, they would use nuclear, chemical or biological weapons.”You can’t take a risk with that happening.”—–Tony Blairs uttalande var en återkommande första nyhet på BBC World 4 september 2010. Vad jag kunde märka, så rapporterades hans uttalande inte av svenska (mainstream) media?

2010-10-02 @ 20:46:29
Postat av: Anders

Från BBC:”<b>Radical Islam is world’s greatest threat</b> – Tony Blair”

2010-10-02 @ 20:49:11
Postat av: Sune Nilsson

Gratulerar till en välförtjänt plats i riksdagen(korruptionens högborg). Kräv att tjänstemannaansvaret återinför med det snaraste, vi som är lite till åren komna vet vem som tog bort det.

2010-10-02 @ 22:39:15
Postat av: Tony Ingman

Ja hatet mot Sverigedemokraterna är kompakt, men

ändå inget emot vad man visar mot den Svenska

ursprungsbefolkningen som grupp.

I vilket annat land på jorden ger man människor som

alldrig bidragit med ett jota till sin försörjning

bättre pensioner, t.o.m värdesäkrar den, samtitidigt som dom som betalat sin skatt hela livet, får en behandliong som tredje klassens

medborgare.

Sådana beslutsfattare är inte riktigt normala i

huvudet, som pissar på sin ursprungsbefolkning.

Om ett annat lands beslutsfattare betätt sig lika illa mot sin egen befolkning, såsom svenka folkvalda betett sig mot sin , hade dom utan tvekan stämplats som landsförrädare.

2010-10-03 @ 09:19:49
Postat av: Kulturkamp

Enligt TV4-nyheterna idag så har al-quada (rättstavat?) redan etablerat sig i Europa och förbereder terrorattacker.Vi har alltså frikostigt gett de utrymme och sociala förmåner att etablera sig här, i en värld där hundar blandas med rättrogna. En värld de säger sig hata, men som de gärna tar det av de förmåner som finns i form av bostad, socialbidrag, bostadsbidrag, pensioner, sjukförsäkrining etc.Har man inte lärt sig efter attackerna i England? Nu handlar det inte längre om att begränsa någon invandring - utan konsekvent en repatrieringsreform där principen sist in - först ut gäller!

2010-10-03 @ 11:08:22
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: S.K.Sahlstedt

Nu går många i taket när Thoralf jämför islam med nazismen. Men han har ju helt rätt, Churchill har ju sagt samma sak. Hitler beundrade Koranen osv. En mycket viktig bok som utgavs av de tyska historieforskarna Klaus-Michael Mallmann och Martin Cüppers för några år sedan borde vara obligatorisk läsning i skolan i Sverige, där "Om detta må ni berätta" och andra projekt varit på tapeten. Mallmann och Cüppers fick ta del av tidigare hemliga dokument i Wehrmachts arkiv i Freiburg och resultatet är något det politisk korrekta Sverige knappast vill höra: Holocaust var inget europeiskt brott utan ett brott dirigerat av muslimer och araber genomfört av tyskar på europeiskt territorium.

Huvudarkitekt var Haj Amin el-Husseini, Stormufti av Jerusalem, vän till Hitler och Himmler, och den som skolade Eichmann. Dessutom så var han nära släkt till Jasser Arafat ( vid hans begravning stod Arafat, Sadat och gamla SS-män som närmast sörjande.

Länken mellan muslimerna som samarbetade med Rommels Afrika-korps och Himmler var SS-Standartenführer Walter Rauff, som kom på idén att judarna utrotas med gas.

Förövrigt så trodde ju araberna i Mellanöstern att Hitler var arab och muslim, hans riktiga namn var Muhammed Haidar och hans mor påstods vara född i Tanta i Nildeltat där man helgade födelseplatsen, som blev en vallfartsort för nazister och muslimer.

Så egentligen kan man inte säga vad som är värre nazism eller islam. De är ju identiska!

2010-10-03 @ 20:43:10
Postat av: PP

Så du tycker att islam är värre än nazism då? Det här är ju helt absurt. Har du någon gång besökt ett koncentrationsläger?????? Det kanske vore på sin plats att du gjorde det. Tror du inte att nazismen var så allvarlig eller? Åk till ett koncentrationsläger och studera krematorierna, gaskamrarna och barackerna så kanske du ändrar uppfattning. Riksdagen kanske till och med kan ordna det som en studieresa.

2010-10-04 @ 13:43:56
Postat av: Göran Lundqvist- SD Halmstad

Ingenstans, aldrig någonsin, aldrig i framtiden kommer förtroendevalda SD-politiker som vill ha respekt och förtroende att uttala sig negativt om alla muslimer.Men och detta men är allvarligt nog. Vi kan alla se hur samhället anpassar sig efter islamistiska läror och hur islam tillåts efterlevas i invandrartäta bostadsområden även då detta splittrar samhället och försvårar en anpassning. I skolor, på arbetsplatser och i sjukvården sker samma sak. Att påpeka detta är inte rasism. Att känna oro och ångest för detta är inte främlingsfientlighet, det är sunt förnuft. SÄPO och övriga länders säkerhetspolis varnar för attentat. Att koppla detta med islam och invandring är logiskt. Att förneka detta samband kan vara farligt, dessutom så tyder det på naivitet. Vem tar ansvaret när det sker ett attentat mot SL:s-tunnelbana eller mot Lisebergs nöjespark under industrisemesterns högsäsong? Jag vill inte höra att de som kunnat förhindra detta uttalar sig om att detta inte kunde förutses och att de är chockade. Tyvärr så kommer så att ske. Stämpla inte oss SD-aktiva som rasister. Vi värnar om Sverige och den fria världen.

2010-10-04 @ 16:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0