S INGET ATT LITA PÅ

Aldrig, aldrig någonsin …

Att socialdemokraterna så fullständigt skulle anamma dessa ord börjar mer och mer framstå som helt absurt, när detta nu också styr socialdemokraternas ställningstagande i de olika utskotten börjar det mer och mer likna en parodi.

Det senaste exemplet kommer nu från arbetsmarknadsutskottet. Där SD:s ledamot Sven-Olof Sällström tidigare aviserat att SD kommer stödja de rödgrönas förslag i utskottet. Läs artikel i DN för bakgrund.

I artikeln från den 11 november säger socialdemokraternas gruppledare Sven-Erik Österberg följande.

”Socialdemokraternas (S) gruppledare i riksdagen Sven-Erik Österberg tycker dock inte att det är oppositionens jobb att regeringen får igenom sin politik.

– Vår politik har ett sammanhang och vi kan inte avstå från att driva våra frågor.”

Efter gårdagens socialdemokratiska gruppmöte tycks dock Sven-Erik Österberg tänkt om enligt SVT.

”Socialdemokraternas gruppstyrelse beslutade på tisdagen att inte stödja sitt eget förslag med motiveringen att det finns en direkt koppling till andra satsningar på andra områden, som de vill göra med de sparade pengarna.”

Med andra ord kommer man i praktiken hjälpa alliansen att få igenom sin politik, tvärtemot gruppledaren Sven-Erik Österbergs uttalande i Dagens Nyheter. Socialdemokraterna struntar därmed i sin egen skuggbudget där man hade för avsikt att spara 544 miljoner kronor på integrationsområdet.

Socialdemokraternas agerande borde få både den ena och den andre att lyft på ögonbrynen men denna nyhet från TT finns uppenbarligen bara att läsa på SVT:s webbsida. All övrig media tycks bojkotta denna nyhet, vilket jag finner mycket märkligt.

Kan det bero på att den troligen skulle ge Sverigedemokraterna en och annan ny sympatisör/väljare och ifrågasätta socialdemokraterna agerande i ännu en fråga?  


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Är idioti smittsamt, för att vara på den säkra sidan så bör ni hålla er på avstånd och undvika närkontakt med dessa socialdemokrater. Jag avundas er inte, jag hade nog redan lämnat dagiset med några för tillfället väl valda ord. En och annan idiot letar sig även hit , vilket du märkt ser jag, så även vi får vår beskärda del.

2010-11-17 @ 17:38:46
Postat av: lassekolja

Den gode Österberg bekräftar min tes att S inte längre har någon funktion att fylla efter att M & Alliansen kapat S:s politik, och faktiskt förbättrat den genom skattesänkningar. Vad man än tycker är varje skattebetalares bruttolön skattebetalarens pengar. När minsta möjliga skatt avdrages gäller det att disponera dessa pengar på det mest effektiva sättet. Det är där SD kommer in genom sin reduktion av den kostsamma tillika absurda invandringspolitik.

Lägg ned S till förmån för SD.

SD är det "nya" framtidspartiet!!!

2010-11-17 @ 17:55:51
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Info

STOCKHOLMSTIDNINGEN: SVERIGEDEMOKRATERNAS HISTORIEFÖRFALSKNING



På nätet finns en tidning, kallad Stockholmstidningen, av allt att döma med stark socialdemokratisk anknytning. Framträdande s-politiker medverkar med krönikor, som förvånansvärt ofta handlar om ett tydligen särskilt viktigt parti, kallat Sverigedemokraterna. Här nedan ett exempel, författat av Hillevi Larsson, ”riksdagsledamot (s) från Malmö, ledamot S-kvinnors förbundsstyrelse, ordförande S-kvinnor Malmö och f.d. ordförande Republikanska föreningen”, Skånes kandidat till EU-parlamentet:



”Krönika 101011

VI TAR FAJTEN MOT RASISTERNA

Hillevi Larsson



Nu har riksdagens arbete kommit igång och vi får i praktiken erfara konsekvenserna av valresultatet. Flera av våra kamrater har förlorat sina platser samtidigt som Sverigedemokraterna gjort sitt intåg i riksdagen. Det har blivit aktuellt att plocka fram SSUs märke ”Rör inte min kompis”.



Sverigedemokraterna visade sitt rätta ansikte i samband med riksdagens invigning i Storkyrkan. När biskopen tog ställning mot rasismen reste sig ett gäng unga män och marscherade ut under ledning av Björn Söder. När biskopen vidare talade om alla människors lika värde blev det för mycket för Jimmie Åkesson som iklädd folkdräkt tågade ut med sin tillika folkdräktsklädda flickvän i släptåg.



Det var inte bara Åkesson som bar folkdräkt i samband med riksdagens öppnande. S-kvinnor hade bjudit in kvinnor med invandrarbakgrund iklädda färgsprakande folkdräkter från hela världen och med svenska flaggor i händerna. Den svenska välfärden har byggts genom öppenhet mot omvärlden, SD ägnar sig åt historieförfalskning när de hävdar något annat.



Vi ska nu visa att vi varken går i Reinfeldts eller Åkessons ledband. Med stark och tydlig opposition kan vi stå emot både högern och rasisterna. - - -



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



ANM.: Underligt nog stämmer inte alls Hillevi Larssons beskrivning av händelserna i Storkyrkan med andra redogörelser, som jag har tagit del av. Kan det vara så, att det i själva verket är Hillevi Larsson och socialdemokraterna själva som ägnar sig åt historieförfalskning? För att inte säga yrkesmässigt blåljugande?



Hur är det för resten med den gravt störda, asperger-sjuka svenskfinne, som legat bakom en bråkdel av alla skottlossningar i Malmö det senaste året? Är han fortfarande i Sjupartiets fantasier en Sd-inspirerad, politiskt engagerad sverigedemokrat? Samt en ny laserman (som aldrig använt laser)? Svar: Ja.



Man kan bli nyfiken på denna mer än högavlönade och välarvoderade elitmedborgarinna för mindre:



Riksdagsledamot sedan 24 års ålder. Högskoleutbildning: Ingen. Annan utbildning: Okänd.



Har i år av SSU-ordföranden Jytte Guteland nominerats som FÖRSVARSMIINISTER i dennas drömregering. Riksförbundet för sexuellt likaberättigande lanserade henne däremot som JUSTITIEMINISTER med följande motivering:



”En av de socialdemokrater som fick bland de högsta poängen i RFSL:s valundersökning. Har en tydlig vilja att driva igenom några av de lagändringar som RFSL anser är nödvändiga för att förbättra situationen för hbt-personer i Sverige.”



1909 använde hon sin riksdagstid bl.a. till att anmäla företaget Panlegis för könsdiskriminerande reklam. Anmälan gällde en julannons, föreställande bl.a. en lättklädd, kvinnlig jultomte, sedd från sidan, som tittade upp ur ett badkar. Hillevis motivering: ”Bilden ger olustiga associationer eftersom det ser ut som att även den unga flickan saluförs.”



Det kan påpekas, att socialdemokraternas pressbild av Hillevi själv visar en kvinna, sittande barbent på en stol i mycket kortkort kjol, djupt urringad nästan till naveln, så att det tydligt framgår, att vissa något utstående (fullt hudsynliga) kroppsdelar framtill på bröstkorgen inte besväras av någon bh. (S.k. teasing cleavage.)

2010-11-17 @ 18:12:18
Postat av: Þorkatla

Hillevi behöver att visa sig,med att blaljuga. Jag hoppas att hun blír litte mognare med aren

2010-11-17 @ 18:20:59
Postat av: Jaffar

När du hinner, skriv gärna lite om dina dagliga bestyr i riksdagen, Thoralf!

2010-11-17 @ 18:45:53
Postat av: MartinA

Sjuklövern galore! Men men, vi får väl se vad de säger 2014 när de förlorar ännu fler riksdagsplatser, ännu fler feta tillsättningar, ännu fler möjligheter att korpa åt sig, ännu mer partistöd.

Dessa människor tänker inte så långt in i framtiden, de tänker att valboskapen kan man bry sig om 6 månader innan valet, fram till dess är det lekstuga och livets glada dagar.

2010-11-17 @ 19:37:28
Postat av: AWSvensson

Marita Ulvskog beskrev i en intervju i tidningen VI, i början av 1990-talet, hur hon upplevde det borgerliga segerruset i Stockholmsnatten efter den socialdemokratiska valförlusten 1976 som oförsonligt; ingen glädje, bara revanschism: "Det kändes som en statskupp". Efter denna förlust blev hon medlem i det socialdemokratiska partiet.

Så lät det i sosseleden då, har det hänt så mycket sedan dess.

2010-11-17 @ 20:04:34
Postat av: putte

Österberg åker för mycket taxi och blir lite yr i mössan då och då. Det förklarar mycket av hans frånvarande blick och uttröttade kropp. Klart att han har svårt att komma ihåg vad det egentligen var som Socialdemokraterna ursprungligen beslutade - särskilt nu när han väl knappast vet om han fortfarande ingår i ett i Riksdagen ledarlöst knappt fungerande parti.

2010-11-17 @ 20:07:20
Postat av: Robin Shadowes

Vad vi nu har sett är politisk korrekthet in absurdum. Man stöder hellre Alliansen och sänker sitt eget förslag än stöder Sverigedemokraterna.

2010-11-17 @ 20:23:09
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Måns: -Har ni pojkar hört talas om socialdemokratiska bloggerskan Hillevi Larsson?

Bill: -menar du sossetanten som vrålljuger?

Bull: -en till rödvinssosse som tvångsljuger.

Bill: -ha, ha, en rödsosse som blåljuger!

2010-11-17 @ 20:27:44
Postat av: OT

Såsarna sågar av den gren de siter på, utan att veta om det så har de nu sågat sig igenom halva grenen, men de tror fortfarande att det är trädet (läs verkligheten/fakta) som kommer att falla och att grenen (läs deras våta marxistiska dröm) kommer att fortsätta vara kvar i luften; Kort sagt såse ledarna är imbecilla och följdaktligen kommer såsepartiet obönhörligen förgås, utan att någon behöver lyfta så mycket som en penna.



En uppmaning till de förståndiga sossar som redan insett vart det bär hän och fortfarande vill se ett fritt Sverige, lämna såsepartiet, SD behöver er, skynda å fynda, så sitter ni kanske på en position ni aldrig skulle uppnå i det DDR inspirerade såsepartiet som för en stahlin light politik.



P.S.1. Nyheter från utsidan järnridån - "Vestens idealer står i fare":http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3905995.ece



P.S.2. Intressant hemsida"What NumbersUSA Is All About": http://www.numbersusa.com/content/learn/about/what-numbersusa-is-all-about.html

2010-11-17 @ 22:25:40
Postat av: OT

Ett inlägg då det gäller den s.k. "gröna" politiken - "Effect of tripled CO2 concentration in atmosphere (seeing is beliving)": http://vladtepesblog.com/?p=27544

2010-11-17 @ 22:29:48
Postat av: nesse

Är det inte ett väldigt typiskt sosseagerande ? ! Finns de några värre söndra och härksa? De verkar kunna kliva över lik och är superopurtunister. Men sådana har de väl alltid varit, nästan ännu odrägligare där de hade makten och kunde köra över alla.

2010-11-17 @ 22:48:46
Postat av: WMB

Till er som är kritiska till vissa i SD:s administrativa personal:



Men hallå, vilket århundrade lever ni i? Häxprocessernas tid? Det verkar så ibland.



Man kan faktiskt vara både duktig och högst kompetent, trots att man är en ung och läcker blondin (med eller utan naturlig hårfärg).

:)



För balansens skull och av andra olika anledningar kan det dock vara en god idé för SD:s ledning att OCKSÅ komplettera med en något äldre sekreterare/administratör med längre jobb-erfarenhet. Om det är möjligt. Vi "gamlingar" är ju lite mer försiktiga av oss. På grund av SD:s våldsbenägna motståndare och andra mer eller mindre raffinerade hämndaktioner som utövas av Sveriges övriga etablissemang är det tyvärr numera alltför många av oss som inte vågar framträda utan anonymitet



De som kämpar med öppna kort i denna hårda och smutsiga politiskt korrekta värld förtjänar alla hedersbetygelser som finns - oavsett hårfärg och figur!

2010-11-17 @ 23:26:05
Postat av: Magnus S

Precis! Hur korkad är man om man genast genom hårfärg och utseende drar slutsatsen att människan är dum. Då är man rejält korkad själv. En läcker blondin kan förutom att vara just läcker också vara hyfsat smart. Förutom smart kan man komma ganska långt med sunt bondförnuft också.

2010-11-18 @ 01:37:44
Postat av: kalle

troligen muslimer som nu misshandlar läkare, allt i fredens religion.

Blir inte lätt för myndighetspersonal efter 24 November, då Swediztan får inskrivet i grundlagen att fd Sverige är ett multikultiland.



http://na.se/nyheter/orebro/1.1010932-patient-misshandlade-lakare-kande-sig-felaktigt-behandlad



http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=4188609



2010-11-18 @ 07:51:20
Postat av: LN

MULTIKULTUR PÅ SVENSKT SJUKHUS 2010

(se Kalles kommentar ovan!)

-Djävla kafirläkare - kom inte in här och titta på vår nyförlösta kärring, som håller på att förblöda!

Pang, Bom - två mussar överfaller läkaren och lyckas slutligen med en välriktad spark i jumsken på läkaren oskadliggöra det otrogna svinet.

Allahu Akbar.

2010-11-18 @ 09:17:40
Postat av: AWSvensson

Mina högst personliga idéer om varför blondiner fått en stämpel av att vara korkade. Varje morgon lyssnar jag på TV:n utan att se bilden. När jag senare se samma inslag och se att det är en tjusig blondin som uttalar sig så distraheras hjärnan på så sätt att budskapet försvinner , jag tro GoG kan förklara det närmare, var han nu håller hus.

2010-11-18 @ 10:06:45
Postat av: AWSvensson

En något förvirrad Europadomstol begär av Sverige att de ska stoppa avvisningar till Bagdad. Det märkliga är att detta har bara begärts av förutom Sverige även Storbritannien och Holland tidsbestämt till den 24 november.Frågan man ställer sig är varför just till dessa länder. Min förklaring är att detta är en beställning från svenska politiker via EU-kommissionär Cecilia Malmström, för att man i skydd av ett EU beslut ska låta bli att återsända till Bagdad. Ett beslut som inte är lag i en suverän stat som Sverige. En annan anledning ska i så fall vara att man anser oss korkade.

2010-11-18 @ 10:19:21
Postat av: AWSvensson

Har även Sverigedemokraterna inviterats till Solvalla, eller är man mobbade även här.

2010-11-18 @ 10:20:56
Postat av: Inge Sandén

Dom intellektuella sossarna som idag gör anspråk på att leda partiet och som aldrig utfört ett tungt eller skitigt arbete,kan aldrig mera vinna ett val.

På ett sätt känns det fel att tala om hur dom skall kunna komma tillbaka,men så här ser verkligheten ut utanför deras fönster.

1)När dessa sossar(räcker med att nämna hon Hillevi och Veronica Palm)vågar fråga sig.Varför lämnar de riktiga arbetarna vårt parti?

2)Varför är det inte mera skamligt att samarbeta med ett parti,som har ett kommunisiskt förflutet än att våga säga,dom sverigevänliga Sverigedemokraterna har mycket av vårt förflutna som t.ex.uttalanden av de arbetarvänliga sossarna ända ifrån August Palm till Gunnar Sträng.

Den dag dom inser att när uttalanden av en professor i statskunskap såsom Ulf Bjereld(gift med halvkommunisten Maria Demker)står att läsa om i olika medier,då känner vi hur grundlurade vi är av dessa sverigefientliga moderna sossar och vi ropar högt,bevare oss väl från dessa förrädare,Sverigedemokraterna är vårt hopp.

Den som slåss för sitt land och det som är sant och rätt,kan aldrig förlora.

Sverigedemokraternas historia är endast 8 år,vilket dessa siffror bevisar.

2002: 67000 röster.Mycket beroende på,att nu hade två hedersmord inträffat i vårt land.

2006:163000 röster.Sosseledningen visar att de föraktar och kränker sina egna,med att kalla hederliga arbetare för rasister och främlingsfientliga.

2010:340000 röster:Under valperioden har sossarna visat sitt rätta ansikte.Den intellektuella sosseeliten föraktar sitt eget land och hånar sina gräsrötter.

2014:700000 röster:Sossarna valt en partiledare,som ingen sann arbetare känner någon samhörighet med.

Sverigedemokraterna får 15% i valet.

2010-11-18 @ 10:21:47
Postat av: LN

VAD FINNS I BETRAKTARENS ÖGA?

Ung och läckker blondin svamlar ett flertal gubbsnuskiga kommentatorer här ovan. Är detta något att kåta upp sig över - tycker ni verkligen det? - ni ursvultna stackare. Dagens mossigaste, mest spridda och mediåkra exteriör: ung, blond & läcker, och inte nog med det, vanlig nysvensk dumhet, sk normalbegåvning IQ 105, ges oförtjänt strålglans och blir kallad bright. Mmmmm! Tänk om Ullenhag hade lanserat en sådan här parlamentsbrutta: ung och läcker, blond och bright, då hade ni dött i era egna spyor av avsky och fördömande.



Att en tongivande medlem av SD:s riksdagsgrupp klär ut sig i en kavaj, som får vanligt, normalt & fantasibefriat folk att tänka på den littauiska maffian, det är däremot inget som ni registrerar.



Det finns ett ord som inte är delat som baken, nämligen ordet STIL! SD bör nog omgående ta råd av en klädcoach!

2010-11-18 @ 11:12:55
Postat av: AWSvensson

LN , en bekant som verkligen ser mode i allting uttalade att de enda i riksdagen med stil var Sverigedemokraterna. Så då återkommer vi till den delade baken.

2010-11-18 @ 11:23:33
Postat av: WMB

@ LN

Om du händelsevis räknar in mitt inlägg bland dina "gubbsnuskiga kommentarer" så kan jag upplysa dig om att jag är en gammal mor på 60+ med både direkta och indirekta dåliga erfarenheter av alltför många människors förutfattade meningar och förhastade slutsatser beträffande IQ visavi utseende.



2010-11-18 @ 11:44:46
Postat av: Rättvis

Socialdemokraterna är inte längre någon folkrörelse. Deras demonstrationer görs av betalda tjänstemän inom “rörelsen” och allt valarbete sker med hjälp av betalda tjänstemän.



För att locka ungdomar SSU har fuskat med medlemssiffror för att få bidrag, bidrag som använts av funktionärerna och till att locka ungdomar in i rörelsen med fester.



Men väljarna dör ut eller går över till SD och därför så minskar även partistödet. Socialdemokraternas katastrofval innebär att partiet får 46 miljoner kronor i minskat statligt bidrag de närmaste fyra åren.

Dessutom så minskar stödet från landsting och kommun med kanske lika mycket.



Det är mot den bakgrunden som socialdemokraterna nu ska skära ned på personalen. Men med mindre personal så blir det väl ännu glesare i demonstrationstågen?

2010-11-18 @ 13:44:42
Postat av: Stefan K

Pk-media behöver inte informera om herr Österbergs helomvändning. Det kommer snart ut till allmänheten att sossarna väljer att rösta mot sitt eget förslag och då spelar det ingen roll vem som tar över partiledarrollen. S trovärdighet kommer att sjunka som en sten och med den också rösterna.

2010-11-18 @ 14:50:17
Postat av: Tant

Tja, behövs det en äldre tant - med det vackra ungdomsutseendet bakom sig - i SD-kansliet så ställer jag upp. Är dessutom medlem i SD så det borde väl gå bra? Eller...?

2010-11-18 @ 15:20:55
Postat av: Skånepåg

@ Tant



Att anställa yngre tjejer på kansliet och dessutom låta en av dessa "köra" en blogg är säkert noga strategiskt genomtänkt m.h.t. SD:s helhetsprofil.



Föreslår att du skickar ett mail till Thoralf och lämnar ett kortfattat CV. Han kan i så fall lotsa dig vidare till de som ansvarar för anställningsbehovet på riksplanet. Hans mailadress är [email protected]

2010-11-18 @ 17:02:25
Postat av: s29

UNdrar varför socialdemokratin får mej att tänka på en kryssningsmissil utan GPS-stöd?

2010-11-18 @ 23:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0