REFORMERAD GRUNDLAG

Har precis följt debatten i kammaren om en reformerad grundlag. Den var planerad till drygt en timma men tack vare oss Sverigedemokrater blev debatten närmare tre timmar lång. Jimmie Åkesson inledde debatten med sitt lugna och sakliga anförande. Sedan följde Kent Ekeroth, William Petzäll, Richard Jomshof och Björn Söder upp debatten med väldigt bra inlägg mot olika bakgrund.

Sju-klöverns företrädare valde i debatten att nedvärdera och förminska SD:s argument om att EU-medlemskapet skrivs in i grundlagen, att svenskt medborgarskap nedvärderas och urholkas, att mångkulturen även skrivs in i grundlagen. Och istället höja upp andra förändringar i grundlagen som väldigt viktiga och betydelsefulla.

En rolig poäng som lockade till skratt var dock alliansföreträdares frågor om varför moderaternas Per Schlingman inte skulle kunna bli statsråd med de gamla reglerna. Jimmie svarade då med en fråga om alliansen ansåg att ”grundlagen skulle ändras så att Per Schlingman kan bli statsråd?” Till och med moderaterna drog på munnen på denna fråga från Jimmie Åkesson.

Jonas Sjöstedt (V) var den som var aggressivast i sitt anförande men det har nog snarare sin förklaring i att ”angrepp är bästa försvar” då Vänsterpartiet säger ja till dessa grundlagsändringar i riksdagen och att EU-medlemskapet skrivs in i grundlagen trots att Vänsterpartiet säger sig vara emot EU. En mycket märklig hållning av Vänsterpartiet inte minst med hänsyn till att partiets EU-parlamentariker Eva-Britt Svensson igår uppmanade till att rösta NEJ till grundlagsändringen i en debattartikel i SvD. Det skall bli intressant om någon vänsterpartist vågar rösta nej vid eftermiddagens omröstning eller om någon väljer att avstå.

Det var förvånansvärt få personer närvarande i kammaren och precis som Richard Jomshof påpekade under debatten. Sverigedemokraterna var troligen i numerär majoritet i kammaren under förmiddagen. Uppenbarligen har inte en sådan stor fråga som en grundlagsändring någon tyngd bland ledamöterna från Alliansen och de Rödgröna. En ganska skrämmande bild av hur Sverige styrs. Inte minst med tanke på att det finns mer än 100 nya ledamöter i riksdagen som alltså inte deltog i det första beslutet som togs under våren.

Se resultatet från omröstningen i kammaren här.


Kommentarer
Postat av: Kurtan

Har följt "debatten" nu under förmiddagen.



Skrämmande att se hur insnöade och bortkopplade 7-klöverns representanter är från den verklighet som de flesta medborgare i Sverige bor i och upplever.



Det enda positiva med detta förfarande av regering och riksdag, som tveklöst kommer att rösta igenom denna grundlagsändring (utom SD förståss), är att de härigenom har lagt "korten på bordet".



De vill avskaffa nationalstaten Sverige helt enkelt, samt urholka betydelsen av att vara svensk medborgare, samt försvåra ett eventuellt utträde ur EU.



Att de utan att informera folket i Sverige om denna förestående grundlagsförändring och utan att ge oss en chans att yttra oss i denna fråga kan jag inte tolka på ett annat sätt att de inte anser att folket har rätt att få veta samt att få uttala sig i denna grundlagsförändring.



Detta kombinerat med hur det svenska folket blev överkörda i Lissabonfördrags frågan, kan jag bara beskriva som högförräderi !!!



Hoppas SD informera det sovande svenska folket om detta förräderi så ofta som möjligt....



Men blir SD tillräckligt stora kan vi ju alltid ändra på grunlagen igen, eller hur ?!



Som en parantes skulle jag vilja rekommendera nedan klipp från EU-parlamentet...



The Euro Game Is Up - Nigel Farage MEP

http://www.youtube.com/watch?v=Fyq7WRr_GPg



Ps är det bara jag som tycker at von Rompoy, vår ickevalda, omöjlig att rösta bort, president för EUSSR-dårhuset, otäckt mycket liknar Gollum från Sagan om Ringen ?!



MVH

2010-11-24 @ 13:13:39
Postat av: S-E Karlsson

Här i Högsby har ju vi i SD en stark vågmästarroll

men inget skulle förvåna om några från alliansen kommer att stödja förslaget om sossarnas kandidat bara för att preja SD av banan !

Politik är ju ett jevla rävspel !

2010-11-24 @ 13:37:39
Postat av: Allemand

Därför behövs det bara 149 riksdagsledamöter och det måste SD jobba hårt för att införa.

2010-11-24 @ 14:40:35
Postat av: LN

Vem kan kallas svensk i dessa dagar?

Nu driver man internationellt med svenska medborgare med svensk bakgrund, kanske du och jag, och alla de andra svenska medborgarna med somalisk eller irakisk eller annan bakrgrund.

Är DU säker på att du är svensk - hur bevisar du det? Det finns både irakier och somalier som INTE är omskurna! Men tro inte att du skall slippa undan - delgiven* kommer du att bli, nu med hjälp av "pris-jägare" - privata firmor som letar reda på dig; så skapas nya jobb - klubbades i riksdagen idag. Är du arbetslös? Du kan bli coatch, eller

lots - på terra firma, som det numera kallas.

Du kan lotsa en som är den lotslös, kanske - så skapas nya jobb. Arbetslinjen gäller.

Du har förstås läst 2010-11-23 @ 14:52:35 ? :-)



Calling a Swede a Swede

Imagine, if you will, an alternative universe where perception is slightly altered to reflect a different reality. In this universe, terrorists are Scandinavian — Swedes, to be specific. We should not generalize, and it is clear that not all Swedes are terrorists, but all terrorists are Swedes. These radicals have perverted the beautiful Nordic religion of peace and turned it into an ideology of hatred.

http://pajamasmedia.com/blog/calling-a-swede-a-swede/?singlepage=true

--------------------------------------------------



Einen Schweden einen Schweden nennen

Stellen Sie sich einmal ein alternatives Universum vor, in dem die Wahrnehmung etwas verändert ist, um eine andere Wirklichkeit widerzuspiegeln. In diesem Universum sind Terroristen Skandinavier – Schweden, um genau zu sein. Wir sollten nicht verallgemeinern, denn es ist klar, dass nicht alle Schweden Terroristen sind.

(Von Leon de Winter – Übersetzung: Stefan Frank für Lizas Welt)

http://www.pi-news.net/2010/11/einen-schweden-einen-schweden-nennen/

2010-11-24 @ 15:11:56
Postat av: mudder

Tragiskt vad som sker idag. Jag undrar om det är möjligt att ändra tillbaka grundlagen i framtiden, eller är det EU som bestämmer då?

2010-11-24 @ 16:28:47
Postat av: Cavatus

Kan någon ange en direktlänk till den sida på regeringen.se där man kan se denna debatt. Jag hittar inte dit på regeringens sida. Sidan är otydlig och svårorienterad. Hjälp!

2010-11-24 @ 17:02:54
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Erland

När jag läser ditt referat av debatten så känner jag mig stolt över att jag röstade på Sverigedemokraterna.

2010-11-24 @ 17:43:26
Postat av: Info

VART TOG FOLKOMRÖSTNINGEN VÄGEN?



Det enda jag egentligen hört i Sveriges radio om ändringen av Sveriges grundlag till överensstämmelse med Lissabonfördraget var när en dam upprörd dam ringde Ring P1 för ett tag sen.



Hon påpekade några för Sveriges del orimliga och negativa skrivningar i fördraget och undrade:



- Finns det verkligen inte ett enda parti i Sverige, som har invändningar – eller till och med vill rösta nej till grundlagsändringen?



- NEJ!, blev den politiskt korrekte programledarens lakoniska svar.



Någon folkomröstning har inte heller kommit till stånd. Tanja Bergkvist i sin intressanta blogg var en ropandes röst i öknen. Efter en presentation av vad omröstningarna i riksdagen innebar och i vilken mån svenska massmedier uppmärksammat dem avslutade hon så här (23/6 2010):



”Under ´Folkomröstning i grundlagsfråga´ på samma sida kan vi läsa att ´Det är också möjligt att anordna en folkomröstning i en grundlagsfråga. Om riksdagen har fattat ett första beslut om att ändra i en grundlag kan riksdagen besluta att en folkomröstning ska hållas. Resultatet av en sådan folkomröstning är bindande. Det innebär att om resultatet blir nej så får riksdagen inte ändra i grundlagen. Denna möjlighet infördes 1980 men har aldrig använts.´



Den som känner sig manad att maila samtliga riksdagsledamöter och fråga om vi inte kan få folkomrösta om den nya grundlagen efter valet kan hitta en lista på allas e-postadresser från 2008 i sista stycket här. Trots allt var det bara 11 ledamöter som deltog i debatten den 27 maj om den reformerade grundlagen, som röstades igenom några dagar senare. Kanske kan vi medborgare hjälpa till lite här, i demokratins namn?”



http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/06/23/en-studie-i-svensk-fundamentalism/





2010-11-24 @ 18:01:36
Postat av: Cavatus

Tips för er som hade samma problem som jag att hitta till riksdagsdebatten: länken finns på Kent Ekerots blogg.

2010-11-24 @ 18:44:00
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Gubben o Gumman

Dessvärre består riksdagen av 349 ledamöter som för länge sedan accepterat multikulti utan att bry sej

om demokrati el svenska folket.



Det är därför det är så skönt att 20 stycken av dessa inte längre jobbar i riksdagen flera kommer nästa val,stoppa all den stollepro dessa har beslutat om ,är lika svårt som att stoppa ett hangarfartyg på 50 meter.



Dom skall däremot påminnas från talarstolen om vilka

svikare/landsfärdare dom här hela tiden.

SD ligger i uppbyggnadsfasen "Ursula Berge fasen"

Därefter tar infofasen vid till nästa val.



Läget är bra oikofoberna öser ut bla Somalier bla i

Sverige vilket ger SD siffror på 10-14% i dessa

kommuner,sammarbetet mellan SD och andra partier startar i kommunerna riksdagen är för sjuk för

att det skall funka,allt har sin tid ,speciellt

så illa ute Sverige är med alla redaktioner nedlusade med kommunister, som inte tror på nationstaten däremot hasch och amfetamin.



Det är därför dessa vill att det skall välla in folk

i landet,vakna Svenne Stalin Lenin är döda.



Det är otroligt viktigt att dessa får svar på tal

Dessa har suttit och manipulerat färdigt nu i 40 år.

Helt otroligt att Svensson inte inser att dessa as

medvetet sökt sej till media.



Sedan är det synd att SD inte kan enas om en bojkott i första hand mot TV4,kanaken har förolämpat

partiledningen samt framförallt 337000 väljare.

K-falangen ihop med J-falangen på TV4 samt Expressen

är vidriga i sitt målmedvetna förstörande av Sverige



Det är svårt att sätta ord på det man känner för

dessa människor som drivs av pengar i det ena fallet

och en sjuk lära i det andra fallet.



Vi behandlar alla lika säger Tomas Mattson som en papegoja,vi ser det i dagens tidning där Göran Lindeberg hängs ut samt pensionärsmördaren pixlas.

Svensk gubbe som pippat luder 6 år på kåken

Jippiesvensk som slagit ihjäl pensionär 2 år .



TV radio tidningar blahajprogram kablar ut Lindbergs

sänkta straff, Libanesens om än löjliga höjning kniper man käft om.



Sedan tycker foliehattarna att det är konstigt

att SD växer,Reinfedlt kan ju komma hit och lyssna av så skall han få vattenslangen i örat.



Någon från SD måste fråga Reinfeldt vad han skall göra med alla analfabeter,låt honom inte slingra sej

med att alla skal bidra efter förmåga med vadå?

Jaga honom med jobb och utbildnigsstatstik hela

tiden fram till 2014,han har fel så in i helvete.



Billström Reinfeldt Tolgfors mfl vilka Alfahannar.

Samtliga skulle gå klädda i kjol.



En moderat som förespråkar invandring av ekonomiska

bidrags imigranter som är analfabeter Helan o Halvan

hade varit avundsjuka kan det bli mera fel.



Det är här systemfelet blir synligt finns ingen

logik i det som pågår,Sverige driver som en skuta utan roder i denna schizofrena mosaik med total beröringsskräck med multikulti,påhejat av stolpskott

på svenska redaktioner,ganska otäckt faktiskt.

Lurar man medvetet sina medmänniskor är man samhällsfarlig enligt oss.



Alla kommer att skylla på alla när det gått åt

helvete totalt.



Peter Akinder på Östran sitter och ojjar sej över pensioner på 30-40% vem i helvete är det som stulit

penggarna då och delat ut till människor från andra

länder jo Socialdemokraterna,detta då på fullt allvar karln måste ju vara stendum.



Svenska arbetare skulle kunna gått i pension senast 60 år med dubbel lön om alla pengar dom tagits ifrån i sossarnas skatteslaveri kommit till dom.



Akinder kanske skall ta och räkna ut hur många tusen miljarder hans medbrottslingar stulit.

Kör dom sedan i en pensionskalkyl.

Bahamas nästa för Svenne o Svea Banan.



Sedan har man lurat i Svensson att allt kostar så mycket,hallå är det polisen va ingen bil att skicka?



Det finns många politiker som seriöst är kandidater för fängelsestraff även journalister.



Det föreligger ingen normal mediasituation, då

kan man inte behandla media på ett normalt sett.

Risken finns att SD röster försvinner.



Gubben o Gumman tycker att SD skall tänka om och ta striden med Sveriges största problem journalisterna

Svartlisat dom 25 värsta,det finns inget att förlora

på det dom skriver ju bara skit ändå so what.



Får man en lavett så kan man möjligen vända andra kinden till,men inte vända upp rumpan när någon försöker slå en yxa i ryggen på en.



Partistyrelsen får nog ta ett nytt snack i frågan.

Förmodligen kräver 337000 väljare det,såvida man

inte tar sej till riksdagen 2014 utan dessa.

Gör om gör rätt.



Vänsterjournalisterna måste vara prime target number one,får man inte omkull dessa på sikt

blir det nog svårt förrutom om SD inte har 51%.



Börja med att avpollentera Sunkan Loddan och Nicke överläpp samt Rövskallen,hänvisa dessa till presschefen varannan vecka måndag mellan 6-7.



Det har ju oikofobernas kelgris Zlatan gjort så det måste väl vara ok, hänvisa till honom annars.



Denna "julnovellen" har Gubben o Gumman skrivit utan

koppling till SD el Thor-alf Alfsson.



Ps. Året bästa julklapp fick dom som åkte ut från riksdagen 20 st närmare bestämt

2010-11-24 @ 19:19:30
Postat av: O.J

7 klövern och alla de etablerade skiter i Sverige och svenskarna

knappast något nytt under solen.

2010-11-24 @ 20:10:26
Postat av: J B Doe

Visst står det illa till i gamla Svedala. Ett litet exempel på den saken fick vi idag när det meddelades att en privatdomstol av zigenare dömt en zigenare som var inblandad i det otäcka utnyttjandet av en 14-årig flicka i Malmö.

Självklart känner alla avsky för den mannen. Men vad som är principiellt betänkligt är att någon kan sätta upp en egen domstol helt oberoende av våra officiella rättsinstanser och utdöma böter. (Man undrar var bötespengarna hamnar).

I nyhetssändningen fanns även en kommentar från en polis. Han hade ingenting att säga om tilltaget att skipa privat "rättvisa".

Kan vi alltså vänta oss att t ex Hells Angels sätter upp en domstol - med polisens goda minne - och dömer folk till godtyckliga böter?

2010-11-24 @ 21:06:34
Postat av: LN

TACK, TACK FÖR DET.



http://tinyurl.com/ljuvmusik

2010-11-24 @ 21:47:50
Postat av: Robin Shadowes

Kurtan, kolla på dessa istället:



http://2.bp.blogspot.com/_-HbIhXnhtrU/SUpd5AntD1I/AAAAAAAABHw/yTkMoTO_-mA/s400/Testament_of_Dr_Mabuse.jpg



http://mucenicul.files.wordpress.com/2010/11/herman-van-rompuy.jpg

2010-11-24 @ 22:16:33
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Nalle i Växjö

Nytt begrepp i debatten.

Illegala flyktingar.

Postat av: Gubben o Gumman

Nalle : "Sandlådemannen" skall väl försöka att dra ut sitt eget huvud ur häcken, och titta sej omkring

i Norden,SD är i riksdagen för att stanna egentligen

är ett sådant utalande ett rop på hjälp.



Någon flitig person kan väl maila över Tysklands

siffrorna till denna magknipsdrabbade oikofob.

En pinne i ögat till på honom använd nätet.



Denna Boljevik börjar närma sej medvetandets yta

Det logiska blir att söka tryggheten i att konstatera att jorden minsann är platt.



Om det inte är gjort så bör SD köra fram siffrorna

på jippesvenskarnas sysselsättningsgrad precis som man tydligen gjort i Tyskland enligt PI.



Diskussioner skall vara faktabaserade inget pundargidder från vänsterhöns längre.

Kapa bennen vid knäskålarna med fakta sanningen

vinner alltid för eller senare.



RUT bör användas,använd oikofobernas egna vapen mot

dom själva,sedan får nod SD börja fundera på en egen

statistikblogg lätt överskådlig, som det går att hänvisa lögnare till,den schizofrena lögncirkusen som clownerna håller på med måste attackeras inte bara veckan före valet 2014.



SD har fått ekonoiska resurser både till annonsering

SD televison osv numera,ta fram både vimplar banderoller klistermärken för beställning.



Nu får partiet svara på vänsterns vuvuzelor visselpipor osv,dessutom går dte at ta betalt för materialet,även en nybörjare kan kopiera proffsen.

Fråga Kina vid tveksamhet.



Dessa siffror bör köras ut i "bloggosfären snarast.

SD bör också ha detta i annonsform i dagspress lite

då och då, om möjligt,multikultilögnen måste malas sönder med fakta i alla kanaler,om det så är ett

klistermärke på en krogtoalett om tex grundlagsändringen.



Skall skutan vändas i Sverige måste allt från mun till mun metoden klistermärke tiggeri osv användas.



Konventionellt politikerpjasarie är inget SD kan

använda sej av,inte om Sverige skall finnas kvar.

Det är det största misstaget partiet kan göra.



SD slåss mot tv radio press,samt 7 riksdagspartier.

Gerillakrigföring har varit lyckad i Afganistan Vietnam, Cuba, återigen använd diktaurens egna metoder mot dom själva, dom funkar ju, så vad väntar ni på,en egen"Expoblogg" med kartläggning av vänsteridioter är bara att dra igång.



Även en kartläggning av journalister och deras leverne,låt glda SD:are besöka tingsrätterna.



Det finns säkert 20000 volonärer som hjälper till,uppenbara lögnare skall kläs av totalt.



Fakta och officiella uppgifter går utmärkt att

använda mot diktaturens kreatur.



Dessa apskaft har ju satt agendan i 40 år så bara

kopiera den,några nya "kärringar" modell Häggfors Tolgfors, Billström Reinfeldt, fan dom är många,vill

inte SD kärnväljare se,det politiska finliret får vänta tills efter valet 2022 nu är det blåställ på

som gäller i riksdagen och i vardagen.



Ytterst sannolikt har SD väljare, som gärna bistår med ekonomiska resurser i stora mått det är många

förbannade ute i Sverige.



Det absolut första SD skall göra istället för att lägga energi på en massa redan fattade beslut med stor majoritet bakom sej är att aktivera sina väljare på olika sätt,tacka för förtroendet tex med

att be en del journalister fara och flyga.



Som alla vet blir det inte mycket till camping om

dragkroken till husvagnen saknas på bilen.



Använd nu för guds skull den stora taggade folkrörelsen ute i samhället partistyrelsen jobb är att vara arbetsgivare samt aktivera detta gäng.

Se och lär av Ohlys 15000 på Segelstorg.



Missar man det är det tack för kaffet, siste man släcker lyset.



Gubben o Gumman skriver som vanligt sina noveller som privatpersoner ,utan koppling till SD el Thor-alf Alfsson.



Ps Vi behöver bidrag till en båt vattnet stiger

Tex området Ängö, så är vatten nivån 7 meter över

den vanliga.

2010-11-25 @ 07:14:50
Postat av: Stefan A

Afganerna flockas nu framför TV4;s tv-kameror, efter skandalen med att försvarsmakten använt papperslösa illigala invandrare som "utbildare", i själva verket statister vid utbildning av insatsstyrkan,chansen till put ökar nämligen om man varit på bild i svensk tv och man anser sig vara en så viktig person för talibanerna att man kommer att skjutas på fläcken bara man kommer i närheten av afganistan, ett mycket fult trix av skitkanalen TV4,om man verkligen är hotad till livet tror jag inte man ställer upp i tv med bild och allt.....

2010-11-25 @ 08:10:00
Postat av: LN

Låt mig först för ordningens skull liksom GoG konstatera att det skrivna har ingen koppling till

SD el Thoralf Alfsson.

==================================================

Michael Svensson

Vem fan är Michael Svensson?

Michael Svensson är en av de funktionella idioter som representerar det svenska folket i riksdagen. MS är 53 år gammal och till sin politiska övertygelse är han en Ny Moderat. MS har hört talas om Koranen och om en jeppe som kallades Mohammad, men saknar all vidare kunskap om såväl Koranen som Mohammed. Därför skulle MS behöva träffa Nassim Ben Iman för informationsutbyte. Har du personliga frågor till MS, vänligen använd e-postadressen [email protected]



Men vem fan är Nassim Ben Iman?

"Nassim Ben Iman föddes i ett arabland. I tidig ålder flyttade han tillsammans med sin familj till Tyskland. Nassim var en praktiserande muslim både i sitt arabiska hemland och i Tyskland. Med trogna vänners hjälp lärde han som ung människa känna Jesus Kristus och accepterade honom som sin personlige frälsare. I dag vistas och jobbar han som heltidsevangelist i olika länder, även i muslimska-arabiska stater. Han har också praktiserat som predikant i många kristna kyrkor i Tyskland. Har du personliga frågor till honom, vänligen använd e-postadressen [email protected]"



Som fd djupt troende muslim skulle man kunna antaga att Nasim Ben Imam sitter inne med intressant kunskap om Koranen och Mohammed. Lyssna själv och bedöm - du också Michel Svensson.



http://www.youtube.com/watch?v=tVitCBS2bnQ

----------------------------------

Mer info om NBI här:

http://www.pi-news.net/2010/11/ben-iman-jeder-moslem-potentieller-terrorist/

och via Google

2010-11-25 @ 08:16:20
Postat av: kalle

bra länk till att se vilka som röstade ja till Sveriges slutgiltiga upplösning som nation.



Stratiotes Iesous Christos, on 24 november, 2010 at 18:38 said:

308 röstade för idiotin och 20 emot, 21 valde att fega ur.



http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=3154&rm=2010/11&bet=KU4



läste på parlament princess bloggen under posten fullt upp finns en kommentator carl som beskriver alliansens och sosseblockets hycklare med den klockrena benämningen "7 klöverns kreatur".

en benämning som alla förstår då palme talade om diktaturens kreatur, och latin kings gjort en hip hop låt på

2010-11-25 @ 08:39:36
Postat av: Gubben o Gumman

Sten Tolgfors skall nu kalla till sej militärledningen som nu skall få förklara sej varför

Afganer har fått delta i en övning,sannolikt får

ÖB sparken,detta slås upp stort i media.



Här skall inte mörkas något inte,nu är Afganerna så kränkta att dom måste få stanna är ju undermeningen

i röde Ivans drev.



Man kan nästan tro att Afganerna använts som kanonmat,det bästa vore väl att inkalla kärringen

Tolgfors till militärtjänstgöring.



Sten Tolgfors kan istället fråga Afganerna vad dom gör i Sverige, och sedan sätta dessa på nästa plan.



Ytterliggare ett uppslag till en ny skämtfilm om

Sverige för övrig Europa, både militärens agerande samt Tolgfors,brighta hjärnor inblandade i alla led.



Man kan i fantasin riktigt se 40 Afganer som springer på ett övningsfält medans prickskytte utövas av svensk militär.



Glöm inte bort militärövningen som inte fick hållas i Rinkeby för några år sedan.



Nu mobiliserar svenska Boljevikmedia stort ,för att dessa skall få stanna man går till och med över

Sveriges militärledning,är det något snack om vilka som styr Sverige egentligen?



Detta slår givetsvis inte osäkerhetspolisen som innan valet fick order att inte avslöja terroristhot,hur man göri Danmark läser du om idag på PI angående en film.

2010-11-25 @ 08:49:11
Postat av: kalle

kommunerna har ont om pengar och skär ner i för svaga som inte kan protestera som äldrevård,skola.

och höjer alla avgifter som hyra,va avlopp,spohämtning mm. sossarna skyller på alliansen att de inte ger statliga bidrag som kommunerna har rätt till. är det så?



trodde det var EU som bestämde att alla länder skall ha samma välfärdsnivå och Sverige nedmonterar stegvis så vi får det lika dåligt som övriga "delstater".

fast man läser om att ex grekland har pensionsålder tidigare och mer förmåner än här i Swediztan. och tyskland ger flera årslöner om industrin avskedar.

2010-11-25 @ 09:41:40
Postat av: Stefan K

Problemet är väl att 7-klöverns riksdagspolitiker sedan länge vänt nationen Sverige ryggen.



De har ju sin framtid tryggad oavsett hur landet Sverige avslutar sina dagar.



Idag utgör de nya svenskarna en väljarkår som prioriteras före alla andra. Här finns det röster att hämta. Eller hur Mona och Fredrik? Så skit i svenskarna. De kommer ju ändå att fly landet så fort de får tillfälle. Redan nu tvingar ni välutbildade svenska ungdomar att fly landet i jakt på arbete. Istället importerar ni outbildade analfabeter som det tar 10 år att lära upp.



Idag är "nationalstaten Sverige" ett begrepp man helst undviker i det offentliga.



Lika mycket undviker 7-klövern ord som "svenska traditioner", "svenska seder", "svensk kultur" och "svensk historia". De har nämligen bestämt att Sverige är det enda land på Moder Jord som inte har, eller tillåts ha, en egen särprägel.



Så låter det i alla fall i offentliga kretsar. Hur det låter i glada vänners lag kan vi bara gissa. Nog tror jag att Maudan, Fredde, Måna Muslim och de andra firar midsommar, älskar att se sina barn och barnbarn sjunga "Den blomstertid nu kommer" på skolavslutningen och får gåshud när ett blå-gult publikhav sjunger den svenska nationalsången efter att Sverige gjort en stormatch i fotbolls-vm.



Henrik Rydström, Lars Ohly och deras kommunistvänner är väl de enda som får rysningar av obehag när ordet svensk nämns.



2010-11-25 @ 10:16:18
Postat av: Ludvig

Varje dag när man tittar och lyssnar och läser massmedia, så är man mycket nöjd med att man röstat på SD.

2010-11-25 @ 10:16:31
Postat av: AWSvensson

Kungen har nu fått möjlighet att hälsa på Jimmie. Av fotot i Aftonbladet så verkar kungen rätt så spänd inför detta möte, men med tanke på den storm som rått kring hans person så klarar han nog också detta. Så nu har även kungen ett foto som han med stolthet kan visa upp. Ser att GoG tagit sig vatten över huvudet, men det ska ju frysa till , så på med skridskorna så har ni Drive in in i köket.

För övrigt vill jag ha fört till protokollet att jag hatar snö, och att dagarna gå till att mobilisera krafter att stanna i detta landet, var är den utlovade växthuseffekten.

2010-11-25 @ 10:50:08
Postat av: WMB

Här finns en riktigt go länk från gårdagens riksdagsdebatt som visar hur KD-mannen Skånberg TOTALT GJORDE BORT SIG när han skulle försöka bidra till det allmänna dissandet av Sverigedemokraterna i riksdagen.



Skånberg hade tydligen hört fel och fått för sig att Kent Ekeroth pratade om InterRail istället för InterReg, trots att det av sammanhanget mycket väl framgick att det absolut inte var tågluffning Ekeroth diskuterade, utan EU:s Interreg-program.



Självsäkert kliver Skånberg fram till talarstolen och raljerar om att: "ju mer SD hörs ju mer uppfyller de ordspråket: ge dem ett rep och de hänger sig själva ... osv, osv ".

Stöddigt står Skånberg där och breder ut sig i texter om hur korkade och tarvliga Ekeroth och övriga SD är som har något emot "InterRail-systemet" !!!???



Stackars Skånberg! Så misslyckat! Förutom att han fick en reprimand av talmannen för det han sa om "repet", så fick han slutligen mycket slokörad lufsa tillbaka till sin plats efter att Ekeroth hade klargjort för honom vad det hela handlade om.



Kan man efter denna sedelärande historia ur riksdagslivet hoppas på att riksdagsmän och allmänhet inser att det kan vara lämplig att sluta nedvärdera Sverigedemokraterna och börja fundera över hur det är med den egna förmågan?



http://www.youtube.com/watch?v=wUbdGDiKfvE



2010-11-25 @ 13:19:51
Postat av: lassekolja

Återigen fick vi bekräftat vilket parti, som utgör enda oppositionen i vår Riksdag!

De SD-Riksdagsledamöter, som yttrade sig i talarstolen, gjorde en lysande insats.

Senare under dagen, i P1:s Studio 1, gjorde Chang Frick, även han en lysande insats i "poesi-debatten" mot den flummiga M. Grieve.

Jag blir bara mer och mer stolt över att vara Sverigedemokrat och mitt leende blir bara bredare och bredare!

2010-11-25 @ 14:22:19
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Gubben o Gumman

Lassekolja : Sveriges innevånare med civilkurage

och överlevnadsvilja har placerat 20 representanter

i Rosenbad dom heter visst Sverigedemokraterna.

2010-11-25 @ 15:26:43
Postat av: LN

Det vimlar av funktionella idioter bland de av det svenska folket valda 349 representanterna i den svenska riksdagen, något som inte kan anses vara smickrande för den svenska valmanskåren, eftesom det allmänt anses att ett folk får/har de politiker det förtjänar.

Härmed har dock inte påståtts att alla dessa är obildbara, eftersom idiotien och i lindrigaste fall dumheten, inte med nödvändighet i varje enskilt fall är av konstitutionell utan av inlärd natur. Tveklöst anser sig dessa individer veta vad multikulturalism, populärt multi-kulti kallat, är, innbär, medför, förorsakar samt resulterar i, eftersom 308 av dem den 24 nov 2010 - även om Tyskalands statschef nyligen i det tyska parlamentet med emfas framhöll att 'multi-kulti' var ett misslyckande - voterade för att det svenska samhället efter 2011 skall karakteriseras av multikulturalism. (konstitutionell=ugf medfödd)



Att den stadfästa, framtida svenska multikulturalismen kommer i största utsträckning karakteriseras av Islam, oroar inte heller de självgoda riksdagsledamöterna. Man tror sig förmodligen veta att Islam är en fredlig och kärleksfull religion och att pedofilprofeten Mohammed är något slags Jesus-motsvarighet. Det är inte utan att man får Shoah i tankarna: aningslöst reser judarna iväg, visserligen under tvång, österut mot ett annat liv i de föregivna arbetslägren. http://tinyurl.com/ljuvmusik



Det påstås att syndare kan vakna sent - gäller detta också aningslösa och icke skuldmedvetna landsförrädare? Möjlighet till förkovran om vad man ställt till med finns. Insikt i Islam och kunskap om Islams strävan efter världsherravälde är ej alls onödig kunskapsbarlast för den svenske riksdagsledamot, som förhoppningsvis svagt börjar misstänka att han svikit sin uppgift som vald medborgarrepresentant. Knappast kan denne svenske parlamentariker finna en bättre lärare än en, sedan födseln med Islam tvånsmatad och senare av skola, familj och omgivning indoktrinerad, from muslim, som i vuxen ålder börjar tvivla på sin övertygelse, som han sedan med hjälp utifrån behöver fyra år att frigöra sig ifrån?



Denne hedervärde mans namn är Nassim Ben Iman. Han skriver i sin bok Den Sanna Fienden... varför jag inte har blivit terrorist [Der wahre Feind... warum ich kein Terrorist geworden bin] om sin konvertering från Islam. Sammanfattning nedan.

(fortsättes)

- - -

2010-11-25 @ 18:48:45
Postat av: LN

(fortsättning)

"De först åren av mitt liv och min skolgång försiggick i ett arabiskt land. Min omgivning, liksom min utbildning och min karaktärsdaning var uteslutande muslimsk. Jag gick i en koranskola där jag måste lära verser ur Koranen utantill och jag vinnlade mig om att alltid vara en föredömligt god och from muslim. Min familj var mycket troende och efterlevnaden av den muslimska livsstilen hade högsta prioritet. Senare utvandrade vi till Tyskland. Också i Tyskland försökte jag upprätthålla min invanda livsstil. Men ganska snart insåg jag att växlandet till en helt annan kultur inte precis gynnade mina religiösa böjelser. I den småstad som vi bodde i, fanns det inte ens en moské och några trosfränder fanns det knappast heller. Jag förundrades väldigt mycket över tyskarnas otrogenhet och deras livsstil. Som övertygad muslim som älskade Allah fördömde jag tyskarna, de var inget annat än föraktliga syndare mot gud. Jag sammankopplade ordet kristendom med tyskarnas frånstötande och föraktliga sätt att inte låta Allahs bud få inflytande över deras liv. Vid den tiden var jag helt övertygad om att också jag skulle kunna vinna Allahs gunst genom att bli terrorist och begå självmordsattentat. Vad som försiggick i mitt hjärta och i mina tankar behöll jag förstås för mig själv och min helt opolitiska familj fick absolut inte veta något. Jag upplevde djup tillfredsställelse av att i medierna titta på de mest vidriga bilder av terroristattentat och självmordsbombningar. På allvar trodde jag att Allah gladdes av sådana handlingar. Redan under min senare skoltid lärde jag känna den person som skulle bli mitt livs bäste vän I. Hans familj var djupt troende. Jag lärde mig så småningom skilja mellan kristna och kristendom. Jag tillbringade mycket tid som gäst i den där familjen. Genom en vän till denna familj och hans berättelse om sin konvertering till kristendomen började jag på allvar reflektera över Kristus. Jag sammanträffade med den här personen under hela fyra års tid ibland 2-3-gånger i veckan och hade timslånga samtal med honom om trosfrågor. Eftersom jag verkligen gillade den här personen, försökte jag på alla sätt att omvända honom till Islam, dock helt utan framgång. Pris ske gud att jag misslyckades.

Efter 4 år hade mitt hjärta ändrat riktning 180 grader mot Jesus. Jag accepterade Jesus som min personlige frälsare och kunde säga till mig själv: BORT FRÅN ISLAM!"

Email an: [email protected]

http://www.youtube.com/watch?v=tVitCBS2bnQ

(fortsättes)

- - -

2010-11-25 @ 18:53:27
Postat av: LN

(avslutning)

- - -

Förlaget skriver:

Hur kan det komma sig att en muslim blir kristen i Tyskland? Hur förhåller han sig idag till sin forna tro och hur tänker han över dagens politiska konflikter? Nassim Ben Iman skildrar livligt och med stor insikt både tiden före och den idag aktuella situationen, så att icke muslimska läsare verkligen får inblick i vad det innebär att vara djupt troende muslim. Egna erfarenheter och tankar om relationen mellan judar, muslimer och kristna blir till en livfull väv.

- - -

Boken, som kostar 5,95 €, kan beställas här:

http://www.asaph24.net/epages/asaph.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/asaph/Products/547514&FFSearch=1&CategoryID=1251768

Här finns (som är vanligt i Tyskland) läsprov på boken:

http://www.asaph24.net/epages/asaph.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/asaph/Products/547514&FFSearch=1&CategoryID=1251768

----------------------------------------------------

En annan bok för oss kuffar (otrogna svin) som vill få insikt i och kunskap om freds- och kärleksreligionen Islam, vars fd muslimska författare inte tog steget till en annan men bättre förvillelse, utan hade modet att bli hedning, är:

'A God who Hates' - Courageous Woman Who Inflamed the Muslim World Speaks Out Against the Evils of Islam

av Wafa Sultan pris ca $25

=========================================

samma reservation som tidigare åberopats gäller även nu.

2010-11-25 @ 18:55:54
Postat av: LN

Till Hr Doo!



Inget lästvång.

Ingen stolthet.

Skicka gärna vidare.

2010-11-25 @ 19:00:36
Postat av: Gubben o Gumman

WMB : Vilken elitkille Spånberg är,elak fan också.

Nu skulle SD tvålas till av denna KD kille.

Det gick ju inte så j-vla bra.

Vad har vi då lärt oss av detta jo :



-Riksdagen befolkas av minst 150 ledamöter-

dessa har samtliga huvudet i rektum djupt in

-Ansvaret för Sveriges undergång finns här.

-Dessa har inte en siffra rätt vilket vi vet.

-Sverige är riktigt illa ute vilka idioter.



Nu hoppas vi att SD:s krypskytteegrup identifierar dessa ,så dom kan pulvriseras i talarstolen.



Ekeroth skötte sej bra skall man gnälla lite, så

skulle Kent tryckt honom lite hårdare han var så fel ute med det mesta,men det kommer.



Dessa oikofober utdelar fula slängar i sina begränsade intellektuella tankebanor så dom skall

ha hästsparkar direkt på hakspetsen.



Gubben o Gumman ser gärna lite mera agressivitet

Dessa Lilla Fridolf typer skiter i byxan när dom

fattar vad dom har att göra med.



Just när det gäller Spånberg så finns det nog inget hopp,han tyckte säkert han vunit debatten och firar säkert på sitt rum ovetande om att han skämt ut sej sitt parti samt Sveriges riksdag.



Hade vi medlemskort i KD el Höglandskyrkam skulle vi skämmas,har man inte brightare killar och tjejer att skicka,Maria Larsson är bedrövlig också.



Då skall man inte vara ett riksdagsparti, vilket man inte är efter valet 2014.



Visseligen fick "Jimpa mfl ett gott skratt.

Vilket är bra men mera lämpligt till Rolandz.



Tack gode gud att 20 stycken av denna kalibern inte är kvar i riksdagen,flera komizzzar på väg 2014.



Sannolikt finns det flera clownwer i Sveriges riksdag, än på alla jordens cirkusar ihop.



Spånberg gav en av dom ett ansikte,vilket pucko.

Ge killen en foliehatt och en pepparkaka.



Bäste Spånberg om ingen sagt det till dej förrut så är du en helidiot ,ställ din plats till förfogande,samt skänk pensionen till cancerfonden.

Ställ dej framför en spegel och fråga vad gör du i riksdagen



Den har du definitivt inte gjort dej förkänt av,ett inbetalningskort vore mera lämpligt varje

månad,du förstör Sverige och är en landsförädare.



Gubben och Gumman skriver som samhällsdebatörer hehe ,utan koppling till SD eller Thor-alf Alfsson.



Vi är dock lite nyfikna på partiet och kan tänkas oss att ihop med AW Svensson ingå i en tankesmedja

i all vår ödmjukhet, halleluja eller vad säger du

Spånberg?



Ps. AW Svensson är en otroligt stor partilojal

rakryggad toppintelligent anghängare av SD.

Han gillar SD mera än Elvis Presley,denna talang

och verbala "stridsvagn bör SD fånga upp snarast.



Vid sidan av att flankera berömda politiker så sitter han i sin brassestol och funderar ut 52%

strategin 2014,ihop med sin gamla Danske vän Preben.



D.s (Internt material),vad har du för faktura adress

Svensson?





2010-11-25 @ 20:06:35
Postat av: Gubben o Gumman

Ulf Nilsson skriver ju i sin krönika att riksdagen

är en skyddad verkstad,och det är klart vi har på

kort tid fått se två "dampnissar" i action så

lite rätt har nog Nilsson.



Sidbyte : Kungen har ju fått en liten bok skriven om sej på söndag skall KALLA fAKTA avslöja vad

Silvias avlidne far gjort och inte gjort.



Det är ju Silvia man svärtar ned som inte kan rå för

vad hennes far gjort.



Är det hämden från k-falangen samt j-falangen för att kungen inte fördömde SD:s inträde i riksdagen.

Hovet skall väl skrämmas in i fållan.



Ivan, Boris, Irina Katja mfl sådant går ite GoG på.



TV4 är ett bra exempel på där slemgrodor från båda

falangerna samarbetar Lenin+kapitalet=sant.



Så tycker Gubben o Gumman.

2010-11-25 @ 21:30:05
Postat av: Robin Shadowes

Nu är det ju inte bara Spånberg som gjort bort sig på senare tid. Det var ju även Fp-nötet som hävdade att SD var för 10% massinvandring. Sedan hade vi ju Jonas Sjöstedt som var så pass aggressiv och rabiat att han nästan tuggade fradga. Peter Eriksson visade också tydligt att han inte har mycket till förstånd. Trots att våra kära SD-ledamöter försöker förklara så pedagogiskt som möjligt så verkar inga som helst fakta gå in i huvudet på dessa nötter. Verkar gå in genom ett öra och ut genom det andra, utan att ens stanna till en enda sekund. Ännu en gång är jag tacksam för att SD kom in år, därför att jag aldrig såg dessa debatter tidigare. Det lilla jag eventuellt råkade se var så tråkigt att klockorna stannade. Och det är det fortfarande när inte SD är med. Men framför allt, nu när jag börjat glo på det, inser jag vilka nollor det är som sitter och nöter bänkerna där, d v s om man nu inte skolkar som Måna Muslim gjorde. M a o dessa infantila och imbecilla knallkorkar betalar vi 50000 i månadslön. Det är inget mindre än en stor skandal. Förpassa samtliga (utom 20 st) till Samhall istället!

2010-11-26 @ 00:13:32
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Erik E

Enligt riksdagsprotokollet sa Jimmie



"Herr talman! Jag vet inte om det är någon optimal utgångspunkt att förändra grundlagen för att Per Schlingmann ska kunna bli statsråd."



Underbart att han är så kvicktänkt och välformulerad. Tycker också att Jomshof imponerar med sin ganska ödmjuka framtoning. En icke-konfrontativ ansats är säkert det bästa sättet för att på sikt nå inflytande.

2010-11-26 @ 02:14:18
Postat av: Erik E

Instämmer med lassekolja ovan att Chang Frick var bra i radion. Han kunde gjort någon anmärkning om att motdebattören avbröt honom hela tiden.

2010-11-26 @ 02:19:01
Postat av: Farbror Fritte

Beslutet är högst märkligt.

Här skapas en ny grundlag.Kammaren är glest besatt.

-Man kan undra vad alla ledamöter hade för tvingande skäl för att utebli?

(Kan inte SD riksdagskansli forska i frågan!)



Politiskt.Här går s.k EU motståndare gladeligen in och i en grundlag stadfäster medlemsskapet i EU.

Detta handlar om kommunisterna (V) miljöpartiet och centern...sich



Dess partier är ute på "hal is " nu,Trovärdighet.Nada.

Avslutningsvis.Bra att SD gjort intåg i kulturdebatten.Fortsätt med denna diskussion.

2010-11-27 @ 08:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0