SVARET ÄR ENKELT ENLIGT MODERAT

”Fanns det då inga glada vinnare i det senaste valet? Jo då, Sverigedemokraterna var förstås nöjda med att ha nått riksdagen trots – eller kanske på grund av – alla angrepp. Hur ska man då hindra ännu större framgångar för partiet? Svaret är enkelt: Genom att föra en rimlig flyktingpolitik, ungefär sådan som den som förs i våra grannländer.”

Som moderat måste man uppenbarligen lämna alla sina förtroendeuppdrag innan man vågar gör denna sammanfattning. På något annat sätt kan jag inte tolka att moderaten Nils-Fredrik Aurelius, före detta riksdagsman, före detta 2:e vice ordförande Kalmar kommunfullmäktige o.s.v. när han dagen efter att han lämnat alla sina förtroendeuppdrag inom moderaterna skriver bland annat ovanstående i en debattartikel i Barometern.

”Genom att föra en rimlig flyktingpolitik, ungefär sådan som den som förs i våra grannländer.”

Vad innebär detta i praktiken? Enligt min uppfattning betyder detta att Nils-Fredrik Aurelius i praktiken vill införa Danmarks invandringspolitik eller med andra ord den politik som Sverigedemokraternas förespråkar på detta område.

Jag har full förståelse för att Nils-Fredrik Aurelius väntade med att ge denna slutsats dagens ljus tills han lämnat alla sina förtroendeuppdrag för moderaterna. Det lär inte bli så många nya uppdrag hos nya Moderaterna i fortsättningen.

Nu är sannolikheten att Alliansregeringen kommer anamma Nils-Fredriks enkla lösning på invandringspolitiken minst sagt obefintlig. Vilket kommer innebära att Sverigedemokraterna växer så det knakar.


Kommentarer
Postat av: kalle2

tänk att ingen som kan säga vad de tycker utan att riskera sitt uppehälle. tror inte ens Leif GW Persson törs säga han röstar på SD. inte f-n röstar han som han skriver på sin blogg, läs själva:

http://www.leifgwpersson.se/13sept10.htmlkanske man skulle engagera sig mer aktivt i SD, känns lite fel att hoppas att andra (SD)skall rädda landet medans man bara skriver nåt sporadiskt då och då på denna blogg.Att SD kommer bli lika stora som moderaterna och sossarna tillsammans kommer nog ske. 70 procent av befolkningen är missnöjda med sin livssituation och 7 klövern har sett till att de aldrig kommer kunna förändra sin situation. förr eller senare kommer den mest indoktrinerade att inse detta.ju fler områden SD vill förbättra ju mer avig blir 7 klövern och skall bums tycka tvärt om.Sd borde sända ut en folder till varje hushåll med saklig sanningsenlig samhällsinformation. nuvarande chefer på tidningar och tv kommer nog aldrig ändra sin agenda.att dela ut 1000 tals av cavatus flygblad räcker inte. verkar som medelsvensson blind tror på vad dagstidningar och tv säger.

2010-11-03 @ 00:14:05
Postat av: Robin Shadowes

Oj då, där ven visst partipiskan till rejält. Eller dök månne Waberi upp med en riktig islamist-piska kanske?

2010-11-03 @ 00:37:07
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: robban

tja han har ju rätt :) hade de övriga partierna haft en politik som våra grannländer så hade inte SD funnits annat än som ett marginalparti. nu eftersom det är konstant syntax error i huvudet på de etablerade partierna så finns ett behov av sd i svensk politik och ni kommer att bli större likt era kusiner i norge och danmark. det var trögt för dem också första perioden de kom in i riksdagen där.

2010-11-03 @ 01:34:22
Postat av: Gubben o Gumman

Detta bekräftrar bara att "skitenhjelmarna" berikar sina egna plånböcker och skiter fullständigt natt landet går under.

2010-11-03 @ 07:07:08
Postat av: Stefan A

Det vimlar av hycklare därute i sjuklövern,som hyllar mångkulturen så fort de ser en journalist, men som kommer fram med sanningen när de avgått...

2010-11-03 @ 07:45:49
Postat av: MartinA

Jag tror inte de kommer ändra sig förrän SD hotar deras egna löner och förmåner, ni måste bli 20%, minst :( 2018 alltså.

2010-11-03 @ 07:45:58
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf dom säger på tv att polisen sätter in stora resurser på bostadsinbrott i Tensta som

galoperar.

Om ni får möjlighet så fråga vad dom andra medborgarna skall göra eller ringa när jippiesvenskarna tar alla resurser prova från talarstolen direkt till Beatrice Ask.

22 tombollar hade man finkat hittils.Pensionsräddare in ouer asses.

2010-11-03 @ 08:45:35
Postat av: AWSvensson

Genom att öka arbetskraftinvandringen, och ge asylsökande rätt att arbeta så skapar Rheinfeldt nya jobb. GoG , hjälp mig jag fattar ingenting.

2010-11-03 @ 10:30:47
Postat av: Cavatus

Lyssnar på partiledardebatten och slås av insikten att anledningen till att sjuklövern vill spela så storsinta och goda, att de tar sig rätten att skänka bort skattebetalarnas pengar på det här sättet på massinvandringen, är för att de har så dåligt samvete för att de själva har det så bra.De har höga löner och stora förmåner. Detsamma gäller alla höginkomsttagare inom tyckareliten. De har dåligt samvete för att de, fast de är rödröstande, har det så bra.Sverigedemokraterna trampar på denna ömma tå och det gör förbannat ont när tån trampas på. Därför skriker de i högan sky, spyr ut sin galla. Det de egentligen gör, är att lätta på sitt dåliga samvete genom deras litanior och ständiga angrepp.Sverigedemokraterna är det smolk i glädjebägaren som bara inte fick uppstå. SD är repor i deras blanka lack. SD punkterar deras uppblåsta och i grunden falska godhet. Därför mår de så dåligt bara av vetskapen om att Sverigedemokraterna hittat denna akilleshäl. Att SD finns. De ylar av smärta.Deras världsbild och självbild både inuti och utåt rasar samman. Snart är kampen över. Men den kommer att bli långdragen, som när draken Katla långsamt besegras och dör i Astrid Lindgrens bok Bröderna Lejonhjärta.

2010-11-03 @ 10:59:39
URL: http://aktualia.wordpress.com/flygblad/
Postat av: Robin Shadowes

Har också lyssnat sedan lite över 9-snåret. Tycker Jimmie sköter sig utmärkt, han håller sig lugn som en filbunke trots ständiga provokationer och nazist-anspelningar. Som när Måna Muslim hävdade att SD är besatta av invandringen. Då tycker jag att Sjuklövern(nn) är minst lika om inte mer besatta av invandring. Ända skillnaden är att dom aldrig talar om den, inte förrän nu.

2010-11-03 @ 12:06:01
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

VARFÖR, klockan 11:55 - från talastolen - påpekar inte Åkesson - faktiskt inbjuden därtill av Mona Sahlin - att förhållandet mellan de facto flyktingar och asylsökande (av ekonomiska skäl) är på sin höjd 5-95 ? ? ?Lugn som en filbunke - joo - men åt helvete alltför snäll - så utspekulerat elaka de andra är. Fast i sin allra sista replik till Hägglund kom det in litet jävlar anamma - mera, mera sådant!

2010-11-03 @ 12:21:56
Postat av: WMB

Jag hörde också lite på debatten från och till. Det jag hörde av Åkesson var som vanligt värdigt, upplysande och helt korrekt.Lite, men bara lite jävlar anamma är okej. Jag vill absolut inte att Åkesson ska sänka sig till övriga partiledares låga debattnivå och prioritering av skitkastning.

2010-11-03 @ 12:54:36
Postat av: S-E Karlsson

Får inte Jimmie fler röster efter sitt framträdande i partiledardebatten så ska jag äta upp ett framdäck till min gamla Ferguson grålle ! tror faktiskt att det är riskfritt att lova det !

2010-11-03 @ 13:07:53
Postat av: LN

"...TROR...faktiskt att det är riskfritt att lova det!" - Akta dig så att inte Grålle blir trehjulig!

TROR är inte tillräckligt - med enbart TRO kommer man aldrig till himlen.

2010-11-03 @ 13:38:37
Postat av: S-E Karlsson

Hej , kan ändra det till jag är säker på att det är riskfritt .

2010-11-03 @ 13:44:15
Postat av: Kalle

Jimmie Åkesson SD var mycket bra i riksdagens debatt idag.När det gäller siffror om invandringen så bör man göra det per capita. Sverige tar emot flest invandrare i hela västvärlden. Det är något att ta upp i riksdagen så andra partier fattar HUR MYCKET invandrare vi tar emot. Det gör de inte idag med sina skygglappar.Vi i sverige tar emot skyhögt många fler än snittet för EU. Vi tar emot måga fler per capita än Canada, Australien, USA, Tyskland, England och många fler länder. Vi är helt en kelt bäst i klassen på att öppna våra gränser till kreti och pleti.Dessa siffror borde komma till allmänhetens kännedom så snart som möjligt. I Riksdagen borde de sju-systerpartierna stå till svars och förklara det. Vilket de inte kan. Vi har inte råd med sådant slöseri med den svenska välfärden där myndigheterna stora mantra är att sverige saknar resurser!!! Varför då. Vi betalar världens högsta skatt??? Borde följdfrågan och motfrågan bli.Siffrorna per capita (per folkmängd i ett land) är äldre men situationen har inte blivit bättre. Något för Riksdagens Utredningstjänst (RUT) att utreda invabndringen per capita till sverige jämnfört med resten av västvärlden!!! Då kanske riksdagen svimmar och går ned för räkning av hur mycket av VÅRA, dina och mina, skattepengar slösas bort.Länk till per capita siffrorna. Lika aktuell idag om inte ännu aktuellare.

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Kändes högtidligt, nästan lite overkligt att se vår unga duktiga partiledare gå upp i talarstolen.Vilken klippa!

2010-11-03 @ 13:48:17
URL: http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q
Postat av: Måns

I Solna har en våldtäktsman med ett skräckinjagande tillvägagångssätt härjat. Han har tagit sig in till sovande kvinnor genom fönstret och våldtagit dem.I närheten gjordes en mycket rå våldtäkt utomhus alldeles nyligen och förövaren är gripen.Nu spekuleras det i att det rör sig om samma förövare. Någon som vet vem den gripne är?http://www.expressen.se/nyheter/1.2199517/man-gripen-for-valdtakt-har-erkant-flera

2010-11-03 @ 13:49:10
Postat av: Stefan A

Var mera debatt om invandringen, ur en lite mindre pk-vinklad utgångspunkt, än det har varit under nästa 20 år, verkligen på tiden att SD kom in i riksdagen....

2010-11-03 @ 13:55:01
Postat av: Ronny

Jag tror att SD skulle ta kontakt med Jonas De Geer, en kille som INGEN trampar på! Tror han nu är politiskt obunden, och bor i England för tillfället. Bara ett tips.....

2010-11-03 @ 14:00:25
Postat av: LN

Jonas de Geer borde dras fram i ljuset och bli mera känd!

http://jdg.motpol.nu/?p=964

2010-11-03 @ 15:10:49
Postat av: Sven D.

Ronny// Tror inte att de Geers tidigare (?) kopplingar till ND och en del andra organisationer skulle göra att han är lämplig. Dock utmärkt som tidigare SALT-redaktör.

2010-11-03 @ 15:11:53
Postat av: Ronny

Jag är trogen SD anhängare, men var på ett möte där Jonas De Geer talade. Jag har aldrig ,varken före eller efter, hört en bättre talare! Såg han även i en TV debatt för flera år sedan, då han ensam satte (s) politiker och Expopajasar på plats, så dom blev mållösa. En otrolig kunnig,och skärpt debattör......

2010-11-03 @ 15:30:38
Postat av: Irene

En härlig dag!En dag då den stillastående,unkna luften äntligen vädrades ut ur Riksdagen.Åkesson var fenomenal,ja jag fick faktiskt tårar i ögonen när han stod i talarstolen, vad jag har längtat efter den här dagen!

2010-11-03 @ 15:32:47
Postat av: Skånepåg

@ LN"VARFÖR, klockan 11:55 - från talastolen - påpekar inte Åkesson - faktiskt inbjuden därtill av Mona Sahlin - att förhållandet mellan de facto flyktingar och asylsökande (av ekonomiska skäl) är på sin höjd 5-95?"Håller fullständigt med dig och att detta är något som han MÅSTE börja påpeka så ofta som det går, eftersom folk i allmänhet inte har en aning om hur det förhåller sig. Även att vi per capita är "världsmästare" inom området att "dela ut tycka synd om PUT". Självklart är det därför som bussarna med zigenare nu går i skytteltrafik till Sverige från Balkan.Självklart måste det givetvis ha varit lite pirrigt så här första gången och med 7 motståndare i "andra ringhörnan". Men blir ändå nästan lite förbaskad för att Åkesson inte tar tillfället i akt under partiledardebatten och "ryter till lite" och använder sig av de fakta som Migrationsverket presenterat. Vid "sågningen" av Sahlin var det mer pondus och han visar således att det inte saknas resurser.Men som helhet gjorde han en utmärkt insats mot de här "gamla rävarna"!

Postat av: kalle2

hör SD i riksdagen på dess webtv sändningar här:

http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx

2010-11-03 @ 15:56:35
Postat av: kalle2

dålit upplägg av riksdagens webtv.

länken ovan funkar om man går vidare och trycker

[sök]

--> 3. hela debatten

2010-11-03 @ 16:01:53
Postat av: kalle2

har nu hört några svar från de helt verklighetsfrånvända partiledarna i 7 klövern och deras argument består ju av retoriska fantasier helt utan verklighetsförankring.de grundar massinvandringen på att det skall bli(när då) massor av jobb i Sverige.

det är helt emot verkligheten nu när industrin har globaliserats. stoara internationella företag flyttar sin tillverkning till kina,indien,pakistan,malaysia,japan.

alliansen hjälpte inte ens volvo och saab att ha kvar sitt ägande och tillverkning i Sverige. 20 000 industrijobb styrs nu av kina och bryssel.

små tillverkningsföretag kunkurreras ut av produktion i låglöneländer. allt som säljs av butikskedjor som Jula,clas ohlson,biltema är tillverkat i kina. all hemelektronik är till verkat i kina,malaysia mm.så hur skall de nya jobben uppstå i Sverige. den offentliga sektorn besparas bort så där försvinner ännu mer arbetstillfällen.

jämnför man Sverige med asiatiska länder så är Sverige redan nu ett museum i infrastruktur och forna glansdagar.nya entreprenörer som får uppmärksamhet i ex draknästet är ju bara tokprjekt som att företag skulle köpa rollspel för 60 000kr för att personalen skall ha lära känna sig självt.

nya uppfinningar kommer om de blir succe bli tillverkade i kina.

inte ens håkan lanz patent på färggrafikkortet och positionssystemet får han behålla.

2010-11-03 @ 16:32:14
Postat av: AWSvensson

I Sverige tycker vi synd om folk. Jag tycker synd om dessa sju partyledare som mot sitt eget förnuft tvingas försvara en sedan länge havererad och sinnessjuk asylhantering. Plötsligt framstod Bagdad Bob som sanningen själv. När det gäller Jimmie så , nu har jag lagt tycka synd om åt sidan, ger jag honom 9 av 10 möjliga. Jag skulle vilja se de övrigas debut i talarstolen , men både uppträdande som saklighet är så mycket man kan önska sig. Som sagt den 3 November läggs till handlingarna som dagen då asyldebatten startade på allvar.

2010-11-03 @ 16:51:52
Postat av: lassekolja

Irene@, jag hade inte tänkt berätta detta men Du Irene ger mig mod, eftersom jag tydligen inte är ensam om känslosvallet, när Jimmie äntrade talarstolen i dagens partiledardebatt i Riksdagen. Här är en till som blev rörd till tårar, det kändes mycket högtidligt, eftersom jag vet att så många hjältar kämpat så länge för detta ögonblick. Själv var jag med i Norrköping 2005, när Jimmie, i en andra valomgång, valdes till ordförande. I ärlighetens namn röstade jag i första omgången på Jan Milld, eftersom jag kände till honom och imponeras fortfarande av hans kunskaper, vilka han demonstrerar bl.a. i sina fredags- och söndagsfilmer. Jag tycker fortfarande att han behövs inom SD-organisationen.

Jimmie Åkessons framträdande idag bådar mycket gott för SD:s framtid. För mig framstår Sverigedemokraternas riksdagsmän som Riksdagens enda representanter för sanning och verklighet!

2010-11-03 @ 17:43:06
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Ludoviko Nescio

Från min tillfälliga uppehållsort Grönköping, skriver jag till er alla.Vid Tours, vid Lepanto, vid Wien fick Mohammed bita i gräset - idag rullas röda mattan ut och Mo:s handgångne vapendragare, den förtroendevalde Abdirisak Waberi, utkorad av de nya moderaterna, marcherar in i det svenska parlamentet för att där enligt egen utsago kämpa för allas lika värde. Även om hans falskhet säkert kan tävla med paradisets orms, så är han samtidigt lika korkad som sitt höga värdfolk. Han skriver i en riksdagsmotion bland annat följande:Det kulturarv och de traditioner som finns i Sverige är alla svenskar stolta över. Vi även välkomnar de nya kulturer inom den mångfald som berikar våra sinnen och erfarenheter. Rörelser som undergräver människors lika värde har en teoretisk retorik som de lindar sitt hat med. De tar inte hänsyn till det mångfasetterade samhälle som vi lever i. Idag härjar en vind av rasism, hat och fientlighet i Sverige. Den kan åstadkomma stor skada och förstöra vårt samhälle som är byggt på jämlikhet, respekt, förståelse och tolerans. Vi behöver uppmärksamma den tysta majoriteten som är nyfikna, som möter nya kulturer och människor med nyfikenhet och öppenhet. Det är så vår världskultur har utvecklats och bidragit till den mångfald som vi har idag och som vi uppskattar just för det den symboliserar- att vi människor är uppfinningsrika och skapande.Till detta kan man knappast utbrista Halleluja! Men Allahu Akbar går bra.I mer än ett decennium har alla etablissemangets nyttiga idioter och andra islamkramare och godhetsgökar ohindrat fått hävda att mångkulturalismen är underbar, att Sverige har blivit så mycket mera spännande (kommer jag att bli våldtagen/rånad om jag går ut i kväll...?), så mycket kulturellt/arkitektoniskt rikare (bönehus med minareter åt Mo), kulinariskt rikare (kebab, falaffel...?), intellektuellt rikare (Hjärpe är ju snart mogen för hädanfärd!)....Sverige är ett litet land med stora ytor, som behöver invandrare, som behöver arbetskraft för att klara framtida pensionsåligganden.

Vi kan ta emot nästan hur många som helst, det är bara att fylla på, skrev en gång en av Palmes pojkar i den döda sosseblaskan Arbetet.Idag - äntligen, den 3 november 2010, har en laber bris - inte en stormvind - men en stadig och segelbar bris blåst genom plenisalen, äntligen, kanske, ska vi komma ut ur dödvindsbältet. Ett svagt hopp har redan börjat spira. Ack Sverige, fosterland, vår skuta och vårt hem på de sju havet, kanske skall vi nå land innan skörbjuggen har dödat oss alla?

2010-11-03 @ 19:48:52
Postat av: andreas

Jag har lite synpunkter på en del kommentarer här inne.

Det finns en del personer här inne som har välgrundade argument. Välgrundad i den mening att argumenten bygger på verifierade och trovärdiga källor. Detta är utmärkt.Vissa av dessa personer har lagt ner lite jobb och möda i att få ihop kommentarerna. Till er vill jag säga att ni bör gå med i SD per omgående och jobbar där. Du, Thoralf , ta tillvara kommentarerna som är väl underbyggda och använd dem i ditt arbete. Sedan får du och SD vara rädd om den kompetensen som finns här inne i din blogg och ute i vårt avlånga land. Se till att ni äntligen få nån ordning på partiorganisationen igen.

2010-11-03 @ 19:53:43
Postat av: Tobbe

En liten tanke om debatten. Sahlin nämnde ju SD:s oro för att svenskarna kommer att bli en minoritet i sitt eget land som en intäckt för SD:s främlingsfientlighet. Sahlin rättade Åkesson med att alla som bor i Sverige är svenskar, alltså kan vi inte bli en minoritet... Då skulle jag bara vilja fråga Sahlin: Då finns det alltså inga minoriteter i Sverige nu heller? Det måste ju vara en teknisk omöjlighet eftersom alla är svenskar även idag? Vad skönt! Då slipper vi ta så mycket hänsyn framöver...

2010-11-03 @ 20:16:53
Postat av: andreas

Lägg ut alla Jimmies riksdagstal och debattinlägg på SD- hemsidan! Tack.

2010-11-03 @ 20:22:14
Postat av: Kalle

Nåtidningen Fria Tider skriver:""En handikappad man med ett grekiskklingande för- och efternamn åkte på en halvårslång semester till Grekland för att hälsa på släkt och vänner. Rinkeby stadsdelsnämnd ville då dra in det bidrag till personliga assistent 17,5 timmar per vecka som mannen beviljats. Efter dom i regeringsrätten godkänns nu att han får assistentersättning för den tid han vistats i Grekland."" Skrev nätidningen Fria Tider.Visst är sverige övermåttan generöst. Man vet inte om man skall skratta eller gråta över de svenska reglerna. Samtidigt nekas sjuka dyr medicin för det är för dyrt för staten.Är det till sådan här utgifter staten sparar pengar???

Postat av: Lotta

Tycker det är skrämmande att en minister i Sveriges riksdag är så okunnig att han inte vet att samerna inte är, aldrig varit eller någonsin kommer bli Sveriges ursprungsbefolkning. Läs på Ohly.

2010-11-03 @ 21:09:01
Postat av: kalle2

Andreas 19:53 vad tycker Ni om mina små kommentarer? är det nån annan som läser dessa? har jag bra synpunkter och argument så jag skulle klara att bli SD politiker?med tanke på hur partiledarna i 7 klövern pratar så kan det inte vara mycket till förnuft på depatimenten. politiskt sakkunniga är nog mer karriärister med huvet under armen än förnuftiga statsanställda som landet och dess befolkning väl. det är nog bara snabba cash som hägrar.

Hoppas SD för ut sin politik till alla hushåll i form av SD kuriren, reklamblad med samhälls info mm.

tänk alla pensionärer som inte har dator och internet. när de vet, vad vi här redan vet, då djäv-lar blir det inte roligt för 7 klövern att få veta val resultatet 2014.

pensionärer är som snälla goa och tror på auktoriteter som syns i tv rutan. förstå vad de är indoktrinerade av media och de tror sossarna och alliansen om gott.

2010-11-03 @ 21:23:50
Postat av: Robin Shadowes

LN, jag tycker det är en stor tillgång att han lyckas behålla sitt lugn trots att han är i underläge och ständigt mobbad. Att han för ett ögonblick tappar fattningen är precis vad dom ivrigt väntar och hoppas på. Så han kan gott vänta nåt halvår eller mer innan han tar ton. Hade han rytit till som du uttrycker det så hade det varit rena mumman för skandal-pressen. Nästa dag hade vi fått se braskande rubriker i Aftonhoran: NAZIST-CHOCK I RIKSDAGEN! ÅKESSON SKRIKER!!

2010-11-03 @ 21:32:46
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

"tänk alla pensionärer som inte har dator och internet. när de vet, vad vi här redan vet, då djäv-lar blir det inte roligt för 7 klövern att få veta val resultatet 2014.

pensionärer är som snälla goa och tror på auktoriteter som syns i tv rutan. förstå vad de är indoktrinerade av media och de tror sossarna och alliansen om gott."Mycket tänkvärt inlägg! Precis så är det. Majoriteten av pensionärerna har inte internet. Dom får sina dagliga nyheter från tv, radio och press. Kanske var det för första gången i sina liv dom hörde JÅ tala ocensurerat och ovinklat. Fram tills idag, all information dom fått om SD och JÅ har varit filtrerat genom ful-medierna. När dom slog på sina apparater var dom övertygade om att dom skulle fåse "dom goda ta debatten" med den onde främlingsfientlige JÅ. Av det skälet var det utmärkt att dom fick se med egna ögon att Åkesson faktiskt inte alls är någon rabiat galning med fradga runt munnen och nästan mer nazistisk än vad Hitler någonsin var.

2010-11-03 @ 21:41:03
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Malin R.

F.d. riksdagsmannen Nils Fredrik Aurelius i kalmar för fram vad de moderata gräsrötterna anser om den nuvarande flykting- och invandringspolitiken.Ska Reinfeldt ut och prata med sina väljare lär han få samma besked som den uppfattning som Aurelius för fram.Notera inte minst, att den förvandling som Malmö genomgått till att bli en av Europas största gangsterstäder, inte föranleder ett endaste pip från någon framträdande partiföreträdare bland de s.k. etablerade partierna.Förljugenheten är monumental så reaktionen på Åkessons anförande i riksdagen är logisk.Hade H.C. Andersen levat så hade han kunnat skriva ännu en saga om Kejsarens nya kläder.Tyvärr känner antagligen inte Reinfeldt till denna saga och det gör med säkerhet inte Sahlin heller.Ändå sitter de mitt uppe i den i en nutida version Visst är Sverige fantastiskt.

2010-11-03 @ 21:51:27
Postat av: loffe

Sahlin känner ju inte ens till Sveriges kultur. Mer än midsommar. Kanske det hände något för HENNE då.

Varför inte låta ALLA som vill ha denna stora invandring BETALA det SJÄLVA? Då kanske själlan tystnade lite.

Nu får ju Pensionärerna dra det tunga lasset och då är det ju lätt att stå och gapa.

Och varför vågar ingen en andas om några kostnader när det gäller Migrationen?

Till sist. Borde inte ordet DEMOKRATI förklaras för både politiker och allmänheten.

Vi har väl rätt att rösta på vad vi vill?

2010-11-08 @ 10:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0