SD-HATET HAR GÅTT FÖR LÅNGT

Äntligen en skribent som vågar ta bladet från munnen och skriva det många tänker men inte vågar säga offentligt.
Carin Stenström skall ha all heder för sin artikel med rubriken "SD-hatet har gått för långt" som publiceras i Världen idag.

Läs artikeln

Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Det verkar ha blivit ett dubblett-inlägg idag.

2010-10-11 @ 20:28:43
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Robin det är för att AW Svensson skall få ha ett eget rum "privat" när ha debatterar med "persiskan"

2010-10-11 @ 20:46:59
Postat av: Gubben o Gumman

Mattias Karlsson gav Reinfeldt ett par "Tryckare "

på publicistklubben eftervalsdebatt.

Mattias påminde den gode Fredrik om att han legitimerade våldet mot SD,detta skall Reinfeldt få i nyllet så fört det bara går samt utalandet om

"Det svenska barbariet".Lyssna på Reinfeldts kommnetar om SD om det inte är hat vad är då hat.

2010-10-11 @ 20:51:03
Postat av: Skånepåg

Har just kollat Publicistklubbens eftervalsdebatt i stream på nätet.De flesta partierna var i stort sett OK gentemot SD:s Mattias Karlsson, men den som leker statsminister kläckte ur sig den ena oförskämdheten efter den andra mot SD och Mattias K. Han har i mina ögon förlorat all trovärdighet och visade upp en attityd som en veritabel f-hund!

2010-10-11 @ 20:51:37
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Ericsson MP medgav i debatten att SD:s sympatisörer "ägde" nätet i kommentarfält mm

Då med ett par undantaf AW Svensson och Skånepåg.

2010-10-11 @ 20:55:07
Postat av: Allemand

En modig dam som jag inte känner till sedan tidigare.

Hoppas hon överlever rent skriftligt en lång tid framöver.

2010-10-11 @ 21:16:05
Postat av: Skeggan

En Livets Ord:are. Tokstollar! Men men, lika barn leka bäst!

2010-10-11 @ 21:38:56
Postat av: Info

CARIN STENSTRÖMCarin Stenström känner jag personligen sedan ca 1977. Hon utmärkte sig positivt redan på den tiden genom att - till skillnad från medlemmarna i Miljöpartiet - vara totalt ointresserad av socialistiska utopier men desto mera intresserad av natur, konkret naturvård, naturskydd osv.Frågor, som Sverigedemokraterna tyvärr hittills visat föga intresse och förståelse för. De behöver några kunniga och engagerade yrkesbiologer eller dito amatörbiologer i sina led.

2010-10-11 @ 21:41:15
Postat av: Skånepåg

@ SkegganOch hennes namn är?

2010-10-11 @ 21:43:01
Postat av: Nalle i Växjö

Det finns flera exempel som detta inlägg i Smålandsposten som låg uppe några timmar för att sedan spårlöst försvinna utan att lämna annat spår än i Google cashe.Smålandsposten:

"Det handlar om trovärdighet.

När Sverigedemokraterna tågade ur kyrkan häromdagen rasade Sverige och med dem flera medier. Hur kunde de? Där visade de sitt rätta jag och så vidare.

Jag satt och såg Kvällsöppets debatt härom kvällen där Jimmie Åkesson (SD) och Nalin Pekgul (S) medverkade. Programledaren Lennart Ekdal och hans sidekick Marcus Birro visade ganska tydligt att de tog avstånd från Sverigedemokraterna.I somras när jag jobbade från demokratistugan fick jag vid flera tillfällen varje vecka förklara för folk att vi som jobbar på Smålandspostens redaktion inte tar någon politisk ställning när vi skriver artiklar eller gör andra jobb. De enda som gör det är ledarsidan, ingen annan. I och med vårt arbete så får vi inte gå med i politiska grupper eller på annat sätt visa öppet att vi stödjer respektive tar avstånd från något parti. Så är reglerna, för det handlar om trovärdighet.Men det verkar vara något helt annat när det gäller Sverigedemokraterna. Ni läsare eller tittare verkar inte bry er om att journalisterna visar ett tydligt avståndstagande mot partiet. Även om Aftonbladets aktion ”Vi gillar olika” inte är direkt riktat mot SD så skapades idén då partiet tog fullmäktigeplats efter fullmäktigeplats under valet. Jag har inte hört en enda journalist som blivit kritiserad för att öppet ha stöttat kampanjen.Tänk om en kampanj skulle ha startat i Växjö efter valet som hette: ”Vi gillar endast kommunal verksamhet”. Skulle ni ha haft förtroende för de journalister som deltog i den kampanjen? Speciellt då de skulle rapportera om privatisering av kommunal verksamhet?

Varför är det okej att visa ett avståndstagande mot SD men aldrig mot något annat parti? Tycker du kanske att journalister bör visa mer var de står politiskt och i andra frågor? Det kanske inte alls stör trovärdigheten? Hör av dig till lobbyn och berätta.Elisabeth Anderberg

[email protected]

Telefon: 0470-770526"

2010-10-11 @ 21:43:20
Postat av: SkånepågBloggen segar och beter sig lite konstigt. Hoppade helt plötsligt till en annan tråd utan att jag kude skriva färdigt. Dags att fylla på olja i komputern?Jag är nyfiken på om någon vet vilken kvinnlig journalist som kom fram till mikrofonen på Publicistklubben och ställde en fråga till Mattias Karlsson?Om nu Carin Stenström är med i Livets Ord (som någon påstår) och som skriver sakligt på ett sätt som vi andra också i stora drag känner till, vad skulle då hennes religiösa inställning ha för betydelse i det här sammanhanget?

2010-10-11 @ 21:55:48
Postat av: Info

SVAR TILL SKEGGAN OCH SKÅNEPÅGCarin Stenström är kristen men slutade på egen begäran som redaktör för Världen Idag. En förklaring kan delvis ha varit, att hon ansåg att Livets Ords inflytande över tidningen var för stort:”- - - förra chefredaktören Carin Stenströms avslöjande om tidningens relation till Livets Ord spelar viss roll. Världen Idag har alltid med näbbar och klor förnekat att församlingen har en särställning på tidningen. Stenström förnekade det själv under sin tid på som chef. Men på Emanuel Karlstens blogg igår publicerades en kommentar där hon förklarar att Livets Ord av olika orsaker har ´större grepp över tidningen än vad aktieinnehavet motiverat´. - - -”(Källa: Tor Billgrens blogg i år.)

2010-10-11 @ 22:15:14
Postat av: Gubben o Gumman

Det är narturligtvis tufft för dom 30% av journalistkåren som inte är kommunister i någon

form ,dom är ju i minoriet på redaktionerna.Det som är riktigt bedrövligt är dom så kallade borgeliga chefsredaktörena,som i sin idioti springer

runt bland helröda medarbetare och babblar om

journalistik,när deras tidning är en politbyrå.Det positiva är att det aldrig mera blir en socialistiskt regering i Sverige,vilket i sin tur gör att dessa människovänliga journalister får

större och större inflytande på politiken vart det lider,nu är det dom med stor egen integritet som

skriver Lotta Gröning Ulf Nilsson Sakine Makedon.Hoppas ni noterade att Fredrik Reinfeldt sa till Mattias Karlsson att Sverige är med i Eu nu så vår invandrarpolitik styr vi inte över själva,mycket

synd att han inte fick följdfrågor där .Norge och Finland är väl medlemmar i Eu också

Vad menar han med det,var det inte en liten ljuggroda som for ur munnen på Fredrik?Reinfeldt har inte ett skvatt att komma med i en debatt i riksdagen han upprepar bara mantra.Hur i glödheta h-vete skall han försvara arbetslinjen när siffror på misnt 200 miljarder

ang kostnaden för svenk invandringspolitik.

läggs upp på bordet av SD i riksdagen.Vilken öppning för dom reko svenskvänliga journalisterna,då lär Mr Reinfledt få ta hela smällen för sossarnas skattestöld i 40 år.

Det kan han gott ha med sin oikofobi.Kommer han att skylla på Anders Borg då kanske?

Han brukar ju skylla ifrån sej när han blir trängd.

Då har mu medarbetarna inte berättat hela sanningen.En svensk yrkespolitiker kan inte freda sej .

Herr Reinfeldt får nog passa sej för att låta sitt personliga hat lysa igenom så tydligt i fortsättningen,när det gäller SD.Frågan är bara vart det kommer ifrån

och vad det står för?,någon politisk saklig grund

finns inte i allafall,här ringer klockorna för fullt.2010-10-11 @ 23:59:35
Postat av: Stefan k

Det finns nu ett antal journalister som vågar "Ta bladet från munnen". Naturligtvis försöker deras kollegor att attackera dom med samma epitet som man gett Sd.

Troligen finns det många journalister, mediefolk och kanske även politiker som innerst inne inser att förda politik är en katastrof.

Låt oss hoppas.Apropå kvällens Efterdebatt på Publicistklubben.Jag såg och hörde debatten med ena ögat och örat, då jag packade väskan för att bege mig till jobbet.

Vet inte om jag hörde rätt, men sa Fredrik Reinfeldt att "Sverige förbundit sig att hålla den förda invandringspolitiken"?I såna fall återstår en del frågor att ställa:

Åtagit sig detta gentemot vilka?

Känner övriga partier i riksdagen till detta åtagande?

Har svenska folket blivit informerade?Kanske vi här hörde förklaringen till att Sverige som enda europeiskt land fortsätter på den inslagna vägen, samtidigt som övriga regeringar nu börjar strama åt och vidta åtgärder. "Vi har åtagit oss..."Frågorna är med reservationen att jag hörde rätt.2010-10-12 @ 00:11:54
Postat av: joffe

Äntligen en medalj till en sanningsenlig skribent - Carin Stenström!Här följer en annan faktisk skribent som nu råkat ut i riktigt PK-blåsväder från sin arbetsgivare.Ulf Nilssons senaste upplysande krönika av den 5.10.10 i Expressen med titeln ”Sverige är på väg åt helvete!” är nu refuserad och står ej att finna i blaskan längre.Välkomna till totalcensur och sjuklöverdiktatur under en svenskfientlig, förblindad, döv och tigande ledare - Fredrik Reinfeldt.Jag har dock en kopia av Ulf Nilssons fina artikel i tryggt förvar i min guldpärm!

2010-10-12 @ 00:22:52
Postat av: badankan

Invandrar-hatet har gått för långt.Men det skiter väl ni i.

2010-10-12 @ 01:43:25
Postat av: Putte

@badankan

Du menar invandrares hat mot svenskar, som visar sig i form av våldtäkter, rån, misshandel, mord och stölder, samt bedrägerier mot försäkringskassan?

2010-10-12 @ 05:55:15
Postat av: nesse

En kommentar till Gubben o gumman. Norge är inte med i Eu!

2010-10-12 @ 06:18:17
Postat av: LN

http://www.dn.se/debatt/fyra-av-tio-hyser-misstro-mot-experter-pa-invandring-1.1187059Fyra av tio hyser misstro mot experter på invandring

Novus har i en ny opinionsundersökning (30 september till 5 oktober 2010) ställt frågor till sammanlagt 1.000 svenskar om hur de ser på invandring och integration.

*En stor majoritet (73 procent) anser att integration och invandring är ett stort problem i Sverige.*

Samtidigt visar undersökningen att det bland många svenskar finns en stor osäkerhet i dessa frågor. Bara drygt en av tre, 35 procent, tycker att de själva har de kunskaper de behöver [läs på då, för helvete!] för att kunna bedöma hur vi i Sverige på bästa sätt ska hantera olika frågor om invandring och integration, medan en stor majoritet tror att forskare och andra experter har de kunskaper som krävs för att Sverige ska kunna hantera frågor om integration och invandring, och likväl – vilket anses vara alarmerande, finns det en uttalad misstänksamhet mot alla dessa mer eller mindre lögnaktiga experter, av vilka endast några få här nämnes som exempel: Jan Hjärpe, Jerzy Sarnecki, Drude Dahlerup, Jan Guillou, Lasse Dencik.Av dem som själva ser frågor om integration och invandring som ett mycket stort problem är andelen hela 65 procent. Av SD:s sympatisörer svarar fler än nio av tio att den bild forskare och experter ger är felaktig. Den svenska makt-eliten är dödsskraj för att den bistra sanningen skall nå ut till massorna. Det gäller nu att påskynda ödeläggelsen av landet innan någon riktig motreaktion hinner etableras.

2010-10-12 @ 06:20:45
Postat av: Nobbe

I Holland, som tar emot en bråkdel av vad sverige tar emot så har man nu räknat på vad invandringen kostar. Man har kommit fram till den nätta summan 64 miljarder om året. Mer finns att läsa här: https://www.flashback.org/t1317698

2010-10-12 @ 07:23:47
Postat av: Nalle i Växjö

De borgerliga och de rödgröna partierna kommer att fortsätta med den så kallade kvittningen i riksdagen. Sverigedemokraterna bjuds inte in till systemet vilket innebär att det blir lättare för regeringen att få majoritet i riksdagen än det annars hade varit.PS:

Det märks att dom jobbar på bra i Riksdagshuset för att göra allt svårare för SD.

Inte så förvånande efter gårdagens debatt, men fortsätt och jobba på.

Postat av: Cavatus

Joffe! Här finns Ulf Nilsons krönika "Sverige på väg åt helvete":http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2161500/ulf-nilson-sverige-ar-pa-vag-at-helvetePostat av: DaCapo

Apropå Nobbes stolta fynd på nätet och konstaterandet ovan: 35 procent, tycker inte att de själva har de kunskaper de behöver - kunde man 2010-10-02 @ 23:04:18 på denna blogg läsa nedanstående.

----------------------------------------

Viktig nyhet!VAD KOSTAR DIG KEBABEN (VIA SKATTEN)?10 års nettoinvandring av 25.000 icke-västerländska invandrare per år i Nederländerna har kostat € 720.00.000.000.

Den holländska regeringen [Balkenende-kabinettet] vägrade förra året att låta utreda kostnaderna för massinvandringen på begäran av PVV-fraktionen (Partiet för Frihet).

Forskningsinstitutet NYFER (Forum for Economic Research) har nu genomfört denna studie på uppdrag av PVV. Resultaten är chockerande. Inom Partiet för Frihet (PVV) är man glad över att skattebetalarna äntligen kommer att få reda på den sanning de har rätt till: inblick i vad som har hänt med deras avkrävda pengar.På en nettoinvandring av 25.000 icke-västerländska invandrare per år och med lika många avkommor, har samhället förlorar 7.200.000.000 € [$ 8800000000] per år. Tio år av oförändrad invandringspolitik har därför inneburet en förlust för samhället av 72.000.000.000 €.

PVV-fraktionens ledare Geert Wilders (det är riktigt, du hörde honom gång på gång omtalas i Statsradions nyhetssändningar under lördagen) sade : "Det faktum att massinvandringen också är förödande från finansiell synpunkt bekräftar behovet av de åtgärder som Partiet för Frihet rekommenderar, innebärande ett stopp för invandring från muslimska länder, en minskning av de återstående migrations- och asylärendena, och uteslutandet av nya invandrare från sociala förmåner för en inledande period av tio år."Om Svenska förhållanden hade rått i Nederländerna, dvs en invandring i storleksordningen av 100,000 per år istället för 25.000 hade ägt rum, hade rimligen kostnaderna varit 4 ggr högre,

dvs 288.000.000.000 € viket ungefär motsvarar SEK 2.880.000.000.000 eller per år omkring 288 miljarder svenska kronor.

PÅMINNER DENNA SIFFRA OM NÅGOT?

- - - - - - - -

se vidare (på holländska):

Komlett rapport: http://www.nyfer.nl

Komplett rapport kan nedladdas som pdf:

http://www.nyfer.nl/documents/rapportPVVdef.pdf

http://pvv.nl/index.php/in-de-media/persberichten/2937-10-jaar-immigratie-kost-72-miljard-euro

för en engelsk översättning av raportens slutsats, se:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/05/calculating-cost-of-cultural-enrichment.html

- - - - -

http://www.nrc.nl/international/article2308242.ece/Wilders_Calculate_cost_of_immigrants

http://www.rnw.nl/africa/article/dutch-too-pc-about-cost-immigration-0

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2010/04/nonwestern_immigration_costs_u.php

http://www.brusselsjournal.com/node/4094

jmför med denna essay: 'What Does Muslim Immigration Cost Europe?' av Fjordman från

5/10/2007: http://tinyurl.com/Fjordman

2010-10-02 @ 23:04:18

2010-10-12 @ 09:10:22
Postat av: JOnas

Från aftonbladet angående våldtäkterna i Örebro "Gärningsmannen var nämligen ljushyad, normal kroppsbyggnad, 25-årsåldern och kort"vad säger ni nu era jävla inavel?

2010-10-12 @ 10:38:35
Postat av: Stefan A

Synd att inte Mattias Karlsson kom på att kontra med Finland och Danmark när Täby Tarzan började svamla om avtal, tror inte Sverige skrivit på några andra avtal än dessa länder, om så skulle vara fallet bör man tänka sig för innan man tar på sig stora åtaganden för över 9 miljoner människor utan folkomröstning, avtal på FN-nivå brukar vara, av naturliga skäl, mycket allmänt hållna för att passa så många länder som möjligt, det är bara invandringskramartalibanerna som klamrar sig fast ordagrant vid internationella avtal som ett sista hopp för en kapsejsad politik........

2010-10-12 @ 10:50:53
Postat av: Stefan A

Han och en man med mörkare utseende misstänks ligga bakom 14 överfall, varav fem fullbordade våldtäkter, de senaste åren.vad säger du nu då JOnas

2010-10-12 @ 10:55:51
Postat av: AWSvensson

JOnas , du får faktiskt skärpa dig, både i ordval och tankeförmåga. Mannen som greps är med all sannolik av utländsk härkomst, den andre som beskrivs enligt din notering vet vi inget om.

2010-10-12 @ 10:58:45
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : " Er politik går inte att driva den är omöjlig vi har förbundit oss...Så vi undrar också mot vem "vi" förbundit sej

att föra en KAMIKAZE politik i invandrarfrågan.Menar Fredrik FN:s flykting definision är han ju

korkad med tanke på vilken typ av "flyktingar" som

kommer hit,att dessa människor vill ha en bättre

tillvarao är fullt förstålig,men en nationell katastrof för Sverige.Var det var en jättegroda som flög ur munnen på Fredde,så har han ju den nödutgången.(FN)Dom oikofober som säger att alla kan koma hit skall

ovillkorligen presentera finansieringen,dessa

skall icke i debattter slippa undan med sitt idiotsnack,inte minst regeringen med Borg bla.

Såvida man inte bekänner sej till 3/4 politiken.3/4 dels sektens arktitekt är farligare än

digerdöden,denna sekt stryper långsamt en nation

till döds med sin Stalinist styrda hjärna."Vi skall göra ditten o datten om ekonomin tillåter"

Den möjligheten har funnits i 30 år än så länge.Sverige har fått en grå massa yrkespolitiker .

Dessa anpassar politiken till sin egen verklighet.

Springer man in i väggen slutar man bara med en massa förmåner,eller kommer tillbaka efter några år.Det finns inte ett land i hela världen där folkets företrädare har så nationellt bottenfrusna hjärnor.Titta bar tex på S som efter två katastrof val bara

iskallt blandar om lite bla sina politikers poster. fullständigt sannslöst,en idiot har dragit till USA.Tänk er ett sjukhus där doktor Karlsson ena dagen är hjärtspecialist andra dagen förlossningläkare

tredje dagen cancerspecialist....Ena dagen migrationsminister andra dagen jordbruksminister ,så viktigt ser svenska "super"

politiker på sina poster.Det finns inte en enda svensk som skulle lämna in sin bil på en av två florister nyöppnad bilverkstad.

Landstinget skulle utan att blinka skriva ett kontrakt med denna verkstad om att sköta driften på

alla ambulanser.Här ligger den socialistiska korruptions politiken

på bordet och sprattlar för fullt,precis samma

teknik som dom som föreslår att inget hockey lag

skall kunna ramla ur elitserien.Mona kastar tex inte ut sina raketforskarkompisar ut i kylan,är grundregel ett i den röda smeten,börjar redan på ombudsmanna nivå.Pengar i fickan först sedan medlemmarnas intressen.

Här glider korruptionen sakta över i schizofren idioti,samma sak gäller dom borgeliga exklusive

tusentals ombudsmän.Rosenbad är i många fall en lekstuga för egenkorruption,sannolikt finns det många psykopater

med en skev bild av sej själva i den kåken.Svenne Banan har fått exakt dom politiker han förtjänar,alla utom 20 stycken skulle passat som handsken på biljettkontoret för Titanic på den tiden

båten fortfarande flöt.2010-10-12 @ 11:24:54
Postat av: Gubben o Gumman

JOnas : Öh förlåt du glömde en va vem är det

som kör egentligen höhö.Skicka gärna efter en vuvuzela och en foliehat från

Hobbex.

2010-10-12 @ 11:31:39
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Norge har bara ett "hängavtal" med EU! Det borde också vi haft...I och med Lissabonavtalet som "Barbaren" undertecknade

utan några restriktioner, var väl dessa hänvisningar som denne "förrädare" gjorde till! Både Danmark och Finland har restriktioner, som jag minns...

2010-10-12 @ 11:34:27
Postat av: AWSvensson

Om vi förde en invandringspolitik enligt fördragen vi undertecknat till fullt och prickar så skulle detta rymmas inom de 10% som Sverigedemokraterna angett.

Genevekonventionen definierar vad som menas med flykting, detta har man inte nöjt sig med utan har utökats i godhetens namn med allehanda formuleringar. Dublinkonventionen som talar om första asylland har vi underkänt i de fall godheten anser att vissa länder är mindre goda , Grekland, Malta ,därför är dessa öppningen in till den svenska välfärden.

Asylmissbruk, läs från länder där det uppenbart saknas asylskäl, Serbien, Kosovo,Kroatien , Vitryssland,Ukraina ja listan kan göras lång. Med ett införande av ett nytt Luciabeslut så kan man avvisa dessa per omgående. Kortfattat, endast de som vid passerandet in i Schengen kan mot uppvisande av riktiga papper och en trovärdig historia om verkliga skyddsbehov enligt Genevekonventionen få asyl.

2010-10-12 @ 12:12:16
Postat av: joffe

Cavatus!

Jag vidhåller att Ulf Nilssons krönika av den 5.10.10, "Sverige är på väg åt helvete!" i Expressen är refuserad.Pröva som jag alltid gör:

1)Gå in på Expressen

2)Se blåa vänsterkolumnen. Knappa in "Krönikörer"

3)Scrolla och knappa in Ulf Nilsson

4)Där finns alla hans rubriker dock ej ovanståendeALLTSÅ ÄR DEN REFUSERAD! MVH joffe

2010-10-12 @ 12:39:59
Postat av: Stora Småland

Jonas med efternamnet jävla inavel , det sägs ju att det är två som söks så det kan ju vara en "svensk" + att det kan va en av dina älskade ,

kanske en illegal .

2010-10-12 @ 12:45:52
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonJag tolkar det som så, att antingen blåljuger han eller så har han ingen som helst aning om vilken invandringspolitik som bedrivs av hans underhuggare. Om de är det sistnämnda är det värre ställt med hans mentala kapacitet än vad som man befarat och att han är inget annat än en förprogrammerad "pratmaskin".Flera minns kanske då han intervjuades i BBC och gång på gång hävdade att upploppen i Rosengård orsakades av trångboddheten. BBC-reportern blev synnerligen förvånad och frågade om han verkligen menade vad han sade och på nytt kläckte han ur siga, att jovisst det berodde på trångboddheten!

2010-10-12 @ 13:01:09
Postat av: Skånepåg

@ joffeDu har rätt, censuren har nått nya höjder på Expressen och man har tagit bort länken till en artikel av sin egna medarbetare!

Postat av: LN

Har Lars-Pillesnoppen-Ohly något finger med i den här soppan?"1972 beslutade Kreml att vända hela den islamiska världen mot Israel och Amerika. Som KGB:s dåvarande ordföranden sa till mig, skulle en miljard motståndare kunde orsaka långt större skada på Amerika än vad bara några miljoner förmådde."Med ovanstående citat avslöjar general Ion Mihai Pacepa, chef för DIE, KGB:s lillasyster i det kommunistiska Rumänien, ett samtal han hade med president Andropov, den sovjetiske ledaren.

"Vi behöver fortfarande installera ett nazist-liknande hat mot judar i hela den islamiska världen", sade Andropov till Pacepa.

"Och förvandla detta emotionella vapen till ett terroristblodbad för Israel och dess främste allierade USA."

"Ingen i den amerikansk-sionistiska inflytandesfären skulle längre kunna känna sig säker."General Pacepa, som 1978 hoppade av till USA, återberättade den 24 aug 2006 denna historia i en artikel i National Review med titeln

"Russian Footprints". Enligt Andropov, sa Pacepa, "var den islamiska världen en väntande petriskål, i vilken vi skulle kunna odla en ondsint variant av hat mot Amerika, framodlat ur den marxistiska-leninistiska bacillen. Muslimerna har smak för nationalism, chauvinism och martyrskap. Islams analfabetiska och undertryckta massor skulle kunne piskas upp till febrig upphetsning."http://blog-dyn.tv2.dk/literally/entry384931.htmlhttp://www.nationalreview.com/articles/218533/russian-footprints/ion-mihai-pacepa

2010-10-12 @ 13:37:54
Postat av: Cavatus

Ja Joffe, du har rätt i så motto att Nilsons artikel inte finns med i listan över hans krönikor. Det gjorde den inte ens dag ett.Så, visst finns det en medveten mörkning av denna kolumn. Den har m a o varit refuserad hela tiden, från den dag den publicerades. Detta är ett annat sätt att mörklägga obehagliga sanningar. Att inte länka till dem eller ange att de finns. Skrämmande!

Postat av: Lotta

@JOnas"Från aftonbladet". Jamen det var ju en stensäker källa. Aftonbladet brukar ju aldrig dölja signalementet eller pixla bilder när det är en misstänkt gärningsman av utländsk härkomst.

2010-10-12 @ 14:36:52
Postat av: Dan

En fråga till dig Thoralf, tror du verkligen att Sd:s väljare är lågutbildade, arbetare och har lägre inkomster i större utsträckning än något annat partis väljare? I denna artikel http://www.dn.se/debatt/fyra-av-tio-hyser-misstro-mot-experter-pa-invandring-1.1187059 på DN skriver de"Den här gruppen, som karakteriseras av låg utbildningsnivå, arbetaryrken och låga inkomster, har lägre förtroende för forskare och lägre tilltro till forskningsbaserad kunskap än andra. De är också mindre nöjda med sina liv och med demokratin, och har sämre tillit till andra människor. Många av dem återfinns bland SD:s väljare.".Media försöker få Sd's väljare att framstå som korkade "arbetare" som inte vet bättre, medan de mer välbärgade är de som vet "rätt" och tror på "forskning". Är det inte en myt? Varför har Sd flest nästflest ingenjörer bland sina riksdagsledamöter isåfall?// D

2010-10-12 @ 16:05:11
Postat av: Info

EGENDOMLIGA UPPGIFTERNyss hörde jag för tredje gången i rad Sveriges radios Ekot upprepa följande sensationella uppgift:Sverigedemokraternas riksdagsman Carina Herrstedt har återigen och slutligen dömts av en skånsk domstol för förtal av en framstående ordförande i Vänsterpartiet: Hon ska å Sverigedemokraternas vägnar på sin blogg ha yttrat att FÖRSTÅNDSHANDIKAPPADE INTE HAR EXISTENSBERÄTTIGANDE.Anmälaren är förstås Finken Jönsson. Eftersom ingen i Sverigedemokraterna opponerat sig mot Sveriges radio, måste man väl ta dennas uppgifter som riktiga. Och då är förstås Carinas uttalande snudd på det egendomligaste som någonsin yttrats i jordklotets historia.Håller Sverigedemokraterna verkligen med om att FÖRSTÅNDSHANDIKAPPADE (på hela jorden) INTE HAR EXISTENSBERÄTTIGANDE?Det var det egendomligaste jag har hört. Här räcker inte beteckningen "nazist" längre. Tydligen vill Sveriges radio och Sveriges domstolsväsen framhålla sverigedemokrater som "nazistnazistmördarjävlarnazister".Stämmer detta?

2010-10-12 @ 16:08:12
Postat av: AWSvensson

Info vänd dig till domstolen i Lund , tro jag , och begär ut handlingarna rörande detta åtal.

Då kan du bilda dig en egen uppfattning och slipper göra dig märkvärdig här. Jag är inte imponerad av din retorik.

2010-10-12 @ 16:15:17
Postat av: AWSvensson

En påminnelse till er som inte vet vem Fimpen är.

2010-10-12 @ 16:21:18
URL: http://www.youtube.com/watch?v=VRO69UHTpkM
Postat av: AWSvensson

Del 2

2010-10-12 @ 16:22:22
URL: http://www.youtube.com/watch?v=ZPph0QwuVQw
Postat av: LN

Jaha, då var SD:s elddop avklarat

- i budgetdebatten.

Vad återstår nu?

Harakiri eller emigration.

- - - -

Talarkonst sämre än kungens. Dålig artikulation!Ingen pondus. Ingen brillians. Ingen charm. Ingen humor. Ingen karisma. Inga slående sakargument. Tråkigt! Dåligt! Tråkigt! Dåligt! Tråkigt!

Anlita en talpedagog eller fyll truten med 'kiselstenar' och åk ut i skogen och träna talarkonst!

- - - -

Oemotsagt heter det numera:

ÖPPNA UPP LANDET!

OPEN UP the COUNTRY!

Das LAND AUFÖFFNEN!

OPEN ŢARA!

ÜLKE AÇIK!

OPEN ya NCHINI!

فتح البلاد

Listen World!

2010-10-12 @ 16:36:36
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson"En påminnelse till er som inte vet vem Fimpen är."Du tänker bara på nöjen som röka och kröka. Inte Fimpen utan Finken!

2010-10-12 @ 16:39:16
Postat av: Kalle

Så här skriver DN om Carina Herrstedt:"Tisdagens dom gäller ungkommunistens far Jan Jönsson som tidigare varit ordförande i Sveriges kommunistiska parti. Herrstedt har skrivit på sin webbsida att Jan Jönsson sagt att förståndshandikappade inte har något existensberättigande och att de är ”första målgrupp för utrotningsläger han själv skulle vilja sätta upp”.

Enligt tingsrättens dom har Herrstedt pekat på att hon inte velat utsätta Jönsson för andras missakting. Men tingsrätten pekar på att publiceringen på nätet kan ha skadat honom och man anser att det innbär förtal och enligt 5 kap. 1 § första stycket brottsbalken." Enligt DNLänk till hela artikeln i DN

Postat av: Skånepåg

@ KalleVerkar att vara ett politiskt domslut i klass med vad som var vardagsmat i de forna öststaterna?

2010-10-12 @ 16:49:27
Postat av: AWSvensson

Med tanke på vad som sagts om Sverigedemokrater så framstå denna dom som en politisk dom . Man kan smutskasta Sverigedemokrater men refererar man till dessa uttalanden så baktalar man vederbörande. En saltomortal som skulle gjort varje cirkusdirektör mäkta imponerad.

Skånepåg, du känner dina landsmän, även de som du knappast kan känna stolthet över.

2010-10-12 @ 16:56:05
Postat av: Kalle

Även SANNINGEN kan vara förtal hur kontigt det än verkar.

2010-10-12 @ 17:09:13
Postat av: Info

TILL ”FIMPEN” AWSwensson OCH KALLEFimpen skriver till mig: ”Då kan du bilda dig en egen uppfattning och slipper göra dig märkvärdig här. Jag är inte imponerad av din retorik.”Därmed skulle jag hålla käften. Nej, det gör jag inte alls, Fimpen. Jag övergår i stället till sign. Kalle.Kalle refererar till en artikel i Dagens Nyheter. Tyvärr kommer jag just nu inte åt en del tidningar, som har bytt programvara på sistone (ska åtgärdas), men det Kalle säger visar på det jag misstänkte:Att Sveriges radios nyhetsmeddelande var gravt vinklat, missvisande, ofullständigt och tillrättalagt i syfte att på största möjliga sätt skada Sverigedemokraterna.Ekots nyhetsmeddelande var alltså utan några som helst förklaringar och kommentarer eller tillägg, ungefär:DEN SVERIGEDEMOKRATISKA RIKSDAGSLEDAMOTEN CARINA HERSSTEDT HAR DÖMTS FÖR FÖRTAL ATT BÖTA 5000 KRONOR FÖR ATT HA HÄVDAT ATT FÖRSTÅNDSHANDIKAPPADE INTE HAR NÅGOT EXISTENSBERÄTTIGANDE.Punkt slut.Min ”retorik”, Fimpen, bestod i att göra läsarna av Thoralfs blogg uppmärksamma på detta. Med förhoppning om att några mera livaktiga sverigedemokrater skulle passa på att ta Ekot i örat. Sällan har Sveriges radio öppnat för självmål så enkelt som i detta fall.

2010-10-12 @ 17:55:15
Postat av: Stefan K

Ska man döma av dagens budget debatt i riksdagen finns det ingenting inom överskådlig tid som talar för en mer lämpad nivå på invandringen än den vi ser idag. Snarare pratades det från vänster till höger om generösare regler, fri rörlighet och invandrarnas positiva betydelse för Sveriges välstånd. Inga ord om de negativa sidorna och baksidorna av en havererad integrationspolitik.

Mitt emellan stod en något osäker Johnny Skalin från Sd och pratade om kostnaderna för en alldeles för stor invandring på en alldeles för kort tid. Han har suttit i riksdagen i tre veckor och det är klart det känts nervöst när man ska gå upp och debattera mot veteraner som debatterat i plenisalen under 4-12 år, i vissa fall ännu lägre.

Reinfeldts ord i måndagens debatt på Publicistklubben gav en hel del funderingar.

”Vi har förbundit oss att föra denna politik…”

2010-10-12 @ 17:57:05
Postat av: Urban

Skalin kommer snart att bli varm i kläderna.

Det är alltid otäckt när man är ny och skall hålla sig till fakta medan ens meningsmotståndare är mytomaner och vana lögnare och inte drar sig för någonting.

Bra gjort Johhny, det är bara attt köra på!

Tänk på att de andra är livrädda varje gång SD pratar kostnader.

2010-10-12 @ 18:43:04
Postat av: Info

TILL STEFAN K.Det du säger verkar verklighetsförankrat. Själv försökte jag faktiskt följa budgetdebatten vid åtminstone fem tillfällen. Vid fyra av dessa tillfällen hördes ingenting annat än en skrikande Maria Wetterstrand. Meningslöst ordrabblande.Vid ett femte tillfälle fick jag faktiskt in en annan röst, en ytterst opersonlig sådan, vilken, såvitt jag förstod, talade om i stort sett ingenting.Vem kunde denna opersonliga, då och då dåligt artikulerande mansperson vara? Med uteslutningsmetoden kom jag fram till, att detta måste vara någon gammal MUF-koryfé och Täby-politiker. Närmare bestämt Sveriges statsminister. Ett snabbt utbyte av svenskar mot alla andra folk ville han ha, så mycket förstod jag.Jonny Skalin hörde jag tyvärr aldrig. Men det är mycket troligt att han, som du säger, gjorde en slät figur. Å andra sidan - han är mycket riktigt ovan i sin roll. Det är inte alls otänkbart, att han framträder på ett annat sätt om tre år.

2010-10-12 @ 19:08:25
Postat av: Robin Shadowes

Läs ett Öppet brev till den vite mannen.http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/10/12/brev-till-den-vita-rasen/

2010-10-12 @ 19:22:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: J B Doe

Off topic: Hörde att 500 personer i Örebro hade blivit "topsade" dvs undergåt DNA-test för att man skulle finna våldtäktsmannen.

Samtidigt har vi fått veta att det inte är möjligt att DNA-testa anhöriginvandrare för att utröna om de verkligen är släkt med "flyktingen" ifråga. Då är det integritetskränkande. Hur går detta ihop?

2010-10-12 @ 19:24:33
Postat av: AWSvensson

Ska man ta till bastoner Info så ska man ta reda på lite fakta. Har man inte lärt sig att massmedia vill sälja ett budskap och misskreditera Sverigedemokraterna så är det på tiden. Du inte bara refererade du förde en egen retorik med stora bokstäver. Du får gärna kalla mig Fimpen, men i mina ögon tyder det på omognad.

2010-10-12 @ 19:35:51
Postat av: Gubben o Gumman

LN : Hade du upprikt bytt med Johny Skalin idag?Killarna och tjejerna är ganska tuffa faktiskt.Att man inte gör som Gubben o Gumman vill är inte bra,fast det gör ingen annan heller suck.Eric Åfors är inte på samma linje Johny var kass

Ponera att Eric kravlat runt med en brax för första

gången i bingen,lite senare på dagen får Eric se

löpet på en falskflaggad tidning "Kexpressen."Eric var precis lika kass som hela skolan sa"(AW Svensson brax har i sambandet en annan betydelse än fisken som simmar i plaski plaski)Man kan också tänka sej en morfar som går fram till sitt barnbarn som just klarat att simma 25 meter:"Putte du simmar som en skadeskjuten flodhäst"Mormor Åfors fyller på :"Du får räkna med att någon slår av näsbenet på

på på dej med dit skitsim,jävla nazistunge"Det kallas för mobbning i skolans värld eller

rättare sagt gjorde,ingen unge lär ju lyssna

på den så kallade "mobbningsgruppen"mera."Vi leker bara journalist o Sverigedemokrat"Om man som vuxen anamar det beteendet är den medicinska termen psykopat,inget vidare kul.Det svenska politiska landskapet har varit som gjort för dessa att utan motstånd ta sej fram i partier,tillsammans med fyllekajor med barnvagnar el

som yrar runt i Europa,ihop med en hög sträck f-tt-r

med mundiarre.På redaktioner sitter det folk med både röda näsor och röda undisar,detta satans pack slåss SD emot.

Rädda människor som klöser vilt i sina empatilösa liv,där bag in boxvin är en central tankeverksamhet.Tack för insattsen idag Johny Skallin.Man blir nästan lite röksugen efter detta inlägg.Har du eld AW Svensson?

2010-10-12 @ 19:49:35
Postat av: WMB

Om nu signaturen "Info" verkligen har hört rätt från nyhetssändningarna i P-1 angående Carina Herrstedt finns det verkligen ALL ANLEDNING för SD att uppmärksamma detta! Som "Info" själv skriver:

"Sällan har Sveriges radio öppnat för självmål så enkelt som i detta fall."Förutsatt att P1-nyheterna verkligen uttryckte sig enligt "Info", är detta ett solklart fall av grovt förtal från P-1. Jag har redan förstått i ett par skadeglada och beska anti-SD-kommentarer att andra också har uppfattat det så som "Info" beskrivit det.

2010-10-12 @ 19:58:05
Postat av: Gubben o Gumman

JB Doe : Det kallas nog "andra generationens DNA tester",det stora problemmet i Sveriges dinga värld

är ju att åklagaren skall bevisa att DNA och gärningsmannen varit på samma plat vid tidpunkten för brottet,funkar inte det kan "Sillen" tex hävda att det är planterat DNA,stackars åklagare.

2010-10-12 @ 20:02:37
Postat av: AWSvensson

Nu är jungfrutalet avklarat för Johnny Skalin, det viktigaste var inte vad denne Sverigedemokrat sa utan de övrigas lovsång till en okontrollerad invandring och ett bidragsfrosseri utan dess like. Ta man detta som utgångspunkt inför de kommande debatterna så har man ett gott utgångsläge. Lögnerna finns där en gång för alla. Är enig med GoG , så nu är det bara att tuta och köra.

2010-10-12 @ 20:05:57
Postat av: andreas

"Stoppa invandringen för turkar och araber till Tyskland"

Uttalandet kommer INTE från någon rasistisk, nazistisk organisation utan från den tyske CSU ordföranden, likaledes bayriske regeringschefen Horst Seehofer. ( CSU är ett regeringsparti i Tyskland). I en intervju med tidskriften "Focus" kritiserar Seehofer arabernas bristande anpassningsvilja till det tyska samhället. Han kräver ett invandringsstopp för alla personer som vägra att intigrera sig i det tyska samhället.

källa: http://www.focus.de/politik/deutschland/horst-seehofer-kampfansage-an-schmarotzer-und-zuwanderer_aid_560515.htmlSeehofer får uppbackning av förbundskanzler Angela Merkel.

Källa:http://www.focus.de/politik/deutschland/streit-ueber-zuwanderung-merkel-staerkt-seehofer_aid_561107.htmlJag skulle rekommendera dig Thoralf att du motionerar om samma sak i riksdagen.

Det är kotymt inom den västerländska kulturkretsen att man ska ta seden dit man kommer.Det svenska folket har rätt att kräva att invandrarna anpassar sig till det svenska samhällets seder och bruk och iaktar och följer svenska lagar och förordningar! Det ska och får aldrig bli tvärtom !2010-10-12 @ 20:12:07
Postat av: Lotta

OT/ Borde inte lagkaptenen i det svenska landslaget i fotboll sjunga med i den svenska nationalsången? Såg att några flera spelare inte sjöng med men lagkaptenen borde föregå ned gott exempel. Hur svensk känner dig egentligen Zlatan?

2010-10-12 @ 20:35:43
Postat av: Stora Småland

Zlatan är en diva !!Han har tjänat pengarna för lätt , kuta efter en boll är inget arbete .

2010-10-12 @ 21:04:44
Postat av: Sigge

Stora Småland: Är du emot marknadsekonomi?

2010-10-12 @ 21:26:17
Postat av: Sigge

Stora Småland: Vad jag menar är att uppenbarligen intresserar detta bollkutande en och annan människa vilket gör att de bästa spelarna också har de högsta lönerna, inget märkligt alls egentligen.

2010-10-12 @ 21:30:42
Postat av: LN

"Vinden har ändrat riktning", skriver idag Baron Bodissey på 'Gates of Vienna'. "Sedan den historiska händelsen då Geert Wilders höll sitt tal i Berlin, har jag känt vinden i ryggen i synnerhet vad Europa anbelangar. Nya tecken på förändring i nyhetsrapporteringen dyker upp varje dag, i synnerhet i Tyskland och i Nederländerna."

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/10/islam-or-freedom.htmlSå blir inte (aldrig?) fallet här. Tyvärr gjorde Skalin en tämligen slät figur. Det är en situationsskildring men ingen ursäkt att hans roll var ytterst svår och att han blev nästan oanständigt hårt ansatt. Inget fel på hans manus, även om detta inte upplevdes som direkt färskt, men, att i en sådan historisk situation som hans, den 12 okt 2010 klockan 15, kan man inte tillåta sig att stå i Riksdagens talarstol och försöka svälja ner tungan. Han hade haft 3 veckor på sig att förbereda sitt jungfrutal, som inte skulle gälla att framkalla jubel på en partikongress utan borde avse att rucka litet liv i en sömnambul och i realiteten grundlöst SD-antagonistisk befolkning. Har man 55.00 i lön, har man en roll som för tanken till Enoch Powell och även, utan någon som helst annan jämförelse än den oratoriska, Winston Churchill, M.L. King eller A. Hitler och har 350.000 röstandes förtroende i ryggen, gäller det att kunna leverera. Vissa har talets gåva, andra därtill nödda, får försöka förvärva förmågan. Även ambitiösa självstudier kan ge gott resultat. Förr i världen kunde man t.ex. helt på eget bevåg ta studenen som privatist. Googla 'Henning Sjöström' och 'the Art of Public Speaking'. Glöm framför allt inte att ingenting är gratis, även om makteliten sedan Gustav Möller var socialminister, har inbillat en godtrogen befolkning att det bara är att gapa och svälja.

- - - - -

"Varje förslösad krona är en stöld från folket", lyder ett känt citat av den legendariske socialministern Gustav Möller.

2010-10-12 @ 21:40:43
Postat av: Info

ZLATAN VANN ÖVER HOLLAND!Sveriges och världens bästa fotbollsspelare genom tiderna, Zlatan, har som bekant sedan många år haft en egen internetsida bl.a. på Svenska Dagbladet. Zlatan är oförliknelig - eftersom han inte är svensk.Just nu slog den fantastiske svensken Holland lätt som en plätt. Zlatan förlorade nämligen. Med bara 1-4.Radioons exalterade kommentatorer lyckades notera, att svensken Zlatan rörde bollen vid ett tilldälle i nästan två tiondels sekunder.Hurra för storsegern för Zlatan!. 1-4 mot Holland.2010-10-12 @ 22:31:15
Postat av: Anonym

Lyssnade på den del av udgetdebatten som sändes i P1 idag. Hörde bl.a Östros replik till Skalin. Och har följande kommentar:Östros argumentation gick ut på, ungefär, att: Ett svenskt barn kostar ca 1 miljon att uppfostra, i kostnad för mödravård, sjukvård, barnomsorg och skola. Vilket är ungefär vad en invandrare kostar. Men ingen pläderar för att vi ska sluta skaffa barn pga av detta. Ergo; invandring kostar, men är en investering i framtiden.Min anm: För det första kostar nog ett barn ca 2 miljoner under sina första 20 levnadsår, i indirekta (=skattefinaniserade tjänster) kostnader. En invandrare har som median 7 år i landet innan de får jobb, till en kostnad om 2,1 miljoner/person i försörjningsstöd. (Kostnad från Maria Leissner rapport om romer)Men här jämförs äpplen och päron. Eller snarare indirekta kostnader med direkta. För ett svenskat barn försörjs av sina föräldrar, med skattade pengar. Mat, husrum, kläder, cykel, TV-spel, dator, skor mm betalas INTE av staten. (Det är rätt ovanligt att svenskar lämnar in sina nyfödda spädbarn på socialkontoret.) Korrekt jämförelse är istället; Direkta kostnader: svenskt barn 216 000 (barnbidrag), invandrare 2,1 miljoner. Indirekt kostnad: svenskt barn ca 2 miljoner, invandrare ? (sjukvård, medicin, tandvård, SFI, utbildning allmänt, riktade åtgätder, mm)Dessutom tillkommer en sak till: Även föräldrar betalar skatt, också då barnen är små. Räknar man på ca 100 000/person i skatt, så betalar en förälder in 2 miljoner under barnets uppväxt. Plus att han/hon förmodligen betalat skatt redan innan barner kom. Samt att barnet har fyra mor- och farföräldrar, som också betalar, och har betalat skatt. I realiteten kostar alltså ett svenskt barn ingenting, familjen betalar för dess indirekta kostnad via skattesedeln. I invandrarens fall går denna solidaritetens kedjereaktion åt andra hållet: Hustru, barn, och föräldrar tas in som anhöriga och måste också försörjas via skattemedel.Detta måste Östbring vara medveten om, framförallt den senare delen. Han försöker alltså medvetet att blanda bort korten. Jag har alltid ansett honom för att vara en ärlig politiker. Torr och tråkig, ja, men ärlig. Att han tar till en så pass ohederlig argumentation gör mig djupt besviken.

2010-10-12 @ 22:51:56
Postat av: Robin Shadowes

Hoppas Thoralf förvarnar oss här dagen innan så vi inte missar när han går upp i talarstolen.

2010-10-12 @ 23:40:54
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: HenrikP.

Stort grattis på födelsedagen, Thoralf!

2010-10-13 @ 01:06:43
Postat av: Nalle i Växjö

Här är förklaringen till hur regeringen vill öka sysselsättningen, och som passar bra efter gårdagens debatt i RiksdagenInlägget lånat från tidningen Östran, angående "gästerna" på campingplatserna på Öland.Många lever på flyktingar

Flyktingindustrin omsätter otroligt många miljarder. Researrangörer och bussbolag i bl. a Serbien, anställda på migrationsverket, campingägare, socialarbetare, advokater etc etc. Svenska skattebetalare betalar utan att protestera. Det är en fantastiskt lönande verksamhet som dessutom ökar BNP. Det lilla landet Sverige med endast 0,14% av jordens befolkning är verkligen goda och generösa.Men land efter land stänger sin flyktingmottagning och snart verkar bara Sverige vara öppet. Det finns ca 20 miljoner flyktingar i världen och det skulle inte förvåna mig om minst 5 miljoner har spetsat in sig på det fantastiska landet Sverige.

Skrivet av: Erika den 12 oktober 2010 08:15 i tidningen Östra i Kalmar

2010-10-13 @ 06:38:21
URL: http://htt
Postat av: Ludvig

Ja äntligen en människa med civilkurage, som vågar skriva sanningen i detta förljugna land, som det blivit. Dag Sandahl har också för några dagar sedan vågat samma sak på sin blogg i Östran.

2010-10-13 @ 06:53:36
Postat av: AWSvensson

Om man ser ett land som en familj så kostar inte barnen familjen något beroende på att de är en del av familjen.En som kommer från ett annat land och skall försörjas blir en kostnad för familjen.

Om grannens ungar ska ha mat husrum och leksaker på din bekostnad så nog ser du det som en kostnad.

2010-10-13 @ 08:56:11
Postat av: Kalle

Merit Wager skriver mycket intressant om socialbidrag och burka på sin blogg. Hon skriver så här i ingressen:

""Eftersom niqab och burka inte krävs inom islam - vilket framhölls av flera islamska lärde i Uppdrag granskning i SVT1 den 6 oktober – kan man undra varför Sverige inte gör som Danmark och anser att kvinnor som bär dessa plagg inte står till arbetsmarknadens förfogande och därmed inte är berättigade till socialbidrag?"" Skrev Merit Wager.En mycket intressant tanke som inte ens har föresvävat svenska politiker. Med den inställningen de hade under budgetdebatten igår med Skagerlind om invandring så är det nog bra för de sju systerpartierna med lite andra influenser. Alldeles förträffligt att SD kommer in och rör om i maktens grytor.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det är ju här vi har problemet:

Boljevikerna som infiltrerat hela samhälls apparaten.

Dom vill inte ha nationalstater,sedan går man via godhetsargumtet el allas lika värde i hjärntvätten.

Till råga på allt jävla elände så har man förmodligen ingen aning om varför när det väl kommer

till kritan.Så länge inte större skaror inser det får vi ingen förändring,SD har ju bestämmt att man skall förhandla ,och då få något tillbaka,regelrätta käftsmällar är inte aktuella ,och snart är möjligheten borta, eftersom MP skall hoppa i säng med Reinfeldt.S kommer att göra upp med M i Afganistanfrågan.

Man är livrädd att kostnaden för den förda politiken

skall avslöjas både i journalistkretsar samt politker kretsar,man riskerar sina feta plånböcker.Går man ett steg längre i tankeverksamheten så kommer säkert dessa kostnader fram via SD:s försorg .Två frågor uppstår då enligt oss :-Hur många får ta del av det eller är mentalt motagliga för informationen 10-15% i bästa fall?-Kan gemene man skilja på en miljon och en miljard?

Svenska folket aviker för mycket mot övriga Europa.

Landets själ och nationalkänsla är bortvättad.Visst kan man stå och säga att man är stolt över att

vara svenk,problemet är bara att hela Europa tycker vi är helidioter.Förtalet av SD fortsätter SVT glorifierar multikulti

Senast idag när man meddelar att välfärdsnattare startar mera företag än inhemskt födda.Sverige har brist på utbildad personal inte en kvarters butik el pizzeria i varje kvarter.

Dessutom snart stadsfinasierad läs Svenne Banan.

Senast idag framfört önskemål i dumdum tv.Fylla på med outbildad arbetskraft när man behöver utbildad är ju att bränna ljuset i båda ändar. Export inkomster uteblir, det är dom vi lever på.

Inte Boljevikernas ofantliga sektor el Ahmeds Allivs/pizzabutik.Sitta och babbla om höger el vänster el

blåsa i vuvuzelor ,när man inte ens förstår grunden

för ett lands existens?Frågar man 94.3% om Sverige skall vara en nationalstat skriker alla jaaaaaaa.Socialförsäkringen samt kommunernas socialbudget

dräneras på pengar,av icke premieinbetalare.Hur många svenskar känner till att man kan komma direkt till det svenska pensionssystemet.

Är detta inte politiskt sinnessjukt vad är då det.Detta är det bästa beviset på propagandans framgång.

Avundsjukan är helt otrolig i landet har grannen en ny bil så är det en mindre katastrof.Att Svenne banan försörjer hundratusentals importerade socialfall el förtidspensionärer.

Går liksom inte hem riktigt.Fråga 10 svenskar vad en nettokostnad är så säger

5 stycken: Jag vet inte matte var inte min bästa sida i skolan.Sverige är i ett skriande behov av komvux matte

för runt 94.3 % av befolkningen,"Dhimismatte"

Svenne Banan klarar i dom flesta fallen av sin egen ekonomi tills skattetrollet äter upp den helt.Att vara en del av Sverige långsiktigt är det få

som är kapabla att vara tyvärr.Katastrofen närmar sej medans Svenne Banna glatt viftar med sin bingolott på "Titanics" soldäck.Som man bäddar får man ha det på hemmet, det är iallafall demokratiskt automatiskt.2010-10-13 @ 12:06:10
Postat av: AWSvensson

Ja som sagt nu basunerade man ut att invandrare var mycket bättre på att starta och driva företag. Hur dessa företag går , om man kan leva på det eller om det handlar om starta eget bidrag och svarta pengar framgår inte. Eller som man läste i tidningen en gång , släkten jobbade gratis hos dem , vad släkten levde på orkade man inte fråga. Man lånar pengar av släktingar, är de också ett resultat av starta eget bidrag och svarta pengar. Försök starta ett företag som svensk med den motiveringen, skattefogden kommer att hårdbevaka dig.

Om det 200000 jobb genererade av invandrares företag, hur många är det som motvikt som levt och kommer att leva på försöjningstöd inkl äldreförsöjningsstöd. Något vi får gissa oss till.

2010-10-13 @ 12:31:11
Postat av: Ronny

Trollhättan bör vara ett exempel på en genomsnittstad i Sverige, och dessa siffror talar väl för sig själva!? Enligt SCB:s siffror

2008 – 74,7 miljoner kronor, till utlandsfödda socialbidragstagare har 57,9 miljoner betalats ut.

2009 – 84,9 miljoner kronor, till utlandsfödda socialbidragstagare har 62,8 miljoner betalats ut.2010-10-13 @ 13:08:47
Postat av: LN

Klockan 20 ikväll.

Din e-post, din inloggning på Thoralfs blogg eller Facebook, dina bilder och inte minst dina kontokortsuppgifter. Allt ligger lättillgängligt i din dator - om du använder ett trådlöst nätverk.

http://svt.se/2.143792/1.2188956/tradlosa_natverk_oppnar_din_dator_for_kriminella?

2010-10-13 @ 13:29:29
Postat av: Riffi

Jag håller med LN. Ledsen idag.

2010-10-13 @ 13:36:46
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det går säkert att skjuta detta i sank med fakta problemet är ju av Svenne Banan

ser inslaget el läser första artikeln.För att sedan tro blint på det en del ramlar till och med in här och säger : Se där en våldtäkare var svensk,en annan kille skrev att han jobbade med dessa personer, hälften var svenska lika många jippiesvenskar ljuger BRŨdå ?narturligtvis inte el?Detta var ju en planterad kommentar utan verklighetsgrund,hur många var det som sa:

Det var precis samma sak som dom sa på

tv då är det sant.

Svensken är utan konkurrens världens mest el näst mest lättlurade folk.I Frankrike är miljoner ute och demonstrar mot att

pensionsåldern skall höjas till hela 62 år.I Sverige skall den vara 69år visst frivilligt till

att börja med sedan då,hur länge skall Svenne gå på att Sverige är världens bästa land?Inte en enda fråga om vart pengarna går i Sverige.

En åldrabde befolkning skall försörjas av socialbidragsberoende invandrare på ålderns höst.

50% är varaktigt bidragsberoende hela livet här.Dom andra ihop med Svenne kan se fram emot att jobba till 69 år medans invandringen ökar för den behövs förlåt exakt var då,vilken sektor i Dverige skriker efter 10000 tals analfabeter tex.Tomas Östros är så korkad så att förstår inte att för varje jobb en invandrare tar blir en svensk utan,i tex kategorin dåligt utbildade småsvennar

och givetvis små Ahmed.

2010-10-13 @ 13:57:23
Postat av: Kalle

De flesta invandrare som driver företag driver rasaurangföretag. Nu skall restaurangmomsen sänkas inom snar framtid.Förtäckt invandrarbidrag i företagandets skattedjungel???På radion häromdagen sade en invandrare i resturangbranschen att hon blev svensk medborgare bara för att kunna rösta på rätt parti som vill sänka resturangmomsen. Hon skrattade och tänkte på klirret i plånboken. Reportern trodde inte att han hörde rätt utan frågade en gång till. Fick svaret igen. Det var därför jag blev svensk medborgare...Först kommer invandrarna hit. Sedan försörjer vi dem via socialbidrag. Sedan kräver de att deras invandrargetton skall skattsänkas. Dessutom begär de att momsen skall sänkas. De vill inte betala skatt. En skatt som vi svenskar har betalat för att stjälas av politikerna till invandring.Sänk momsen för allt företagande oavsett vilken bransch istället.Håll en tumme för SD i Riksdagen.2010-10-13 @ 14:03:15
Postat av: joffe

X i taket !Ulf Nilssons expressenkrönika av den 5.10.10 som tidigare varit refuserad och obefintlig i hans krönikekolumn är plötsligen återbördad på listan!Göta Petter! Det är mycket sällsynt man möts av positiva uppgifter när man surfar in på Svenska dags och kvällsdrakar...

2010-10-13 @ 14:26:00
Postat av: LN

Nej, Gubben o Gumman, jag hade inte bytt med Johny Skalin igår. Inte ens under pistolhat hade jag bestigit nämnda talarstol.

Frågan är fel ställd.Låt mig exemplifiera en 'fel ställd fråga' med ett oschysst parallellexempel. Om min fru på ett renomerat(?) svenskt sjukhus skulle opereras av en nutida Olivecrona, och denne visade sig ha skägg, ett konstigt märke i pannan, vara utbildad i Ramalla och ha fått svensk legitimation efter en 3-månaders tillvänjningskurs.

Skulle jag då hellre ha opererat själv?Vill samtidigt passa på att komplimentera G&G för deras utomordentligt klara och realistiska samhällssyn,som nästan är kongruent med min egen.

En korrekt ställd fråga lyder: Finns det något hopp?

2010-10-13 @ 14:34:22
Postat av: Måns

I budgetdebatten så visade PK-politikerna upp en tomhänthet i argument, det var ren nöd och politikerna drog till med vad som helst för att försvara sin ansvarslösa invandringspolitik.En gjorde jämförelsen med USA. USA hade ju tagit emot miljoner som skapat välstånd., alltså är massinvandring lönsam, var slutsatsen.Men USA

1) Tog inte emot analfabeter. Redan i hamnen kollade man upp att invandrarna kunde läsa.2) USA tog inte emot medellösa. Man skulle kunna visa upp att man hade pengar eller ett intyg på att någon garanterade ens försörjning.3) Folk som var sjuka kom inte in i USA. Det var strikta hälsokontroller4) USA tog inte emot folk utan pass. Bara de som kunde styrka identitet och VANDEL tog emot.De fattiga från Sverige hade alltså pengar med sig, de försörjde sig själva och levde inte på staten. De lärde sig språket och byggde upp USA.Dessutom var USA i behov av ARBETSKRAFT.

2010-10-13 @ 14:57:32
Postat av: LN

»»»ARBETSKRAFTSBRIST«««Stor brist på tolkar inom Domstolsväsendet,

meddelade idag statsradions P1.

2010-10-13 @ 15:57:17
Postat av: Honza af Bohemia

Hejsan, jag föreslår att man utreder var går gränsen för sk. svensk demokrati och hur mycket socialistdemagogi skall den beröra!

SD behövs, då de vågar utmana etablisemangs egoistiska idioti.

2010-11-17 @ 11:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0