"KÄND" SOCIALDEMOKRAT ÅTALAS

”Den 10 februari gjorde jag en anmälan om förtal hos polisen i Kalmar. Det gällde en nidbild av mig som publicerats på socialdemokraternas bloggportal S-info. I juni hörde jag av mig till polisen för att höra hur det gick med min anmälan men jag fick svaret att det var semester och att de väntade på att åklagaren skulle ta tag i anmälan. I förra veckan fick jag en kallelse till målsägarförhör idag. Visst är det märkligt att denna anmälan gömts undan i en byrålåda fram till efter valet. Kan det bero på att en socialdemokrat är den tilltalade.”

Ovanstående skrev jag i ett blogginlägg den 27 september.

Den tilltalade socialdemokraten är nu enligt Fria Nyheter åtalad för ett annat brott vid Linköpings Tingsrätt. Läs artikeln. Gissningsvis kommer han även åtalas för förtal mot mig inom kort. Jag har svårt att föreställa mig att åklagaren lägger ner förundersökningen med tanke på det bevisläge som finns.

De senaste dagarna har jag hört flera riksdagsmän
tycka att vi Sverigedemokrater gjorde rätt som lämnade Storkyrkan. Dessa anser att biskopen gick alldeles för långt i sin predikan. Idag har till och med en moderat riksdagsmanen Jan Ericsson uttalat detta i Sveriges Radio, hoppas att han nu inte får löpa gatlopp för detta ställningstagande inom de nya moderaterna.

Jimmie Åkesson mötte idag Lars Ohly i en debatt i Studio Ett
men om jag förstår de rätt så möttes de inte i en studio utan Jimmie Åkesson satt i en sändningsbuss ute på vischan i Södermanland. Tänk att en partiledare som Lars Ohly kan anse att kostnaderna för invandringen är en myt. Den typ av invandringen som skapar allra flest jobb är ensamkommande barn. I de flesta kommuner går det en anställd/ensamkommande barn. Enligt Lars Ohly kostar det inte heller något för samhället. Enligt mina uppgifter så betalar Migrationsverket ut ersättningar på ca 800000-1000000 kronor för varje ensamkommande barn/år. Jag undrar var Lars Ohly tror dessa pengar kommer ifrån. Med det kanske också är en myt.

Efter att jag lyssnat på denna debatt är det svårt att ta Lars Ohly på allvar. Idag ville dessutom Vänsterpartiet ta bort utgiftstaket. En något märkligt förslag från Lars Ohly. Det kan väl inte heller vara några kostnader förenade med att anställa nya lärare, vårdpersonal, förskolepersonal eller omsorgspersonal enligt Lars Ohly och därför är märkligt att V vill ta bort utgiftstaket för statens finanser.

Men som sagt Lars Ohly går inte att ta på allvar!


Kommentarer
Postat av: Dumle

Lyssna precis på debatten mellan Erik Almqvist och Arne Johansson (Rättvisepartiet socialisterna)

Samma typ av debatt där. Kommunist-Arne hävdar med en dåres envishet att deras företrädare inte använder våld mot politiska motståndare (SD). Erik radar upp ett flertal sådana händelser, varpå kommunist-Arne återigen säger att de inte använder våld. Det går inte att ta människor som blånekar trots konkreta motbevis på allvar.

Det hade varit bra om SD-s företrädare hade frågan dessa extremvänsterns företrädare hur de bestraffar sina egna om de bevisligen blivit påkomna med att använda politiskt våld. Utesluts de? Vilken typ av reprimand kan komma ifråga om de nu på allvar faktiskt menar allvar med att ta avstånd från våld som politisk metod.

2010-10-08 @ 00:12:28
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: OT

En dag kommer de få betala notan och den kommer inte att vara billig.Kommunister och socialister kommer att inse den hårda vägen att mitt och andras arbete inte är deras att disponeras.Mitt är mitt och ditt är ditt, allt annat är fritt valt.

2010-10-08 @ 00:52:41
Postat av: Mogge

Grattis, Thoralf.

2010-10-08 @ 02:51:57
Postat av: Nalle

Thoralf: jag tror du är för blygsam med kostnaderna för "flyktingbarnen". Det finns officiella uppgifter på att anslagen av skattemedel överstiger en miljon per person och år. Se:http://www.rod.se/politikomraden/migration_och_integration/Kommuner-sager-nej-till-ensamma-flyktingbarn/Det finns ett visst tolkningsutrymme (betalas dagsersättning ut 365 dgr/år?), så om någon har en officiell länk med en total helårssiffra är det förstås ännu bättre.Jag har sett icke-officiella uppgifter på i snitt 1.3 miljoner per person och år, men siffror utan officiella källor är inte särskilt användbara i diskussioner.

2010-10-08 @ 07:14:42
Postat av: Info

JAG KOMMER MYCKET VÄL IHÅGnidbilden med hitlermustaschen. Och de reflexioner den föranledde i din blogg. Själv snokade jag den gången omgående (på nätet) upp den Gode och Fine Socialdemokrat, som var upphovsmannen och hade ingen svårighet att erinra mig denne, när han nu i sin Godhet avslöjats för utstuderade, ekonomiska bedrägerier.Vad gäller debatten mellan Jimmie och Ohly igår så stämmer troligen det du säger - att någon av parterna satt någonstans i en sändningsbuss någonstans - på vischan eller kanske alldeles utanför radiohuset.Det märkliga hände nämligen, att just som debatten skulle börja kl. 17.01 meddelade Studio etts redaktion, att inslaget i fråga måste skjutas upp något, eftersom Ohly (som haft hela dagen på sig) inte ”hunnit fram till studion”. Han satt nu i en taxi på en gata i Stockholm – en taxi som hade fastnat på obestämd tid PÅ GRUND AV REGNET.Oavsett vem som befann sig i sändningsbussen och var, så rörde sig alltså taxistoppet förmodligen om trubbel med kontakten mellan nämnda buss och studion. Har man hört på maken till falskhet i Sveriges ledande radiokanal.Vad gäller uttåget ur Storkyrkan så gjorde ni förstås rätt.

2010-10-08 @ 07:31:47
Postat av: LN

Stor tillströmning av civilekonomer och raketingeniörer som tvingas försörja sig genom att furnera personer med svensk bakgrund och annat slödder med KEBAB.-Jag vill inte leva på bidrag , tack så mycket, jag har rest ända från Kabul och Mogadishu för att få ett kompetent och kvalificerat jobb, citerar Ullenhag med en papegojas ihärdighet de tillresta asylanterna. -Jag tror på människan, tillfogar Ullenhag trosvisst.

2010-10-08 @ 07:47:58
Postat av: lee

vi måste jobba längre för vi bli äldre försöker politikerna lura oss med.Sanningen är att mer pengar måste in till det mångkriminella samhället.över 500.000 lever i utanförskap .Räknar vi att var människa kostar "medicin,läkarevård,mat,Bostad mm" ca 200.000 /år så skulle kostnaden bli 100 MILJARDER för dessa som lever i utanförskap .Jag tror jag räknar lågt .Inte konstigt att vänstern vill ta bort utgiftstaket på 2%...

2010-10-08 @ 07:51:25
Postat av: Nalle i Växjö

Statstelevisionen fortsätter spy ut sitt hat över SD.

Nu senast i Gomorron Sverige Fredagen där man i soffan diskuterade gudstjänsten och SD:s uttågÅter upprepade man att uttåget berodde på prästens ord om främlingsfientlighet och inte något om vad som föregått predikan.

Dom som var med i debatten och som förmodligen är blinda och döva var

Göran Hägg

Kristina Axén Ohlin

Ursula BergeUm man upprepar en berättelse tillräckligt många gånger så blir den förmodligen sanningDåligt av Statens Television

2010-10-08 @ 08:04:46
URL: http://svtplay.se/t/102830/gomorron_sverige
Postat av: Stefan K

I morse satt Nyhetspanelen i Svt:s Gomorron och kommenterade Sd:s uttåg från Storkyrkan som omoget. Naturligtvis fick man också till händelsen att den påvisar vilket rasistiskt parti Sd är då de uppenbart tog åt sig av biskopens tal, Häpp!

Tre personer med ett uttalat Sd-hat som kommenterar Sd, Häpp!

Nu fick man också till det att Sd kan vara grunden till det utökade terrorhotet. Häpp!

Vad är denna Ursula Bagge för människa? Hon låter tråkig, ser tråkig ut och är förmodligen förbannat tråkig.

2010-10-08 @ 08:21:57
Postat av: LN

Det är svårt att kommentera på maktens sajter! Godkänns endast epostadress hos TELIA?http://www.rod.se/politikomraden/migration_och_integration/Kommuner-sager-nej-till-ensamma-flyktingbarn/

- - - - -

Kommentera##### Du måste fylla i en giltig postadress #####

Förnamn*.........................Ludvig

Efternamn*.......................Nessius

Pseudonym / Alias (frivilligt).LN

Din e-postadress*.....samma som hos Thoralf

Rubrik*...............GOD TRO

Kommentar*............:Stor tillströmning av civilekonomer och raketingeniörer som tvingas försörja sig genom att furnera "personer med svensk bakgrund" och annat slödder med KEBAB.

-Jag vill inte leva på bidrag , tack så mycket, jag har rest ända från Kabul och Mogadishu för att få ett kompetent och kvalificerat jobb, citerar Ullenhag med en papegojas ihärdighet de tillresta asylanterna.

-Jag tror på människan, tillfogar Ullenhag trosvisst.

Finns det någon godtrogen som tror på Ullenhag?

2010-10-08 @ 08:28:11
Postat av: Stefan A

Brukar titta på denna panel varje fredag, och det har varit samma sak minst ett år, de har oemotsagt fått spy ut sitt hat mot SD,under sin leading lady Ursula Berge,(samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet, vad det nu är, men säkert välavlönat), Ohly hade en tydlig strategi i valet, och det var ett ohejdat flörtande med offentlig sektor, tror inte att han någon gång öht. nämde den privata, men det hjälpte inte, de gick tillbaka ändå.Vänsterfolk blandar friskt äpplen och päron, för dessa är "sysselsättning" det viktigaste, hur man ska betala denna "sysselsättning" får man aldrig reda på,utan privat sektor ingen offentlig sektor.

2010-10-08 @ 08:33:21
Postat av: Nalle i Växjö

Smålandsposten i Växjö vill ha debatt om journalisternas trovärdighet.Verkligen att kasta sten i glashus

Postat av: Info

URSULA BERGEBland mycket annat är Ursula Berge också ordförande i föreningen Bang. Alltså föreningen bakom den radikalfeministiska - sedan många år huvudsakligen aggressiv-lesbiska - tidskriften Bang. Se här (slutet av artikeln):http://www.qx.se/6890/lawen-mohtadi-ny-chefredaktor-for-bangLängre ned på samma länksida kan ni läsa om Sverigedemokraterna, Storkyrkan och Brunne.

2010-10-08 @ 08:57:18
Postat av: Nalle i Växjö

Hur vill dom egentligen ha det på Smålandposten?

Ska man kunna lita på att dom är trovärdiga.Läs först denna artikel och sedan den senaste från samma tidning ( några steg upp)Är det så att dom ifrågasätter sin egen trovärdighet eller vad handlar det om.Är dom lika förblindade av hat som dom flesta andra journalister

Postat av: AWSvensson

Hur mycket kostar ett flyktingbarn under asylprocessen?

-Kommunen får ersättning per överenskommen plats och det handlar om 1900 kronor per barn och dygn. Pengarna ska täcka personal, kost, logi och omvårdnad.

Till detta kommer kostnader för skola ,sjukvård ,gode man , juridiskt biträde, migrationsverkets kostnader mm.

Morgonens möte i Kamratföreningen "Vi som inte förstå vad demokrati innebär" kan sammanfattas i en mening från Kristina Axén Ohlin, jag har inte hört vad biskopen predikade.Ridå.

2010-10-08 @ 09:43:15
Postat av: joffe

Tack för din mycket balanserade och läsvärda blogg Thoralf!På tal om applåder!;1) Riksdagspolitiker ska uppföra sig anständigt i en kyrka. Där appåderas inte!Allra minst applåderar man en BISKOP som från predikostolen betonar sitt personliga vänsterpolitiskt vridna ställningstagande i ett förmaningstal till SAMTLIGA av Sverige folk nyligen valda riksdagsledamöter...Biskop Eva Brunne, enligt min kristna uppfattning, är inte värdig sitt ämbete då hon på detta sätt blandar in politik i kristi budskap.2 )Jag applåderar SDs partiledare Jimmie Åkesson, som med partifölje tågade ut från Storkyrkan av denna ovan beskrivna anledning.Må det inte snart vara mättat med protester, påhopp, knivhugg, stenkastning och omotiverade klaffaretungor från media - och nu även från kyrkan? Kan inte svenska sk.ledarelit och folket inse att det skett ett VAL och låt då de partier som är invalda av folket till Riksdagen leva i fred!!!SD har inte hunnit få ens en chans att yttra sig och förklara sin agenda i Riksdagen. (Och ingen tycks ha läst deras partiprogram och vad där betonas med tanke på den odemokratiska journalistiska bevakningen som skett före och efter valet). Tillståndet i Sverige tycks mig mycket sjukt. Jag är van vid en öppen TV-debatt i mitt nya hemland där det sker en genomgripande demokratisk journalistisk belysning i pressen av politiska skeenden.3) Applåder ånyo till partiledare Jimmie Åkesson som med kunnighet och relevanta åsikter i debatt neutraliserade en sanslös skev svansföring av vänsterledare Mr.Ohly.När skall denne Mr.O fatta att Sverige inte kan vara världens mottagarland för ALLA av vilka 95% har genom bla kriminalitet uppmanats att komma dit för att utnyttja ekonomiska bidrag utan krav.Har inte Mr.O lärt sig under 30 år att endast 5% av de som kommer har riktig asylrätt. Denne vänsterledare i Sverige talar i tungor och i många nattmössor och tror att Sverige har ett pengaträd, där man bara hämtar hem allmosor till dem som inte har anledning att ens vara i Sverige och kräva bidrag!Han lever i okunnighet om att mina och andras skattepengar förskingras till bidrag till fel personer. - Mr.O - Som utlandssvensk betalar jag 25% skatt på min ringa pension (intjänad i Sverige under 35 års jobb som skattebetalare).Sedan 17 år som pensionär från Sverige betalar jag till just dina, Mr Ohlys stackars nykomlingar som aldrig gjort ett handtag för Sverige!

Du måste vara mkt infantil Mr. Ohly som i din vuxna ålder tror att Sverige har outtömliga förråd av pengar för att UTAN KRAV låta ca 100.000 människor/år som inte ens är flyktingar välla in i Sverige och bli kravlöst omhändertagna for ever and ever med bidrag. - Och du vill ta emot ÄNNU FLER!

Och du vill ge de som utvisas ur landet fri sjukvård!Lars Ohly. Du måste själv vara mycket sjuk och i stort behov av snabb vård. När jag flyttade från Sverige till mitt nya hemland för att få uppehållstillstånd avkrävdes, fläckfritt polisintyg, yrkeskunskap, läkarintyg, genomgångna omfattande godkända tester, indendtitetsbevis mm.VAD KRÄVS FÖR ATT BLI BIDRAGSTAGARE I SVERIGE FÖR ALL FRAMTID? INTE ENS INDENTITETSHANDLINGAR!2010-10-08 @ 10:09:15
Postat av: LN

"Invandring har gjort oss rikt historiskt och kommer att fortsätta att göra oss rikt."

Erik Ullenhag, (fp), ny integrationsminister.Wow! Varför kan ni inte förstå denna enkla sanning?

Vi behöver invandrare. Invandrare är ju inget problem - de försörjer sig själva bara genom att vara och konsumera - och de skpar ju jobb, tänk på alla tolkar, advokater, utbildare, föreståndare och konsulter som åtgår.

http://www.regeringen.se/download/fcc90626.pdf?major=1&minor=151758&cn=attachmentPublDuplicator_0_attachment

2010-10-08 @ 10:09:39
Postat av: Gubben o Gumman

SD ommer säkert att slå hål på myten att Sverige

tjänar storkovan på på bla Mena gänget.Självklart skall man sänka dessa med korrekta argument från talarstolen,men det är inget som

Svenne Banan noterar,däremot märker Svenne lite snack och möcke verkstad,svenska folket är skittrötta på att vara skatteslavar åt hela värden.Problemet kvarstår med transfereringen till dom

84% som går på detta,otaliga exempel på mörkning otaliga exmpel på lögner har setts bla i valrörelsen.Ifall det är någon som på fullt allvar tror

att svensk press skulle börja berätta sanningen så

räck upp handen nu.(It wont happen)Detta kommer inte att på något sätt

upphöra i svårt media sjuka Sverige,herregud hela

journalistkåren har ju infiltrerats av Lenin Stahlin Trotski journalister.Dessa uppviglar ju och manar till politiska mord.

Hallå det är krig,svenska folket är inget politiskt aktivt folk hela trygghetsknarkpaketet bygger ju

på att 5% styr landet,dom flesta svenskar tror att

journalister är högutbildade och opartiska.Däremot om sosseröstande Svenne får läsa att tex

Fredrik Reinfeldt fått lämna in ihop med Alians

mot Sverige,så skriker Svenne hurra dom skall vi ha

(SD), en sådan sak kan inte journalisterna mörka nedVad händer då mentalt hos Svenne jo han och Svea kan med gott samvete lägga sina röster på SD 2010

För nu spökar inte Svennes påtvingade oikofobi lika

svårt,dessutom är han och Svea inte "rasister"Svenne gillar inte Mona och Lasse "pillemoj" hehe.

Kan ett visst parti sätta lite käppar i hjulet

för dessa oikofober blir Svenne och Svea stormförtjusta,då börjar dom till och med prata

med "Benny" Svensk på jobbet under fikan.Även "Lars" moderat säger fan nu börjar det hända något så jag ger Jimmy nytt förtroende 2014.Det absolut farligaste man kan göra är att bli ett

stödparti till moderaterna då går S röster tillbaka till S , samt moderatröster tillbaka till M.Sverige är Europas mest media och politiskt sjuka

länder,landet är inte långt ifrån Sovjet.Tvivlar man kan man ju alltid titta på Ohlys senaste

massmöte på Sergelstorg,eller fundera på varför Säpo

väntar med terrorist info till efter valet.

Dessa skall bla stå för SD:s säkerhet, hyr in egna

vakter också,bättre markering är svår att hitta.En röst från en SD väljare : "Vi får hoppas att SD

kan röra om i grytan"Demoskop ger SD 3.4% i senaste eftervalsmätningen.

2010-10-08 @ 11:10:03
Postat av: Måns

NU står glädjen högt i tak hos PK-iterna. SD har nämligen hamnat under spärren i en av PK företagen opinionsundersökning. Det är bara det att det dessutom anordnats hotfulla demonstrationer mot SD:s väljare. PK-media har tjänstvilligt förmedlat dessa hot, gång på gång till SD:s väljare.År det under sådana omständigheter så underligt att folk drar sig ÄNNU MER för att avslöja sina partisympatier?

2010-10-08 @ 11:42:25
Postat av: Riffi

Man måste vara observant på hur ett "problem" formuleras (ang. biskopen). I ett annat samhällsklimat hade rubriken varit:SKANDAL VID RIKSDAGSINVIGNING. EN MAJORITET AV RIKSDAGSLEDAMÖTERNA STÖDDE VÅLDSVÄNSTERNS DEMONSTRATION

2010-10-08 @ 12:03:01
Postat av: LN

Glädjand nyhet - Kraftigt ökat antal asylsökande

Antalet asylsökande har ökat kraftigt i hela landet. Nu är det 33 procent fler asylsökande jämfört med samma period förra året. Även i Borås märker man av ökningen, där man nu har tvingats hitta tillfälliga boenden till flyktingar. Det säger Stefan Bergman som är enhetschef på Migrationsverket i Borås. Hälften kommer från Balkan. På grund av det stora antalet asylsökande på väldigt kort tid har inte Migrationsverkets lägenheter räckt till. Därför har man nu tvingats hitta tillfälliga boenden till de asylsökande. De senaste två veckorna har ett 60-tal serbiska romer bott i de små stugorna på Saltemads camping i Borås. Något som inte är helt oproblematiskt. De här stugorna är gjorda för att bo i på sommaren och inte vintern. - Just nu är det okej att bo här, men det blåser väldigt kallt och vi har ingen aning om hur vädret kommer att skifta, säger asylsökande Sebastian Idrezi. - I värsta fall kan vi tvingas att resa hem igen, för att återkomma till senvåren 2011. - Det är svårt att bo här med barnen också som ofta blir sjuka och måste gå till läkaren. - Duscharna ligger några meter bort från stugorna, så vi måste springa för att inte bli förkylda, säger han. Men trots kylan man upplever, finns det också en glädje och tacksamhet över att ha fått tak över huvudet och mat i magen. Rukia Dule från Serbien förklarar varför hon och hennes familj kommit hit. - Sverige är ett bra och tryggt land där folk respekterar oss. - Men hemma är det katastrof, där tvingas vi arbeta med allt möjligt och får ingen hjälp av myndigheterna, säger hon. I Rumäningen kommer hundratusentals moldavier nu att få rumänska pass, viket medför att de fritt kan resa runt inom EU. Är de förståndiga, ställer de kosan hit. Här kommer de att bli väl mottagna och vi behöver ju en stor arbetskraftsinvandring för att vidmakthålla vårt välfärdssamhälle. Någon måste ju betala de framtida pensionerna.

2010-10-08 @ 12:30:29
Postat av: AWSvensson

"I värsta fall kan vi tvingas att resa hem igen, för att återkomma till senvåren 2011."

Där har vi mycket att lära när det gäller humor, eller vad säger övriga i vår humorpanel , GoG o Skånepåg.

2010-10-08 @ 12:55:02
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonSkall vi döpa såväl dessa som merparten av de som får PUT och som far på semester till sina hemländer som jojoasylanter. Någon som har ett bättre namnförslag?Minns du läkaren i Ljungby (tror jag att det var?) som för cirka 4-5 år sedan började sjukskriva "flyktingar" med PUT under vinterhalvåret så att de skulle kunna resa hem till sina länder eftersom de ansåg sig inte klara av den svenska kalla vintern! Han blev intervjuad i Smålandsnytt och reportern hade givetvis inga direkta frågor eller ifrågasatte detta "kloka" beslut. Har ingen aning hur detta slutade och om ev. Försäkringskassan fick "kalla fötter" och ingrep?

2010-10-08 @ 13:34:40
Postat av: S-E Karlsson

Hur kan man på Migrationsverket veta att det ska komma 3 fullastade bussar i veckan ända fram till jul med serbiska Romer ? Har Mig-verket en uppsamlingsplats någonstans i Serbien ? Det är något som är lurt !

2010-10-08 @ 13:57:04
Postat av: Åke

Man tar sig för pannan.http://lt.se/nyheter/1.975539-sodertaljebor-frias-for-valdtakt-pa-15-aring

2010-10-08 @ 14:01:09
Postat av: RättvisHär är en video som visar ficktjuvar, familjer som försörjer sig som ficktjuvar

Se videon och fundera på hur SD ska agera för att vi ska slippa en invasion av brottslingar.

http://politisktinkorrekt.info/

2010-10-08 @ 14:02:11
Postat av: LN

Kloka moldavier och rumäner (inkl. romer?) förbereder sig inför livet i Nya Sverige.

------------------------

Kvällskurser i svenska

I Bukarest finns det nu möjlighet att studera svenska på kvälls- och helgkurser (intensivprogram eller normalt program) på både nybörjar- som fortsättningsnivå.

Man kan anmäla sig till moduler (1 modul är två månader) som startar i februari (tisdagen den 2:a), mars, april och maj. För mer information och anmälan, kontakta Åsa Apelkvist; Mobil: +40 731- 70 46 75 +40 731- 70 46 75, Telefon: +40 21 22 431 85 +40 21 22 431 85,

E-mail: [email protected]

2010-10-08 @ 14:47:22
Postat av: Ronny

Jag lyssnade på P1 debatten med Jimmy Och Lars O , och blev positivt överraskad över Jimmys sakliga och lugna kommentarer. Han växer:) Tycker att båda visade på en positiv öppenhet. Måste ge en eloge till P1 programledare, då dom verkade vara ovanligt objektiva, när dom även satte Lars "på plats". Blev mycket positivt överraskad av P1 !

2010-10-08 @ 14:50:22
Postat av: Dille I Momåla

Olof Palme, av många betraktad som en diktator, brukade välja sina ministrar bland vänner och grannar, inte minst på Fårö. Så valde han grannen på Fårö, Lennart Bodström till minister.Sonen, Tomas Bodström, ansågs förstås genom sitt arv predestinerad till en tillvara i gräddfil på skattebetalarnas bekostnad.Men så avviker Bodström till USA så att (s) förlorar en röst. Så skriver Expressen en artikel om att han skatteplanerar …Var det denna nyhet som fick socialdemokraterna att ge honom silkessnöret? För faktum är att Bodström inte längre är ordförande i riksdagens justitieutskott.

2010-10-08 @ 14:56:42
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson på tal om humor kan du gå loss under .C Marteus ledare i dagens Expressen.Marteus hyllar ,och har blivit trollbunden av kommunist och muslimhataren Winston Churchill.

2010-10-08 @ 15:56:40
Postat av: LN

Anser SD påven vara vänsterradikal?

Har SD begått intellektuell harakiri?

Har SD visat sitt rätta ansikte?

Är det svårt att ta SD på allvar?

- - - - -

Avgör själv - lyssna på två extrema PK-dhimmies:

Helle Klein, gud och Aftonbladet och Carl Rudbeck, SydsvenskaDagbladetSnällposten.Att vänster och höger kan vara så eniga!

Han den enögde hette Cyklops - här har vi en

Hermafrodit med en sammanväxt, central arm;

som en nutida robot, en KleinBeckBot.http://www.box.net/shared/j6gz58hsxj- - - - -

Varning för det nya,destruktiva viruset KleinBeckBot.

Kontakta omgående Symantec som erbjuder 'computer security' mot alla slag av datorohyra.

2010-10-08 @ 16:13:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Gubben o Gumman fnittrar lite du har blivit censurerad i Barometern (bortagen),du måste

tänka på att tidningen inte tål för avancerade sanningar iför stora portioner.Barometern passar påpassligt nog EFTER valet på

att skriva lite om "Kalmargardets" verksamhet samt

att SD är "gigantische" i skolvärlden.

Ivan Oleg Katinka "Blank Andersen" förnekar sej aldrig det är en sak som är Bambuska fett.Gubben o Gumman väntar spänt på Akinder som vi

påmint om Tages tal om den homogena svenska rasen samt rasbiologiska institutet tut tut,fast några

tutor skruvade dom nog inte ihop där.Peter Akinder benämner felaktigt SD för att vara främlingsfientliga,kommer han att publicera vårt inlägg,sossarna är nog dom värsta lögnarna i Sweden

Lars "pillemojjen " Ohly spelar ju i en egen dampdivison så att säga.Killen som ev kommer tillbaka till våren med sin asylansökan är en schön snubbe,frågan är om man inte

kunde koppla upp fjärrvärme nätet på Kalmar slott.

Då skule ju samtliga Råååmer kunna bo där över vintern,gott om plats,på sommaren kan dom bo på Ölands hotel samt i Kalmar, innan dom avisas för

att dom inte har ett skit i landet att göra.Dessutom är det ju nära till Byttan (Kalmarkrogar)

Dagens rätt skulle kunna fixas där käket är ju tydlingen dåligt på Öland,vill man ha lite mera kallskuret,så är det ju bara att knalla bort till

tex Kallskänken.Det finns ju även som ett altertiv att tvångsrekrytera svenska sommarstugor av myndigheterna, om det kommer för många.

Detta har Svenne Banan ingen aning om.Skulle Svenne protestera mot att sommarens parningsholk är upptagen kan han få en svensk militär kula mellan ögonen,då svensk ,ilitär snart skall få möjlighet igen att skjuta på bångstyriga svenskar,vilket härligt uppvaknande och insomnande.Fy fan AW Svensson vad detta inlägget spårade ur.

2010-10-08 @ 16:32:06
Postat av: Gubben o Gumman

Är det någon Kalmarbo som vet om bråket på Stagneliusskolan är av vinstlottskaraktär?

2010-10-08 @ 16:36:17
Postat av: AWSvensson

Varför koppla in fjärrvärme på slottet , förr värmde man upp slott genom att soldaterna sprang genom salarna. Vissa grupper är vansinnigt rädda för hundar så ett par Schäfrar skulle få upp temperaturen.

Ja det är inte alla som kan skryta med att blivit borttagen på Barometern, men det betyder bara att man kommer igen. Förr så brukade man i fria-annonser sätta ut lite lägre ålder för att imponera på damerna, hur ska man tolka att en 107 åring bara är 100 hos C Marteus.

Får man besvära om en trevlig helg, gäller även riksdagsmannen som enligt kvällspressen trycker i skogen.

2010-10-08 @ 17:16:08
Postat av: AWSvensson

Var åter lite för snabb, men som den gode herde jag är vill jag skicka med några ord på vägen.

Postat av: alf

AWSvensson

Stackars människa, jag lider med henne. Men hon kan ju trösta sig med att det hade varit mångdubbelt värre om hennes son hade varit kommunist eller biskop

2010-10-08 @ 17:26:53
Postat av: Gubben o Gumman

Kvinnan i Aftobladet är grotesk milt uttryckt.

Sverige är visserligen ett fritt land?

Låta sej utnyttjas av kommunisterna på Aftonbladet.

Denna artikel går direkt in på 10 i topp.Nu är det ju inte krimminellt att vara korkad i Sverige,vilket är bra,kvinnan i reportaget tror

tillsammans med en stor del av vad svenska folket

på allt som står i tidningen,annars hade SD haft minst 35% av väljarstödet med tanke på idiotin i Sverige.Denna odemokratiska hatkampanj kommer att fortsätta

hela tiden,dessa diktaturens kreatur vet att dom

kan gå i backen vilken stund som helst.Det är därför det är så otroligt vikigt enligt vårt förmenande att sätta igång att skaka om i Rosenbad.Svensk inrikespolitik handlar inte om Sverige längre

utan bara att skydda makt och förmåner inget annat.

Får dessa Boljeviker hålla på och inte får något annat att tänka på,kan detta gå åt helevete på

flera sätt.Enligt ett inlägg ovan har två män blivit frikända

efter en anmäld våldtäkt på en 15 åring.

Det som är absolut viktigast i Sverige alla kategorier är att stoppa våldtäkterna och morden på

ettniskt svenska kvinnor inget annat.Högst ansvarig för detta är Fredrik Reinfeldt.

Han skiter fullständigt i detta i praktisk el juridiskt hänseende,Sverige är två i världen.

Reinfeldt skall oavsett politisk färg bort ifrån Rosenbad snarast möjlig,han varken vill eller kan skydda kvinnor i landet,till och med på kåken

gäller att man ger fan i kvinnor och barn.

Hos Reinfeldt gäller arbetslinjen för 3/4 av Sveriges befolkning.Även mord och skjutningar på öppen gata skall stoppas ,snarast detta är av akut karaktär.

Detta är Reinfeldt också högst ansvarig för.Som utvecklingen blivit så kommer svensk inrikespolitik nästa val 2014,nu gäller det att

ta bort namn från politiken inget annat.Man tar alltid det viktigaste först på kirurgen efter en bilolycka,plastkirurgen får komma i andra hand.

2010-10-08 @ 18:18:49
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson and G&G"Lisa började läsa på om SD, och hennes antipati blev allt starkare. Människosynen gick inte att blunda för, förklarar hon. Hon måste välja."

- Antar att hennes "faktakällor" då är Aftonbladet, vilket visar att hon har blivit totalt vilseledd och har inte den blekaste aning vad hon pratar om."Det handlade om vännerna i Gambia, om en svärdotter med invandrarbakgrund och om hennes nye mans tre mörkhyade adoptivbarn."

- "en svärdotter och hennes nye man". Här verkar hon spåra ur ordentligt eftersom hon inte kan skilja på vad som är vad i normalt språkbruk. Den nye mannen är tydligen inte hennes egen son?"Lisa vill nu överlämna frågan: Hur kan mammor och pappor hantera att deras barn har rasistiska åsikter?"

- Skulle vara intressant att få reda på vad hon avser med "rasistiska åsikter". Om hon avser Sverigedemokraternas invandringspolitik, så är våra grannländer Finland och Danmark enligt hennes definition synnerligen rasistiska och övriga Europa med sina strängare krav åtminstone "3/4 rasistiska".Tragisk människa som låtit sig utnyttjas av en av den "smutsigaset" tidningar vi har här i landet och som ställer upp och hänger ut sin egen son som en "suspekt figur" på det här viset. Men OK hon har fått sina 5 minuter i rampljuset och Aftonbladet fick en ny möjlighet att smutskasta SD, så då är de båda inblandade säkert mycket nöjda!

Postat av: Stefan A

Borde tänka sig för, aftonhoran innan de hänger ut psykiskt instabila personer på detta sätt, men man är väl beredd att gå över lik bara för att "sätta dit" SD.....

2010-10-08 @ 20:17:46
Postat av: kalle

är detta fördold människosmuggling? vad synd det är om denna naiva? svenne som byggt en studio, inte kan han tro att afrikaner kan missbruka sina visum!

http://svtplay.se/v/2160699/abc/musikstudio_anmaler_ambassador?sb,k103290,9,f,-1varför flyttar han inte och tar med sin studio till senegal om han förlorar så många miljoner, nä just de kanske de bara var intresserade att komma till Sverige.

2010-10-08 @ 23:35:37
Postat av: Göran Andersson

AW SvenssonDet var en väldigt luddig historia. Emellertid så klarnar det ju på slutet. Man känner sympati med grabben. Förstår så väl varför han sedan flera år brutit med sin mamma. Har svårt för att hitta något annat som jag finner lika patetiskt som en kvinna vars bästa tid höra fordom till men som ändå försöker hålla sig ung genom att ragga exotiska älskare. Hennes betende undrar man över. Inte kan hon vinna sonen tillbaka genom att späda på den falska bilden av Sverigedemokraterna. Tror hon sig kunna hota sig till hans gunst, så får detta blott motsatt effekt. Kilen mellan mor och son drivs in allt djupare. Upplever det som en brist på empati, något som i det nynazistiska Sverige snarast kan betraktas som hjärntvätt. Sonen har ju fått upp ögonen och valt att arbeta med att, via SD, hjälpa till med att återinföra demokratin i Sverige. Kan det vara så hemskt ?...Landsförrädarna känner flåset i nacken. En har redan stuckit. Han är ju en tämligen bildad person som vet vad han gör för att undvika de risker som det för med sig att uppehålla sig i Sverige. När den dagen kommer när han ska efterlysas så ser han med största säkerhet till att vistas i ett land som Sverige inte har utlämningsavtal med.Emellertid, de flesta är fortfarande kvar i landet och i hysteriskt tillständ. De vet tydligen inte vad de ska ta sig för. De skränar på gator och torg i många tusental, de sju nynazistiska grupperingarna i Rikets högsta parlament vill inte sitta här eller där, de vill ha skillda matköer. De låser dörrar om sig trots att säpo svärmar runt dem. Förvirring, oro och ängslan är total och i fullständig villervalla. Till och med kyrkomatriarken vräker ur sig sin avsky. De enda som verkar vara tämligen oberörda är grabbarna och tjejerna i Sverigeblocket.Den kinesiske dessidenten Lui Xiaobo har fått fredspriset. Han sitter fängslad för sin frihetskamp. Kina och Sverige har ju liknande problem med yrkesförbud, åsiktsförtryck och angiveri, så vi i SD förstår Kinas demokratiska opposition.

2010-10-09 @ 01:02:19
Postat av: Farbror fritte

Jag anser det vgara rätt att SD lämnade Storkyrkan i Stockholm.I protest.Man skall inte behöva stå ut med en socialistisk biskops utgutelser.Det hela är snarare ett problem för den Svenska kyrkan än för SD.Biskopen måste anmälas till domkapitlet.Kyrkans politisering kommer att bli dess undergång.Jag överväger själv starkt mitt medlemsskap.5000 sek som min avgift är per år kan jag lägga på annat.Som sagt var.Avslutningsvis.En recension av radiodebatten mellan Jimmie Åkesson (SD) och kommunistledaren(V) Lars Ohly.Denna vann Jimmie på " knock out"!

Bra jobbat.

2010-10-09 @ 08:05:03
Postat av: Anders

Skånepåg skriver: " 'Det handlade om vännerna i Gambia, om en svärdotter med invandrarbakgrund och om hennes nye mans tre mörkhyade adoptivbarn.'

- 'en svärdotter och hennes nye man'. Här verkar hon spåra ur ordentligt eftersom hon inte kan skilja på vad som är vad i normalt språkbruk. Den nye mannen är tydligen inte hennes egen son?"Nej, det tror jag inte. Jag skulle tro, att Lisa SJÄLV har en ny man (från Gambia). Lisas nye mörkhyade man har tre mörkhyade adoptivbarn. Den omtalade svärdottern är gift med Lisas nye mans (biologiske eller adopterade) son.Jag skulle vidare gissa, att Lisas son (sverigedemokraten) har brutit kontakten med sin mor, eftersom han tröttnat på sin mors resor till Gambia.

2010-10-10 @ 17:29:13
Postat av: Manne

Din anmälan kommer att läggas ner. Förtal faller nämligen inte under allmänt åtal, den förtalade får själv driva målet i domstol, antingen som civilmål eller brottmål. Det senare kan bli dyrt medan det förra kostar några hundralappar.Det är märkligt hur få SD-are det är som inte begripit detta. Ex när kommunisten Fredrik Jönsson fått SD-are dömda för förtal så har han drivit det själv som civilmål, dvs ingen åklagare har varit inblandad och inget straff utan enbart skadestånd döms ut, dvs inte en brottmålsdom. Kan också påpeka att det bara är personer som kan förtalas, inte organisationer och företag.

2010-10-10 @ 21:26:08
Postat av: Stefan Lennartsson

Det här är väldigt intressant och eroniskt. En viss herre vid namn Goebbels höll på med sådana provokatoriska angrepp mot den tyska regeringen. Innan nazisterna tog makten. Man prata gärna om SD lika med Nazimen i 30 talets Tyskland. Och den som har läst på kan ingen annat en skratta. Men det farliga är precis som när det gällde Nazismen. Så är det okunskapen. Vad som skrivs i PK mediat är helt enkelt sanningen.

Mvh En Krypling.

2010-10-14 @ 20:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0