RIKSDAGSMÄNS UNDERSKRIFT BETYDER INGET

Alliansen och de rödgröna försöker utestänga Sverigedemokraterna från regionförbundet i Kalmar län. Det som är mycket anmärkningsvärt när det gäller hur SD behandlas är att det i detta fall finns en partiöverenskommelse från 2006 som fastställer hur ledamöter till regionförbundet skall utses. I denna överenskommelse finns ett antal att-satser. Den som utan fastslår att SD skall ingå i regionförbundet lyder enligt följande.

”Alla partier som är representerade i länets samtliga kommunfullmäktige och/eller landstingsfullmäktige ska vara representerade i styrelsen.”

SD uppfyller detta både när det gäller kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige!

Nu menar Alliansens och de rödgrönas företrädare att detta avtal inte gäller längre. Ett mycket märkligt ställningstagande, helt plötsligt passar inte partiöverenskommelse dessa politiker längre och då anser de uppenbarligen att de bara kan strunta i den. I och för sig är jag inte det minsta förvånad då jag sett ett antal exempel på hur så kallade etablerade politiker bär sig åt för att utestänga SD. Då gäller inte vanlig hederlighet eller moral.

Det som är extra anmärkningsvärt med detta dokument är att utav de sex personer som skrivit under avtalet är idag tre riksdagsmän, nämligen följande.

Håkan Juholt (S)
Jan R Andersson (M)
Anders Andersson (KD)

Om jag var i deras kläder skulle jag skämmas över hur man nonchalerar ingångna avtal för att förhindra Sverigedemokraterna till de platser som man enligt detta avtal uppfyller inte bara på en punkt utan på två punkter.

Jag hoppas att man tar sitt förnuft till fånga och håller sig till denna partiöverenskommelse om man inte vill framstå som ytterst oseriösa, egostiska och odemokratiska politiker som dessutom inte respekterar valresultatet.

Barometern har haft en artikel inne om detta men i artikeln framgår det inte att det finns ett skrivet avtal om denna överenskommelse. Läs artikel.

Här kan du läsa avtalet.


Kommentarer
Postat av: jägarn

Slödder som inte respekterar valresultat och vår demokrati.

2010-11-28 @ 17:29:10
Postat av: Fundersam

Dom anstränger sig att höja SD:s röstetal nästa val.Håll detta i minnet och ta upp det 2014.

2010-11-28 @ 20:15:26
Postat av: Riffi

14 % 2014 !

2010-11-28 @ 20:20:15
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta Gröning Expressen :"Bästa sättet att höja SD: röster är att misskreditera partiet"Ulf Nilsson är lite spydig med sitt snack om samarbete,Gubben o Gumman skall påminna honom om det 2014.Uffe tillhör partiet som stulit tusentals miljarder

av svenska arbetare och gett bort till invandrare.

Det är därför Ulf, som SD finns i riksdagen, och växer o växer o växer,sen kom polisen,med en lapp

i handen ,om grov trolöshet mot huvudman.(Vem trodde att muren skulle falla?)Historieböckerna blir ingen kul läsning för barnbarnen,som i skolan får läsa om historiens

största folkrån.

2010-11-28 @ 20:57:36
Postat av: Hans Nilsson

Jag vill höja ett varningens FINGER till Robin Shadowes, det är kanske ett led i maktens strävan att få loss BOSTÄDER till sina NYA SVENSKAR att straffa SVENSKEN för förtal eller något annat när det gäller ISLAM, att dömma Svensken till några månader i fängelse är ju enkelt, för VI får ju inte STJÄRNADVOKATER som försvarare utan blir hänvisade till de som jag kallar BRÄNNVINSADVOKATER, de sämsta helt enkelt och när VI kommer ut är VI utan BOSTAD och eftersom VI är Svenskar är det GATAN som gäller som vårt skyddsnät, som har SÅÅ stora maskor att VI faller igenom DIREKT.

2010-11-28 @ 23:35:38
URL: http://snaphanen.dk/nov28-12:59
Postat av: Robin Shadowes

Hans Nilsson, eftersom vi lever i närmast ett pseudo-kalifat redan, så spelar det ju ingen större roll om vad som är sant eller inte, bra exempel ser vi nu i Holland och Österrike mot Wilders respektive Sabaditch-Wolff. Ett annat bra aktuellt exempel är den 45-åriga kristna kvinnan i Pakistan som hotas av hängning. Egentligen har hon inte alls begått något brott. Ett gäng mohammedaner gaddade ihop sig och helt sonika hittade på att hon förolämpat pedofeten. För detta blev hon dömd till döden och nu hetsar mussarna upp sig över att presidenten vill benåda henne. Samma sak med kvinnan i Iran som blev dömd till döden efter dels tortyr men även där var det rent hitte-på bakom. Så kommer det förmodligen gå till även här. Man gaddar ihop sig några stycken och går ed på att man sett den man vill bli av med gjort ditten och datten och blivit sedd på brottsplatsen vid aktuell tidpunkt. Förmodligen kommer dom inte vara dummare än att dom kommer kartlägga den dom tänker sätta dit och passar på när denna person är ensam och inte kan få fram några vittnen. Många justitie-mord kommer att begås under dom närmaste åren.

2010-11-28 @ 23:57:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ludvig

Tråkigt att sandlådefasonerna fortsätter, man hade hoppats på lite bättre bemötande efter valet.

2010-11-29 @ 06:51:23
Postat av: Donnie Blair

Skulle inte Wikileak kunna anlitas för att plocka fram gammalmedias och 7-klöverns oheliga allians mot Sverigedemokraterna.

Tänk vad mycket matnyttigt och odemokratisk det finns i deras stalker/mobbningsfasoner.

OM inte SD bemödar sig med att polisanmäla alla tokigheter som syltryggarna idag vräker över oss, så kan de få stor hjälp av wikileaks

2010-11-29 @ 08:20:11
Postat av: Hans Nilsson

Thoralf Alfsson,

riksdagsman för SD,

finner du/ni inte detta genant?"Expo Utbildnings projekt ”Sverigedemokraterna har fel” tar över driften av sajten ”Sverigedemokraterna.de”. Den nya sajten kommer att lanseras i samband med utgivningen av en ny argumentationsbok från Expo."

http://www.frianyheter.nu/#ixzz16evH6apQ2010-11-29 @ 10:01:11
URL: http://snaphanen.dk/nov28-12:59
Postat av: Tomas

Går det inte att göra en polisanmälan, ifall en påskriven överrenskommelse bryts eller inte följs?

2010-11-29 @ 10:52:18
Postat av: Hans

Det finns all anledning att direkt få igång utdelningen av SD kuriren, ifall SD skall ha någon chans. De inga andra media vill skriva, MÅSTE SD själv bidra med i sin egen tidning NU! Kom igen

2010-11-29 @ 10:54:36
Postat av: Skånepåg

@ HansEn liten fundering.Om detta är korrekt, så visar det enbart än en gång hur falska EXPO är och att man börjar bli desperata över SD:s framgångar och sitt eget "misslyckande". Marken börjar definitivt att "gunga" under deras fötter och man börjar så smått inse att sötebrödsdagarna börjar närma sig sitt slut. Men att man skulle sjunka moraliskt så lågt i PK-träsket, att man ev. skulle börja använda en fejkad SD hemsida hade jag trots allt inte förväntat mig? Men efter att EXPO blev hackad i höstas och det framgick hur man har ett intimt samarbete med S, så börjar antagligen paniken inom S att sprida sig även till övriga "allierade"!Då man läser artikeln i GP och de självklarheter som presenteras där http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.497908-multikulturen-har-natt-vags-ande bör varje normalt funtad människa förstå, att EXPO:s agerande kommer att misslyckas vad de nu än försöker att göra för att rädda sin genomruttna "lekstuga".http://status.se framgår att efter 6 opinionsmätningar under november är SD nu före såväl C, V som KD. Närmar sig Fp och skulle inte förvåna mig om SD innan årets utgång även

passerat detta parti!

2010-11-29 @ 11:33:40
Postat av: Nalle i Växjö

Att kalla SD-ledaren Jimmie Åkesson rasist och Sverigedemokrater för nazister var inte förtal,!!!!!!!

Postat av: Kalle

Tillåtet att kalla Jimmie Åkesson eller SD för rasister och nazister på valnatten i media enligt JK.Så här skriver tidningen Riksdag och Departement (RoD)

""- Även om det är ett skarpt eller oförsiktigt formulerat uttalande så menar vi att en dagstidning måste ha rätten att återge det. Om samma uttalande hade fällts i ett annat sammanhang, till exempel privat, skulle det kunna bli en annan bedömning, säger Håkan Rustand [byråchef JK ]

...//...

Det finns däremot inget som hindrar Kent Ekeroth eller någon annan i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp att väcka enskilt åtal mot Nalin Pekgul.""Skrev RoDSynd att SD-kuriren.net finns på nätet. Då hade vi på SD kunnat gå in med ett förtydligande och förklaring från vår sida.

Postat av: Nalle i Växjö

Angående uttalandet från PekulHon säger också att ”helt plötsligt har vi nazister i riksdagen.”Det måste väl innebära att hela Riksdagsgruppen utpekas som nazister!Postat av: AWSvensson

En tidning kan tydligen utan besvär citera rakt av, men en blogg som gör det får problem.

Postat av: Skånepåg

Debattinlägg i GT av Patrik Ehn, SD i Göteborg.

Postat av: AWSvensson

"Forskning pågår" avlivade myten om den demografiska bomben

[Publicerad 2007-03-08]Vi behöver inte längre oroa oss för en äldrechock. Lars Tornstam, professor i sociologi, desarmerade övertygande myten om den demografiska bomben, på konferensen "Forskning pågår" vid universitetet.

Äldre och åldrande var temat för konferensen Forskning pågår den 7 mars, där 450 personer inom äldreomsorg, sjukvård, forskning och frivilligorganisationer deltog. På programmet stod både parallella seminarier och gemensamma föreläsningar och först ut i talarstolen, var Lars Tornstam, som med hjälp av statistiska undersökningar, modeller och diagram, visade att föreställningen om att vi sitter på en tickande demografisk bomb, bara är en överdriven myt.

– Jag hörde en läkare säga att han träffat några äldre damer som ingått en självmordspakt för att de inte ville vara del av den demografiska bomben.

– Andelen äldre över 65 har ökat och kommer att fortsätta öka. Siffrorna frammanar bilden av att hela svenska befolkningen kommer att bestå av pensionärer år 2050. Men faktum är att om man ser ökningen av äldre som en bergsbestigning, så planar det ut när man kommer till toppen. Vi har dessutom redan avverkat två tredjedelar av vägen dit.Lika stor andel idag

Lars Tornstam visade en teoretisk modell som beskriver den så kallade demografisk transitionen – övergången från ett primitivt samhälle, där det föds lika många som det dör, till ett modernt stationrt samhälle, där vi befinner oss nu. Bättre hygien, vård etc, gör att dödstalen minskar samtidigt som födelsetalen gör likaledes.–Tidigare var barn en försäkring, men den har ersatts av andra försäkringar.

Summan av kardemumman är i alla fall att andelen som behöver försörja, respektive bli försörjda av andra, är lika stor i det primitiva samhället som i det moderna. Och hur man än vrider och vänder på siffrorna, och lägger till parametrar som att man till exempel bara ser till den del av arbetskraften som faktiskt har jobb, så blir beroendekvoten inte nämnvärt större.

– Med en demografisk utgångspunkt kan man inte säga att vi sitter på en tickande bomb, möjligtvis om man blandar in ekonomi och sätter ören och kronor på demografin.Yngre är mer ensamma

Enligt siffror som tagits fram av en dansk kollega till Tornstam, Jörn Henrik Petersen, är enhetsutgiften för äldre, närapå dubbelt så stor som för barn och ungdomar. Men Lars Tornstam menar att det ändå inte finns någon grund för panik. Landet kommer ändå gott och väl ha råd att sörja för sina äldre. Produktiviteten har ju ökat, och förväntas öka ännu mer.

– Vi har konstruerat en bomb som en del av ett större mönster – allt som har med åldrande att göra är elände. Det finns en myt om den gamla goda tiden – som i själva verket var den gamla onda tiden då man blandade arsenik i gamlingarnas kaffe för att man ville bli av med dem. Vi tänker oss de gamla som ensamma, medan studier visar att det i själva verket är det 20-29 åringarna som befinner sig på toppen av ensamhetsberget.

– Och ni när ni går härifrån, stöter på någon självmordspakt, så kan ni berätta att den tickande bomben bara är en våldsamt överdriven myt, sade Lars Tornstam.

Johanna Rovira--------------------------------------------------------------------------------

Dags att damma av en gammal mytdödare.

2010-11-29 @ 15:44:35
Postat av: s29

Håller med AW svensson, eftersom vi 50-talister knappast kommer att få någon pension så självdör vi nog i förtid. Dessutom ökar självmord och självskador bland frustrerade och övergivna tonåringar stadigt. Personligen så tror jag inte det indoktrinerade svenska folket vaknar förns det är försent.

2010-11-29 @ 16:06:09
Postat av: lassekolja

Antingen bör dom stryka hela "Partiöverenskommelse" eller måste dom lägga till punkten; "Denna överenskommelse gäller endast partier med av 7-klövern/gammelpartierna godkända åsikter".

Demokratins dödgrävare förnekar sig inte!

BEDRÖVLIGT!!!

Spar detta i "SKAMPÄRMEN" till valrörelsen 2014!

2010-11-29 @ 17:23:04
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: vmm

Det är som dom andra partierna brukar säga: Sverigedemokraterna har en annan demokratisyn och en annan människosyn än vad dom har.

2010-11-29 @ 18:54:44
Postat av: kalle2

tydligt bevis för vilka skenheliga egosister 7 klöverns kreatur är. de är livrädda att sd skall få inflytande i allt fler samhällsfunktioner.alla Sverigevänliga bör engagera sig i alla samhällsfunktioner såsom hyresgästföreningen,hembyggdsföreningen, tom andra partier och sitta med i föreningsmöten och lyssna och ibland säga emot. välj ut nån förening du har intresse av. man behöver inte säga att man är sd.

2010-11-29 @ 19:45:58
Postat av: nesse

Det är många myter som behöver avlivas. Myten om den tickande åldersbomben hänger ju ihop med myten om att vi måste ha en massinvandring till Sverige för att överleva. Media och 7-klövern kör om mytbildning på många områden för att försvara den helt galna invandringen. Idag sades på nyheterna att flera hundratusen ungdomar saknar bostad. Inte så konstigt att det inte finns några bostäder när de "ockuperas" av nysvenskar. Ingen vågar förstås knysta om detta samband då myten om nödvändigheten av massinvandringen måste upprätthållas.

2010-11-29 @ 20:19:36
Postat av: AWSvensson

Då väntar vi bara på dessa nya varumärken: Mustafa, Ali, Achmed, kända varumärken med produkter spridda i hela landet.

I dårarnas värld behövs inte mycket för att geniförklaras, med anledning av länkade bloggar.

Postat av: nesse

Med analfabetiska genier från Afrika lär ju tillgången till varumärken öka dramatiskt!! Enligt Munkhammar så finns tydligen en Kamprad med varje invandrare. Som sagt; myterna måste underhållas annars faljerar multikultiargumentet.

2010-11-29 @ 21:30:11
Postat av: Allemand

@AWSvensson, undrar varför det inte går att kommentera artikeln?

2010-11-29 @ 21:35:49
Postat av: KurtanHej,Vad sägs om detta inhämtat från:

https://politisktinkorrekt.info/2010/11/29/islamiseringen-fortsatter-sjukhusimamer-anstalls/#more-68963Som ett av de första sjukhusen i Sverige har nu länssjukhuset Ryhov i Jönköping anställt två stycken sjukhusimamer, och fortsätter därmed på den inslagna vägen mot en fullständig infiltration av islam på alla nivåer i det svenska samhället. Drivande för att genomföra detta har varit Inga Jonasson och Smail Vejzovic (i bakgrunden på bilden) som tycker mångfald på sjukhuset är en viktig ingrediens.Föreslår som motaktion för detta vansinne att SD å det bestämdaste KRÄVER att sjukhuset anställer två stycken rabbiner, två stycken hiduistiska gurus, två stycken katolska präster till att börja med.Om de vägrar så diskriminerar de uttryckligen dessa grupper oavsett om de är mindre än muslimerna på orten.De har därmed med sitt hyckleri om att "främja" mångkultur helt klart tagit ställning FÖR islamisering och förräderi mot Sverige och svenskarna....MVH

2010-11-29 @ 22:13:08
Postat av: LN

Funktionell idioti och islam hand i hand.

Snart har vi liknande rättsfall i Nya Sverige

Bosniska muslimer blev störda under sin bönestund av att deras otrogne, pensionerade grasnne på andra sidan en 2-meter hög häck, medan han gick och klippte sin gräsmatta med en bullrig motorgräsklippare, gav uttryck för sitt för tillfället goda humör genom att på österrikiskt manér JODDLA. Grannarna gjorde polisanmälan, vari de påstod att grannen gjort narr av dem genom att låta som en muslimsk böneutropare. Ärendet avancerade till tingsrätten i Graz, där den jodlande 63-årige österrikaren dömdes skyldig till att ha sårat muslimernas religösa känsla samt stört dem i deras religionsutövning. För att ha visat "förakt för en religös akt" samt

"hindrat utövandet av religion" dömdes den jodlande pensionären till 800 € i böter.

http://sosheimat.wordpress.com/2010/11/27/wer-zettelt-den-kulturkrieg-an/

2010-11-29 @ 22:30:00
Postat av: Gubben o Gumman

Johny Munkhammar kan man kapa benen på direkt.

Övriga Europa och Norden resonerar inte så.

Helt enkelt för att det är fel/lögn.Det är det här som Ulf Nilsson Expressen menar är

den skyddade verkstaden i Rosenbad ,klockrent.Totalt faktaresistenta lögnare el stolpskott.

Mattegeniet Spånberg och dom andra"Kokobello boysen"Som tidigare Vikingar påpekat får manipulationen

inte störas med öppet kommentarsfält.

Detta är ett bra tecken Boljevikerna kan inte ljuga

utan vara tvugna att stänga av, det upptäcker nya Sverigedemokrater varje dag.Dubblar SD sej till 2014 så tillkommer ca 240 Sverigedemokrater varje dag i 4 år el 10 varje timma

Dygnet runt.Sveriges skatteintäckter består av 12% jippieskatt.

Vilket underbart sätt att räkna,börja med att dra ifrån kostnaderna i kr i lidande ,våldsoffer kvinnoförtryck you name it.Således för Johny Munkhammar snart en t-shirt med texten: Den schizofrene oikofoben galoppera vidare.

Komplettera med en foliehatt med texte :Reinfeldt suger.Det bästa vore om Johny Munkhammar och hans Saudimoderater byggde ett rymdskepp och drog till Mars ju fortare dessto bättre.Lokalt har Oxhagshemmet som låter pensionärena

skita i byxan pga av personalbrist återigen enligt

Östra Småland låtit hemmets kock skotta bort snön

så att gamlingarna kunde komma till matsalen.Sover dom på PI ?Detta ackompieras från kommunhuset med sina nya sång multikultiboggie:"Heja Kalmars röda bröder impotera flera jippiesöner

så skattesedeln glöder,våldet på byn utförs endast

av ynglingar som är ljusa i hyn.Kocken på hemmet skall skjuta el mutas, detta inisiativ skall avslutas med ev med en halalkniv.Du gamling på Oxhagshemmet dö så slipper du snö"Text och musik Mackan o JihadjohanDet glädjer oss att AW Svensson nu kan lägga

mytbuster till sitt gedigna politiska CV.

Svensson har upptäckt att likväl som att stänga av kranen om badkaret svämmar över drar man bara ur proppen om man vill tömma det hurra.H.Larsson : Fan inlägget blev ganska bra.

2010-11-29 @ 22:31:14
Postat av: omvänt kaoz i sverige mycket snart

nån gång brister tålamodet om vanligt folk skall få bo kvar i Sverige. i fd jugoslavien var väpnad konflikt enda utvägen. i Sverige blir många svenskar dåligt behandlade av pk-svenskarna som själva lyder muslimska krav. kanske inbördeskriget sker mellan pk-svenskar och icke pk-svenskar. medans utlänningarna bara glatt tjänar pengar på vapensmuggling och hjälpa flyende svenskar ut ur sverige och tar ut dyra mutpengar för att de flyende svenskarna skall få komma till balkan,irak mm.alltså de flesta etniska svenskar är nu fattiga och deras möjligheter krymper medans utlänningar får förmåner och går före i kön. tom svt visade i tv hur arbetsförmedlingens gd valde ut utlänningar före svenskar. precis detta var gnistan i bosnien. men svenskar lyder vad som än händer så det enda som sker är väl att svennarna får lida tillsde dör i tysthet

2010-11-29 @ 23:17:54
Postat av: Ronny

"Försäkringskassan har ändrat sig och beviljar nu svårt sjuka Annica Holmquist sjukersättning." men hur i hel..te har FK godkänt 100 tals miljoner till invandrade lögnare!! Här har dom minsjäl inte gjort några större undersökningar på parasiterna, utan bara godtyckligt batalat ut. Var är dom fega kräken som kallar sig undersökande jounalister !!??2010-11-29 @ 23:32:16
Postat av: Robin Shadowes

Kurtan, ett krav på två keltiska druider är också ett måste. För att inte nämna ett par satanistiska präster också. Ska vi ha religiös mångfald så ska vi ha det på riktigt också. Tänk vad exotiskt det skulle bli med ett par voodoo-präster också. Lite nackade kyllingar får vi väl stå ut med i toleransens namn. Kanske rent av cykel-talibanen kan anlitas som konsult?

2010-11-30 @ 00:32:32
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Ronny : Försäkringskassan jobbar efter 4/5 principen dvs 1/5 rör man inte, inte ens om man betalar ut 600000kr i månaden till assistansersättning tex,så stort hål i huvudet har ingen tjänsteman så man godkänner detta.Ganska bra kvitto på det dom flesta här redan vet

Positiv särbehndling pågår för fullt i samhället.4/5 ingår i skatteslaveriet med skyldigheter och

vissa rättigheter,"cashin gruppen".1/5 ("Dom Indiska korna") får ingen syna enligt

politiska order såväl till polis som FK tex.

I den gruppen finns bara rättigheter,"cashut" gruppen.Grupp ett har delvis sjukskrivningsrätt och sjukpensionsrätt ett tag till pensionerna från födda 1955 och framåt är redan utdelade till icke

behöriga av sossePär och hans kompisar.30-40% av slutlönen återstår som ett tack för vissat intresse av att förvärvsarbeta,kanske

kommer en medalj.Färdtjänstbussen står sedan länge på kommunens museum,och kan beskådas av skolklasser på besök.40-talisterna som röstat på sossePär och gänget får sitt roliga,när dom får en lavett på hemmet.

Kanke av en icke läskunnig Fd getskötare från Nordafrika,en så kallad instegare vilket är det finast man kan bli i landet.Då istället för en torr blöja,eller får på egen hand skotta sej fram till matsalen vg se Östran Oxhagshemmet nätet.Vård skola och omsorg står egentligen för :

Skitsnack, gökboet, ättestupan.40-talisterna barnbarnsbarn gå klädda i kjol och

kallas för Svennearbetsmyror med 2 årig skolgång.

Även ett mål mat om dagen ingår i samhällstjänsten.Där alla etniska svenskar som inte vill bli ett huvud kortare bör tjänstgöra.Vi hoppas att det klarnat lite för dej Ronny

Säg bara till om det är något mera du undrar om.

Gubben o Gumman vinkar till Ronny.

2010-11-30 @ 03:26:29
Postat av: Gubben o Gumman

Kurt : För helvete ge nu inte några vänsterpartister i landstingen några ideer.

Då har vi snart voodoopräster på IVA .

2010-11-30 @ 04:03:30
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes :Tror du att det kan gå så långt så att vi får Katolska präster på barnavdelningarna..Läget är kristiskt inom vården på den andliga sidanEn sak är klar att en vänsterpartist kan aldrig drabbas av hjärnblödning....

2010-11-30 @ 04:10:20
Postat av: Robin Shadowes

Anställ även ett par scientologer så kommer säkert Tom Cruise och hoppar i sjukhussängarna, av pur glädje kanske?

2010-11-30 @ 10:57:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ronny

Nu är tävlingen igång ,om hur fort man vill avskaffa Sverige som nation. Först ut den 30 nov. är bl.a ABF ,Islamiska förbundet,Judiska Förbundet ,Eskilstuna Kommun: Utställning. Kultur-och fritidsnämndens ordförande Mona Kanaan inviger utställningen tisdag 30 november 16.30, på Eskilstuna stadsmuseum. Vi passar också på att fira Kåldolmens dag genom att bjuda på kål-/vindolmar och kaffe, två svenska nationalsymboler med muslimsk invandrarbakgrund.

SVT hakar på och intervjuar museichefen i Eskilstuna, som med glädje och emfas säger att det finns inget svenskt!!

2010-12-01 @ 00:22:26
Postat av: kalle

ronny , såg inslaget från sörmlandsnytt.

05:50 in i inslaget. och innan dess demonstrera sjuksköterskor mot nedskärningar som de själva röstat för när de valde allianse och sooseblocket.

EU har ju krävt minskad väkfärd i Sverige för att anpassa sig till övriga länder. så det blir väl mer avveckling i välfärden.

http://svtplay.se/t/103426/svt_sormland

2010-12-01 @ 07:20:35
Postat av: Gert Hellström

Anmäl skithögarna till EU .

2010-12-01 @ 11:57:03
Postat av: Gubben o Gumman

Kalle : Klockrent exempel på den politiska kunskapen hos svenska folket,det finns inget så politiskt korkat folk mer i hela Europa.Två saker gick att räkna ut med medlemskapet dels att Svenskar skall sänka sin standard till förmån för Portugiser Spanjoren Polacker etc.Det andra var att en generation ungdomar skulle supa ihjäl sej med nya införelsekvoter av sprit.Det blev för avancerat för Svenne Banan.Om man inte var rädd om sin förinbetalde välfärd sina barn eller barnbarn ja då röstade man för ett Eu medemskap.

2010-12-01 @ 16:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0