SJUKT

Som ni säkert förstått är det alldeles för mycket just nu och mitt bloggande blir därför lidande. Men förhoppningsvis blir min arbetssituation bättre om några veckor. Det är mycket nytt samtidigt som en massa gamla saker måste avslutas och uppgifter läggas över på andra. Det är en väldig massa jobb med att vinna nya mandat i valrörelsen men det är ännu mer jobb att förvalta alla nya mandat och att bygga upp vår organisation lokalt. Man kan säga att min arbetssituation just nu är "sjukt" mycket jobb.

Dessutom ringer telefonen/telefonerna alldeles för mycket men det är väl bara att vänja sig vid detta.

Idag lyssnade jag lite på Ring P1. En kvinna med invandrarbakgrund ringde in och tyckte det var "sjukt" att Sverige skickade soldater till Afghanistan, samtidigt som det åkte "svenskar" till Afghanistan för att strida på samma sida som talibanerna. Hon menade att "svenska" klasskamrater kan ställas öga mot öga mot varandra vilket hon tyckte vara sjuk. Uppenbarligen ansåg hon att det var sjukt med svenska soldater i Afghanistan men inte att någon åkte till Afghanistan för att strida på talibanernas sida. Det är inte utan att man funderar över hur våra nya svenskar tänker.

Kommentarer
Postat av: Göran Andersson

....hur våra nya svenskar tänker.



För det första så vill de inte bli svenskar och för det andra så har de inte en tanke på att bli det.



Det är till prydnad för såväl Dig som partiet att Du låter arbetet med att bygga upp SDs kansli gå först. Vi som läser Din blogg får i väntan på nytt inlägg kommentera varandra.



Håll ställningarna, Toralf

2010-10-19 @ 23:39:43
Postat av: Gubben o Gumman

Just det vi får tjata med varandra sådeså.

2010-10-20 @ 00:13:03
Postat av: Magne

Rocka hårt i Riksdagen Thoralf! Jag kör hårt på jobbet. Alla håller med t o m chefen. Men alla röstade inte rätt tyvärr. Förmodligen gör de så om fyra år.



Många är upprörda över situationen på Öland samt på Lysingsbadet i V-Vik..

2010-10-20 @ 02:05:59
Postat av: LN

Bara tre km från centrala Västervik hittar du Lysingsbadet, en av landets läckraste bad- och semesteranläggningar vid havet. Här kan du bo i husvagn, tält, stuga, vandrarhem, lägenhet eller på hotellet Skärgår den och välja mellan ett stort aktivitetsutbud.Migrationsverket har kommit överens med Västerviks kommun om att ta emot 300 asylsökande. Det ska placeras i tillfälligt boende på Lysingsbadet.



Enligt Migrationsverket har det skett en ökning av antalet asylsökande till Sverige de senaste veckorna och man har svårt att hitta boende till alla. Därför letar man framförallt efter lägenheter, men eftersom det är svårt vänder man sig även till en del campingar och stugbyar.

– Det viktigaste nu är att de får någonstans att bo, säger Mats Johansson på Migrationsverket. För bara några veckor sedan placerades många asylsökande, främst romer, på en camping i Färjestaden på Öland. Något som då kom som en överraskning för Mörbylånga kommun.



Nu blir det även Lysingsbadets uppgift att ta emot 300 asylsökande. De första kommer redan imorgon, fredag. De kommer att få bo i de vinterbonade stugorna som finns på campingen. Men Västerviks kommun är informerade, även om det blev med kort varsel.

– Jag har samtalat med Västerviks kommun och vi ska i samförstånd göra det bästa i den rådande situationen, säger Mats Johansson.

2010-10-20 @ 07:13:15
Postat av: Nalle i Växjö

Om inte kommunen avvisar de asylsökande på Lysingsbadet snarast, kommer ett "medborgargarde" att ta hand om saken.



Skrämmande utveckling i Sverige oberoende av vilken personlig uppfattning man än har av nuvarande situation

Postat av: Info

HUR REAGERAR RIKSDAGSGRUPPEN PÅ ”KNÄTOFSMANIFESTET”?



På många platser igår samlades stora skaror folkmusiker – rappare, punkbandsrockare, medelålders spelmän från Dalarna osv. – för att demonstrera mot Sverigedemokraternas förslag om att stödja svensk kultur (lokalhistoriska museer, utövare av svensk folkmusik, hembygdsföreningar osv.).



Nyligen har ju generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, i Sveriges radio avfärdat förslaget som en yttring av ”ren nazism” och något som han inte vill befatta sig med. Samma inställning uttryckte gårdagens demonstranter, det nybildade, rikstäckande nätverket ”Folkmusiker mot främlingsfientlighet”.



Det bakomliggande syftet tycks vara att få bort Sverigedemokraternas representation i riksdagen och i olika kommunalpolitiska sammanhang.



Som en av de ledande i folkaktionen mot ”folkmusikens kidnappare” nämns nedan en viss Sara Parkman. Hon har själv skrivit om nätverket på sin hemsida:



”Sunday, October 17, 2010

FOLKMUSIKER MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHET



Jag råkade hamna i arbetsgruppen för en sjukt bra grej: Folkmusiker mot främlingsfientlighet. - - -



Men så har vi också skrivit ett manifest. Knätofsmanifestet heter det. Och det lyder som följande [= följer]:



Ställ inte svensk folkkultur mot mångfald. Vi vill att begreppen svensk folkkultur och mångfald problematiseras samt att deras innebörd och existensvillkor diskuteras för att därigenom motverka att kulturdebatten polariseras.



Svensk kulturdebatt är inte jämställd. Vi vill att professionella utövare

och arrangörer i folkmusikgenren får komma till tals i den

kulturpolitiska debatten för att därigenom skapa ett debattklimat där

politiker, utövare och publik deltar på lika villkor.



Vidga definitionen av svensk folkkultur. Den allmänna synen på svensk folkkultur är och har länge varit förlegad och kan sammanfattas till någon sorts "skansen- och midsommarkultur". - - -



Och på tisdag kommer det att vara ett hejdundrande spektakel utanför riksdagen i Stockholm. Det blir jam, dans och halabalo för hela slanten. Kom dit, vare sig du kan spela eller inte. Du kan alltid schejka på rumpan eller sjunga med! Alla röster behövs för att bevisa att svensk folkkultur inte har med nationalism att göra. Heja heja! - Hejahea! MULTIKULTISH!!”



Medierapporteringen igår var omfattande:



SR.se - Stockholm

FOLKMUSIKER I PROTEST MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHET



Idag vid lunchtid samlades upp mot 200 folkmusiker på Mynttorget i Stockholm för att protestera mot rasism. Sara Parkman är en av dem som engagerat sig i Folkmusiker mot främlingsfientlighet. Idag 15:25



NT.se - Senaste nytt

FOLKMUSIKER MANIFESTERAR MOT RASISM



Tisdagen den 19 oktober samlas folkmusiker över hela landet för att manifestera mot rasism och främlingsfientlighet. I Stockholm, Göteborg och Malmö anordnas dessutom konserter och debatter.



svt.se - Gävledala

FOLKMUSIKER SPELAR MOT RASISM



MALUNG - På tisdagen manifesterade folkmusiker över hela landet mot främlingsfientlighet. Bland annat i Stockholm, Göteborg och Malung. Idag 20:03



SR.se - Dalarna

FOLKMUSIKER MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHET



I dag har spelmän från olika delar av landet åkt till Stockholm för att spela på Mynttorget som en manifestation MOT DE KRAFTER SOM VILL LÄGGA BESLAG PÅ FOLKMUSIKEN. Folkmusiker mot främlingsfientlighet har aktionen kallats och den är RIKTAD MOT SVERIGEDEMOKRATERNA. Idag 14:24



SR.se - Jämtland

FOLKMUSIKER VÄRNAR OM MÅNGFALD



I dag, tisdag, manifesterar folkmusiker i hela landet mot främlingsfientlighet. Sådana manifestationer hålls vid bland annat Rådhuset i Östersund och utanför riksdagen i Stockholm, vid lunchtid. Idag 10:01



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



Vad kan väntas härnäst? ”Nätverket mot svenska (alltså nazistiska) bibliotek”?







2010-10-20 @ 07:38:06
Postat av: LN

SJUKT

En ström av romer väller in i Sverige från Kosovo och Serbien trots att sannolikheten att de får stanna är liten. Migrationsverket har stora problem att finna boende åt alla och på många orter i Sverige börjar situationen bli desperat. Regeringen Fredrik Reinfeldt lyfter inte ett finger för att skicka ut signaler till Balkanländerna att möjligheterna att få uppehållstillstånd är minimala. Så kallade "flyktingar" slussas nu i bussar från olika orter till campingplatser och stämningen har varit orolig när dessa asylanter trodde att de skulle hamna på hotell och serveras mat på restaurang. En "flykting" jämförde boendet med Guantanamobasen och polis och socialtjänsten fick tillkallas för att lösa den infekterade. Från Skellefteå meddelas att man slår rekord i ankommande och totalt finns nu 1 100 asylsökande i kommunen. Till Sverige som helhet anländer nu 1 000 per vecka, dubbelt upp mot mer normala nivåer och allmän platsbrist finns nu i de flesta kommuner. Från Njutånger meddelas att det nästa vecka kan komma att flytta in romer på Royal Swiss Hotel. Från småländska Västervik rapporteras om 300 ”flyktingar” som skall hysas in på Lysingsbadet. Migrationsverket har hyst in ett hundratal asylsökanden på Öland på två campingområden, Möllstorp camping och Lundegårds camping utanför Köpingsvik. Fem av de asylsökande är nu åtalade för stöldturné och det handlar om romer från Serbien och flera av dem har bott på campingplatsen Möllstorp. En av de åtalade har dock en annan adress och dessutom har personen tre alias hos Migrationsverket.

[urval från www.politico.se den 11 oktober 2010]

- - -

Sverige översvämmas av zigenare « Politiskt Inkorrekt « politisktinkorrekt.info/

- - -

"Vi från de judiska församlingarna i Sverige ser med förfäran hur de muslimska och romska minoriteterna behandlas i Europa. Våra föräldrar eller mor- och farföräldrar som sattes i ghetton av nazisterna lever fortfarande när man i Europa bygger fysiska murar kring områden där romer lever i fattigdom."

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/framlingsfientlighet-beror-oss-alla_5344773.svd

2010-10-20 @ 07:44:36
Postat av: Riffi

Borde inte de ambulanshelikoptrar som skall skickas till Afganistan stationeras i Malmö istället eftersom betydligt fler skottskadas och dödas där än svenska soldater i Afganistan ?

2010-10-20 @ 08:58:40
Postat av: Riffi

Vad dum jag är förresten. Det är naturligtvis säkerhetsskäl som gör att dom skickas till Afganistan. Det är ju betydligt större risk att ambulanshelikoptrarna blir nedskjutna över Rosengård än i Afganistan.

2010-10-20 @ 09:16:44
Postat av: LN

VILKEN FUSSING SKALL MAN SMÅNINGOM BESLUTA SIG ATT STÅ PÅ?



Vi förfäras (över) hur de muslimska och romska minoriteterna behandlas i Europa, skriver i SvD den 18 september 2010:

LENA-POSNER KÖRÖSI, ordförande Judiska Centralrådet

ALF LEVY, ordförande Judiska Församlingen i Stockholm

GEORG BRAUN, ordförande Judiska Församlingen i Göteborg

FRED KAHN, ordförande Judiska Församlingen i Malmö



"Muslimer i Europa utmålas som ett hot emot hela vår civilisation. Schweiz lagstiftar mot minareter och varhelst en moské ska byggas protesteras det. Även i Sverige har diskussioner kring invandring på ett obehagligt sätt kommit att fixeras vid den muslimska minoriteten. Om alla de ”aldrig igen” som ständigt upprepas är uppriktigt menade måste vi nu se rasismen för vad den är och stå upp emot den. Men hur ska vi som judisk minoritet kunna känna oss trygga när vi ser att det tilltagande diskrimineringen av muslimer i Sverige och Europa och förföljelserna av romer."

- - - - -

Mats Tunehag, utrikesredaktör i Världen idag skrev 2010-04-23:



”Judiska överlevare av Förintelsen togs emot av Sverige. Två generationer senare tvingas skaror av judar att lämna Malmö på grund av ökande antisemitiska handlingar av muslimer och på grund av att stadens ledning är ovillig att skydda dem. Malmö stads ledning med socialdemokraten Reepalu i spetsen ligger lågt, spär på judehatet genom undanflykter och gliringar. Vid ett tillfälle skyddade polisen en hotfull och olaglig demonstration med muslimer och vänsteraktivister samtidigt som man motade bort en fredlig och laglig demonstration för Israel. När judars liv och egendom hotas och attackeras vill inte staden eller staten skjuta till nödvändiga resurser för att försvara sina egna medborgare."

- - - - -

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1896834/s-toppen-i-blasvader-nar-hatbrotten-mot-judar-fordubblas



http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/01/varfor-frodas-antisemitismen-i-malmo.html

2010-10-20 @ 09:51:15
Postat av: AWSvensson

Med risk att denna blogg blir något för inbördes beundran så undrar jag vad vår perserfröken tog vägen, vem skrämde bort henne. Apropå försvunna saker , vad har Sveciaosten tagit vägen, har letat efter den i massor av butiker. Kanske namnet var för nationalistiskt så den har gömts undan.

Det är ju inte för inte Sverige betraktas som världens sjukaste land, inte bara på ett plan utan över hela linjen.

2010-10-20 @ 10:35:38
Postat av: Kalle

EXPRESSEN skriver:

"Förarlösa spaningsplan skulle sättas in redan nu i höst för att skydda de svenska soldaterna i Afghanistan.

Men nu stoppar försvarsmakten projektet - av "juridiska skäl". Skrev EXPRESSEN



Juridiska skäl. Vaddå juridiska skäl??? Har en dödlig kula också juridsika skäl men inte talibanska dödliga kulor.



Våra stridande grabbar behöver och skall ha det bästa skydd de någonsin kan få så länge de är i Afganistan.

Postat av: Skånepåg

@ LN 2010-10-20 @ 09:51:15



"VILKEN FUSSING SKALL MAN SMÅNINGOM BESLUTA SIG ATT STÅ PÅ?"



Din fråga är i högsta grad berättigad.



- Reepalus makalösa agerande vid DC-matchen mot Israel och som därför fick spelas inför tomma läktare i Malmö.

- Vänsterpöbelns och muslimernas motdemonstration och attacker mot den lagliga demonstrationen av stödet för Israel på Stortorget i Malmö och som fick avbrytas efter stenkastning och raketbeskjutning.

- Uppmaning till judiska skolbarn i Sverige att inte bära några som helst symboler att man är etnisk jude. Flera misshandelsfall med anledning av detta har utförts bl.a. i Malmö.



Har under de senaste åren av olika anledningar haft några enstaka kontakter med f.d. kollegor i Israel. Har då fått höra uppfattningen att ”vi tycks inte ha så många vänner i ert land längre”. Något som en av undertecknarna Lena Posner Körösi i den SvD artikel du refererar till borde tänka på, i stället för att med sina hatiska ord fördöma Sverigedemokraterna både i TV och i andra sammanhang. I t.ex. SvD har hon tidigare låtit sitt hat flöda med anledning av Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet: ”Jag kan utan att darra på manschetten säga att detta är förfärligt. Jag delar inte Jimmie Åkessons eller Sverigedemokraternas uppfattning i någon fråga. Det är uppenbart vad de har för historia och ursprung. Brunskjortor. Detta är populism. De pekar ut muslimerna nu, i morgon är det judarna, sedan är det alla andra grupper. De tongångarna känner vi igen alltför väl.” I en intervju i Israelisk TV angående Sverigedemokraternas entré i Riksdagen svarade hon på frågan vad hon anser om detta med "Damn it". D.v.s. ungefär ”f-n också”!



Jag tvivlar starkt på att denna person har ”alla hästarna i hagen” eller vad är det för spel hon håller på med? Kanske en variant av dåvarande integrationsminister Jens Orbacks famösa uttalande att ”vi ska vara snälla för nån gång kanske vi hamnar i minoritet och om vi har varit snälla mot muslimerna idag, ja då går kanske vi lite tryggare.”!

2010-10-20 @ 11:55:05
Postat av: AWSvensson

Vad vill dessa goda egentligen. Sitter inte godheten som en tunn fernissa, när de konfronteras av zigenare i sin egen sfär, då sätts godheten på prov. Vill man att Europas forna västländer ska ta över försörjningsstödet för hela forna Östeuropas zigenare så säg det rakt ut så folk får möjlighet att beräkna konsekvenserna av denna godhet. I annat fall ska de besinna sig och lägga trycket på de länder som genom kommunistiskt styre försatt landet i fattigdom. Vem skulle en jude hålla i handen när åskan går, en muslim eller en Sverigedemokrat, frågan får ni själva besvara.

2010-10-20 @ 12:09:08
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Ang osten prova en livsmedelsbutik?

2010-10-20 @ 13:36:55
Postat av: LN

"Det känns legitimt att ge sig på judar"

Intervju med Fredrik Sieradzki och Fred Kahn

- endast två ggr användes m-ordet!

http://www.skanskan.se/article/20100127/MALMO/701269754/1057

==========================================

Jalla, jalla, alla judar och otrogna, Lena-Posner Körösi, Fred Kahn et al.



Allah! Det finns ingen gud utom Han - den levande, den bestående, den evige. För Allah, sannerligen, ingenting på jorden eller i himlen är dolt. Ni muslimer är det bästa folk som någonsin upphöjts bland människorna: ni påbjuder vad som är rätt, förbjuder det som är orätt, ni tror på Allah. Om bokens folk hade tro, vore det det bästa för dem: bland dem finns vissa som verkligen har tro, men de flesta av dem är perversa syndare. De som avvisar tro på Allahs tecken drabbas av det strängaste straff och Allah, vedergällandets herre, är exalterad i sin mäktighet. Allahu la ilaha illahuwa alhayyu alqayyoomu [3:110]

2010-10-20 @ 13:48:08
Postat av: Kalle

Våra "Afganska vänner" som vi vill hjälpa med stridande trupp i Afgahanistan skjuter på svenskarna som tack för hjälpen.



EXPRESSEN skriver:

"Afghanska poliser kan ha varit inblandade i överfallet som ledde till att två svenskar skadades allvarligt i måndags eftermiddag.

Uppgifterna har vidarebefordrats till Sverige från underrättelsekällor i Afghanistan.

Försvarsmakten gör just nu en egen utredning av händelsen, enligt presschefen Roger Magnergård." Skrev EXPRESSEN



Samtidigt skriver Thoralf om att svenska invandrare åker till Afganistan för att strida på talibanernas sida mot svenskar!!!



Ryssarna gav upp Afghanistan för många år sedan efter en väpnad konflikt.



Danskarna retirerar från delvis från sitt bevakningsområde i afgahanistan. Danskarna har förlorat flest unga soldater om man räknar per capita.



USA knäcks snart av sina krigskostnader i afgahnistan.



Vad skall VI i Afganhistan att göra???



Dessutom verkar SD spricka totalt på kuppen när flera ledamöter lägger SD:s öde i händerna på stridisen, överstelöjtnanten och moderaten Bojerud.



Flera SD:are börjar hålla med honom. Nu är sprickan total enligt fulmedia. Håll för guds skull ihop Sverigedemokraterna. Det har bara gått 31 dagar sedan valet.



På gatorna i Malmö skjuts folk ned. Knivskärningar med mera. Ett gatukrig pågår där. Stationera våra soldater i sverige för att försvara demokratin i sverige i första hand. Det lilla vi har kvar av det nedrustade försvaret.



Vårt eget land Sverige är viktigare än Afghanistan.



Postat av: AWSvensson

GoG , nu var du elak. Här vänder man sig till ostkusten förtroligt.

2010-10-20 @ 14:32:25
Postat av: Skånepåg

@ Kalle



Läs pressrelease från SD beträffande Afghanistan.

Postat av: AWSvensson

Med den tillit jag har till Sverigedemokraternas riksdagskandidater så tro jag att deras syn överensstämmer med min egen uppfattning. Man ska ta strid i saker man har möjlighet att vinna.

2010-10-20 @ 14:46:15
Postat av: Kurtan



Vad tycks om nedan quote från FN's Ban Ki Mooon ?



Läs gärna hela artikeln på länken.



“Some play on people’s fears. They seek to invoke liberal values for illiberal causes. They accuse immigrants of violating European values. Yet too often, it is the accusers who subvert these values – and thus the very idea of what it means to be a citizen of the European Union,” he said.



“Europe’s darkest chapters have been written in language such as this. Today, the primary targets are immigrants of the Muslim faith. Europe cannot afford stereotyping that closes minds and breeds hatred. And the world cannot afford a Europe that does this.”



Om jag tolkar detta korrekt, drar denna PK-överstepräst ett likhetstecken mellan invandrarkritiska partier i europa och nazisterna under WWII !!!



Någon som har en annan tolkning ?



Min tolkning kanske är som vanligt när någon blir konfronterad med sina egna ord "out of context"...



Är denna man totalt verklighetsbefriad ???



http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=36488&Cr=Europe&Cr1=

2010-10-20 @ 15:16:52
Postat av: LN



"Det finns ingen skillnad på Jimmie Åkesson och Hitler."



"Idag muslimerna, i morgon judarna."

- - -

Jag ramlade in på JINGE FLÜCHTs blogg idag. Sådant händer inte ofta: - relativt totala antalet bloggbesök - på sin höjd en gång vartannat år. Jag föreslår SD-sympatisörer att göra ett besök. Signaturen "svenskjuden" avslöjar varför Ted och Kent Ekeroth blev sådana snedsegla: de föddes i Skåne bl.a. Jinge själv hatar SD så att han kissar på sig - mera blod än urin minsann - vid blotta tanken på SD. Men han har en snygg bild av Skeppsbron i huvudet på sin blogg, Han har uppenbart tagit intryck.



http://jinge.se/mediekritik/judiska-forsamlingen-markerar-mot-sverigedemokraterna.htm

2010-10-20 @ 15:19:54
Postat av: Skånepåg

@ Kurtan



Hela FN är i mitt tycke numera helt verklighetsbefriat.

Är det inte de muslimska staterna som nu (något förenklat beskrivet) är huvudansvariga för det FN organ som handlar om de Mänskliga rättigheterna (?). De anklagade och fördömde Israel för att man gick in i Gaza efter att man fått ta emot drygt 10 000 raketer från detta område. De anklagde och fördömde Israel för att man ville förhindra att det skulle bli vapensmuggling till Gaza via sjövägen genom att man stoppade "testfartygen" i provokationen Ship to Gaza. O.s.v.

2010-10-20 @ 15:37:56
URL: http://www.sverigedemokraterna.se
Postat av: WMB

AFGHANISTAN med mera

Bra pressrelease från SD som Skånepåg länkade till ovan.



I bloggtidningen "Fria Tider" finns följande kommentar av Erik Almqvist som behandlar både Afghanistan och hur SD ska förbättra sina externa kommunikationer.



Citat: "Alla inom riksdagsgruppen har deklarerat att man självklart kommer följa gruppens och partiets linje.

Tyvärr verkar många lita blint på kvällspressen, mina egna partikollegor utom gruppen inräknade. Detta sätter förstås fingret på ett tillkortakommande vi har som parti idag – nämligen att vi är för dåliga på att bemöta, gå i genmäle, kommentera.

Vi kommer att förbättra vår externa kommunikation avsevärt i takt med att den nya partiorganisationen, pressekretariatet, genmälesgruppen etc börjar komma på plats och få in rutiner och arbetsordning.

Vad gäller Afghanistan så kommer vår ståndpunkt förtydligas, detaljeras och konkretiseras den närmsta tiden fram till voteringen. Och vi kommer självklart följa vår linje om ett tidsbestämt återdragande. Unisont.

Erik Almqvist"



http://www.friatider.se/sd-facebook-brakar-om-afghanistan

2010-10-20 @ 15:39:51
Postat av: lovisa

vad gör du idag?:)

2010-10-20 @ 15:56:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Putte

Hur många muslimer har Ban Ki-moons Sydkorea tagit emot? Sydkorea har ju bra mycket bättre ekonomi än de flesta Västeuropeiska länderna, så vi kanske kan hänvisa alla "flyktingar" som kommer hit till Sydkorea i stället.

2010-10-20 @ 16:05:53
Postat av: Göran Andersson

Kalle !



Det Du beskriver kan mycket väl vara en av pressen planterad "slamkrypare" i akt och mening att Sveriges folk ska reagera på det sätt som Du gjort. Det går inte att "splittra" SD i en enskild fråga som håller karraktär av om svenska legosoldater ska tas hem nu, om ett år eller två år.



Vi är alla olika individer och är lika olika inuti som utvändigt. Vissa, och inte så få förresten, grundläggande egenskaper har vi dock gemensamt.



Svenska ungdommar ska över huvud taget inte offras på det globala vansinnets altare. Det är de nynazistiska grupperingarna som i något sina många sinnessvaga ögonblick och fallenhet för mindervärdeskomplex valt att dansa med de stora elefanterna, USA, FN och Nato.

2010-10-20 @ 16:46:39
Postat av: Kalle

<Göran Andersson

Visst kan det vara en "slamkrypare". Jag kollar SD pressrom varje dag på förmiddagarna. Pressmedelandet kom 13.29. idag så jag missade det.



På tiden efter valet har det endast varit tre (3) pressmedelanden. Och då endast av lokal karaktär. SD får ta på sig skulden om media kör med "slamkrypare" och lyckas med dem.



SD-kuriren.net har legat nere sedan den hackades sönder och samman. En helt urusel politik med media som SD för. Nu skulle det vara ett mycket starkt läge för att ta hand om sina väljare också efter valet. Verkar som om de styrande är totalt handfallna inför fulmedia och hackare.



Vi SD:are behöver kontakt med SD även efter valet skall det 3 år innan man söker kontakt med oss väljare igen. Detta betende ger en väldigt dålig reklam för SD.



Jag har påpekat detta flera gånger men inget händer. Är styrelsen för upptagna med interna strider nu i afghanhistorien. Förstår också att ni är upptagna med allt nytt i riksdagen men SD som organistation utåt måste även fungera ändå.



Det borde ni tänkt på före valet.

2010-10-20 @ 17:21:46
Postat av: AWSvensson

Rom byggdes inte på en dag. Jag tror inte det är bara Thoralf som jagar arslet av sig, de övriga har nog fullt upp de också. Låt det ta den tid som behovs , än är det inga kor på isen , så ska vi se att det utfaller till belåtenhet. Personer med överskottsenergi får säkert gärna vara behjälpliga med sjösättningen av partiorganisationen.

2010-10-20 @ 17:37:52
Postat av: Erland

Thoralf, vet du när SD-kuriren kommer upp på nätet igen? SD-kuriren känns som den naturliga arenan för er i Riksdagsgruppen att berätta om det viktiga arbete som ni utför.

2010-10-20 @ 18:30:45
Postat av: LN

@ Skånepåg



"Earlier in March 2008, the U.N. Human Rights Council, which is dominated by Muslim countries, passed a resolution saying it is deeply concerned about the defamation of religions and urging governments to prohibit it. The only religion specified is Islam. The document was put forward by the Organization of the Islamic Conference, the largest voting bloc at the UN, sponsored by Saudi money."



"Trying to export “democracy” to Islamic countries is pointless. Islam can be compatible with “democracy” in the limited sense of voting rights and majority rule, but this has never automatically implied individual liberty."

(See Fjordman's online booklet Is Islam Compatible With Democracy? http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/04/is-islam-compatible-with-democracy.html)

- - -

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/03/boycott-united-nations.html

2010-10-20 @ 19:35:13
Postat av: leifer

Det var en man med invandrarbakrund också i samma program i p1. Han pratade om "ni svenskar". Också lite läskigt.

Sen var nån kvinna som var hårfrisörska med invandrarbakgrund och hon fick prata hur länge som helst om svenska "nazister"

2010-10-20 @ 19:44:36
Postat av: Robin Shadowes

Angående Ban Ki Moon så är han inget annat än en NWO-marionett. Man kan möjligtvis lyssna eller läsa vad han har att säga men man bör inte ta det på något större allvar.

2010-10-20 @ 20:19:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Inte bara SDs hemsida hackad - dock utan yppiga pornoinslag.

http://www.pi-news.net/2010/10/tuerkische-hacker-kapern-webseite-der-cdu/#more-160387

2010-10-20 @ 20:37:23
Postat av: Gubben o Gumman

På ämnet sjukt : I SVT68 tog man upp 15 skjutningar i "Gangsterö",det tog inte lång tid förrän proffessor "Snicke Snack" dök upp.



Några sekunder senare dök lasermannen upp samt

Ny demokrati ,och vips SD,på vilket sätt hörde

lasermannen ihop med ND eller SD med gärningsmannen

nu?.



Deta är barockt det syftar endast till att

piska upp hat mot SD och dess företrädare.

Det är över alla gränser samt för jävligt på

ren SVENSKA.



Dessutom ingår i den löpande hjärntvätten

Oleg Irina Pjotr Sandor håller på med på SVT68.

Detta är mycket farliga människor vi har att göra

med på stadsfinasierade TV.



Sparka Eva Hamilton.

2010-10-20 @ 20:49:27
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Ostkusten - Östkusten

Östen Warnebring -Osten Warnebring?

2010-10-20 @ 21:40:48
Postat av: andreas

Jag håller med KALLE.

Jag skulle vilja påpeka att det finns stora problem inom den lokala och regionala partiorganisationen: Det är få saker som fungerar för tillfället. Exempelvis, medlemsfrågor och organisationsfrågor sköts på bristande sätt. Inom vissa regioner är det svårt för intresserade att att bli medlem , intresserade får inte kontakt med ansvariga personer, interna samarbetet brister vilket bromsar organisationsutvecklingen. Vissa av SD:s lokala och regionala hemsidor underhålls ej längre. Det kan inte vara mening att man möts av "God Jul & Gott nytt år" när man loggar in på SD. ( fast det är väl dax om två månader igen). Å andra sidan finns det några eldsjälar inom partiet , men många får inget gehör. Det finns också en hel del sympatisörer som vill bli aktiva , men iongen bryr sig. Det tär på partiets förtroendekapital. Se till att ni få någon ordning på de här frågorna och det innan det är för sent.



2010-10-20 @ 21:45:47
Postat av: Thoralf A

andreas



Har du funderat på att engagera dig själv?



Givetvis kommer detta att bli bättre men det tar tid att få en växande organisation på plats.



Jag är dock rädd för att riksdagsorganisationen kommer dammsuga de lokala organisationerna på de verkliga eldsjälarna och de kan få mycket negativa konsekvenser på det lokala planet om inte andra medlemmar vill engagera sig och ta över.

2010-10-20 @ 22:41:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Linus Berglund, SD presstalesman delger att "lagt kort ligger", alltså ingen förändring beträffande hemtagning att våra gossar i Afganistan. Slutår för detta beräknas till 2013-2014!

Kom ihåg att det pågår en moderat lobbing om att trupperna skall vara kvar. Denna lobbing är f n mycket aggresiv, så lita inte på vad tidningar eller hysteriska uttalanden.



Det gläder ett gammalt befälshjärta, att överstelöjtnanten Stellan Bojerud lyssnat på kommandot "givakt", och slår moderatgrillerna ur skallen. Partilinjen skall ligga fast, annars liknar detta ett nyuppstiget "Ny Demokrati", med deras händelsemoment, med ett kortvarigt liv.

Hänv:

www.politisktinkorrekt.info

2010-10-20 @ 23:58:12
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Äsch, Linus Bylund heter han och inget annat!...

2010-10-21 @ 00:18:56
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, ni borde anmäla SVT till granskningsnämnden för den fula kopplingen med lasermannen till SD. Det är inget annat än rent förtal och rent ut sagt för jävligt. Till dom som fortfarande sponsrar detta stalinistprojekt så kan jag inte annat än uppmana er att så fort som möjligt ringa upp Radiotjänst och säga upp licensen. Det sker med omedelbar verkan. Dom kommer fråga er om ni har en tv-apparat. Svara nej på frågan. Ni behöver inte ens uppge något skäl för det har dom inte med att göra.

2010-10-21 @ 02:11:09
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Nalle i Växjö

Varför skriver Svensk "gammalpress" enbart om kriget som pågår i " Lågtbortistan" och inget om vad som sker i Sveriges omedelbara närhet?



Varför skrotar Sverige militära bergrum medan Norge bygger nya?



Är det något Svenska politiker vet men inte Norrmän eller Danskar

2010-10-21 @ 05:44:42
URL: http://gyllenhaals.blogspot.com/
Postat av: Nalle i Växjö

Ryssarna som reda varit i Afganistan och åkt därifrån har i alla fall gjort ett försök att minska risken med fjärrutlösta vägbomber ( om dom utlöses med radiosignal)

Postat av: Gubben o Gumman

Textdel i Aftonbladet : Malmö är visserligen en stad med massor av vapen i omlopp,med gängkrig och

annan brottslighet.



Undrar om det rör Fredrik Reinfeldt i ryggen?

Vilket trevligt Malmö "Jerry" Repaluu fixat.



Detta skrivet som det narturligaste i världen.

Undrar om journalisten förstår vad han skriver?

Fel i huvudet nr 1.



Samtidigt demonstrerar "Folkmusiker"mot SD.

Oikofoberna står i kö för att tala om att det inte finns något svenskt minsann,förrutom då skatteslaveriet,samt möjligheten att få jobba till

69 år,så att vi kan öka bidragsinvandringen.

Fel i huvudena nr 2.



Återigen sitter profezor "Snicke Snacki" i tv rutan

Han babblar återigen om ND samt SD ,som en katalysator till skottdåden i "Gangsterö"



Tänk om denna jubelåsna istället började fundera på bilbränder kvinnovåld våldtäkter personrån åldringsrän,vad är katalysatorn till det?

Fast det är väl SD också.



Enda mekanismen där är att det är tomt mellan öronen

Fel i huvudet nr 3

2010-10-21 @ 08:24:16
Postat av: Stefan A

Hembygdsföreningarnas och kulturknuttarnas företrädare verkar vara mer än nöjda med anslagen de får, man kanske t.o.m. kan dra in lite på detta, sjukvården behöver t.ex. alltid mera resurser...

2010-10-21 @ 08:37:14
Postat av: DaCapo

Sverigedemokratisk UngdomFölj Öppet brev från Sverigedemokratisk Ungdom till Moderaternas riksdagsledamot Abdirisak Waberi

2010-10-20 17:12



Vi skriver till dig med anledning av dina uttalanden beträffande din syn på jämställdhet och kvinnans roll i samhället.

I intervjuer har du bland annat uttalat dig om att män kan ha fyra fruar, att mannen är den starke och familjens överhuvud och att om en kvinna är otrogen får hennes man slå henne samt att det är oacceptabelt att Sveriges muslimer skakar hand med kvinnor.

Dessa uttalanden föranleder några frågor som vi skulle uppskatta om du tog dig tid att besvara

•Kommer du i egenskap av riksdagsledamot driva frågan om att legalisera månggifte?

•Kommer du i egenskap av riksdagsledamot driva frågan om att tillåta kvinnomisshandel?

•Kommer du att försöka påverka ditt eget parti i en mer islamisk och därmed också i en mer kvinnofientlig riktning?

•I och med din ledande roll och ditt inflytande över muslimska friskolor undrar vi om du anser att dina värderingar om jämställdhet och kvinnans roll i samhället överensstämmer med de uttalade demokrati- och jämställdhetsmål som återfinns i läroplanen?

•Kommer du i riksdagssammanhang skaka hand med kvinnliga kollegor?

•Du har sagt att du definitivt skulle vilja leva i en muslimsk stat, men varför har du då valt att bosätta dig i ett demokratiskt och jämställt land och inte i en muslimsk stat?

Med förhoppning om svar

Förbundsstyrelsen

Sverigedemokratisk Ungdom

För mer information

William Petzäll: Vice förbundsordförande SDU

E-post: [email protected]

Tel: 070-8366631

William Hahne: Pressekreterare SDU

E-post: [email protected]

Tel: 08-50 00 04 93

2010-10-21 @ 09:04:44
Postat av: AWSvensson

Att påstå att det finns ett samband mellan skottlossningarna i Malmö och asyldebatten är mer än långsökt.Jag menar att denna debatt fungerar som en ventil för många frustrerade som ser hur det här landet utvecklas. Att man fått lägga en röst på ett parti som ser till att frågan äntligen kommer på dagordningen, man har möjlighet att kommentera på bloggar , tidningar och bland folk i gemen gör att frustrationen minskar.Man ser en möjlighet att denna asylhaveri ska besinna sig. Detta sammantaget gör att de mest labila kan hållas i schakt , dessutom förstå de flesta att det är inte migranterna som är det stora problemet utan de styrande som skapar dem. Nog skulle en snöboll i facet på Bengt Westerberg varit befogad.

2010-10-21 @ 10:09:43
Postat av: LN

Bengt Westerberg:

• Olika bakgrunder för de ensamkommande flyktingbarnen. De kommer hit med hjälp av smugglare (SEK100.000-200.000?), för att det är det enda sättet att komma hit på. Den restriktiva politiken som förs idag inom hela EU gynnar smugglarnas marknad. Många har haft en brokig resa hit och vet inte ens om från början att Sverige är slutmålet. Många behöver jobba i andra länder längs med vägen för att ha råd att fortsätta. Många blir tagna av polisen och skickas tillbaka. Det

kommer ungefär 20 000 flyktingbarn och ungdomar till Europa varje år. De kommer från

samma länder som de vuxna flyktingarna.

• 60 % i år och i fjol får uppehållstillstånd. 2/3 av de 60 % fick det på grund av skyddsskäl, 7 % av dem med skyddsskäl fick det enligt Genèvekonventionen vilket krävs starka skäl för att få.

• Utbildningsbehov hos Migrationsverket för att lära sig att ta hänsyn till kvinnor i asylprocessen, bland annat att de har rätt till en kvinnlig handläggare om de önskar. Migrationsverket har bra handböcker men de används inte alltid, vilket leder till att de inte alltid följer sina egna regler.

• Ibland får flyktingar ett avslag på uppehållstillstånd fast att man vet att de i praktiken inte kan åka tillbaka. Detta är det värsta scenariot, de hamnar i en sorts limbo som hindrar dem från att få en bra start i Sverige.

• Vi behöver följa upp individer och få forskning på vad som händer på sikt. De flesta behöver stöd i anpassningen. Man ska inte problematisera utan istället lösa situationen. Sociala kontakter är viktiga och dessa kommer ofta från frivilligorganisationer. Det är viktigt att träffa jämnåriga på ett bra sätt.

==========================================

Prognos 2010: >2.400 "barn" à ca 1.2 miljoner = SEK >3.5 miljarder/år plus anhöriganslutning. Vi har ju råd - om vi spolar bl.a. bromsmediciner, rehabiliteringar, sjuk- och äldrevård etc, etc. Men det skapas nya, nya produktiva jobb, kanske 3000

---> inkomstskatter+omsättningsskatter! ICA och stugbyarna och omhändertagandebolagen och Benkt Westerber (som nu har tjänat tillräckligt och avgår från RK) med kompisar i anden skär guld med tälgkniv och du och jag blir ännu - och ännu - och ännu fattigare. Minns ni det legendariska Gunnar Möller-citatet?

2010-10-21 @ 11:10:34
Postat av: AWSvensson

Inför hotet om en snöboll i facet valde Bengt Westerberg att avgå från Röda Korset. Detta blysänke för organisationen väljer i likhet med råttorna att lämna det sjunkande skeppet.

En annan bedrövlig människa som skulle behöva en snöboll i facet är denne Per Svensson.

Postat av: Gert Hellström

De tänker inte alls , det är problemet .

2010-10-21 @ 11:50:16
Postat av: AWSvensson

En synnerligen berättigad fråga ställd av Merit Wager på sin blogg.

Det vore intressant att veta hur de totalt 28 barn i åldern 0-6 år och de totalt 56 barnen som är 7-12 år gamla har klarat att komma ensamma till Sverige för att söka asyl. Och jag funderar också över vad dessa späd- och småbarn skulle kunna ha för egna, individuella asylskäl och hur de ska kunna berätta om dem…

Postat av: Nalle i Växjö

Polisen 5 dubblar personalinsatsen för att lösa problemen med skottlossning i Malmö nu när det visar sig att Invandrare är offren .....

2010-10-21 @ 12:42:34
Postat av: Nalle i Växjö

Den muslimska diktaturen Saudiarabien, som byggt flera moskéer i Sverige, kommer inte att få finansiera ett enda moskébygge i Norge. Det står klart sedan den norska regeringen villkorat Saudiarabiens byggplaner med att landet först måste tillåta kristna kyrkor på hemmaplan.

Postat av: Cavatus

För er som glömt Brännpunktartikeln i juli om FN som ett gäng gangsters:



http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fn-praglas-av-inkompetens-och-korruption_5066075.svd

2010-10-21 @ 14:29:10
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad/
Postat av: Inge Sandén

Tycker att en del kommentator borde lyssna på vad Erik Almqvist sagt hur SD arbetar,det bör räcka en tid i.a.f.

Varje sann SD:are gör så gott han o hon kan,de som nu kritisera SD för än det ena och än det andra har blivit påverkade av fulmedia utan att de riktigt förstår det själva.

Nu när Thoralf inte har samma tid att skriva får vi tillsammans med hjälp av G&G,AWSvensson och några till upprätthålla och bevara bloggens goda anseende och syftet att upplysa de som läser här hur media har burit sig åt med SD sedan de kom in i Sveriges Riksdag.

Media och särskilt kultureliten har aggerat likt hur det går till i djurens värld.

Alla djur har sina revir.

Så länge du håller dig utanför,gläfsar dom till om du närmar dig reviret.

Kommer du in i reviret,då blir det strid och fullt krig bryter ut.

Precis så har kultureliten reagerat.

Dom har varit vana vid att få hanskas med våra skattepengar till alla sina sjuka projekt och vi arbetande skattebetalare har fått snält sitta och titta på.

Nu känner dom att deras revir är hotade och dom verkliga alfahanarna träder fram.

Så har t.ex orförandena i landets hembygdsföreninga kännt sig manade att varna för de hemska Sverigedemokraterna.

Apatiska barn och ensamkommande barn är snart ute,det nya blir nu några månader frmåt,att lära de rättfärdigas barn att peka på alla Sverigedemokrater och säga,"titta där går en Laserman"

Författaren till boken "Lasermannen" Gellert Tamas kände sig tvungen att försvara sitt revir med att kläcka ur sig.I början av 90-talet gjorde några skinnskallar öppet sieg heilhälsningar.

Mitt svar till Gellert Tamas.Ibörjan på 70-talet slutade sossarna med att stympa förståndshandikappade enligt det recept dom tidigare lärt ut till nazityskland.

Vidare är det som så,att 2010 fick SD 180000 nya röster,

Undras från vilket nazistiskt parti dessa röster kom ifrån?

Enligt statsvetarna skulle de flesta vara före detta sossar och moderater.

Kultureliten skall darra,när SD kommit i gång.

Varje osakligt påhopp kommer att ställa dessa landsförrädare inanför skranket.

2010-10-21 @ 14:30:45
Postat av: lassekolja

Som ständig Ring P1-lyssnare var det länge sedan jag upphörde att förvånas över vad man kan höra i programmet. Hälften av de, som ringer borde be om ursäkt för sina triviala ämnen och icke-problem, som ventileras.

Även jag hörde lyssnaren som tyckte det var fel av svenska soldater att kanske "behöva skjuta på sina landsmän". Först och främst borde de, som reser tillbaka till sina hemländer fråntvingas sina medborgarskap redan vid utresan. Dom behöver uppenbarligen inte längre skydd.

Det mångkulturella Sverige blir bara mer och mer fantastiskt men tyvärr på ett icke önskvärt sätt!

I dagens Ring P1 ringde två "goingar", som tyckte det var för dj-gt att inte alla som kommer inte får stanna eftersom "vi behöver bli fler som arbetskraft"!? GODDAG YXSKAFT!!!

2010-10-21 @ 15:57:16
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: AWSvensson

DO går på pumpen i dubbel bemärkelse, förlorar målet och får skarp kritik för bristfälligt arbete , så istället för att snylta 200000:- av Vetlanda kommun torskar DO på drygt 200000:-

Postat av: LN

"Torskar DO på drygt 200000:-" ?

Antingen pröjsar du och jag eller så

snurrar pengarna bara runt - troligen

sker bådadera.



DO kommer tillbaka - stort,

numera när sanningen har blivit

åtalbar. Sanna mina ord!



*09:00 den 23 november i Wien:

Ännu en gång skall yttrandefrihet

- och tankefrihet ställas inför rätta.*

http://english.savefreespeech.org/

2010-10-21 @ 17:21:01
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Den som är uppmärksam har sett att SD

skall anställa folk till bla IT .



Bara att hamna i riksdagen och hitta hit och dot.

Att komma och kräva ditten o datten när man har fullt upp med at bara fylla stolar i komuner osv.



Sedan är ju en del människor i riksdagen "fulpolitiker"



Så har vi media som gör sitt bästa för att mobba SD

Sedan raljerar bla Reinfeldt över att SD vill,vara offer.



SD är offer i en helt sjukt land bestående av myglare på alla nivåer.



Titta tex på Mona Sahlin som går och håller en Stalin kommunist i handen för att sedan spy galla

över SD,vilken tur att denna kvinna aldrig kommer

i regeringsställning någonsin.



Både Mona och Lars "pillemojjen" Ohly" lär inte vara

partiledare 2014

2010-10-21 @ 17:39:37
Postat av: s-e karlsson

Nu är det inte bara sjuk och äldrevård som drabbas av neddragningar av personal även Regeringskansliet har drabbats ! Verkligheten kommer så småningom ikapp !

2010-10-21 @ 19:38:59
Postat av: kalle2

hoppas sd kan bygga upp bra partistab med assistenter och hjälppersonal. annars blir det för mycket. 7 klövern kommer nog försöka överbelasta sd gänget med miljoners rapporter som skall läsas innan beslut. varför flyttades om i rikdagen. är det farligt att sitta vid ett fönster. undrar vad 7 klövern planerad med det?

palme och anna lindh var ju emot mycket åsikter som nuvarande 7 klövern driver. man bör nog vara försiktig.



skulle inte förvåna om reinfeldt och waberi sitter och myser ihop, när de från webben laddat hem och läser Mujahideen poison handbook.



undrar om inte saudi har mutat hela 7 klövern för så sverigefientligpolitik kan inga normala personer driva som det gjort och gör.

2010-10-21 @ 20:56:09
Postat av: kalle2

bombdåd i Kalmar, är det en "förvirrad" nysvensk. som PK-folket säger så fint, Världen har kommit till Sverige!

http://playrapport.se/#/video/2203652



vad orsaken var får vi aldrig veta.

2010-10-21 @ 21:15:53
Postat av: kalle2

ohpps fel länk, nu den rätta

http://playrapport.se/#/video/2203509



2010-10-21 @ 21:18:58
Postat av: Robin Shadowes

Läste nyss på bloggen Muslimska Friskolan att Lunds Universitet numera har en kurs där man studerar svenska islam-fientliga bloggar. Enligt MF var det tydligen så pass känsligt att det krävdes inloggning för att ens kunna läsa vad det är dom skriver om oss. Men han hade i alla fall lyckats luska ut så pass mycket att hans egen blogg och Kent Ekeroths ingick i "studierna". Om Thoralfs också gör det låter jag vara osagt men helt otroligt är det kanske inte då den på relativt kort tid växt från en mindre lokal angelägenhet till att bli en hyfsat stor blogg numera.

2010-10-21 @ 21:41:38
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle2

robin shadows och andra är det fler än jag som är undrande till den otäcka utvecklingen, folk blir skjutna,våldtagna,rånade, mördade och det har blivit vardagshändelser i Sverige.

samtidigt väller det in folk från extremt Islaminfekterade områden runt i Världen hit. studenter, "ensamkommande barn","flyktingar", anhörig invandring. vad flyr det ifrån? jo islam. samtidigt som de vill islamisera Sverige!



se denna film från engelskt tv bolag. 3 minuter långt inslag om en ung tjej i London som planerade att begå terroraktioner.

nog finns det såna tjejer i Sverige också. viktigt att se och vakna upp ur fanatsin att Sverige skulle vara en tryggt land.



http://www.truthtube.tv/play.php?vid=957

(inga otäcka scener i denna),



(men tryck inte vidare på andra filmer från denna sanningens youtube,om ni vill vara kvar i oskyldighetens blåhet)

2010-10-21 @ 23:38:44
Postat av: LN

Besök:



STEALTH COUNTER-JIHAD -- KITMAN TV

Med en uppsjö av intressant material.

http://kitmantv.blogspot.com/

2010-10-22 @ 07:18:26
Postat av: Nalle i Växjö

"På något sätt så känns allt igen, ett parti av galningar för galningar tar plats i Riksdagen"



För övrigt är allt som vanligt i Sverge denna Fredag och anledning till "Lasernmannens" aktivitet beror enhälligt inom media på det Främlingsfientliga partiet.



Läs gärna länken vad en Moderat bloggare tycker

Postat av: LN

Vad händer i Malmö?

Thomas Nydahl, som föddes i ett annat Malmö, ett Malmö vars invånare inte kände de fula orden Ilmar-Reepalu, gettoisering, multi-kulti, islam etc, skrev igår på Snaphanen om sin forna hemstad .

http://snaphanen.dk/2010/10/21/vad-hander-i-malmo/#more-78116

2010-10-22 @ 07:37:56
Postat av: LN

Tokmoderat kräver försäljningsförbud för hammare.

Med hammare kan man slå in skallen på folk!

Tokmoderaten, som resonerar lika dumt som det stora flertalet andra, uttrycker sig emellertid symboliskt:



"På något sätt så känns allt igen, ett parti av galningar för galningar tar plats i Riksdagen och en utomstående galning går igång och sätter igång med sina galenskaper. Finns det bara ett tillräckligt intolerant och främlingsfientligt parti i maktens korridorer så tycks det vara alibi för en skjutgalen extremist med fokus på folk med andra färgnyanser på hudkostymen. Det säger faktiskt en hel del om vart samhället tar vägen när partier som stigmatiserar hela kulturer och folkslag väljs in i Riksdagen och följs av de som tar deras politiska retorik ett steg längre..."



"Saliga är dumbommarna, ty dem skola makten tillhöra", står det kanske i någon förlegad skrift

från Anno Dazumal. Nu i tredje årtusendet måste det bli en ändring på detta.



Samma länk som hos 'Nalle i Växjö' kl kl 07:32:23

2010-10-22 @ 08:06:56
Postat av: F Andersson

"Det är inte utan att man funderar över hur våra nya svenskar tänker."

Thoralf - vad är det för skillnad på våra nya svenskar och ursvenskarna som dig tror du? Att de haft ett helvete i livet till skillnad från oss?

Att du bara katigoriserar människor på det sättet förklarar ju hela SD-politiken på ett väldigt bra sätt tycker jag.

2010-10-22 @ 09:38:39
Postat av: AWSvensson

Apropå katigoriserar , vad är då "Att de haft ett helvete i livet till skillnad från oss?"

Det visar bara att denne F Andersson , inget sett , inget vet och inget förstå.

2010-10-22 @ 09:45:41
Postat av: F Andersson

Jo men det är ju faktiskt en skillnad mellan oss födda svenskar och de invandrade - att de faktiskt av någon anledning tvingats ge upp sin vardag och trygghet och flytta till ett helt nytt land. Det är väl ändå väldigt svårt att komma ifrån. Eller?

Att de sedan skulle tänka annorlunda än oss är bara att katigorisera och det är där rasismen kommer in.

Och så säger SD att de inte är rasistiska. HAHAHA

2010-10-22 @ 09:50:47
Postat av: AWSvensson

Jag vidhåller att F Andersson inget sett , inget vet och inget förstå. Så skratta först som skratta sist.

2010-10-22 @ 10:04:43
Postat av: Nalle i Växjö

"Vi ska aldrig acceptera ett samhälle där människor med utländsk bakgrund är rädda för att gå ut, skriver integrationsministern Erik Ullenhag."



Mad han troligen menar är att alla i Sverige räknas in eftersom landet befolkades när inlandsisen drog sig tillbaka och landet befolkades för 3-4000 år sedan.

För vi kan väl inte dela upp befolkningen i olika grupper

2010-10-22 @ 10:07:47
Postat av: F Andersson

Skarpa argument AWSvensson.

Som att diskutera med en 4-äring typ....

2010-10-22 @ 10:11:56
Postat av: AWSvensson

Riktigt F Andersson jag uppfattar dig som knappt fyra.

2010-10-22 @ 10:21:03
Postat av: AWSvensson

Ännu en sandlådetaliban till journalist som drabbats av Sverigedemokratisk frossa.

Postat av: f

2010-10-22 @ 10:25:37
Postat av: F Andersson

Och ändå slutar dina argument vid att jag inte fattar något?

Den här "klubben" verkar mest vilja ha inlägg från likatyckandes? Som någon skrev, "klubb för inbördes beundran"

2010-10-22 @ 10:27:31
Postat av: Nalle i Växjö

Vi är utsatta för en krypande statskupp!



Och det är inte Sverigedemokraternas fel.

Atikel i Newsmill

Postat av: AWSvensson

Jag vidhåller att du inte vet något, jag har följt hela asylsvindleriet i över trettio år och har betydande kunskaper i varför folk tar sig till Sverige. Om du lever i tron att de hals över huvudet lämnar vad de har så får du tro det. Vi som är insatta har helt andra kunskaper, därför är det meningslöst att debattera med någon som saknar de mest elementära kunskaperna. Vad jag menar, för jag skrev det, med inbördes beundran var att det dyker inte upp någon som kan påvisa några som helst vettiga argument till försvar för den havererade asylhanteringen. Du tillhör den senare kategorin.

2010-10-22 @ 10:38:36
Postat av: F Andersson

AWSvensson - även om vi har helt olika uppfattningar måste jag ändå tacka dig för att du tar diskussionen med mig och inte bara kör argumentet "du fattar inget".

Det är möjligt att jag inte är fullt insatt men min grundinställning är ändå att vi i Sverige har det oändligt mycket bättre än många andra och varför då inte försöka hjälpa de som behöver det?

Sen är jag den förste att hålla med om att integrationen i samhället är ett stort skämt och har misslyckats totalt.

2010-10-22 @ 10:46:42
Postat av: Skånepåg

@ F Andersson



"Att de haft ett helvete i livet till skillnad från oss?"



Och det som du kallar ”ett helvete” är inget annat än ren och skär lögn. Det är endast cirka 5 % (enligt Migrationsverket) som får uppehållstillstånd enligt de krav som Sverige åtagit sig att följa enligt Genèvekonventionen. Resterande som får uppehållstillstånd är enligt "tycka synd om principen" och är inget annat än ekonomiska migranter.



"att de faktiskt av någon anledning tvingats ge upp sin vardag och trygghet och flytta till ett helt nytt land."

Anledningen till detta är således inget annat än det svenska välfärssystemets lockelse.



Man kan dessutom verkligen undra över varför cirka 95 % saknar sina identitets- och passhandlingar, då man söker om uppehållstillstånd och som man givetvis varit tvungna att använda för att överhuvudtaget ta sig hit genom andra länder i Europa. Sverige har beträffande beviljade PUT per capita världsrekordet vilket inte är förvånande med hänsyn till världens generösaste asylregler vilket är en annan anledning.



Det finns cirka 7 miljarder människor på jorden och många har antagligen ett "helvete" enligt din definition och skulle gärna vilja ha PUT i Sverige och garanterad livstidsförsörjning. Hur många tycker du att Sverige skall och kan ge uppehållstillstånd, innan det sociala välfärdssystemet fullständigt kommer att braka samman?

2010-10-22 @ 10:55:05
Postat av: Nalle i Växjö

Vem bad oss komma och befria Afganistan?

Postat av: Anonym

Jag har svårt att tro att 95% kommer hit bara för att de är fattiga hemma. Visst finns dessa också men att det skulle vara 95% har jag lite svårt att tro på.

Migrationsverket låter väl inte någon stanna bara för att det är synd om dem? Självklart ska de ha goda själ för att få stanna.

Tycker du inte att de som riskerar tortyr och förföljelse i sitt hemland ska få stanna och få en dräglig vardag här?

2010-10-22 @ 11:09:27
Postat av: Skånepåg

@ anonym



Men herre gud är den som skrev ovanstående totalt reistent mot fakta?



Migrationsverket uppger i sin statistik att cirka 5 % får uppehållstillstånd enligt Genèvekonventionen och att resternade uppehållstillstånd är då givetvis enligt principen "att tycka synd om".



"Tycker du inte att de som riskerar tortyr och förföljelse i sitt hemland ska få stanna och få en dräglig vardag här?"

Jo och dessa tillhör de ovan nämnda 5 procenten!

2010-10-22 @ 11:16:08
Postat av: AWSvensson

F Andersson , när du förkovrat dig genom att ta del av Merit Wagers blogg så kommer du att inse att de höga tankar du har om Migrationsverket är långt från verkligheten. Du ska ha klart för dig att Merit Wager var sin tids största flyktingsnyftare, men sedan hon skådat ljuset så levererar hon fakta.

2010-10-22 @ 11:17:54
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: F Andersson

Missade visst att skriva vem det förra inlägget var ifrån. Det var från mig.... Sorry



Jag måste bara ställa en fråga här: Tycker ni att muslimer och andra är helt olika från oss? Egentligen? Hade inte vi varit som de om vi varit uppvuxna i deras förhållanden?

Jag kan hålla med om att Islam är lite tveksam ibland, men man skulle säkert kunna misstolka bibeln på samma sätt som Koranen tolkas om man bara hade uppsåt att göra det. Eller? Vi är ju ändå människor allihop. Klart att vi ska hjälpas åt tycker jag.

2010-10-22 @ 11:18:51
Postat av: AWSvensson

Tycker ni att muslimer och andra är helt olika från oss? Svar: ja

Hade inte vi varit som de om vi varit uppvuxna i deras förhållanden? Svar:hypotetiskt.

Det är skillnad på att misstolka bibeln än att följa koranen.

2010-10-22 @ 11:35:29
Postat av: Skånepåg

@ F Andersson



"Vi är ju ändå människor allihop. Klart att vi ska hjälpas åt tycker jag."



Om du då svarar på min tidigare fråga, så ökar din trovärdighet betydligt. Så vad blir ditt svar?



Det finns cirka 7 miljarder människor på jorden och många har antagligen ett "helvete" enligt din definition och skulle gärna vilja ha PUT i Sverige och garanterad livstidsförsörjning. Hur många tycker du att Sverige skall och kan ge uppehållstillstånd, innan det sociala välfärdssystemet fullständigt kommer att braka samman?

2010-10-22 @ 11:35:54
Postat av: s-e karlsson

Bra "Skånepåg " sanningen och inget annat är det du skriver !

2010-10-22 @ 11:41:56
Postat av: F Andersson

Skånepåg: Jag tycker vi ska hjälpa så många som möjligt. Jag skulle inte ha något emot att ta emot fler flyktingar.



Jag tror att med rätt integration skapar detta bara ett roligare och intressantare samhälle. Det är väl inget att vara rädd för eller? Visst skapar det en hel del problem men också massor av möjligheter.

2010-10-22 @ 11:42:37
Postat av: Skånepåg

@ F Andersson



Du skrev tidigare "Det är möjligt att jag inte är fullt insatt.."



Läs gärna bifogade länk till en av Sveriges "ärligaste" journalister, så får du mer att fundera över och förhoppningsvis i lite mer realistiska banor.

Postat av: F Andersson

Tror att det är dags att klättra ner från de höga hästarna och inse att alla inte vill komma till Sverige. Så fantastiskt är det väl inte här? Kallt som fan idag ju. :)



Skånepåg: Hur många skulle du vilja att Sverige gav uppehållstillstånd till? De 5 procenten? Noll?

2010-10-22 @ 11:47:16
Postat av: Skånepåg

@ F Andersson



"Jag tycker vi ska hjälpa så många som möjligt."



Och vad är det som sätter gränserna för vad som är möjligt?

2010-10-22 @ 11:48:10
Postat av: Skånepåg

@ F Andersson



Vi har en internationell förpliktelse att följa Genévekonventionen, så svaret är givetvis de 5 % som Migrationsverket uppger somm faller inom den ramen.

2010-10-22 @ 11:50:32
Postat av: F Andersson

Skånepåg: Hur många som är möjligt? Jävligt svår fråga att svara på. Det beror nog precis vad man innefattar i den frågan och vilka värderingar man har. Jag tror (hoppas det i alla fall) att även de flesta SD-väljarna också vill hjälpa så många som möjligt men att de tycker att vi redan överskidit den gränsen?

Jag tycker däremot att vi kan gå mycket längre än så? Vi är ju bara 9 miljoner i Sverige. I england bor det ju 50 miljoner på en tredjedel av ytan. Så vi kan väl inte säga oss vara trångbodda direkt.

Att alla ska vara vita och fina i hyn och vara stöpta ur samma form bryr jag mig faktiskt inte det minsta om. Motsatsen gör väl allt bara mer intressant?

Sen måste ju integrationen bli betydligt bättre, men det kan väl alla skriva under på.

2010-10-22 @ 11:57:58
Postat av: AWSvensson

Antalet människor på en viss yta är avhängig av möjligheten att försörja sig. Varför tro du att Norrlands inland är så glesbefolkad till skillnad mot Stockholm.

2010-10-22 @ 12:02:08
Postat av: F Andersson

Ja men en ökning av befolkningen är ju alla experter eniga om att Sverige skulle må bra av. Sen är det ju självklart att vi inte kan ta in 10 miljoner och tro att skulle bli bra men gör vi det smart så tror jag att vi skulle kunna ta hit många fler än vad vi gör idag.

2010-10-22 @ 12:07:17
Postat av: AWSvensson

Vad experterna är eniga om är att fler människor jobbar , inte att andelen bidragstagare ökar.

2010-10-22 @ 12:10:10
Postat av: F Andersson

AWSvensson: Hur förklarar du att de är så olika från oss. Vi är ju ändå samma art eller? Är det genetiskt eller beror det på att de sniffat för mycket olja och blivit konstiga?

Det måste väl ändå bero på vad de upplevt och blivit uppfostrade till.

Kristna har väl inte heller varit guds bästa barn (inget bra uttryck här kanske...) genom tiderna heller. Bränna häxor, korståg och sånt. Sen kanske vi i väst har kommit längre från våld idag eftersom vi haft det relativt bra under en lång tid nu.

Hade inte haft en massa fanatiker och självmordsbombare idag om vårt land varit utsatt för invasioner från andra religoner under en längre tid? Då hade vi också hittat en massa uttryck i bibeln som rättfärdigade att döda muslimer. Precis som vid korstågen.

2010-10-22 @ 12:16:55
Postat av: Skånepåg

I F Anderssons senaste kommentarer har aningslösheten verkligen fått ett "nytt ansikte" värt namnet.



Jag måste för första gången i mitt 65+ liv konstatera, att jag är totalt mållös och svarslös över denna naivitet!

Postat av: AWSvensson

Skillnaden kan bero på dels religion , dels politiskt styre. Islam-kristendom. Marknadsekonomi - kommunism.

De största orsakerna till konflikter bottnar i islam o kommunism, därför är de så goda kompisar.

2010-10-22 @ 12:28:03
Postat av: Allemand

Skånepåg, ingen idé att försöka omvända frälsta personer. Låt de hålls och de kommer förr eller senare upptäcka vad som skett. Vi andra reagerar nu och gör något åt det.

2010-10-22 @ 12:31:54
Postat av: AWSvensson

Vi tänkte inte på de.

Postat av: Göran Andersson

F Andersson,



Vilka "massor av möjligheter" skapar invandringen ?



De enda möjligheter jag ser är av den karaktär som på något sätt belastar statskassan. Jag ser således inget annat än att detta är ett sätt till att tömma statskassan och utarma skattebetalara.



Vilka möjligheter ser Du ?

2010-10-22 @ 12:51:47
Postat av: F Andersson

Möjlighet till solidaritet och att skapa ett intressantare samhälle. Men det är ju klart att det är viktigare att ha ett par hundralappar mer i plånboken då!



Jag tror att mycket av det ni skriver bottnar i någon form av rasism om jag ska vara ärlig.



Skånepåg: Jobbigt att det trots allt är 94,3% av befolkningen som inte är så emot invandrare som dig och enligt dig väldigt naiva? Det är manniskosyn det handlar om, inget annat.

2010-10-22 @ 13:12:53
Postat av: Rättvis

William Petzäll har haft en diskussion i riksdagen med invandringsministern. Finns det något på youtube om detta?

2010-10-22 @ 13:29:51
Postat av: Skånepåg



Sanningens ord från Europas mäktigaste statschef.



"Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, konstaterade i ett tal i Potsdam på lördagen att det mångkulturella samhället är ett fiasko och att det så kallade multikultikonceptet, där folk med olika ursprung lever sida vid sida, inte fungerar.



Det börjar bli svårt att vara mångkultursförespråkare i Europa anno 2010. I land efter land vinner invandringskritiska partier mark och tar sig in i parlament efter parlament. Även flera tunga namn konstaterar att det mångkulturella experimentet har totalhavererat.



En nyligen utförd studie visar att drygt 30 procent av tyskarna anser sig vara ”överkörda av invandrare”. Studien, utförd av tankesmedjan Friedrich Ebert Stiftung, visar också att ungefär samma antal anser att Tysklands 16 miljoner invandrare eller personer med utländsk bakgrund har tagit sig till landet enbart för att få ta del av sociala förmåner.



Under sitt tal till yngre medlemmar av hennes eget konservativa parti, Christlich Demokratische Union Deutschlands – Kristdemokratiska Unionen, sa Merkel att tyskarna på 60-talet lurade sig själva då de trodde att de invandrare som kom till landet för att arbeta skulle åka tillbaka någon gång – och att byggandet av det mångkulturella samhället har misslyckats fullständigt.



I talet refereade Merkel även till uttalanden av Christian Wulff, Tysklands president, som sagt att islam är en del av Tyskland precis som kristen- och judendomen. Medan hon visserligen höll med om att så är fallet, framhöll Merkel att invandrare i Tyskland själva måste göra mer för att integreras, bland annat lära sig tala tyska och de som inte gör det är inte välkomna.



Tidigare i veckan sa ledaren för CDU:s systerparti i Bayern, Horst Seehofer, att integration av invandrare från avvikande kulturer som Turkiet och arabiska länder generellt är svårare och konstaterade även han att multikultin är död.



I augusti sa den före detta centralbanksledamoten Thilo Sarazzin, som även skrivit en kontroversiell och omdebatterad bok i ämnet, att ingen annan invandrargrupp än muslimer är så starkt förknippade med krav på välfärdsstaten och brottslighet."



I våra grannländer och runtom i Europa slås detta upp stort i sin helhet. I Sverige har massmedia tolkat detta på sitt eget sätt antingen med "största möjliga tystnad" eller utan att vilja förstå innebörden i detta "tunga" uttalande.



Tonen i den tyska integrationsdebatten blir således alltmer realistisk som framgår av den bifogade videon (efter den inledande reklamen).



Angela Merkel (förbundskansler i Tyskland) erklärt "Multikulti" für absolute gescheitert (Merkel förklarar "multikulti" som absolut misslyckad).



I slutet av videon framgår hur kraftfullt Horst Seehofer (ministerpresident i Bayern) erklärt "Multikulti" für tot (Seehofer förklarar "multikulti" är död).



Ovanstående översättning till stor del hämtad från bloggen PI och dess korrekthet framgår av den av mig bifogade videon.

Postat av: Dille i Momåla

Läs på, F Andersson! Du talar om flyktingar när bara runt fem procent av asylanderna är just flyktingar enligt FN:s flyktingkonvention.



Av på varje asylant tillkommer tre anhöriginvandrare. Räkneexempel



Av 100 asylander är bara fem flyktingar. På 100 asylanter tillkommer 300 anhöriginvandrare.



Av summa fyrahundra kostsamma invandrare så är alltså bara 5 ( fem) riktiga flyktingar.



Det innebär att av 100 000 uppehållstillstånd så är det bara knappt 1500 som är flyktingar. Dom 98 500 uppehåller sig i Sverige ändå.



Tänk hur politikerna lurar oss svenskar. Nu senaste var det invandringsministern som ljög i debatten med Petzäll.



Men vi har fyra år på oss att upplysa väljarna om att dom är grundlurade.

2010-10-22 @ 13:53:13
Postat av: F Andersson

Jamenvaf...

Tycker du, att om du blivit tvingad att fly för ditt liv, ska behöva lämna tex dina barn? Är det solidaritet?



Att vissa kommer hit av rent ekonomiska skäl håller jag med om är ruttet men när det gäller anhöriginvandring tycker jag det är självklart att detta ska tillåtas.

2010-10-22 @ 13:56:52
Postat av: Göran Andersson

F Andersson,



Kärlek fungerar inte envägs! Det fodras sympati från båda håll. Ser Du något kärleksfullt i när objudna gäster kastar sten på värdfolket och dess sociala inrättningar, våldför sig med stor variation på och mot sina välgörare, sätter eld på värdfolkets bilar och byggnader samt kräver respekt som kronan på verket !?



Jag ser det inte.

2010-10-22 @ 14:08:23
Postat av: Argus

Skånepåg skriver ovan mycket bra,men jag frågar vad ha SD gjort för tunga uttalanden om fiaskot och dödförklaringen av mångkulturen i Tyskland.

2010-10-22 @ 14:14:36
Postat av: Skånepåg

@ Argus



Kent Ekeroth har bl.a. deltagit i den stora internationella ryska kanalen Russia Today i en debatt om detta för några dagar sedan. Inte illa att få denna möjlighet. Se bifogade URL.



Med hänsyn till att man i princip är bojkottad från stora delar av massmedia då det gäller debattartiklar, har man nog inte lagt ner något onödigt arbete på att få något publicerat med anledning av detta i svenska massmedia.



Kontakten med "fotfolket" sker tills vidare genom bloggen Politiskt Inkorrekt (enligt Bloggtoppen statistik den 5:e största bloggen i Sverige beträffande besöksantal). Anledningen till detta är att SD-kuriren ett antal gånger före och efter valet blivit totalt "sönderhackad" och man har tydligen uppenbara svårigheter att hitta en säker plattform för denna. Har haft ett samtal med partikansliet och fått detta bekräftat.



Som Thoralf skriver har man "häcken full" som ett nytt parti Riksdagen att få saker och ting att fungera och måste prioritera vad som är viktigast. Många officiella representanter var nog rätt slutkörda efter valrörelsen och när sedan stora delar av massmedia intensifierade sina hatkampanjer mot SD efter valet tror jag att många fortfarande gör allt för att "komma i kapp" med både det ena och det andra. Vi får ge oss till tåls!

Postat av: WMB

F Andersson skriver: "Men det är ju klart att det är viktigare att ha ett par hundralappar mer i plånboken då!"



Det handlar inte om ett par hundralappar mer i plånboken. Det handlar om hur våra skattepengar ska räcka även till vår gemensamma sjukvård, äldrevård, barnomsorg, skola och hela vår övriga välfärd.



Vi har redan tvingats börja med stora nedskärningar i detta för att betala massinvandringens enorma och skenande kostnader.

2010-10-22 @ 14:53:00
Postat av: AWSvensson

F Andersson har hela spektret av de mångkulturella flosklerna , nu senast att 94,3 % inte är emot invandrare.

I ett val röstar man för och inte emot ett parti. Det faktum att 94, 3% röstade på andra partier än Sverigedemokraterna betyder inte att man därmed hade direkta synpunkter på invandringen. Så obildbar kan väl ändå ingen vara så man gör en sådan tolkning, i så fall vore det ett stort nederlag för den svenska bildningen.

2010-10-22 @ 15:13:18
Postat av: Skånepåg

@ WMB



Med anledning av att sjukvårdsområdet ligger mig varmt om hjärtat, så kan jag informera om att Sverige i dag har minst antal vårdplatser på sjukhus per capita bland de västeuropeiska länderna.



Torde inte vara svårt för en normalt funtad person att räkna ut varför. Men det är klart att har man en "teflonhjärna" som en nu så flitig motdebattör tycks vara utrustad med, så finns det säkert en bortförklaring även för detta!

2010-10-22 @ 15:14:52
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



För att "leka vidare" på detta idiotiska resonomang av "teflonhjärnan", så kan man t.ex. tolka det som så att 94,4 % inte gillar Lars Ohly(ckan)!

2010-10-22 @ 15:20:01
Postat av: Kalle

<Rättvis

Politisk inkorrekt har publicerat ett referat i debatten mellan migrationsministern Tobias Billström M och William Petzäll SD.



PI rubricerar riksdagsdebatten med "Moderaterna ljuger om regeringens invandringspolitik"



Finns att läsa på länken:



Postat av: Notarien

Till F Andersson! Läs Julia Caesars krönikor. Börja gärna med den om batikhäxorna, du verkar vara en sådan. När du tagit till dig innehållet i dessa krönikor kan du beställa boken "Världsmästarna" av samma författare. Efter att ha läst den ser jag fram emot ett nytt inlägg av dig på denna blogg där du ber om ursäkt för att du tidigare varit så felinformerad. Jag har förståelse för det.

Här kommer en bra länk med sammanfattningar av krönikorna: http://www.korta.nu/jc

2010-10-22 @ 15:44:45
Postat av: Rättvis

Kalle:

Jag vet att Petzälls debatt med invandringsministern finns utskrivet på PI. Men just det faktum att invandringsministern LJUGER gör att jag mycket hellre skulle vilja ha det på video. Detta för att kunna visa svenska folket hur politikerna bedrar vinglar och har sig.



Vi har visserligen fyra år på oss, men svårigheten är bland annat att många förknippar invandringspolitiken med de rödgröna … Folk vet inte att moderaterna är lika stora skojare.



Det är detta som måste fram till svenska folket.

2010-10-22 @ 16:45:19
Postat av: Putte

@ F Andersson



"skapa ett intressantare samhälle" så du menar alltså att samhället inte är intressant om andelen infödda svenskar är för stort. Är du rasist eller?

2010-10-22 @ 16:50:46
Postat av: LN

Djupt missaktade herr F Andersson!



- du är så nära att vara ett urblåst ägg som en människoliknande varelse kan vara, men eftersom du synes behärska konsten att läsa, till skillnad från många av dina identitetslösa och älskade invandrare, vill jag anmana dig att ta del av följande:



Den som tycker om Sverige röstar inte på Sverigedemokraterna

talade och sade Sveriges statsminister Fredrik-Barbaren-Reinfeldt före valet.



Efter valet hette det:

För första gången tar ett FRÄMLINGSFIENTLIGT parti plats i Sveriges riksdag -- Det gick inte längre att hålla de främlingsfientliga krafterna utanför maktens finrum -- Besvärlig parlamentarisk situation på grund av SD -- Svensk ekonomi hotas av SD -- Alliansen vägrar samarbeta med SD.



- Vad i helvete har SD i finrummet att göra? Svar:



I år slår invandringen till dumlandet Sverige alla rekord.

Fram till 1 september hade 70.720 utlänningar beviljats permanent uppehållstillstånd, PUT. Om invandringen fortsätter i samma takt under årets sista fyra månader, hamnar Sverige på ett nytt 'all time high' vid årsskiftet med drygt 106.000 invandrare.

Den allra intressantaste siffran är den här: Av de 70.720 personer som fått PUT före 1 september är bara 1.374 flyktingar enligt Genèvekonventionen. Det är 1,9 procent av alla som har fått PUT hittills i år. Resten är det bara synd om.



"Ja men en ökning av befolkningen är ju alla experter eniga om att Sverige skulle må bra av", hävdar herr F Andersson. Han är och har inte varit ensam om denna åsikt.



Den 17 december 1988 skrev Anders Ferm (s), då ambassadör i Köpenhamn och en av Olof Palmes ”många pojkar”, en helsidesartikel i den senare avsomnade tidningen Arbetet i Malmö.

Rubriken löd:

Befolka Sverige! Låt oss bli 25 miljoner.

Det finns plats inte minst i Norrlands inland, tyckte Anders Ferm.



Herr F Andersson befinner sig i fint sällskap: Anders Ferm, Anna-Greta Leijon, Pierre Schori,.........................................................................

..., tar aldrig denna uppräkning av oikofober och politiska idioter slut någon gång?!



Ajö, herr F Andersson, för alla tider!

2010-10-22 @ 17:17:53
Postat av: s-e karlsson

Fan Putte görbra !

2010-10-22 @ 17:49:07
Postat av: Göran Andersson



LN !



Tror Du inte att F Andersson skall vara "Fröken Andersson". Det verkar vara en "fröken redig", en sådan dam som skickar 50 kr till en hjälpinsamling och som sedan ringer till Karlavagnen och Ring P1 för att berätta hur oskälviska, givmilda och allmänt rediga de är ?



2010-10-22 @ 17:53:39
Postat av: Kalle

Den här bloggen är rikskänd. EXPRESSEN:s ledarredaktion har uppmärksamat Thoralfs blogg i sin ledare idag:



"Någonting fruktansvärt pågår, inte bara i Malmö, utan i hela Sverige.

Den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har en blogg". skrev EXPRESSENS ledaredaktion



Thoralf blogg omnämns i sutet av ledarartikeln.

Postat av: Tony Ingman

Svensk slaskmedia är under all kritik, just nu så

fösöker ett antal figurer på Sydsvenskan att lansera en kampanj, som lyder att vi älskar Malmö.

Och det gäller väl då även Rosengård, men bor där gör ingen av dessa skenheliga typer, för dom bor i

sedvanlig ordning på fina gatan långt ifrån beskjutningar och all ann kriminell verksamhet, som råder här . Det påminner om en gammal slagdänga

SOM HETER" kan man älska nån på avstånd", för det som dom unnar andra , det fjärmar dom sig själva

ifrån. Jag känner idag ett gränslöst hat mot dessa

hycklare som massmediafolk till nästan 100 % består

av, dom är inget annat än folkets fiender.

2010-10-22 @ 18:46:50
Postat av: Lotta

Jag tror inte ett skit på att 94.3% av svenska folket är för den förda massivandringspolitiken. Det man ser efter är den egna plånboken och man röstar därför på det parti som man tror mest kommer gynna den egna plånboken.

2010-10-22 @ 19:21:50
Postat av: Göran Andersson

Kalle !



Toralfs blogg omnämndes även i radion idag.



När jag var inne på Expressen så läste jag även intervjun med Erik Ullenhag som varit på "studiebesök" i Malmö idag. Vilken blåögd jubelidiot Fredrik "Barbaren" Reinfeldt hittat till att sätta på invandringsministerposten.



Kort kommentar. Blir aldrig de politiskt korrekta nynazisterna kvitt sitt dåliga samvete för "baltutlämningen" på fyrtiotalet ?

2010-10-22 @ 19:43:03
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Precis som jag tidigare påtalat: Fredrik Reinfeldts mutande av den arbetande befolkningen, visar hans stöd det senaste valet! "Några hundralappar mer i månaden"!



Nu åker vi pensionärer på en minskning av våra surt inbetalade pensionspengar! Över 4 % minskning. Som alla vet var det fullt race mellan blocken att budslå pengar till pensionärerna, men...endast om statsfinanserna blir återställda! Båda blocken, samma tal! Tänk vad de okunniga pensionärerna gladdes åt blockens överbud emellan! Och vid varje val, samma röstande utan den minsta tanke på tidigare "gullande" och förbannelse! Endast "Sverigeblocket" giver oprutat 13 miljarder, för att återställa skatten. Men SD är "främlingsfientliga och rasister", så dessa kan ingen rösta på...!?



Jag vete fan hur man skall övertyga dessa charmanta

människor, som fortsätter sitt gillande, och sitt klagande!



Nu har vi satt skräck i etablissemanget, sedan uppträdandet på Gotland, med angrepp från en "åderförkalkad" biskop, ett mobbande utan dess like,

hat och angrepp från oliktänkande, ett val där vi med hög svansföring retat gallfeber på en statsminister som idag mer liknar en nazistisk "storpamp", där av honom våld är helt sanktionerat, och en schizofren attityd blir mer märkbar i hans slutsatser!...Det kanske behövs en tvingande beteendeterapi för att återställa en trygghet för oss alla, om nu detta skulle hjälpa!



Det politiska spektaklet i Almedalen är i-alla-fall över, och som avslutning på detta:



EKOT FRÅN ALMEDALEN



Så stora ord det kommer

Ur välsmord gycklartrut

Det gycklaren ej bekommer

Att orden sagts förut



Men ord som blott är flosker

Kan upprepas igen

Om sanningen är borta

Ja det vet ju ingen än



Om ögon som sett hoppet

Om trygghet och om vård

Nu gråter helt uppgivet

Ty sanningen blev hård



Av löften blev det inget

För pengarna tog slut

De delas ut av hycklarna

Helt utan sans och prut



J. Strömstedt



2010-10-22 @ 19:49:57
Postat av: Helene

Litet lästips till er upplysta samt de med ett intellekt på en 4-årings nivå, typ F Andersson:



http://politisktinkorrekt.info/2010/10/22/pensionsmyndigheten-trixar-med-siffrorna/

2010-10-22 @ 19:57:46
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Pensionsmyndigheten", som Helene och PI hänvisar till! Inte heller redovisas att en invandrad ÄFS, kan "ta med sig 3.000 kronor i månanden, som ej skattas för. Ej heller kontrolleras detta, så den summan kan också vara högre! Summa över 13.000 skattefritt. Utan att ha betalat en krona till sin försörjning, då pensionärer, arbetslösa och sjuka skall försörja dessa och deras framavlade kalvar! Tacka fan för att vi har "fattigpensionärer" idag! Under GP sista tid hade vi runt 835.000 fattiga, och idag ca 765.000! Det är ju klart, att vår schizofrena statsminister har för avsikt att svälta bort befolkningen, om vi inte gör något åt det!...Frågan är vad?

2010-10-22 @ 20:53:55
Postat av: LN

Pågår något fruktansvärt på Expressen?

Vadå?

Att man vrålljuger för sina läsare!

Jaså, nej - det har man gjort i decennier.

Det är inget nytt.

==================================

Någonting fruktansvärt pågår emellertid INTE

på Thoralf Alfssons blogg.



En vidlyftig sökning på bloggen ger följande resultat:

den "13 augusti i år" förekommer intet som har

anknytning till Expressens påstående.



En Googlesökning av "vaktas av vår laserman," bl.a. specifikt på sajten ger följande resultat:

- - -

Thoralf Alfsson - ENDAST 35 PROCENT JOBBAR EFTER 10 ÅR I SVERIGE

17 dec 2009 ... sverige sverige fosterland, vaktas av vår laserman, lasermannen han är bra, han vill inga blattar ha, när lasermannen lyser rött, ...

thoralfalfsson.webblogg.se/.../endast-35-procent-jobbar-efter-10-ar-i-sverig.html - Similar

- - -

Bloggposten den 17 december innehåller en saklig redovisning av fakta inkl. grafik från SCB.

Expressen skriver:

Under ett inlägg där han - (Thoralf Alfsson, synnerligen sakligt redovisar statistik från SCB) - beskriver svensksomalier på ett djupt föraktfullt sätt

citat:

"Sämst i kategorin är invandrare från Somalia, där endast ca 35 procent klarar av att försörja sig själva efter 10 år i Sverige. Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att detta leder till stora kostnader för det svenska välfärdssystemet."

[...]

"Slutsatsen är att personer från framförallt underutvecklade muslimska länder har mycket svårt att överhuvudtaget komma in på den svenska arbetsmarknaden. Att i detta läge göra som de etablerade partierna i Sveriges riksdag gör genom att inte begränsa invandringen är helt ologiskt och kommer utan tvivel att leda till stor arbetslöshet och bidragsberoende inom dessa grupper."



Var finns föraktet, Expressen?



Bloggposten den 17 december innehåller en kommentar av "Johan" 2009-12-17 @ 17:35:02 som lyder:

"Lika många iranier har jobb efter tio år, som amerikanare efter sex år. Det är väl inte så pjåkiga siffror?"



Följande sekvens finns INTE - och skulle inte pass in någonstans i blogposten:

"Sverige Sverige fosterland, vaktas av vår laserman, lasermannen han är bra, han vill inga blattar ha, när lasermannen lyser rött, då har alla blattar dött."

Hur delar av den har hamnat i Googles filbeskrivning är för MIG ett mysterium.

Google Cach saknas.

Signaturen Kalle omnämnde här på bloggen Expressens falsarium 2010-10-22 @ 18:39:20

- - - - -

Ordet MANIPULATION faller mig in!

Vem?

Expreassen, rimligen!

Lögn och manipulation i syfte att nedsvärta konstruktiv invandringskritik är skitblaskans

specialitet.

2010-10-22 @ 21:52:39
Postat av: andreas

THORALF!

Angående. organisatoriska problemen SD har för tillfället:

Japp , Thoralf , jag är engagerad!

Tyvärr har de största eldsjälarna lämnat ett stort tomrum på den lokala - regionala arenan. Det är såna som du som fortfarande behövs i det lokala och regionala partiarbetet.Det är ni som idag sitter i riksdagen som har lagt grunden för SD:s framgångar, som ska lämna över jobbet till det nya gardet. En redig vaktavlösning är en av förutsättningarna för att SD-skeppet kan nå nästa hamn!

2010-10-22 @ 22:16:58
Postat av: kalle2

en nogrann granskning av äldreboenden borde göras. besparingarna har nått sån vidrig nivå att personalen söver ner de äldre och de får sedan lunginflammation och dör när de sällan orkar komma ur sängen. detta är systematiskt för att slippa så många vårdplatser och slippa betala pensioner.

rakt på sak, men så här är det.

2010-10-22 @ 22:51:28
Postat av: Thoralf A

andreas



Jag hoppas att det kan bli en bra vaktavlösning, som dessutom ger oss förutsättningar att utvecklas på ett positivt sätt.



Vår organisation kommer att ställas på hårda prov de närmaste åren. Men det är ju angenäma problem att ha "växtvärk".



2010-10-22 @ 23:17:58
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Cavatus

Någon undrade var man kan se riksdagens frågestund idag med Petzäll och Billström. Det går bra på riksdagen.se. Klicka sedan vidare till webbvisning av dagens debatt.

2010-10-22 @ 23:26:47
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad/
Postat av: Robin Shadowes

En video som pedagogiskt förklarar varför mångkultur inte fungerar. Så pedagogiskt att t o m en barn-unge fattar det. Kanske ni kunde visa den i riksdagen?



http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=player_embedded

2010-10-23 @ 00:19:05
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

F Andersson, om du vill ta emot fler flyktingar så får du husa in dem i ditt eget hem och för egna pengar. Det är sann solidaritet. Vad solidaritet INTE är att finansiera allt detta med skattemedel utan att tillfråga svenska folket först. Det du upplever som solidaritet är inget annat än ren skär STÖLD av allas vår gemensamma kassa. Hade det skett i ett mohammedan-land så hade du blivit av med högra handen och vänstra fossingen.



http://www.guardian.co.uk/world/2010/oct/20/somali-islamists-schoolboy-amputation-ordeal

2010-10-23 @ 00:27:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson

Menar du Andreas att vi som suttit en mandatperiod och nu kommit in i den andra , inte har gjort rätt för oss ??

2010-10-26 @ 17:21:01
Postat av: K

Du kan väl ändå inte på allvar döma alla invandrare efter vad EN person säger!?...

2010-10-27 @ 14:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0