JAG ÄR BESTÖRT OCH LEDSEN

Idag hade jag sett fram emot en festdag med gudstjänst i Storkyrkan med kungafamiljen, sedan riksmötets öppnande med tal av kungen och Fredrik Reinfeldts regeringsförklaring och som avslutning en kväll i Konserthuset.

Biskopen Eva Brunnes förstörde dagen!

”I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld.”

Läs hela talet.

Med dessa ord pekade hon ut oss Sverigedemokrater som mindre värda. Dessutom hyllade hon den demonstration från igår kväll där en rad budskap spreds som är allt annat än demokratiska. (Vi hade mer eller mindre utgångsförbud från Säpo under gårdagskvällen). Hon hyllade samtidigt också indirekt de organisationer som låg bakom demonstrationen och som deltog vid demonstrationen. De är grupper (konstellationer) som jag uppfattar som de som ligger bakom till exempel fönsterkrossningar, dödshot och ofredande mot mig personligen. Efter den förra demonstrationen i Stockholm knivhöggs en person av vad som misstänkts vara demonstrationsdeltagare.

Genom sitt tal gav biskop Eva Brunnes legitimitet till dessa odemokratiska och kriminella handlingar.

När Jimmie Åkesson reste sig från sin plats för att lämna Storkyrkan reste även vi andra oss från våra platser.

Vi var faktiskt inbjudna som gäster till Storkyrkan och att som biskop Eva Brunnes bemöta nya riksdagsledamöter på detta sätt gör mig beklämd.

Jag är bestört och ledsen!

Media gör en annan tolkning än min av det inträffade. Jag har talat med flera andra riksdagsledamöter från andra partier. De tycks inte ha förstått orsaken till vårt uttåg men de har ju inte heller hela bakgrunden. Det är uppenbarligen många som inte förstått vad biskopen sa om man skall döma av alla som intervjuas.

Media ger en helt annan bild men det är ju inte förvånande!

Mycket bra intervju av Jimmie Åkesson!

Studio Ett

Snaphanen, Berlingske, Expressen


Kommentarer
Postat av: M

Det var bra gjort. Jag hade gjort likadant att som gäst först vara inbjuden för att sedan bli förnedrad, jag tror det knappt är sant. Jag har idag begärt utträde ur svenska Kyrkan det får räcka nu

2010-10-05 @ 17:34:47
Postat av: S-E Karlsson

Jag lider med dej Thoralf , samtidigt gratulerar jag mej själv för att jag för två år sedan begärde mitt utträde ur Svenska kyrkan vilket gett mej stor tillfredställelse och samtidigt mer att leva på !

Mvh Sven-Erik .

2010-10-05 @ 17:41:36
Postat av: WMB

Någon gång får man sätta ned foten!

För mig är det fullkomligt obegripligt hur ni har stått ut så här länge.Fullfölj gärna detta i riksdagens talarstol. Jag menar inte att ni ska avvika från riksdagssalen, utan att ni ska göra klart för församlingen att det faktum att ett parti vill få slut på en för landet och medborgarna helt förödande invandringspolitik absolut INTE är samma sak som rasism och främlingsfientlighet.Därför ska ni kräva att dessa falska, osanna och djupt kränkande benämningar ska upphöra.Men ni kan ju börja med att uttrycka er tacksamhet och glädje för det alldeles "fantastiskt fina välkomnandet" ni hittills har fått. :-(((2010-10-05 @ 17:58:59
Postat av: AWSvensson

En präst som tar till lögnen för att framstå som den gode herden är inte värd titeln. När väl prästf-n nyktrat till och läser innantill och sätter in detta i den svenska utlänningslagen så vore det på sin plats att hon bad om ursäkt. Men det blir väl i samma veva som helvetet fryser till is.

2010-10-05 @ 18:02:04
Postat av: Niclas

Kyrkan ska vara ett ställe där ingen ska behöva känna sig uthängd. Jag är troende kristen och hade jag varit Jimmie Åkesson hade jag blivit både väldigt ledsen och känt mig förrådd då biskopen refererar till protesterna på Sergels torg mot Jimmie Åkesson och SD. Och dessutom sammankopplar rasism med ståndpunkten att vilja begränsa antal invandrare.

2010-10-05 @ 18:02:16
Postat av: Putte

Ni gjorde helt rätt Thoralf!

2010-10-05 @ 18:16:13
Postat av: Info

KENT HERRSTEDT LJUGER I SVERIGES RADIO[Repris av min kommentar tidigare idag 16.23:]Jag har just hört Kent Herrstedt blåljuga i Sveriges radio (till intervjuarens förtjusning).Intervjun gällde incidenten i Storkyrkan, då biskop Eva Brunne (Sveriges första öppet lesbiska biskop) plötsligt i sin predikan övergick till ett direkt angrepp på Sverigedemokraterna. Hon hyllade de massuppbåd mot just detta parti, som nyligen organiserats runt om i landet. Exakt vad biskopen sa finns redan att läsa flerstädes på nätet.Men enligt Herrstedt sa hon något helt annat. Något så varmt och innerligt, att Herrstedt aldrig i sitt liv hört vackrare ord. Hon hade bara talat kärleksfullt om ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE.När de hörde detta, hade alla närvarande sverigedemokrater rest sig upp och lämnat Storkyrkan. Dessa råa, omänskliga djur visade därmed sitt rätta, fula tryne...Men efter predikningen hade i alla fall den vänsterpolitiska biskopen mötts av en fem minuter lång, jublande applåd.2010-10-05 @ 18:16:40
Postat av: HSL

Jag skulle gjort samma sak om jag varit er situation. Finns ingen anledning att sitta kvar och få detta kastat i ansiktet av en Biskop.Det blir bara extra tragiskt att sedan höra partiledare efter partiledare, som inte ens själva är medlemmar i Svenska Kyrkan, uttala sig om hur "fel" och "löjligt" det var.

2010-10-05 @ 18:18:44
Postat av: Niklas Carlsson

Uppenbarligen har Jimmie Åkesson insett att det var klantigt gjort att tåga ut ur kyrkan. Han har bett om ursäkt till kungen och andra.Att påstå att alla som deltog vid demonstrationen mot rasism skulle vara vänsteraktivister är ju bara dumt.Det märks tydligt att SD är nya i sin roll. Som politiker måste man kunna hantera eventuell förtret betydligt snyggare än genom att klampa ut som en sur femåring.

2010-10-05 @ 18:26:50
URL: http://www.niklascarlsson.se
Postat av: lassekolja

Ni som tågade ut har även mitt fulla stöd. Ni visade prov på rakryggat uppträdande i den rådande situationen. Vad som däremot gör mig beklämd är motståndarnas reaktion trots att dom inte har en aning om anledningen till Ert agerande. Det är så typiskt att låta käften glappa som Wanja Lundby-Wedin och Mona gjorde när dom ventilerade sina lika felaktiga som förutfattade meningar i Expressen-TV.

Stå på Er och kämpa på!!!

2010-10-05 @ 18:35:21
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Urban

En tydlig markering att SD inte uppskattar en politisk präst med otrevliga värderingar.På bilderna i SvD från demonstrationen som SvD beskriver som "Demonstration mot SD", ser jag skyltar som på olika sätt vänder sig mot SD. Det finns skyltar som säger SD har fel, men det finns också grövre argument där man kan läsa Bekämpa fascisterna och på andra skyltar ser man hakkors.Ungefär så här beskriver biskopen demonstrationen.

Många tusen människor samlades för att ropa ut sin avsky...Att biskopen här avser avsky mot SD kan knappast gå någon förbi.Biskopen avslutar, precis som Lars Ohly, med att uppmana till utomparlamentariska metoder.Biskopen går faktiskt ett steg längre och uppmanar till stenkastning mot SD om riksdagen inte stoppar SD:s politik.Så här avslutar biskopen attacken mot SD."Här räcker det inte att vi ger några hundra människor mandat att föra vår talan. Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen för människovärde, måste vi se till att också stenarna ropar."Här känner jag en isande vind gå genom Sverige.Vad är det kyrkans företrädare står och säger?

Kan det tolkas på något annat sätt än att hon uppmanar hon folk att misshandla Sverigedemokrater?

2010-10-05 @ 18:35:48
Postat av: Hm

Niclas Carlsson är centerpartist.

2010-10-05 @ 18:36:50
Postat av: Putte

@Niklas CarlssonDe kanske har tagit intryck av de "erfarna" politikerna Bengt Vetbästebergs och Lars Ohlys beteende.

2010-10-05 @ 18:54:35
Postat av: Måns

Tänk vilken skändlighet att använda predikstolen för hyllning av terrorister, uppmana till våld och att strunta i gällande lag. Hon gav till och med anvisningar: Använd list, sa hon.Kan man sjunka djupare?

2010-10-05 @ 18:54:46
Postat av: sten

Mycket bra gjort av er SD ledamöter, som är valda av Svenska folket.

2010-10-05 @ 18:54:46
Postat av: tudor

Jimmie imponerar! Hans svar i Expressenintervjun var lysande! Jimmie har ett "statsmannaliknande" anslag - faktiskt litet som Reinfeld - inger förtroende. Hela SD:s riksdagsgrupp verkar bra! Håll huvudet kallt, och låt de andra stå med "brallorna nere"! Kryssade dig, Thoralf! Bara som ett litet tack för din blogg!

2010-10-05 @ 18:55:43
Postat av: Jakob

Dagens största magplask gjorde sig Jonas Åkerlund skyldig till i SVT:s direktsändning. Han pallade inte för K-G Bergströms frågor.Nästa vecka ska det som bekant röstas om budgeten. Här skulle SD ha chans att sätta hårt mot hårt. Vad säger då den hypernervöse Åkerlund i närvaro av Bildt, Sahlin, Wetterstrand m.fl? Jo, att SD inte kommer att stödja de rödgröna vid budgetvoteringen! Karln måste ju vara en politisk jubelidiot. Där rök förhandlingsutrymmet all världens väg. Jag har sällan bevittnat något klantigare självmål.De politiska kommentarerna i studion trodde knappt att de hade hört rätt. K-G deklarerade också att han var oerhört förvånad över svaret från den vice partiledaren. Det hade han aldrig väntat sig.Inför talmansvalet agerade partiet mer professionellt, men det höll tyldigen bara en dag.Tack för underhållningen. Vilka skrattfester ni bjuder på!

2010-10-05 @ 18:56:52
Postat av: Jakob

Dagens största magplask gjorde sig Jonas Åkerlund skyldig till i SVT:s direktsändning. Han pallade inte för K-G Bergströms frågor.Nästa vecka ska det som bekant röstas om budgeten. Här skulle SD ha chans att sätta hårt mot hårt. Vad säger då den hypernervöse Åkerlund i närvaro av Bildt, Sahlin, Wetterstrand m.fl? Jo, att SD inte kommer att stödja de rödgröna vid budgetvoteringen! Karln måste ju vara en politisk jubelidiot. Där rök förhandlingsutrymmet all världens väg. Jag har sällan bevittnat något klantigare självmål.De politiska kommentarerna i studion trodde knappt att de hade hört rätt. K-G deklarerade också att han var oerhört förvånad över svaret från den vice partiledaren. Det hade han aldrig väntat sig.Inför talmansvalet agerade partiet mer professionellt, men det höll tyldigen bara en dag.Tack för underhållningen. Vilka skrattfester ni bjuder på!

2010-10-05 @ 18:58:32
Postat av: Dag

Stå på er, ni gör en insats för Sverige. Verkligen synd bara att ni blir hotade. Det ska man inte bli i en demokrati. Vi har alla levt de sista åren i en sk socialdemokratisk demokrati. (med vissa inslag av kommunism) När det nu gäller och de har förlorat makten. då sätts alla demokratiska regler ur spel. Då får "gatans parlament" fritt spelrum. Många talar så väl om mångfald. Men på den politiska arenan härskar endast enfald. Anser själv att jag har en del att komma med, men "ligger lågt" så länge. I alla fall . Lyka till med riksdagsarbetet.

2010-10-05 @ 19:03:09
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Arbete skall bryta isoleringen säger nye integrationsministern Erik Ullenhag. Vilka då jobb? Minst 50 000 jobb försvann under och efter finanskraschen, och enligt all expertis så kommer inte dessa jobb tillbaka. Enligt världens främsta experter på arbetsmarknadspolitik och invandring så finns det två sätt att få folk i arbete som kommer till ett annat land och som inte har " paritet " till jobben. Antingen subventionerar man fram jobb eller så får de hitta sin egen lönenivå. Subventionera fram jobb kostar enorma summor och är bara en kortsiktig lösning. I USA får man hitta sin egen lönenivå utöver minimilönen på ca 50 Skr/tim. I USA har detta lett till att ca 50 miljoner lever helt eller delvis utan sjukförsäkring eller arbetslöshetsförsäkring. Därutöver lever ca 10 miljoner med dåliga försäkringar. Detta skulle betyda att ca 1,5 miljoner svenskar skulle hamna i en mycket utsatt situation, ja kanske ren fattigdom. Och även om USA har en minimilön på ca 50 kr/tim, så flyttar industrier från USA för i Kina m fl länder så är lönerna ännu lägre. Vi lever i en globaliserad värld. Och vid en ev långvarig högkonjunktur , så kommer räntan att höjas, vilket leder till dämpad efterfrågan. Vi har idag ca 8% arbetslöshet, och en kinesisk politik som tar marknadsandelar på grund av undervärderad valuta. En sak är säker, Erik Ullenhag har ett tufft arbete framför sig. Hur skall han få ut tusentals människor som varken kan läsa eller skriva. Lycka till Erik Ullenhag, jag tror att tiden är förbi för enkla jobb i Sverige.

2010-10-05 @ 19:06:31
Postat av: S-E Karlsson

Jag tycker att man skitet oss sverigedemokrater i ansiktet tillräckligt och även torkat ikring skiten , jag förstår SD.s agerande i Storkyrkan mer än väl !

2010-10-05 @ 19:13:13
Postat av: Göran Andersson

Som Sverigedemokrat känner man sig i allmänhet inte som politiker, utan som storsvensk eller patriot.Att avbryta ett kyrkobesök i detta läge, Riksdagens öppnande, finner jag som mycket lämpligt. Tillfället var väl valt. SD ska inte behöva ta någon skit någonstans. Tycker att ni i Sverigeblocket har påbörjat er mandatperiod på ett strålande sätt. Det är bra att Sverigeblocket visar respektlöshet mot de högsta kyrkopotentaterna och bespottar dem. Den politiskt korrekta eran måste trängas tillbaka på bred front och helst tillintetgöras. Vi kan inte få fram ett renlärigt Sverige genom att stryka de politiskt korrekta medhårs genom att uppvisa en förlåtande attityd. Den kil som vi, 340000 Sverigeälskare, genom demokratiskt val drivit in i de nynazistiska grupperingar som omgett oss under tretiofem år, växer sig större och starkare för varje dag. Vi står, trots gatans parlament med motstånd och överfall ännu starkare 2014.Du hjälper till med att lägga grunden till något riktigt bra, Toralf.2010-10-05 @ 19:16:17
Postat av: Anonym

Största tonläget av dem alla vid demonstrationen hade den marginaliserade kommunisten Lars Ohly. Inget annat parti på vänster eller högersidan vill egentligen veta av honom. Han vänder sig därför till sina stormtrupper på yttersta vänstern som använder våld istället för dialog. Lars Ohly eldar på demonstranterna (ligisterna) med paroller som "släng ut SD". Indirekt uppmanar han till våld. SD är invalda i riksdagen av folket. På vilken annan arbetsplats är det tillåtet att gå ut och demonstrera för att medarbetare ska "slängas ut".

2010-10-05 @ 19:20:44
Postat av: lennart larsson

19:20:44

2010-10-05 @ 19:22:00
Postat av: Kalle

Den socialdemokratiske biskopen från bland annat det invandrartäta Flemingsberg har visat att svenska kyrkan är politiserad. Hon är inte ensam. Tidigare har biskop Koskinen på gotland gjort ett förvirrat intryck med sin anklagelser mot SD.En kyrka som vekar omhulda islam allt mer utan att fatta konsekvenserna av sitt ställningstagande.Ni, SD:are gjorde RÄTT som tågade i ut ur Storkykan i protest tidigare idag.Mycket bra att sätta ned foten och protestera mot mobbingen. Det är ju ren och skär vuxenmobbing i Sveriges Riksdag mot SD.Stå rakryggad mot etablissemanget. Ni segrar till slut. Det kan ta tid. Ni vinner ändå till slut. Sanningen segrar i slutänden.Folk börjar se och förstå vilka typer det finns i det politiska och i etablisemanget!!!

2010-10-05 @ 19:33:26
Postat av: rim

Helt rätt att tåga ut. Lämnade svenska kyrkan för ett år sedan, det är ingen kyrka längre, det är ett propagandaministerium för islam.

2010-10-05 @ 19:42:41
Postat av: Stefan A

En bra markering, någon gång får det vara nog, prästen fattar inte att majoriteten av de demonstrerande gärna slänger ut henne ur kyrkan och gör den till ett sädesmagasin, en märklig soppa av präster och vänsterslödder..

2010-10-05 @ 19:44:52
Postat av: Dag

För att kunna hjälpa andra, var de än kommer ifrån bör vi själva ha en stabil plattform att stå på. Då går det inte att vissa Quisslingar i det här samhället styr agendan. Enligt kännt öststatsmanér. (tånker då på den "förträfflige"demokraten Ohly

2010-10-05 @ 19:47:54
Postat av: Kulturkamp

Helt rätt av SD att lämna kyrkan under sådana föreställningar. Folkets sympati vann ni i vilket fall, även om hon förstörde din dag Thoralf.

2010-10-05 @ 19:49:07
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Skeåning

Ni gjorde absolut rätt som lämnade, att ni får fördömande ord från politiker i alliansen, vars främsta företrädare visar förståelse för politiskt våld, är inget ni ska ta åt er av. Jag är övertygad om att ni vann en väldigt stor del av svenska folkets sympatier.

2010-10-05 @ 19:53:19
Postat av: Urban

Här kan man läsa ytterligare ett annat exempel på det rabiata glödande hat som en svensk präst vid namn Lars Gårdefeldt har mot SD.Man kan tro att det är skrivet av en mindre begåvad elev i grundskolan, men det är väl hatet som förblindar denne herde för Guds hjord.Lars Gårdfeldt är en svensk författare, präst och HBT-aktivistHur var det förresten med artikeln "Vurmen för mångkulturen – och sanningen" som censurerades av Newsmill ?

Vad var det som gjorde att den togs bort?

Javisst ja så här var det:Texten innehåller svepande och dåligt underbyggda formuleringar om det mångkulturella Sverige. Fakta blandas med vilda spekulationer på ett sätt som knappast kan sägas tillföra debatten något nytt och intressant och av vikt, men däremot underblåsa rasistiska strömningar. Den här typen av artiklar har förstås ett existensberättingande, men det är inget material som ska publiceras på Newsmill. Här ska tonen vara god och texterna väl underbyggda. Därför togs texten bort.

Postat av: Göran Lundqvist- SD Halmstad

Samtidigt som islamistiska terrororganisationer hotar kristna länder tvingas västvärlden till höjd beredskap uttalar sig Eva Brunnes på ett sådant sätt att det som uppfattas som ett stöd för främmande religioners utbredning i Sverige.Att ge sitt öppna stöd för protester mot ett politiskt parti genom att själv deltaga i massmöten för att nästa dag hänvisa till dessa protester i kraft av biskop är en skam för demokratin. Jag lämnade svenska kyrkan förra sommaren. Hade jag inte gjort det då, hade jag gjort det idag. Den fria världen kan inte ge islam något utrymme. Ingenstans i världen finns ett muslimskt samhälle som uppvisar förståelse och godhet. Lika lite som facket ska ägna sig åt partipolitik ska svenska kyrkan göra det. Svensk värdegrund vilar på det kristna arvet och kan inte existera parallellt med islam. Jag stöder fullt ut att mina sverigevänner och partikolleger lämnade kyrkan.

2010-10-05 @ 19:55:56
Postat av: MartinA

Om du inte gjort det så lyssna gärna på SRs intervjuv med Brunne och SDs pressekreterare och nån folkpartist om det inträffade. Det var ett rättvist repotage, tror inte någon lyssnare kände någon större respekt för Brunne när SR var klara :)

2010-10-05 @ 20:00:06
Postat av: Roberth

Hon kan väl bilda klubb med Koskinen?

2010-10-05 @ 20:02:18
Postat av: kalle

Omdömeslöst att missbruka kraften hos Kristus för att förtala ett nytt parti. Nu har politiska korrektheten gått över gränsen. Här är talet ord för ord:

http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?di=698910Nog har detta tal granskats och godkänts av många innan, kanske tv och radioproducenter, kanske partisekreterare i 7 klövern visste.att fegheten och lydnaden hos Svenskar kanske beror på fredsskada efter 200 års fred. detta utnyttjas av partierna som nu vet att de kan göra vad som helst.

ingen har vågat kritiserat föränn nu när SD blivit stora. det är där skon klämmer, stora skräcken vore om fotfolket skulle börja våga säga ifrån och alltfler skulle stödja SD.de höga politikerna,höga chefer, och präster lever ju i en egen Värld som de inte vill att fotfolket skall få förändra.denna präst skulle nog ha annan syn på verkligheten om hon bodde i en tvåa i Rinkeby eller tensta. och absolut om hon varit arbetslös eller jobbat som timmanställd inom äldrevården!blir till att dela ut Cavatus flygblad igen

http://www.box.net/shared/dn4vryl63j, och printa ut bra postningar från www.politisktinkorrekt.infoDET INDOKTRINERADE FOLKET MÅSTE VAKNA, och hjälpa till i kampen för Sverige.

2010-10-05 @ 20:07:16
Postat av: Riffi

Bra gjort. Nu kan vi inte misshandlas i det tysta längre.

2010-10-05 @ 20:15:11
Postat av: Ronny

Jimmy Å och SD har helt rätt, att ingen skall behöva ta emot våld och trakasserier av en vänsterpöbel, som sedan får sitt oemotsagda mandat av en politiskt tillsatt biskop i kyrkan. Dessa poltiskt tillsatta ämbeten borde SD jobba för att avskaffa....

2010-10-05 @ 20:17:23
Postat av: Funtaren

Helt rätt gjort. Denna "biskop" är inget annat än en politruk.

2010-10-05 @ 20:38:09
Postat av: Gubben o Gumman

Även om det är lite tidigt så är det nog så att

skall SD behålla eller öka till nästa val allra

helst med tanke på partiets företrädare och väljare

får utstå,man svara inte ens på mail,så finns det nog bara en väg att gå,sänk Reinfeldts budget nästa vecka,till att börja med.Därefter Afganistanfrågan ta hem killarna snarast.Det är enda vägen in i politiken snabbt Sverige

är för sjukt just nu,att ta ansvar är ju också

att kunna inse läget just nu,fortsätta och tro

att några förhandlingar kommer till stånd när

man inte ens svarar på tilltal el vill arbeta i

samma hus?En egen budget kan vänta till 2012 el 2013.

Finns ingen anledning att leka stadsmannamässiga

när resten uppträder som idioter.En egen budget tillför lika myckt som 2:vice talman

just nu,SD har 5,7% som är värda 51% i en votering

Detta med guds försorg,den chansen kanske aldrig mera dyker upp meraPrecis som KG Bergström varnade för kan inte Mona låta bli att prova med en misstroende förklaring.Skicka ett rekommenderat brev till Fredrik Reinfeldt,antingen så minskar han invandringen med

90% samt ber SD om ursäkt,annars kan han lämna in.Vill han inte lösa ut brevet är det hans problem.

Han företräder en massa täta skitenhjelmare bla.

Dessa skiter fullständigt i Freddes multikulti gidder när det kommer till kritan.Ju fortare man synar Fredrik Reinfeldt dessto bättre,man måste ju ändå sänka båda ,Fredrik

står först i tur,han är livrädd för ett misstroende

Då är hans tid slut.Då flyger Reinfeldt Mona går att ta som nummer två

Mona Sahlin går att ta hand om senare det är 4 år med röstningar,dessutom plockar snart sossarna bort henne ändå.Varken Mona el Fredrik är värda att "satsa" på

Men med den nivån sveriges riksdag befinner sej på

så kommer man kommer inte undan den "striden" hur

gärna man vill tyvärr,frågan är bara hur mycket tid som skall gå,Sverige är alldeles för genomsocialiserat jämfört med Norge el Danmark.Det är inte tid för gentlemannamässiga djupannalyser på svensk inrikespolitik däremot ett

par rejäla käftsmällar,det kommer inte att gå att

samtala med någon av dessa vilken som tas bort först är ointressant.(Så tycker Gubben o Gumman som skriver som privatpersoner utan koppling till SD el Thor-alf Alfsson)

2010-10-05 @ 20:40:26
Postat av: Tippa

Biskopens tal var väldigt opassande och oförskämt. Än mer oförskämt var ert uttåg ur kyrkan. Ni borde skämmas, och det tror jag nog att ni gör så här i efterhand. Det borde ni alla fall. Ni skämde ut er och SD ordentligt. Dessutom måste ni väl fatta att media skulle utnyttja detta? Det var ju så uppenbart?Att bara komma på tanken att resa sig och gå när rasismen kritiseras... Varför inte bara instämmande? För inte är ni väl rasister? Eller?

2010-10-05 @ 20:46:49
Postat av: Niklas Carlsson

Göran Andersson, vad exakt är en "storsvensk"?Citat:

"Som Sverigedemokrat känner man sig i allmänhet inte som politiker, utan som storsvensk eller patriot."

2010-10-05 @ 20:47:49
URL: http://www.niklascarlsson.se
Postat av: MartinA

Här är Studio etts inslag:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4072979

2010-10-05 @ 20:56:56
Postat av: Janne

Landets högsta symbol - KUNG CARL - förtjänar nog en offentlig ursäkt.Bra protest. Men det är osvenskt att sätta sig upp mot kungen. Borde tagits efteråt.Ni är väl inga Ankarströmar??? ;-)

2010-10-05 @ 20:57:09
Postat av: Robin Shadowes

Biskoparna Eva Braun och Lennart Koskiten borde får sparken på stående fot då dom djupt har missbrukat sitt ämbete till politisk propaganda. SD gjorde helt rätt som marscherade ut.

2010-10-05 @ 20:58:12
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

hallå Thoralf, var inte ledsen och bestört. De som bor i Fjollträsk mår tydligen inte så bra mentalt, inte ens gud kan hjälpa dom.Nu när Centerpartiet vänt sina medlemmar ryggen så söker landsbygdsfolket efter nytt parti som lyssnar på dom. SD och LRF är som gjorda för varandra. Sd kunde bli medlem som första steg.

över 170 000 bönder i form av egen företagare som vill ha ett parti som gillar Svensk landsbygd och kultur. och det gör ju SD.

http://www.lrf.se/Medlem-i-LRF/Formaner-och-rabatter/Formaner/2010-10-05 @ 21:04:27
Postat av: Gubben o Gumman

Niklas Carlsson :Exakt vad är främlingsfientlig?

Börjar bli dags att sluta spela Allan.

Storsvensk kan tex vara en duracellkanin som ätit

för mycket Kebab och börjat gå upp i vikt.

2010-10-05 @ 21:04:27
Postat av: kalle

ha tryckte på enter samtidigt som "gubben och gumman" vem är Ni som skriver så mycket och roligt.

troligen nån äldre med gammal dator och författartalang.

är det nån mer som tänkt på ,att engelska texten man måste skriva för att slippa spam, har anknytning till den text man har skrivit i kommentaren!

2010-10-05 @ 21:10:17
Postat av: Göte Borg

Det var verkligen en fälla det där.

För det första, ja det var en ren provkation från Eva Brunnes sida när hon pratade om demonstrationerna i går, som ju var mot SD i i första hand. Rapport visade detta tydligt ned bilder från demonstrationen i går. Där viftades det med skyltar om SD rasister mm i demonstrationsfolket. I går uppfattade jag rapporteringen från demonstrationerna som helt mot SD enbart. Idag har plötsligt demonstrationerna enbart blivit mot rasism i många media. Det var en läglig glidning. Men som sagt Rapport var bra. Man pressade biskop Eva Brunne vidare.

-Var det en kritik mot Sverigedemokraterna? frågar reportern

-Alltså jag har ju i uppdrag att i varje förkunnelse försöka stämma vad som händer i samhället mot evangelierna.Reportern tillägger att biskopen själv var med i gårdagens demonstrationer.Tillbaka till fällan. Om man satt kvar hade man blivit utsatt för en stark provokation och fått svälja förtreten.

När man nu gick ut utsätter man sig för mediernas lätthittade lögner om att man gick ut för att biskopen talade om rasism. Hur ni än gjorde hade det inte blivit helt rätt. Ibland när jag möter personer som pratar illa om SD, tänker jag: "Förlåt dem ty de veta inte vad de säger" med lätt testamentliga referenser. Alltså man kan inte ta alla strider. Människor i Sverige är inte vana att tänka på dom här sakerna och halkar lätt fel. Jag tänker också att det är väl bra att dom demonstrerar emot rasism, jag som SD-medlem är också emot rasism.

Jag brukar kalla det jag står för "Inkluderande Nationalism"

2010-10-05 @ 21:19:58
Postat av: kalle

Tippa och Janne, sd are som nu sitter i riksdagen har fått tagit emot så mycket, så stubinen är kort. och när kungen var med och bli påhoppad av en tokig präst blev det nog för mycket.

åkesson och främst ekeroth bör nog tagga ner och ta påhopp från präster och skärskilt media med en nypa salt.en reporter triggade igång ekeroth med att vilseleda att bänkkommpisen skulle varit ensamkommande och vips satte ekeroth igång om "ankarbarn" "människosmuggling"mm arabgrabben var sedan troligen adobterad- men reportern hade lyckats med sin plan att få ekeroth dit hon ville.om repotrar kommer med vinklade frågor, svara inte utan säg nåt allmänt och luddigt sedan kan SD ge p svar på pressens frågor via presssekreteraren.måste säga att de 20 SD riksdagledamöterna är fantastiska. detta är verkligen politisk historia.

har det nånsin hänt att okända nya personer av fotfolket kommit direkt in i regeringsmakt på demokratiska val. Ian och bert var ju etablerade innan. och miljöpartietet intåg var ju sanktionerat av de tidigare partierna,

men SD intåget är historiskt.

2010-10-05 @ 21:28:59
Postat av: alf

När jag såg Sd resa sig och lämna kyrkan trodde jag ju att det var en sympatiåtgärd för våra vänner islamisterna som sitter SVERIGES Riksdag. Jag tycker

det är lite underligt att man kan ha en sådan sammankomst i en svensk kyrka, våra barn får ju inte ha sin skolavslutning där. Våra nyvunna vänner är ju så in i h.....e lättkrängta!

2010-10-05 @ 21:35:33
Postat av: Dag

Svenska kyrkan har under drygt 1000 år gått i ledband vad det gäller makten i samhället. Inte så mycket att bry sig om vad de tycker. Biskopar kommer och går alla med intressen att företräda vad den oficiella makten har för villkor. Ur ett historiskt perspektiv anser jag att vi kan lämna därhän vad kyrkan tycker och tänker. Från att vi "kristnades" i sverige har det varit en lång resa med olika "potentater" som velat sko sig på det svenska folket med kyrkans medgivande.

2010-10-05 @ 21:38:35
Postat av: Göte Borg

En massa stora härliga bilder på Jimmie och hans flickvän Louise Erixon, båda i folkdräkter i Svenska dagbladet.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bildspel-riksmotet-i-storkyrkan_5453743.svd

2010-10-05 @ 21:42:32
Postat av: Funtaren

Hon har lärt sig från sina kompisar muslimerna: Kläd politisk agenda i religiösa kläder så blir det svårare att genomskåda. Att hon har mage att påstå att SD gick därifrån för att de inte "orkade höra evangelium"! Det var ju för 17 en hyllning till gatans parlament hon kläckte ur sig!

2010-10-05 @ 21:54:43
Postat av: Ludvig

Jag förstår verkligen att ni reste er ut gick ut från kyrkan. Att Fredrik och Mona har piskat upp en sådan hatstämning mot Sverigedomkrater. Det är mycket tråkigt.

2010-10-05 @ 21:56:00
Postat av: kalle

Nu börjar arbetet Thoralf! några saker att bita i:kollektivtrafiken:

billigare biljettpriser, inför enklare biljettsystem. fler stadsbussar på morron och kväll som har mer resenärer. buss och tåg tidtabeller måste anpassas så folk kan pendla även till o från landsbygden.gemensamt biljettsystem för hela Sverige så folk kan pendla över länsgränser.en månadskort med lågkostnad skulle göra att varje hushåll laddade om det och stora volymer ger stora intäkter.fler tågstationer på små orter så folk kan använda tåget. fel att använda stambanorna som pendeltåg mellan storstäderna.#bygg de nya snabbtågen på broar 3 meter ovan mark som de gjort med nya pendeltågslinjerna.bönderna kan bruka sin åkermark under,ingen kan ställa sig på spåret, inga djur på spåret. säkrare.äldrevården:

skicka inte folk som inte kan få annat jobb till att jobba i äldrevården. de bör kollas i brottsregister som man gör med personal som skall jobba med barn.vårdbiträden bör få göra prov och nyutbildning som upprepas var 5 eller 10 år. alla måste ha genomgått en riktig vårdutbildning. och timanställningar med dålig lön bör inte finnas.

mer resureser till äldrevården det första ni motionerar om. viktigt.

2010-10-05 @ 21:56:11
Postat av: Anonym

Man kan dementera detta förtal genom att göra en film där man klipper ihop följande TV-inslag på lämpligt sätt:1) Det media sa EFTER kyrkobesöket

2) Det media sa FÖRE kyrkobesöket ( t ex om demonstrationen)

3) Vad biskopen sa

- Ta t ex biskopens “ agerande i TV. Hon svarar ALDRIG direkt på vissa väsentliga frågor, hon slingrar sig, och det märks att hon inte talar sanning.

- Hon talar om humanism - men de kommunister som hon hyllar som hjältar står väl inte för någon humanism.Och varför tar hon inte avstånd från det våld som dessa kommunister riktar mot SD? Hon hänvisar faktiskt till bibeln och sitt UPPDRAG att knyta an till DAGSAKTUELLA frågor,Menar hon att våldet mot SD har stöd i bibeln? Är hon för övrigt befriad från att följa de åttonde budet som säger: Du ska inte bära falskt vittnesbörd mot din nästa.

För hennes beskrivning av demonstrationen bär inte sannolikhetens prägel. Tvärt om har den prägel av en gammal kommunists floskler om den egna gruppens förträfflighet,

2010-10-05 @ 21:56:54
Postat av: Kurtan

Misströsta inte kära Sverige vänner."De" är i minoritet och kommer inom kort att kastas på historiens sophög.Vanliga svenskar (en stor majoritet) är sd'are men vet ännu inte om det....Ypperligt tillfälle nu i riksdagen att öppna de indoktrinerades ögon och öron.Domen mot landsförrädarna (etablisemanget) kommer att bli mycket hård, mycket hård, men rättvis !Ge dem tillräckligt med rep så hänger de sig själva....MVH

2010-10-05 @ 21:57:56
Postat av: S-E Karlsson

Smart drag av Jimmie och hans flickvän med blekingedräkten och sverigedräkten !

2010-10-05 @ 22:05:44
Postat av: gunnar e.erlandsson

Hur kan de rödgröna ha en man med sig som har sina rötter i sosialismens mördare som sovjet

härskare - Stalin ex. med miljontals mord på sitt samvete. SD gjorde helt rätt o kommer att få ännu mera stöd. MVH.

2010-10-05 @ 22:08:43
Postat av: Gubben o Gumman

Kalle : Datorn är 13 år gammal,gubben o gumman är

ständigt 107 år hehe,lagom förvirrade specialite

stavfel samt korkade inlägg hatade älskade och

i ständig sving på nätet.

2010-10-05 @ 22:17:35
Postat av: Skånepåg

@ KalleTro inte på vad G&G skriver.Jag VET att han har en flott Porsche och en supermodern dator. Men problemet är att han har stora fingrar som gör att han nästan alltid kommer åt minst 2 tangenter samtidigt hela tiden. Därför blir stavningen därefter och radbytet slumpartat plus lite annat!Han har även jobbat som Övl, som han till varje pris försöker att dölja även om det då och då slinker in en term som avslöjar detta!

2010-10-05 @ 22:26:45
Postat av: Sune

Ni gjorde helt rätt som gick ut ur kyrkan. För 30 år sen lämnade jag statskyrkan p.g.a motståndet mot kvinnliga präster.

2010-10-05 @ 22:32:28
Postat av: Dag

I Hultsfred vill Islamiterna ha en egen begrvningsplats, Tycka vad man vill.

2010-10-05 @ 22:41:10
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg :Övl?

2010-10-05 @ 22:48:25
Postat av: Skånepåg

@ G&GF´låt, men mig endast skämta aprillo! Men tyckte att det där med 13 år gammal komputer och 107 år gjorde mig avundsjuk. Min komputer är 14 år och inköpt från en antikhandlare för 50 spänn!

2010-10-05 @ 23:10:22
Postat av: Sven B

För er som inte såg manifestation som biskopen Eva Brunne refererade till så kommer den här:

tv.expressen.se/nyheter/politik/1.2161341/ohly--kommer-aldrig-umgas-med-rasisterNotera Ohly och hans lögner om utvisning till tortyr och där han skanderar: Det är SD och dess sympatisörer som inte är välkomna i Sverige!

Postat av: Ferdinand Mjuk

Religionens företrädare -i mänsklighetens största humbug- visar idag ett ännu råare ansikte...fy för den lede.

2010-10-05 @ 23:32:44
Postat av: Robin Shadowes

"I Hultsfred vill Islamiterna ha en egen begrvningsplats, Tycka vad man vill."Visa dem vägen till soptippen.

2010-10-05 @ 23:58:58
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Boo

Nu får ni väl för fasen ge er. Eva Brunne talade mot rasism och ni beter er som små barn som blivit fråntagna ert lördagsgodis. Har ni inte alltid hävdat att ni också är mot rasism?

2010-10-06 @ 00:01:31
Postat av: Ronny

Javisst gjorde hon det, men det som tog skruv var väl att hon glorifierade demonstrationerna som helt klart var kiktade mot SD , och så något om att annars skall stenarnas kastas! Räcker inte de ??

2010-10-06 @ 00:29:46
Postat av: Funtaren

Boo: SD gick ut pga hennes stöd till dem, som i flera års tid ägnat sig åt att sabotera demokratin och hota, misshandla och allmänt terrorisera politiska motståndare.Att hon sedan tar orden alla människors lika värde i sin mun borde hon skämmas för. Stode hon för det skulle hon stödja SD:s ambitioner att omsätta dessa ord i praktisk handling genom att få stopp på en invandringspolitik i fritt fall och en ständigt avancerande islamism. I Islam hittar vi det verkliga vi-och-de-tänkandet.

2010-10-06 @ 00:40:24
Postat av: Anonym

Till Boo: Har du inte sett videon där Ohly skanderar?Dessutom så var Eva Brunne själv med i den manifestation där Ohly ville landsförvisa Sverigedemokraterna."Biskopen deltog själv i de demonstrationer som i går ägde rum i Stockholm och som samlade flera tusen personer på flera håll i landet. På vissa håll skanderade demonstranterna "Ut med Jimmie".SD menar att demonstrationer var riktad mot dem och att du stödjer det. Är det okej, tycker du?

-Så var absolut inte min tanke. Tolkningar får människor stå för."svt.se/2.128339/1.2179587/mitt_uppdrag_att_predika_om_manniskovardeVar mer påläst nästa gången du ger dig in i debatten, Boo. Du har inte det minsta koll men ändå ska du upp på barrikaderna och skräna.

Postat av: Funtaren

Mer politiker än biskop - lögnen kommer naturligt.

2010-10-06 @ 01:08:36
Postat av: Anonym

Eva Brunne ljuger i direktsändning."Under den tid, 15-20 minuter som jag var med på manifestationen så såg jag inga utfall mot Sverigedemokraterna"Hon är ju knappast döv eller blind så det innebär att med det uttalandet så ljuger hon.

Postat av: WMB

Jag tar mig friheten att här återge två bra och välskrivna citat från kommentarerna till Politiskt Inkorrekts inlägg om denna motbjudande predikan, där biskopen uppmanade till ytterligare upptrappning av våldet mot SD.Citat från Crusader46:

"Biskop Eva Brunne tog tillfället i akt och iscensatte en medveten provokation mot SD. [...] I predikans form serverades ett vänsterpolitiskt manifest i nödtorftig religiös förklädnad. Hon kunde ha valt att betona samförstånd, samarbete och god vilja över de avgrunder av hat och misstänksamhet som öppnats under valrörelsen. Hon valde att bakom en mask av falsk godhet uppegga till ytterligare politiskt hat."Citat från Beeetlejuice:

"När biskopen hyllar dem som vill sätta en kniv i ryggen på mina representanter knyter jag näven av ilska - vad är det för fel på biskopen som inte förstår så enkla grunder som respekt för demokrati, yttrandefrihet och varje individs okränkbarhet. Jag kommer att göra vad jag kan för att värna grundläggande mänskliga rättigheter - det första är att lämna Svenska kyrkan och därmed dra undan min del av det ekonomiska stödet till dessa föraktfulla AFA-predikanter."

2010-10-06 @ 01:41:36
Postat av: Ulrka Kempe

Det som gäller nu är att ni(SD företrädare)har fått förtroendet från väljarna att via politiken/demokratin kunna ägna er åt den på heltid. Med andra ord har ni fått en heltidslön som betalas av väljarna(skattebetalarna)samt fått många andra förmåner. Stå på er fortsättningsvis och låt er inte vilseledas som till exempel Kalle Larsson(V) ett av alla exempel(det dummaste dumhuvudet)sade när han blev riksdagsledamot. Jag skänker en del av min lön sa detta patetiska aset och när någon konfronterade honom och frågade varför han ville krossa kapitalismen innan han fick livstidsförsörjning av skattebetalarna så var det på grund av att han hatade kapitalismen. Idag lever han som en riktig kapitalist trots sin forna hemvist i bland slöddret.

2010-10-06 @ 01:44:31
Postat av: Lars

Man skulle ha suttit kvar i kyrkan och efteråt bemött biskopens tal i en intervju eller i ett pressmeddelande. Det hade sett bättre ut. Nu fick PK-Media vatten på sin kvarn. Varför bjuda dom på detta?

2010-10-06 @ 01:44:40
Postat av: WMB

@ Lars

Det finns ingen journalist som hade brytt sig om att intervjua SD om de suttit kvar. Det finns heller ingen journalist som vidarebefordrar SD:s pressmeddelanden, så ditt förslag hade inte haft minsta effekt.2010-10-06 @ 02:31:24
Postat av: WMB

På denna länk kan man rösta om man tyckte SD gjorde rätt när de lämnade kyrkan (i protest mot biskopens illa dolda vänsterpolitiska uppmaning att trappa upp våldet mot SD).http://www.voter.se/politik-1/gjorde-sverigedemokraterna-rtt-som-lmnade-kyrkan-i-protest-1489.html

2010-10-06 @ 02:35:28
Postat av: Nemo saltat sobrius

Biskopen skriver:

"Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor. Det är inte möjligt för troende människor att göra skillnad på människor."I stort sett alla demkratier som diktaturer skiljer på medborgare och icke-medborgare.I stort sett alla religoner, möjligvis med undantag av Budhister, gör skillnad på troende och otrogna.

2010-10-06 @ 02:35:44
Postat av: Unionen

Att uppträda orädd och rakryggad inger mer respekt än att krympa ihop inför varje påhopp ni blir drabbade av.

Journalister är till flertalet vänsteranhängare och kommer inte att sky några medel för att attackera er offentligt i medierna, sanningen är endast en chimär i deras ögon.De flesta i etablissemanget verkar haka på rasisttåget okritiskt. Kanske skulle en upplysningsdrive, om vad Sverigedemokraterna är och står för, vara något som SD själv skulle förmedla till Svenska folket?2010-10-06 @ 07:17:34
Postat av: hummelstadskarin

Vad gör SD om andra politiker tågar ut från plenisalen under Jimmie Åkessons tal, till exempel? Den som är monarkist och vill hedra kungen, sitter stilla och lugnt medan människan på predikstolen, som låtsas vare en kristen biskop men är något annat, försvarar de oförskämdheter, de hot och de trakasserier som ett av riksdagens partier utsättes för. Det insåg ju också Ian Wachtmeister. Den som övar sig i självbehärskning slipper stå som en skamsen skolpojke och efteråt be kungen om ursäkt. Inte bra det här, men det skall nog inte behöva upprepas. Ja Thoralf, Du är bestört, men det skulle Du inte vara om Du verkligen insett att SD är omgivet av fiender, av människor som på allt sätt vill ställa till med skada. Men vad SD skulle i Storkyrkan att göra begriper jag inte. Svenska kyrkan står ju inte för kristendom och att tro att den står för svenska traditioner är alldeles fel. Gå ur!

2010-10-06 @ 07:23:39
Postat av: Skeggan

Ibland lyser de rätta färgerna igenom ja. Tokstollar!

2010-10-06 @ 08:37:18
Postat av: MW

Thoralf,

En etablissemangsprelat som talar bakvänt är inget att gråta över. Bara strunta i alla dessa människor som lever och frodas i en total socialdiktatur. Densamma är ekonomiskt baserad - inte politiskt.

Möjligen har Ni SD medlemmar i riksdagen inte riktigt begripit att politiken inte är målet för etablissemanget och socialdiktaturen. Denna socialdiktatur genomsyrar en hel svensk industri idag och det är invandrarindustrin. Den är enorm!

SD utmanar först främst den innersta kärnan av alla andra politikers partier genom att ni tagit 20 arbetsplatser från dem, sedan kommer ju alla "sakkunniga" och allt vad det nu är. Ni tog inte bara jobbet och lönen utan även deras traktamente och lägenheter. Efter det utmanar ni de lokala politikerna och deras arbeten.

Sedan har nu ju arme av migrationsmänniskor, tolkar, advokater, tullare, passtjänstemän, polisen, domare, nämndemän, flyktingpsykologer, flyktinglägers direktörer och tjänstemän i horder. För att inte tala om alla självcentrerade kulturmänniskor och journalister av allehanda slag.

Fängelseindustrin lever idag på invandrare och deras andra och tredje generation, så också nästan alla ungdomshem.

Kyrkan är ju inget undantag, de gömmer folk och allt vad det nu är och kyrkan är rik som ett troll - men de ger bort och tar våra skattepengar så klart.Dessa grupper har mycket små individuella åsiktsskillnader men lever i ett slags symbios som inte svenska folket kan förstå.SD har hotat hela denna socialdiktatur och att den biter ifrån sig får ni vara beredda på, det atr minst 10 år innan det släpper av ren utmattning från era motståndare.Men stå på er och undvik alltför känslosamma utbrott så får SD förhoppningsvis över 10 % i nästa val - och det kan vara ett nyval rätt snart.

2010-10-06 @ 08:39:11
Postat av: Torgun

Länge sedan jag övergav kyrkan och ni gjorde helt rätt när ni lämnade "riksdagsfilialen".Har du lite tid över idag läs då SvD där Gunnar Sandelin fått in en rejäl höger mot den förljugna PKhanteringen av asylhanteringen.Fortsätt kämpa för ni vet "liten tuva stjälper ofta stora lass"

2010-10-06 @ 10:06:19
Postat av: WMB

@hummelstakarin

Du undrar "Vad gör SD om andra politiker tågar ut från plenisalen under Jimmie Åkessons tal, till exempel?"

En sådan sak kan man alldeles säkert vänta sig. Men det har ingen betydelse för SD:s del, eftersom det är den hjärntvättade svenska allmänheten som ska väckas av sanningen från SD i talarstolen och inte de övriga sovande riksdagspartierna.Du skriver också: "Den som övar sig i självbehärskning slipper stå som en skamsen skolpojke och efteråt be kungen om ursäkt."Om det är några som har visat självbehärskning över alla gränser så är det våra fantastiska SD-representanter! Det vanvettiga våld och hot som dessa och deras anhöriga lever under är fruktansvärt och helt oacceptabelt. De riskerar sina liv för att rädda Sverige, och hoten kommer främst från vänstergrupperna. När en biskop i Storkyrkan inte drar sig för att hylla detta våld och hot mot sina "gäster" och dessutom bakom sin mask av falsk godhet uppeggar till ytterligare politiskt hat, då är det verkligen hög tid att sätta ned foten.Glöm inte att biskopen själv deltog i den vänsterledda manifestationen kvällen innan på Sergels Torg, då Lars Ohly manade till mer våld och massorna ropade ut sitt hat mot SD och Jimmie Åkesson. Dagen därpå står hon och hyllar detta falska spektakel från predikstolen!Jimmie Åkessons ursäkt till kungen (som för övrigt höll ett för SD trösterikt tal) var helt på sin plats och kan inte på något sätt liknas vid någon skamsen skolpojkes.

2010-10-06 @ 10:07:54
Postat av: Ludvig

Instämmer helt i att det var en mycket bra intervju med Jimmie Åkesson av Expressen. Jimmie skulle passa till statsminister mer än den vi fått på halsen.

2010-10-06 @ 10:18:26
Postat av: Annelie

Jimmy Åkesson uppträder mer moget än vad flera av våra andra politiker gör. Ni gjorde helt rätt som gick ut ur kyrkan

2010-10-06 @ 11:02:37
Postat av: kalle

ännu ett avslöjande, Reinfeldts nya minister har lurat till sig en lägenhet. varför duger inte mångkulturella integrations områden som bostad, Tensta Rinkeby?

http://tv.expressen.se/nyheter/politik/1.2161341/ohly--%1Dkommer-aldrig-umgas-med-rasisterom säpo skall skydda ministrarna blir det ju tryggare i det området och polisen spar lite. en win win situation. alla har lurat till sig lägenheter wanja lundby har bytt till sig 1a handskontrakt av LO ägda lägenheter, och även henns son fick en. hycklare och bedragare har styrt vårt land.

förstår de är rädda när SD kommer in i riksdagen

2010-10-06 @ 11:40:37
Postat av: Ronny

En uppmaning till alla Er som hörsammade uppmaningen "Vi som gillar olika" kampanjen, vill jag nu ge rådet att starta en kampanj för att hysa dom tusentals sebiska romer som är på väg till Sverige. Tänk vad sommarstugor, vandrarhem, m.m. som nästan står tomma nu! Barometern och Hembygdsförbundet borde börja med kampanjen, och verkligen visa sin storsinthet. Väntar med spänning......

2010-10-06 @ 12:02:07
Postat av: Nalle i Växjö

Grattis Öland till befolkningsökningen.I Östran kallas dom Assylsökande men i Barometern är dom Flyktingar!

Kanske två olika grupper ?

Postat av: Kalle

# Nye ministern Ulf Kristersson var med och sålde 1 200 av allmännyttans bostäder till fastighetsbolaget Einar Mattsson.Han och frun är goda vänner med vd:n och har fått en lägenhet i centrala Stockholm.Mot reglerna har de också fått behålla den, trots att de har bott på andra adresser.# Enligt AftonbladetLänk till artikeln i Aftonbladet

Postat av: Gubben o Gumman

Förslaget med sommarstugor är lysande,kan ingen

starta Facebook grupper "Uncle Bubba" behöver din

sommarstuga,så får vi se hur många som anmäler sej.Även en nätlista med campingar som bör gynnas i sommar eftersom dom ställt upp som flyktingförläggningar i godhetens tecken.

Möllstorps camping och Lundegårds camping är

goda campingar på ÖlandTänk om man kunde få in 1000 rååmeer på Stensö camping som liger ganska centralt i Kalmar samt

mycket nära en del samhällspelare i staden.

Godheten skulle slå frivolter i byn.När det gäller Barometern som kallar dessa av

männskosmugglare hitkörda i bussar för flyktingar så är det ett utmärkt exempel på att om man

upprepar en lögn tillräckligt många gånger så blir det en sanning,dessa hitbussade är lika mycket flyktingar som Jönssons katt per officiell defintiion,antingen har man fått sitt pressleg i ett Cornflakes packet eller ligger man till vänter

om socialdemokratiska Östra Småland i den förljungna

världen.

2010-10-06 @ 12:37:27
Postat av: Stefan K

Vad det gäller Sd:s uttåg ur kyrkan har nu de hatfyllda kritikerna i media fått vatten på kvarn. Redan innan valet var ledarsidorna fyllda med hat, lögner och floskler.

Vad dessa ledarskribenter egentligen borde fråga, är varför den socialdemokratiske biskopen Eva Brunne höll ett tal inför riksdagens öppnande som byggde på hennes personliga åsikter? Hon befann sig själv på den demonstration mot Sd som hölls på Sergels Torg enligt reportern, tillsammans med våldsvänstern och andra odemokratiska krafter. Av de banderoller och plakat som synts på bilder att döma, så var det mycket hat som utspelades. Därför var Sd:s uttåg en given reaktion, även om kritikerna nu kommer att slåss om uppmärksamhet och hårda ordalag.En fråga Thoralf.

Befann sig muslimerna Kaplan och Waberi i Storkyrkan, eller visade de en "främlingsfientlighet" mot det annorlunda?

2010-10-06 @ 12:46:19
Postat av: Stefan K

De flesta medier har sedan länge bedrivit en hatkampanj mot Sd. Värst är kanske Aftonbladet som använt sig av O.G. i sitt hat.

Nu finns chansen att skriva på en namninsamling som kommer att skickas till ledningen.

Postat av: Anonym

Allt går att sälja med mördande reklam, självklart så vill man sälja in budskapet att här kommer stackars flyktingar som gått hela vägen genom eld och hav för att finna en fristad undan förföljelse .

Bara för att vi bl.a GoG o undertecknad skulle påpekat att det rör sig om folk som tagit bussen i lugnan ro för att få en arbetsfri tillvaro allt medan välgörarna sliter i sitt anletes svett, så har Barometern tagit bort möjligheten att kommentera.

2010-10-06 @ 12:56:01
Postat av: AWSvensson

Nu kan ju GoG undra vem som kommenterat , var lite för snabb.

2010-10-06 @ 12:57:35
Postat av: LN

En upprepad fråga till Thoralf:Befann sig muslimerna Kaplan och Waberi

samt alla de övriga muslimska riksdagsledamöterna i Storkyrkan, eller visade de ärligt sin rättrogna, koranska främlingsfientlighet gentemot KAFIRERNA och deras religiösa spektakel genom att frånvara?

Ur mohammedansk synvinkel var det väl magstarkt med en kvinnlig officiant, som tillika är deklarerat lesbisk?

-Oh högt prisade Allah, vad månde du tycka om det?

2010-10-06 @ 13:21:45
Postat av: TB

Vi förstår dig Thoralf. Det här är glömt när det riktiga arbetet i riksdagen börjar.De som kommer med antydningar om att SD lämnade på grund av tal om alla människors lika värde har inte läst talet eller också spelar de bara korkade för att misskreditera SD.Alla tidningar har refererat till demonstrationerna som protest mot SD och alla arrangörer har nämnt SD när de rekryterat demonstranter. Att demonstrationerna dessutom ägde rum när den nya riksdagen samlades gör att det bara blir patetiskt att hävda motsatsen.

2010-10-06 @ 13:29:58
Postat av: S-E Karlsson

Tre bussar varje vecka fram till jul med Serbiska zigenare som ska söka asyl i Sverige hur många av dom det är som utvisats från Frankrike vet väl ingen men troligtvis den övervägande delen kommer från Frankrike ! Det blåögda Sverige ska visa framfötterna i alla lägen ! Hur det går med vårt eget folk blundar man för ! Hämtat på PI .

2010-10-06 @ 13:35:33
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Förstår i sak upprördheten men att lämna kyrkan under pågående predikan känns ändå som ett felsteg.Nu har vi äntligen kommit in i "finrummet" och påhopp av detta slag kommer dugga tätt. Vi har tillräckligt många belackare som vi måste ta fighten med ändå - istället ger vi vatten på deras kvarn och framstår som indignerade pajasar. Hur rätt vi än har i sak.Det viktigasta just nu är att SD kraftfullt driver frågan om våld och hot mot politiskt aktiva/sympatisörer!2010-10-06 @ 13:55:54
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi har full förståelse för din snabbhet,vi vet ju att din förebild är Lucky Luck

Den killen skjuter snabbare än sin egen skugga.För Barometerns Boljeviker finns det inget hopp

i framtiden,en av dom största parodierna på en

"Borgelig tidning", S i Kalmar har 45% som tre Norrlandslän,nu ringer det ju inga klockor för det

i Gota medias styrelse,om inte detta är ett kvitto

på vad som pågår i på den tidningen vad är då det?

Nu har ju för det mesta inavlade skitenhjelmare som

ofta ingår i styrelser dessvärre glesbefolkat på

"kontoret" men här är det ju löjligt milt utryckt.Att det handlar om flyktingar är glasklart i Barometerns förljugna värld,hamnar det mot förmodan

en riktig journalist på Barometern,så ser dessa Stalintrogna stolpskott till att vederbörande snabbt

får lämna politbyrån(red).Helan o Halvan hade blivit gröna av avund för den

schizoida företagsamheten.Det är ju tragiskt att Gunilla Sax inte har förmågan att klippa bort dessa elakartade polyper

i ett tillfrisknande Sverige.Låt deras kommentarsfält vara tomma ,el fulla med oikofober med deghjärna model Kalmar "Andy"

Låt den politiska debatten och annat vara stendött i denna tidning."Andy" kan för övrigt ses på fotbollsarnena i stan Hääjaa Kamar eff eff.Skriva flyktingar är direkt felaktigt,detta betalar

folk för,men för en socialistisk redaktör är lögnen

ett arbetsredskap fullt accepterat i kladdiga kretsar.2010-10-06 @ 14:27:40
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Rättelse vår dator är 16 år gammal.

Snart inkörd asså,så det är bara att ösa på.

Sedan är det ju helt politiskt ointressant som du

läsare just nu tänkte,lurad igen hehe.Passa på att ge Östra Smålands journalist lite kredd

för att hon klarar av av sätta rubriken asylsökande

över sin artikel,skillnaden är milsvidd på detta

och flykting,detta är ingen tillfällighet på varken Östan el Barometern som felaktigt skriver flyktingarGunnar Sandelins snyting i SVD idag mot svenska "journalistkåren" är ett annat tecken.Vi har tidigare skrivit om mediapudlar osv,att man

börjar kalla saker för vad det är ,kan ses som ett

tecken på att medialögnernas tid är över förrutom

då Marteus, Jindeborg osv.Punkten då journalisterna börjar överge den politiskt korrekta lögnen blir högintressant

att beskåda,det kommer att märkas kraftig i pressen.

Atrapp Boljevikerna vänder kappan efter vinden.Dessa sänker utan att blinka Mona Sahlin eller Ohlyckan,när det börjar knipa i de egna plånboken.

Så uppträder alltid hycklar i slutändan.

Kalkylerar man med en Nordisk media utveckling .

Blir det lättaste vägen att gå via riksdag och press,man skall inte krångla till det.Svenska journalister kan inte sitta och ljuga när fakta kommer på bordet,här gäller det att vara lite klurig,vilka kommer då drevet att riktas emot jo

dom kvarvarnde ansvariga för svensk flyktingpolitik

Dessa flyger då all världens väg.Därför vore det suveränt om man kunde köra Reinfeldt i backen med ett misstroende.Mona Fredrik Ohly Ericksson Wetterstrand skall bort.

Detta ger vågmästarollen full möjlighet till.

I vilken ordning spelar ingen som helst roll.Bra dra igång kriget inga fångar skall tagas.

Förstå vad moderaterna skall sitta och skaka fast man håller masken,låt deras värsta grymma mardröm bli verklighet,det har den blivit för tusentals

svenska brottsoffer,vilka en del ligger begravda.

2010-10-06 @ 15:25:11
Postat av: Gubben o Gumman

Fredrik Reinfeldt är en politiks broiler via muf osv

Han har aldrig dragit in en enda exportkrona på hedeligt arbete, som många andra oiokofober i riksdagen,denna man skall öka intaget av bidragstagare till Sverige, POFF.

2010-10-06 @ 15:31:00
Postat av: Lars

Det är väl knappast en nyhet att kyrkan står för att alla är lika värda. Varför blir ni förvånade? När var ni i kyrkan senast?

2010-10-06 @ 15:34:31
Postat av: Gubben o Gumman

Lars : Är du dum på riktigt eller, kärringen stod i kyrkan ,och hyllade Adolf Ohlys insatts på Sergelstorg,ta och titta på hans tal och en journalfilm där Adolf är i högform ,ser du vad Sveriges idioter finns samlade,dessutom stod fanskapet där och glodde,det var en nyttig näsbränna

Nu kanske hon aktar sej för sina Boljevikstal i

kyrkan im framtiden,kyrkoherde "Bambuska" kan ägna sej åt att predika för dom kommunisterna och kristna mördat i tusentals år istället.Kyrkan har aldrig brytt sej om svenska arbetares

slit, utan har rövat till sej en enorm förmögenhet genom århundranden,detta har inget med tro eller andlighet att göra ett skvatt, ren stöld inget annat.Det vikitgaste är att så fort det är möjligt låta kyrkan stå för den nota dom åsamkat svenska skattebetalare genom att gömma olagliga invandrare.

Den notan blir inte billig,så kanske vi får slut på detta hyckleri i vår herres namn.Kan man inte skilja på godhet och mina och dina pengar ,så skall man ta av sej prästklädseln och

börja på Volvo tills polleten ramlat ned.

2010-10-06 @ 15:55:26
Postat av: AWSvensson

Lars du blandar ihop korten. När kyrkan talar om allas lika värde så är det ett kyrkligt uttryck, det vi diskuterar är alla människors , dvs hela jordens befolkning, rätt att ta del av det svenska välfärdssamhället. Tycker du att det är rimligt så ska du uttrycka det tillsammans med en hållbar budget. Om inte , låt det stanna i den religiösa världen .

2010-10-06 @ 16:06:29
Postat av: Putte

@ Lars, Skeggan och Boo!Nu har ni chansen att övertyga mig om mångkulturens förträfflighet och varför ni anser er ha rätt att tvinga på svenska löntagare försörjningsansvaret för utlänningar som inte har andra skäl att söka asyl i Sverige än taskig ekonomi. Försök att undvika lögner och floskler! Det är väl förståss svårt för er att undvika lögner, multikultarna har ju gjort lögnen till en livsstil.

2010-10-06 @ 16:35:32
Postat av: Inge Sandén

@Lars.

De skränande vänsteraktivisterna som Stockholms biskop anslöt sig till på Mynttorget och genom sin närvaro visade hon just att alla "människors lika värde"är en papperstiger för denna kyrkans representant.

Dessa vänsteraktivister av alla de slag har aldrig satt sin fot i någon kyrka utan tvärtom skryter de om sina ateistiska åsikter.

SD,s kristne 1:e vice ord satt kvar.

De verkliga rasisterna gapar mest.

Läs boken "Nomad" så får du klart för dig vilka som är rasister,som kommit till vårt land och vill smyga på oss den ondskefulla läran islam.

Alla som kramar islam och samtidigt gapar rasist i tid och otid är falska godhetsapostlar.

Sedan islams inträde på svensk kristen mark har kyrkan stått för det värsta förräderi mot dem som i Sverige anser att kristendomen är deras religion.

Att uppmana ateister att bruka våld mot Sverigedemokrater i dolda ordalag anstår inte en Biskop i Sv. kyrkan,det var själva orsaken till tumultet och det skall sägas,inte som de självgoda PK-isterna säger,att SD reagerade med att lämna kyrkan då hon talde om rasismen som kommit till vårt land.

2010-10-06 @ 16:37:27
Postat av: observatören

Freakshow, freakshow...

2010-10-06 @ 16:37:45
Postat av: AWSvensson

För en gångs skull väl använda EU pengar.

Nu väntar vi bara på pöbelreaktionen med Ohly i spetsen som fördömer det vettigaste Eu har gjort.

Postat av: Tony Ingman

Det börjar att bli dags att lämna Svenska kyrkan,

trots att jag själv jobbat inom, Sv. kyrkan börjar

hyckleriet att bli för mycket. Man gömmer flycktingar, alltså bryter mot lagen , man fjäskar

för Islam, trots att denna religjon föraktar kristendommen,och nu dunkar man vänsterfacister i

ryggen, och tycker att dom gör en fin gärning när

dom trackaserar demokratiskt invalda riksdagsmän.

Hur skulle det vara om kyrkan hade gjort upp om sitt eget smutsiga förflutna, för under första

halvan av 1900 talet härbergerade kyrkan många

mörkermän, många av dem med rent nazzistiska åsikter, precis som dom gamla politiska partier

som idag gör sig skenheliga när dom beskyller SD

för att vara sprungna av denna vidriga ideologi.Man kan ju undra varför svenska kyrkan tassar för

våldideologier, när man i predikningar talar om

kärlek o förståelser mellan människor?

2010-10-06 @ 17:24:06
Postat av: Cavatus

Så här i efterskott kan man bara konstatera att det faktum att ni lämnade kyrkan förde med sig en rejäl debatt i alla fall. Hade ni inte lämnat kyrkan och sedan försökt initiera en debatt hade den negligerats. Vad menar jag?Jo, i Studio Ett alldeles nyss ägde en studiodebatt rum mellan Erik Almqvist och en vänstertomte, en ledare för någon extremistgrupp, där Erik kunde redogöra för hur han höll på att bli knivmördad av två vänsteraktivister på en krog. När folk får höra detta kanske de kan få upp ögonen för hur det står till i Sverige.Även programledarna lät upprörda och överraskade. De ansatte vänstertomten en hel del, faktiskt. Så uttåget ur kyrkan var bra, och inget annat. En tydlig markering.

2010-10-06 @ 17:47:42
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: LN

Lär känna SVERIGEBLOCKETS och DEMOKRATIENS fiender!Cavatus' vänstertomte heter Arne Johansson och företräder vänsterfanatikerna (inkl. AFA och hela millevitten av ägg-, stenkastare och fönsterkrossare etc) genom 'Rättvisepartiet Socialisterna'. Vad Lars-Pillemojen-Ohly måste ha trivts när han stod där på Sergels T. och uppviglade massorna + biskopinnan - en Nya Sveriges egen lille Lenin.Rättvisepartiet Socialisterna Stockholm - video

http://rssthlm.wordpress.com/

Rättvisepartiet Socialisternas veckotidning

http://offensiv.socialisterna.org/sv/914/kampanj/5858/?tpl=118

Rättvisepartiet Socialisterna

http://offensiv.socialisterna.org/sv/919/kampanj/5993/?tpid=6

Socialist Justice Party

http://en.wikipedia.org/wiki/Socialist_Justice_Party

socialistworl--net---Sweden

http://socialistworld.net/view/62

Just nu SD lämnade Storkyrkan i protest Sverigedemokraterna Valet 2010 Nyheter Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/sverigedemokraterna/article7902089.ab

2010-10-06 @ 18:20:15
Postat av: Funtaren

Foghagen: Jag kan inte hålla med dig. Det finns en gräns och den sk biskopen gick över denna gräns. Hon gjorde det omöjligt att sitta kvar genom sitt stöd till våldsvänstern och sitt politiserande av kyrkorummet.Iom att SD lämnade började folk tänka - många tänker som massmedia och politbyrån vill, men vissa tänker självständigt. Jag tror detta var bra för oss.

2010-10-06 @ 19:14:56
Postat av: World Traveller

Forresten, det haer med 'allas lika varde' kan dom stoppa upp i roven. Inte fan ar Ahmed Akileh som mordade 78-ariga Inger i Landskrona lika mycket vard som min fru, inte fan ar svinet som mordade Elin i Goteborg lika mycket vard som mina syskonbarn, inte fan ar de som anlagger mordbrander och valdtar vara flickor lika mycket varda som mina foraldrar, inte fan ar vansterpobeln som misshandlar oliktankande lika mycket varda som mina vanner, inte fan ar Biskop Brunna lika mycket vard som mig. Nog sagt.

2010-10-06 @ 19:19:09
Postat av: Ronny

Jag känner en stor avund på er syndikalister, vänsterpartister, Expo, AFA, SSU, ja alla ni som helt ostört trakasserar,hotar,förstör för oliktänkande. Ni kan göra detta ostört för SVT, press, media,övriga riksdagen ,polis ,kyrkan, ja hela det politiska etablissemanget står bakom er. Ni är politkernas färlängda arm, tillsatta av samma anledning som Hitler tittsatte SA. Ni är inte ett dugg bättre, och har samma funktion. Att skrämma och hota! Ni har fått hålla på i många år, utan att ett finger har lyfts.Min önskan är att ni under några år fick leva i ett s.k.socialistiskt land, och fått känna på vad regimen gör med upprorsmakare som ni!

2010-10-06 @ 19:28:10
Postat av: J B Doe

Om talarna i riksdagen fortsätter att hamra in lögnen att SD är rasistiskt och främlingsfientligt, bör SDs riksdagsmän införa taktiken att VARJE GÅNG så skett inleda sina anförande med att påpeka de gamla partiernas synder (Rasbiologiska institutet, steriliseringar etc)

Ohly kan t ex bemötas med att hans parti fått sitt högkvarter betalt av Sovjetdiktaturen, partifolk har utbildats i Sovjet och man därför kan misstänka att vissa av dem finns i STASI-arkiven. Ohlys hyllningstal till Stalin förtjänar också att citeras om och om igen. Det är nog ett effektivt sätt att uppfostra lögnarna.

2010-10-06 @ 19:41:11
Postat av: J B Doe

Om talarna i riksdagen fortsätter att hamra in lögnen att SD är rasistiskt och främlingsfientligt, bör SDs riksdagsmän införa taktiken att VARJE GÅNG så skett inleda sina anförande med att påpeka de gamla partiernas synder (Rasbiologiska institutet, steriliseringar etc)

Ohly kan t ex bemötas med att hans parti fått sitt högkvarter betalt av Sovjetdiktaturen, partifolk har utbildats i Sovjet och man därför kan misstänka att vissa av dem finns i STASI-arkiven. Ohlys hyllningstal till Stalin förtjänar också att citeras om och om igen. Det är nog ett effektivt sätt att uppfostra lögnarna.

2010-10-06 @ 19:43:27
Postat av: J B Doe

Om talarna i riksdagen fortsätter att hamra in lögnen att SD är rasistiskt och främlingsfientligt, bör SDs riksdagsmän införa taktiken att VARJE GÅNG så skett inleda sina anförande med att påpeka de gamla partiernas synder (Rasbiologiska institutet, steriliseringar etc)

Ohly kan t ex bemötas med att hans parti fått sitt högkvarter betalt av Sovjetdiktaturen, partifolk har utbildats i Sovjet och man därför kan misstänka att vissa av dem finns i STASI-arkiven. Ohlys hyllningstal till Stalin förtjänar också att citeras om och om igen. Det är nog ett effektivt sätt att uppfostra lögnarna.

2010-10-06 @ 19:44:45
Postat av: Micke

Du menar att hon pekar ut er som ni faktiskt är? Ni gör skillnad på folk, ni tycker inte att alla ska ha samma rättigheter, ni tycker inte att alla är lika mycket värda, ni tycker inte att alla ska ha samma frihet; grundat på vilken ras man tillhör/varifrån man kommer?

Om ni nu blev så träffade av den beskrivningen, innebär det att er politik/era åsikter faktiskt är som biskopen beskrev dom?

Lycka till ...2010-10-06 @ 20:26:52
Postat av: lovisa

Hoppas du haft en fin dag:)

2010-10-06 @ 20:30:12
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Sluta tjata om "allas lika värde". Så här skriver Siv-Inger Mattsson:"F ö är mantrat om ”alla människors lika värde” en förvanskning av texten i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Den officiella svenska översättningen lyder ”alla människor är födda fria och lika i värde.” Detta är i sin tur en felöversättning av den ursprungliga engelska texten som lyder ”all men are equal in dignity.” dvs lika i värdighet och inte i värde."http://varstundisverige.blogspot.com/2010/10/biskop-eva-brunne-och-hennes-forlorade.html

2010-10-06 @ 20:45:16
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Doe, och varje gång dom drar upp nazist-kortet så borde dom berätta om Stormuftin av Jerusalem och hans kopplingar till Hitler och dom muslimska SS-förband han skapade, dom s k Skanderbeg-divisionerna. Det vore även lämpligt att nämna att Mein Kampf är en bestseller i MENA-regionerna medan boken i praktiken är förbjuden i Sverige och andra västliga länder.

2010-10-06 @ 20:49:10
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: alf

Säga vad man vill om biskop Brunstig, eller vad hon nu heter. Det är starkt gjort av en kärring som är uppenbart döv och blind eller analfabet att stiga i graderna så hon har blivit biskop i svenska kyrkan.

Hon deltog själv i demonstrationerna i 15 minuter mot SD men märkte inte att det var mot SD som pöbeln demonstrerade. Hur dum måste man vara för att bli biskop?

2010-10-06 @ 21:10:09
Postat av: alf

Säga vad man vill om biskop Brunstig, eller vad hon nu heter. Det är starkt gjort av en kärring som är uppenbart döv och blind eller analfabet att stiga i graderna så hon har blivit biskop i svenska kyrkan.

Hon deltog själv i demonstrationerna i 15 minuter mot SD men märkte inte att det var mot SD som pöbeln demonstrerade. Hur dum måste man vara för att bli biskop?

2010-10-06 @ 21:10:48
Postat av: Lars M Hermansson

Förstår fullständigt att SD-riksdagsmännen vandrade ut. Biskopen kränkte ju SD och uttalade sitt stöd för vänsterextremism.

2010-10-06 @ 21:56:19
Postat av: Mats

Den största och första skandalen är att Eva Brunne själv deltog i den manifestationen hon refererade till i sin predikan, väl medveten att denna var riktade mot att SD gjort entré i Sveriges Riksdag.

Därmed ville Eva Brunne "läxa" upp SD i sin predikan.Den andra stora skandalen är att Eva Brunne i SVT Aktuellt svarade att hon INTE visste att manifestationen var mot SD. Hon ljög för TV-tittarna och borde ge SD en offentlig ursäkt.

Alla som sett vänsterns manifestationer vet vilka de hatar ...

2010-10-06 @ 22:27:20
Postat av: Skånepåg

I Barometens kommentatorsfält har man under dagen och kvällen rensat alla kommentarer som på ett korrekt och utförligt sätt beskriver varför SD lämnade Storkyrkan. Barometerns handlande innebär inget annat än att man visar ett oerhört förakt för sina läsare genom att undanhålla den korrekta informationen. Så djupt i PK-träsket har nu denna tidning sjunkit!Jag är oerhört glad att jag inte längre prenumererar på denna "blaska", som numera är en skugga av sitt forna jag. Jag hoppas att det blir fler och fler bland prenumeranterna som inser detta och "tackar för sig"!

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>Funtaren - och andra

Det är möjligt att det var rätt att lämna kyrkan men när meda till 100% tar detta som intäkt för att vi är rasister och främlingsfientliga blir det knappast tryggare att vara offentlig SD-anhängare.Visst, det har skapat debatt kring hot och våld mot oss, men är det uteslutet att vi inte hade kunnat föra ut detta ändå? vi sitter ju trots allt i riksdagen nu och kan skriva både motioner, kalla till presskonferens mmMen jag är kluven, det skall erkännas...ska se kvällsöppet i fyran och höra vad Jimmie säger

2010-10-06 @ 22:37:06
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Skeåning

Micael Foghagen, rent taktiskt kanske det inte var bra att lämna Kyrkan ändå, efter att ha tänkt lite. Det är dock lätt att påtala i efterhand. Är också kluven.

2010-10-06 @ 22:42:57
Postat av: Skånepåg

Observera att bifogade länk är obligatorisk läsning för bloggens besökare. Detta är en avskyvärd händelse som för några dagar sedan utspelade sig på ett sjukhus i Malmö.” Vi har alltså nu en livrädd familj, som inte vet om dom vågar lämna sitt hem, om dom vågar släppa iväg barnen till skolan, samt när & om dom kan återgå till sitt arbete. Detta anses det alltså av vissa människor kosta, om man försöker få dessa att rätta sig (kränka ?), efter ett bestämt begränsat besökarantal på BB.Jag vill "tacka" de etablerade makthavarna, media inkluderat, för att Sverige till 99 procents sannolikhet saknar de tillsynes självklara verktyg, som behövs för att kunna förpassa dessa människor och deras beteende, tillbaks där de kom ifrån, fortast möjligt.”P.S.

Se även i denna länk hur malmöborna bygger staket kring hyreshusen, för att försöka skydda sig mot gängen av inkräktare.

http://somjagserdet68.wordpress.com/bilder-fran-malmoJag säger som Thoralf: Jag blir bestört och ledsen över vad som nu sker i vårt en gång lugna, välmående och trygga Sverige.

Postat av: Cavatus

Sitter framför tv:n och har just lyssnat på TV4 Kvällsöppet med Jimmie et alii. Tänk att det ska vara så svårt att hålla sig till ämnet. I det fallet blir Nalin Pekgul patetisk. Det känns som om hon måste hämnas för att Jimmie slog henne på fingrarna i Debatt för ett par veckor sedan. Hon verkar hysterisk i sin vilja att skyla över vad SD har att berätta för svenska folket om politikernas svek mot svenska folket. Tjockprellen som satt bredvid verkade sanslöst dum. Han svarade aldrig på frågorna utan ägnade sig åt slalomåkning för att anpassa svaren efter hans egen agenda, precis samma taktik som biskopen själv använda när hon ställdes mot väggen.Det är vidrigt och äckligt att se dessa slingerbultar som inte vill diskutera sakfrågan.

Postat av: PK

Helt rätt av SD och mycket glädjande att se Jimmie med flickvän i Blekinge- respektive Sverigedräkter, vackert!PK maffian: "Vilka rasister, snart kommer dom sjunga nationalsången också"...Svenska kyrkan är tyvärr körd sedan länge, har även jag gått ur. Om saker fortsätter lär väl svenska kyrkor få minareter som Hagia Sophia...

2010-10-06 @ 23:47:45
Postat av: Capensis

Biskop Brunnes tal var inte i första hand riktat mot SD som parti, eller dess företrädare. Det var, via kopplingen till demonstrationen, riktat mot SDs inträde i riksdagen, dvs mot oss som röstat på SD i valet.Så tack till er alla som trots den pressande sociala situationen (med kungen närvarande) försvarade era väljare genom att gå ut. Jag kommer att följe ert exempel, och skicka min utträdesmeddelande till svenska kyrkan.

2010-10-07 @ 01:41:55
Postat av: Putte

@MickeMänniskors lika värde innebär inte att vi har försörjningsansvar för miljontals snyltare från Långtbortistan. PK-åsikterna innebär egentligen att de anser att vi svenskar är mindre värda än alla de som kommer hit, eftersom multikultmupparna anser att det är vår skyldighet att försörja snyltarna. Ett slags slaveri som vi är påtvingade av de zenomaniska "människovännerna" inom PK-maffian.

2010-10-07 @ 05:31:01
Postat av: Sara

För den som vill visa sitt missnöje mot SD-hetsarna från Aftonbladet så kan man skriva under en komisk namninsamling här: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4971Namninsamlingen vänder sig emot Aftonbladets hycklande slogan "Vi gillar lika" och tar upp det faktum att Aftonbladet inte alls verkar gilla lika eftersom de knappt har några "olika" som anställda. Med andra ord, skriv under och låt Aftonbladet framstå som de hetsande muslimvurmande hycklare de är.

2010-10-07 @ 23:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0