NÅGRA REFLEKTIONER

Det har varit ganska mycket de senaste dagarna och därför har bloggandet blivit lidande. Har dock några minuter över innan nästa utbildning börjar.

Gårdagens budgetdebatt gick relativt bra med tanke på våra förutsättningar. Jag anser att vi inte skall och kan ställa orimliga krav på våra nya företrädare i riksdagen. Jonny Skalin gjorde bra ifrån sig med tanke på att han fick ta replikskiften mot alla andra partiers företrädare i ekonomiska frågor. Enligt uppgift hade de övriga partierna kommit överens om detta under måndagskvällen. Man kan ju ställa sig frågan vad de mer kommit överens om innan budgetdebatten.

Det var inte precis några hårda ord mellan alliansen och de rödgröna! Utan man verkade kraftsamla mot SD även om jag hade förväntat mig betydligt hårdare attacker mot Jonny Skalin och hans anförande.

Det har ju dessutom varit en del intressanta utspel från regeringen/alliansen den senaste tiden. Jan Björklunds utspel om att kristendomsundervisningen skall ha en särställning inom skolan ser jag som mycket positivt. Även förslaget om mer pengar till typ UNHCR för flyktinghjälp i de utsatta områdena är också något som ligger i linje med SD:s förslag. Om man även lägger in Alliansens planer på mer lärlingsjobb kan man faktiskt börja fundera på om inte alliansen/regeringen börjat snegla så smått på SD:s valmanifest och förslag.

Missa inte Aktuellt ikväll! Med Jimmie Åkesson och Erik Ullenhag.

Läs artikel i Dagens Industri.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Du kan gott fortsätta med din utbildning, här håller i vanlig ordning Gubben o Gumman låda, så det går ingen nöd på oss.

2010-10-13 @ 16:27:32
Postat av: Kalle

>ThoralfDet måste vara en intressant tid i Riksdagen.Jonny Skalin gjorde bra ifrån sig i budgetdebatten där han stod i sveriges mest kända talarstol. Han argumenterade med de stora i svensk politik i sitt jungfrutal till riksdagen. Man märkte hur han blev varmare i kläderna.Jonny upprepade saker för att undertrycka vad han och SD menade vilket var bra. De andra politikerna hade inte tänkt på saker och ting som SD gör. Mycket var helt okänt för dem. De verkar bara ha kollat fulmedia.Stundtals var Jonny Skalin brilliant. Man kunde se hur finansminister Anders Borg i TV ibland spetsade öronen för att höra vad Jonny sade.En bra debut som lovar mera från SD.2010-10-13 @ 16:44:43
Postat av: Funtaren

Jag tror de flesta inser att ni kämpar i ett kraftigt uppförslut nu. Ni är nya i riksdagen och till skillnad från normal medmänsklig kutym, att vara snäll mot nykomlimgen, så siktar övriga riksdagsledamöter på strupen så fort de får en möjlighet att attackera.Ingen av dem, som röstade på er, kommer att ycka illa vara om ni är lite svaga nu i början (vilket jag iofs inte sett några spår av...) så kämpa på! Ni gör redan nu underverk i debatten genom att dess innehåll till dels förändras.En stor gratulation till er för ert steg att förtalsanmäla tidningar som rapporterar felaktigheter om er!

2010-10-13 @ 16:46:09
Postat av: Gubben o Gumman

Ekeroth skrev i går på PI att SD skulle polisnmäla

journalister som förtalade partiet.Då föreslår Gubben o Gumman att dom riksdagsmän 19st

Som utpekas idag av Marteus, för att inte respektera

lagen polisanmäler henne omgående.Om inte det är att få folk at ringakta er 19 andra

så vet e fan vad som skall skrivas eller sägas.Om en journalist fälls för dataintrång,så kan det

väl inte vara ok att peka ut 19 andra på redaktionen

på samma tidning,eller grannarna till en våldtäkare som bor på samma gata?Ingen av er andra står väl i domen mot Carina Herrstedt som uppriktigt sagt är förbannat klumpigt.

Anmälaren har ju vunnit målet bara han kliver in i tinget,se youtube klippet AW Svensson bidragit med.Ann-Charlotte Marteus skulle ha polisanmälts upprepade gånger sista 2 månaderna enligt oss.Enligt oss har Marteus inte en människosyn som är acceptabel på en liberal tidning som säger sej

vila på allas lika värde.Vi uppmanar därför Tomas Mattson att omgående be Sverigedemolraternas riksdagrupp exklusi Herrstedt

om ursäkt samt ta ett allvarligt snack med journalisten,detta är inte moraliskt försvarbart.Gubben o Gumman uppmanar SD att gå igenom tidigare artiklar, och anmäla det som anses lämpligt.

Hur ev anmälnigar faller ut är egalt.Låt Ann-Charlotte Marteus få jobba halvtid i polisförhör till detta upphör,blir ohållbart i längden.2010-10-13 @ 16:47:50
Postat av: Gubben och Gumman

AW Svensson:Vi kan säga att vi sitter i samma låda?

2010-10-13 @ 16:55:06
Postat av: AWsvensson

Det finns bara en Gubben i lådan.

2010-10-13 @ 16:59:24
Postat av: lassekolja

Jonny Skalin fick faktiskt oväntat erkännande i självaste GP, en PK-blaska, som sällan skriver något positivt i samband med SD.

Betr. Björklund och kristendomen var min första tanke att det, på något sätt, hade med SD att göra.

När man bedömer olika SD-Riksdagsframträdande måste man betänka att vi har med sju olika MOBBLÄGER att göra!

Även Björn Söder gjorde bra ifrån sig i Debatt.

Allmänt sett är det mycket intressant att SD figurerar i så många mediasammanhang, vilket bådar mycket gott före framtiden!

2010-10-13 @ 17:15:01
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Göran Lundqvist- SD Halmstad

Från de små sammanhangen rätt in i eliten bland yrkespolitiker hamnade jonny. I direktsänd TV tog han debatten med tunga och erfarna politiker. Jag tycker Jonny gjorde en mycket bra debut. Det ser lovande ut. Han var nervös och lite darrig på rösten, men jag är övertygad om att snart darrar de andra på rösten när jonny talar...Många vet att Jonny har rätt i det han talar om...

2010-10-13 @ 17:17:01
Postat av: lassekolja

Glömde nämna att Publicistklubbens eftervalsdebatt med bl.a. vår Mattias Karlsson sänds i Svt2 kl.9:30 i morgon(torsdag) förmiddag. Tror den varar i 1,5timma.

2010-10-13 @ 17:20:50
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lassekolja

Har just tagit del av informationen att vår Jimmie skall debattera mot Erik Ullenhag i kvällens Aktuellt. Superintressant!!!

2010-10-13 @ 17:27:52
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Allemand

Jag har inte förväntat mig att någon av er skall briljera under den första tiden, ingen kan väl begära det? Det är som första tiden på vilket jobb som helst.Däremot om något år förväntar jag mig att ni blivit varma i kläderna och kan hänga med till 100%.Då är det tre år kvar till val och ni har gott om tid att briljera och multiplicera årets väljarsiffror åtminstone med två.

2010-10-13 @ 17:49:44
Postat av: Doktor Merrick

I Dagens Industri skriver finansprofilen Rune Andersson att "Regeringen gör århundradets misstag som nobbar SD"

Postat av: Robin Shadowes

"Det finns bara en Gubben i lådan."Det heter väl guben och låddan? Då måste det ju också bli guman enligt logiken.

2010-10-13 @ 18:36:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 ljuger vidare "Sverige har tagit emot 10000 tals

Irakier detta gör att det är lysande förrutsättningar för affärer,så kommer det bästa

"Kan man säga att Sverige fått tillbaka det man investerat i att ta emot flyktinmgar från Irak frågar Pjotr.I DET HÄR FALLET kan man säga det,fallet var en Irakier som kom hit för 33 år sedan förmodligen med fickorna fulla med stålar ,ett slakteri bland hade denna kreativa man ordnat,hatten av men det är ju inte dessa vi talar om för h-vete.TV4 lurara svenska ,varför?

2010-10-13 @ 19:02:21
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 lurar medvetet svenska folket varför?

2010-10-13 @ 19:03:33
Postat av: Gubben o Gumman

Doktor Merick : Det finns ingen logig i Sveriges

invandringspolitik,lägger man sedan till Reinfeldts utalande om barbariet ,ok med våld mot SD osv.Han hatar genuint SD,det ser alla.

"Vi har förbundit oss att ta emot" ,senaste utalandet ,som Stefan K skriver om på PI bla.Även Rune Andersson ställer sej frågan till logiken.

Kom ihåg att dom borgeliga kunde cementerat makten.

Genom att sammarbeta med SD tex,spara mänga miljarder,kunnat skylla på SD osv.När sådana här irrationellt beteende spelar brukar

det vara religiöst el ekonomiskt betingat rent generellt,vårt "stalltips är att Saudidollar samt

religion är inblandat hatet tyder på det inte minst.Vi har ju ett samspel mellan vänsterjournalister

politiker oavsett färg det är solklart,omfattningen på detta är förmodligen mycket stort,flera olika

intressen samverkar mot ett gemensamt mål.

Ekonomiska tex pressen, Politiska, religiösa.Ta journalisterna tex som börjar raljera om konspirations teorier ang SD tex,när det inträffar

börjar man närma sej sanningen,grundkurs i psykologi,varför skulle man annars ta upp det om det

är så tokigt?Godtrogne Svenne går på det stenhårt ,vilket är meningen,den godtrogne svensken tror blint på att journalister är oberoende ,samt högutbildade.Slå hål på detta är omöjligt det är därför vi tjatar om att försöka peta enskilda om möjligt.

Helt enkelt göra det motståndaren är livrädd för.

Alternativ?Känns mycket bra att Rune Andersson talar om ologiskt beteende,det blir så kallt om vi skall vara ensamma på toppen hehe.2010-10-13 @ 19:34:57
Postat av: Funtaren

lassekolja: finns den där gp-artikeln på nätet? Kan du ge en URL?

2010-10-13 @ 20:08:29
Postat av: Rättvis

En klassisk borgerlig lönedumpingspolitik, det var Jimmie Åkesson slutreplik i debatten med Ullenhag. Härligt att se hur han sopade golvet med Ullenhag, som förstås stod tomhänt när han konfronterades med SD:s ansvarsfulla politik.

2010-10-13 @ 21:27:26
Postat av: Gubben o Gumman

Dessutom är godhets argumentet det enda man har ihop med en massa fnoskler,kan bli kul när kostnaden

kommer på bordet.Det kommer att bli många oroliga magar i Rosenbad.

Ullenhag och hans anhang kan vara så goda dom vill.

Bar alla kan få välja om man vill delta i denna godhet, med ett kryss på deklartionsblanketten.

2010-10-13 @ 21:57:59
Postat av: Raoul G

Jimmy gjorde ett kanonjobb i debatten mot Erik Ullenhag. Grattis till er alla 20 i riksdagen! Ni ger oss hopp om ett stopp på vansinnet!

2010-10-13 @ 22:11:49
Postat av: Skånepåg

Skånska på skolschemat i Simrishamn?F´låt en OT hyllning av en positiv svensk kulturnyhet. Men undrar om det blir något av det. Förslaget kommer väl att på ett eller annat sätt att klassas som rasistiskt och hamna i papperskorgen?Efter att ha läst artikeln och kommentarerna om "Skånska på skolschemat" skäms jag över att jag behövde tänka till för att förstå ett ord. Men å andra sidan så får jag vara nöjd med att jag behärskar de germanska språken (ej isländskan) rätt så hyfsat så det jämnar väl ut sig!Till mitt försvar kan jag framhålla att skånskan inte är enhetlig, utan det kan skilja på orden som används för samma sak (och inte minst uttalet) t.ex. mellan Göingebygden och Söderslätt.Lotta brukar att använda sillahued och "min" version är att kalla den korkade personen för dj-a sillastrypare eller bara "dom i hoed".Alla svenska dialekter skall givetvis bevaras och inte bara skånskan!

Postat av: Lars M. Hermansson

Johnny Skalin gjorde en mycket bra insats i finansdebatten - liksom Åkesson i debatten mot Ullenhag i kvällens TV-aktuellt.

2010-10-13 @ 22:34:58
Postat av: Ronny

Detta händer i en vanlig skola idag,i Småland! Eleverna i 7-klass skall göra ett grupparbete om alla partier i riksdagen, då en flicka undrande frågar om inte SD finns i riksdagen,och varför dom inte skall ingå i arbetet! Då blir läraren hotfull, arrogant, och allmänt irriterad, och säger att "dom räknas inte". En liten sketen lärare, som i sann DDR anda, leker diktator. Dagens skola!!??

2010-10-13 @ 22:38:39
Postat av: Gubben o Gumman

Ronny: Politiskt Inkorrekta nyheter kanske vill

veta vem denna demokratiska lärare är?Stämmer dina uppgifter så måste den läraren ligga

risigt till vid en anmälan.

2010-10-13 @ 22:45:16
Postat av: Funtaren

Ronny: Jag håller med GoG - sådant beteende måste upp till ytan. Du bör väl inte publicera namnet här, men skicka gärna in din berättelse till dels Thoralf, dels till [email protected] så att det kan utredas.

2010-10-13 @ 22:50:48
Postat av: Lotta

OT/ Lyssna på detta stolpskott. OBS inte lämpligt för personer med svag hälsa för blodtrycket lär rusa till oanade höjder.

Postat av: Ronny

Jo det stämmer , jag blev ju alldeles "tokig", men jag lovade hennes pappa att inte ta kontakt med skolan, med tanke på mobbning och trakasserier från lärarhåll. Jag önskar/hoppas att Ni respekterar detta. Jag vet inte annars hur man skall gå till väga utan att flickan och hennes föräldrar blir lidande.....

2010-10-13 @ 23:00:46
Postat av: Gubben o Gumman

Extra : Nytt ord PARTIFRÄMLIGHET

2010-10-13 @ 23:07:19
Postat av: Robin Shadowes

Nån som såg ful-chatten efter Aktuellt? Jag gick in i god tid men det hände ingenting. Inte förrän ett par minuter i tio kom alla frågor och svar, samtidigt som chatten avslutades. Givetvis fick jag ingen av mina frågor igenom. Hur många hundra andra drabbades av samma öde?

2010-10-13 @ 23:16:10
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Du behöver inte vara orolig för din dialekt, det tar minst 700 år till innan den planat ut,sedan är det väl ok med hemspråksundervisning

(Skånska) på schemat? sfi (skånska för inneboende)Förresten tänker du mycket på din dialekt?

Keep smiling,din skidfantom

2010-10-13 @ 23:17:44
Postat av: Gubben o Gumman

Nja Robin några 100 drabbade för att din dator är lite seg var det nog inte,alla vi andra kunde följa chatten 21.30.Du måste ha fått det nya "Sirapsviruset" i din dator tror vi,var det kommer ifrån kan vi kanske

hoppa över .

2010-10-13 @ 23:25:04
Postat av: Funtaren

Ronny: Jag förstår dig och föräldrarna. Jag satt också och tänkte på hur man kan angripa detta utan att förorsaka flickan problem. Jag har för mig att det finns möjlighet att överklaga betyg och få underlaget granskat av annan lärare. Det kunde eventuellt vara en möjlighet om läraren tar det på ett oprofessionellt sätt.Men jag ber dig ändå att du funderar över saken och försöker övertyga flickans föräldrar om att ta upp saken med läraren och/eller rektorn. Den läraren borde åtminstone få en varning. Han låter undervisningen påverkas av sina egna politiska sympatier.

2010-10-13 @ 23:46:00
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag tycker Jonny Skalin skötte detta mycket bra. Jag läste den textade delen av budget och försvarstalen,

och nog fick alla svar på tal. Visst är premiär nerverna igång, men vems nerver spelar inte fiol om några miljoner tv-tittare stirrar på en?

En av bloggsvaren hade en snabblänk till "riksdagen"!

Kanske borde jag säga, att jag hör lite dåligt, och skall man dessutom "översätta" en västernorrlänning när han hackar lite, då förväxlar man gärna omedvetet ärendet. Men som sagt: läs hans textade budget och försvar! Mycket bra och innehållsrikt...

2010-10-13 @ 23:53:03
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

F*n, nu glömde jag hänvisningen: Politisktinkorrekt!

(En av bloggsvaren hade en snabblänk till riksdagen!

2010-10-13 @ 23:56:06
Postat av: LN

Lyssna på hela och låt er äcklas ända in i benmärgen!Alla ni etniska svenskar - när tänker ni resa er som en man och utplåna förolämpningar som denna, som ni till råga på allt själva betalar för.http://www.youtube.com/watch?v=W1X5Fo-gRKI&feature=player_embedded

2010-10-14 @ 05:49:45
Postat av: Gubben o Gumman

Igår vi vi lära oss att man rev "läger" med svenskar i Sverige,görs detta däremot i Frankrige med en viss grupp inblandade får batikhäxorna och toffelhjältarna fullständigt fnatt.Snacka om ett skott i foten kanske kan vara något

för Rosenbads talarstol,hur kan det vara skillnad

här,hallå det är inte logiskt.Dessa kan få sin sak utreda om dom har rätt till

socialförsäkingen i sitt eget land,dom kan säkert tänka sej att bo på Strand hotel på Öland exempelsvis,över vintern.Alla människors lika värde utom etniska svenskar.

Som ett brev på posten kommer nästa nya ord :

Medborgafientlighet.

Detta ord tillhör samma språkstam som bla

partifientlig, som tyvär fått fäste i Sverige.Någon kanske kan starta Facebooksgruppen alla

partiers lika värde?Även gruppen vem kan mest om kostnaderna för svensk

invandrarpolitik Erik Ullenhag el en lyktstolpe.

2010-10-14 @ 06:25:41
Postat av: Nalle i Växjö

Surfade runt lite för att läsa kommentarer om den senaste debatten Åkesson - Ulven

Konstigt nog är det svårt att hitta kommentarer i tidningar som SVD, Aftonbladet och DNKonstigt att dom inte märkte att det var en debatt i går

2010-10-14 @ 07:41:33
Postat av: LN

Hallå, alla med masochistisk läggning - passa på att äcklas maximalt.

Det kanske dröjer några veckor till nästa tillfälle.

Men framtiden är ljus - nu går Mohammed med i facket och alla engagerade Sverigedemokrater åker ut.

Om några år blir det 'Yusuf Islams adzan' i statsradion vareviga morgon.

När ni sedan dör i förtid av bisfenolförgiftning väntar i paradiset en 'huriyah' på att bli påsatt av just dig. Allah är störst.Lyssna på måndagens andakt (MP3)

http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2668746.mp3Lyssna på tisdagens andakt (MP3)

http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2670515.mp3Lyssna på onsdagens andakt (MP3)

http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2672685.mp32010-10-14 @ 07:58:44
Postat av: Nalle i Växjö

Privata och kommunala bolag tjänar storkovan på ensamkommande flyktingbarn !!!!!!!!!!!Problemet är bara att det är DU som betalar.

Postat av: Nalle i VäxjöVem har aktier eller intressen i dessa bolag?Vore intressant att få reda på om det är någon som vill undersöka lite.

Postat av: Skånepåg

Om religionsundervisning i den svenska skolan.Från Contra 2010-10-14"Varje litterärt och konstnärligt verk i svensk kulturtradition har påverkats av kristendomen. Nästan varje folklig sed har en kristen anstrykning (några seder och festligheter har förkristen bakgrund, men de omvandlades då till kristna sedvänjor för cirka 1000 år sedan, det gamla midvinterblotet blev till exempel julhelg, festandet på gris blev kvar, men hela resten av helgen fick en distinkt kristen ram). Flertalet av våra sociala institutioner har en bakgrund i den kristna kyrkan. Sjukvård, skolor och sociala välfärdsinsatser har alla sin grund i den kristna kyrkan. Vår flagga pryds av korset. Våra kungar har varit bekännande kristna sedan 1008 (undantagandes åren 1084-1087, då Blot-Sven var kung).Det är mer än självklart att kristendomen därmed ska ges en dominerande roll i religionsundervisningen. Det är i Sverige vi bor."Jag kan inte annat än hålla med!

2010-10-14 @ 08:34:43
Postat av: Stefan A

Det börjar kärva för sågverksindustrin, som har haft en liten högkonjunktur, Sverige dras nog också med i övriga Europas nedgång, och konstigt vore det annars. Skalin behöver bara lite träning i artikulering och magstöd och att prata utan manus så blir han snart som de övriga mångåriga proffsen, har även varit en första gång för dessa,är tydligt att man måste över den där 4% spärren för att åtminstonde få vara med lite i finrummet, och behandlas som ett vanligt parti utan nedsättande epitet.

2010-10-14 @ 08:44:48
Postat av: Skånepåg

@ G&G"Förresten tänker du mycket på din dialekt?"Svaret är nej och min dialekt är nu minst sagt "lite blandad" efter att ha studerat och arbetat på olika platser i Sverige. Har upptäckt nyligen att den mig veterligt kanske vanligaste skånska svordomen (?) "sattan osse", har jag helt slutat använda. Kanske inte någon större förlust eftersom jag använde det sällan, men då en barndomskamrat för ett tag sedan använde uttrycket uppmärksammade jag detta.

2010-10-14 @ 09:25:18
Postat av: WMB

SVERIGES RADIOS FELAKTIGA UTTALANDE

Det finns all anledning för Carina Herrstedt att anmäla Sveriges Radio för grovt förtal och falsk ryktesspridning. Här finns i SVART PÅ VITT Sveriges Radios grovt felaktiga uttalande om Tingsrättens dom:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=4094121Citat: "Enligt ordföranden ska Herrstedt i bloggen bland annat ha uttalat att förståndshandikappade inte har existensberättigande."Detta är en grov felaktighet från Sveriges Radios sida, eftersom det var precis tvärtom enligt Tingsrättens dom: Carina Herrstedt dömdes för förtal mot målsäganden Jönsson pga att hon i sin blogg hade skrivit en mening som kunde tydas som att JÖNSSON HADE SAGT att "förståndshandikappade inte har existensberättigande."Med det skadeståndsbelopp som Carina erhåller från Sveriges Radio kan hon gå vidare och överklaga den politiska tingsrättsdomen. Denna dom utgår ju ifrån att den eventuelle läsaren tyder fel i Carinas blogg. Kan man verkligen bygga en dom på en EVENTUELL feltydning av eventuella läsare?Citat från tingsrättsdomen: "De uppgifter som Carina Herrstedt varit med om att publicera på sin webblogg KAN LÄSAS (min markering) som ett påstående om att Jan Jönsson skulle ha uppgett att förståndshandikappade inte har något existensberättigande och att de är första målgrupp för utrotningsläger han själv skulle vilja sätta upp."Sveriges Radios grova FELSÄGNING om Carina Herrstedt är däremot ett klart bevisat faktum, till skillnad från den luddiga Tingsrättsdomen, och desto mer kränkande eftersom Carina i sin yrkesverksamhet har arbetat med handikappade människor.

2010-10-14 @ 09:29:18
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Historien upprepar sig: Tror det var i gamla antiken som man slog ihjäl budbäraren om meddelandet var fel. Idag är SD budbärare, och naturligt vis försöker man "" slå ihjäl "" budbäraren. Historien upprepar sig.

2010-10-14 @ 11:17:54
Postat av: Anonym

Vänsterpartister visar civilkurage genom att kämpa för arbetarnas rättigheter tillsammans med SD.http://www.bt.se/debatt/misslyckat-arbete-med-vardegrund-i-skolan-en-orsak-till-manga-sd-roster(2122414).gm#disqus_thread

2010-10-14 @ 12:16:17
Postat av: Inge Sandén

Ett land kan inte styras med lögner,börjar så smått få genomslag.

Sovjetimperiet och DDR är bevis på detta.

Sverige står nu på tur att lyckas med denna bedrift.

G&G nya ord Partifientlighet och Medborgarfientlighet komer mer och mer att bytas ut mot de förbrukade orden främlingsfientlighet och rasism.

Bevis för detta och Sveriges nya historia börjar den 20 sept 2010,när 340000 tusen röstberättigade lagt sin röst på det sanningssägande partiet Sverigedemokraterna.

1)20 st sverigevänliga politiker i vår Riksdag.

2)Totalt motstånd från den priviligerade vänsterkultureliten och all media,som med lögner inte kunde stoppa 340000,att säga med sin röst vad sant är.

3)Vi låter oss inte hånas av de rättfärdiga,såsom av en politiskt tillsatt Biskop, som prisar våld mot oliktänkande.

Med sitt uttåg från kyrkan,visade de våra detta.

4)Att Björklund nu vill att kristendom skall prioteras i våra skolor är helt igenom Sverigedemokratiskt.

5)När Jimmie Åkersson i en debatt helt klär av denne Ullenhag,som med lögner försvarar den förda intergrationspolitiken och blir helt satt på pottan och alla som såg debatten apploderar Jimmie och gläds över sin röst på SD och övriga sanningstörstande medborgare lägger sin röst på SD 2014.

6)När den välkände industrimannen Rune Andersson inte längre har någon mera plats för lögner i sitt samvete,säger han det vi alla andra tycker och känner,det är ett svek och stort misstag av regeringen att i sin falska godhet hellre söker samarbete med den partifientliga,medborgarfientliga och sverigefientliga oppisitionen.

Övrig kulturelit som känner ett stort behov av att säga det som är sant och rätt såsom han Birro även Ulf Nilsson och i viss mån Merit Wagner,måste inleda sina inlägg med "jag är inte Sverigedemokrat" och därefter bara sprutar det ut Sverigedemokratiska sanningar om tillståndet i vårt land.

Även läraren i Småland,som påstod att SD inte finns,när flickan påpekade,att nu är ju SD också demokratiskt invalda i Riksdagen,kommer att få sitt straff om inte förr så i.a.f. 2014.

2010-10-14 @ 13:33:48
Postat av: Stora Småland

En Inger Berg Västervik ringde den 11/10 till P1 och hade en hel hög med hemsnickrade sanningar om invandringen ! Hon sa sej ha jobbat med invandrare sen 1986 och några problem kunde hon absolut inte se att det fanns några !Denna kvinna hör till höginkomsttagarna med en årslön 2008 på 510000:-.

Teorin om att de som är högavlönade tycker att Sverige är rikt och har råd med hur stor invandring som helst , kom åter till sin rätt !

2010-10-14 @ 13:34:11
Postat av: Stefan K

Till skillnad från andra tycker jag inte att Johnny Skalin gjorde bra ifrån sig. Innehållet i hans framförande och svaren på de övrigas påhopp säger jag inget om

Ska man väcka folks intresse och få folk att lyssna måste man prestera bättre i sitt anförande och visa lite mer nyans och karisma.

Nu försvarar jag ändå Johnny i sin roll som debutant. Att efter tre veckor i riksdagen debattera mot veteraner skulle väl få de flesta att bli nervösa och prestera sämre.

Erfarenhet stärker och jag tror att Skalin i kommande debatter och anföranden lagt nervositeten bakom sig och lyckats skaffa sig en egen profil.Jimmie Åkesson däremot lyser allt mer som en professionell politiker. Han klarade av Erik Ullenhag med galans. Ullenhags välkända floskler om ett måste med hög invandring, lyser allt mer igenom som en ren lögn.

Dagens läge: 400 000 arbetslösa, 33 000 lediga jobb!

Rapport i tisdags hade ett inslag om långtidsarbetslösa. Rzgar som kom till Sverige 1992 med en utbildning som civilingenjör i bagaget, har aldrig haft ett riktigt jobb i Sverige.

Är inte detta talande. Vi har bevisligen inte kunnat hjälpa alla till ett eget arbete och en egen försörjning. Ändå vill våra politiker ta emot 10 000-tals nya personer varje år och införa en generösare arbetskraftsinvandring. Suck!

2010-10-14 @ 14:11:49
Postat av: Gubben o Gumman

Stekan K : Ett av basproblemen är medias hjärntätt

av svenska folket,hur kommer vi åt den ?

Informationsmässigt går ju inte el?

Tidsfaktorn är central här klockan är två i tolv.Senast igår såg vi ett av otaliga exempel när tv lyfter fram en Iransk man som varit här i 33 år och startat en del företag,vilket är skitbra men det

är ju inte honom saken gäller idag.Bara där blir det ,medvetet fel av TV,för dom flesta här ser ju att man följer en strategi frågan är bara vem som styr den och har gjort i 30 år,förmodligen ett pussel som är dysfunktionellt

självgående med olik intressent inblandade.Där står kapitalisterna inom främst media längst ner i dyn och stinker,ivrigt påhejande sina Boljeviker som schizofrent ordnar intäkterna.

Då med en helt annan orsak är ägaren tex.

Kan det bli mera sinnesjukt.Bla ägarna och kapialisterna inom media har anpassat sej till det socialistiska klimatet i Sverige,som sej bör ,egentligen inget konstigt.

Skitenhjelm förnekar inte sej oavsett var han kommer ifrån inget nytt under solen.Vilket politiskt gör honom till den mest stinkande innevånaren i en diktatur som Sverige,om än med

flera kamikazepiloter bakom spakarna.Media utgör en friståendel del av Sveriges schizofrena samhällspussel,som Palme förmodligen

startade med någon typ av inavndrimgs oljeavtal.Drivas av en ideologi är illa nog ,tjäna pengar på den luktar mera unket.Schizopusslet är ju minst sagt omfattande i Sverige.

Detta spänner över press politiker oavsett färg,narturligtvis är en hel dek av dessa inte med på lönelistan utan grundlurade Ullenhag

är nog ett ganska bra exempel på en sådan gök.Sammanhållandet kit är sannolikt pengar.

Svenska kronor Saudidollar ,Rubel i en samhällsfarlig samverkan,förmodligen kan vi även

ha garderobsmusslor i det högsta politiska skiktet.Hur många timmar har man offrat på kostnadsdelen

för invandringen i Ullenhags poliiska broiler utbildning 30 min ?

Som bara den i sej skulle vara förbjuden i grundlagen,dessa lever ju i en egen värld där studiebesök på fabriker eller förorter blir det närmaste man kommer verkligheten,patetiskt.Dessutom berömer man sej för dessa,hallå hej kompiiizzz,ingen skulle få beträda Rosenbad utan minst 10 år som anställd ute i verkligheten.Frågan oikofoben på tv ställer: Kan man säga att

vi får tillbaka våra investerade pengar i invandrarna då,javisst träskalle om nettokostnaden tex är 200 miljarder om året.Dom måste punda duktigt på ev genomgågna journalistutbildningar,vilket även statistiken bekräftar tydligen, hela Europa har gjort sej av med dessa kladdiga människor utom Sverige?Ivan Pjotr Katja Oleg måste bort både där,och

inom utbildningsväsendet,Cuba ,riv Södermalm.

Iallafall om Sverige skall gå att möjligen rädda.Till och med , skatteslaveriet ,samt att ösa ut pengar till alla världens människor tar mattematiskt slut någon gång.Intressant i mediaförfallet var att man efterlyste ekonomijournalister i Sverige,varför finns inte dom.

Enkelt man blir inte fet på att skriva om sanningen.

Däremot funkar mulitikulti karriären utmärkt.Enligt den tillgänliga bristfälliga statistiken,så kostar invandringebskjortan och lite till.

Den som babblar om konspirations teorier är dum i huvudet på ren svenska,endast klumpigt avslöjande.

"Rör inte min kompiiizz" "Vi gillar olika"(RFSL)?I Sverige har alla människofientliga beteenden ,mentalt störda, psykopater, naiva,

,mytomaner , på senare tid religiöst styrda stolpskott,fått möjligheten laga maten på restaurant Svea rike.Ett hjärtligt tack till alla er 40-talister samt på hemmet boende,från bla Sveriges arbetslösa ungdomar.

Ni har lyckats med det som Adolf lyckades med på 1940-talet totalförstöra en nation,där bla våldtäkter av landets kvinnor ingick.Sträck på er och tryck på kanppen vi gillar "VI gillar olika" i Aftonbladet,och känn er riktigt

lyckade.Att barnbarnet Olle springer som en gazell för att

få behålla sin mobil el slippa böta stör väl inte er,snart börja Bingolotto Idol el Robinson.

Trevlig kväll.Kan du fixa detta på en vecka AW Svensson?

2010-10-14 @ 15:49:49
Postat av: AWSvensson

Inga problem , har bara lite fullt i almanackan just nu, ber att få återkomma .

2010-10-14 @ 16:10:10
Postat av: lovisa

Är allt bra?:)

2010-10-14 @ 16:14:22
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Han är inte dum, Fredrik Reinfelt. Nu har han gett Folkpartiet ett självmordsuppdrag. Dvs Erik Ullenhag skall skaka fram jobb till alla kulturberikare. Är övertygad om att han kommer att misslyckas. Erik har här fått ett omöjligt uppdrag. Konsekvensen av detta blir att M ytterliggare stärker sin ställning gentemot dom andra i det borgliga blocket. Många väljare kommer att sätta i samband att det är Erik och FP som har misslyckats. Det finns ingen politiker eller politik i världen som kan skaka fram alla dessa jobb som behövs för att få " full " sysselsättning dvs en arbetslöshet på ca 2-3%. Dvs friktionsarbetslöshet.

2010-10-14 @ 17:22:31
Postat av: Gubben o Gumman

Nu har det hänt Eric Åfors Expressen opinions blogg.

Han har lyckats skriva ett inlägg som är så djävla korkat att det inte går att kommenetera.

Givetsvis mobbar han SD ,det måste ha gått runt i huvudet på den delen av Expressen.

2010-10-14 @ 17:41:03
Postat av: Gubben o Gumman

Sedan måste man nog hålla med kommunalråd Rosen:Eric Ullenhag har goda förrutsättningar för att

utveckla panikångest,samt att gråtande få ledas ut från pleninsalen,Eric kommer nog att behöva mycket stöd av nära och kära inom 5-10 år.Samtidigt stämmer det ganska väl med den empatilösa

peronlighet Fredrik Reinfeldt uppvisar då av

oss upplevt,Eric har fått ett riktigt seriöst kamikazeuppdrag, det är helt klart.Han har förrutom godhetsbegreppet förmodligen ingen koll på på den gigantiska blåsningen som

svenska skattebetalare fått stå ut med i

40 år ,giganstiska NETTOBELOPP.För att inte tala om alla brottsoffer och dödsfall.

Att Fredrik väljer en Folkpartist är väl logiskt.

Partiet har efter S producerat mest lågbegåvade

oikofober i svensk politik över tid.

2010-10-14 @ 17:54:19
Postat av: kalle2

alla gillar SD utom de djäv-larna som blir rika på massinvandringsindustrin.

industrimän och arbetare gillar SD. men hycklarna i fackförbunden sprider förtal och försöker utesluta rakryggande och ärliga medlemmar.vad har LO wanja och stefan löwen presterat? har de gjort nåt för mångkulturen? nä inte .

däremot har de myglat till sig fackföreningarna lägenheter i stockholm och fixat 1a handskontrakten till sig själva och sina barn!

det är trolöshet och stöld av medlemmarna gemensamma tillgångar. löven och vanja lundby borde åtalas.

det är ingen som tvinat dom att bo i lyclägenheter i city, de kan bo i rinkeby under tiden de står i bostadskö. så får de uppleva den fantastiska mångkulturen de talar om.

2010-10-14 @ 17:56:40
Postat av: Skånepåg

Muslimerna visar mer och mer sin fientlighet mot tyskarna.I Tyskland "vågar" man alltmer öppet tala om detta. När händer samma sak i Sverige?Från SVTText.

"Varning för tyskfientlighet. Det är den tyska familjeministern Kristina Schröder som nu försöker vända debatten. På skolgårdar, i tunnelbanor och på pendeltåg finns ett problem: Tyskfientlighet.Hon har gett exempel på att hon själv kallats "tysk slampa" (deutsche Schlampe).I artikeln rapporteras också att domare och poliser talar om en ökande tyskfientlighet bland framför allt ungdomar med turkisk eller arabisk bakgrund."

Postat av: WMB

Kalle 2 skriver: "alla gillar SD utom de djäv-larna som blir rika på massinvandringsindustrin."Här kan man läsa om vilka som blir rika på de "s k ensamkommande flyktingbarnen"."BOLAG TJÄNAR MILJONER PÅ ASYLSÖKANDE UNGA MÄN

Asylsökande unga män, så kallade ensamkommande flyktingbarn, ger entreprenörer möjlighet att tjäna miljoner på dina skattepengar. En granskning som Dagens Samhälle har gjort, som återges i SvD idag, visar att det inte finns något tak för hur mycket en plats får kosta när staten står för notan. De 1900 kronor PER DYGN som figurerat i pressen det senaste året är felaktiga. I Mölndal gjorde ett privat bolag 38 miljoner i vinst på att debitera 3015 per dygn och flyktingbarn."

[...]

"Det är inte bara kommunala bolag som tjänar pengar på de ensamkommande unga männen från Mellanöstern. Även privata kapitalister, såsom riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson (S), har tjänat många miljoner i rena skattepengar på att starta boenden för så kallade flyktingbarn."Läs mer i Fria Tider

http://www.friatider.se/bolag-tjanar-miljoner-pa-asylsokande-unga-man

2010-10-14 @ 18:42:12
Postat av: S- E Karlsson

En gala är på gång för världens barn, okej men varför blir det aldrig någon gala för sveriges fattigpensionärer och de ca 20000 som är uteliggare ? Där finns ett stort behov av en gala !

2010-10-14 @ 20:02:49
Postat av: Gubben o Gumman

SE Karlsson: Det finns inga det svårt i landet.

Sverige är ett rikt land,pensionärena har så mycket pengar att dom inte hinner skänka bort dom i alla 8887 godhetsgalor som är varje vecka.Varje månad,folk står till och med i kö hos skattemyndigheten för att betala in mera än dom 5,7%

Som alla betalar landet.Sverige är så rikt så alla har en egen

kvarterspolis på tomten och privat ambulans dygnet runt.I landet går det 16 jobb på varje ung människa.

Funktionshindade människor är dom som får jobb först

med dubbla löner.Blir det lite rörigt på kontoret skickas man till Florida till Dr Phil för hjälp.Gästminister Erisch Ollonhag har satt in extra flyg till Sverige samt en berikningspremie på 1 miljon. Då att få minst 25 miljoner nya Svenskar till

landet inom 4 år.Den som pratar om uteliggare och fattigpensionärer

betraktas som människofientlig, och skall slås ihjäl på fläcken av åsiktspolisen.Karlsson du måste ha blandat ihop Sverige och Saudiarbien ett av jordens fattigaste länder.

2010-10-14 @ 20:39:18
Postat av: Gubben o Gumman

"som har det svårt "

2010-10-14 @ 20:41:25
Postat av: Lotta

@S-E KarlssonHar länge funderat på alla dessa galor, faddergalan, världens barn osv. Dessa inbringar många miljoner varje år. Efter dessa båda galor kör man Rosa Bandetgalan som inte inbringar i närheten så mycket pengar som de förut nämnda båda galorna. Varför inte införa en Rosa- och Blåbandet gala INNAN man kör de båda andra något år.

2010-10-14 @ 20:46:21
Postat av: Robin Shadowes

En dokumentär om musslornas slav-räder långt upp i norra Europa på 1600-talet.http://www.mahomettube.com/view_video.php?viewkey=6cd1866bbbcdfb6ae31d

2010-10-14 @ 21:01:37
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Är det en sådan almanacka med färgkritor till?Lotta : Varje gång man hör hjärt o lungfondens

speaker säga : Den mesta hjärtforskningen bekostas

av gåvor,tänker vi på media och maktelitens alla

godhetsgalor för att samla pluspoäng.

2010-10-14 @ 22:38:59
Postat av: Christian

Nu skall vi vara ärliga. Johnny Skalin gjorde ett mycket blekt intryck. Han talade otydligt, han tackde inte för ordet, han glömde många gånger inledande ordet "tack Herr talman" osv. Det allra allvarligaste var att han hade en blek argumentationsteknik där han exempelvis sänkte rösten när han fick tuffa frågor. Ingen bra start! Hoppas att du; Thoralf, inte sitter av hela mandatperioden i fotöljen utan går upp i talarstolen. Och du, glöm inte att artikulera och prata långsamt! Hörde dig i en intervju för något år sedan från något årsmöte. Du lät då väldigt stressad och talade otydligt. Sånt har man inte råd med i riksdagen.

2010-10-15 @ 12:08:28
Postat av: Ludvig

Det var en mycket vettig person, denna Rune Andersson. Jag tror det dyker upp fler sådana framöver. Sådana som har genomskådat alliansens och de rödgrönas sandlådefasoner.

2010-10-18 @ 06:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0