SD FRAMÅT TILL 6,4 PROCENT

Trots mediadrevet mot SD efter valet där vi utsatts för diverse osakliga artiklar, inte minst från Expressens medarbetare, så går SD framåt i senaste Sifo-mätningen. SD får 6,4 procent!.

Detta bekräftar min egen tes att vi inte behöver göra "hårda" utspel i olika frågor utan istället lugnt och sakligt och med sunt bondförnuft ta ställning i de frågor som kommer att aktualliseras i riksdagen och i utskotten. Vi har fyra år på oss att profilera oss i våra profilfrågor.

De "etablerade" partierna kommer sätta snavben på sig själva i sin iver över att ta avstånd från SD i de kommande sakfrågorna.

Lördagsintevjun med Erik Ullenhag är ett sådant exempel. Erik Ullenhag fick uppenbara problem vid upprepade tillfällen under intervjun då han framförde PK-linjen som inte överensstämmer med sunt bondförnuft.

Att SD går fram med 0,7 procent i förhållande till valresultatet kommenteras knappast i artiklarna. Gissningsvis har detta chockat skribenterna som säkert hoppats på ett "ras" för SD efter uttåget ut Storkyrkan.

SvD, Expressen

Kommentarer
Postat av: Lotta

Mycket glädjande siffror trots hatdreven i media och hos övriga partier. Jag tror att de etablerade partierna kommer jobba stenhårt för att plocka hit så många "flyktingar" de bara hinner för att visa att man minsann inte går SD:s ärende. Ingen har väl kunnat undgå alla "flyktingar som formligen väller över gränserna nu och placeras på bl a campingplatser. De ensamkommande småttingarna tycks också öka. Förhoppningsvis kommer detta straffa sig vid nästa val för inte är väl svensken dummare än att han måste reagera på detta?

2010-10-17 @ 10:48:36
Postat av: nesse

Det är nog klokast att använda sunt bondförstånd. På det kommer man långt. Hårda ord och konfrontation tillhör knappast svenskens lynne. BBC publicerar en nyhet där Agneta Merkel (!) sågar det mulikulturella exprimentet!! Det kan väl närmast liknas med en världsnyhet, men pravdaredaktionerna runt om i Sverige tycks sova.

2010-10-17 @ 10:50:30
Postat av: Funtaren

Jag tror/hoppas dock att ni inte har fyra år på er att profilera er. Låt oss hoppas på ett nyval om något år.

2010-10-17 @ 11:22:59
Postat av: Sven Duva

Observera att 6.4% i dagens SIFO bör ställas mot förra SIFO-mätningen på 3.8%(?) och inte mot valresultatet.Vore det val idag skulle det bli fler mandat. SD:s bästa valarbeteare, de mångkriminella, slutar inte kampanja bara för att valet är över för den här gången.

2010-10-17 @ 11:34:26
Postat av: Måns

Den vansinniga invandringspolitiken kommer att fortsätta till dess att m och s förlorat tillräckligt med väljare till SD. Först då kommer tillnyktringen.

I alla fall noterar SD all-time-high hos Sifo nu idag. Av mätningen framgår även att alliansen brottas med problem, närmare bestämt kannibalism

Så länge som Reinfeldt kan kalasa på sina partners så är moderaterna glada - Men sen? - Sen när SD börjar att knapra på moderaterna?

2010-10-17 @ 11:49:34
Postat av: Stefan

SD har Fredrik Reinfeldt att tacka för framgångarna. Som en förvirrad jättebebis slänger sig vår statsminister med pinsamheter som skulle lett till föräldrasamtal om de utförts av ett barn i grundskolan.

2010-10-17 @ 11:51:14
Postat av: Info

SVERIGES RADIOS NYHETSSÄNDNINGAR ÄR LIKA OKLARAi sin redovisning av SIFO-mätningen. Först räknar man upp alla partier som backat i förhållande till valresultatet. Så nämnar man ett parti, som tvärtom gått framåt, nämligen Nya Moderaterna. På slutet tilläggs som hastigast något om att "också Sverigedemokraterna har ökat något". Inget procenttal nämns.En annan oklarhet diskuteras just nu på flera ställen på nätet. Vad menade egentligen massinvandringsminister Ullenhag i Ekots lördagsintervju med att alla illegala invandrare skulle ha rätt till "akut och nödvändig vård".Nödvändig vård behöver varenda sjuk människa på hela jordklotet. Är det bara att resa till Sverige, inställa sig på närmsta sjukhus och förklara, att man är i Sverige illegalt samt behöver en sjukhussäng och gratis läkarvård ögonblickligen?Hur har Sd:s riksdagsledamöter tolkat massinvandringsministerns uttalande?

2010-10-17 @ 12:00:32
Postat av: lassekolja

Instämmer både med Dig Thoralf och de kloka kommentatorerna, vill dock komplettera med ytterligare en grupp som "det är synd om", nämligen romerna, vilkas antal som vill bli försörjda i "det öppna Sverige"(Ullenhags favorituttryck)) ökar. Om våra motståndare fortsätter den inslagna (vansinniga) vägen kan det bara gå spikrakt uppåt för SD. Våra motståndare har plöjt ner så mycket prestige i invandringspolitiken att dom inte klarar att ta sig ur galenskaperna. Dom agerar som "kamikasepiloter"(rätt uttryck?), vilket kraftigt gynnar SD.

Om Jimmie Åkesson m.fl. även fortsättningsvis behåller lugnet i debatter kommer svenska folket, om än motvilligt i början, att förstå att det är SD som förmedlar sanningen och verkligheten, till skillnad från "gammelpartierna"! Även bostadsbristen och arbetslösheten, som leder till utanförskap och som "gammelpartierna" hela tiden fyller på, har paradoxalt åtminstone det goda med sig att det gynnar SD.

2010-10-17 @ 12:12:57
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Wino

Trots att den mediala och politiska eliten verkar göra allt för att sprattla emot där de sitter i sina elfenbenstorn, så är det ändå bara en tidsfråga innan något av de etablerade riksdagspartierna darrar till på manschetten och hoppar på tåget i elfte timmen.När SD passerar 10% i Sifo är KD är sannolikt det parti som först kastar in handduken och gör ett utspel om att det kanske, kanske, är rimligt att myndigheterna ska veta identiteten på de individer och alla deras anhöriga som förväntar sig permanent helpension i Sverige.Sedan kommer ni att få se på en dominoeffekt utan dess like, djupare än så sitter nämligen inte etablissemangets övertygelse om det mångkulturella samhällets välsignelser.

2010-10-17 @ 12:26:08
Postat av: Hulda

Detta är fakta som inte media kan ljuga om. Tyvärr gjorde det så om uttåget ur Storkyrkan.

Det är många politiker och anställda i "invandringsindustrin" som svettas nu.....

2010-10-17 @ 12:33:28
Postat av: OT

Uuslings öde är en sedelärande historia, så också denna historia på närmare håll - Henrich Danckwardt, "...Fastän kommendanten kunde ställa upp 400 man mot fiendens 500 kapitulerade han...": http://sv.wikipedia.org/wiki/Henrich_Danckwardt

2010-10-17 @ 12:42:03
Postat av: Cavatus

Härligt med opinionssiffrorna! Ullenhag ser ut som ett blöjbarn som lärt sig rapa de nödvändiga flosklerna. Han har inte mött verkligheten ännu och tillåter sig att tro på det han säger. Komedi!Läs dagens Julia Caesarkrönika på Snaphanen som just tar upp denna floskelmani. Hon slaktar dem en efter en med fakta och exempel.

2010-10-17 @ 12:43:15
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/
Postat av: MAtte

Detta absolut toppresultat i Sifo, 0.6 procent över tidigare all-time-high.Det kan vara "en turgrej", som att få två sexor i Yatzy..., men är det en sådan missvisande slump är absolut botten också hela 5 procent!Man kan även notera att Demoskops 3.4 var från ett institut som har gett SD lägst siffror och på ett s a s varierande osäkert sätt. 2.1 procent i maj i år t ex, då andra institut visade 5.5 procent.Men man får inte grotta ner sig i siffror. Nästan alla förändringar i opinionsundersökningar är "tärningskast". Men nu ökade iofs SD från 3.8 procent i september med 2.6 procent till 6.4 procent. En statistiskt säkerställd ökning, värd att njuta.

2010-10-17 @ 13:21:59
Postat av: alf

Om vi kunde få bort det förargliga kommatecknet mellan 6an och 4an till nästa val skulle det bli ett behagligare klimat, på många sätt, i Sverige.

2010-10-17 @ 13:52:51
Postat av: nesse

Angela(inget annat)Merkels desavourering av multikulti-ideologin, är nästan lika stor nyhet som när Gorby i slutet av 80 -talet insåg kommunismens sammanbrott.

2010-10-17 @ 13:56:18
Postat av: MW

Notera att opinionsundersökningar systematiskt underskattar SD. SD fick 4,6% i vallokalsundersökningen, men 5,7% i valet. 6,4% i en opinionsundersökning motsvarar därför kanske 7,5%.

2010-10-17 @ 14:02:29
Postat av: Kalle

Länk till BBC och Angela Merkels uttalande om att det Tyska multikultisamhället har misslyckats. Länken är på engelska.

Postat av: kalle

Jag bor i "invandraghetto" och alla vet jag är SDáre. aldrig har så många invandrare hyllat mig som nu. många kommer fram och är nyfikna på vad jag tycker och tänker. aldrig har någon varit otrevlig eller hotfull. de gillar vad Åkesson säger i tv.men däremot så är Svenskar "som kommit upp sig lite" djäv-ligt svinaktiga .nu förstår Jag varför invandrare som är förbanade på "Svennarna och Sverige" har blivit utsatta för.men varför vill PK-makteliten ha massinvandringspolitik när invandrarna själva INTE vill ha? kanske är det lönedumpning när allt fler tvingas vara beroende av bidrag och lyda en svinig arbetgivare? skall vi bli lika fattiga som arbetarna i Indien,Pakistan eller vad f-n håller 7 klövern på med? i en global Värld som nu råder kommer Sverige bli ett fattighus med 7 klöverns galna politik. hoppas SD hjälper det sovande fotfolket.

Svenskarna kan liknas med grodan som kokas i vatten, den märker inget förän det är försent.senaste åtgärden MOT befolkningen är nya lagen om läkares ansvar. om en medborgare blir sjuk och inte är samhällsekonomisk lönsam längre. kan nu läkare besluta om pallitivvård utan att riskera bli prickad. detta är etnisk rensning med smygmetoder. det blir inget religionskrig här som ex eritrea. Det blir nya lagar som stegvis försämrar vilkoren för etniska svenskarna, för icke Muslimer. f-n dom listiga som köpt Sverige.

2010-10-17 @ 14:19:19
Postat av: Kalle nr 2

finns det uppgifter på om nån har begärt sjukhusvård som "papperslös"? hur går det till rent praktiskt, ringa och boka en tid och när de frågar om personnummer så säger patienten nä jag är papperslös!

eller vid akuten, vad har Ni för persnr-"no, no I am paperless" och vid ronden efter 2 veckors inläggning. fortfarande papperslös, i tjournalen patienten "någon" har ...det / klövern bedriver är falsk hjälpsamhet. de räknar kallt med att ingen illegal är så korkad att de går till tandläkare och sjukvårdhus. så då är det lätt att lova gratis sjukvård.

skulle vara intressant om det såldes sjukvårdsresor till Sverige och det kommer busslaster med patienter samtidigt.!

2010-10-17 @ 14:52:02
Postat av: lassekolja

GRATTIS till oss SD-are!!! Relaterat till valresultatet 5,7% är 6,4% en ökning med 12,3%. Om man däremot jämför med förra SIFO-mätningen är 6,4% en ökning med hela 60% från 4,0% i september, det säger en hel del och med Ullenhags "öppna Sverige" och "gräddfil för medborgarskap" kan SD på lite sikt bli hur stort som helst! Vänta bara tills alla nödvändiga välfärdsbesparingar (trots världens högsta skatter) börjar kännas inpå bara väljarskinnet, då kan det bli riktigt intressant.

2010-10-17 @ 15:13:08
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: kalle2

När Ullenhagen gör nån papperslös madamm med barn,och inte vill kännas vid sitt faderskap. kommer barnet då bli andra generations papperslös? eller blir mamman plötsligt legal, när barnet föds?relevanta frågor som uppstår av en galen 7 klöverpolitik!

man kan ju höra på nyheterna ibland att gravida kvinnor utan att identitet gör att finna, hittas döda i stockholms området. så filmen "lilja for ever" är nog en verklighetsskildring av 7 klöverns politiker.

det var ju mångkulturkramare bland socialdemokrathöjdare i fackföringarna som polisen haffade i en av fackets lyxlägenheter när de köpt sex av illegala från malmskillnadsgatan.

http://www.svenskamord.se/index.php?topic=4859.0

2010-10-17 @ 15:15:01
Postat av: oveg

Synd bara att Merkels kalldusch för mångkulturivrarna inte kom för en månad sen.

2010-10-17 @ 16:04:49
Postat av: LN

FRAMTIDEN ÄR NÄRASVT2 17/10 18.00-18.50 Koranen

Koranen har blivit världens mest inflytelserika ideologiska text. Vad står i Koranen och hur påverkar den människorna som tror att texten är Guds ord?

Del 2 av 2. Textat sid. 299 4:3-format

- - - -Enligt Islam har ALL religiös kunskap redan givits och finns i Koranen - som är planetens främsta

instrument för att förlama och fjättra ett expansivt mänskligt sinne. För en mohammedan krävs

således ingen annan kunskap för och om detta liv, än den goja som finns i Koranen. I huvudsak är också all icke-religiös kunskap ett förmätet intrång i Allahs 'heliga provinsen av ren vilja'. Det är därför att figurativ konst är förbjuden - absolut inga avbildningar av Profeten - inga

avbildningar av personer överhuvudtaget, eftersom sådant skulle inkräkta på Allahs kreativitet och, för att citera Mohammad, utgöra inget annat än ett utslag av mänsklig hybris.Allah är en irrationalistisk gudom, vilket innebär att muhammedaner som en följd av denna uppfattning har ett dogmatisk förakt för vetenskaplighet. För Allah är vetenskap en styggelse. Anlita därför aldrig en till Sverige immigrerad mohammedansk läkare! För Allah, men kanske inte för alla mohammedaner, är jorden fortfarande platt.Allah är den absoluta despoten, som kräver och åter kräver, men som på intet vis är skyldig att bry sig om mänskligheten. Det finns inget förbund med Allah, ingen återlösning i kärlek. Han är en apoteos av oförutsägbarhet som är omöjlig att greppas av människor, vilka bara skall buga och buga och slå pannan i golvet, och lyda utan att fråga, i rädsla för evig helvetisk pina för att inte ha krupit tillräckligt för detta stupida himlaåbäke av outgrundlighet.Allah är en styggelse! Allah är det största svin som mänsklig föreställningsförmåga och fanatisk fantasi har lyckats skapa, i gärning fullt jämförbar med verklighetens herrar Eichmann, Höss et consortes.Tveka därför inte, spola Allah redan nu och börja aktivt bekämpa mohammedanismen, innan du, om du förblir passiv, i "övermorgon" med svärdet tvingas till underkastelse.

2010-10-17 @ 16:19:59
Postat av: MartinA

Ni kommer aldrig rasa på grund av medias taskspeleri, det kan ni bara ordna själva.Vi som har tagit steget från sjuklövern till SD blir ju bara förolämpade av medias kampanjer och ännu hårdare SD anhängare.

2010-10-17 @ 16:23:39
Postat av: Gubben o Gumman

För att lägga lite sirap i hallelujakören så har

Sifo bara redovisat korrekta siffror, innan valet

var detta skämt, en del i propaganda apparaten.

Tänk vad glömskan slår till snabbt hehe.

Sparka KGB agenten som leder Sifo.Jamen ökningen då,tja den är ,om den ställs mot valresultatet putteliten ,sedan är det ju postitivt.Fast vi tror att om det är en ökning ,så är det dom

som glatt deltar i debatten på "SD" bloggar,

för att sedan gå och rösta på M.

Som nu återigen svarar SD när Sifo ringer.Samma princip som i Eu valet, SD var så djävla bra ,så att man röstade på Piratpartiet.Sverigedemokraterna kommer att göra ett kanonval.

Det som kommer att kallas "ketchupseffektsvalet"

Sannolikt 2022,ett antal mördade våldtagna kvinnor

till,några av misstag träffade vid dom dagliga

OK Corallsen,eller några några frivilligt självdelande människor via sprängämnen.Detta kryddat med ca 100000-150000 av "Europas" olycksfåglar på plats, som går loss i statusstegen

på egen hand,är nog en förrutsättning.Svenskarna är så hjärntvättade, att multikulti är

kanon,ser ni några artiklar tex om Angela Merkels

sågning av multikultin i Tyskland?-Dels har vi vår eminenta kommunistiska journalistkår,som bedriver egen schizofren ideologi

fristående men penninggivande, den så kallade

"Explorerklubben","vi ljuger så det suger för att

inte förlora "nappflaskan".-Sedan har vi ett stort antal 40-talister med ladorna fulla,varför skall dom engagera sej?-Dessa kan dessutom ordna tex bostadsrätter till

sina barna och barnbarn, dom sitter ju med rätteavdragen och reavinsterna på sina konton.-Snacka om klasskilnader om 10-15 år.

Kompletterat med egna segregerade Islamt drivna

bostadsområden.-Dessa 40-talister suger gärna i sej budskapet om

att SD är ett nazistparti, så kan dom lägga S el M

röster i valurnan med rent samvete.

Dessas enda mål är sista pusselbiten så hög

folkpension som möjligt vid sidan om allt annat.- SD har sannolikt sina typiska väljare på ungdomsidan i S kretsar utan feta konton,vilka

sannolikt för en intern el öppen strid med sej själva el föräldrarna om att lägga sina röster på SD

Det är dessa som drabbats hårdast av svensk jippiepolitik.-Socialdemokraterna har ju svårt att rekrytera ungdomar,det är inget arbetarparti längre,utan

ett gäng välmående 40-talister.Skulle denna teori stämma växer SD med 2-3% varje val ungeför,förlorade samt tillkomna missnöjesröster

tar förmodligen ut varandra.1-2% går att "fiska in" på på käppar i hjulet för

Reinfeldt tex.(missnöjesröstarna kommer springande)1-2% går att fiska in ytterligare om man satsar

mycket av partistödet på samhällsinfo annonser tv

osv, något år innan valet i ökande takt.-Det är minst 3-4 val innan SD på egen hand kan påverkan först skall sossarna gå ihop med Moderaterna i alla omröstningar osv.-Det som kan speeda upp det hela är ett par tre självmordsbombare......mördade/våldtagna kvinnor el överfulla fängelser väcker inte den svårt sjuke Svenne,inte heller nerknarkade ungdomar eller mord på öppen gata.Hur man än vänder det så består Sverige av dels

en stor grupp pensionärer en stor grupp 40-talister

en stor grupp jipiesvenskar,på slutampen den

blandade gruppen 20-40 år som siter i multkultskiten5 grupper totalt,varav den sista är delad samt

åldersberoende för SD,där "skitenhjelms" barn är

ganska svåra för SD att "komma åt"`.

Partiet går fram kraftigt i skolorna i gruppen 18-25

Denna grupp kan inte själva snabblyfta SD i valen.Således har SD:s första 20 riksdagsledamöter ett

tufft jobb franför sej med en massa strategiska beslut att fatta en del blir bra andra dåliga.Det bästa av allt är dels att Sveriges tillfrisknade startade 2010,och att Gubben o Gumman

ibland har fel bra va,"annalysen är som vamöigt gratis samt kan innhålla både sakfel och saker

som kan diskutteras,det är därför du just läst detta.

2010-10-17 @ 16:38:50
Postat av: WMB

"oveg" skriver: "Synd bara att Merkels kalldusch för mångkulturivrarna inte kom för en månad sen."Det hade inte haft någon betydelse eftersom den stora majoriteten svenska väljare ändå inte hade fått veta något om det. Precis som nu.Från Snaphanen: "Merkels uttalande är TOTALCENSURERAT i svensk media. I motsats till t ex i Norge, Danmark, UK, Frankrike och t o m Australien, där man kan hitta ett flertal artiklar om Merkels sågning av det mångkulturella samhället.Från Snaphanen:

"Googlar man på exempelvis “angela merkel site:.no”, “angela merkel site:.dk” eller “angela merkel site:.uk” får man upp ett antal artiklar om just Merkels uttalande om mångkulturens fiasko. Samma för Frankrike, till och med Australien."

2010-10-17 @ 16:39:07
Postat av: Kalle

Nejdå Angela Merkels uttalande är inte totalcensuretat men näst intill. Aftonbladet har en liten artikel pliktskyldigast på några rader.Jag lade in en länk till BBC om hennes uttalande om det multikulturella samhällets misslyckande i Tyskland. Länken finns ovan i denna länk klockan 14.06. Länken är på engelska och ganska faktaspäckad.

2010-10-17 @ 16:49:17
Postat av: LN

Inom halvtimmen 17.00-17.30 gjordes den 17 oktober 8st identiska sökningar eftert "merkel+multikultur/multiculti" på nätet.Följande resultat erhölls:1. Expressen -- Your search - site:http://www.expressen.se/ merkel+multikultur - did not match any documents.

2. Aftonhoran -- Your search - site:http://www.aftonbladet.se/ merkel+multikultur - did not match any documents.

3. DagensNyheter -- Your search - site:http://www.dn.se/ merkel+multikultur - did not match any documents.

4. Svenska Dagbladet -- Your search - site:www.svd.se/ merkel+multikultur - did not match any documents.5. Politiken DK -- Resultat 1 - 10 av ungefär 455 vid sökning efter

site:http://politiken.dk/ merkel+multikultur. (0.21)

Nr 1: Merkel: Tysk multikultur er slået fejl - Politiken.dk 16. okt 2010 ... Tysklands forbundskansler siger, at indvandrere skal lære at tale flydende tysk.

http://politiken.dk/udland/ECE1086317/merkel-tysk-multikultur-er-slaaet-fejl%3Ftrack%3Deblisterseneste6. Daily Mail UK -- Resultat 1 - 2 av ungefär 6 vid sökning efter site:http://www.dailymail.co.uk/ merkel+multiculture. (0.19 sekunder)

Nr 1: Multiculturalism in Germany has 'utterly failed', claims ...

17 Oct 2010 ... Speaking to a meeting of young members of her Christian Democrats (CDU), Merkel said allowing people of different cultural backgrounds to ...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1321277/Multiculturalism-Germany-utterly-failed-claims-Chancellor-Angela-Merkel.html7. Berlingske Tidende DK -- Resultat 1 - 10 av ungefär 313 vid sökning efter site:http://www.berlingske.dk/ merkel+multikultur. (0.19 sekunder)

Nr 1: Merkel: Tysklands multikultur er helt fejl - Verden

16. okt 2010 ... Tysklands forbundskansler siger, at indvandrere skal udfordres mere og lære at

tale flydende tysk. - Verden.

http://www.berlingske.dk/verden/merkel-tysklands-multikultur-er-helt-fejl8. NY Times -- Resultat 1 - 1 av ungefär 1 vid sökning efter site:http://www.nytimes.com/ merkel+multiculti. (0.12 sekunder)

Nr1: German Politician Makes Anti-Immigrant Remarks - NYTimes.com 11 Oct 2010 ... “Reality has taught us that multi-culti is dead,” he told delegates, ... is the sister party of Mrs. Merkel's Christian Democratic Union. ...

http://www.nytimes.com/2010/10/12/world/europe/12iht-germany.htmlI skitlandet Sverige, med rätta kallat KRETINOSTAN -censurerar pressen denna eminenta nyhet för medborgarna.

2010-10-17 @ 17:54:26
Postat av: Stefan K

Angela Merkels utspel visar att även politiker inser det vi vanliga medborgare insett länge.Reinfeldt, Sahlin, Ohly och de andra i 7-klövern måste ha ett helsicke när de sitter i möten med europeiska makthavare och allt krampaktigare försvarar Sveriges syn på ansvarslös mångkulturpolitik.Island är ett land där mångkulturen fungerar. Kan bero på att de knappt har någon. Någon som känner till något annat land?Erik Ullenhags dröm om att de fattigpensionärer, ensamstående och arbetslösa som själva inte har råd med vård, ska finansiera densamma till människor som inte får vistas i Sverige, kan komma att sänka Alliansen djupt ner, väldigt djupt ner.Funderar ni aldrig över hur Sverige sett ut och fungerat idag, om Luciabeslutet från 1989 fått leva vidare?

2010-10-17 @ 17:58:40
Postat av: Malin R.

Apropå Merkel.Det intressanta är den nyhetsstrypning som gammalmedia gör med nyheter eller uttalanden vilka inte passar.Merkels dödförklaring av multi-kultiprojektet måste ha chockat skribenter på tidningsredaktioner runt om i landet.Tysklands Förbundskansler är just inte vem som helst, men intresselös i Sverige tydligen.Ett mer flagrant exempel på ,den genom tysta överenskommelser ,dirigerade svenska nyhetsförmedlingen, än Merkelstrypningen är svårt att hitta.Informationen styrs och förvrids av samma svenska medier vilka gång på gång talar upphetsat om statsdirigerade medier.Massmedial logik på högsta nivå, men ingenting förvånar längre och dess företrädare skäms inte ens.När brister bubblan?

2010-10-17 @ 19:18:00
Postat av: Rune

"De "etablerade" partierna kommer sätta snavben på sig själva i sin iver över att ta avstånd från SD i de kommande sakfrågorna."

-----------------------

Precis! Ju mer de trampar i klaveret ju mer illa låter det.

Deras enda räddning från och med nu är att övergå till att prata politik och att bedriva politik.

Nu är det slut med smygandet.

2010-10-17 @ 19:19:07
Postat av: Göran Lundqvist- SD Halmstad

Det mångkulturella samhället har misslyckats i hela Europa. Jag är därför förvånad när det talas så tyst om det i Sverige.Senaste utspelet kommer ifrån Tyskland. Angela Merkel kritiserar invandringspolitiken. Horst Seehofer för det bayerska systerpartiet CSU varnade för invandring som drar ner tysklands social system. Jag instämmer i dessa personers uttalande. Som exempel på svenska liknelser vill jag ge romerna som nu anländer i stort antal. Jag vill även peka på illegal invandrare som ges rätt till gratis sjukvård, tandvård och vars barn ges gratis skolgång. Ensamkommande flyktingungdomar som tilldelas generösa vilkor med hög personaltäthet och påkostade boenden. Givetvis tas dessa pengar någonstan ifrån. Alla i Sverige drabbas, Sverige som ett sammanhållande och solidariskt samhälle slås sönder. Detta är verkligheten. Mångkulturism är en vision som tydligt visar sig vara just en vision, en utopisk sådan med kraftiga liknelser med kommunsism.

2010-10-17 @ 19:26:10
Postat av: Kalle

Rätt skall vara rätt. En länk till Aftonbladet om Angela Merkel som anser multikulturen vara ett stort fiasko. Artikeln är TT märkt så antagligen finns den flera tidningar.En SD:are som står upp för sanningen

Postat av: Nalle i Växjö

I kvällens Agenda kom en rättelse på tidigare inslag om Sverigedemokraternas uttåg ur kyrkan vid riksdagens öppnade.En rättelse som kom sista minuterna i programmet och så "luddig" så att av vanlig tittare inte inte kunde fatta någonting.

Jag tycker denna rättelse borde anmälas på samma sätt som tidigare inslag . Väntar med spänning på att degens avsnitt kommer upp på SVT Play så jag kan lyssna på det ännu en gång.

2010-10-17 @ 22:25:00
Postat av: Info

SVERIGES RADIOSEkot framställer Merkels tal (i upprepade nyhetssändningar) på sitt eget vis:Ungefär: "Angela Merkel framhöll att Tyskland haft och har stor nytta av sina invandrare. Kanske har dock integrationen delvis misslyckats varför Tyskland nu måste anstränga sig ännu mer för att förbättra integrationen."Bra kan bli bättre, alltså.

2010-10-17 @ 22:34:01
Postat av: Robin Shadowes

Att leva som dhimmi i Egypten.http://madaboutmahound.blogspot.com/2010/10/egypts-rubbish-people.html#disqus_thread

2010-10-17 @ 22:35:01
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: alf

Äntligen har Merkel kommit till insikt om att något som aldrig har fungerat i världshistorien, nu inte fungerar i Tyskland heller.

Det tar sin lilla tid för tjugofemöringen att ramla ner på en del håll.

Undrar bara när den skall ramla ner i Sverige?

Men Sverige kanske är unikt. Vi kanske aldrig får några motsättningar mellan olika folkgrupper här.

Det kanske bara är vi dumma SD-röstare som målar fan på väggen.

2010-10-17 @ 23:37:34
Postat av: LN

Ånej, fullt så djävligt är det inte än i gamla Swedala, som den här skitvideon vill försöka få tittaren att tro att det är. Men ställer Ekleroth upp på viken djävla smöja som helst?

Är han en linslus?

Skärpning!

Vi SD:s supportrar kräver regimskifte - sabba inte det redan under förspelet!"The following news report from Israel includes an interview with Kent Ekeroth, the international secretary for the Sweden Democrats and now an MP."http://www.youtube.com/watch?v=gtIInx2vSi8

2010-10-18 @ 00:03:56
Postat av: LN

För säkerhets skull!Ekleroth = Ekeroth

viken = vilken

smöja = smörjaHast + glappiga TANGENTER!

Fattigpensionen räcker inte till Logitech Keyboard.

2010-10-18 @ 00:32:22
Postat av: ole

Well , as you can see ,israeli TV is dominated by left-leaning journalists like most MSM . The guy who interwiews Ekeroth is not even one of the worst .

They are fighting a loosing batle.

Before or later mainstream israel wil stop living in the past and will realise that the new right in europe is its natural ally .

This would already have happened exept for the corrupting influence of the MSM.

2010-10-18 @ 00:43:15
Postat av: Elisabeth

Ja de 2 aftonblaskorna tävlar om vem som har de värsta journlisterna. Här en bild av AB:s chefredaktörs bäste kompis;

The big boss för Original Gangsters:http://demokratbloggen.files.wordpress.com/2010/10/kriminellehelin.jpg

2010-10-18 @ 00:58:51
Postat av: Erik E

LN, vad menar du, ska sverigedemokrater inte ställa upp på intervjuer av utländska media? Ekeroth har ju ingen möjlighet att påverka inslagets slutliga utformning och inramning.Sifo pendlade kring 4,2 % före valet så mätningen är en uppgång med c:a 2,2 %-enheter, vilket skulle peka på c:a 8,7 % om det vore val idag.

Synovates och Demoskops mätningar är lite svårare att tolka eftersom de fluktuerade kraftigt före valet, men sd verkar åtminstone hålla ställningarna där.

2010-10-18 @ 04:32:17
Postat av: Ludvig

Precis vad jag hade väntat mig, att SD går framåt under tiden som de andra partierna gör onyktra uttalanden, och SD gör nyktra dådana.

2010-10-18 @ 06:45:56
Postat av: Nalle i Växjö

Var detta en rättelse av hur SVT tidigare berättade om SD och uttåget ur kyrkan??Lyssna själv sist i programmet 42 minuter in

Postat av: WMB

@ "Kalle"

Ja, slutligen vaknade även de svenska tidningarna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7970660.abCitat från Aftonbladets artikel om Merkele:

"... fler än en av tio tyckte att det behövs en "Führer" som kan styra landet "med fast hand".

Citat från Aftonbladet "fler än en av tio tyckte att det behövs en "Führer" som kan styra landet "med fast hand".Typiskt AB. Det tyska ordet för "ledare" råkar vara detta förhatliga F-ord. AB kunde lika gärna översatt hela meningen och skrivit "fler än en av tio tyckte att det behövs en ledare som kan styra landet med fast hand.". Men givetvis anser AB att det det blir bättre med F-ordet, eftersom läsarna då får de "rätta associationerna".Aftonbladet avslutar sin artikel med: "Integrationen av muslimerna har varit en het fråga sedan i augusti, då dåvarande centralbanksdirektören Thilo Sarrazin gjorde skandal genom att hävda att landet blir "dummare" av lågutbildade och improduktiva muslimer med huvuddukar."Om det hade stått att Sarrazin gjorde succé istället, så hade AB kommit närmare sanningen. Följande kan väl knappast kallas för "skandal":"I bokaffärerna är Sarrazins bok, ”Deutschland schafft sich ab” (Tyskland avskaffar sig självt), slutsåld. Den toppar försäljningslistan på tyska Amazon och innehar förstaplatsen på Der Spiegels läsarlista. Biljetter till Sarrazins uppläsningar är, trots att arrangörerna byter till större lokaler, omöjliga att få tag i."

http://politisktinkorrekt.info/?s=sarraziOm Julia Caesars bok "Fler ministrar borde gråta" hade kunnat säljas fritt i svenska bokaffärer hade den antagligen också gjort liknande succé.

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

2010-10-18 @ 09:27:38
Postat av: LN

@ Erik E

Jag menade att man trots nybörjarentusiasm måste vara något grannlaga - hellre hålla käften en gång för mycket. Ekeroth med israelisk erfarenhet måste ha vetat (kunnat ana) vad han ställde upp på. All uppmärksamhet är med nödvändighet inte alltid god uppmärksamhet. Nu har han dessutom geschwind kanske gjort sig impopulär hos en specifik inhemsk folkgrupp, som kräver koscher och att få karva i nyföddas penisar.

2010-10-18 @ 09:34:34
Postat av: LN

En bit bortom Kalmars horisont

-----------------------

The 15% of the city’s (Malmo) population that is Muslim lives mostly in one neighborhood, amid high unemployment. Malmo’s Jews report that many of the anti-Semitic inci- dents come from this sector.

http://www.jidaily.com/sW6T3/t

------------------------

A meat store near Belfast was reluctant to refund a Christian woman who unknowingly bought Halal lamb until she said: you wouldn’t treat a Muslim this way.

http://www.christian.org.uk/news/video-tesco-slow-to-refund-christian-over-halal-lamb/

------------------------

President Barack Obama's polygamist half brother in Kenya has married a third teenaged woman who is more than 30 years younger than him.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/barackobama/8067875/Barack-Obamas-half-brother-in-Kenya-marries-teenager.html

------------------------

What are universities for anyway? I went to one and spent the whole time being a Trotsky­ist troublemaker at the taxpayers’ expense. I am still ashamed of the way I lived off the taxes of millions of people who would have loved three years free from the demands of work, to think and to learn, but never had the chance.

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1321137/PETER-HITCHENS-Is-university-really-good-thing-I-spent-years-learning-Trot.html

2010-10-18 @ 10:15:28
Postat av: Info

ÅTTAPARTIALLIANSEN EN VERKLIGHET?Jimmie Åkesson har tydligen svängt på klacken beträffande Sveriges krigföring i andra världsdelar. Ett viktigt vallöfte redan brutet. Men saken uppskattas tydligen inte av Jimmies och Bojeruds väljare - se kommentarerna:http://www.friatider.se/sd-andrar-sig-om-afghanistan

2010-10-18 @ 10:51:50
Postat av: Fredde

0,7 PROCENTENHETER är ökningen och inget annat...

2010-10-18 @ 11:17:52
Postat av: P

På sikt er det en meget dårlig taktikk sett med motstanderenes øyne. Det gjør at folk blir arge noe som gavner SD.

2010-10-18 @ 11:22:29
Postat av: Kalle

SD-kuriren ligger fotfarande nere. Nu har det gått en månad sedan SD-kuriren.net hackades sönder och samman.

Det ger ingen bra reklam för SverigeDemokraterna.Vanligt fulmedia går ju inte att lita på. Det har vi sett flera gånger. Var skall vi då läsa sanningen om SD??? Vad som händer och fötter i partiet.Starta upp SD-kuriren så fort som möjligt innan folk glömmer bort den.I SD-kuriren.net kan ni berätta om hur riksdagsarbetet fortskrider. Hur ni röstade och motivering till varför ni röstade så i Riksdagen. Beskriva olika skiljaktigheter i politiken mellan Alliansen, de rödgröna och Sverigeblocket.Det finns massor av möjligheter!!! Ta tag i det NU.

2010-10-18 @ 12:27:34
Postat av: LN

SVERIGEDEMOKRATERNA i VÄRLDENSverigedemokraterna - i en italiensk TV Rapport.Då det gäller tendentiösa och reflexartade vänsterutfall saknar italiensk television jämlike. Denna italienska nyhetsrapport från "La Repubblica TV", en DTT/DST kanal anknuten till tidningen "La Repubblica" - den ledande tidningen i Italien, som ägs och kontrolleras av vänsterfiguren Carlo DeBenedetti (för övrigt en jude) och som är en framstående motståndare till Silvio Berlusconi, visar upp SD-riksdagsledamöterna Jimmie Åkesson (ledare för Sverigedemokraterna) och Kent Ekeroth (det internationella sekreteraren för partiet). Men rapporteringen görs i 'voice-over' och är uppenbarligen avsedd att larma tittarna om ett parti, som påstås först helt nyligen ha gjort sig kvitt sina "nazistiska" komponenter. De uppseendeväckande bilderna har oärligen klippts in i videon - de har ingen anknytning till Sverigedemokraterna.http://www.youtube.com/watch?v=ZJtJUMZXXEADen engelskspråkiga kommentaren finns i textform här: http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/10/sweden-democrats-italian-tv-report.html

2010-10-18 @ 12:29:02
Postat av: Göran Andersson

Info,De flesta av oss hyser stor respekt för Stellan Bojeruds kunskap som krigsman, men behöver inte nödvändigtvis hålla med honom i civilt sammanhang. Svensk militär ska inte ägna sig åt legokrigföring i Långtbortistan.Det kan vara så att svenskt bistånd behöver militärt skydd i samband med uppförande av sociala inrättningar och därför inte kan tas hem på direkten.Vi ska också ha i beaktande att den svenska verksamheten fanns i Afganistan innan Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen och kan inte lastas för detta legokrig.Rent generellt anser jag att svenska trupper behövs bättre i våra svenska storstadsförorter.

2010-10-18 @ 12:45:44
Postat av: Måns

Jag tror att många som minns Åkessons utspel kring kaldé-affären i Södertälje förlät honom eftersom han klarade sig bra i och efter valet. Ända fram till nu. Ska vi nu få se Åkesson göra bort sig igen, som han gjorde i Södertälje då. I så fall tyder det på dåliga egenskaper, brist på politisk omdöme, brist på politisk pålitlighet och mycket annat. Om han sviker nu då får han många emot sig, det är jag helt säker på. Mitt lilla enkla kontaktnät ger honom inga mandat att fortsätta truppnärvaron där. Vi vill att styrkorna ska hem så snart som möjligt utan dröjsmål. Man kan ju inte bedriva taktik när det handlar om svenska liv. Om SD gör bort sig här kommer jag inte att lita på dem mer. Det går ju inte. Det innebär att de kan svänga i vilken fråga som helst.

Det är inte acceptabelt om SD ändrar sig och sviker sin position här. Vad har hänt med SD? Jag kommer att blir riktigt förbannad på SD om de menar allvar med att svika nu. Menar de att Sverige ska fortsätta att underkasta sig USA:s krig och att vi ska befinna oss i ett krig som vi inte har att göra med. Menar de att fler svenskar ska behöva dö i ett krig på andra sidan jordklotet bara för att de inte har vett att begripa att ett snabbt tillbakadragande är bra för alla, dessutom en bra signal till USA om att vi inte ställer upp på deras krig. USA har öppnar gränserna för muslimer, EU har öppnat gränserna för muslimer, Reinfeldt har öppnat gränserna för muslimer. Det är deras fel att militanta muslimer kan vara ett hot mot oss. Vi har aldrig önskat varken mångkultur eller islam i vårt land. TA HEM STYRKORNA NU OCH SÄTT IN DEM I VÅRA FÖRORTER ISTÄLLET!

2010-10-18 @ 12:54:31
Postat av: Kalle

Ett löfte är ett löfte även ett valöfte apropå SD:s helomsvängning om våra utlandsbaserade militära trupper.Sä här skriver Fria Tider:"Publicerat 18 oktober 2010 kl 09:05

Före valet lovade Sverigedemokraterna att avsluta den svenska krigsinsatsen i Afghanistan. Men idag meddelar partiet att man ändrat sig. Skälet är att ännu en svensk dött i kriget". Enligt Fria TiderDen "gamle" moderaten Bojerud gick till SD i våras. Är det "moderaten" som övertalat SD till en helomsvängnig och desutom svika sina SD-väljare???Är det för att krypa för Alliansen vi ser en början på??? Jag anser att SD skall följa sin egen väg och stå för sina valöften!!!Är det också början på en splittring inom SD på liknande sätt som Ny Demokrati försvann från politiken???Postat av: S- E Karlsson

Det är en farlig balansgång som Jimmie ägnar sej åt nu , vad blir nästa lappkast ?

2010-10-18 @ 13:30:01
Postat av: Argus

Tysklands förbundskansler A Merkel har i lördags förklarat mångkulturen död och konstaterat mångkultur som ett totalt misslyckande. Förhållandet är detsamma i Sverige och riksdagen avser nu att grundlagsfästa detta misstag. Nu måste SD och Jimmie Åkesson omgående åberopa detta uttalande från Tyskland och reagera officiellt samt påbörja kampanjen mot ett stopp för mångkulturella misstag.

I annat fall sviker man väljarna.

2010-10-18 @ 13:46:00
Postat av: AWSvensson

Hur man än gör så blir antagligen Sverige den stora förloraren när det gäller Afghanistan. Skulle man lämna landet okontrollerat så kommer talibanerna att ta över, vilket medför en flodvåg av asylsökande till det goda landet i norr. Har man kvar styrkorna så kommer fler att dödas och skadas. De som befinner sig i Afghanistan gör detta med egen fri vilja och är insatt i de risker detta innebär. Fem svenska soldater har dödats under dessa uppdrag, hur många oskyldiga har dödats i det här landet till följd av en okontrollerad asylhantering. Folk som mördas utan att det får någon större uppmärksamhet och diskussion huruvida vi ska strypa det generösa utdelandet av uppehållstillstånd. Jag har inget svar på frågan från min nivå , vilket säkert förvånar GoG.Hoppas bara man har bättre information i riksdagen.

2010-10-18 @ 15:58:38
Postat av: Gubben o Gumman

Info : Nu är du inte riktikt informativ ang

kommentarena,du ser vilken partibetäckning som

gått loss fullständigt,det är inga SD:are dom

flesta som skriver där med all rätt i världen narturligtvis,men rätt skall vara rätt.

Sedan tycker nog vi i allafalla att det är lite

hög destabiliseringsfaktor i en del av dina inlägg.

Vi skiter fullständigt i vad ND:s sympatisörer tycker,gör du det med ?,skumt.Kalle : Alla partier har ibland olika uppfattningar

internt har det gått dej förbi,en vänsterpartist

"protesterade" mot S och V:s sammarbete i första omröstningen,tror du att V håller att på lösas upp

som Ny demokrati för det?,skumt.Det finns redan 3000 journalister som skriver ned SD vad dom än gör, det behövs inte flera.

Synpunkter o konstruktiv kritik är en sak svärta

ned en helt annan,skumt?Att en frivillig som stupat skulle vara orsaken

är väl kanske inte så troligt,att en FD yrkeaofficer

förordar fortsatt militär närvaro är väl inte så konstigt el?, i hans värld löser man allt med icke

stridande förband el stridande, som är NÄRVARANDE.

Det är han militära kunnande om försvaret som är

värdefull dvs försvara Sverige,inget annat.Däremot skall han följa partilinjen och inte tvärtom

OM,så är fallet,annars kan han vara med i ett annat parti,driva egna linjer vet vi var det slutar.

I DET LÅNGA LOPPET.SD skulle bara framstå som oansvariga,vilket inte

är bra när det nya poppisordet är att ta ansvar.Mona Sahlin hade ju tänkt att göra upp med moderaterna för att ta poppispoäng,kvar med Svarte

Petter sitter SD.Däremot skulle SD har röstat ned Reinfeldts/Borgs budget av personliga skäl,Sveriges 3/4 ekononomi

styrs av omvärlden fast moderaterna försöker få det att låta som att det är dom,Anders Borg är bara en stor fegis inget annat."Vi har tagit ansvar".Ja men inte för 200-300 miljarder som multikulti

kostar i runda slängar,samt ev världskriser.

Samt försvar och rättssystem och välfärden.Dom nya moderaterna är bara köpta clowner frågan

är bara av vem?.Förrutsättningen för att vara i riksdagen är att man

står för egna väljarnas åsikter inget annat.

Ett eget race blir bara 4 årigt,här ligger risken.

Kritik har framförts innan valet om toppstyrning.

Om den stämmer återstår att se om FYRA år.Det går alldeles utmärkt att använda "pisken" utan

att få någon morot,för det får man inte av nuvarande

partiledar varken idag el imorgon.Detta är den enda möjligheten att påverka utvecklingen snabbare framåt,samt att tacka vår

herre 3 gånger varje dag för att man fått den.Hajjar man inte det är det inte mycket 340000

väljare kan göra åt det,det spelar ingen roll om

man bygtt upp världens grymaste partiorganisation

som Ulla Berge bla är livrädd för, om man inte sitter i Rosenbad.Facit har vi om 4 år ,ett av ND:s mål måste ju vara

att genom kritik.......få SD väljare att byta parti.

Fast det går inte VI (G o G) på .

2010-10-18 @ 15:59:17
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Din höga nivå kan vi bara drömma om.

Att nå sådana höjder med så små medel är fantastisktGubben o Gumman är helt eniga med ej ang dödsoffren.

Dvs säga dom som dräps på öppengata el skam mord.Dom och deras annhöriga är många flera än dom som frivilligt åker till bla Afganistan för att bli

påskjutna av religiösa Neanderthalare.Lek med tanken att Jimmie Åkesson innan budgtomröstningenkallat till presskonfrens."Eftersom vi anser att våldtäktsoffer samt mördade

och misshandlade människor i Sverige är fullständigt

oacceptabelt,har vi inom SD beslutat att fälla

Fredrik Reinfeldts budget som ett svar på den totala ansvarslöshet han och hans parti visar mot

svenska medborgare av alla de slag"KG Bergström mfl hade då räkt fram micken och sagt förlåt detta är en budget omröstning vad har den med döds offer i Sverige att göra?Varpå Jimmie säger "Vi städar på vår egen altan först"Minst 50% av Sveriges väljarkår hade ställt upp på det.

2010-10-18 @ 16:29:32
Postat av: Ronny

Har noterat att den kaxige uppviglaren och multikultianhängaren Niklas Svensson på Expressen inte har haft några reportage, sedan han gjorde det stora "scoopet", att ljuga och förlöjliga SD om deras närvaro i en riksdagsgrupp. Månne han var ute efter Pulitzerpriset, den clownen.....

2010-10-18 @ 16:55:09
Postat av: Kalle

>GoGSkumt att man inte följer partilinjen som man LOVADE innan valet. Varför??? Är det därför moderaten Bojerud bytte till SD strax innan valet och nu vill införa moderatpolitik i SD. Visst är det skumt att inte hålla valöften!!!Visst skall man ha interna debatter innan valet men sedan skall ett parti vara enat efter att man fått sina mandat och inte dribbla med vad man lovat väljarna innan valet.Skumt att man inte kan lita på politiska patier. Inte ens SD. Kommer det bli fler frågor där man kommer att närma sig moderatpolitik. Kanske i invandrarfrågan???Moderaten Bojerud sitter som ersättare för någon SD-politiker som är mammaledig. Måtte hon snart komma tillbaka till Riksdagen och återta sin plats.SD har en egen politik som de skall hålla fast vid utan sidoblickar.Leve Sverigeblocket.

2010-10-18 @ 17:34:58
Postat av: FreeBird

Jag inte tycker att man ska kräva att ”Jimmie gör det” och ”Jimmie gör det”. Visst är det kompromiss i Afghanistanfråga, men vad är valet? Att gadda ihop sig med stalinisten Ohly och ekofascisterna som kräver fri invandring? Jag tycker SD vinner på att först och främst uppträda ansvarsfullt, lägga fram sina förslag och ideer, men också vara villiga till vissa kompromisser. Men det ä min åsikt, ni kanske tycker annorlunda.

2010-10-18 @ 17:52:01
Postat av: Thoralf A

Jag kan inte se att Jimmie har ändrat sig i denna fråga!

2010-10-18 @ 18:14:25
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Mats

Thoralf.Hoppas du har rätt. Det vore en monumental felbedömning att rädda regeringen i denna fråga utan att få något för det. Hela invandringskritiken förlora sin legitimitet om man samtidigt stödjer krigföring i ett annat land vilket just ger upphov till flyktingströmmar.

2010-10-18 @ 18:46:28
Postat av: Julia Caesar

Svar till WMB:Båda mina nyutgivna böcker, "Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt" och "Fler ministrar borde gråta" finns att köpa i bokhandeln, hos bl a Adlibris, Bokus och Bokiakedjan.

Dessutom hos Books on demand som har tryckt dem.

2010-10-18 @ 18:58:45
Postat av: Allemand

"@Kalle,Är det därför moderaten Bojerud bytte till SD strax innan valet"Ditt uttalande stämmer inte, han var inblandad i SD möten redan för år sedan.

2010-10-18 @ 19:20:42
Postat av: Gamla Småland

Tre partier i Högsby kommun gick före valet ut och deklarerade att något samarbete med med SD efter valet skulle dom inte sänka sej till , ett mycket oövertänkt uttalande , hur ska dom göra nu? Utan det uttalandet så hade dom kunnat sökt kontakt med oss utan att förlora ansiktet !

Tala utan att tänka kan som synes straffa sej !

SD Högsby fick ju 4 mandat en dubbling mot valet 2006 .

2010-10-18 @ 19:26:46
Postat av: andreas

Visst, får SD i den senaste SIFO undersökningen 6,4%. Tack vare (och inte trots) skriverierna så hamnade sympsatierna på 6,4%. När allt har lagt sig då blir resultatet svårt att slå. Det finns politiska experter som menar att ca. 5% är permanenta SD- sympatisörer. Det gäller med andra ord att förvalta kapitalet. Det är lättare sagt än gjort!

2010-10-18 @ 21:06:08
Postat av: WMB

@ Julia Caesar

Hej!

Men så bra att böckerna finns i bokhandeln!

Menar du att man kan gå ut "på stan" och köpa dem i en butik, eller gäller det endast nätbokhandel? Jag vet att Bokiakedjan har flera butiker i olika städer, men Adlibris och Bokus trodde jag bara fanns på nätet.Skulle vara väldigt trevligt att se dem i t.ex. Akademibokhandelns skyltfönster!Jag köpte böckerna på nätet hos Books on Demand och visste inte att de såldes någon annanstans.

Utomordentligt bra böcker! Alla borde läsa dem.

2010-10-18 @ 21:27:38
Postat av: Julia Caesar

@ WMB:Javisst kan man gå "ut på stan" och köpa mina böcker. Om de inte finns i närmaste bokhandel, be dem att beställa hem dem!Samma sak med biblioteken - be dem beställa hem böckerna!Det kan ta lite tid, biblioteken grundar sina inköp på utlåtande från Bibliotekstjänsts lektörer, och något sådant har inte kommit än.

2010-10-18 @ 21:59:31
Postat av: kalle2

såg på PI-bloggen om en tiggare på tunnelbana. så fort jag ser en tunnelbana tänker jag hur makabert det var när de smällde av två laddningar i moskvas tunnelbana. blod och likdelar överallt.nu när svenskar krigar i afganistan bör man undvika kollektivtrafik i sverige. terrorcellerna är troligtvis väl etablerade här i swediztan, fd sverige.

när våra skattepengarna är slut och bidragsregnet upphör, då får vi det inte roligt.

fruktansvärt hur korkade politiker gjort vårt land till ett otryggt och till en tickande bomb. mångkultur har hittills alltid lett till katastrof...tjetjenien, jugoslavien,eritrea.....http://www.svd.se/nyheter/utrikes/manga-doda-i-t-baneexplosion_4497553.svdhttp://www.lifenews.ru/news/18937

2010-10-18 @ 22:56:19
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag hoppas det, Thoralf! Varför inte satsa på ett omval, istället för att endast Värmland gör eventuellt ett omval? Även om vi är många borgliga väljare i SD, borde vi markera vårt missnöje mot Fredrik Reinfelds utflykter. Rösta det som "oppositionen" vill, så har vi ganska snart ett omval! Kanske blir vi av med en del "småpartier", och kan lägga krutet på de som vill "sänka Sverige"!Jag tror "svenska folket" begriper taktiken, så slipper en del för-stå-sig påare grubbla mer...

2010-10-18 @ 23:18:06
Postat av: WMB

@ Kalle

Ang. Bojerud

Sedan november 2009 har Stellan Bojerud en egen blogg,

www.mopsen.wordpress.com.

Den är mycket läsvärd och innehåller bland annat flera mysiga historier från den gamla goda tiden i Sverige, och en del rysliga historier från utsidan Sverige.Här är en länk till det avsnitt i Bojeruds blogg där han berättar om hur han blev partimedlem i SD. Mycket intressant! Jag citerar några rader från detta stycke i bloggen, skrivet i mars i år:"Nu kom jag i kontakt med flera ledande inom partiet och blev förvånad. Dessa personer passade inte alls in i den bild media gett mig om SD och dess medlemmar. Jag hade förväntat mig att ge råd till några okunniga ungdomar, men hamnade istället själv på skolbänken!

Jag kände mig grundlurad av media! Här satt jag bland välutbildade, vidsynta och intellektuella personer istället för de övervintrade skinnheads, som media utlovat."

Läs mera:

http://mopsen.wordpress.com/2010/03/21/ett-trestegshopp/

2010-10-18 @ 23:32:59
Postat av: WMB

@ Julia Caesar

Tack för infon! Jag ska beställa böckerna på mitt bibliotek, så andra också kan få tillfälle att läsa dem. :)

2010-10-18 @ 23:36:28
Postat av: Kalle

>WMB

Tack för länkarna. Jag vet också att Bojerud har legat på sjukhus nyligen. Har saknat hans skriverier. Han, har jag för mig, också ett finger med i bloggen Lätta Brigaden eller något liknande.Saxat från AFTONBLADET:

Riksdagsledamoten Stellan Bojerud (SD) är ännu tydligare. Att börja ta hem soldaterna nästa år är orealistiskt, säger han:

– Det är ett känt faktum att när tragiska ting inträffar ökar viljan att trupperna ska vara kvar.

Skrev AFTONBLADETVad hade moderaten Bojerud lärt sig av SD??? Att gå sin egen väg och strunta i SD:s partiprogram och valöften!!!Det anser jag vara ett närmande till moderatpolitik och på sikt skapa splittring inom SD. Det om något behöver vi i SD absolut inte om vi tänker på erfarenheterna kring Ny Demokrati i riksdagen.Jag vill att SD står för sin egen politik i Sverigeblocket och infriar sina valöften utan att ta några hänsyn till vad Alliansen och de rödgröna tycker eller gör av taktiska politiska skäl.Tyvärr blev det AFTONBLADET jag saxade ifrån, ett fulmedia. Det finns ingen som helst information om SD från SD för övrigt. SD-kuriren.net har legat nere nu i EN månad efter sönderhackning vid valet.I SD-kuriren.net skulle det finnas möjligheter att framföra sina tankar och tyckanden från Riksdagens horisont utan att vi SD:are skall behöva läsa fulmedia. På SD:s eget pressroom finns det lite grand om olika lokala frågor.Länk till atikeln i AFTONBLADET:

Postat av: kalle2

SD hade nog haft 20-30 procent om Svensk media hade varit lika öppna som media i övriga Världen.

CNN har visat att barn säljs i Afganistan till att bli självmordsbombare. nog känner Talibaner till att begreppet "Ensamkommande barn" finns i Sverige.http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2588

(inga otäcka scener i denna video,kommer inte länka till det heller.)2010-10-19 @ 00:49:47
Postat av: s-e karlsson

Insamlingen till Världens barn säjs ha gått över förväntan , tänk om det varit en insamling till sveriges fattigpensionärer och uteliggare med samma resultat , nejdå där har vi en kategori som alltid glöms bort !

2010-10-19 @ 06:23:09
Postat av: LN

MÅNGA FRÅGOR KRÄVER SVAR -Hallå alla SD:are i riksdagen! Vad har ni för er om dagarna? Om Povel hade levt, hade han nog tillägnat er en visa. Sitter ni och grubblar över vad ni skall göra om två veckor: kräva hem Afghanistanstyrkan eller ej?

Eller hur ni skall framträda på internet: SD-Kurir eller inte SD-Kurir. Har ni skaffat er en säkerhetsstrategi för kanske kommande internetframträdanden? Har ni tittat på Joomla? Hur går det att som paria in extremis stå i lunchkön eller fika tillsammans med övriga AV FOLKET VALDA(!) representanter. Säger ni hej till den stackars vilsegångne Abdirizak Waberi?SNART.

2010-10-19 @ 08:32:15
Postat av: s-e karlsson

Söker man SD-kuriren på "GOOGLE " så kommer följande upp : SD-Kuriren är Sverigedemokraternas officiella porrsida , vad menas ?

2010-10-19 @ 09:54:41
Postat av: Nalle i Växjö

Vad kriget i Afganistan egentligen handlar om.

Och det är inte att få flickor att gå i skola

Postat av: SkånepågVideo om Abdirisak Waberi, islamist och riksdagsman för de ”nya” moderaterna.Fy f-n vilket "stolpskott", och man kan verkligen undra hur Moderaterna tänker då man väljer att ha denna person som representant för sitt parti i Sveriges riksdag. Är det bara för "röstfiske" bland muslimer eller är det något annat och större som ligger bakom detta?

Postat av: Skånepåg

Svensk multikulti i ett nötskal och hur Abdirisak Waberis "henchmen" anser sig ha rättigheter att både våldta och sedan hota företrädare för rätssystemet utan några som helst moraliska betänkligheter.Postat av: Måns

I dag är det precis en månad sen valet och SD har ökat. Vore det val i dag så skulle SD få kanske dubbelt så många mandat.Socialdemokraterna slickar sina sår och nu finns det krafter som tror att Tomas blodström ska kunna vända den neråtgående trenden. Men, herrar PK-iter inom socialdemokratin, ni måste inse att socialdemokratin är sjuk och att det inte räcker med kosmetiska förändringar.Det går inte att pudra över en havererad invandringspolitik. Det är bara att bita i det sura äpplet omkasta allt flum överbord och lära av SD.

2010-10-19 @ 11:35:20
Postat av: Åke Malmros

Och Christer Sjögren han använder sig utav en Bärbar LapTop, som han har kopplat in Telia Mobilt Bredband med ett 3G-Modem, och denna funktion fungerar på exakt samma sätt, som man använder en Stationär Dator, en med denna teknik, som kan Christer Sjögren hålla Kontakten då.

2010-10-19 @ 11:56:57
Postat av: Måns

Det var Tomas Bodström som avsågs i föregående inlägg.

2010-10-19 @ 11:58:16
Postat av: alf

Har kollat lite på den här länken. Orkade inte se hela. Men konstaterade att den här raketforskaren borde vara Moderaternas givne integrationsminister.Hur f-n har han hamnat i SVERIGES RIKSDAG???http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk&feature=player_embedded#

2010-10-19 @ 12:10:12
Postat av: LN

Alla ni som nu ha sett 'Skånepågs' videon om Abdirisak Waberi - och alla ni som ännu inte har gjort det och därför allvarligt uppmanas att göra det - begreppet medborgerlig plikt har sällan mera befogat kunnat åberopas som skäl - hur känner ni det?Själfallet upplever ni ingen främlingsfientlighet också kallat xenofobi. Ej heller någon främlingsskepsis. Waberi är ingen främling, han är en av oss, och hans eminenta kvaliteter och hans åsikter är nästan till fullo kända av oss. Vad är han då? Är han en samhällsfiende eller kanske en hemlig, "underjordisk" sk femtekolonnare? Nej!Han är helt 'main stream'. Sverige skall ju till fullo multi-kulti-fieras och islamiseras. Maktens oligarker och deras organisationer har så beslutat: Mona, Maria&Peter, Pillesnoppen, Frederk-Barbaren, Wanja samt Ada A:son Susegård. Waberi är bara en underdånig tjänare, Mohammeds och Fredriks. En helt rekorderlig person.Gillar ni inte situationen? Vad göra? Titta på fransoserna. När bensinkranarna blir torra, kanske maktens koryfe'er börjar lyssna.

- - - - -

PS Nu skall danskarna införa gränskontroll på Öresundbron.

2010-10-19 @ 12:33:02
Postat av: kalle2

Fatta vad vi Svenska naiva skattebetalare är lurade. Våra politiker i allians och sosseblocken finanserar Talibanernas krig.med biståndpengar som försvinner.med att de smugglar hit sina Jihadkrigare att placeras i Sverige, dessa skickar sedan pengar tillbaka och bygger samtidigt upp celler i Sverige.

i svenska tidningar läser vi att vi tar emot stackars oskyldiga ensamkommande barn.

Att de är hitsmugglade för 150 000 kr/person vet media och politiker redan. SR har sänt reportage om detta, ändå pågår det! varför? kommunalråd har extra möten för att ta emot fler!(Pengar från människosmuggling verkar alltså ofta hamna i Dubai med andra illegala pengar. Omfattar förstås även de 150 000 kr - lika med 30 årslöner för en vanlig lärare i Afghanistan - som betalas för smuggling av ett s.k. ensamkommande flyktingbarn till Sverige. Varifrån kommer sådana pengar? Ingen fattig har pengar till en sådan "resekostnad"!)en brittisk ung soldat som beskiver (i brittisk dokumentär från Steadfast Television 2010, se TV4 Fakta 3 juli 2010) hur det är att patrullera gatorna i en annan by: - Man blir mer och mer nervös och rädd. Speciellt när man ser barn. Självmordbombarna blir allt yngre. Den yngsta var åtta år. I hörsnäckan meddelas: Håll koll på motorcyklarna! Se till att de håller händerna på styret! Man konstaterar att självmordsbombningar ökat med 70% i år."Gud är stor", när de drar i snöret.läs artikeln som Nalle i Växjö länkade den var läsvärd. Tänk att besparingar i vår äldrevård går indirekt till Talibankriget!

http://www.newsmill.se/artikel/2010/07/19/korruption-inom-bist-ndet-i-afghanistan-n-r-skall-sverige-reagera2010-10-19 @ 13:25:41
Postat av: lassekolja

När GP/Sifo:s opinionsundersökning presenterades i Göteborgs-Posten i söndags skrev GP:s Maria Sköld en halv sida i GP. Där nämnde hon "gammelpartierna" inte mindre än 27gånger medan SD inte nämndes över huvud taget. Ytterst anmärkningsvärt med tanke på att SD ökade 12,3% jämfört med valresultatet, och hela 60%(!) jämfört med Sifo:s septembermätning före valet. Har försökt att nå Maria Sköld på hennes direktanknytning 031/624390 för en förklaring, dock utan resultat.

Idag (tisdag) hörde jag på nyheterna att den gamla kommunisten(rödstrumpan) Marita Ulvskog i EU tycker att alla sossar i hela EU skall frysa ut de "främlingsfientliga"partierna runt om i Europa. För kommunister, gamla som nya, räknas inte demokratin, den sitter åtminstone väldigt trångt, milt uttryckt.

2010-10-19 @ 14:06:00
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: WMB

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER

I mars 2006 fastställde (dåvarande) regering och riksdag att en "Delegation för mänskliga rättigheter i Sverige" skulle inrättas.På "Fria Nyheter" kan man idag läsa om resultatet. Här kommer några spridda citat:

"Delegationen för mänskliga rättigheter har tänkt klart. Utredningen lägger nu fram sitt förslag:"

"Sveriges internationella åtaganden om mänskliga rättigheter bör, menar utredningen, tydliggöras i flera lagar."

"Vidare föreslår man att en ny myndighet tillskapas: KOMMISSIONEN FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER" (min markering).

"Den nya myndigheten föreslås ges en rik flora av arbetsuppgifter. Bl.a. skall den "skapa överblick", "utveckla en samlad kunskap", och "vara pådrivande" m.m. flum. Men den statliga myndigheten föreslås också få bedriva propaganda i frågor rörande t.ex. romer;

"Den svenska Röda Kors-chefen Bengt Westerberg har ingått i utredningen."

Läs mer:

http://www.frianyheter.nu/index.php/debatt/44-insaendare/254-qoever-folks-huvuden-och-bakom-deras-ryggarq#disqus_threadNågra exempel på grupper, vars mänskliga rättigheter tydligen inte alls ska diskuteras i denna kommission:

- Svenska fattigpensionärer

- Ensamma och sjuka gamla som "vårdas" i hemmet pga platsbrist

- Barn som blir utnyttjade och misshandlade i sina hem

- Uteliggare (bl.a. alla de långvarigt svårt psykiskt sjuka som slängdes ut från psyk-institutionerna till eget boende som de är oförmögna att klara av)

- Sjuka som fastnat och glömts i de svenska vårdköerna osv...

2010-10-19 @ 14:09:46
Postat av: s-e karlsson

VMB ! Du har verkligen rätt i ditt inlägg !

Mvh S-E Karlsson

2010-10-19 @ 14:31:59
Postat av: Gubben o Gumman

VMB : Jan G Andersson "fundear" över just dom gamlas

situation i dagens Östran,han har givetsvis fått ett

tips hur man kan lösa detta vart fjärde år.Sedan är det ju inte förbjudet att tänka självt heller,5.7% lyckades med det i senaste valet vilket

knappast hedrar svenska folket "tröttluvefolket".Det är ju svårt att var stolt över sina landsmän

som låter landet gå under.Vill inte en befolkning hjälpa sej själva är det svårt,även om hjärntvätten är konstant.Vi påminner återigen om dom hundratudentals fransmän

som gick man ur huse när pensionsåldern skulle höjas till 62 år istället för 60 år.Det enda man kan hoppas på är att flera har vaknat 2014 samt argumentera på i forum som håller sej till

sanningen och verkligheten dvs SD forum.

2010-10-19 @ 16:50:54
Postat av: PK

Sifo har alltid legat lägre för SD, innan valet angav Sifo 3.8%.Strategiskt korrekt för SD bör vara att bara vara kyliga och korrekta, det behövs inget spektakulärt för att stödet ska öka kraftigt, fördubblat reaultat 2014 är mycket troligt. Sossarna har inte varit ett arbetarparti på siaådär 40 år, utan är numera ett bidragsparti för hela världen - på svenska

Skattebetalarws bekostnad. På sikt kommer SD "äta upp" Social(bidrags)demokraterna.

2010-10-19 @ 17:32:11
Postat av: s-e karlsson

Förr hette det att vi = skattebetalarna i Sverige

måste ta emot flyktingar från krigförande länder nu hör man inte det argumentet så ofta istället heter det att vi måste ta emot alla som vill skaffa sej ett nytt liv och givetvis ska vi skattebetalare stå för den kostnaden .

2010-10-19 @ 17:42:11
Postat av: LN

Om Statstelevisionen för 4½ år sedan kunde tillåta sig att skriva:

"I flera år har de kristna socialdemokraterna i Broderskapsrörelsen samarbetat med den inflytelserike muslimske ledaren Mahmoud Aldebe. Vi fortsätter vår granskning av islam och integrationen med att titta närmare på det största muslimska riksförbundet i Sverige."

- hur tror du då att verklighetens sanning ser ut idag?http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=53787&a=631540

2010-10-19 @ 18:08:15
Postat av: Lotta

Hur kan Moderaterna låta Waberi sitta med på ett möte med ÖB gällande Afghanistan? Snacka om att dela bord med fan. Vem kan garantera att inte Waberi informerar extremisterna i Afghanistan om vad som diskuterades på detta möte?

2010-10-19 @ 19:11:58
Postat av: Notarien

OT: Jag har funderat kring mantrat "Allas lika värde". Ännu en svensk soldat dödad i Afghanistan. Ännu en svensk flicka våldtagen, mördad och stenad (Elin Krantz). Båda två offer på "multikulti-altaret".

Jämför omfattningen av sorgen och hedersbetygelserna. Hur är det med det lika värdet? Den svenske soldaten hade ändå gjort ett frivilligt val. Det hade inte Elin...

2010-10-19 @ 20:15:36
Postat av: Info

DEMONSTRATIONER MOT FOLKMUSIKENS KIDNAPPARE (SVERIGEDEMOKRATERNA)

SR.se - Stockholm[

FOLKMUSIKER I PROTEST MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHETIdag vid lunchtid samlades upp mot 200 folkmusiker på Mynttorget i Stockholm för att protestera mot rasism. Sara Parkman är en av dem som engagerat sig i Folkmusiker mot främlingsfientlighet. Idag 15:25NT.se - Senaste nytt

FOLKMUSIKER MANIFESTERAR MOT RASISMTisdagen den 19 oktober samlas folkmusiker över hela landet för att manifestera mot rasism och främlingsfientlighet. I Stockholm, Göteborg och Malmö anordnas dessutom konserter och debatter.svt.se - Gävledala

FOLKMUSIKER SPELAR MOT RASISMMALUNG - På tisdagen manifesterade folkmusiker över hela landet mot främlingsfientlighet. Bland annat i Stockholm, Göteborg och Malung. Idag 20:03SR.se - Dalarna

FOLKMUSIKER MOT FRÄMLINGSFIENTLIGHETI dag har spelmän från olika delar av landet åkt till Stockholm för att spela på Mynttorget som en manifestation MOT DE KRAFTER SOM VILL LÄGGA BESLAG PÅ FOLKMUSIKEN. Folkmusiker mot främlingsfientlighet har aktionen kallats och den är RIKTAD MOT SVERIGEDEMOKRATERNA. Idag 14:24SR.se - Jämtland[Liknande]

FOLKMUSIKER VÄRNAR OM MÅNGFALDI dag, tisdag, manifesterar folkmusiker i hela landet mot främlingsfientlighet. Sådana manifestationer hålls vid bland annat Rådhuset i Östersund och utanför riksdagen i Stockholm, vid lunchtid. Idag 10:012010-10-19 @ 21:28:11
Postat av: kalle2

blir man skjuten i afganistan kallas det krig, blir man skjuten i Sverige kallas det vadå? mångkultur...inte riskfritt att åka kollektivt.i_malmo-_en_till_sjukhus?lid=lista_1633389&lpos=0" rel="nofollow">http://svt.se/2.33782/1.2200010/skottlossningi_malmo-_en_till_sjukhus?lid=lista_1633389&lpos=0

2010-10-19 @ 21:30:36
Postat av: alf

Om man säger "neger" om en "neger" kan man bli anklagad för hets mot folkgrupp.

Med det i åtanke. Vad skall man kalla Sverige´s och många andra nationers krig mot Talibanerna?

Inte för att jag gillar Talibaner, bara en fundering om ett ords betydelse.

2010-10-19 @ 21:35:59
Postat av: s-e karlsson

"Notarien" .Håller med dej helt och hållet 1

MVH.

2010-10-19 @ 21:38:53
Postat av: alf

@info

Bifogar en länk till vackra folkdräkter och vacker folkmusik. Det är nog bara till att vänja sig.http://www.youtube.com/watch?v=yxx9rQcBXn4&feature=related

2010-10-19 @ 21:46:51
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Krister Hammarberg M och ledamot i justitieutskottet

ondgör sig i AB om att SD motverkar brottsbekämpning i

EU. Härligt att M får på nöten i detta ärende! Att han inte reflekterar på att även "oppositionen" delar SD

motstånd, för ett negativt beslut, framgår inte i dennes hönshjärna.

Endast 58 tyckare fick tillstånd till denna artikel

idag 19/10, innan "läsarredaktören" Oscar Levy släckte ner kommentarfältet.

Det är så här järnen skall smidas, motstånd till allt som alliansen förespråkar, så har vi snart ett nytt val, där SD får ta sitt ansvar. Inga dj*vla Ny Demokrati fasoner nu, utan följ "partiboken" som den är beslutad, avseende Afganistanutträdet. Om Bojerud

inte ställer sig i ledet, så kommendera "givakt"!

2010-10-19 @ 23:28:51
Postat av: Robin Shadowes

Herre gud vilken hemsk "musik" men som sagt, lika bra att börja vänja sig för snart är det det enda som inte är haram.

2010-10-20 @ 00:03:06
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Carl Lundström

De svenska tidningarna försöker tona ner var Merkel har sagt om mångkulturen. De vill låtsas som om hennes slutsats var mer integrations-åtgärder (mer av detsamma). Moderna tyska politikers tal är alltid "å-ena-sidan-å-andra-sidan" och det är såklart journaljerna tacksamma för, de kan ju citera vilken "sida" de vill.Därför en liten avskrift. (Tyska språket är inte så annorlunda så jag tror alla förstår vad hon säger). Hon började med att säga att Tyskland på 70-talet tog in gästarbetare i tron att de skulle åka hem efter ett par år, vilket de inte gjorde. Och att man då, naturligtvis, försökte med ansatsen att man skulle leva i harmoni tillsammans…..und naturlich war der Ansatz dann machen wir hier mahl Multikulti, und leben so nebeneinander her und freuen uns über einander, dieser Ansatz ist geschietert. Absoult gescheitert. (appåder)"Gescheitert" betyder att någonting har gått i kras, har misslyckats, inte finns längre.CSU-chefen Horst Seehofer sade vid samma konferens. “Wir als Union treten für den Deutschen Leitkultur und gegen Multikulti ein. Multikulti ist tot. (applåder)"gegen" betyder mot.

2010-10-20 @ 08:41:06
Postat av: Jimmie Å

Vi är alla white trash losers och nu kan vi äntligen sänka IQ- nivån i Riksdagen till den nivå som de som sympatiserar med oss har. Jag är uppväxt i en håla där många inavlade losers var med i BSS. De bor självklart kvar, har gift sig med en loser ( kusin?), lever på bidrag och röstar på SD. Patetiskt.

2010-10-22 @ 09:42:00
Postat av: Gubben o Gumman

Jimmy Å : Kompetensen i riksdagen är svår att sänka

Den kan bara höjas.Läs Wikipedia IQ snitt världen så inser

du att Sveriges problem är större än

riksdagen,såvida du inte lider av

faktaresistens el kusingifte,Sverige

har ingen nytta av dej så är det bara.Tveksam titta på resultaten i

jippieområdena fakta ljuger inte det

gör bara Ivan Katrina Oleg Pjotr mfl.

2010-10-24 @ 05:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0